sadzi saj
XXX.XXX.117.237
Tak si aspoň po sto letech založím
, ale chtělo by to nějakou fotečky ve sněhu, ale myslím, že to do víkendu vydrží
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
, ale chtělo by to nějakou fotečky ve sněhu, ale myslím, že to do víkendu vydrží
O víkendu budete s Blančou fotit?
Konečně čtyři, juchů, domů. Zkusim ještě obvolat veta a pak pádím. Mějte se!
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
O víkendu budete s Blančou fotit?
Konečně čtyři, juchů, domů. Zkusim ještě obvolat veta a pak pádím. Mějte se!
Jo to se ještě neví, Blanka už má něco domluvenýho, ale když to vyjde, tak snad jo
No balím a pomalu frčím směr domov
sadzi saj
napsal(a):
Jo to se ještě neví, Blanka už má něco domluvenýho, ale když to vyjde, tak snad jo
No balím a pomalu frčím směr domov
Ahojky,
tak jsem tu už z focení - cesta dobrodružná
A focení super ,,, to budou fotky
Ale sníh jsem měla všude, tak jsem jela rovnou v gumákách - proti sněhu super ![]()
Jestli to vyjde a vyrazíme v neděli s kámoškou fotit, tak by jsme mohli třeba i do té Vrutice ?
Jestli tam tedy budeš ,,, Ale uvidím, co ona na to ,,,
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu už z focení - cesta dobrodružná
A focení super ,,, to budou fotky
Ale sníh jsem měla všude, tak jsem jela rovnou v gumákách - proti sněhu super ![]()
Jestli to vyjde a vyrazíme v neděli s kámoškou fotit, tak by jsme mohli třeba i do té Vrutice ?
Jestli tam tedy budeš ,,, Ale uvidím, co ona na to ,,,
No gumáky jsou naprd, že je v nich zima.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
zvířátková
napsal(a):
No gumáky jsou naprd, že je v nich zima.
Jo a máte ještě stromeček? My vždycky nechávali do 3 králů, nebo teda do toho víkendu po nich. Ale když na něj tak koukám, tak je mi ho děsně líto, je tak krásnej, zase jsme ho dostali z lesa, takže čerstvej, takže neopadává, nic. Asi mu dám do víkendu pokoj
.
zvířátková
napsal(a):
Jo a máte ještě stromeček? My vždycky nechávali do 3 králů, nebo teda do toho víkendu po nich. Ale když na něj tak koukám, tak je mi ho děsně líto, je tak krásnej, zase jsme ho dostali z lesa, takže čerstvej, takže neopadává, nic. Asi mu dám do víkendu pokoj
.
My ještě stromeček máme. Je to krásná jedlička.
Myslela jsem, že ho v sobotu odstrojím, ale jdu do práce. Budeme archivovat staré papíry.Zaplaceno to nedostaneme, prý si to máme vybrat v přesčasech. Hm, tak nevím kdy, když mám neustále plný stůl. Nyní nastoupila nová kolegyně a zjistila, že je těhotná.A zrovna taková šikovná holka.
Dneska jsme byli s poníkem v saních. Jarda mu chomout omotal tlustou dekou, aby ho to nedřelo a fakt super. Už jen čekám na polštář pod chomout, až dorazí nový.
Koníky jsme zavřeli do stáje v 17 hodin a psíci jsou už také v teple domova.Normálně spí v boudě, ale když jsou ty mrazy, kdo by měl srdce je tam nechat.
sadzi saj
napsal(a):
NO, sice je v nich krapet kosa, ale sníh mi nenapadal do fuseklí a měla jsem sucho
JJ, stromeček stále máme a mít budeme ,,, Jak se stále přemísťuju, tak si ho chci náležitě užít
Dneska ještě spím na chalupě ,,, Ale zítra zase makat
Mám od 10h do 22h - se nemůžu už dočkat
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
NO, sice je v nich krapet kosa, ale sníh mi nenapadal do fuseklí a měla jsem sucho
JJ, stromeček stále máme a mít budeme ,,, Jak se stále přemísťuju, tak si ho chci náležitě užít
Dneska ještě spím na chalupě ,,, Ale zítra zase makat
Mám od 10h do 22h - se nemůžu už dočkat
No tak jste mě utvrdily, že to nemá cenu rušit
. Konečně nám napadnul sníh, vypadá to vánočně, tak ho přece za čerstva nevyhodim. Letos mi přijde, že to nějak uteklo a ani jsem si ho neužila. Mám ráda to světlo z žároviček.
No já se teď napucla. Jsem si za to volno zase navykla na oběd v normální čas a dneska jsem se tu kroutila jak žížala, jaký jsem měla hlad.
Koukám, že se asi v tom drobet u Markéty nevyznám. Jsem myslela, že máte akorát 2 koníky, tamten problematický byl prodán. No a teď čtu něco o poníkovi. Mám v tom slušný guláš
. Fotečku pondi v saních ani nemáš, co? Já teď s tím mým začínám, tak ráda mrknu na "inspiraci".
zvířátková
napsal(a):
. Konečně nám napadnul sníh, vypadá to vánočně, tak ho přece za čerstva nevyhodim. Letos mi přijde, že to nějak uteklo a ani jsem si ho neužila. Mám ráda to světlo z žároviček.
No já se teď napucla. Jsem si za to volno zase navykla na oběd v normální čas a dneska jsem se tu kroutila jak žížala, jaký jsem měla hlad.
Koukám, že se asi v tom drobet u Markéty nevyznám. Jsem myslela, že máte akorát 2 koníky, tamten problematický byl prodán. No a teď čtu něco o poníkovi. Mám v tom slušný guláš
. Fotečku pondi v saních ani nemáš, co? Já teď s tím mým začínám, tak ráda mrknu na "inspiraci".
To jo ,,, Necháme stromeček do jara ![]()
Téééda, jsem se najedla, rozehřála a teď se mi nechce nic dělat
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
To jo ,,, Necháme stromeček do jara ![]()
Téééda, jsem se najedla, rozehřála a teď se mi nechce nic dělat
Boj za delší vánoce
Stromeček dokud neopadá sám
No taky jsem líná, měla bych poklízet, ale nějak se do toho nemůžu dostat. Než jsem se dneska dostala ke koníkům, tak byla půl pátá, byli už zavření, takže o ničem. A hned je večer, ach jo.
zvířátková
napsal(a):
Boj za delší vánoce
No taky jsem líná, měla bych poklízet, ale nějak se do toho nemůžu dostat. Než jsem se dneska dostala ke koníkům, tak byla půl pátá, byli už zavření, takže o ničem. A hned je večer, ach jo.
