PRACANTKY - jsme zase ve středu:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2009 07:37
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Holky, zdarec...
tož po včerejšku nic moc pocity, sdělím na ***...
Venku kosa, dneska se ani nechstám jezdit, ale spíše se vrhnu na kopyta, doufám, že mi neumrznou ty zrašplované ruce:)
dneska stihnu Kerku a na weekend si nechávám ryzca:)

7.1.2009 07:47
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
Holky, zdarec...
Venku kosa, dneska se ani nechstám jezdit, ale spíše se vrhnu na kopyta, doufám, že mi neumrznou ty zrašplované ruce:)

Jo, zas dlouhý den :(( Bych šla nejradši ještě spát. Ale aspoň že ráno bylo tepleji než včera odpoledne. Dneska bylo jen -5.

7.1.2009 07:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Jo, zas dlouhý den :(( Bych šla nejradši ještě spát. Ale aspoň že ráno bylo tepleji než včera odpoledne. Dneska bylo jen -5.

Tak to je pohoda...stejně už jsem nazula sněhule...ale ten mráz už ,mě štve, u auta zamrzlí dvoje dveře...včera mě málem upadly prsty a je ejdno kolik máte rukavic...ale sáňky super dětem se libilo, jen kdyby nebyla taková kosa.brrrr

7.1.2009 08:02
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
Tak to je pohoda...stejně už jsem nazula sněhule...ale ten mráz už ,mě štve, u auta zamrzlí dvoje dveře...včera mě málem upadly prsty a je ejdno kolik máte rukavic...ale sáňky super dětem se libilo, jen kdyby nebyla taková kosa.brrrr

Jo tak to jsme dvě. Včera mi ty prsty taky málem upadly, nic příjemného. Ale v gumákách mi zatím zima nějak extra není. Ponožky od babičky odvádí dobrou práci Dveře auta otvírám pro jistotu jen jedny, horší jak nepůjdou ani ty otevřít

Máte nějaké foto z akce sáňky? :)

7.1.2009 08:09
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Jo tak to jsme dvě. Včera mi ty prsty taky málem upadly, nic příjemného. Ale v gumákách mi zatím zima nějak extra není. Ponožky od babičky odvádí dobrou práci Dveře auta otvírám pro jistotu jen jedny, horší jak nepůjdou ani ty otevřít

Máte nějaké foto z akce sáňky? :)

fotila jsem ale stávkoval i foták, něco rozmazaného a tmavého bude, ale nic moc...už nebylo světlo...

7.1.2009 08:40
cheyenne

XXX.XXX.96.229

kukinatost napsal(a):
Holky, zdarec...

Čus všem, posílám pozdravy z Prahy, konečně mi vyšlo načasování, že stihnu i napsat
Jinak stále sleduju, jak aktivně fotíte, super... já přihodím asi až v únoru

7.1.2009 08:46
lanika

XXX.XXX.162.56

cheyenne napsal(a):
Čus všem, posílám pozdravy z Prahy, konečně mi vyšlo načasování, že stihnu i napsat

Evulec zduř Takže se školíš a školíš, ju???Co jinači?
Peti nebo Klári, jak jste toho Jeryka zapřahli? Za co????, Musely jste si to holky užít Já chci Oskiše vytáhnout přes víkend
A o včerejším šibání Honzíkových aktivit vám už asi ani nebudu vykládat

7.1.2009 08:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

Hele dříči koukej se taky angažovat...paní má funkci tak na nás ani nemá čas...jak Saxulátko?

7.1.2009 08:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Hele dříči koukej se taky angažovat...paní má funkci tak na nás ani nemá čas...jak Saxulátko?

aspon se nenudíš...mě včera malou vytahl berajtr, tak jsem jí vyrovala předem, ale ona hopká jen zkraje, to jak má radost, že jde pod sedlo, pak byla prej moc hodná...ufff...

7.1.2009 09:18
cheyenne

XXX.XXX.96.229

klawdie napsal(a):
aspon se nenudíš...mě včera malou vytahl berajtr, tak jsem jí vyrovala předem, ale ona hopká jen zkraje, to jak má radost, že jde pod sedlo, pak byla prej moc hodná...ufff...

