" Ty z moderky králíků 234 "

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.1.2009 15:44
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

NO, tohle je zajímavé ,,, Hele, má to i zajímavé kerky

13.1.2009 15:46
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
NO, tohle je zajímavé ,,, Hele, má to i zajímavé kerky

no to má!!!! ale žádnou z nich nemám na těle i když tu jednu si tam nechám dodělat a taky to není kreslený ze zrcadla taková anorektička totiž nejsem

13.1.2009 15:56
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
no to má!!!! ale žádnou z nich nemám na těle i když tu jednu si tam nechám dodělat a taky to není kreslený ze zrcadla taková anorektička totiž nejsem

tak teda že taky umim nakreslit i koně, ale moc mi to nejde

13.1.2009 15:59
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
tak teda že taky umim nakreslit i koně, ale moc mi to nejde

Jsem si říkala, jestli to nejsi náááhodou ty
No, sebe bych nekreslila - to by jste se asi ,,, smíchy
Náhodou - pěkný koňuch

13.1.2009 16:04
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

Tady moje poslední tvorba

13.1.2009 16:09
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Tady moje poslední tvorba

jeee to je krásné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoď sem další

13.1.2009 16:16
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
jeee to je krásné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoď sem další

13.1.2009 18:02
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

pěkné..já mám nyní rozdělaného uň taky

Holky, já jsem utahaná jak Alik, schválně lezu na váku kolik jsem těžce vypotila tím lítáním po kopcích, než jsme Usu přivedli do nějakého pohybu

Teda focení dnes bylo úžasné, kouzelné. Zuzka je prima, přítel asistoval, Eva vytáhla mladého hřebečka, Usu strašně zajímal, ale pak po ni hrábnul a to nee....zájem opadl.
Jenomže Usa a nějaká akce?..... Držela se mě jak lepidlo, na koně házela bobek, potom tedy Zuzky přítele napadlo ji odchytit vodítkem a přidržet a já šla kus po kopci, Usa teda třeštila oči a měl co dělat ji držet, chtěla strašně za mnou, prostě závislák, Zuzka připravená, já zavolala a on ji sundal vodítko z krku a měli jste vidět ty mety. Jenomže u mě zase jen lážo plážo kolečko a akce opět nic moc.

Tak jsem ještě vymyslela naši fintu na schovku. Zuzka zaparkovala na místo aby měla hezký záběr podél stromů a křoví a já hup tam a Usa zůstala na louce. Vytřeštila oči jakto že jsem pryč a to bylo....cvalem do kopce, cvalem z kopce, řev, nakonec za mnou chtěla do olšiny. Pak přišla na to, že jsem jen prošla tou hradbou a hned vykoumala kudy se to celé dá oběhnout, takže najednou kůň jako dostihák letěl na konec stromů a přiběhla za mnou na palouk za stromy. Já zase prošla křovím a ona ocas nahoru a tryskem to zase celé oběhla na druhou stranu, takže Zuzka jen stála a fotila...prostě závislák kůň. Dole na ni řvali koně z ohrady, Eva už s prckem to zabalila domů, evidentně Usu vůbec nezajímal.

Ale myslím, že to bylo dobré focení. Byla sranda, Darés taky byl uběhaný, to je druhý závislák, asi budu mít fotky i jeho a s Usou taky...no byla to komedie s nimi...dva závisláci Darés byl jak lepidlo, lezl za mnou do křoví, vynezl plno chrastí...abych nááhodou se mu nezatoulala a Usa řvala, aby se taky nezatoulala...jak dva ocásky.

Takže teď jsme s Evou v očekávání výtvorů, co z toho vzejde. Fotili koníky někde od půl 1, taky prý byla sranda. Usa se teda dost zapotila jak vybíhala v tom sněhu kopečky a ještě věčně řvala, že jsem zmizla za stromy. Pak jsem ji osedlala, pokecaly jsme chvíli s Evou, ale musela jsem jet, aby Usa neprochladla a já taky byla řádně zpocená z toho lítání po kopcích

Domů šla Usa unavená, ale ještě jsme si kus zaklusaly a zacválaly, aby se ještě zahřála, trochu u ohrady vychladala, a šla táák krásně pomaloučku, uvolněná na volně otěži. Kráása. Domů jsem šla kus už pak pěšky, abych se zahřála a Usinka i Darés byli rádi, že jsou doma.
Hodila jsem na ni deku, má tam seníčko a myslím, že bude spát jak zabitá..doufám, že se nenachladí v tom mrazu, ale dostala odpocku deku a je ve stáji, tak by neměla.