My máme umělej - to asi vyhraju
Tak dnešek byl super, ale nechci se vidět zítra
zvířátková
napsal(a):
Boj za delší vánoce
Tak to od nás kolem 5 teprve odjela návštěva. Byli tady chovatelé s fenou Sárou, co s ní nyní měl Darés ta štěnda a nechali si tu fenku Artemis. Ještě se přijeli pozdravit a kouknout na tatínka noví majitelé pejska Aréska a odvezli si ho na Slovensko. No a my seděli v kuchyni u kafe a venku na dvoře jsme měli 4 fundláky. Darése a Fabbyho, Sáru a malou Temi...no to byla kráása. Darés se chová jako správný tatínek, Fabín je puboš, ale Sára ho seřvala, tak se choval fakt vzorně dneska. A Darés měl mrtvici, jelikož ho Sára chtěla dnes znásilnit
No a jak odjeli, tak už byla tma, já popadla kluky a Usu a šli jsme na velké louky za řekou, kde jsem je pustila všechny tři , běhali jako paka spolu a pořád si hlídali kam jdu, aby se nezatoulali. Takže jsem řádně vymrzla
, ale hlavně že jsou všichni spokojení.
Jinak s tím mrazem to tak hrozné zatím není. Kluci chrní vedle v sedlovně, Usa má otevřeno všude, na noc ji zavřu dveře do výběhu, ale ty půlen do dvora má normálně otevřené a čučí si ven
zvířátková
XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Tak to od nás kolem 5 teprve odjela návštěva. Byli tady chovatelé s fenou Sárou, co s ní nyní měl Darés ta štěnda a nechali si tu fenku Artemis. Ještě se přijeli pozdravit a kouknout na tatínka noví majitelé pejska Aréska a odvezli si ho na Slovensko. No a my seděli v kuchyni u kafe a venku na dvoře jsme měli 4 fundláky. Darése a Fabbyho, Sáru a malou Temi...no to byla kráása. Darés se chová jako správný tatínek, Fabín je puboš, ale Sára ho seřvala, tak se choval fakt vzorně dneska. A Darés měl mrtvici, jelikož ho Sára chtěla dnes znásilnit
No a jak odjeli, tak už byla tma, já popadla kluky a Usu a šli jsme na velké louky za řekou, kde jsem je pustila všechny tři , běhali jako paka spolu a pořád si hlídali kam jdu, aby se nezatoulali. Takže jsem řádně vymrzla
, ale hlavně že jsou všichni spokojení.
Jinak s tím mrazem to tak hrozné zatím není. Kluci chrní vedle v sedlovně, Usa má otevřeno všude, na noc ji zavřu dveře do výběhu, ale ty půlen do dvora má normálně otevřené a čučí si ven
Jééé, uměláči, tak vy holt do příštích Vánoc no
sadzi saj
napsal(a):
zvířátková
napsal(a):
Ahoj Leo,
máme dva velké koně a děti poníka. Tm. hnědáka mám 11 let, toho ryzáka máme nového po tom problémovém a poníka máme přes dva roky. Dneska mě svrběly ruce vzít fotˇák s sebou ,ale už se mi nechtělo vracet. Šla jsem pěšky za manželem a malou dcerkou, kteří se vezli na saních. Já už bych se tam nevešla. Mám nějaké fotky z loňska. Jestli nějaké vyštrachám, tak je sem dám.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
marketka
napsal(a):
Ahoj Leo,
máme dva velké koně a děti poníka. Tm. hnědáka mám 11 let, toho ryzáka máme nového po tom problémovém a poníka máme přes dva roky. Dneska mě svrběly ruce vzít fotˇák s sebou ,ale už se mi nechtělo vracet. Šla jsem pěšky za manželem a malou dcerkou, kteří se vezli na saních. Já už bych se tam nevešla. Mám nějaké fotky z loňska. Jestli nějaké vyštrachám, tak je sem dám.
Super, snad něco najdeš. No konečně mám jasno
.
blanche
napsal(a):
Tak na foto bych taky jukla, jak to vůbec takové vození funguje
Tady ještě něco málo z dneška ,,,
blanche
napsal(a):
Tak na foto bych taky jukla, jak to vůbec takové vození funguje
Tady ještě něco málo z dneška ,,,
No, já teda zapřáhnout za Usu saně, které ji \"honí\", tak ji trefí šlak a nebo jsme dostihovým tempem tak za 2 minuty v Ostravě
.
Jsem byla te´d venku, kosa strašná, ale zapoměla jsem se kouknout na teploměr. Psi chrápou jak zabití a Usa taky leží a spinká, ale šla jsem ji tam sebrat bobany, tak na mě koulela očičky a já měla jeden fík pro ni, tak si ho vychutnává, mazlinkovaly jsme se, ani se neuráčila zvednout, leží, vychutnává si to, mazlí se a já ji sebrala bobany a šla domů..a holčí spokojeně leží dál
..ten kůň má život..jen jí, spí, kadí a fláká se
lucky
napsal(a):
No, já teda zapřáhnout za Usu saně, které ji \"honí\", tak ji trefí šlak a nebo jsme dostihovým tempem tak za 2 minuty v Ostravě
.
Jsem byla te´d venku, kosa strašná, ale zapoměla jsem se kouknout na teploměr. Psi chrápou jak zabití a Usa taky leží a spinká, ale šla jsem ji tam sebrat bobany, tak na mě koulela očičky a já měla jeden fík pro ni, tak si ho vychutnává, mazlinkovaly jsme se, ani se neuráčila zvednout, leží, vychutnává si to, mazlí se a já ji sebrala bobany a šla domů..a holčí spokojeně leží dál
..ten kůň má život..jen jí, spí, kadí a fláká se
Holky, ty fotky sem dám zítra. Pořád se mi to seká. Asi nám namrzla anténa a kabely.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
marketka
napsal(a):
Holky, ty fotky sem dám zítra. Pořád se mi to seká. Asi nám namrzla anténa a kabely.
