"Ty z moderky králíků 233"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

8.1.2009 11:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

8.1.2009 11:12
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Konečně se mi povedlo upravit fotky - ale až doma na PC

8.1.2009 11:13
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Konečně se mi povedlo upravit fotky - ale až doma na PC

zvířátková

8.1.2009 11:46
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):

Já tu taky furt tvrdnu, dneska se zřejmě u nás nic nedělá, nikde nikdo, všichni se flákají. Koukám, že platnost jak před vánocema.

8.1.2009 11:51
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Já tu taky furt tvrdnu, dneska se zřejmě u nás nic nedělá, nikde nikdo, všichni se flákají. Koukám, že platnost jak před vánocema.

No, tady je krásný klid - těším na oběd - snědla jsme celou okurku a mám stále hlad

Alespoň jsme si tu dneska dodělala na rajče fotky
Tady mucinka z chalupy

sadzi saj

8.1.2009 12:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No, tady je krásný klid - těším na oběd - snědla jsme celou okurku a mám stále hlad

Alespoň jsme si tu dneska dodělala na rajče fotky
Tady mucinka z chalupy

Tak já se tu cpu savojem s bramborem, ňamka

zvířátková

8.1.2009 12:40
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Tak já se tu cpu savojem s bramborem, ňamka

Já už všechno zdlábla. Už mě čeká jenom hladovění .

8.1.2009 13:18
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Já už všechno zdlábla. Už mě čeká jenom hladovění .

Tak já se tu cpu pozzou
A proběhla jsem výprodej - mám pyžamko, punčocháče bez ťapek proti zimě a ručník - vše ve slevě

8.1.2009 14:29
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Tak já se tu cpu pozzou
A proběhla jsem výprodej - mám pyžamko, punčocháče bez ťapek proti zimě a ručník - vše ve slevě

nazdááár, to jsi se ale oblíkla
Tak já jsem dneska už žádný fotky neudělala. Teď jsem už doma pod peřinou a je mi nějak divně
Doufám, že to nebude moje oblíbená angina

8.1.2009 14:30
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
nazdááár, to jsi se ale oblíkla
Tak já jsem dneska už žádný fotky neudělala. Teď jsem už doma pod peřinou a je mi nějak divně
Doufám, že to nebude moje oblíbená angina

Ahojky,

JJ, jak jsem viděla slevy, tak jsem neodolala
S bacilama nestraš

zvířátková

8.1.2009 15:39
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):

Téda, chci taky slevy, pyžamo by se mi hodilo

8.1.2009 15:52
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Téda, chci taky slevy, pyžamo by se mi hodilo

Viď
Tohle je i s kalhotama - vínové za 180,-
Ale vypadá to fakt na bavlnu ,,, Tak snad žádný šit

8.1.2009 16:03
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Viď
Tohle je i s kalhotama - vínové za 180,-
Ale vypadá to fakt na bavlnu ,,, Tak snad žádný šit

No děvčata, já jsem teda uplně v p...........i chytli mě záda před chvilkou no asi před hodinou a nemůžu nic a to mám jít zejtra do práce, hahahahahaaaaa. To jsem zvědavá co budu dělat takhle jim v práci budu asi prd platná

8.1.2009 16:16
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
No děvčata, já jsem teda uplně v p...........i chytli mě záda před chvilkou no asi před hodinou a nemůžu nic a to mám jít zejtra do práce, hahahahahaaaaa. To jsem zvědavá co budu dělat takhle jim v práci budu asi prd platná

Chudáku !!!
Záda jsou blbý ,,,
Kde jsi tak prochladla ?

zvířátková

8.1.2009 17:38
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Chudáku !!!
Záda jsou blbý ,,,
Kde jsi tak prochladla ?

Téda, s Tebou bych chtěla chodit na nákupy, to bychom ušetřily .

Jinak s vetem je to drobet pozitivnější. V úterý jsem mu volala, říkal, že tamtu součástku do té foukačky nedodali, ale že zjistil, že do ní jde nějaká spešl jiná ampule, díky čemuž by měla být normálně k použití. A že do pátka zjistí, koupí a zavolá mi. Mezi tím jsem kontaktovala jiného veta, je zaměřený na koně, že jestli foukačku mají. Tak prý mají a mám si tam zavolat a domluvit se na to naočkování. Takže čekám a dávám čas tomu našemu a když se nebude nadále snažil, tak objednám toho druhého a bude to. Už na to nemám nervy, na to čekání, doprošování, obvolávání. Teď je prekérka, že si pak budu muset na to vzít volno, a to se ještě zařídit podle toho veta, tak nevim, nevim, jestli šéf bude chápavej.

8.1.2009 17:56
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Téda, s Tebou bych chtěla chodit na nákupy, to bychom ušetřily .

Jinak s vetem je to drobet pozitivnější. V úterý jsem mu volala, říkal, že tamtu součástku do té foukačky nedodali, ale že zjistil, že do ní jde nějaká spešl jiná ampule, díky čemuž by měla být normálně k použití. A že do pátka zjistí, koupí a zavolá mi. Mezi tím jsem kontaktovala jiného veta, je zaměřený na koně, že jestli foukačku mají. Tak prý mají a mám si tam zavolat a domluvit se na to naočkování. Takže čekám a dávám čas tomu našemu a když se nebude nadále snažil, tak objednám toho druhého a bude to. Už na to nemám nervy, na to čekání, doprošování, obvolávání. Teď je prekérka, že si pak budu muset na to vzít volno, a to se ještě zařídit podle toho veta, tak nevim, nevim, jestli šéf bude chápavej.

No vidíš, tak ten druhý by byl asi schopnější, co ,

zvířátková

8.1.2009 17:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
No vidíš, tak ten druhý by byl asi schopnější, co ,

No uvidíme. Dělá pohotovost pro koně, tak třeba by mu přišlo úplně normální se zbalit a přijet. Počkam no.

Jinak se mi ozvala ta holčina s ohlávkou, prý to opravdu poslala. Tak se jí teď znova pokoušim vysvětlit, že bych potřebovala číslo balíku z podacího lístku, abych se mohla mrknout, kde je zádrhel a třeba to obvolat.

Ale na udidlo mi neodpověděli

8.1.2009 18:52
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):
No uvidíme. Dělá pohotovost pro koně, tak třeba by mu přišlo úplně normální se zbalit a přijet. Počkam no.

Jinak se mi ozvala ta holčina s ohlávkou, prý to opravdu poslala. Tak se jí teď znova pokoušim vysvětlit, že bych potřebovala číslo balíku z podacího lístku, abych se mohla mrknout, kde je zádrhel a třeba to obvolat.

Ale na udidlo mi neodpověděli

Jejda, holky to máte fajn, že si můžete v pracovní době sem na chvíli zaskočit.
Taky bych ráda, ale nechytám se, nebo jen na pár sekund.
Tak jsme konečně v práci dobrý kolektiv a jsem moc ráda. Chvilku jsme dneska mezi prací kecaly, ale jen na moment a ve dveřích stála šéfka se slovy, že nemáme nic na práci, když kecáme. Ale musíme být příště zticha, všude se propouští, tak abychom se neocitly na dlažbě a manžel říkal, že bude možná chodit jen 4 dny v týdnu do práce a to se taky odrazí na výplatě.
Jinak Leo, to udidlo nedorazilo? Hele, já si zamluvila odpocku na poníka a nic se neděje. Už jsem paní psala. Někteří lidé fakt hrůza. Budˇ teda chci prodat, nebo se na to vyprdnu a nic nenabízím. No nic, jdu uklidit po dětech ten rajbošinec.

8.1.2009 18:56
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Jejda, holky to máte fajn, že si můžete v pracovní době sem na chvíli zaskočit.
Taky bych ráda, ale nechytám se, nebo jen na pár sekund.
Tak jsme konečně v práci dobrý kolektiv a jsem moc ráda. Chvilku jsme dneska mezi prací kecaly, ale jen na moment a ve dveřích stála šéfka se slovy, že nemáme nic na práci, když kecáme. Ale musíme být příště zticha, všude se propouští, tak abychom se neocitly na dlažbě a manžel říkal, že bude možná chodit jen 4 dny v týdnu do práce a to se taky odrazí na výplatě.
Jinak Leo, to udidlo nedorazilo? Hele, já si zamluvila odpocku na poníka a nic se neděje. Už jsem paní psala. Někteří lidé fakt hrůza. Budˇ teda chci prodat, nebo se na to vyprdnu a nic nenabízím. No nic, jdu uklidit po dětech ten rajbošinec.