těším se na fotečky...jsme s Evčou obě nedočkavé

13.1.2009 18:19
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
pěkné..já mám nyní rozdělaného uň taky

Holky, já jsem utahaná jak Alik, schválně lezu na váku kolik jsem těžce vypotila tím lítáním po kopcích, než jsme Usu přivedli do nějakého pohybu

Teda focení dnes bylo úžasné, kouzelné. Zuzka je prima, přítel asistoval, Eva vytáhla mladého hřebečka, Usu strašně zajímal, ale pak po ni hrábnul a to nee....zájem opadl.
Jenomže Usa a nějaká akce?..... Držela se mě jak lepidlo, na koně házela bobek, potom tedy Zuzky přítele napadlo ji odchytit vodítkem a přidržet a já šla kus po kopci, Usa teda třeštila oči a měl co dělat ji držet, chtěla strašně za mnou, prostě závislák, Zuzka připravená, já zavolala a on ji sundal vodítko z krku a měli jste vidět ty mety. Jenomže u mě zase jen lážo plážo kolečko a akce opět nic moc.

Tak jsem ještě vymyslela naši fintu na schovku. Zuzka zaparkovala na místo aby měla hezký záběr podél stromů a křoví a já hup tam a Usa zůstala na louce. Vytřeštila oči jakto že jsem pryč a to bylo....cvalem do kopce, cvalem z kopce, řev, nakonec za mnou chtěla do olšiny. Pak přišla na to, že jsem jen prošla tou hradbou a hned vykoumala kudy se to celé dá oběhnout, takže najednou kůň jako dostihák letěl na konec stromů a přiběhla za mnou na palouk za stromy. Já zase prošla křovím a ona ocas nahoru a tryskem to zase celé oběhla na druhou stranu, takže Zuzka jen stála a fotila...prostě závislák kůň. Dole na ni řvali koně z ohrady, Eva už s prckem to zabalila domů, evidentně Usu vůbec nezajímal.

Ale myslím, že to bylo dobré focení. Byla sranda, Darés taky byl uběhaný, to je druhý závislák, asi budu mít fotky i jeho a s Usou taky...no byla to komedie s nimi...dva závisláci Darés byl jak lepidlo, lezl za mnou do křoví, vynezl plno chrastí...abych nááhodou se mu nezatoulala a Usa řvala, aby se taky nezatoulala...jak dva ocásky.

Takže teď jsme s Evou v očekávání výtvorů, co z toho vzejde. Fotili koníky někde od půl 1, taky prý byla sranda. Usa se teda dost zapotila jak vybíhala v tom sněhu kopečky a ještě věčně řvala, že jsem zmizla za stromy. Pak jsem ji osedlala, pokecaly jsme chvíli s Evou, ale musela jsem jet, aby Usa neprochladla a já taky byla řádně zpocená z toho lítání po kopcích

Domů šla Usa unavená, ale ještě jsme si kus zaklusaly a zacválaly, aby se ještě zahřála, trochu u ohrady vychladala, a šla táák krásně pomaloučku, uvolněná na volně otěži. Kráása. Domů jsem šla kus už pak pěšky, abych se zahřála a Usinka i Darés byli rádi, že jsou doma.
Hodila jsem na ni deku, má tam seníčko a myslím, že bude spát jak zabitá..doufám, že se nenachladí v tom mrazu, ale dostala odpocku deku a je ve stáji, tak by neměla.

těším se na fotečky...jsme s Evčou obě nedočkavé

Škoda, že to někdo nenatáčel, myslím, že by jsme se pobavili jak závislák hledá svou paničku
Takže jste si dnešní den plně užili jak tak čtu

13.1.2009 18:34
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
Škoda, že to někdo nenatáčel, myslím, že by jsme se pobavili jak závislák hledá svou paničku
Takže jste si dnešní den plně užili jak tak čtu

NO, to jste si to pěkně užili
Jsem pak zvědavá na foto

No, tady pak slunce vykouklo - ale zítra se to má zase zkazit

zvířátková

13.1.2009 18:37
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Jsem pak zvědavá na foto

U nás dneska šance sluníčko potkat. No ono už tak týden, možná i víc.

