Já jsem včera byůla s Verčou s oběma koňma na procházce...a bohužel ani tam nás Kerkovo házení neopustilo - jsem pěkně chytla karabinou do ksichtu...jsem z toho pondělka hrozně nervozní, třeba se dozvím na čem jsme a bude to...:(, anebo nedozvím...už fakt envím, co je horší, ale tahle nevědomost mě ničí...baraby včera řádily ve výběhu..
kukinatost
napsal(a):
Já jsem včera byůla s Verčou s oběma koňma na procházce...a bohužel ani tam nás Kerkovo házení neopustilo - jsem pěkně chytla karabinou do ksichtu...jsem z toho pondělka hrozně nervozní, třeba se dozvím na čem jsme a bude to...:(, anebo nedozvím...už fakt envím, co je horší, ale tahle nevědomost mě ničí...baraby včera řádily ve výběhu..
Vica byla akční:)
kukinatost
napsal(a):
tak je to takové ee...
Vica byla ve sluníčku jak rudá Sonja:)
kukinatost
napsal(a):
tak je to takové ee...
Vica byla ve sluníčku jak rudá Sonja:)
akorát jí vyfott, to ej něco nemožného...Kerku taky mám většinou, jak fičí pryč:)
kukinatost
napsal(a):
akorát jí vyfott, to ej něco nemožného...Kerku taky mám většinou, jak fičí pryč:)
Krásné los fotos...
.ten výraz Rudé Soni sedí....:)
kukinatost
napsal(a):
a tímhle mě uvítala - ňuchla k foťáku a k jídlu jí moc nevoněl..:)
klawdie
napsal(a):
ježíš to je brutální....se ti povedlo...
Ta co nás čte si stěžovala že nemá co číst...tak jí sem malinko nasypu...
Zimáááá
rocky
napsal(a):
holky zdravím a preji krasny víkend, my ho budem travit na horach teda vlastne jen do zitrka v nedelu se bude litat po polích s konikama a vsim moznym co se da zaprahnout.papa
Áaaa oslavenec...no jsem zvědavá jak to dnes zvládnem ale prej na čerstvým vzduchu se líp pije...
holky dneska drtíme...