S tou ohlávkou je do divný ,,, Že by se to fakt ztratilo ?
Nepředpokládám to, že by kecala ?
To by nemělo logiku ,,,

zvířátková

8.1.2009 19:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
S tou ohlávkou je do divný ,,, Že by se to fakt ztratilo ?
Nepředpokládám to, že by kecala ?
To by nemělo logiku ,,,

No já objednala udidlo přes e-shop. Tenkrát jsem měla přes inzerát, to došlo, ale o číslo větší, bude ho mít jednou Sheila a já právě objednala přes e-shop správnou velikost.

No nevím, nevěřím, že kecá, co by z toho měla. Jenom kdyby napsala to číslo balíku, věděla bych, že to skončilo na jejich nebo naší poště, zavolala tam. Ale bez něho najdu prd.

8.1.2009 19:10
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No já objednala udidlo přes e-shop. Tenkrát jsem měla přes inzerát, to došlo, ale o číslo větší, bude ho mít jednou Sheila a já právě objednala přes e-shop správnou velikost.

No nevím, nevěřím, že kecá, co by z toho měla. Jenom kdyby napsala to číslo balíku, věděla bych, že to skončilo na jejich nebo naší poště, zavolala tam. Ale bez něho najdu prd.

No, to jo ,,, Že by se to nějak dohledalo, co ?

8.1.2009 19:10
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):

Nazdar, ležim tu jako prasátko a hekám a do toho mě ještě začíná hnusně bolet v krku. To jsem mohla čekat, že když nastoupilo takovýhle počasí, takže se mě to dotkne i když myslela jsem že to přijde až se začne oteplovat. Ale myslela jsem že se mi ty záda vyhnou, páč nedávno jsem chodila na rehabilitace.
A to ještě z práce volali, jestli můžu přijít dřív, že jsem vcedoucí eskorty, kde se převážejí 3 ženský, hahaha, tak jsem jim řekla, že nevim jestli vůbec dorazim
To ten rok zase pěkně začíná!!!!

8.1.2009 19:12
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
Nazdar, ležim tu jako prasátko a hekám a do toho mě ještě začíná hnusně bolet v krku. To jsem mohla čekat, že když nastoupilo takovýhle počasí, takže se mě to dotkne i když myslela jsem že to přijde až se začne oteplovat. Ale myslela jsem že se mi ty záda vyhnou, páč nedávno jsem chodila na rehabilitace.
A to ještě z práce volali, jestli můžu přijít dřív, že jsem vcedoucí eskorty, kde se převážejí 3 ženský, hahaha, tak jsem jim řekla, že nevim jestli vůbec dorazim
To ten rok zase pěkně začíná!!!!

Chudáku :((((((

zvířátková

8.1.2009 19:28
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Chudáku :((((((

To jo, to jsi chudinka :-(

8.1.2009 19:40
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
To jo, to jsi chudinka :-(

No ale dá se to přežít
Musí bejt na mě docela komický pohled
Tak já dju najít nějakou vhodnou polohu

8.1.2009 19:41
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
No ale dá se to přežít
Musí bejt na mě docela komický pohled
Tak já dju najít nějakou vhodnou polohu

Atrej má nový kožený vazák ?
Jestli vidím dobře ?

Ať je lépe !!

zvířátková

8.1.2009 20:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Atrej má nový kožený vazák ?
Jestli vidím dobře ?

Ať je lépe !!

No přežít možná, ale jak s tím normálně fungovat, aniž by Tě všechno nebolelo...

zvířátková

9.1.2009 08:34
zvířátková

XXX.XXX.240.157

zvířátková napsal(a):
No přežít možná, ale jak s tím normálně fungovat, aniž by Tě všechno nebolelo...

Nazdárek! Já si užívám přestěhování do jiné kanceláře, to mám tady ale pohodičku.

9.1.2009 10:20
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Já si užívám přestěhování do jiné kanceláře, to mám tady ale pohodičku.

Ahooj, to gratuluju k novému kanclu hlavně, že se líbí
Já mám nakonec marodní, mám chřipku a záda

zvířátková

9.1.2009 10:37
zvířátková

XXX.XXX.240.157

naftalinka napsal(a):
Ahooj, to gratuluju k novému kanclu hlavně, že se líbí
Já mám nakonec marodní, mám chřipku a záda

No jenom dočasně, tak na týden, záleží, jak budou chlapy rychlí s úpravou té mojí.

No vidíš, co taky jiného, jen to pěkně vylež...

9.1.2009 10:58
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
No jenom dočasně, tak na týden, záleží, jak budou chlapy rychlí s úpravou té mojí.

No vidíš, co taky jiného, jen to pěkně vylež...

no už já a v klidu ležet ,haaaa dýl jak 2 dny t o nevydržim

zvířátková

9.1.2009 11:35
zvířátková

XXX.XXX.240.157

naftalinka napsal(a):
no už já a v klidu ležet ,haaaa dýl jak 2 dny t o nevydržim

Nj, to máš pak těžký .

Tak jsem obvolala poštu, tak udidlo mi tam neleží, sakra, do toho obchodu se nemůžu dovolat, asi polední pauza či co.

zvířátková

9.1.2009 12:08
zvířátková

XXX.XXX.240.157

zvířátková napsal(a):
Nj, to máš pak těžký .

Tak jsem obvolala poštu, tak udidlo mi tam neleží, sakra, do toho obchodu se nemůžu dovolat, asi polední pauza či co.

Grrr, jsem jak na trní, čekám na odvoz, dali mi vědět, že prcek zase pláchnul, vůbec nechápu, jak se z té ohrady u baráku dostal, v životě od tamtud neutekl. Jsem na nervy, nepojízdná, odkázaná na odvoz. Bože, tohle jsou stresy. Teď se budu muset uvolnit z práce aspoň na hodinku, pak tu být déle. No a nemluvě o tom, že zase problém, když si teď chci někdy vzít volno kvůli tomu vetovi, co na to asi šéf bude říkat. Ach jo.

zvířátková

9.1.2009 12:25
zvířátková

XXX.XXX.240.157

zvířátková napsal(a):
Grrr, jsem jak na trní, čekám na odvoz, dali mi vědět, že prcek zase pláchnul, vůbec nechápu, jak se z té ohrady u baráku dostal, v životě od tamtud neutekl. Jsem na nervy, nepojízdná, odkázaná na odvoz. Bože, tohle jsou stresy. Teď se budu muset uvolnit z práce aspoň na hodinku, pak tu být déle. No a nemluvě o tom, že zase problém, když si teď chci někdy vzít volno kvůli tomu vetovi, co na to asi šéf bude říkat. Ach jo.

Tak aspoň něco pozitivního, odvoz se zrychlil, ani nevim, jak se mu to podařilo, už je kousek ode mě. Šéf mě pustit a že prý už se nemusím dneska ani vracet, že to nemá cenu. Takže uff, uff, teď aby to šlo všechno hladce i nadále. Se z toho jednou zjančim.

zvířátková

9.1.2009 17:36
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):

Tak koukám, že dneska pusto prázdno a píšu si sama.

