Westernové plemena a jezdci - kochači 25

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2009 13:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

Se mu ani nedivím,tady dostal tím klackem chudák po hlavě.

6.1.2009 13:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tahle je mázlá,ale je tam vidět ten jeho pysk.

6.1.2009 13:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Dej mi taky kousek.

6.1.2009 13:45
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):

taky náš šklebič ,Magůrek Andul

6.1.2009 13:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
taky náš šklebič ,Magůrek Andul

To je hezkýýý!!!!

6.1.2009 13:47
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Krteček.

6.1.2009 13:54
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Tak to je věc, která je Use ukradená. Čipo taky kde co tahá a všechno by okusoval, ale Usa ne. tu to nebaví.

6.1.2009 13:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Tak to je věc, která je Use ukradená. Čipo taky kde co tahá a všechno by okusoval, ale Usa ne. tu to nebaví.

Naše kobyly to taky ani nenapadne,aby se šly tahat o něco,proto je pierot vždycky hned u Buffína zkouší,jestli to vyjde.Dneska to kupodivu vyšlo.Nejhorší je,že ho zase muším dát zpátky do ohrady,protože ten bambula by mu oškubal zase ofinu,on když pak si s ním nechce Buff hrát s klackama,tak jde a tahá ho za vlasy a ten ňouma se nechááá!!!!

6.1.2009 14:01
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Naše kobyly to taky ani nenapadne,aby se šly tahat o něco,proto je pierot vždycky hned u Buffína zkouší,jestli to vyjde.Dneska to kupodivu vyšlo.Nejhorší je,že ho zase muším dát zpátky do ohrady,protože ten bambula by mu oškubal zase ofinu,on když pak si s ním nechce Buff hrát s klackama,tak jde a tahá ho za vlasy a ten ňouma se nechááá!!!!

No přesně, ona tak akorát okusovat něco, ale aby chodila a tahal klacek, to ani náhodou

6.1.2009 16:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No přesně, ona tak akorát okusovat něco, ale aby chodila a tahal klacek, to ani náhodou

Tak jsme si dneska krááásně zarolničkovali,to byla nádhera,ta kačenka je tááák šikovnááá!!!!
Tady teprve příprava.

6.1.2009 16:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady Fous ještě způsobně čeká.

6.1.2009 16:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady Fous ještě způsobně čeká.

Ale tady už toho čekání bylo přece jen moc!!!

6.1.2009 16:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ale tady už toho čekání bylo přece jen moc!!!

A jedeme.jelikož jsme nevěděli,jak se bude Kačenka na tah tvářit,tak jí tady zatím ještě olda vede na vodítku.

6.1.2009 16:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A jedeme.jelikož jsme nevěděli,jak se bude Kačenka na tah tvářit,tak jí tady zatím ještě olda vede na vodítku.

Byla úplně úžasná.

6.1.2009 16:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Byla úplně úžasná.

6.1.2009 16:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Jezdili jsme nejdřív na našem poli vedle výběhu.Buffínovi se to moooc líbilo!

6.1.2009 16:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jezdili jsme nejdřív na našem poli vedle výběhu.Buffínovi se to moooc líbilo!

Pak jsme jeli kousek k zahradám,to bylo úžasný,Jarča sama i klusala s Kačkou,no paráda!

6.1.2009 16:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

6.1.2009 16:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Škoda,že není víc sněhu a nesvítilo aspoň trošíčku sluníčko..

6.1.2009 16:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Škoda,že není víc sněhu a nesvítilo aspoň trošíčku sluníčko..

Tady už jdeme domů.

6.1.2009 16:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady už jdeme domů.

Kačenka se šla hned zvrhnout.

6.1.2009 16:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka se šla hned zvrhnout.

Tady se otřepává.

http://www.stream.cz/video/212399- kacenka-v-sanich

6.1.2009 18:01
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Tady se otřepává.

http://www.stream.cz/video/212399- kacenka-v-sanich

je to krásný ale jaruško uvědomuješ si jak strašně je tohle nebezpečný??????
představ si kdyby se kačenka něčeho lekla a zrychlila. automaticky jí jaruška přitáhne opratě a sáňky jí najedou na zadní nohy. sebehodnější kůň to neprostojí. věř mi vím to dělalala sem to taky chce to 2 ojky přidělat k tomu dřevu na sáňkách a na druhý staně k chomoutu nebo takovej postroj jako máme na klusáky

6.1.2009 18:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
je to krásný ale jaruško uvědomuješ si jak strašně je tohle nebezpečný??????
představ si kdyby se kačenka něčeho lekla a zrychlila. automaticky jí jaruška přitáhne opratě a sáňky jí najedou na zadní nohy. sebehodnější kůň to neprostojí. věř mi vím to dělalala sem to taky chce to 2 ojky přidělat k tomu dřevu na sáňkách a na druhý staně k chomoutu nebo takovej postroj jako máme na klusáky

Ivčí,Jarušku jsme řádně poučili,co má dělat,že se v žádném případě nesmí stát,aby sáně najely Kačence na nohy.A věř mi,Ivčí,že Kačenka se neleká tak,že by zrychlovala,ona se lekne a kouká.Ale stejně nevím,jak to myslíš,2 ojky ke dřevu,to by tam zase musela být rozporka,nebo néé?
Ale v každým případě moc děkuju za upozornění,my fakt jsme jen samouci a nevíme,co má jak kde být.