Super fotky, Blaní? To je ta Buggiina kobylka? Jo a koukala jsem na kytí od Tebe. Z listů se zatím nic neklube, ale ta rostlinka celá už poprostla, uchytla se, rozevřela se, přibyl lístek, tak provolávám 3x sláva
No Granta bychom chytali až na druhý straně země. By dostal infarkt. On by se bál i opratě, no a mít něco na sobě a za sebou táhnout, to by byla jeho smrt. Ale on je takovej už od přírody, třeba by si Usa zvykla, když tak postupně překonává sama sebe.
Super, na fotky se těšíme
zvířátková
napsal(a):
Super fotky, Blaní? To je ta Buggiina kobylka? Jo a koukala jsem na kytí od Tebe. Z listů se zatím nic neklube, ale ta rostlinka celá už poprostla, uchytla se, rozevřela se, přibyl lístek, tak provolávám 3x sláva
No Granta bychom chytali až na druhý straně země. By dostal infarkt. On by se bál i opratě, no a mít něco na sobě a za sebou táhnout, to by byla jeho smrt. Ale on je takovej už od přírody, třeba by si Usa zvykla, když tak postupně překonává sama sebe.
Super, na fotky se těšíme
Jo, ona by si zvykla. nejhorší by pro ni bylo překonat to, že ji něco pronásleduje.
Z toho by měla infarktové stavy. A ještě když by to vydávalo zvuky jako nějaký kočár kupříkladu, tak by ji trefil šlak. Ale tak u kola umí běhat
zvířátková
XXX.XXX.42.14
lucky
napsal(a):
Jo, ona by si zvykla. nejhorší by pro ni bylo překonat to, že ji něco pronásleduje.
Z toho by měla infarktové stavy. A ještě když by to vydávalo zvuky jako nějaký kočár kupříkladu, tak by ji trefil šlak. Ale tak u kola umí běhat
No právě, je kůň a kůň. Grant je nenapravitelnej případ. Usa přemýšlí, otrkává se. Podle mě se u Granta zanedbaly ty první 2 roky, v té stáji byl prý odděleně, nikdo si ho nevšímal, nikdo ho nechtěl, nohy mu nečistili, nic. Řekla bych, že takovýhle začátek do života ho poznamenal na vždycky. Jelikož není samo sebou, aby se takhle všeho bál a nemluvě o těch jeho halucinacích. A to se musí nechat, že se nedostal to prostředí, které by ho mělo stresovat. No on by jenom to všechno viděl a zkopal by celej dvorek, on by se v amoku dokázal zabít na místě, jak šílí, když ho to chytne, tak to fakt stojí za to. A to by se to nemuselo přiblížit ani na několik metrů.
zvířátková
napsal(a):
No právě, je kůň a kůň. Grant je nenapravitelnej případ. Usa přemýšlí, otrkává se. Podle mě se u Granta zanedbaly ty první 2 roky, v té stáji byl prý odděleně, nikdo si ho nevšímal, nikdo ho nechtěl, nohy mu nečistili, nic. Řekla bych, že takovýhle začátek do života ho poznamenal na vždycky. Jelikož není samo sebou, aby se takhle všeho bál a nemluvě o těch jeho halucinacích. A to se musí nechat, že se nedostal to prostředí, které by ho mělo stresovat. No on by jenom to všechno viděl a zkopal by celej dvorek, on by se v amoku dokázal zabít na místě, jak šílí, když ho to chytne, tak to fakt stojí za to. A to by se to nemuselo přiblížit ani na několik metrů.
No ona Usa kdysi taky byla jako mladinká plašan, mnohdy jsem si říkala co já si to koupila za magora. Ale postupem času jsem viděla, že ona se sice mnohých věcí bojí, ale zase na druhou stranu je děsně zvědavá a taky mi důvěřuje, takže prací jsme dospěli k tomu, že když se něčeho bojí, tak to jdeme zkoumata pak zjistí, že to koníčky vlastně nepapá
.
Včera jsem třeba vyhazovala sníh kolem baráku a tu velikou lopatu na sníh jsem měla v ruce a ona stála ve stáji otočená ke mě zadkem a koukala do výběhu. A já se opřela o ten spodní díl dveří a oan na mě otočila hlavu. Tak jsem zvedla tu lopatu vedle sebe , ona ji uviděla, vyvalila oči, ale ani se nehla. Tak jsem ji zvedla výše a říkám "hele co to je, Usinko" a ona stála, ani se stále nepohnula a jen koukala...kdysi by byla připlácla vzadu na zdi. Tak jsem posunula lopatu dovnitř stáje a nakonec jsem tou vééélikou červenu lopatou na sníh ji pohladila po zadku nad ocasem. A Usa nic..jen ztuhla zadkem. Tak jsem ji zase posunula k sobě a pak jsem opět tu lopatu dala ji na zadek a normálně jsem ji položila. Usa už měla zadek uvolněný, stála a vyvracela krk, aby si té lopaty čichla, ale vůbec neuhla zadkem, ani se nesnažila že by chtěla utéct. Takže tohle je myslím obrovský kus práce, naučit koně, který měl panickou hrůzu když mu spadlo vodítko mezi nohy nebo na něco šlápnul, aby se nechala hladit lopatou, zabalit do igelitové plachty a nosí mi pytle od hoblin na zádech a na Silvestra dokonce držé nervy na uzdě i mezi rachejtlemi a snese i střelbu z poplašňáku. ...ovšem to je skoro 6 let práce!
lucky
napsal(a):
No ona Usa kdysi taky byla jako mladinká plašan, mnohdy jsem si říkala co já si to koupila za magora. Ale postupem času jsem viděla, že ona se sice mnohých věcí bojí, ale zase na druhou stranu je děsně zvědavá a taky mi důvěřuje, takže prací jsme dospěli k tomu, že když se něčeho bojí, tak to jdeme zkoumata pak zjistí, že to koníčky vlastně nepapá
.