Akce zažehnána. U baráku jsme popadli ohlávky, vodítka a jelo se na lov. Byl v ohradě u stáda, valach se hodně zlepšil a hlídá si teritorium, takže ho od sebe on a ještě jedna kobyla odháněli. Ohradník prolejzal, takže nezpůsobil žádný problém. Nakonec nám pláchnul a běžel k jinému stádu, tam už to šlo rychleji, vzal před náma mety skoro hned, držel se za ohradou, jenom nás nechá uchodit kilometry. Do třetice se taky držel za ohradou, ale tam (u Sheily) jsme ho čapli, začal před náma jakoby prchat za ohradou, kde je potok, špatný terén, sráz, no nemohl tam být tak rychlý, takže ho přítel chytil kolem krku. První moment se snažil s přítelem poprat, první reflex je vždycky pokus, jestli se z toho nedostane. Ale měl smolíka, já tam stála, takže jsem mu narvala ohlávku a už jsme šli. Najednou je jak beránek, moc dobře ví, přitom ho nikdo nekárá. Jsem ho i jednou zastavila u ohrady, říkám tady zastávka, jdu napsat smsku, že jsem ho lapila. No a tak se zastavil, stál jak přikovanej, nehnu se ani o chlup, hlavu nedává dolů, koně ho nezajímali, nic, stál poslušně, počkal, než jsem to dopsala a dala povel, že jdeme. Nejhorší je, že jsme vyhlásili pátrání, jak se ten pegas dostal ven. Zřejmě asi lítá či co. Ohrada v pořádku, většina je ve stylu absolutní nemožnosti úniku, jednu malou část by přeskočit mohl, jenže v životě neskákal a silně pochybuju, že by se dal do takové výšky. Ale podél celé ohrady ani ťápota, kopýtko, naprosto nedotčená rovná peřina, což je v praxi nereálné, aby kůň skočil tak do výšky, dopadl a odešel bez jediného porušení sněhu, když nenapadla ani vločka. Kór když on v životě neskočil ani nad klacík, vždycky utíkal tím, že vše podlejzal. No tak se řešilo že zepředu na ulici a oběhl to. Což je možné, avšak nám nevychází kdo to udělal. Byl tam přítelovo bratr a uznal, že možná nechal chvilku otevřeno, jenže v době, když už Čiko byl hodinku, dvě pryč. Jinak z baráku nikdo nevycházel od jejich puštění. Vůbec nevíme, leda, že by někdo z ulice ho jen tak pustil a zase za nim zavřel. Jelikož bylo zavřeno. Velkého jsem po příjezdu (před chytáním) našla žrát v seníku a vypadal jako že ani neví, že tam není. Jelilkož nefňukal. Tak to zase vypadá, že výběhem nemohl utéct, ale předem. Jenže copak umí lítat? Už fakt nevim. Prošla jsem i cestu, kdyby utekl předem, tak jestli při vchodu na pole jsou stopy. Bylo jich tam víc, od zvířat, jestli srnky, psy, pak tam byla nějaká stopa, jenže jsem si to sama zkoušela, že já i on děláme stejné stopy, když prorážíme sníh. NO a za ty hodiny tam už mohlo jít x lidí třeba se psem a tak. Je to fakt záhada, ale vypadá opravdu spíš na to, že mu někdo k tomu "pomohl".

zvířátková

10.1.2009 00:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Tak koukám, že dneska pusto prázdno a píšu si sama.

Akce zažehnána. U baráku jsme popadli ohlávky, vodítka a jelo se na lov. Byl v ohradě u stáda, valach se hodně zlepšil a hlídá si teritorium, takže ho od sebe on a ještě jedna kobyla odháněli. Ohradník prolejzal, takže nezpůsobil žádný problém. Nakonec nám pláchnul a běžel k jinému stádu, tam už to šlo rychleji, vzal před náma mety skoro hned, držel se za ohradou, jenom nás nechá uchodit kilometry. Do třetice se taky držel za ohradou, ale tam (u Sheily) jsme ho čapli, začal před náma jakoby prchat za ohradou, kde je potok, špatný terén, sráz, no nemohl tam být tak rychlý, takže ho přítel chytil kolem krku. První moment se snažil s přítelem poprat, první reflex je vždycky pokus, jestli se z toho nedostane. Ale měl smolíka, já tam stála, takže jsem mu narvala ohlávku a už jsme šli. Najednou je jak beránek, moc dobře ví, přitom ho nikdo nekárá. Jsem ho i jednou zastavila u ohrady, říkám tady zastávka, jdu napsat smsku, že jsem ho lapila. No a tak se zastavil, stál jak přikovanej, nehnu se ani o chlup, hlavu nedává dolů, koně ho nezajímali, nic, stál poslušně, počkal, než jsem to dopsala a dala povel, že jdeme. Nejhorší je, že jsme vyhlásili pátrání, jak se ten pegas dostal ven. Zřejmě asi lítá či co. Ohrada v pořádku, většina je ve stylu absolutní nemožnosti úniku, jednu malou část by přeskočit mohl, jenže v životě neskákal a silně pochybuju, že by se dal do takové výšky. Ale podél celé ohrady ani ťápota, kopýtko, naprosto nedotčená rovná peřina, což je v praxi nereálné, aby kůň skočil tak do výšky, dopadl a odešel bez jediného porušení sněhu, když nenapadla ani vločka. Kór když on v životě neskočil ani nad klacík, vždycky utíkal tím, že vše podlejzal. No tak se řešilo že zepředu na ulici a oběhl to. Což je možné, avšak nám nevychází kdo to udělal. Byl tam přítelovo bratr a uznal, že možná nechal chvilku otevřeno, jenže v době, když už Čiko byl hodinku, dvě pryč. Jinak z baráku nikdo nevycházel od jejich puštění. Vůbec nevíme, leda, že by někdo z ulice ho jen tak pustil a zase za nim zavřel. Jelikož bylo zavřeno. Velkého jsem po příjezdu (před chytáním) našla žrát v seníku a vypadal jako že ani neví, že tam není. Jelilkož nefňukal. Tak to zase vypadá, že výběhem nemohl utéct, ale předem. Jenže copak umí lítat? Už fakt nevim. Prošla jsem i cestu, kdyby utekl předem, tak jestli při vchodu na pole jsou stopy. Bylo jich tam víc, od zvířat, jestli srnky, psy, pak tam byla nějaká stopa, jenže jsem si to sama zkoušela, že já i on děláme stejné stopy, když prorážíme sníh. NO a za ty hodiny tam už mohlo jít x lidí třeba se psem a tak. Je to fakt záhada, ale vypadá opravdu spíš na to, že mu někdo k tomu "pomohl".

Hm, tak stále sama.

Dneska jsem volala na tu naší poštu, zda mi tam neleží to udidlo a prý ne. Takže super, zřejmě to ještě ani neposlali. A to mi psali, že ho mají na skladě, že ho pošlou obratem. Jim ten obrat trvá nějak nezdravě dlouho a na maily naodpovídají, volala jsem tam, ale zřejmě to byla polední pauza.

Ten náš vet nevolal, takže se na něj budu muset vyfláknout a domluvit se s tím druhým, ale jak to udělám s tím volnem, to fakt nevim. Sakra, musel zrovna pláchnout takhle blbě.

Jsem grogy, jdu si lehnout, už jsem teda odpadla a spala 2 hodiny. Jak člověk za ním chodí, tak toho ujde, bolí mě i ramena, pak jsem tam lítala, obhlížela ty úniky, připravovala stáje, opruzovali mi tam, takže jsem byla venku fakt dlouho, krk se slušně ozval, rýma taky, ach jo.

zvířátková

10.1.2009 18:07
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Hm, tak stále sama.

Dneska jsem volala na tu naší poštu, zda mi tam neleží to udidlo a prý ne. Takže super, zřejmě to ještě ani neposlali. A to mi psali, že ho mají na skladě, že ho pošlou obratem. Jim ten obrat trvá nějak nezdravě dlouho a na maily naodpovídají, volala jsem tam, ale zřejmě to byla polední pauza.

Ten náš vet nevolal, takže se na něj budu muset vyfláknout a domluvit se s tím druhým, ale jak to udělám s tím volnem, to fakt nevim. Sakra, musel zrovna pláchnout takhle blbě.

Jsem grogy, jdu si lehnout, už jsem teda odpadla a spala 2 hodiny. Jak člověk za ním chodí, tak toho ujde, bolí mě i ramena, pak jsem tam lítala, obhlížela ty úniky, připravovala stáje, opruzovali mi tam, takže jsem byla venku fakt dlouho, krk se slušně ozval, rýma taky, ach jo.

Neva, já si pokecám....

Dnešní sáňkování, ale o nervy s ním, jestli já ho nenaučim pořádně v klidu stát, tak se z něho jednou zjančim.

zvířátková

10.1.2009 18:08
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Neva, já si pokecám....