13.1.2009 18:38
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Jsem pak zvědavá na foto

No jo, Zuzka říkala, že tohle se jen tak nevidí. A přitom měla vedle dva lidi, psa, dál koně kteří ja ni řvali a nic. Má mrtvici že ji zalezu do křoví a projdu olšinou a ona tam nemůže.

nebo jak ji držel tím vodítkem kolem krku, Zuzka říkala ať s ní jde dál...noo..on se chudák snažil, ale uň už šel málem do piafy, takže stál a Usa vytřeštěné oči že ji pomooc drží a já jdu pryč. jak ji vypustil, tak nabrala rychlost jak dělo

No to sluníčko dneska vyšlo. fakt že jo! Zítra se to má pokazit

13.1.2009 18:40
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No jo, Zuzka říkala, že tohle se jen tak nevidí. A přitom měla vedle dva lidi, psa, dál koně kteří ja ni řvali a nic. Má mrtvici že ji zalezu do křoví a projdu olšinou a ona tam nemůže.

nebo jak ji držel tím vodítkem kolem krku, Zuzka říkala ať s ní jde dál...noo..on se chudák snažil, ale uň už šel málem do piafy, takže stál a Usa vytřeštěné oči že ji pomooc drží a já jdu pryč. jak ji vypustil, tak nabrala rychlost jak dělo

No to sluníčko dneska vyšlo. fakt že jo! Zítra se to má pokazit

Neprovokuj

13.1.2009 19:50
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

Tak se mi to krapátko krátí ,,, Ale zatím nic moc

13.1.2009 19:58
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Krásná fotka Blani!
já už dostala pár náhledů od zuzky a jsem z nich nemocná..to je úúúúžasné!!!!

13.1.2009 19:59
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Krásná fotka Blani!
já už dostala pár náhledů od zuzky a jsem z nich nemocná..to je úúúúžasné!!!!

Tak nenapínej ,,,
Ukáááááááá

13.1.2009 19:59
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):

Teeeeeda to je oko!!!!!!!!!
Já taky nějaký mám, ale do profesionality to mááá teda sakra daleko

13.1.2009 20:00
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak nenapínej ,,,
Ukáááááááá

Děkuji za pochvalu - ale bylo to vysoké ISO - Tma, tmavý koník ,,,
No, když nám tam nahoře kradeš to sluníčko - co tu dole ve tmě pak, že

blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):

Ale bělmo tam vidět je

lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):

to já ještě nemůžu..není to podepsané......jen náhledy

13.1.2009 20:01
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ale bělmo tam vidět je

13.1.2009 20:01
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
to já ještě nemůžu..není to podepsané......jen náhledy

Podepsané ?
Jako autorská práva ?

13.1.2009 20:05
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Podepsané ?
Jako autorská práva ?

no, jsou to jako jen náhledy přes web.

teda ty máš taky krásné fotečky...

Blani...jukni na tajné

13.1.2009 20:05
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Podepsané ?
Jako autorská práva ?

teď procházím starší fotky a vzpomínám a nemůžu uvěřit že ty kluci jsou už tak starý
No třeba tady, nejsme roztomilý?????

13.1.2009 20:06
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no, jsou to jako jen náhledy přes web.

teda ty máš taky krásné fotečky...

Blani...jukni na tajné

NO, nebo nejsi na Skypu ?
Co ?
Díky moc ,,, Ale to sluníčko pak dá prostě jiné barvy - nemůžu si pomoct

13.1.2009 20:07
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
teď procházím starší fotky a vzpomínám a nemůžu uvěřit že ty kluci jsou už tak starý
No třeba tady, nejsme roztomilý?????

To jooooOOO

13.1.2009 20:12
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
To jooooOOO

no tak jsem si zavzpomínala!
Máma mi udělala salát a zase zmizela na nějakou návštěvu. Vymyslela jak to v obejváku vymalujeme, budeme to mít dvoubarevný.
A já si jdu zase na chvíli sednout k TV a zkusím jestli mi jde ještě kreslení!!!

13.1.2009 20:17
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
no tak jsem si zavzpomínala!
Máma mi udělala salát a zase zmizela na nějakou návštěvu. Vymyslela jak to v obejváku vymalujeme, budeme to mít dvoubarevný.
A já si jdu zase na chvíli sednout k TV a zkusím jestli mi jde ještě kreslení!!!