6.1.2009 18:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ivčí,Jarušku jsme řádně poučili,co má dělat,že se v žádném případě nesmí stát,aby sáně najely Kačence na nohy.A věř mi,Ivčí,že Kačenka se neleká tak,že by zrychlovala,ona se lekne a kouká.Ale stejně nevím,jak to myslíš,2 ojky ke dřevu,to by tam zase musela být rozporka,nebo néé?
Ale v každým případě moc děkuju za upozornění,my fakt jsme jen samouci a nevíme,co má jak kde být.

Ivčí,nemáš,prosím, někde fotku toho,jak by to mělo vypadat?Jak mám přidělat k chomoutu vojičky??

6.1.2009 18:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ivčí,nemáš,prosím, někde fotku toho,jak by to mělo vypadat?Jak mám přidělat k chomoutu vojičky??

Akorát si mušíme zvyknout na ty opratě,týý bláho,to je dýlka a je to takový divný,když ten koník je tak daleko.

6.1.2009 19:07
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Akorát si mušíme zvyknout na ty opratě,týý bláho,to je dýlka a je to takový divný,když ten koník je tak daleko.

Jo aháááááá,už mi to asi došlo,jak to má vypadat,no jo,ale z čeho to má být ty ojičky,ze dřeva nebo může být něco slabšího železnýho??

6.1.2009 19:10
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jo aháááááá,už mi to asi došlo,jak to má vypadat,no jo,ale z čeho to má být ty ojičky,ze dřeva nebo může být něco slabšího železnýho??

to je dost jedno. hlavně aby to urželo to co táhne. na chomoutu by mel být řetěz na držák nebo aspoň ty úchyty na něj. já mám poprsní postroje tak si už přesně nevzpomínám jak to tam je

6.1.2009 19:15
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
to je dost jedno. hlavně aby to urželo to co táhne. na chomoutu by mel být řetěz na držák nebo aspoň ty úchyty na něj. já mám poprsní postroje tak si už přesně nevzpomínám jak to tam je

Jojo,vepředu na chomoutku je řetěz,tak k němu něják jiným řetězem to tam jaksi přimontovat,že jo?

6.1.2009 19:21
evinka01

XXX.XXX.57.45

jaruska napsal(a):

Jaruško sorry, že se vám peltu do diskuze a posílám fotečku sice dvou kobylek, ale v detailu vidíš to připnutí o ojce... z řetezu na chomoutu nějakou karabinou ke konci ojky, tyčky apod.. tím si koník zbrzdí povoz za sebou, že se opře do chomoutu

6.1.2009 19:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

evinka01 napsal(a):
Jaruško sorry, že se vám peltu do diskuze a posílám fotečku sice dvou kobylek, ale v detailu vidíš to připnutí o ojce... z řetezu na chomoutu nějakou karabinou ke konci ojky, tyčky apod.. tím si koník zbrzdí povoz za sebou, že se opře do chomoutu

Jéé,Eví,dííky mooc,šlo by to,prosím,poslat na můj mejlík?Díky mooooc!!!
spurkovi@volny.cz

6.1.2009 19:31
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
spurkovi@volny.cz

taky pácháme valníček s western plachtou,to budou putáky

6.1.2009 19:32
bospor

XXX.XXX.193.16

evinka01 napsal(a):

no to je ono jen ty budeš mít ty držáky dva na jednoho koně. ke každý ojce jeden.
hele to zkoušela namalovat
modrý jsou postraňky, hnědý chomout červený ty ojky

6.1.2009 19:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
no to je ono jen ty budeš mít ty držáky dva na jednoho koně. ke každý ojce jeden.
hele to zkoušela namalovat
modrý jsou postraňky, hnědý chomout červený ty ojky

Jojo,mooooooc děkuju,tohle vypadá fakt bezpečnějš,to nemaj sáně šanci vjet Kačence na nohy!!!Supééééér,díky moc,díky!!!!

6.1.2009 19:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,mooooooc děkuju,tohle vypadá fakt bezpečnějš,to nemaj sáně šanci vjet Kačence na nohy!!!Supééééér,díky moc,díky!!!!

Karle,za poníka nebo velkýho koně?A pro pár nebo sólo?Máš fotičku?

6.1.2009 19:44
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
Karle,za poníka nebo velkýho koně?A pro pár nebo sólo?Máš fotičku?

nebude to klasický chuck wagon,ale valníček s kulatými oblouky a palchtovou střechou protaženou nad kočího,vzadu hák na kýbl atd,dodělávám postroj na selču co to potáhne,ted dělám darmovis.

6.1.2009 19:49
evinka01

XXX.XXX.57.45

jaruska napsal(a):
spurkovi@volny.cz

valníčky právě taky byly...