Dnešní sáňkování, ale o nervy s ním, jestli já ho nenaučim pořádně v klidu stát, tak se z něho jednou zjančim.

zvířátková

10.1.2009 18:12
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

Byli jsme venku až do tmy, děsná doba, prostě nemůže stát a tak si to prodlouží na maximum. Jak to rozběhne, tak je pohodička, ale jak má zastavit, tak konečná. Už jsem ho měla fakt chuť v jednu chvíli pořádně přetáhnout. Má štěstí, že jsem sice nervní, ale k nepříčetnosti mám daleko, takže se jen tak neoženu.

zvířátková

10.1.2009 20:20
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Byli jsme venku až do tmy, děsná doba, prostě nemůže stát a tak si to prodlouží na maximum. Jak to rozběhne, tak je pohodička, ale jak má zastavit, tak konečná. Už jsem ho měla fakt chuť v jednu chvíli pořádně přetáhnout. Má štěstí, že jsem sice nervní, ale k nepříčetnosti mám daleko, takže se jen tak neoženu.

Jinak jsem netroškařila, ráno si koupila rovnou čepice dvě a peču na to, sluší-nesluší, hlavní je účel, už se ty mrazy nedaj vydržet.

10.1.2009 20:58
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):
Jinak jsem netroškařila, ráno si koupila rovnou čepice dvě a peču na to, sluší-nesluší, hlavní je účel, už se ty mrazy nedaj vydržet.

Ahojky, zkus ho učit stát proti pevné překážce?.To nepostojí? Nebo s ním chvíli jít a zastavit. A zase se rozejít a zase zastavit. Já vím, že náš poník taky zprvu nechtěl stát, do silnice by se nejradši hrnul, ale chce to čas a důslednost. I když vím, že poníci jsou holt svéhlavičky. Máš doma vozík, budeš jezdit v létě?
Pro Lucky. Snažím se ti dopsat, ale spadla nám pošta, prostě to tedˇ nerozchodím.
Ta výzboda sálu je moc pěkná.

zvířátková

10.1.2009 21:07
zvířátková

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
Ahojky, zkus ho učit stát proti pevné překážce?.To nepostojí? Nebo s ním chvíli jít a zastavit. A zase se rozejít a zase zastavit. Já vím, že náš poník taky zprvu nechtěl stát, do silnice by se nejradši hrnul, ale chce to čas a důslednost. I když vím, že poníci jsou holt svéhlavičky. Máš doma vozík, budeš jezdit v létě?
Pro Lucky. Snažím se ti dopsat, ale spadla nám pošta, prostě to tedˇ nerozchodím.
Ta výzboda sálu je moc pěkná.

No proti pevné překážce jsem to nezkoušela. Co tím přesně myslíš? NO venku ať už je na vodítku nebo jedu, tak ho jednou za čas nutim stát, nerad no, ale už se aspoň dá naléz bez toho, abych skákala za jízdy, ale i tak to nesnáší, furt se někam žene a myslí si, že bude po jeho, paličák no. Asi budu muset nutit couvat, kolečkovat, což ho možná přinutí k názoru, že bude lepší stát. Je to ale nutný, v tomhle se to nedá. Ne, vozík nemám, takže párkrát sáňky a odložení na rok.

10.1.2009 21:57
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):
No proti pevné překážce jsem to nezkoušela. Co tím přesně myslíš? NO venku ať už je na vodítku nebo jedu, tak ho jednou za čas nutim stát, nerad no, ale už se aspoň dá naléz bez toho, abych skákala za jízdy, ale i tak to nesnáší, furt se někam žene a myslí si, že bude po jeho, paličák no. Asi budu muset nutit couvat, kolečkovat, což ho možná přinutí k názoru, že bude lepší stát. Je to ale nutný, v tomhle se to nedá. Ne, vozík nemám, takže párkrát sáňky a odložení na rok.

Když ho strojíš, tak ho postavit proti vratům nebi zdi, aby stál a nehnul se.
Jinak ty kolečka taky zkoušej, snad to zabere na paličáka jednoho.

zvířátková

10.1.2009 22:17
zvířátková

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
Když ho strojíš, tak ho postavit proti vratům nebi zdi, aby stál a nehnul se.
Jinak ty kolečka taky zkoušej, snad to zabere na paličáka jednoho.

No strojim ho většinou přivázanýho, nebudu se s ním rozčilovat. Ale když vyjedu ven, tak tam to musim naštělovat a konečná.

10.1.2009 22:54
strelish

XXX.XXX.161.254

zvířátková napsal(a):

Ze vam sem lezu... Andos se mi taky rozchazel sotva jsem odlepila nohu od zeme ze jako nasednu, no tak za kazdy naznak rozejiti si obkrouzil kolecko kolem me a znova a znova a znova + jsem mu rikala stuj a od te doby neni problem, pri nasedani stoji jak pribity a ceka kulturne na pobidku pro rozejiti. To fakt nemam rada, aby se mi kun rozchazel svevolne :)

11.1.2009 10:25
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Ahoj!

tak u nás je dnes kosa jak v márnici. O půl 9 bylo -14°C. Nemohla jsem se dnes vykopat z postele, všechno mě bolí, ale svítí sluníčko a je krásně. Pojedu se projet s Usinkou a vyléčit si páteř

Jinak včera jsme byli na Národce v Olomouci, kluci byli šikovní, oba byli ve třídě vítězů, Darések byl výborný 2, Res. CAC a Fabby vyhrál CAC (vodila mi ho chovatelka), pak jsem s ním získala Národního víteze a poté i BOB..takže máme Bóbikáá ..oba už mají BOB 3x
Darések to měl poslední výstavu zatím, už ho nebudeme tahat po výstavách, jen na klubovky, případně do zahraničí, ale tady už jezdit nebude.

zvířátková

11.1.2009 18:14
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Ahoj!

tak u nás je dnes kosa jak v márnici. O půl 9 bylo -14°C. Nemohla jsem se dnes vykopat z postele, všechno mě bolí, ale svítí sluníčko a je krásně. Pojedu se projet s Usinkou a vyléčit si páteř

Jinak včera jsme byli na Národce v Olomouci, kluci byli šikovní, oba byli ve třídě vítězů, Darések byl výborný 2, Res. CAC a Fabby vyhrál CAC (vodila mi ho chovatelka), pak jsem s ním získala Národního víteze a poté i BOB..takže máme Bóbikáá ..oba už mají BOB 3x
Darések to měl poslední výstavu zatím, už ho nebudeme tahat po výstavách, jen na klubovky, případně do zahraničí, ale tady už jezdit nebude.

Tak jako vždy gratulace, jako vždy jste nás nepřekvapili .

To počasí mě štve, v týdnu je furt přes den sluníčko a tenhle víkend zase nic. Nemělo ani cenu se pokoušet něco fotit.

zvířátková

11.1.2009 18:15
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Tak jako vždy gratulace, jako vždy jste nás nepřekvapili .

To počasí mě štve, v týdnu je furt přes den sluníčko a tenhle víkend zase nic. Nemělo ani cenu se pokoušet něco fotit.

velkej

zvířátková

11.1.2009 18:16
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
velkej

a malej

11.1.2009 18:48
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
a malej

uf! jsem se lekla! Černý medvěd!!!!

tak tady ještě Fabby jako černý míša

11.1.2009 18:58
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
uf! jsem se lekla! Černý medvěd!!!!

tak tady ještě Fabby jako černý míša

Ahojky, tak jsme byli s poníkem v saních a tahal i dvoje boby s dětma. Chtěla jsem to nafotit, nicméně jsem doma zjistila, že mám vybitou baterku ve fotˇáku. Taková smůla. Ale měla jsem málem infarkt.To, když jsme s poníkem dojeli z výletu. Mladší dcerka /3,5 roku /si stoupla před vrátka s tím, že poníkovi otevře. Otevírá se dovnitř. Ani nechci domyslet, co by se nastalo, kdyby tam vrazil a povalil jí. Tak jsem rychle lítla za ní. Jo, mít oči na štˇopkách pořád dokola.Pak jsem poníka odstrojila a vedla jsem ho do ohrady. Nechala jsem dolní prkno dole a jala jsem se ho zašoupnout a najednou koukám, že mi to poník z místa skáče. A hurá do ohrady za kamarády. Takže jsem ho vzala zpět a pěkně jsme si vysvětlili, že se chodí do ohrady pomalu. On ví, že si na mě nepřijde, ale prostě to někdy zkusí. A jinak děti mají přísný zákaz vodit koně do ohrady atd. Pak mi vstávají vlasy hrůzou, když čtu v inzerci, že daného koně vodí 3-leté dítě. Se z toho asi zblázním, až nebudou chodit do družiny a budou samy doma, co je pak napadne. Hlavně, aby nelezly do ohrady.

