Tak baby, včera sjem měla pracovní den...nicméně musíme se pochválit..ta černá věc má tak famózní kopyta...jsem na něho pyšná a na sebe tež trošičku:))
kukinatost
napsal(a):
Tak baby, včera sjem měla pracovní den...nicméně musíme se pochválit..ta černá věc má tak famózní kopyta...jsem na něho pyšná a na sebe tež trošičku:))
Teda Jani, jse na tebe také pyyšná...až budu mít koníka tak mi ho budeš jezdit dělat, jo?
haisovad
napsal(a):
Teda Jani, jse na tebe také pyyšná...až budu mít koníka tak mi ho budeš jezdit dělat, jo?
Hej devčata zdravím, po ránu já se včera od sestřičky dozvěděla že jedem pařit na horskou chatu, tak dělám přípravy...br a že tady je hustá zma tak pojedem ještě do větší
šedivej máá dobitý baterky tak včera řádil s kolegou z vedlejší ohrady...
haisovad
napsal(a):
Zdar baboně......Já jsem včera dala koníkům volno, shazovala pracně balík se stohu, byste nevěřili že balík zmrzne k druhému balíku a když jsme tlačili , tak se koulely na sebe dva
Pak jsem vzala Honzajse na ruku a hráli si. Klusat nemůže, jezdit pujdu až dneska, tož jsme dělali překroky, couvání a blbiny. Ale musím ho pochválit, stuhlost na pravou ruku už není tak velká, ze sedla si sním hodně hraju i ze země hodně ohýbám krk do stran a je to znát. Kdysi jsme vlastně překroky ze země na tuhle stranu měli problém. Respektive udělal to, ale bylo to takové trhané, nesouvislé, vždycky se zastavil a pak těžce znova vykročil, včera zcela souvisle frajer vykračoval do obou stran bez problému....Hezky s hlavou dole šmajdal pouze na myšlenku....
strelish
napsal(a):
Tož já jen doufám, že ten kousek bude klidnější než ty minulé tři dny...
Máš frmol Kačko...nevím jestli jsem ti odepsal,zeptej se mi prosím na ten side...díky...nebo pokud vyrabí dám si zakázku...černý s červeným podložením prosím:))))
Danny segra ti prej psala, tak co přifrčíte s tomajzem...?
klawdie
napsal(a):
Máš frmol Kačko...nevím jestli jsem ti odepsal,zeptej se mi prosím na ten side...díky...nebo pokud vyrabí dám si zakázku...černý s červeným podložením prosím:))))
Danny segra ti prej psala, tak co přifrčíte s tomajzem...?
Jojo, Péťa mi psala ale zatím vůbec nevím. Tomáš má lyžařskou školu-učí děti lyžovat tak nevím zda-li by měl čas. Ale až se ho dovolám tak dám vědět...
Side na Sábu? To bude fešák...
Leni, a Honzík pajdá?
haisovad
napsal(a):
Jojo, Péťa mi psala ale zatím vůbec nevím. Tomáš má lyžařskou školu-učí děti lyžovat tak nevím zda-li by měl čas. Ale až se ho dovolám tak dám vědět...
Side na Sábu? To bude fešák...
Leni, a Honzík pajdá?
jo oslíkovi...DAnny uvidíš bylo by to super a jestli se nepletu na chatě jsou aktivity:)
klawdie
napsal(a):
jo oslíkovi...DAnny uvidíš bylo by to super a jestli se nepletu na chatě jsou aktivity:)
Dany, on v kroku nekulhá vůbec, chodí čistě, ale v klusu to ještě není ono. Doslova nekulhá, ale hrozně opatrně našlapuje. a při čistění kopyta jí nechce zcela natáhnout a roztřepe se. Něco ho tam bolet musí. Ikdyž na dotek taky to už moc neřeší......Jde to pomaličku dolů, aůle hrča je pořád veliká. Jo a kopýtko jsem nestihla fotnout, už nebylo světlo, bylo by prd vidět .....