6.1.2009 19:53
evinka01

XXX.XXX.57.45

evinka01 napsal(a):
valníčky právě taky byly...

i dva-..

6.1.2009 19:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

saddlery napsal(a):
nebude to klasický chuck wagon,ale valníček s kulatými oblouky a palchtovou střechou protaženou nad kočího,vzadu hák na kýbl atd,dodělávám postroj na selču co to potáhne,ted dělám darmovis.

Jéé,Eví,to je krásnej vůz,nádhera!!!To je z nějákýho vandru?
Kájo,darmovis je super!K čemu je hák na kýbl?

6.1.2009 19:55
lucky

XXX.XXX.230.77

saddlery napsal(a):

pěkný darmovis. mě se strašně líbí ty postroje jak jsou načančané. Já kdysi uvažovala naučit Usu tahat. Přece jen jsem zaučovala i teplase i chlaďase a psy mám namakan do zápřahu, takže zkušenosti by byly. Pořád uvažuji, jestli to někdy vyzkoušet, ale musela bych si půjčit od pana Dvořáka postroj.

Ale chci nějdřív dotáhnout jednu věc, pak moožná druhou. No nevím. Arábci taky tahají a jak jim to jde. Mají i vlastní soutěže, jen u nás je arabů bohužel málo, ale každoročně je mistrák i vedle v Rakousku

Chalef Ibn Madour+ Sissy Chat

6.1.2009 19:57
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
pěkný darmovis. mě se strašně líbí ty postroje jak jsou načančané. Já kdysi uvažovala naučit Usu tahat. Přece jen jsem zaučovala i teplase i chlaďase a psy mám namakan do zápřahu, takže zkušenosti by byly. Pořád uvažuji, jestli to někdy vyzkoušet, ale musela bych si půjčit od pana Dvořáka postroj.

Ale chci nějdřív dotáhnout jednu věc, pak moožná druhou. No nevím. Arábci taky tahají a jak jim to jde. Mají i vlastní soutěže, jen u nás je arabů bohužel málo, ale každoročně je mistrák i vedle v Rakousku

Chalef Ibn Madour+ Sissy Chat

6.1.2009 19:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Noo,Lucí,však nemusí hned tahat,ale ta příprava na tah taky trvá docela dlouho.

6.1.2009 20:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No jo,elegáni,kráása!!!
Já bych hák na kýbl nedělala,vždyť to tam muší pak chrastit,néé?To bych radši dala ten kýbl do vozíčku.

6.1.2009 20:00
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
Jéé,Eví,to je krásnej vůz,nádhera!!!To je z nějákýho vandru?
Kájo,darmovis je super!K čemu je hák na kýbl?

K čemu je hák na kýbl ? na to je snad jediná odpověd,tam taháme lidi na lase po cestě za vozem kdyžnechápou na co ten hák je.

6.1.2009 20:01
saddlery

XXX.XXX.178.248

jaruska napsal(a):
No jo,elegáni,kráása!!!
Já bych hák na kýbl nedělala,vždyť to tam muší pak chrastit,néé?To bych radši dala ten kýbl do vozíčku.

tam už moc místa nebude když tam bude bagáž a náklad a jádro atd.

6.1.2009 20:03
evinka01

XXX.XXX.57.45

jaruska napsal(a):
No jo,elegáni,kráása!!!

jj to je každoroční puťákovské vybavení pokud jede víc lidí a jsou koně do tahu... a kyblíčky vozíme uvnitř

6.1.2009 20:05
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

luci ten první má obyč klusáckou sulku i postroj. tam je jinej systém. nejsou tam vůbec postraňky ani rozporka. drží to jen oka a řemeny na náhřbetníku a podbřišníku

6.1.2009 20:05
saddlery

XXX.XXX.178.248

evinka01 napsal(a):
jj to je každoroční puťákovské vybavení pokud jede víc lidí a jsou koně do tahu... a kyblíčky vozíme uvnitř

k sedlům máme brašny a dozadu spacáky atd,ale co uvezem uvezem uvnitř.

6.1.2009 20:16
evinka01

XXX.XXX.57.45

saddlery napsal(a):
k sedlům máme brašny a dozadu spacáky atd,ale co uvezem uvezem uvnitř.

přesně tak...

6.1.2009 20:19
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
luci ten první má obyč klusáckou sulku i postroj. tam je jinej systém. nejsou tam vůbec postraňky ani rozporka. drží to jen oka a řemeny na náhřbetníku a podbřišníku

ten samej kůň

6.1.2009 20:20
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ten samej kůň

vůz jsme neměli. stejně by neprojel

6.1.2009 20:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
vůz jsme neměli. stejně by neprojel

Koukáám,Karle,že jsi taky nadšen z mých antitechnických nápadů a poznámek,já myslela,že dneska Oldu odvezou,když jsem navrhovala,jak bych ty sáně udělala já,No jo,no,jsem ženská,tak tomu tak nerozumím,teda vůůůbec tomu nerozumím,ale kecat do toho trochu musím.