Ta s podkovou je pěkná ,,, OK, do malování jdi - bude to fain, uvidíš ,,,
To já jdu pomalu na TV a balení

Lucky - SUPER !!!!
Smekám

zvířátková

14.1.2009 08:05
zvířátková

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
Ta s podkovou je pěkná ,,, OK, do malování jdi - bude to fain, uvidíš ,,,
To já jdu pomalu na TV a balení

Lucky - SUPER !!!!
Smekám

Dobré ránko! Další mizernej den před náma, ale aspoň už se to půlí...

14.1.2009 09:06
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko! Další mizernej den před náma, ale aspoň už se to půlí...

Dobré ránko!!!

Holky, tady je hrůza. Máma svtávala brzy ráno a v osm mě probudí zvonek a tady elektrikáři, bodrel jak v tankui v kuchyni, elektrika se dává dokupy. Bouchlo nám to už v prosinci, a svátky jsme měli málem po tmě, nebyl schopný elektrikář přijet, tak konečně jsme ho tady s pomocníkem dokopali..ale ten bordel

sadzi saj

14.1.2009 09:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Dobré ránko!!!

Holky, tady je hrůza. Máma svtávala brzy ráno a v osm mě probudí zvonek a tady elektrikáři, bodrel jak v tankui v kuchyni, elektrika se dává dokupy. Bouchlo nám to už v prosinci, a svátky jsme měli málem po tmě, nebyl schopný elektrikář přijet, tak konečně jsme ho tady s pomocníkem dokopali..ale ten bordel

Dobré ráno,

teda dneska ráno zase solidní kosa, ale prý se to má příští týden zvednout, tak jsem na to zvědavá, už mám docela té zimy plné zuby

14.1.2009 09:57
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

teda dneska ráno zase solidní kosa, ale prý se to má příští týden zvednout, tak jsem na to zvědavá, už mám docela té zimy plné zuby

tady je zima jak v márnici

sadzi saj

14.1.2009 09:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
tady je zima jak v márnici

Jj, tady taky a chcípnul nám krb a ráno tam bylo 14 stupňů, no chudák ten můj, až přijede, bude tam tak 10

14.1.2009 10:04
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jj, tady taky a chcípnul nám krb a ráno tam bylo 14 stupňů, no chudák ten můj, až přijede, bude tam tak 10

já se jdu kouknout na elektrikáře

zvířátková

14.1.2009 10:16
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
já se jdu kouknout na elektrikáře

Řeknu vám, že jsem se ukrutně těšila, až napadne sníh a nebude tát, ale teď jsem přímo otrávená, jelikož ty mrazy přestávám snášet. V práci je mi zima, takže mě to pak ani neláká lítat v těch mrazech venku, když se těším na teplo domova.

14.1.2009 10:30
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Řeknu vám, že jsem se ukrutně těšila, až napadne sníh a nebude tát, ale teď jsem přímo otrávená, jelikož ty mrazy přestávám snášet. V práci je mi zima, takže mě to pak ani neláká lítat v těch mrazech venku, když se těším na teplo domova.

JJ, já ty mrazy taky nemusím, navíc sněhu je málo, takže všude je včechno zmrzlé, koni se na tom lámou málem nožičky, člověk neví kde si rozbije tlamu.
Tak už nám svítí kuchyň, ale bordel jak v tanku. Já zavedu Usu k Čipovi, dneska má volno, dva dny měla zabíračku.

sadzi saj

14.1.2009 11:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JJ, já ty mrazy taky nemusím, navíc sněhu je málo, takže všude je včechno zmrzlé, koni se na tom lámou málem nožičky, člověk neví kde si rozbije tlamu.
Tak už nám svítí kuchyň, ale bordel jak v tanku. Já zavedu Usu k Čipovi, dneska má volno, dva dny měla zabíračku.

JJ, moje řeč, my zase máme doma zimu, takže se mi taky pak nikam nechce jít něco dělat.

Sakriš, jsem si tu debilně nakopčila návody, tak se tu v tom musím hrabat, ale už jsem aspoň v půlce

14.1.2009 12:40
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
JJ, moje řeč, my zase máme doma zimu, takže se mi taky pak nikam nechce jít něco dělat.