Včera jsem třeba vyhazovala sníh kolem baráku a tu velikou lopatu na sníh jsem měla v ruce a ona stála ve stáji otočená ke mě zadkem a koukala do výběhu. A já se opřela o ten spodní díl dveří a oan na mě otočila hlavu. Tak jsem zvedla tu lopatu vedle sebe , ona ji uviděla, vyvalila oči, ale ani se nehla. Tak jsem ji zvedla výše a říkám "hele co to je, Usinko" a ona stála, ani se stále nepohnula a jen koukala...kdysi by byla připlácla vzadu na zdi. Tak jsem posunula lopatu dovnitř stáje a nakonec jsem tou vééélikou červenu lopatou na sníh ji pohladila po zadku nad ocasem. A Usa nic..jen ztuhla zadkem. Tak jsem ji zase posunula k sobě a pak jsem opět tu lopatu dala ji na zadek a normálně jsem ji položila. Usa už měla zadek uvolněný, stála a vyvracela krk, aby si té lopaty čichla, ale vůbec neuhla zadkem, ani se nesnažila že by chtěla utéct. Takže tohle je myslím obrovský kus práce, naučit koně, který měl panickou hrůzu když mu spadlo vodítko mezi nohy nebo na něco šlápnul, aby se nechala hladit lopatou, zabalit do igelitové plachty a nosí mi pytle od hoblin na zádech a na Silvestra dokonce držé nervy na uzdě i mezi rachejtlemi a snese i střelbu z poplašňáku. ...ovšem to je skoro 6 let práce!
jj
zvířátková
XXX.XXX.240.157
marketka
napsal(a):
Ahojky, tak se mi ta fotka povedla vložit napoprvé. A večer mi to prostě nešlo. Asi tam bylo hodně lidí, nebo hodně mrzlo. brrr
Fotka nic moc, já vím. Nafotím lepší. Asi zítra znovu vyjedeme.
Nazdárek! Už jsem tu tady, tenhle týden včetně dneska máme od osmi, to je pohodička. Jenom 7 hodin práce
. No nic, musím jít dělat, né, že bych se předřela, stíhám i s prstem v nose
.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Už jsem tu tady, tenhle týden včetně dneska máme od osmi, to je pohodička. Jenom 7 hodin práce
. No nic, musím jít dělat, né, že bych se předřela, stíhám i s prstem v nose
.
Jo a ponďa parádní, krásnej strakoš, sice ho jde vidět jenom půl, ale pokusím se domyslet
. Jak se jmenuje?
marketka
napsal(a):
Ahojky, tak se mi ta fotka povedla vložit napoprvé. A večer mi to prostě nešlo. Asi tam bylo hodně lidí, nebo hodně mrzlo. brrr
Fotka nic moc, já vím. Nafotím lepší. Asi zítra znovu vyjedeme.
No super Markét! Garet je šikovný
tak jak se dnes máte všichni? Tady jemně sněží. Nemohla jsem se vykopat z teplé postýlky, Usa řvala jak tur kde jsém. Ten kůň taky pořád myslí jen na jídlo
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
lucky
napsal(a):
No super Markét! Garet je šikovný
tak jak se dnes máte všichni? Tady jemně sněží. Nemohla jsem se vykopat z teplé postýlky, Usa řvala jak tur kde jsém. Ten kůň taky pořád myslí jen na jídlo
.
Dobré ráno,
no zmrzle
a mám teď dilema, nevím, jestli jsem zavřela krb nebo ne
sakra, asi tam budu muset zajet, jinak to chcípne a bude tam brutus kosa, chjo, jsem to ale střevo
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu ,,,
Mám od 10h, ale vstávala v 7h a jela z chalupy domů, tam musela rozmrznout a dát se zase do pucu - na chalupě se už asi být nedá
Chjo ,,,
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu ,,,
Mám od 10h, ale vstávala v 7h a jela z chalupy domů, tam musela rozmrznout a dát se zase do pucu - na chalupě se už asi být nedá
Chjo ,,,
Poník je super !!
To si to dětičky musí užívat, co ?
Mě to tu dneska neba - chtěla jsme něco udělat, ale technika mi to stávkuje - na jednom PC mi čtečka karet funguje - na druhém néééé, nechápu
Samo nefunguje tam, kde potřebuju - jak jinak ![]()
Tak to přes jedno PC stahuju na USB z karty a doufám, že mi to tady fachat bude !!!!
Jinak Leo - provolávám také třikrát sláva ![]()
![]()
![]()
Tak ať roste a daří se jí ,,, A děkuji za penízky na účtě - už mám výpis
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak jsem tu ,,,
Chjo ,,,
No já tu bojuju s bacilama, jsou to převíti, už jsem myslela, že odtáhli, ale furt se nějak držej zuby - nehty. Ale evidentní je, že pobyt v práci mi nedělá dobře
, doma se mi to zlepšovalo pořádně.
Mám tu smradu jak v Cařihradu, maluje se tu a dveře moc těsnosti nepobraly
zvířátková
napsal(a):
No já tu bojuju s bacilama, jsou to převíti, už jsem myslela, že odtáhli, ale furt se nějak držej zuby - nehty. Ale evidentní je, že pobyt v práci mi nedělá dobře
, doma se mi to zlepšovalo pořádně.
Mám tu smradu jak v Cařihradu, maluje se tu a dveře moc těsnosti nepobraly
Tak to je vopruz, že tě to takhle pořád drží, co ?
Já mám nějakého přinastydlého přítele - tak to snad taky nechytím ,,,
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Tak to je vopruz, že tě to takhle pořád drží, co ?
Já mám nějakého přinastydlého přítele - tak to snad taky nechytím ,,,
No to už je sakra dlouho, co jsme je posílaly, jsem se vlastně zapomněla zeptat, jestli se čistě náhodou nestalo, že by nedorazily.
No co jsem v práci, včera tady byly 2 hodiny otevřené dveře, průvan na mě, nevim no, zatím to držím v mezích.
No jen to ne, ještě přítele s rýmičkou, on je hroznej pacient, dělá jak když umírá z každé prkotiny. Chlap no
.
zvířátková
napsal(a):
No to už je sakra dlouho, co jsme je posílaly, jsem se vlastně zapomněla zeptat, jestli se čistě náhodou nestalo, že by nedorazily.
No co jsem v práci, včera tady byly 2 hodiny otevřené dveře, průvan na mě, nevim no, zatím to držím v mezích.
No jen to ne, ještě přítele s rýmičkou, on je hroznej pacient, dělá jak když umírá z každé prkotiny. Chlap no
.
Joooo, to znám
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Joooo, to znám
Tak dámy, já si jedu projet benzín domů a mrknout se, zda jsem to debil nezavřela nebo zavřela ![]()
![]()
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Chudáku ,,, To naštve
A nemohla bys někoho dohonit ve vsi ?
