Nazdar bazar ,
tak mě ráno vzbudil Abíček na čůrání a už mě nenechal spát. No, takže mou povinností je přispět pár řádek Vám, dívčiny
Posílám akční Palušku - novoroční skok
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
tak mě ráno vzbudil Abíček na čůrání a už mě nenechal spát. No, takže mou povinností je přispět pár řádek Vám, dívčiny
Petruška se mi nějak den ze dne vyjezdila - začala cválat a skákat i na Gaboušovi a docela jim to jde
luciusl
napsal(a):
Petruška se mi nějak den ze dne vyjezdila - začala cválat a skákat i na Gaboušovi a docela jim to jde
Mnoo, chtělo to voříznout, není tam nic vidět . Tady jedna líbací s Abíčkem
luciusl
napsal(a):
Mnoo, chtělo to voříznout, není tam nic vidět . Tady jedna líbací s Abíčkem
Z Bubáčka roste kolohnát zlobivý ... stále zvažuju jestli si ho nechat nebo ho poslat o dům dál .....
Trénovali jsme nastupování do vozíku - naprosto bez problémů
luciusl
napsal(a):
Z Bubáčka roste kolohnát zlobivý ... stále zvažuju jestli si ho nechat nebo ho poslat o dům dál .....
Trénovali jsme nastupování do vozíku - naprosto bez problémů
luciusl
napsal(a):
Zato Rozletek není v poslední době nějak pozitivně naladěn. Zdravotní problémy se hlásí A tak jsem musela ač velmi nerada vytáhnout deku.
Tady jeho "příjemný a milý" výraz.
luciusl
napsal(a):
Zato Rozletek není v poslední době nějak pozitivně naladěn. Zdravotní problémy se hlásí A tak jsem musela ač velmi nerada vytáhnout deku.
Tady jeho "příjemný a milý" výraz.
Zato Paluška je snad nesmrtelná :-)
luciusl
napsal(a):
Zato Paluška je snad nesmrtelná :-)
A naše nové žluté hvězdy
luciusl
napsal(a):
A naše nové žluté hvězdy
No tak děti - nastupujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Hromadná vyjížďka - nevejdem se všichni do záběru
luciusl
napsal(a):
No tak děti - nastupujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Hromadná vyjížďka - nevejdem se všichni do záběru
a jedééééééééééééééééém
luciusl
napsal(a):
Kámošky kobylka
No, a jestli se chcete pobavit, pusťte si toto - se zvukem :-)
http://www.stream.cz/video/9/205157 -vanocni-jizda-staj-u-lucky-deti
http://www.stream.cz/video/9/205182 -vanocni-hobby-jizda-seniorii-staj-u-lucky
http://www.stream.cz/video/9/205309 -vanocni-hobby-jizda-juniori-staj-u-lucky
luciusl
napsal(a):
No, a jestli se chcete pobavit, pusťte si toto - se zvukem :-)
http://www.stream.cz/video/9/205157 -vanocni-jizda-staj-u-lucky-deti
http://www.stream.cz/video/9/205182 -vanocni-hobby-jizda-seniorii-staj-u-lucky
http://www.stream.cz/video/9/205309 -vanocni-hobby-jizda-juniori-staj-u-lucky
Vymazat mezeru za číslem !!!!
luciusl
napsal(a):
Vymazat mezeru za číslem !!!!
A jeden mastodont . Zrovna řeším jaké sedlo na něj .... nevím nevím, jestli mu vůbec bude 3 komora ...
luciusl
napsal(a):
A jeden mastodont . Zrovna řeším jaké sedlo na něj .... nevím nevím, jestli mu vůbec bude 3 komora ...
Naše první jízda přímo bez vodiče ... kroutil se jako žížala
luciusl
napsal(a):
Naše první jízda přímo bez vodiče ... kroutil se jako žížala
Gabriel pózuje. Je to fakt moc hodný a šikovný koníček. Sice se trochu leká, alespoň to ale prověři jak se děti drží
luciusl
napsal(a):
Gabriel pózuje. Je to fakt moc hodný a šikovný koníček. Sice se trochu leká, alespoň to ale prověři jak se děti drží
ještě jeho skok - jestli tam něco bude vidět
luciusl
napsal(a):
ještě jeho skok - jestli tam něco bude vidět
Jede na něm holčina, co jí je 12 Holky, ona je schopná ujezdit i Rozleta. No tom jednom videu je vidět, jak jí Rozlet skočil kavalety :-) hi, byl hodně akční a místo toho aby je normálně překlusal tak jí nacválal a skočil to s ní .