Sakriš, jsem si tu debilně nakopčila návody, tak se tu v tom musím hrabat, ale už jsem aspoň v půlce

Začalo tady řádně fujat sněhem, psi jsou už zafujaní a bílí..zrovna se na hřišti uhnali s boxerem. Je mladý a má nadbytek energie a majitelé už jsou z něj na prášky. No a tak je někdy pouštíme vyřádit...dneska fabby uštval boxera. Ten už byl totálně kaput a Fabby měl pořád síly a dohnal ho cobydup, přitom takový boxer když nabere rychlost, tak to stojí za to, ale na Fabína nemá

Usa je u Čipa a bude asi pěkně zafujaná Ale je to takové mokré, žádný prašan, kdo ví, co se z toho vyvrbí, ale asi to bude pěkně namrzat

Tady se stále řádí a elektrikou, ale už svítíme, síry se sádrují a máma na prášky

14.1.2009 20:43
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

Tak dneska byla sranda! mám hysterickou uň Ne jen že včera dělá málem ostudu jak lítá kolem lesa..ale aspoň se dobře fotilo, že..

tak dneska jsem ji dalal k Čipovi, pak jsem kolem třetí pro ni šla, vyrazila ho hned od vrat ať si zůstane doma, že ona jde pryč...by šla domů sama. No a jelikož tady je bordel jak v taknu a celá kuchyň je jak po bombardování, tak máma mi vrazila tašku a prachy, ať se cestou zpátky stavím v obchodě. No tak jo. přijdu k obchodu, doobře uvážu Usu u plotu před vchodem (aby se mi neodvázala jako posledně) a jdu nakoupit. My máme takový malý obchůdek, takovou tu buňku větší jenom, takže normálně ji vidím venku. No a slečna stála a čučela, jakto, že jdu pryč. No vydržela být zticha cca minutu.
A pak to začalo.....ííííííííí...... chvíli pauza, valení očí, střihání ušima...... íííííííí ..... říkám to je závislák, to je děsné.... tak balím ty rohlíky atd, kamarádka mi to vše dává a venku kravál, kůň stojí, řve jak hysterka, sem tam přešlápne a zase ...íííííííí...... no oostuda děsná.
No a koukám, najednou zvedla ocas a jak nikde po dědinách nekadí, tak to vyhodila přímo před obchodem z nervů, že jsem ji tam snad zapoměla! Tak jsem se děsně omlouvala, naštěstí to vzala dobře a prý to vezme do květináčku...no hrůza jít s mým koněm do obchodu!
Vyjdu ven, zrovna šla známá dovnitř, Usa vypleštěná a řvala, že pomooc, ji tady zapomělííí! No hysterka hrozná. Jak mě uviděla, tak byla štěstím bez sebe, šla za mnou domů jako ocas, chtěla mi sežrat všechny rohlíky v tašce a byla táák šťastná, že jsem ji nezapoměla u obchodu....
Já ji snad budu muset uvazovat někde u hospody, aby si zvykla. Doma by stála za stáji klidně půl dne a vůbec ji nevadí být uvázaná, ale jak je někde odložená v cizím, tak se sice nerve, ale řve na celé kolo a to opravdu dělá scény. Všichni se letí podívat kde to tak řve kůň a ona stojí a ječí....klidně by ječela asi i půl hodiny.

zvířátková

15.1.2009 08:13
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
Tak dneska byla sranda! mám hysterickou uň Ne jen že včera dělá málem ostudu jak lítá kolem lesa..ale aspoň se dobře fotilo, že..

tak dneska jsem ji dalal k Čipovi, pak jsem kolem třetí pro ni šla, vyrazila ho hned od vrat ať si zůstane doma, že ona jde pryč...by šla domů sama. No a jelikož tady je bordel jak v taknu a celá kuchyň je jak po bombardování, tak máma mi vrazila tašku a prachy, ať se cestou zpátky stavím v obchodě. No tak jo. přijdu k obchodu, doobře uvážu Usu u plotu před vchodem (aby se mi neodvázala jako posledně) a jdu nakoupit. My máme takový malý obchůdek, takovou tu buňku větší jenom, takže normálně ji vidím venku. No a slečna stála a čučela, jakto, že jdu pryč. No vydržela být zticha cca minutu.
A pak to začalo.....ííííííííí...... chvíli pauza, valení očí, střihání ušima...... íííííííí ..... říkám to je závislák, to je děsné.... tak balím ty rohlíky atd, kamarádka mi to vše dává a venku kravál, kůň stojí, řve jak hysterka, sem tam přešlápne a zase ...íííííííí...... no oostuda děsná.
No a koukám, najednou zvedla ocas a jak nikde po dědinách nekadí, tak to vyhodila přímo před obchodem z nervů, že jsem ji tam snad zapoměla! Tak jsem se děsně omlouvala, naštěstí to vzala dobře a prý to vezme do květináčku...no hrůza jít s mým koněm do obchodu!
Vyjdu ven, zrovna šla známá dovnitř, Usa vypleštěná a řvala, že pomooc, ji tady zapomělííí! No hysterka hrozná. Jak mě uviděla, tak byla štěstím bez sebe, šla za mnou domů jako ocas, chtěla mi sežrat všechny rohlíky v tašce a byla táák šťastná, že jsem ji nezapoměla u obchodu....
Já ji snad budu muset uvazovat někde u hospody, aby si zvykla. Doma by stála za stáji klidně půl dne a vůbec ji nevadí být uvázaná, ale jak je někde odložená v cizím, tak se sice nerve, ale řve na celé kolo a to opravdu dělá scény. Všichni se letí podívat kde to tak řve kůň a ona stojí a ječí....klidně by ječela asi i půl hodiny.