zvířátková

12.1.2009 09:27
zvířátková

XXX.XXX.240.157

marketka napsal(a):
Ahojky, tak jsme byli s poníkem v saních a tahal i dvoje boby s dětma. Chtěla jsem to nafotit, nicméně jsem doma zjistila, že mám vybitou baterku ve fotˇáku. Taková smůla. Ale měla jsem málem infarkt.To, když jsme s poníkem dojeli z výletu. Mladší dcerka /3,5 roku /si stoupla před vrátka s tím, že poníkovi otevře. Otevírá se dovnitř. Ani nechci domyslet, co by se nastalo, kdyby tam vrazil a povalil jí. Tak jsem rychle lítla za ní. Jo, mít oči na štˇopkách pořád dokola.Pak jsem poníka odstrojila a vedla jsem ho do ohrady. Nechala jsem dolní prkno dole a jala jsem se ho zašoupnout a najednou koukám, že mi to poník z místa skáče. A hurá do ohrady za kamarády. Takže jsem ho vzala zpět a pěkně jsme si vysvětlili, že se chodí do ohrady pomalu. On ví, že si na mě nepřijde, ale prostě to někdy zkusí. A jinak děti mají přísný zákaz vodit koně do ohrady atd. Pak mi vstávají vlasy hrůzou, když čtu v inzerci, že daného koně vodí 3-leté dítě. Se z toho asi zblázním, až nebudou chodit do družiny a budou samy doma, co je pak napadne. Hlavně, aby nelezly do ohrady.

Dobré ránko! Jsem měla hned od příchodu práci, takže se ozývám pozdě, ale i přesto koukám, že první.

12.1.2009 09:35
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Jsem měla hned od příchodu práci, takže se ozývám pozdě, ale i přesto koukám, že první.

Ahoj! Já dneska nějak se nemohla vyklubat z postele. Asi dneska se fakt projedu, protože z té soboty mě dost bolí záda a musím si je napravit

12.1.2009 10:03
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Ahojky,

tak jsem tu taky
Mám od 10h, tak jsem se krááásně vyspala a jdu zase vytvářet hodnoty

Leo - super fotky - to musí být fakt bájo

zvířátková

12.1.2009 10:05
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu taky
Mám od 10h, tak jsem se krááásně vyspala a jdu zase vytvářet hodnoty

Leo - super fotky - to musí být fakt bájo

No je to paráda, ale nesmí se stavět, jinak ho mám chuť na místě nakopat . Dneska zase vyrážíme s Sheily paničkou, tak nám to půjde ve dvou mnohem líp.

12.1.2009 10:13
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No je to paráda, ale nesmí se stavět, jinak ho mám chuť na místě nakopat . Dneska zase vyrážíme s Sheily paničkou, tak nám to půjde ve dvou mnohem líp.

Tak to si to určitě užijete
Já jsem měla s kamarádkou fotovíkend - bylo to super , užily , ale taky pěkně vymrzly a ze slibovaného pěkného, slunečného počasí se nic nekonalo

zvířátková

12.1.2009 10:16
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
Já jsem měla s kamarádkou fotovíkend - bylo to super , užily , ale taky pěkně vymrzly a ze slibovaného pěkného, slunečného počasí se nic nekonalo

No u nás sluníčko kde nic-tu nic, bylo hnusně šedivo, mlhavo, jako dneska no, ale jako počasí je to ucházející, ale na foto holt nic no.

Jinak jsem se dovolala na to udidlo, vykecala jsem se a bylo mi řečeno, ať zavolám odpoledne, že ta holčina na druhém konci je jenom brigádnice a nic o tom samozřejmě neví. Ach jo.

12.1.2009 10:19
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
No u nás sluníčko kde nic-tu nic, bylo hnusně šedivo, mlhavo, jako dneska no, ale jako počasí je to ucházející, ale na foto holt nic no.

Jinak jsem se dovolala na to udidlo, vykecala jsem se a bylo mi řečeno, ať zavolám odpoledne, že ta holčina na druhém konci je jenom brigádnice a nic o tom samozřejmě neví. Ach jo.

Tak to s tím udidlem je blbý
Na mailík se podívám dneska v klidu, ju ?

JJ, slibované sluníčko se v nížinách nekonalo
Ale na horách si to určitě lidi užili - chjo

12.1.2009 10:20
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):

Ahooj, já se taky hlásím!!!
No mě je furt blbě, krk bolí, hleny, nudle, furt se mi chce pčíkat. Záda už necejtim asi to je těma práškama na uvolnení svalů ale furt ten stav anginy nějak stagnuje a nechce se to lepšit!
Do toho ještě předěláváme obývák, takže všechno vystěhovyný a dneska přijedou dělat podlahu a to bude trvat asi 3 - 4 dny, jelikož nejdřív musí udělat stěrku to musí vytvrdnout a pak položit podlahu a ještě lišty do rohů a pak zase všechno nastěhovat!!!!!!

12.1.2009 10:24
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
Ahooj, já se taky hlásím!!!
No mě je furt blbě, krk bolí, hleny, nudle, furt se mi chce pčíkat. Záda už necejtim asi to je těma práškama na uvolnení svalů ale furt ten stav anginy nějak stagnuje a nechce se to lepšit!
Do toho ještě předěláváme obývák, takže všechno vystěhovyný a dneska přijedou dělat podlahu a to bude trvat asi 3 - 4 dny, jelikož nejdřív musí udělat stěrku to musí vytvrdnout a pak položit podlahu a ještě lišty do rohů a pak zase všechno nastěhovat!!!!!!

Ahoooj,

tééda, ty jsi nemocná a takhle akční, ju ?

12.1.2009 10:28
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Něco pro Lucky

12.1.2009 10:29
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Něco pro Lucky

12.1.2009 10:32
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):

Něco pro Lucky

no co se dá dělat!!! Je to objednaný takže jsme to do dneška museli připravit a to jsme ještě včera k večeru vytrhávali starou podlahu, dobrá léčba, ne???
Ráno jsem byla u koní, páč bez práce bejt nemůžou kor v tomhlr počasí, vylounžovala jsem Atreje, přeskočil mi hlas a nemohla jsem mluvit. Takže Hery musí na práci počkat, má jí přesunutou na zítřek. Práce sa jedním koněm mi bohatě stačí

12.1.2009 10:38
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
no co se dá dělat!!! Je to objednaný takže jsme to do dneška museli připravit a to jsme ještě včera k večeru vytrhávali starou podlahu, dobrá léčba, ne???
Ráno jsem byla u koní, páč bez práce bejt nemůžou kor v tomhlr počasí, vylounžovala jsem Atreje, přeskočil mi hlas a nemohla jsem mluvit. Takže Hery musí na práci počkat, má jí přesunutou na zítřek. Práce sa jedním koněm mi bohatě stačí

no, to věřím, navíc, když člověkovi není nejlépe

12.1.2009 10:45
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
no, to věřím, navíc, když člověkovi není nejlépe

no to mi povídej, jsem funěla, potila se a pak jsem byla uplně hotová

12.1.2009 10:46
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
no to mi povídej, jsem funěla, potila se a pak jsem byla uplně hotová

na mailík jsem köukala, až jsem se registrovala, ale nějak nevím jaks e tam davají přístěvky.
tady je krásně sluníčko, , Usinka se opaluje za stájí a pojedeme se asi kolem poledního projet..se těším

12.1.2009 10:55
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
na mailík jsem köukala, až jsem se registrovala, ale nějak nevím jaks e tam davají přístěvky.
tady je krásně sluníčko, , Usinka se opaluje za stájí a pojedeme se asi kolem poledního projet..se těším

To si z nás děláš srandu, co ?
To jako i o víkendu jste měli sluníčko ????