6.1.2009 22:00
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Koukáám,Karle,že jsi taky nadšen z mých antitechnických nápadů a poznámek,já myslela,že dneska Oldu odvezou,když jsem navrhovala,jak bych ty sáně udělala já,No jo,no,jsem ženská,tak tomu tak nerozumím,teda vůůůbec tomu nerozumím,ale kecat do toho trochu musím.

no jo, oni mívají někdy úplně lehoučné vozíčky, takové show a postoroje skoro nic

6.1.2009 22:01
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
no jo, oni mívají někdy úplně lehoučné vozíčky, takové show a postoroje skoro nic

takové pidi sulky

6.1.2009 22:03
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
takové pidi sulky

jinak jde vidět i gig s arabem

6.1.2009 22:04
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
jinak jde vidět i gig s arabem

ale na tom mistráku pokud vím, se jezdí klasické vozatajské soutěže i s terénní zkouškou

6.1.2009 22:07
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
ale na tom mistráku pokud vím, se jezdí klasické vozatajské soutěže i s terénní zkouškou

jednou bych to fakt ráda viděla
jsem chtěla letos, ale nějak to nakonec nevyšlo....si přestavte mistroství Evropy arabů - 3 dny a všechny možné disciplíny..drezura, parkur, western -reining, pleasure, trail....., zápřah ...wauuu....prý je to super vidět

6.1.2009 22:09
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
jednou bych to fakt ráda viděla
jsem chtěla letos, ale nějak to nakonec nevyšlo....si přestavte mistroství Evropy arabů - 3 dny a všechny možné disciplíny..drezura, parkur, western -reining, pleasure, trail....., zápřah ...wauuu....prý je to super vidět

ale mě samozřejmě by nejvíc zajímal western, že

7.1.2009 07:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
ale mě samozřejmě by nejvíc zajímal western, že

Tý jo,to je krása,těm arabášům sluší naprosto všechno!!!Ty sulčičky jsou super,a ten poslední westerňák je boží.

7.1.2009 08:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tý jo,to je krása,těm arabášům sluší naprosto všechno!!!Ty sulčičky jsou super,a ten poslední westerňák je boží.

Lucí,hele,to by bylo za Usinu!!!

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2852873/GIG.php

7.1.2009 08:59
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Lucí,hele,to by bylo za Usinu!!!

http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2852873/GIG.php

Páni! no to by bylo kráásné! Takový gig se mi vždycky líbil, i když já bych asi radši něco malého do terénu
mě se strašně líbí hřebec Baikal, který sbírá vavříny i na ME arabů v reiningu..fakt super kůň

7.1.2009 09:06
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Páni! no to by bylo kráásné! Takový gig se mi vždycky líbil, i když já bych asi radši něco malého do terénu
mě se strašně líbí hřebec Baikal, který sbírá vavříny i na ME arabů v reiningu..fakt super kůň

mimochodem, chceš vidět westernové araby?...

tutaj hoď oko

www.arabianhorses-austria.com

Když jukneš do galerie a na hřebce, tak baikal tam má super nové fotky od Ch. Slawik
Toho hřebce fakt žeru, je krásný, má špičkovou barvu, kterou úplně miluji a je super sporťák

7.1.2009 09:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
mimochodem, chceš vidět westernové araby?...

tutaj hoď oko

www.arabianhorses-austria.com

Když jukneš do galerie a na hřebce, tak baikal tam má super nové fotky od Ch. Slawik
Toho hřebce fakt žeru, je krásný, má špičkovou barvu, kterou úplně miluji a je super sporťák

Taky se mi líbí,a moc!!!
Noo,Lucí,teréňáka bys měla do přírody a tenhle gig je do společnosti.

7.1.2009 09:12
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Taky se mi líbí,a moc!!!
Noo,Lucí,teréňáka bys měla do přírody a tenhle gig je do společnosti.

No jo, ale doma bych neměla kde parkovat. Tady by se mi to fakt nevešlo Já to tady mám bohužel malinké. Jooo...až vyhraju k té Sportce, tak si koupím ranča budu mít plllno arabů

7.1.2009 09:15
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo, ale doma bych neměla kde parkovat. Tady by se mi to fakt nevešlo Já to tady mám bohužel malinké. Jooo...až vyhraju k té Sportce, tak si koupím ranča budu mít plllno arabů

http://www.arabianhorses-austria.com/ index.php?page=72&gallery=75

tenhle koník je na prodej ..za 8 000,- Euro

7.1.2009 09:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Noo,my máme ten samej problém,vypadá to tu velký a prd,nic se sem nechce už vejít.
Tak nic,já jdu dát koníkům vánoční stromeček.

7.1.2009 09:24
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Noo,my máme ten samej problém,vypadá to tu velký a prd,nic se sem nechce už vejít.
Tak nic,já jdu dát koníkům vánoční stromeček.

Heh..to dej bacha, ať nezapomeneš nějaký háček od ozdob!