To je naprd no, ale hlavně budeš mít klid, neradno riskovat.
sadzi saj
napsal(a):
No, to jo ,,,
Ale člověka takové věci otráví - to věřím ,,,
Tady něco ze včerejšího focení - huculové
blanche
napsal(a):
No, to jo ,,,
Ale člověka takové věci otráví - to věřím ,,,
Tady něco ze včerejšího focení - huculové
zvířátková
napsal(a):
To je naprd no, ale hlavně budeš mít klid, neradno riskovat.
Hele, to znáte ne? Že kdyby chlapi měli rodit, tak lidstvo dááávno vymřelo. Jsou to bábovky a jen je nekde píchne, tak umírají, jedou na pootovost a jsou na smrt nemocní. Zato z ženské dokud nepryští krev a nevisí ji aspoň naho odděleně, tak ji nic není přece? ...chlapi....jsou z jiné planety![]()
Já byla na skok ve městě, jsem zmrzlá jako rampouch, než jsem dolezla od vlaku domů, jdu ještě hodit Usu k Čipovi a pak něco udělat s tím Fabbym, ještě ho musím nějak upravit na tu sobotní výstavu. A pak ještě nevím, jestli kluky vezmu do saní, nebo co.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Jé, já bych šla taky fotit. Venku krásně, kosa nechutná, ale sluníčko šajní jak o život, sníh se leskne, mňam, mňam...
zvířátková
napsal(a):
Jé, já bych šla taky fotit. Venku krásně, kosa nechutná, ale sluníčko šajní jak o život, sníh se leskne, mňam, mňam...
Tak u nás bylo dneska zataženo ,,,
Teď se to začíná krapátko protrhávat
JJ, focení bylo super
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Tak u nás bylo dneska zataženo ,,,
Teď se to začíná krapátko protrhávat
JJ, focení bylo super
Uf, tak jsem tu, koupila i rybí prsty na večer a stavila se v lékárně tomu mýmu pro nějaký léčidla a co myslíte, normálně bych se i vsadila, že jsem to nezavřela, prostě si to nepamatuju a bylo to zavřený
se pos....
, ale jistota je jistota.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Uf, tak jsem tu, koupila i rybí prsty na večer a stavila se v lékárně tomu mýmu pro nějaký léčidla a co myslíte, normálně bych se i vsadila, že jsem to nezavřela, prostě si to nepamatuju a bylo to zavřený
se pos....
, ale jistota je jistota.
U nás se to taky už zakabonilo, ale tmavo není.
No tak vidíš, člověk to dělá tak automaticky, že o tom ani neví. Ale lepší je si to zkontrolovat.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
chudáku
ale zase lepší, jak mrznout večer
Jéééé, dneska se to děsně vleče
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jéééé, dneska se to děsně vleče
Ty škodolibko
Právě, kdyby nebyla taková kosa, tak na to peču, ale i tak tam je jenom 16 stupňů
U nás teda šajní, jak o život
sadzi saj
napsal(a):
Ty škodolibko
Právě, kdyby nebyla taková kosa, tak na to peču, ale i tak tam je jenom 16 stupňů
U nás teda šajní, jak o život
Teď jo ,,, ale začalo se to trhat až kolem té 12h ,,, Jinak bylo zataženo ,,,
To nebyla škodolibost ,,, Já to znám - moc dobře - ráno jsme měli nahoře 8 C !!!???
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Teď jo ,,, ale začalo se to trhat až kolem té 12h ,,, Jinak bylo zataženo ,,,
To nebyla škodolibost ,,, Já to znám - moc dobře - ráno jsme měli nahoře 8 C !!!???
Ta zima je děsná, to my máme kládu v koupelně. Tam není topení a pokud bych nechala otevřené dveře do bytu, tak by to táhlo přesně na zvířátka, což by mohli omarodit, takže zavíráme a ráno jít na záchod, upravit se tam, čistit si zuby, to je o umrznutí. No a nemluvě o tom, že autíčku se to už taky nelíbí, ráno kuckalo čtvrt hodiny, než naběhlo
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Ta zima je děsná, to my máme kládu v koupelně. Tam není topení a pokud bych nechala otevřené dveře do bytu, tak by to táhlo přesně na zvířátka, což by mohli omarodit, takže zavíráme a ráno jít na záchod, upravit se tam, čistit si zuby, to je o umrznutí. No a nemluvě o tom, že autíčku se to už taky nelíbí, ráno kuckalo čtvrt hodiny, než naběhlo
Jo Blani, já vím, jste na tom ještě hůř, než my
Protrhlo se to teď přes oběd mám pocit
Leo, to bych mohla vyprávět, máme v koupelně no jde ti i pára od huby, takže hodně málo stupňů a zamrzlo nám wc
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Jo Blani, já vím, jste na tom ještě hůř, než my
Protrhlo se to teď přes oběd mám pocit
Leo, to bych mohla vyprávět, máme v koupelně no jde ti i pára od huby, takže hodně málo stupňů a zamrzlo nám wc
To je taky radost teda...
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
NO, ale máte teplou vodu - to my odpojili na chalupě bojler s teplou a vypustili - by zamrz a rupnul
A na kohoutku máme rampouch
No, to naštěstí máme
Ježiš, až tak, chudinko a co kytí??
lucky
napsal(a):
Jůů! Teda pořádná kosssa
.
Já mám Fabbyho hotového, jsem zmrzlá jako h
, ale jdu se projet s holčí
a pak vezmu ty dva do saní
Jééé, tak to máš super program
To nám se v práci o něčem takovém může jen zdát
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Jééé, tak to máš super program
To nám se v práci o něčem takovém může jen zdát
Já chci táky, sice mi ve tři padla, ale už to vidím, jak tu budu trčet minimálně do čtyř, než přítele pustí z práce, což znamená, že u koníků v půl páté, což už budou uklizení a sáňky zase nic. U nás chumelí, to je švanda. Velké kusy. Ale tma teda je.
zvířátková
napsal(a):
Já chci táky, sice mi ve tři padla, ale už to vidím, jak tu budu trčet minimálně do čtyř, než přítele pustí z práce, což znamená, že u koníků v půl páté, což už budou uklizení a sáňky zase nic. U nás chumelí, to je švanda. Velké kusy. Ale tma teda je.
Fakt jo ?