12.1.2009 11:01
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
To si z nás děláš srandu, co ?
To jako i o víkendu jste měli sluníčko ????

No, já sobotu nevím, to jsme byli celý den pryč, tak vlastně ani nevím, ale včera bylo sluníčko skoro celý den. A dneska je nádherně

12.1.2009 11:04
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
No, já sobotu nevím, to jsme byli celý den pryč, tak vlastně ani nevím, ale včera bylo sluníčko skoro celý den. A dneska je nádherně

hmmm tady je hnus, mráz a mlha!!!! tak doufám, že až se uzdravím, bude aspoň hezky

12.1.2009 11:08
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
hmmm tady je hnus, mráz a mlha!!!! tak doufám, že až se uzdravím, bude aspoň hezky

Béééé, vy tam slunce a u nás nechutná inverze
Co bych za to sluníčko dala, jak jsme fotili ,,, tak dost tma

12.1.2009 11:18
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

tak to tady je fakt nádherně. Sice docela kosa, ale sluníčko šajní super

12.1.2009 11:20
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tak to tady je fakt nádherně. Sice docela kosa, ale sluníčko šajní super

Hele, nepřipomíná Ti to někoho ?
Taky takový tuleň

12.1.2009 11:29
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Hele, nepřipomíná Ti to někoho ?
Taky takový tuleň

ale todle jsou shagyové, ne???

12.1.2009 11:33
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
ale todle jsou shagyové, ne???

chjoo!!! Přenáším potřebné věci z kuchyně do koupelny, páč až nám udělají stěrku tak do rána se do kuchyně nedostaneme
No prostě bomba!!!!!

12.1.2009 12:40
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
chjoo!!! Přenáším potřebné věci z kuchyně do koupelny, páč až nám udělají stěrku tak do rána se do kuchyně nedostaneme
No prostě bomba!!!!!

JJ, jsou to Shagya ,,, ale jak je to bílé a ty černé znaky na čumáku a kolem očí - tuleň jak vyšitý ,,,

zvířátková

12.1.2009 13:00
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
JJ, jsou to Shagya ,,, ale jak je to bílé a ty černé znaky na čumáku a kolem očí - tuleň jak vyšitý ,,,

V čem je vůbec ten viditelnej rozdíl (arab x shagya)? Plís, nechytám se

sadzi saj

12.1.2009 13:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
V čem je vůbec ten viditelnej rozdíl (arab x shagya)? Plís, nechytám se

Dobré odpoledne,

tak pozdě, ale přece, jsem tu od rána zasekaná, přes oběd venku a kosa teda šílená, asi tam solidně mrzne a teď mám chvíli času, tak jsem to tu přelouskala

Blani a kde všude jste vlastně byli??

12.1.2009 13:29
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Dobré odpoledne,

tak pozdě, ale přece, jsem tu od rána zasekaná, přes oběd venku a kosa teda šílená, asi tam solidně mrzne a teď mám chvíli času, tak jsem to tu přelouskala

Blani a kde všude jste vlastně byli??

NO, Leo - odpověď necháme raději na Lucky, co ?
Ta to bude asi vědět nejlépe ,,,

Projeli jsme celý kraj - cca 6 míst

zvířátková

12.1.2009 17:44
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
NO, Leo - odpověď necháme raději na Lucky, co ?
Ta to bude asi vědět nejlépe ,,,

Projeli jsme celý kraj - cca 6 míst

Tak s udidlem to snad bude brzy vyřešené, nakonec jsem se domluvila. Prý se mohlo stát z důvodu toho, že jedna šla na dovolenou, jedna přicházela, že udidlo ani neodeslaly, v tom případě okamžitě odesílají s tím, že mi odečtou poštovné a balné za to dlouhé čekání. Nebo jestli dopátrají, že se opravdu odeslalo, tak že mi dají číslo balíku a pokusíme se ho vypátrat, ale doteď mi nic nenapsali na mail, takže to vypadá, že to asi budu mít levnější, to se možná i vyplatí čekat

12.1.2009 17:57
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Tak s udidlem to snad bude brzy vyřešené, nakonec jsem se domluvila. Prý se mohlo stát z důvodu toho, že jedna šla na dovolenou, jedna přicházela, že udidlo ani neodeslaly, v tom případě okamžitě odesílají s tím, že mi odečtou poštovné a balné za to dlouhé čekání. Nebo jestli dopátrají, že se opravdu odeslalo, tak že mi dají číslo balíku a pokusíme se ho vypátrat, ale doteď mi nic nenapsali na mail, takže to vypadá, že to asi budu mít levnější, to se možná i vyplatí čekat

Tak to by bylo super

12.1.2009 18:09
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to by bylo super

Tak jsem přijela zmrzlá z vyjížďky, byla jsem za Evičkou na Ranč pod hůrkou...máme to k ní přes kopec., vzala jsem si Daréska ke koni, takže si hezky poblbnul s pesánky od Evy. Netrpělivě čekám na fotešky, Evik fotila jak o život, dneska bylo nádherně. Usa teda dobře pózovala a čučela na její psy.....lištičky rezavé nezná, je zvyklá na velké černé medvědy. Darés se předváděl jak modelka, dělal voči na babu, takže něco vyfotila i s ním..sakra, kdyby se takhle předvíděl na výstavě. Házel pÓzy, hrdě hlavu, uši, nohy ala výstavníé postoje..no exhibouš, ale že by to děla v kruhu, to ho nenapadne. Potkali jsme několikrát srny, ale Darés je dobře odvolatelný a fakt skvělý. Dokonce jak Evča stála se svými psy na kopci a já jela s Usou a Darésem, tak najednou z lesa vyskočily 3 srny a běžely nám křížem před nosem, Usa stála , koukala , Darés taky hezky stál a koukal, pak na povel běžel dál po cestičce a ne za srnami.

Domů nás pronásledoval přes čtvrtě pes od myslivce, nemohl ho pořád odvolat, Darés běžel za Usou a pes pořád kolem něj a chtěl si hrát. Taky jsme potkali známého na koni, Usa koukala ale, už jsme šly domů, pak kousek od nás cválal podél lesa, tak Usa sem tam jukla, ale už byla ráda, že jde domů.

No a doma Fabínek plakal tak, že naši samozřejmě to nevydrželi a vzali ho domů, takže zatím co Darés lítal po zasněžených loukách a makal do kopce, až se z něj kouřilo, tak Fabínek prý se vyvaloval s tátou na gauči a byl v sedmém nebi.

No a než jsem jela s Usou, tak mi volala kámoška, že se jim kolem poledního narodila jehňátka, takže jsem tedy doma odsedlala, Use dala deku, hodila fabbymu obojek a šli jsme se projít k nim a juknout na navorozená jehňátka. Jsou 3..je to plodné plemeno, může mít až 4 jehňata. Jsou krásná, jedno je černé s hvězdičkou, jedno černé s bílou lysiknou a zadní ponožky a třetí je úplně jiné, má zbarvení asi jako náš králík Michalka...světlé tělo a tmavé nožky a masku.

zvířátková

13.1.2009 08:07
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Tak jsem přijela zmrzlá z vyjížďky, byla jsem za Evičkou na Ranč pod hůrkou...máme to k ní přes kopec., vzala jsem si Daréska ke koni, takže si hezky poblbnul s pesánky od Evy. Netrpělivě čekám na fotešky, Evik fotila jak o život, dneska bylo nádherně. Usa teda dobře pózovala a čučela na její psy.....lištičky rezavé nezná, je zvyklá na velké černé medvědy. Darés se předváděl jak modelka, dělal voči na babu, takže něco vyfotila i s ním..sakra, kdyby se takhle předvíděl na výstavě. Házel pÓzy, hrdě hlavu, uši, nohy ala výstavníé postoje..no exhibouš, ale že by to děla v kruhu, to ho nenapadne. Potkali jsme několikrát srny, ale Darés je dobře odvolatelný a fakt skvělý. Dokonce jak Evča stála se svými psy na kopci a já jela s Usou a Darésem, tak najednou z lesa vyskočily 3 srny a běžely nám křížem před nosem, Usa stála , koukala , Darés taky hezky stál a koukal, pak na povel běžel dál po cestičce a ne za srnami.