No, já bydlím v normální rodinné zástavbě, celá zadní zahrada, nic moc velká je výběh a u baráku je stáj udělaná z malé hospodářské budovy, co tu byla. Ale jinak zahrada je nic moc, dvůr taky, takže stát tam ještě nějaký kočár, tak už se nehneme

7.1.2009 09:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Heh..to dej bacha, ať nezapomeneš nějaký háček od ozdob!

No, já bydlím v normální rodinné zástavbě, celá zadní zahrada, nic moc velká je výběh a u baráku je stáj udělaná z malé hospodářské budovy, co tu byla. Ale jinak zahrada je nic moc, dvůr taky, takže stát tam ještě nějaký kočár, tak už se nehneme

Jo,neboj,my to právě sundaváme už ze stromečku ty dobroty s tím,že stromeček sežerou koně,takže opravdu tohle děláme poctivě,ale stejně to zkontroluju.
No,a představ si,že my máme na poměrně malým dvoře obracečku,lis na seno,na septiku je pohrabovák za koně a ještě je tam kára na zelený,ta je sice teď schovaná s ovsem,ale jinak je venku a ještě ten vozíček za poníčka.Takže když se chce vyjet s jedním strojem,musí se minimálně s tím druhým hnout pryč,no hrůůůůza!

7.1.2009 09:32
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jo,neboj,my to právě sundaváme už ze stromečku ty dobroty s tím,že stromeček sežerou koně,takže opravdu tohle děláme poctivě,ale stejně to zkontroluju.
No,a představ si,že my máme na poměrně malým dvoře obracečku,lis na seno,na septiku je pohrabovák za koně a ještě je tam kára na zelený,ta je sice teď schovaná s ovsem,ale jinak je venku a ještě ten vozíček za poníčka.Takže když se chce vyjet s jedním strojem,musí se minimálně s tím druhým hnout pryč,no hrůůůůza!

závidím lidem, co mají vééélké prostory. Jak pro koně, tak dvory a různé stodoly atd...joo, ale nesmí se rozpadat

8.1.2009 12:22
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
závidím lidem, co mají vééélké prostory. Jak pro koně, tak dvory a různé stodoly atd...joo, ale nesmí se rozpadat

To mi povíííídej!!!!!
Tak dám zase pár fotiček.Čakina se nudila.

8.1.2009 12:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
To mi povíííídej!!!!!
Tak dám zase pár fotiček.Čakina se nudila.

Kačenka chrouní nejradši přes den.

8.1.2009 12:24
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

8.1.2009 12:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Hihi,bábo,mám špinavou pusu,viiiď?

8.1.2009 12:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hihi,bábo,mám špinavou pusu,viiiď?

Počkej,já si jí vypláchnu.

8.1.2009 12:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Počkej,já si jí vypláchnu.

Už je to lepšíííííí?????

8.1.2009 12:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Už je to lepšíííííí?????

Pusťte bratry domu!!!!A sestru můžete pustit taky!!!

8.1.2009 12:29
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pusťte bratry domu!!!!A sestru můžete pustit taky!!!

Fous je opravdu cirkusák.

8.1.2009 20:28
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

Proč si vážit ženy nad 40 let !
# # - Žena nad 40 tě nikdy neprobudí uprostřed noci, aby se tě zeptala na co
# # myslíš.
# #
# # - Je jí totiž úplně jedno na co právě myslíš.
# # - Když nemá náladu s tebou sledovat utkání, nesedne si vedle tebe a
# # nezačne bědovat, místo toho dělá obvykle něco mnohem užitečnějšího.
# # - Žena nad 40 zná dobře sama sebe, ví kdo je, čím je, co chce a od koho to
# # chce.
# # - Je málo těch, kterou by zajímalo, co si o ni myslíš nebo to, co právě
# # děláš.
# # - Ženy nad 40 mají už totiž charakter. Málokdy se stane, že by udělaly
# # scénu v kině, divadle neb v honosné restauraci.
# # - Ovšem, když si to ale zasloužíš, tak tě bez přemyšlení zastřelí, za
# # předpokladu, že je šance, že jim to projde.
# # - Nejsou skoupé na pochvaly, častokrát i v případě, když si to
# # nezasloužíš, protože vědí, jaký je to pocit, když se to člověku nedostává.
# # - Tyto ženy jsou dost sebevědomé a klidně tě představí svým kamarádkám.
# # - Mladší žena, často i svou nejlepší kamarádku zapře, protože svému
# # partnerovi nevěří.
# # - Ženu nad 40 let totiž absolutně nezajímá, zda-li se ti její kamarádky
# # líbí, protože ona ví, že ony by ji TO stejně nikdy neprozradily.
# # - Nikdy se jí nemusíš zpovídat z hříchu, protože ona už všechny ty tvoje
# # stejně dobře zná.
# # - Starší ženy jsou upřímné. Ihned ti vpálí do očí, že jsi hnusné prase a
# # nemusíš si tedy lámat hlavu, jak na tom jsi.
# # - Ano, je mnoho důvodu, proč velebit ženy nad 40.
# #
# # Bohužel na každou zářící, chytrou, fešnou a sexy 40-ku spadá jeden
# # plešatý, pupkatý, paleolitický kámen v žlutých kraťasech, který ze sebe
# # dělá
# # pitomce s nějakou mladou servírkou.
# #
# # Tímto vzkazuji každému muži, který říká: "proč bych si měl koupit celou
# # krávu, když chci pít jen mléko?"
# # .. no říkám, že časy se už mění. Dnes 80% žen je proti svatbě - a proč ?
# #
# # Protože i ženy přišly na to, že není nutné si kupovat celé prase jen kvůli
# # jedné malé klobásce !