Právě jsem si napsala další cvičný testík, za plný počet bodů a rychle, tak můžu zas mrknout....
Docela nám tady dávají zabrat, spousta informací.... bydlíme ve fajn hotelu, vedle je příjemná hospůdka, dobře jsem reprezentovala Hradec a všem jsem ukázala, jak se pije u nás
Saxuloida má na starost Lukin, prý byl včera na lonži a fest ho testoval, museli si vyříkat kdo že tomu velí
Zítra večer frčím zase domů, už se docela těším,nechtěla bych být pražanda, deptá mě metro

7.1.2009 09:20
cheyenne

XXX.XXX.96.229

cheyenne napsal(a):
Právě jsem si napsala další cvičný testík, za plný počet bodů a rychle, tak můžu zas mrknout....
Docela nám tady dávají zabrat, spousta informací.... bydlíme ve fajn hotelu, vedle je příjemná hospůdka, dobře jsem reprezentovala Hradec a všem jsem ukázala, jak se pije u nás
Saxuloida má na starost Lukin, prý byl včera na lonži a fest ho testoval, museli si vyříkat kdo že tomu velí
Zítra večer frčím zase domů, už se docela těším,nechtěla bych být pražanda, deptá mě metro

Jinak na net normálně nesmíme, nebo spíš prý nesmíme být přistiženi , jen sem tam je výjimečná možnost, jako teď... o přestávkách jak jinak než chodím kouřit.... je tu pěkná kosa, před hodinou bylo na teploměru -9...

7.1.2009 09:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Jinak na net normálně nesmíme, nebo spíš prý nesmíme být přistiženi , jen sem tam je výjimečná možnost, jako teď... o přestávkách jak jinak než chodím kouřit.... je tu pěkná kosa, před hodinou bylo na teploměru -9...

no člověče to je školeního, to budeš mít nějakou vysokou funkci, né¨?taky je v Praze tolika sněhu?..tady zas chumelá....
o víkendu bude malej testík jestli Sábka zvládne tahat..chtěj vyjet na lyžích, celkem mu věřím, že to očumí a bude v pohodě....malou by honili lyže ještě tejden...

7.1.2009 10:29
cheyenne

XXX.XXX.96.229

klawdie napsal(a):
no člověče to je školeního, to budeš mít nějakou vysokou funkci, né¨?taky je v Praze tolika sněhu?..tady zas chumelá....
o víkendu bude malej testík jestli Sábka zvládne tahat..chtěj vyjet na lyžích, celkem mu věřím, že to očumí a bude v pohodě....malou by honili lyže ještě tejden...

Funkce vysoká nebude, ale musím toho hodně znát....
Tady je sněhu jen zlehka,ale všude bruslíme na chodníkách, kde je doleled a na tom břečka.... a jelikož máme hotel asi půl kiláku od metra, tak už mám slušně nabrusleno
Taky chci o víkendu "zatahat", Saxa by to měl mít v krvi, tak uvidíme

7.1.2009 10:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Funkce vysoká nebude, ale musím toho hodně znát....
Tady je sněhu jen zlehka,ale všude bruslíme na chodníkách, kde je doleled a na tom břečka.... a jelikož máme hotel asi půl kiláku od metra, tak už mám slušně nabrusleno
Taky chci o víkendu "zatahat", Saxa by to měl mít v krvi, tak uvidíme

to je fakt..no to jsem zvědavá zkuste to blejsknout.. :)
no škoda že děláš u konkurence:)
kde se zas všicci flákají..

7.1.2009 10:47
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
to je fakt..no to jsem zvědavá zkuste to blejsknout.. :)
no škoda že děláš u konkurence:)
kde se zas všicci flákají..

Tak já vyjímečně pracuji
Rithitan zjistil až když odjížděl, že se na to křeslo taky vejde, spolu i se srdíčkem

7.1.2009 12:17
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Tak já vyjímečně pracuji
Rithitan zjistil až když odjížděl, že se na to křeslo taky vejde, spolu i se srdíčkem

Čaues holky,
hlásím že u nás dneska POUZE - 16°C, takže pohoda.
Klárko, moc se těším na Jerýka v akci a jak? Nezapomněl nic? Jak se choval?
Leni, Honzík je aktivka? CO nožka, jak to vypadá? Jo a co to kopýtko? Už to odrostlo? Kdyby jsi to třeba chtěla nafotit vůbec bych se nezlobila.

7.1.2009 12:20
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Čaues holky,
hlásím že u nás dneska POUZE - 16°C, takže pohoda.
Klárko, moc se těším na Jerýka v akci a jak? Nezapomněl nic? Jak se choval?
Leni, Honzík je aktivka? CO nožka, jak to vypadá? Jo a co to kopýtko? Už to odrostlo? Kdyby jsi to třeba chtěla nafotit vůbec bych se nezlobila.

Dany pohoda jen trochu protestoval, že se sebe osla dělat nebude, jinak mu je to šumák...

7.1.2009 12:30
thesis

XXX.XXX.151.2

klawdie napsal(a):
Dany pohoda jen trochu protestoval, že se sebe osla dělat nebude, jinak mu je to šumák...

Ne že bych vám do toho chtěla kecat, ale ohledně těch dveří doporučuji natřít těsnící gumy silikonem - na benzínkách mívají menší lahvičku s houbičkou. Do zámku rozmražovač co obsahuje olej a je po starostech. Kdo se má v těch mrazech dolovat do auta a nedej bože jak dveře už otevře ale zavřít už nejdou dokud se neroztopí.