Domů nás pronásledoval přes čtvrtě pes od myslivce, nemohl ho pořád odvolat, Darés běžel za Usou a pes pořád kolem něj a chtěl si hrát. Taky jsme potkali známého na koni, Usa koukala ale, už jsme šly domů, pak kousek od nás cválal podél lesa, tak Usa sem tam jukla, ale už byla ráda, že jde domů.

No a doma Fabínek plakal tak, že naši samozřejmě to nevydrželi a vzali ho domů, takže zatím co Darés lítal po zasněžených loukách a makal do kopce, až se z něj kouřilo, tak Fabínek prý se vyvaloval s tátou na gauči a byl v sedmém nebi.

No a než jsem jela s Usou, tak mi volala kámoška, že se jim kolem poledního narodila jehňátka, takže jsem tedy doma odsedlala, Use dala deku, hodila fabbymu obojek a šli jsme se projít k nim a juknout na navorozená jehňátka. Jsou 3..je to plodné plemeno, může mít až 4 jehňata. Jsou krásná, jedno je černé s hvězdičkou, jedno černé s bílou lysiknou a zadní ponožky a třetí je úplně jiné, má zbarvení asi jako náš králík Michalka...světlé tělo a tmavé nožky a masku.

Dobré ránko ve spolek! Záááse v robotě, teda, už mě to nebaví, a to je teprve úterý...

13.1.2009 09:03
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko ve spolek! Záááse v robotě, teda, už mě to nebaví, a to je teprve úterý...

Doobré ránko!
Dneska s emoc těším, k Evě na rančík má přijet Zuzka Buráňová, jsme domluvení, že kdy to mám kousek, dojdu i s Usou, takže se budeem domlouvat telefonem jak s ebude fotit ve volnosti stádo, až budou doma všichni, tak dorazím s Usou, budu na cestě. Chtěla jsem dojít pěšky, ale prý mám přijet, že mě fotne i pod sedlem, tak musím nahodit nějaký ohoz..to zas budu zmzlý balík. Jsem ráda, že tam nahoře sedím nabalená a nehýbu se. Vezmu zase Daréska, možná se povede něco se psem.
A někde u lesa ji odsedlám a nejdřív ji nafotíme na volno. ...to budou aspoň profi fotky
Ale Evi se včera taky povedly.

sadzi saj

13.1.2009 10:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Doobré ránko!
Dneska s emoc těším, k Evě na rančík má přijet Zuzka Buráňová, jsme domluvení, že kdy to mám kousek, dojdu i s Usou, takže se budeem domlouvat telefonem jak s ebude fotit ve volnosti stádo, až budou doma všichni, tak dorazím s Usou, budu na cestě. Chtěla jsem dojít pěšky, ale prý mám přijet, že mě fotne i pod sedlem, tak musím nahodit nějaký ohoz..to zas budu zmzlý balík. Jsem ráda, že tam nahoře sedím nabalená a nehýbu se. Vezmu zase Daréska, možná se povede něco se psem.
A někde u lesa ji odsedlám a nejdřív ji nafotíme na volno. ...to budou aspoň profi fotky
Ale Evi se včera taky povedly.

Dobré skoro dopoledne,

já jsem tu od rána zasekaná a nějak nevím, co dřív sakřiš

13.1.2009 10:45
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Dobré skoro dopoledne,

no já tady vyřizuji nějaké záležitosti a asi bych měla jít trochu pulírovat Usu na to focení

13.1.2009 10:49
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Dobré skoro dopoledne,

Ahojky,

tak jsem tu taky ,,,, A že se mi taky chtělo
Chtěla jsem si přispat, ale od rána doma hluk - sousedi mají dítko a ono jezdí asi na něčem, ale vydává to šílenej rambajs ,,, to se spát prostě od 7h nedalo

Jééé, Zuzka, ju ?
Ta se má ,,, U vás sluníčko a tady hnus hnusnej nechutnej ,,,
Chjo ,,, Sníh máme ,,, Ale k tomu máme tmu hnusnou hnusovou

sadzi saj

13.1.2009 10:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu taky ,,,, A že se mi taky chtělo
Chtěla jsem si přispat, ale od rána doma hluk - sousedi mají dítko a ono jezdí asi na něčem, ale vydává to šílenej rambajs ,,, to se spát prostě od 7h nedalo

Jééé, Zuzka, ju ?
Ta se má ,,, U vás sluníčko a tady hnus hnusnej nechutnej ,,,
Chjo ,,, Sníh máme ,,, Ale k tomu máme tmu hnusnou hnusovou

Ááá, tady někdo lenošil do 10 h., že??

13.1.2009 11:10
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ááá, tady někdo lenošil do 10 h., že??

JJ, tak tak ,,, Ale stejně jsem se nevyspala

sadzi saj

13.1.2009 11:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
JJ, tak tak ,,, Ale stejně jsem se nevyspala

Jo to potom nas........., ale znám to, můžu spát a vzbudím se v 8.30 hod., musím ke kobyle a spala bych

13.1.2009 11:28
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Jo to potom nas........., ale znám to, můžu spát a vzbudím se v 8.30 hod., musím ke kobyle a spala bych

no, to taky znám ,,, ale štve mě, že pak když máš čas a spát můžeš, tak nespíš, pač někdo dělá bordel - ale to je pořád ,,, a po noční ? to nespíš taky, pač snad stěhujou nábytek - jinak to podle hluku nevidím

téééda, dneska to tu bude asi běh na dlouhou trať ,,, chjo, bych tak moc ráda fotila ,,, když vidím to sluníčko na fotkách ,,, a já ty koně v šeru ,,, bééééé, to mi drásá nervy
ale jednou - až to vyjde, tak budu fotit tak ďas

13.1.2009 11:34
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
no, to taky znám ,,, ale štve mě, že pak když máš čas a spát můžeš, tak nespíš, pač někdo dělá bordel - ale to je pořád ,,, a po noční ? to nespíš taky, pač snad stěhujou nábytek - jinak to podle hluku nevidím

téééda, dneska to tu bude asi běh na dlouhou trať ,,, chjo, bych tak moc ráda fotila ,,, když vidím to sluníčko na fotkách ,,, a já ty koně v šeru ,,, bééééé, to mi drásá nervy

Tak paráda - mizím na obídek

sadzi saj

13.1.2009 11:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Tady teď vykouknul punťa a doufám, že nám snad taky, za 14 dní zase volno o vík co??

zvířátková

13.1.2009 11:41
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Tady teď vykouknul punťa a doufám, že nám snad taky, za 14 dní zase volno o vík co??

Tady stále o ničem, počasí furt šedivé, drobet mlhavé, když už je sníh a mráz, tak je k tomu tohle. Jooo, takové sluníčko na víkendu, to by bylo bájo.

13.1.2009 11:43
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Zítra prý má sněžit a zatáhnout se. Dneska je fakt asi poslední den. Je tady vymetená obloha, sluníčko, no nádhera!!! Usu jsem vyfoukala fukarem, je čistá a napufaná jak plyšák, jen doufám, že se mi moc nezapotí od podbřišníku a nebude pak vypadat jak debil, když ji odsedlám My půjdeme pomalu.
ještě jsem ji udělala cop z hřívy i ocasu, aby měla lehké vlnky

13.1.2009 11:52
zviratkova

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Zítra prý má sněžit a zatáhnout se. Dneska je fakt asi poslední den. Je tady vymetená obloha, sluníčko, no nádhera!!! Usu jsem vyfoukala fukarem, je čistá a napufaná jak plyšák, jen doufám, že se mi moc nezapotí od podbřišníku a nebude pak vypadat jak debil, když ji odsedlám My půjdeme pomalu.
ještě jsem ji udělala cop z hřívy i ocasu, aby měla lehké vlnky

Oni toho už předpověděli...

13.1.2009 12:04
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zviratkova napsal(a):

Nazdááár, já jsem ale neposedný marod jsem byla u koní, byla jsem jezdit a s Atrejem na procházce, no taky mi to dalo, ale zabrat a teď jdu zase do postele
A s předpovědí počasí to je marný, každej den je to jinak

13.1.2009 12:05
lucky

XXX.XXX.230.77

zviratkova napsal(a):

no jo..jsem měla jít na meteorologa...kdybych plácla sebevětší hovadinu, tak mi to projde ...okluzná fronta zmenila smer

13.1.2009 12:09
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
no jo..jsem měla jít na meteorologa...kdybych plácla sebevětší hovadinu, tak mi to projde ...okluzná fronta zmenila smer

no za ty prachy plácat nesmysly, to by šlo
Musíš pak ukázat fotky!!!!! Už jsem natěšená

13.1.2009 12:23
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):

Já taky.