8.1.2009 20:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
Proč si vážit ženy nad 40 let !
# # - Žena nad 40 tě nikdy neprobudí uprostřed noci, aby se tě zeptala na co
# # myslíš.
# #
# # - Je jí totiž úplně jedno na co právě myslíš.
# # - Když nemá náladu s tebou sledovat utkání, nesedne si vedle tebe a
# # nezačne bědovat, místo toho dělá obvykle něco mnohem užitečnějšího.
# # - Žena nad 40 zná dobře sama sebe, ví kdo je, čím je, co chce a od koho to
# # chce.
# # - Je málo těch, kterou by zajímalo, co si o ni myslíš nebo to, co právě
# # děláš.
# # - Ženy nad 40 mají už totiž charakter. Málokdy se stane, že by udělaly
# # scénu v kině, divadle neb v honosné restauraci.
# # - Ovšem, když si to ale zasloužíš, tak tě bez přemyšlení zastřelí, za
# # předpokladu, že je šance, že jim to projde.
# # - Nejsou skoupé na pochvaly, častokrát i v případě, když si to
# # nezasloužíš, protože vědí, jaký je to pocit, když se to člověku nedostává.
# # - Tyto ženy jsou dost sebevědomé a klidně tě představí svým kamarádkám.
# # - Mladší žena, často i svou nejlepší kamarádku zapře, protože svému
# # partnerovi nevěří.
# # - Ženu nad 40 let totiž absolutně nezajímá, zda-li se ti její kamarádky
# # líbí, protože ona ví, že ony by ji TO stejně nikdy neprozradily.
# # - Nikdy se jí nemusíš zpovídat z hříchu, protože ona už všechny ty tvoje
# # stejně dobře zná.
# # - Starší ženy jsou upřímné. Ihned ti vpálí do očí, že jsi hnusné prase a
# # nemusíš si tedy lámat hlavu, jak na tom jsi.
# # - Ano, je mnoho důvodu, proč velebit ženy nad 40.
# #
# # Bohužel na každou zářící, chytrou, fešnou a sexy 40-ku spadá jeden
# # plešatý, pupkatý, paleolitický kámen v žlutých kraťasech, který ze sebe
# # dělá
# # pitomce s nějakou mladou servírkou.
# #
# # Tímto vzkazuji každému muži, který říká: "proč bych si měl koupit celou
# # krávu, když chci pít jen mléko?"
# # .. no říkám, že časy se už mění. Dnes 80% žen je proti svatbě - a proč ?
# #
# # Protože i ženy přišly na to, že není nutné si kupovat celé prase jen kvůli
# # jedné malé klobásce !

Joo,to je dooobrýýýý!!!!!
My měli zase dneska kousek stromečku,já jim ho dávám po částech,mám takový tuchy,že Moruše by ho nejradši sežrala úplně celej sama...

8.1.2009 20:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Joo,to je dooobrýýýý!!!!!
My měli zase dneska kousek stromečku,já jim ho dávám po částech,mám takový tuchy,že Moruše by ho nejradši sežrala úplně celej sama...

Pomóóc,to pííícháááá!!!!

8.1.2009 20:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Pomóóc,to pííícháááá!!!!

Ivčí,jak se Ti líbil skákající boxer?Já se řezala celou dobu,co tam hopkal.

8.1.2009 21:16
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Ivčí,jak se Ti líbil skákající boxer?Já se řezala celou dobu,co tam hopkal.

úžasnej taky sem se tu chechtala
náš stromeček ještě stojí v pokoji s ozdobičkama. nejsou lidi
ale mám tu z loňska

9.1.2009 07:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
úžasnej taky sem se tu chechtala
náš stromeček ještě stojí v pokoji s ozdobičkama. nejsou lidi
ale mám tu z loňska

Však on ještě nějákou dobu vydrží,toho našeho stromečku mi bylo docela líto,že jde jako svačina,páč byl ještě poměrně dost pěknej a ještě měsíc by určitě vydržel.
No jo,Honzíčkovi taky chutná(jestli jsem si to nespletla s Gasem.)

9.1.2009 09:19
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Však on ještě nějákou dobu vydrží,toho našeho stromečku mi bylo docela líto,že jde jako svačina,páč byl ještě poměrně dost pěknej a ještě měsíc by určitě vydržel.
No jo,Honzíčkovi taky chutná(jestli jsem si to nespletla s Gasem.)

ne ne je to honza a ostatní tam nechce pustit ale jim se podaří mu ukrást

9.1.2009 09:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

To je dobře,že aspoň ochutnali.
Takhle dneska vypadají koníci....