Já tu sedím v krátkém rukávu - kráááása ,,, To teplo si teď člověk užívá rád
Ale jsem nějaká unavená ,,,
Šla bych pomalu spát
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Fakt jo ?
Já tu sedím v krátkém rukávu - kráááása ,,, To teplo si teď člověk užívá rád
Ale jsem nějaká unavená ,,,
Šla bych pomalu spát
No tak to je jediné štěstí, že tu teplo mám, to by se mi tu sakra nechtělo sedět. Ale teda ten smrad začíná být ubíjející, už mě začíná bolet kebule.
zvířátková
napsal(a):
No tak to je jediné štěstí, že tu teplo mám, to by se mi tu sakra nechtělo sedět. Ale teda ten smrad začíná být ubíjející, už mě začíná bolet kebule.
To věřím ,,, Kór, když to čicháš celý den ,,,
Téééda, jsem nějaká znavená - snad to není známka toho, že na mě něco leze
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
To věřím ,,, Kór, když to čicháš celý den ,,,
Téééda, jsem nějaká znavená - snad to není známka toho, že na mě něco leze
To spíš z přemíry pracovního vypětí
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Aaa, juchů, tak snad do 3/4 konečně vypadnu, už bych měla mít na cestě taxíka. Uff, to je dost, jinak tu fakt padnu smrady
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No, to asi dneska nehrozí
Tady před chvílí taky padal nějaký sajrajt, ale jako sníh to moc nevypadalo
Jana už dneska nastartovala autí, tak snad dojede a já berušku zase jenom pomuckám, ale zítra budu tvrdnout v tom mrazu, jízdárna je zasněžená, tak by se to krok, klus mělo dát
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Aháááá, já jsem to počítala - já ještě 6 hodiny ![]()
![]()
![]()
To jsi radši ani počítat neměla ![]()
sadzi saj
napsal(a):
Viď - se mi udělalo pomalu zle
zvířátková
XXX.XXX.240.157
blanche
napsal(a):
Viď - se mi udělalo pomalu zle
Stejně Tě obdivuju na tom kole dojíždět v tomhle počasí a v té noci.
zvířátková
XXX.XXX.240.157
zvířátková
napsal(a):
Stejně Tě obdivuju na tom kole dojíždět v tomhle počasí a v té noci.
Tak já jdu balit a vypínat. Ať Ti to, Blaní hezky uteče, Andy předpokládám, že už taky bude pádit dom. Tak se holky zatím mějte!
zvířátková
napsal(a):
Tak já jdu balit a vypínat. Ať Ti to, Blaní hezky uteče, Andy předpokládám, že už taky bude pádit dom. Tak se holky zatím mějte!
Díky a zítra , jo ?
Na kole je to lepší jak busem ,,, Jedu na něm raději, než bych se doplazila na zastávku, něco by mi jelo ,,,
Horší je, když leje - to je pak na pytel
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Jo jo pomalu už se pakuju, umyju nádobí, něco tu dodělám a razím za Elčí.
Jinak jsem dneska cestou dom potkala cyklistu a kroutila jsem u toho nechápavě hlavou, navlečený v těch hadrech
blanche
napsal(a):
Proč - mě to přijde normální
Ahoj tak už jsem tu!!!!! Jsem měla zase dneska hoňku!
No cyklisti jsou magoři!!! V tomhle počasí ti huba zmrzne jen co 2x obejdeš dvůl a jet na kole tak asi musim na pohotovost se zamrzlim usměvem
Jsem fotila, ale nic moc. Polovina fotek byla rozmazaná takže jsem to smazala a sluníčko nesvítilo
naftalinka
napsal(a):
No cyklisti jsou magoři!!! V tomhle počasí ti huba zmrzne jen co 2x obejdeš dvůl a jet na kole tak asi musim na pohotovost se zamrzlim usměvem
Jsem fotila, ale nic moc. Polovina fotek byla rozmazaná takže jsem to smazala a sluníčko nesvítilo
naftalinka
napsal(a):
Jůůůůů, ale sluší mu to - to se musí nechat ,,, Má krásně šimlovatej zadeček :P
blanche
napsal(a):
Jůůůůů, ale sluší mu to - to se musí nechat ,,, Má krásně šimlovatej zadeček :P
Jooo jo Atrej má hustý groše, ale spíš přes zimu než pres léto. V létě je má takový nenápadný
naftalinka
napsal(a):
Jooo jo Atrej má hustý groše, ale spíš přes zimu než pres léto. V létě je má takový nenápadný
blanche
napsal(a):
JJ, chlapcům to sluší
a teď jedna perlička!!! Prostě mi lezl furt do objektivu a nedal se odehnat ![]()
![]()
naftalinka
napsal(a):
a teď jedna perlička!!! Prostě mi lezl furt do objektivu a nedal se odehnat ![]()
![]()
naftalinka
napsal(a):
Jůůů, co je to za koníka ?
A co Ešlinka ? Jak se má ?
blanche
napsal(a):
Jůůů, co je to za koníka ?
A co Ešlinka ? Jak se má ?
to je soused vedle Heryho. On je strašně šklebivej, furt pouští hrůzu, hrozně se šklebí, ale je hrozně hodne a střŕašně rád se mazlí. To je ona co!!!??? Ešlyna? no má se dobře, teď zrovna teda má klid a provádí se jelikož min. tejden začala kulhat, ale ani nevim co jí vlastně je, jsem se nějak nezeptala. jooo už vim zašlápla se na vyjíždce. No zejtra chci ještě udělat nějaký fotky i jinejch koní tak uvidim jak se mi to povede
naftalinka
napsal(a):
to je soused vedle Heryho. On je strašně šklebivej, furt pouští hrůzu, hrozně se šklebí, ale je hrozně hodne a střŕašně rád se mazlí. To je ona co!!!??? Ešlyna? no má se dobře, teď zrovna teda má klid a provádí se jelikož min. tejden začala kulhat, ale ani nevim co jí vlastně je, jsem se nějak nezeptala. jooo už vim zašlápla se na vyjíždce. No zejtra chci ještě udělat nějaký fotky i jinejch koní tak uvidim jak se mi to povede
Jééé, ty se ale máš
Chudinka, tak jí mooooc pozdravuj
JJ, je to ona
blanche
napsal(a):
no, ona se uměla ozvat, ale jinak byla hodná ,,,
venku krapátko koukavá ![]()
![]()
No děvčata co zase všechny děláte!!!???