Je to holka šikovná a já doufám, že mi bude Gabouše jezdit na závodech, ať tu chlapec nezakrní
Ještě jednou Dorotka a Rozlet odskok
luciusl
napsal(a):
Jede na něm holčina, co jí je 12 Holky, ona je schopná ujezdit i Rozleta. No tom jednom videu je vidět, jak jí Rozlet skočil kavalety :-) hi, byl hodně akční a místo toho aby je normálně překlusal tak jí nacválal a skočil to s ní .
Je to holka šikovná a já doufám, že mi bude Gabouše jezdit na závodech, ať tu chlapec nezakrní
Ještě jednou Dorotka a Rozlet odskok
A ještě nerozlučná dvojka a končím. Mějte se krásně. Jdu se obléknout, krmit a hrabat se v hnoji. Dnes jedem ještě pro seno, takže práce nad práce ...palala
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
Zdarec ďouchy, já jsem naprosto vynervená už od pátku a kaj do dnešního odpoledne, to zas nebudu v práci použitelná....dneska mám volat ráno tomu vetovi a upřesníme si hodinu...jinak Kerušák už téměř nejezditelný - mám pocit, že tím mega házením ztrácí rovnováhu, zubama už roztrhal i síťku...už dlouho jsem nebyla takhle v prdeli...aspoň že ta ryzečka je ok...chodím s ním akorát na procházku, a ot on jde celou dobu za mnou a opřený je nosem..
o weekendu jsem dodělala Vicině kopyta, a tak trochu moje malé vítězství, podařilo se mi zkrátit patky na myslím si už únosnou mez...fakt vypadají nožky dobře...a nezahálela jsem ve sluníčku, tož nahodím nějaké fotečky, ať se černá sekce posílí a rezatá jí trochu naruší:))
Jinak Lulátore, jak pak se má pan Včelka?:))Já tež nevím, ajk to budu dneska všechnos tíhat, páč ten vet tam nebude jen tka na chvilku s mojima nárokama a tím, co všechno po něm chci..
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
a Vicina pózovala...
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
a černá věc jak jinak...
kukinatost
napsal(a):
a černá věc jak jinak...
no a vpohybu jich má nejvíce Vačka, pak ryzec a rohýbat černou věc je úkol pro extra schopného naháněče...ryzec by dělal kotouly jenom na mrknutí, ta lítá jenom když se trochu více narovnám, navíc si s ní můžu an kruhu dělat, co chci, tkaže jí posílám dál a blíž, zrychluju, zpomaluju...ale černá věc si stoupne do rohu a tváří se nenápadně, nebo když cválá, tak za ryzcem a není vidět..
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
a opět V&V:)
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
chvilu mi i postáli:)
Teda ryzec, hyperaktiva nikdy...pokud zovna v pozici šelmy nečíhal:)
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
a černá věc je spíše statický pozér:))
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
To my se o víkendu kochali krajinou
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
Cus babky, hlasim se z busu HK-Praha, zas mi to zacina, ale mam ted iphone a to je na interneteni fajn.
Fotky paradni, prijemne pokoukani po ranu, Jani, drzim pesti, abyste nasli nejaky snadnoodstranitelny problem.
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
dobré, zmrzlé ráno... já dorazila z noční a pofrčím do města... Musím udělat nějaké pochůzky a nákupy, zítra frčím pryč a vracím se až v neděli v noci
Bude se mi stýskat, páč Roy nemůže jet se mnou...