No jo..já si pamatuji už před lety, jak jsem seděla u TV a byl tam Jančařík a říkal, jak bude v celé ČR děsné počasí, bude zataženo, lít, no prostě hrůůza....druhý den vstanu a nic. Celý den vedro, svítilo sluníčko v celé ČR!!!!!
Jsem si říkala, že se schválně podívám na počasí, co ten blb bude zase plácat za hovadiny...no zněkla, přišel Jančařík a říká s úsměvem "nooo.... mělo nám pršet...., ale svítilo nám celý den sluníčko..." a já se málem počůrala smíchy ...jako fakt jsem se minula povoláním. Plácat nesmysly a dostávat za to zaplaceno...sakra, vědět to v 8 třídě

13.1.2009 12:25
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):

No, moje prosby vyslyšeny, ale pozdě - máme tu sluníčko - to jsem neviděla, ani nepamatuju

13.1.2009 12:27
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, moje prosby vyslyšeny, ale pozdě - máme tu sluníčko - to jsem neviděla, ani nepamatuju

No, jenom aby tady se třeba nezatáhlo.... přece jen do tří daleko

13.1.2009 12:29
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
No, jenom aby tady se třeba nezatáhlo.... přece jen do tří daleko

sluníčko??? kde!!!!!!! Na Kladne mlha

13.1.2009 12:34
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
sluníčko??? kde!!!!!!! Na Kladne mlha

Fakt jo ?
Tady se to krapátko protrhalo - ale asi nic moc na dlouho

13.1.2009 12:56
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Fakt jo ?
Tady se to krapátko protrhalo - ale asi nic moc na dlouho

Tady šajní, Usa se opéká za stájí, byla jsem nyní ji nafotit kopýtka..udělat si dokumentaci..před a po. Zítra bych se do toho pustila, dneska to asi nebude
Stáhnu fotky a jdu luxovat...naši jsou pryč, jsem tady sama, slíbila jsem, že vyluxuji celý barák..uf..doufám, že to stihnu než mi zavolají, že mám vyjet na fopcení

13.1.2009 13:30
zviratkova

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Tady šajní, Usa se opéká za stájí, byla jsem nyní ji nafotit kopýtka..udělat si dokumentaci..před a po. Zítra bych se do toho pustila, dneska to asi nebude
Stáhnu fotky a jdu luxovat...naši jsou pryč, jsem tady sama, slíbila jsem, že vyluxuji celý barák..uf..doufám, že to stihnu než mi zavolají, že mám vyjet na fopcení

U nás beze změn, furt stejný hnus.

13.1.2009 13:49
blanche

XXX.XXX.245.111

zviratkova napsal(a):
U nás beze změn, furt stejný hnus.

NO, Leo - jsem tu do 22h - tak toho asi taky moc neužiju
Ale dneska jsem byla juknout na ubrousky, mám tu 2 květníky, tak se tu dneska odpol. asi do něčeho pustím - jestli bude klid

13.1.2009 13:53
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO, Leo - jsem tu do 22h - tak toho asi taky moc neužiju
Ale dneska jsem byla juknout na ubrousky, mám tu 2 květníky, tak se tu dneska odpol. asi do něčeho pustím - jestli bude klid

Teda ty pořád něco vymýšlíš..kde to všechno dáváš???

Já se jdu ještěb něčeho najíst a čekám

13.1.2009 13:55
zviratkova

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):

Já se chci taky do toho pustit a hlavně taky do obrázků, jenže bohužel nemám furt koupenou tavnou pistoli a přítel mi tvrdí, že bez ní tam nemá jak přidělat háček na zavěšení, schválně se vymlouvá...

13.1.2009 13:55
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

Já rozdávám - podaruju atd

13.1.2009 14:06
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Já rozdávám - podaruju atd

aaa slečny umělky tady samý, připadám si tu jako břídil ba ne umím kreslit i když už jsem pár let nenakreslila ani strom. Neni čas a kdybych chtěla zase začít asi by mi to chvilku trvalo než bych se zase rozkreslila, ale šlo mi to. musim je někdy vytáhnout a vyfotit vám to. A u dědy až budu tak tam mých pár děl vysí na stěně v docela hezký paspartě, tak ty vám taky vyfotím. mám v plánu až doděláme obejvák, tak na stěnu taky nějakej můj obraz pověsit

13.1.2009 14:10
zviratkova

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):

No já bych se do kreslení radši nepouštěla

13.1.2009 14:13
blanche

XXX.XXX.245.111

zviratkova napsal(a):
No já bych se do kreslení radši nepouštěla

Zuzi - fakt, ju ?
A co kreslíš ? Nebo maluješ ?
Co ? Povídej

13.1.2009 14:21
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Zuzi - fakt, ju ?
A co kreslíš ? Nebo maluješ ?
Co ? Povídej

noo začala jsem kreslit obyč tužkou, pak jsem si ale koupila spešl obyč tužky a spešl čtvrtky velký a hlavně jsem kreslila ruce a obličeje + nejaký blbůsky k tomu. Např. ruku, který´á drži nakousaný jablko, obliček s kudrnatejma rozcuchanejma vlasama a po čele běží 2 koně, nebo 2 ruce, který se dotýkají dlaněma, ale mezi nima je sklo, portrét mojí sestry, když jí bylo 5 a hrozně se přejedla chlebíčkama( a ten se mi poved uplně nezkutečně krásně) a takovýhle věci jsem kreslila. Asi to jdu vytáhnout a nafotit, ráda se na to kouknu

13.1.2009 14:31
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
noo začala jsem kreslit obyč tužkou, pak jsem si ale koupila spešl obyč tužky a spešl čtvrtky velký a hlavně jsem kreslila ruce a obličeje + nejaký blbůsky k tomu. Např. ruku, který´á drži nakousaný jablko, obliček s kudrnatejma rozcuchanejma vlasama a po čele běží 2 koně, nebo 2 ruce, který se dotýkají dlaněma, ale mezi nima je sklo, portrét mojí sestry, když jí bylo 5 a hrozně se přejedla chlebíčkama( a ten se mi poved uplně nezkutečně krásně) a takovýhle věci jsem kreslila. Asi to jdu vytáhnout a nafotit, ráda se na to kouknu

JJ, to by jsme se rádi podívali

13.1.2009 15:04
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
JJ, to by jsme se rádi podívali

tak tady to je první 2 jsou kopie, jelikož ty jśem dávala někam do tomboly, tak jsem je hodila do kopírky, abych na ně nezapomněla

naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
tak tady to je první 2 jsou kopie, jelikož ty jśem dávala někam do tomboly, tak jsem je hodila do kopírky, abych na ně nezapomněla

naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):

a teď už originály

13.1.2009 15:05
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
a teď už originály

13.1.2009 15:07
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):

ten předchozí obraz není tužkokresba, ale tím uhlíkem takovym tím sráčem od kterýho jste hned špinavý jak p......e
A tedle obraz je můj nejoblíbenější, ten bych nedala ani za nic

13.1.2009 15:08
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
ten předchozí obraz není tužkokresba, ale tím uhlíkem takovym tím sráčem od kterýho jste hned špinavý jak p......e
A tedle obraz je můj nejoblíbenější, ten bych nedala ani za nic

13.1.2009 15:10
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):

no to by stačilo, teď zase trochu konverzace a pak zase dám další!!! Nebo, že bych po nevim jak dlouhý době co tu jsem založila prvně nové téma????

13.1.2009 15:21
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
no to by stačilo, teď zase trochu konverzace a pak zase dám další!!! Nebo, že bych po nevim jak dlouhý době co tu jsem založila prvně nové téma????

Pěkné !
Škoda, že už nekreslíš
Třeba se zase k tomu vrátíš, co ?
Jen si založ

Přidejte reakci

Přidat smajlík