9.1.2009 09:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

9.1.2009 09:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Moruše je hezčí...

bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

ani se nedivím. máme -14 mlha ale začíná svítit slunce.

jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Moruše je hezčí...

9.1.2009 09:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
ani se nedivím. máme -14 mlha ale začíná svítit slunce.

9.1.2009 09:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Já jsem ani nekoukala,kolik je tady,ale podle těch omrzlých hřív bude dost.Škoda,že když už tak hezky mrzne,není víc sněhu...

9.1.2009 09:40
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

hoj hoj hoj tady sluni svitičko, ale kosa jak cip...ju stromeček ja sem na něj zapoměla mam ho dněkde pod kuchyní....měli jsme jedličku ale vypalichala potfora

9.1.2009 09:45
bospor

XXX.XXX.193.16

dakotka napsal(a):
hoj hoj hoj tady sluni svitičko, ale kosa jak cip...ju stromeček ja sem na něj zapoměla mam ho dněkde pod kuchyní....měli jsme jedličku ale vypalichala potfora

jedličku jsme měli předloni a koním pak nechutnala. vydržela jim pomalu 14 dní
borovičky oberou za dva dny

9.1.2009 09:49
dakotka

XXX.XXX.8.129

bospor napsal(a):

no my měli letos poprve jinak pokažde mame smrček ten je nej voní a je hustej.....a koním šmakuje

9.1.2009 09:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):

To Ti Honzík zafuněl do objektivu,že joo?Moruše mi vždycky zafuní na brejle a jsem totááálně v jeteli,páč nevidím vůůbec nic.
Čau Janí,kolik máte sněhu?

9.1.2009 09:59
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):
To Ti Honzík zafuněl do objektivu,že joo?Moruše mi vždycky zafuní na brejle a jsem totááálně v jeteli,páč nevidím vůůbec nic.

čoveče nic moc myslim tak 15 cm

9.1.2009 10:00
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

nejspíš všecky funěli a vyráběli mlhu

9.1.2009 10:05
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
nejspíš všecky funěli a vyráběli mlhu

asi 15cm máme taky a je to kalamita to tu bylo naposled tak před 10ti lety

9.1.2009 10:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
asi 15cm máme taky a je to kalamita to tu bylo naposled tak před 10ti lety

Holky,opravdu tiše závidím,tady je tak cenťák a půl.
Jo,tady jeden rok taky bylo sněhu hafo,to byly opravdu závěje,ale to jsme ještě neměli postroj.
Včéra dostal Pierot prďadlo do zadnice,píchla jsem si ho sama,ten vždycky zahajuje ten rok očkováním.

10.1.2009 09:26
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky,opravdu tiše závidím,tady je tak cenťák a půl.
Jo,tady jeden rok taky bylo sněhu hafo,to byly opravdu závěje,ale to jsme ještě neměli postroj.
Včéra dostal Pierot prďadlo do zadnice,píchla jsem si ho sama,ten vždycky zahajuje ten rok očkováním.

Holky,máte některá ušitý podprdelník do sedla z králičí kůže?Hřeje to?Mě totitž to moje sedlo dost studí do zadnice a moje známá by mi prodala za dobrou cenu králičí kůže vydělaný,jen bych si to z toho musela nechat ušít.

10.1.2009 12:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Asi nikdo,co,všicí mají beránky.No já se poptám sedlářky,kolik by to stálo a uvidíme.Právě myslím,že beránek bude dost drahý,a na to moje zimní ježdění jednou za 14 dní by to byla škoda,tak by mi stačila levnější varianta.

10.1.2009 12:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Asi nikdo,co,všicí mají beránky.No já se poptám sedlářky,kolik by to stálo a uvidíme.Právě myslím,že beránek bude dost drahý,a na to moje zimní ježdění jednou za 14 dní by to byla škoda,tak by mi stačila levnější varianta.

Tak jsem sháněla nějáký ty vojičky,zatím nic,ale to se dá vyřezat v zahradách něco šikovnýho,tak se tam někdy zajdu juknout,to chce,aby to nebylo moc těžký.A taky jsem koukala,jak mi Evina poslala tu fotku toho spřežení,že tam nemuší být vepředu řetězy,ale mají to tam svázaný těma silnejma nepřetrhnutelnejma provazama,což je super,je to lehčí.

10.1.2009 12:53
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tak jsem sháněla nějáký ty vojičky,zatím nic,ale to se dá vyřezat v zahradách něco šikovnýho,tak se tam někdy zajdu juknout,to chce,aby to nebylo moc těžký.A taky jsem koukala,jak mi Evina poslala tu fotku toho spřežení,že tam nemuší být vepředu řetězy,ale mají to tam svázaný těma silnejma nepřetrhnutelnejma provazama,což je super,je to lehčí.

10.1.2009 12:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

No,chlapi předělávají ten vozík,řeknu Vám,že je to skoro na vysokou technickou,není to zas až tak jednoduchý,je s tím fůra vymejšleního,ale bude to stát za to!!!