S Molčou jsme se snažily taky o nějaké foto
A holky, když to dobře půjde, tak mne na benzině čekají už jen 4 pracovní dny
strelish
napsal(a):
To my se o víkendu kochali krajinou
Hojte. Lulátora zase ze startu na nás vyvalila koňouchy a je fuč.....Jinak Janulici přeji dnes štěstíčko a očekávám informující SMS, babico
Já jsem byla v sobotu i neděli u koníků trenérky, fajnově jsem si protáhla veškeré svaly
Jo a včera jsem už s Honzajdlíkem kousek zaklusala, vyskakoval do luftu, tož už ho snad nic nebolí...
molly
napsal(a):
dobré, zmrzlé ráno... já dorazila z noční a pofrčím do města... Musím udělat nějaké pochůzky a nákupy, zítra frčím pryč a vracím se až v neděli v noci
Bude se mi stýskat, páč Roy nemůže jet se mnou...
S Molčou jsme se snažily taky o nějaké foto
A holky, když to dobře půjde, tak mne na benzině čekají už jen 4 pracovní dny
"finský ovčák"
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
Tak vet ošefován...:)
Má dorazit před 4., tož na mě všecky budete povinně myslet...:)
vědět určo dám, teda podle toho, jak moc ty závěry - snad nějaké budou, rozchodím...
kukinatost
napsal(a):
Tak vet ošefován...:)
Má dorazit před 4., tož na mě všecky budete povinně myslet...:)
vědět určo dám, teda podle toho, jak moc ty závěry - snad nějaké budou, rozchodím...
Já už myslím pro jistotu teď Zuziku a co Molčajda, je šikovná ted když nejezdí tak často???? Nebo ti to dává pořádně vyžrat
Mladá Le Patronka
lanika
napsal(a):
Já už myslím pro jistotu teď Zuziku a co Molčajda, je šikovná ted když nejezdí tak často???? Nebo ti to dává pořádně vyžrat
Mladá Le Patronka
Jak kdy, Leni, střídavě oblačno
že by arab???
luciusl
napsal(a):
Nazdar bazar ,
Mizím.. Tak papa a krásný den
Už aby bylo tepleji, starý pán to hůře snáší
lanika
napsal(a):
Mladá Le Patronka
Leni co je to za jelenáka???? ukaž ještě Le Patronku...
Super že Honzajz je o něco pohyblivější...
Lucí nádherné fotky...
Jani jak jinak držím palec..
Dámy naše koně jsou temeř nejezditelné..v sobotu mě chtěla asi zabít kobyla a včera zas Sabulák, jsou šíleně nabití...jak je pustíte do výběhu skáčou do vzduchu tak pul hodiny a pak si na tom jezděte, ale oba jsem nakonec mohla pochválit, kobylu jsem po tom šíleném úprku kdy jsem zabrzdila o jeríka a vysvětlila ji to před stromem aby se mnou nehupkala dál, tak pak jsme i pěkně zaklusali a normálně zacválali...ufff..no a Sabulka se včera jak jsem sem na něj hopsla natřásal jak nějakej andaluskej hřebec, caploval na místě, občas pocválala na místě,palici zabalenou, jak jak na nitkách...taky mu fest dlouho trvalo než se hodil do klidu...s těma okovanejma můžem drndat jen po poli, ale zvládl to a nakonec jsme si po poli krásně zacválali....ale zapřáhnout za něj někoho, ani náhodou....
klawdie
napsal(a):
Leni co je to za jelenáka???? ukaž ještě Le Patronku...
Super že Honzajz je o něco pohyblivější...
Lucí nádherné fotky...
Jani jak jinak držím palec..
Dámy naše koně jsou temeř nejezditelné..v sobotu mě chtěla asi zabít kobyla a včera zas Sabulák, jsou šíleně nabití...jak je pustíte do výběhu skáčou do vzduchu tak pul hodiny a pak si na tom jezděte, ale oba jsem nakonec mohla pochválit, kobylu jsem po tom šíleném úprku kdy jsem zabrzdila o jeríka a vysvětlila ji to před stromem aby se mnou nehupkala dál, tak pak jsme i pěkně zaklusali a normálně zacválali...ufff..no a Sabulka se včera jak jsem sem na něj hopsla natřásal jak nějakej andaluskej hřebec, caploval na místě, občas pocválala na místě,palici zabalenou, jak jak na nitkách...taky mu fest dlouho trvalo než se hodil do klidu...s těma okovanejma můžem drndat jen po poli, ale zvládl to a nakonec jsme si po poli krásně zacválali....ale zapřáhnout za něj někoho, ani náhodou....