Dobré ránko!

To je švanda, že jim tam nechala na chodníku takovou vizitku

sadzi saj

15.1.2009 08:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Dobré ránko!

To je švanda, že jim tam nechala na chodníku takovou vizitku

Dobré ranko,

tak aspoň si pohnojili kytičky

Teda u nás trochu sněžilo v noci i ráno

zvířátková

15.1.2009 08:34
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko,

tak aspoň si pohnojili kytičky

Teda u nás trochu sněžilo v noci i ráno

U nás jenom krapítek, jenom poprašek.

15.1.2009 09:14
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
U nás jenom krapítek, jenom poprašek.

Ahoj! Tak tady trochu taky zasněžilo, ale málo a stejně to nějak taje, je mokro, nic moc...

15.1.2009 09:17
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Ahoj! Tak tady trochu taky zasněžilo, ale málo a stejně to nějak taje, je mokro, nic moc...

a spala bych až bych brečela...jsem do půl 1 kreslila...ale rýsuje se to hezky.

zvířátková

15.1.2009 10:21
zvířátková

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
a spala bych až bych brečela...jsem do půl 1 kreslila...ale rýsuje se to hezky.

Já šla spát o půlnoci, teď si to můžu dovolit, když vstávám až v sedm. Pohodička, ale mohlo by se dřív rozednívat, se mi do tmy špatně vstává.

15.1.2009 10:24
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Já šla spát o půlnoci, teď si to můžu dovolit, když vstávám až v sedm. Pohodička, ale mohlo by se dřív rozednívat, se mi do tmy špatně vstává.

no ale už je to lepší o koooousek... Už se o pidi kousek později stmívá, nezdá se vám?

sadzi saj

15.1.2009 10:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no ale už je to lepší o koooousek... Už se o pidi kousek později stmívá, nezdá se vám?

Jo jo, o trošku dýl, už když jdu v 16.30 hod. z práce, jdu za světla , ale stejně do 5 hod. je tma, ale aspoň o ten kousek, už aby bylo vidět aspoň do 6 hod.

Jinak........****

15.1.2009 10:32
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, o trošku dýl, už když jdu v 16.30 hod. z práce, jdu za světla , ale stejně do 5 hod. je tma, ale aspoň o ten kousek, už aby bylo vidět aspoň do 6 hod.

Jinak........****

no jo, to stmívání mi vždycky nejvíc vadí

15.1.2009 13:09
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
no jo, to stmívání mi vždycky nejvíc vadí

Nazdááár!!!! to už je 15. no to je hrozný, utíká to jako voda. Jsem byla na kontrole u doktorky, spadlo mi to na průdušky a mám další antibiotika
Holky nezoufejte, teď už se budou pomalu ty dny zase prodlužovat, ale opravdu pomalu

sadzi saj

15.1.2009 14:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

naftalinka napsal(a):
Nazdááár!!!! to už je 15. no to je hrozný, utíká to jako voda. Jsem byla na kontrole u doktorky, spadlo mi to na průdušky a mám další antibiotika
Holky nezoufejte, teď už se budou pomalu ty dny zase prodlužovat, ale opravdu pomalu

No právě, pomalu pomaloučku, ale přece

15.1.2009 14:14
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
No právě, pomalu pomaloučku, ale přece

Už aby byl aspoň duben!!!!

tak se hlavně vyléč. Do práce chodíš, nebo máš nemocenskou?