7.1.2009 12:31
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Hehe, jste skákaly jo?

7.1.2009 12:31
rocky

XXX.XXX.189.86

klawdie napsal(a):

Posílám pozdravy i já z práce..Honza je fuč tak jsem rychle skočila k jeho notasovi..ale zas musim za chvilku běžet,
Jo a jinak vás asi trochu naseru..24.1. odlétám na MALEDIVY.. byl to dárek uplne nekomu jinymu, ale ten dotycny jet nechce, tak jedu já s Honzikovou segrou..Holky ja se tak tesim.vse all inclusive, v cene potapeni, katamaran..no paráda..Ale nevím jak pak zmáknu návrat do zimy...

7.1.2009 12:32
haisovad

XXX.XXX.213.5

thesis napsal(a):
Ne že bych vám do toho chtěla kecat, ale ohledně těch dveří doporučuji natřít těsnící gumy silikonem - na benzínkách mívají menší lahvičku s houbičkou. Do zámku rozmražovač co obsahuje olej a je po starostech. Kdo se má v těch mrazech dolovat do auta a nedej bože jak dveře už otevře ale zavřít už nejdou dokud se neroztopí.

Thesis, včera to Tomáše natřel silikonem a máme opravdu po problému...jen ne ž se šemík rozškytá a chytne, to teda trvá...

7.1.2009 12:33
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Posílám pozdravy i já z práce..Honza je fuč tak jsem rychle skočila k jeho notasovi..ale zas musim za chvilku běžet,
Jo a jinak vás asi trochu naseru..24.1. odlétám na MALEDIVY.. byl to dárek uplne nekomu jinymu, ale ten dotycny jet nechce, tak jedu já s Honzikovou segrou..Holky ja se tak tesim.vse all inclusive, v cene potapeni, katamaran..no paráda..Ale nevím jak pak zmáknu návrat do zimy...

ty vole...Péťo, neser mě s Malejmadivama...
Že mě vežmeš do kufru...prosíííím

Jdu se kouknout kde to vůbec je...

7.1.2009 12:35
rocky

XXX.XXX.189.86

haisovad napsal(a):

Zalezi jak b ude misto v kufru, vzala bych vas vsechny ale na to nem misto
Taky moc nevim kde to je,vím že budem 2x prestupovat a na ostrov poletime tim letadlem jak poristava na vode, se poseru strachy!!!!!

7.1.2009 12:35
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Holky, zdarec...

no, tak mi kolo sice nezamrzá...ale v té kose to ej fakt peklo...takže v součansé době volím pěšobus...kurnik 40 minut nahoru, 40 minut dolů, páč v tom sněhu se hrozně debilěn chodí..
takže jenom cesta nahoru je maras...a pak hnůj a další jiné aktivity, viz dnešní kopyta...
a jinak peťula, kurnik, přeháníš, ne...? To potápění ti závidím nejvíc:)))
jak dvě akvabely:D

7.1.2009 12:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Zalezi jak b ude misto v kufru, vzala bych vas vsechny ale na to nem misto
Taky moc nevim kde to je,vím že budem 2x prestupovat a na ostrov poletime tim letadlem jak poristava na vode, se poseru strachy!!!!!

ty vole...mi řekni komu by se tam nechtělo...

musím říct že nejsem závistivej člověk ale tohle je bomba...
Tak hlavně nabitý baterky a fotyho sebou...a vem si raději i rajtky, co kdyby am byl nějakej haáááá tytláááá

7.1.2009 12:38
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

Thes: to víš že tu houbiščku mám, ale co myslíš dokud byl čas tak jsem to odkládala a ted je pozdě....
jo to bylo ještě měkko tak jsme si dali sváteční skok...tragické:)))))myslím sebe

7.1.2009 12:39
rocky

XXX.XXX.189.86

kukinatost napsal(a):
no, tak mi kolo sice nezamrzá...ale v té kose to ej fakt peklo...takže v součansé době volím pěšobus...kurnik 40 minut nahoru, 40 minut dolů, páč v tom sněhu se hrozně debilěn chodí..
takže jenom cesta nahoru je maras...a pak hnůj a další jiné aktivity, viz dnešní kopyta...
a jinak peťula, kurnik, přeháníš, ne...? To potápění ti závidím nejvíc:)))
jak dvě akvabely:D

No což Lenucha vcera psala zadne tajnosti tak jsem to musela napsat kam jedu

7.1.2009 12:41
rocky

XXX.XXX.189.86

rocky napsal(a):

Danny nevim nevim, jak koně ale opice,psi a kočky ty tam jsou ale doporučujou nešahat na ně, jsou to přenašeči všech možných nemocí..ale fotak pojede urco semnou musim vamzachytit tu krasu!!! Musím bezet at vam to utika,papa holky.