Tak to máte veselo Klári. U nás je akční jen ta, co si vzpomněla na svou 1/4 plnokrevné krve, jinak Jamuše ta to má v paži, Ernuše ještě v normě a Andoš hyperaktiv se se sáňkama choval naprosto kulturně, i když pod sedlem už nebyl nějakých 14 dní a té energie má taky na rozdávání.
molly
napsal(a):
DObré jitro,
já jsem měla víkend jak jinak něž celkem chlastací...v pátek byla babská společnost u nás doma...trochu jsme popily ale šly jsme spát celkem brzo...mno a v sobotu jsem to měla celekm nabité. Ráno vstávat, odvést Tomáše na lyžařskou školu, pak jsem se jela podívat ke kamarádne na koníky (má nádherného chlaďáka a synátora Gitky Girbiho), mno a pak honem do makra na nákup a honem večer na ples. Pesík luxusní, koupila jsem si lístky do tomboly za kilo a vyhrála jsem srnu...takže celkem spokojenost.
Mno a včera jsem se domluvila s kamarádkou, že přijedu na vyjížďku...jela jsem na tom chlaďákovi, krásné svezení Byla jsem připravená a vyškolení že občas vyhazuje ale šlo to krásně usedět, chlaďák není tak mrštej jako teplák, tak jsem se cekem bavila jak pištěl a hlavu měl snad až u podbřišáku
pohodička.
Přište prej půjdu na Girboše, jenže to je jinej kápo, ten vyhazuje že má zadní nohy nad prdelí a umí těchto kousků na deseti metrech třeba i pět za sebou tak přemýšlím nad uzavřením životní pojistky
Jani, hlavně aby vet přišel z čeho to má a dobali jste se nějakého závěru...přeju ať je problém vyřešitelný.
leni a ten otok už ustupuje? Nebo to má furt stejné?
molly
napsal(a):
No holky a luxus víkend na horách. mrtě jsme si to užili, segru oslavili, ona nás sice brzy opustila, ale já šla spát až v šest....a druhej den pulka odešla na svah, nás pár nesportovců vyrazilo na tůru pěšo sse sáňkama a sesgry spala dál......holky a mazec na hiorách + 2 v HK --8...
náš vycházkový team5 lidí a tři psi..
klawdie
napsal(a):
No holky a luxus víkend na horách. mrtě jsme si to užili, segru oslavili, ona nás sice brzy opustila, ale já šla spát až v šest....a druhej den pulka odešla na svah, nás pár nesportovců vyrazilo na tůru pěšo sse sáňkama a sesgry spala dál......holky a mazec na hiorách + 2 v HK --8...
náš vycházkový team5 lidí a tři psi..
holky aktivity nesměli chybět...
klawdie
napsal(a):
holky aktivity nesměli chybět...
sestřička vypadala spokojeně...chata absolutní luxus...podlaha vytápěná takže na zimu jsme si stěžovat nemohly...
klawdie
napsal(a):
sestřička vypadala spokojeně...chata absolutní luxus...podlaha vytápěná takže na zimu jsme si stěžovat nemohly...
Danny tak to si přijed zajezdit ke mě...Kobyla je pružina vyhazuje zadkem mlatí hlavou...prostě plnas co ho nechcete pustit...potřebovala by chodit každej den, ale kde na to mám vzít čas?
hele nejvíc jsme si to užili na tý prochajdě...totální nádhera na těch horách..
klawdie
napsal(a):
Danny tak to si přijed zajezdit ke mě...Kobyla je pružina vyhazuje zadkem mlatí hlavou...prostě plnas co ho nechcete pustit...potřebovala by chodit každej den, ale kde na to mám vzít čas?
hele nejvíc jsme si to užili na tý prochajdě...totální nádhera na těch horách..