blanche
napsal(a):
no, ona se uměla ozvat, ale jinak byla hodná ,,,
venku krapátko koukavá ![]()
![]()
Teda Atrej a Hery jsou nádherní a ty groše nemají chybu! Miluji grošáky!!!
děsně se mi taky líbí ta jejich černá hříva a ocas![]()
Já byla na vyjížďce s Usou a psy..bylo to super, Usa byla dnes šikovná, krásně jsme třeba sválali po dlouhé louce a psi za námi nebo vedle nás..kráása
.
pak jsem je hodila domů a ještě jsme s Usou přiježďovaly na louce a projely se kolem řeky
lucky
napsal(a):
Teda Atrej a Hery jsou nádherní a ty groše nemají chybu! Miluji grošáky!!!
děsně se mi taky líbí ta jejich černá hříva a ocas![]()
Já byla na vyjížďce s Usou a psy..bylo to super, Usa byla dnes šikovná, krásně jsme třeba sválali po dlouhé louce a psi za námi nebo vedle nás..kráása
.
pak jsem je hodila domů a ještě jsme s Usou přiježďovaly na louce a projely se kolem řeky
No já si taky dneska užívala sněhu venku
No tak kdyby se třeba Usa zamilovala do hřebců budeš mít grošatýho potomka![]()
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Tak teď jsou kluci od pohledu rozpoznatelní. Se konečně chytam
.
Dneska jsme přijeli ke koníkům a kluci stáli u branky jak generálové a čučeli, co se kde šustne, malej kouká jak medvídek, omrzlé fousky, bradku jak kozlík a velkej měl plemzoš venku jako vždy. Málokdy se dostanou takhle po celém dvoře, držíme je vzadu u stájí a ve výběhu. Ale jak je nuda se sněhem, tak je nechali, ať si jdou, kam chtějí. Tak maj stáli jak agenti, Grant samozřejmě přes celej dvůr, si tam stoupne našív a nevejde se už nikdo. Měli žebravej den, čekali u dveří, věděli, že už něco káplo, tak proč by nemohlo kápnout znova, že. Největší srandu jsem ale měla z Granta, jak přijel autobus a on se hned hnal k vrátkům, čučel na lidi co vystoupili a jak autobus couval, vykulenej jak puk, ale nebál se, spíš okukoval co na poli nevidí. Granťa olizoval branku, tak jsem mu říkala, jeslti neviděl Obecnou školu, aby mu tam taky ten plemzoš nepřimrznul
. Bohužel už bylo pozdě na to jít ven, je to naprd, zítra zase uklízím, v pátek toho mého určitě budou dlouho držet v práci (jak schválností bývá). Tak asi až víkend. Před chvílí jsme dorazili z krámu, jsem si tam zkoušela x čepic a nakonec si žádnou nevzala a teď mě to mrzí. Sice vypadam fakt jak pako, proto jsem taky nakonec nic nevybrala, ale ta zima venku už je nesnesitelná a kapuca mi na té hlavě akorát slejzá a ježí mi celou kebuli. Jsem to ale váhavej střelec
zvířátková
napsal(a):
Tak teď jsou kluci od pohledu rozpoznatelní. Se konečně chytam
.
Dneska jsme přijeli ke koníkům a kluci stáli u branky jak generálové a čučeli, co se kde šustne, malej kouká jak medvídek, omrzlé fousky, bradku jak kozlík a velkej měl plemzoš venku jako vždy. Málokdy se dostanou takhle po celém dvoře, držíme je vzadu u stájí a ve výběhu. Ale jak je nuda se sněhem, tak je nechali, ať si jdou, kam chtějí. Tak maj stáli jak agenti, Grant samozřejmě přes celej dvůr, si tam stoupne našív a nevejde se už nikdo. Měli žebravej den, čekali u dveří, věděli, že už něco káplo, tak proč by nemohlo kápnout znova, že. Největší srandu jsem ale měla z Granta, jak přijel autobus a on se hned hnal k vrátkům, čučel na lidi co vystoupili a jak autobus couval, vykulenej jak puk, ale nebál se, spíš okukoval co na poli nevidí. Granťa olizoval branku, tak jsem mu říkala, jeslti neviděl Obecnou školu, aby mu tam taky ten plemzoš nepřimrznul
. Bohužel už bylo pozdě na to jít ven, je to naprd, zítra zase uklízím, v pátek toho mého určitě budou dlouho držet v práci (jak schválností bývá). Tak asi až víkend. Před chvílí jsme dorazili z krámu, jsem si tam zkoušela x čepic a nakonec si žádnou nevzala a teď mě to mrzí. Sice vypadam fakt jak pako, proto jsem taky nakonec nic nevybrala, ale ta zima venku už je nesnesitelná a kapuca mi na té hlavě akorát slejzá a ježí mi celou kebuli. Jsem to ale váhavej střelec
hele, co taková fešná ušatka ![]()
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
hele, co taková fešná ušatka ![]()
No taky jsem přemýšlela, že by možná byla lepší taková ta nahoře mírně do špičky a dolů ušiska, jelikož když je to taková ta klasická čepka, tak jsem jak hlava pomazaná a ve švech mám volno a trčí to tam.
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
To já vybírám očima - ani je nijak moc nezkouším
No ono by bylo lepší brát a nekoukat, aspoň bych nějakou měla...
blanche
napsal(a):
Ježkovy voči ,,, už jsem asi 5x vytírala a je to stejně v kelu
Sníh a bahno je všude
Ahojky, jo jo, děti si užívají. Dneska jsme byly s Katkou na vyjíždce a byla to romantika. Ten sníh a dítě na strakatém poníkovi. Měla první den reflexní vestu, tak jsme jí hned užily v té polotmě. Ale jak je bílo, tak je krásně vidět. Jen se mi docela točí hlava v tom sněhu.
marketka
napsal(a):
Ahojky, jo jo, děti si užívají. Dneska jsme byly s Katkou na vyjíždce a byla to romantika. Ten sníh a dítě na strakatém poníkovi. Měla první den reflexní vestu, tak jsme jí hned užily v té polotmě. Ale jak je bílo, tak je krásně vidět. Jen se mi docela točí hlava v tom sněhu.