7.1.2009 12:42
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):

No tak je to někde v Asii nebo co...to bude časový posun jako sviňa...

7.1.2009 12:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

někdo na Maledivy a někdo do prd.le já si letos slibila Djerbu, tak uvidíme jak veliké budou vratky z bytu, ale letos jedu k moři a basta...
Doufám že se mi sestřička vrátí.co bych si s tím jejím stádem počala...

7.1.2009 12:47
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):

Dany, pokud si vzpomenu tak to vyfotím....Teda pokud světlo dovolí a hlavně zda Honzajs bude stát, on totiž ted jen pořád vyskakuje Už jsem mu zabavila veškerý oves, do té doby než zase začne něco dělat.Takže ted je pouze na slaďáku a ječném šrotu a krapet suprachoru na chuť
Holky já se tak těším jak se začne zase skákat. Normálně mi to chybí, chjo

7.1.2009 12:52
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Dany, pokud si vzpomenu tak to vyfotím....Teda pokud světlo dovolí a hlavně zda Honzajs bude stát, on totiž ted jen pořád vyskakuje Už jsem mu zabavila veškerý oves, do té doby než zase začne něco dělat.Takže ted je pouze na slaďáku a ječném šrotu a krapet suprachoru na chuť
Holky já se tak těším jak se začne zase skákat. Normálně mi to chybí, chjo

Chci léééééééééééééééééééto.....Nebo aspoň halu

7.1.2009 12:55
cheyenne

XXX.XXX.96.229

kukinatost napsal(a):
Holky, zdarec...

Babky, jsem zpět z oběda, máme přímo proti budově fajne hospůdku a frčíme si za stravenky, tak paráda... v jednu to zas začne.... aby mi nepraskla hlava z informací....
Jinak,nám autí taky lehce zamrzá, budu to muset vyřešit.... jen tady v metru dvéře dobrý

7.1.2009 12:56
molly

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
Holky, zdarec...

Hojte babky chňapky "Na západní frontě klid".. Tak jsem mrkla..
Já se taky teď nějak k tomu focení nedostanu Ale prsty mě svrbí...
Mohlo by být aspoň o 5 stupňů tepleji, aby se mi pak toliko neklepaly ruce

7.1.2009 13:00
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):

Čus bus.....Už je mi tady po vás všech docela smutno. Péťa dochází málokdy, Lulda vůbec, Evča se Zuzikem taky dodatečně a my zbývající se pak tady můžem roztrhnout abychom nespadly na druhou stranu

7.1.2009 13:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

molly napsal(a):

Už ani pěti vrstvé oblečené nepomáhá...asi zítra seberu Tomášovi jeho nové jégrovky...ty jsou fajně teplé. Až budu mít uně tak s také takové pořírim, jsou proklatě vysoký ale krásně hřejou.
Dneska musím jít brzo spát, včera jsem zase usnula ž kolem půl jedné a v půl druhé brečel Arnošt, že potřebuje kakat..tak jsem musela kámošovi otevřít. Ty jo, přiběhl s takovou radostí domů že to stáhnul...

7.1.2009 13:01
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

Ono Zuzy i foták stávkuje, včera skoro nereagoval na spoušt tak jsem ho radši rychle schovala....ale je to nadhera o fotku si to říká..tak aspon z fotyho....moje cesta do práce...

7.1.2009 13:02
haisovad

XXX.XXX.213.5

haisovad napsal(a):
Už ani pěti vrstvé oblečené nepomáhá...asi zítra seberu Tomášovi jeho nové jégrovky...ty jsou fajně teplé. Až budu mít uně tak s také takové pořírim, jsou proklatě vysoký ale krásně hřejou.
Dneska musím jít brzo spát, včera jsem zase usnula ž kolem půl jedné a v půl druhé brečel Arnošt, že potřebuje kakat..tak jsem musela kámošovi otevřít. Ty jo, přiběhl s takovou radostí domů že to stáhnul...

teda stihnul...

7.1.2009 13:06
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Ono Zuzy i foták stávkuje, včera skoro nereagoval na spoušt tak jsem ho radši rychle schovala....ale je to nadhera o fotku si to říká..tak aspon z fotyho....moje cesta do práce...

Ty jo , Klári, dobré závěje Ta fabrika tam vepředu tam děláš?

7.1.2009 13:13
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Ty jo , Klári, dobré závěje Ta fabrika tam vepředu tam děláš?

no to je foto z arealu, tomu říkám fabrika, ale není to až taková fabrika...to co svtítí jsou garaže tesca, já každý ráno mířím do té nizké budovy v pravé části fotky, maskované za stromy...no sněhu je na Hradec až až...dobrá fotka leni....nožka až pod břichem, paráda...

Přidejte reakci

Přidat smajlík