Tohle obřisko nás přišlo navštívit ráno, bylo z vedlejší chaty...
klawdie
napsal(a):
pak jsme zapřáhli Bůčka...at holky povozí...
klawdie
napsal(a):
pak jsme zapřáhli Bůčka...at holky povozí...
ale holky nechtěly...
klawdie
napsal(a):
ale holky nechtěly...
jo a mý psi horský záchranáři...nejdřív meggíííí
klawdie
napsal(a):
jo a mý psi horský záchranáři...nejdřív meggíííí
pak mě obsadila Brambora
klawdie
napsal(a):
ty vogo...vlkodlak
No a to mi furt říkáš ať si přijdu zajezdit...
No ale zjistila jsem, že po té hodině se mi celkem nožky prošláply...mám totálně zkrácené šlachy jak nejezdím
Jo a Evik mi dneska ráno říkala, že Gastonovi asi nesedí sedlo...prej. Tak se na ně dneska půjdu kouknout
klawdie
napsal(a):
no a nakonec kámoška
Holky a tohle byl největší mazec. jsme se nasmály až k chatě...moje hvězda jela na sáňkách ale jak byla důležitá no hotovo...
klawdie
napsal(a):
Holky a tohle byl největší mazec. jsme se nasmály až k chatě...moje hvězda jela na sáňkách ale jak byla důležitá no hotovo...
haisovad
napsal(a):
ty vogo...vlkodlak
No a to mi furt říkáš ať si přijdu zajezdit...
No ale zjistila jsem, že po té hodině se mi celkem nožky prošláply...mám totálně zkrácené šlachy jak nejezdím
Jo a Evik mi dneska ráno říkala, že Gastonovi asi nesedí sedlo...prej. Tak se na ně dneska půjdu kouknout
Danny nestraš, to omrkni....nepřišlo mě že by mu nesedělo, jen se mu tlačilo dopředu, jak je špekatý...podocasák by to spravil...no uvidíš jestli se nedopocuje nebo tak....tak pak podej info...
jeddéééémmm...
klawdie
napsal(a):
Danny nestraš, to omrkni....nepřišlo mě že by mu nesedělo, jen se mu tlačilo dopředu, jak je špekatý...podocasák by to spravil...no uvidíš jestli se nedopocuje nebo tak....tak pak podej info...
jeddéééémmm...
Jo a blondíně jsem kupovala celkem netrsiční dárek na to že je leden, dostala ode mě nové plavky
klawdie
napsal(a):
Jo a blondíně jsem kupovala celkem netrsiční dárek na to že je leden, dostala ode mě nové plavky
No, jsem zvědavá jak ho donutím aby se spotil
To je nadlický výkon Klárko...
Plavky...no jo vlastně...a už jí zase závidim...Maledivy
klawdie
napsal(a):
Tak to jsou husté fotky Měšťáci na horách
Dany, Honzíkův otok klesá, ale pomalu.....Chce to čas, ještě dalších minimálně 14 dní, pokud ne víc.
No a pro Klárku ještě jedna Luisa Ikdyž fotky naprd, bo v té hale se to fakt nedá
lanika
napsal(a):
Dany, Honzíkův otok klesá, ale pomalu.....Chce to čas, ještě dalších minimálně 14 dní, pokud ne víc.
No a pro Klárku ještě jedna Luisa Ikdyž fotky naprd, bo v té hale se to fakt nedá
zlehka vidím,pěknej luk, bude to asi parádní konisko, ty jsi byla trenovat?na kom?
mě se vubec nechce nic dělat nechce, v sedle vydržím slabou hodinu, pač jinak přimrzám....dneska zas musím s bučkovou a beru bič a pujde se makat, pač po lese jít o už fakt nebaví a dělá skopičiny...kdyby jste mě viděli jak jsem ji slovně činila u toho stromu, neměla jsej jí ani čím dát na zadek....ježíš ted jsem si vzpoměla že nám dnes přijede vlastně dosktor udělat výtěr a odebrat krev, óóóó jéjé!
lanika
napsal(a):
Uz se blizim ku Praze a naskocil mi fofr net, tak tu zvladnu byt chvilku s vami. U nas na zaprahani nedoslo, aktivka sediva potreboval vyvetrat kozisek rychlejsim zpusobem :-) rozebral ohradu a kus boxu, pekne tam vlci. Leni, mi prijde, ze otoky se dlouho drzi skoro stejne a pak behem chvilky zmizi, tak snad se toho brzy zbavite.
cheyenne
napsal(a):
Uz se blizim ku Praze a naskocil mi fofr net, tak tu zvladnu byt chvilku s vami. U nas na zaprahani nedoslo, aktivka sediva potreboval vyvetrat kozisek rychlejsim zpusobem :-) rozebral ohradu a kus boxu, pekne tam vlci. Leni, mi prijde, ze otoky se dlouho drzi skoro stejne a pak behem chvilky zmizi, tak snad se toho brzy zbavite.