JJ, to znám ,,, ještě když fičel fichr ,,, Kůň se houpal, všude bílo ,,, bílo padalo ,,, ![]()
zvířátková
XXX.XXX.42.14
sadzi saj
napsal(a):
Já chci taky ven, bůůůů
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
NO, co mám ale říkat teď já ? :(((
Chjo ,,, stejně mě to štve :((((
No teď už bychom toho venku asi moc neužily
.
Já teď psala do toho krámu s tím udidlem. Psali mi, že je na skladě, že ho obratem pošlou a furt nic. Tak jsem aspoň škemrala o číslo zásilky. Ještě možnost teda se jít zeptat na poštu, jelikož ta je tak spolehlivá, že mi třeba ani neměla v plánu dát vědět, že mi to tam leží.
Jinak jsem měla ještě přes inzerát domluvenou koupi kožené ohlávky na Čikiho. Holčina souhlasila, druhý den psala, že to už zaslala. No a už to bylo před vánocema a furt nic. Tak nevim. Psala jsem jí, před vánoce neodepsala. Takže člověk neví, jako poslala to, nebo si dělala srandu, proč by si ale srandu dělala, proč neodpovídá, dorazí to vůbec někdy? Asi sotva. Štve mě to.
zvířátková
napsal(a):
No teď už bychom toho venku asi moc neužily
.
Já teď psala do toho krámu s tím udidlem. Psali mi, že je na skladě, že ho obratem pošlou a furt nic. Tak jsem aspoň škemrala o číslo zásilky. Ještě možnost teda se jít zeptat na poštu, jelikož ta je tak spolehlivá, že mi třeba ani neměla v plánu dát vědět, že mi to tam leží.
Jinak jsem měla ještě přes inzerát domluvenou koupi kožené ohlávky na Čikiho. Holčina souhlasila, druhý den psala, že to už zaslala. No a už to bylo před vánocema a furt nic. Tak nevim. Psala jsem jí, před vánoce neodepsala. Takže člověk neví, jako poslala to, nebo si dělala srandu, proč by si ale srandu dělala, proč neodpovídá, dorazí to vůbec někdy? Asi sotva. Štve mě to.
Mě jednou volala jedna paní, že chce provazovku - nadiktovala si jakou barvu, velikost ,,, vše ,,, A hlavně rychle ,,, koupila, umotala ,,, zaplatila dobírku a mám jí doteď
Paní se neobtěžovala vyzvednout ,,, ![]()
![]()
![]()
Co by jste tomu řekli ?
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Mě jednou volala jedna paní, že chce provazovku - nadiktovala si jakou barvu, velikost ,,, vše ,,, A hlavně rychle ,,, koupila, umotala ,,, zaplatila dobírku a mám jí doteď
Paní se neobtěžovala vyzvednout ,,, ![]()
![]()
![]()
Co by jste tomu řekli ?
Taky dobrý, ale to prodáš né? Inzerát a pojede do světa, ne?
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
No, krapátko mě to už neba - nabízet ,,,
a jak je velká?
zvířátková
XXX.XXX.42.14
blanche
napsal(a):
Myslím, že 2jka
takže nic padnoucího našim chlapům...
zvířátková
napsal(a):
takže nic padnoucího našim chlapům...
Taky mám tu reflexku, ale nosím když vím, že pojedu už za tmy nebo v šeru¨.
Já u filmu myla sedlo, mám ho řádně vydrbané sedlovým mýdlem, bylo dost špinavé hlavně kolem třemů, jinak jsem ho jen přejela a pak řáádně promastila a ještě nyní voním od mazání s medem...voní mi celý pokoj.
No nic, jdu spát, zítra tady zřejmě nebude celý den...děláme výzdobu v Bašce v kulturáku (plesovou)
.
tak pá
zvířátková
XXX.XXX.240.157
lucky
napsal(a):
AAahoj ! Tak dneska jsem tady asi první, co?
Béé
A co mrzay? U nás nic moc.
..zatím
Nj, já zase dorazila na osmou, pohodička
Dobré ránko! Zima je u nás děsná, takže mrazy k tomu. Přes noc zase nasněžilo, né moc, ale jde to.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Nj, já zase dorazila na osmou, pohodička
Dobré ránko! Zima je u nás děsná, takže mrazy k tomu. Přes noc zase nasněžilo, né moc, ale jde to.
Dobré ráno,
tak jsem to přelouskala.
U nás něco málo přes -5 stupňů a nějaký snížek padal, ale nic převratnýho a dneska poslední den v kolbence, juchůůů
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Dobré ráno,
tak jsem to přelouskala.
U nás něco málo přes -5 stupňů a nějaký snížek padal, ale nic převratnýho a dneska poslední den v kolbence, juchůůů
Téda, zítra volno jo? Ty se máš, už tak brzy po dovče.
Dneska zase bude pěkně, hezky šajní, fakt škoda tu sedět. Ještě mě za chvíli vystěhujou do jiné místnosti kvůli úpravě a malování, tak tam budu sedět a čučet do blba, jelikož tam není ani přípojka na net. Takže bez telefonu a bez netu tam můžu akorát tak chrápat
.
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Téda, zítra volno jo? Ty se máš, už tak brzy po dovče.
Dneska zase bude pěkně, hezky šajní, fakt škoda tu sedět. Ještě mě za chvíli vystěhujou do jiné místnosti kvůli úpravě a malování, tak tam budu sedět a čučet do blba, jelikož tam není ani přípojka na net. Takže bez telefonu a bez netu tam můžu akorát tak chrápat
.
Jj, mám ještě jeden den z loňska a mám no nevím, budu se muset vyrachat z pelechu ještě dřív, než do práce ![]()
zvířátková
XXX.XXX.240.157
sadzi saj
napsal(a):
Jj, mám ještě jeden den z loňska a mám no nevím, budu se muset vyrachat z pelechu ještě dřív, než do práce ![]()
Já mám z loňska ještě 6 a půl dne. Bez šancí....
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
zvířátková
napsal(a):
Já mám z loňska ještě 6 a půl dne. Bez šancí....
Cože?? Týden a nemůžeš si ho vybrat, by mě kleplo
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak se už hlásím ve službě - ráno jsem spala do 8h ![]()
Pak jsem byla se ségrou hafanem a malou venku - vezla jsem jim saně ,,, To bylo
Jé to závidím ten spánek
sadzi saj
XXX.XXX.117.237
blanche
napsal(a):
No, ale i tak to bylo málo