10.1.2009 12:59
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No,chlapi předělávají ten vozík,řeknu Vám,že je to skoro na vysokou technickou,není to zas až tak jednoduchý,je s tím fůra vymejšleního,ale bude to stát za to!!!

http://www.stream.cz/video/214216-hopky-hopky

10.1.2009 13:00
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

10.1.2009 14:41
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

já nemám teď zrovna podprdelník žádnej a předtím sem měla dekubu. králičí kůže by se myslím dala klidně použít. jen si nejsem jistá jestli by to po těch chlupech neklouzalo. fakt nevím. králičina je dost hladká.

10.1.2009 18:05
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
já nemám teď zrovna podprdelník žádnej a předtím sem měla dekubu. králičí kůže by se myslím dala klidně použít. jen si nejsem jistá jestli by to po těch chlupech neklouzalo. fakt nevím. králičina je dost hladká.

Tak teď jsme přijeli od sedlářky a ta říkala,že ty chlupy jednak kloužou,jak píšeš,Ivčí,ale za druhý prý tam ty chlupy prý moc dlouho nevydrží.Doporučila mi toho umělýho beránka,že se to prý dá koupit někde hotový jako potah na westernový sedlo a dá se to v případě potřeby prát v pračce,tak musím hledat.

10.1.2009 18:32
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Tak teď jsme přijeli od sedlářky a ta říkala,že ty chlupy jednak kloužou,jak píšeš,Ivčí,ale za druhý prý tam ty chlupy prý moc dlouho nevydrží.Doporučila mi toho umělýho beránka,že se to prý dá koupit někde hotový jako potah na westernový sedlo a dá se to v případě potřeby prát v pračce,tak musím hledat.

nojo já měla tu dekubu. ptuh tak 30cm širokej a 70 dlouhej. na každám rohu našitou kaničku. 2 vepředu uvázaný k hrušce a vzadu ke kroužkům na bagáž. a dobrý
jenže pak sem to sundala a mám to v autě na sedadle tam strávím víc času než na koni
bylo to dobrý i létě nepotila jsem se tolik a na vandru mě nebolela prdel

10.1.2009 18:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
nojo já měla tu dekubu. ptuh tak 30cm širokej a 70 dlouhej. na každám rohu našitou kaničku. 2 vepředu uvázaný k hrušce a vzadu ke kroužkům na bagáž. a dobrý
jenže pak sem to sundala a mám to v autě na sedadle tam strávím víc času než na koni
bylo to dobrý i létě nepotila jsem se tolik a na vandru mě nebolela prdel

No vidíš,to bych mohla taky zkusit,to se koupí někde v těch zdravotních potřebách,viď?

10.1.2009 18:53
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
No vidíš,to bych mohla taky zkusit,to se koupí někde v těch zdravotních potřebách,viď?

jj zdravotnický potřeby. nebo mě to objednali u nás v lékárně nemusela sem letět do města

10.1.2009 20:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
jj zdravotnický potřeby. nebo mě to objednali u nás v lékárně nemusela sem letět do města

Díky moc,až pojedu do města,poptám se.
Týýýýýýýý joo,tenhle mráz má bejt do saaamýho konce ledna,mě normálně šibne z toho.

11.1.2009 09:12
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Díky moc,až pojedu do města,poptám se.
Týýýýýýýý joo,tenhle mráz má bejt do saaamýho konce ledna,mě normálně šibne z toho.

Ahoj!
Tady dneska mrzne děsně..... -14°C bylo o půl 9
Já se nemohla vykopat z postele, po tom včerejším vystavování psů..bolí mě dnes celý člověk

11.1.2009 11:23
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ahoj!
Tady dneska mrzne děsně..... -14°C bylo o půl 9
Já se nemohla vykopat z postele, po tom včerejším vystavování psů..bolí mě dnes celý člověk

Ahoj Lucí,no to si myslím,že jsi docela vymrzla,co?Nemáš nějáký fotičky z výstavy?A vyhráli jste????

11.1.2009 11:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

My už můžeme zase vesele jezdit a tloooustnout,hihi,máme nastavenej podbřišník,tak je to paráádáá!!!

11.1.2009 11:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
My už můžeme zase vesele jezdit a tloooustnout,hihi,máme nastavenej podbřišník,tak je to paráádáá!!!

Vyšlo mě to na pouhých 150 Kč,což je úúžasný.

11.1.2009 11:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Vyšlo mě to na pouhých 150 Kč,což je úúžasný.

Jdeme se projít,Jarča jde na rybníček bruslit,tak my jdeme na procházku kolem rybníčka.

11.1.2009 11:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jdeme se projít,Jarča jde na rybníček bruslit,tak my jdeme na procházku kolem rybníčka.

11.1.2009 11:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Co to tam ten malý človíček dělááá???

11.1.2009 11:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Co to tam ten malý človíček dělááá???

Už jsme doma,jéééžííš,to byla ale votrava!

11.1.2009 11:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Už jsme doma,jéééžííš,to byla ale votrava!

Přidejte reakci

Přidat smajlík