Dobré ránečko, hlásím se i já. Dnes to vypadá že konečně po dlouhé době přihodili všici příspěvek, jen ještě chybí Lexa!!
Já jsem dnes měla noční, a vlastně ju a mám až do čtvrtka, začla jsem číst celou edici Harryho P. ale usínám u něj..
Dnes mě čeká návštěva veteriny s chameleonem a pak jdu vyvětrat Bílou a zahrát si na popelku, holka už má taky roupy jak sviň!!
Víkend jak už psala ségra byl úžasnej, v deštným bylo luxusně a už jsme se domluvili na další termín, protože tohle se prostě musí zopakovat ale na dýl! ale až po tropech
rocky
napsal(a):
Dobré ránečko, hlásím se i já. Dnes to vypadá že konečně po dlouhé době přihodili všici příspěvek, jen ještě chybí Lexa!!
Já jsem dnes měla noční, a vlastně ju a mám až do čtvrtka, začla jsem číst celou edici Harryho P. ale usínám u něj..
Dnes mě čeká návštěva veteriny s chameleonem a pak jdu vyvětrat Bílou a zahrát si na popelku, holka už má taky roupy jak sviň!!
Víkend jak už psala ségra byl úžasnej, v deštným bylo luxusně a už jsme se domluvili na další termín, protože tohle se prostě musí zopakovat ale na dýl! ale až po tropech
Jinak Jani držím na dnešek palečky.!/!!Doufám že ítra uslyšíme jen dobré zpravy!
Evčo Iphone je k nezaplacení ohledně toho netu, to je fakt dobrej vynález, já s připojením nemám nikde problém..
Leni, Honzíkovi ať je líp a líp
A Lulu paráda fotečky, jsou úžasný!!!
A Káťo ten vyfocenej stín je supr!!!
rocky
napsal(a):
Jinak Jani držím na dnešek palečky.!/!!Doufám že ítra uslyšíme jen dobré zpravy!
Evčo Iphone je k nezaplacení ohledně toho netu, to je fakt dobrej vynález, já s připojením nemám nikde problém..
Leni, Honzíkovi ať je líp a líp
A Lulu paráda fotečky, jsou úžasný!!!
A Káťo ten vyfocenej stín je supr!!!
Hej flákači, nešulte ifaunu...mě se makat teda moc nechce ale musím, jinak bych toho zas měla kupy...tento týden se chystáme na koňo nákupy do zooáče, tak kdo jste co chtěl nebo chcete kdyžtak písněte...zatím je v plánu středa,
klawdie
napsal(a):
Hej flákači, nešulte ifaunu...mě se makat teda moc nechce ale musím, jinak bych toho zas měla kupy...tento týden se chystáme na koňo nákupy do zooáče, tak kdo jste co chtěl nebo chcete kdyžtak písněte...zatím je v plánu středa,
Hele dneska půjdu k Evče, tak to nějak domluvím s tim podocasníkem...a změřím to.
Jo jinak Vám sem dám fotku té Arnoštovi milenky...Hakýs čeká každým dnem. Kdyby jste o někom věděly že by chtěl štěndo po povahově skvělých rodičích tak dejte vědět...
Tatínek Arnošt
haisovad
napsal(a):
Hele dneska půjdu k Evče, tak to nějak domluvím s tim podocasníkem...a změřím to.
Jo jinak Vám sem dám fotku té Arnoštovi milenky...Hakýs čeká každým dnem. Kdyby jste o někom věděly že by chtěl štěndo po povahově skvělých rodičích tak dejte vědět...
Tatínek Arnošt
A mamina Haky