Klári, Sábka bude frajer
kukinatost
napsal(a):
Nazdárek,hlásím se asi s pěti a půl promilema zbytkáče, dneska bude hooodně dlouhej den.... ale o půl čtvrtý jedu domů, hurá
Ale Hradec reprezentuju velmi přesvědčivě
Včera jsem se byla projít na Nuselským mostě, vcelku zajímací pohled...
lanika
napsal(a):
Dany, on v kroku nekulhá vůbec, chodí čistě, ale v klusu to ještě není ono. Doslova nekulhá, ale hrozně opatrně našlapuje. a při čistění kopyta jí nechce zcela natáhnout a roztřepe se. Něco ho tam bolet musí. Ikdyž na dotek taky to už moc neřeší......Jde to pomaličku dolů, aůle hrča je pořád veliká. Jo a kopýtko jsem nestihla fotnout, už nebylo světlo, bylo by prd vidět .....
Klári, Sábka bude frajer
No ale jen jestli ho seženu..
bohužel na takovej luxusní jako má Janča ted nejsou finance...no a Sabulák ještě dostane speciální uzdečku a ted to sedlo...no bude celý v novém, taky si to zaslouží... a ještě kovář ježiš to zas bude peněz...:)
cheyenne
napsal(a):
Nazdárek,hlásím se asi s pěti a půl promilema zbytkáče, dneska bude hooodně dlouhej den.... ale o půl čtvrtý jedu domů, hurá
Ale Hradec reprezentuju velmi přesvědčivě
Včera jsem se byla projít na Nuselským mostě, vcelku zajímací pohled...
baby, tu to je zas jak v mrtvákově...opět pilně předstíráte práci, či co?:)
Mi má dneska dojít Verča...akorát já vlastně nevím, jeslti někam s černou věcí dojedu...úplně nejradši ybch si udělala kopyta na Vici, ať je má tež v cajku.,..tak budu muset počkat až do weekendu..páč je mi to blbé..no, možná půjdu po svých a trošku ju potrénuju ze země, páč to fest potřebuje...
jina Evizna jsem ráda, že jsi vskutku kvalitní reprezentant...protože zanechat dojem, je důležité..:))
btw Kaťuch, kldině bych snesla ještě jeden side, kdybys věděla o velkovýrobně.....:)))
kukinatost
napsal(a):
baby, tu to je zas jak v mrtvákově...opět pilně předstíráte práci, či co?:)
Mi má dneska dojít Verča...akorát já vlastně nevím, jeslti někam s černou věcí dojedu...úplně nejradši ybch si udělala kopyta na Vici, ať je má tež v cajku.,..tak budu muset počkat až do weekendu..páč je mi to blbé..no, možná půjdu po svých a trošku ju potrénuju ze země, páč to fest potřebuje...
jina Evizna jsem ráda, že jsi vskutku kvalitní reprezentant...protože zanechat dojem, je důležité..:))
btw Kaťuch, kldině bych snesla ještě jeden side, kdybys věděla o velkovýrobně.....:)))
Jani, můžu se na něco zeptat? Raději na ***
haisovad
napsal(a):
Jani, můžu se na něco zeptat? Raději na ***
makám jak šroub...koně zas dnes asi jen pohladím....ch jo...
klawdie
napsal(a):
makám jak šroub...koně zas dnes asi jen pohladím....ch jo...
Myslela jsem,jak si po obědě počtu, no, nic moc babky....
Měla jsem famózní kuřecí stehýnko po provensálsku s bramborovou kaší...
Jani, pořád ti tak jako závidím to kopytářství, musím k tobě zajet na kurz, Saxula by též potřeboval co nejčastější péči...
cheyenne
napsal(a):
Myslela jsem,jak si po obědě počtu, no, nic moc babky....
Měla jsem famózní kuřecí stehýnko po provensálsku s bramborovou kaší...
Jani, pořád ti tak jako závidím to kopytářství, musím k tobě zajet na kurz, Saxula by též potřeboval co nejčastější péči...
Holky dostali se mi fota na nový stránky...koukjete jak máme taky bílo....
klawdie
napsal(a):
Holky dostali se mi fota na nový stránky...koukjete jak máme taky bílo....
a ještě...