15.1.2009 14:59
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Už aby byl aspoň duben!!!!

tak se hlavně vyléč. Do práce chodíš, nebo máš nemocenskou?

Mám nemocenskou a to mě štve, páč my už nemarodíme za 100% takyže přijdu o prachy

15.1.2009 15:12
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Mám nemocenskou a to mě štve, páč my už nemarodíme za 100% takyže přijdu o prachy

no to jo, ale zase to musíš pořádně vyležet. Tady je dneska nějak tma jako v pytli

15.1.2009 15:53
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
no to jo, ale zase to musíš pořádně vyležet. Tady je dneska nějak tma jako v pytli

no ono je to fakt lepší vyležet než přechodit a lkěčit to pak měsíc, s tím už mám taky zkušenosti

16.1.2009 07:41
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

ahoj, ahoj ,,,

tak jsem tu zase

16.1.2009 09:07
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
ahoj, ahoj ,,,

tak jsem tu zase

Tak co, nikdo nic ?
Nikde nikdo ?
Nebo jste jinde ?
By mě trefilo ,,,
Včera volno - hnusně x dneska makám celý den - zatím pěkně ,,,
Fňuk

16.1.2009 09:36
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak co, nikdo nic ?
Nikde nikdo ?
Nebo jste jinde ?
By mě trefilo ,,,
Včera volno - hnusně x dneska makám celý den - zatím pěkně ,,,
Fňuk

Já jsem tady!!! Ale je fakt, že jsem dnes nějak zaspala, nemohla se vykopat z postele..tady nasněžilo, tma jako v pytli a zima...jak já už chci jaroo!!!
Jinak včera jsem dělala Use kopýtka a myslela jsem, že chcípnu. To snad není možné, jak ten kůň má ocelová kopyta jak nasněží. Udělala jsem přední a byla jsem ráda, že žiju. Jsem myslela když to bude vyčvachané v mokru, že změknou...hehe...pravý opak.
Takže dnes se pokusím ty zadní..kdyby to tak šlo po jednom...
Taky mi mrzly ruce. Hnusně je..no fuj

16.1.2009 09:41
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Já jsem tady!!! Ale je fakt, že jsem dnes nějak zaspala, nemohla se vykopat z postele..tady nasněžilo, tma jako v pytli a zima...jak já už chci jaroo!!!
Jinak včera jsem dělala Use kopýtka a myslela jsem, že chcípnu. To snad není možné, jak ten kůň má ocelová kopyta jak nasněží. Udělala jsem přední a byla jsem ráda, že žiju. Jsem myslela když to bude vyčvachané v mokru, že změknou...hehe...pravý opak.
Takže dnes se pokusím ty zadní..kdyby to tak šlo po jednom...
Taky mi mrzly ruce. Hnusně je..no fuj

Ahojky,

to víš, asi jsi si zvykla na to sluníčko - co se tu ani neukázalo
Tééééda, včera jsem byla na chalupě ,,, Na koníky jsem se ani nedostala ,,, Jsem topila, topila, nosila dřevo, poklidila, užila přítele a jela dom ,,,
Ale ve STR jsem si alespoň zafotila a dostala mezi koníky

16.1.2009 09:56
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

to víš, asi jsi si zvykla na to sluníčko - co se tu ani neukázalo
Tééééda, včera jsem byla na chalupě ,,, Na koníky jsem se ani nedostala ,,, Jsem topila, topila, nosila dřevo, poklidila, užila přítele a jela dom ,,,
Ale ve STR jsem si alespoň zafotila a dostala mezi koníky

Sakras..tak tma už se ukazázala..začalo valit sněhem

My máme několik let už topení na elektriku, až na to, že letos se asi nedoplatíme

16.1.2009 10:03
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Sakras..tak tma už se ukazázala..začalo valit sněhem

My máme několik let už topení na elektriku, až na to, že letos se asi nedoplatíme

no, o zimě mi ani nemluv - na chalupě v podkroví máme -4 C !!! mám v prdeli kytky - aloe, pár sukulentů - byla jsem pěkně nasraná ,,, doufala jsem, že tam bude tak kolem té nuly, ale nic

včera jsem tam topila jak magor - a to jen dole - nahoře to snad nemá ani cenu

16.1.2009 10:04
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
no, o zimě mi ani nemluv - na chalupě v podkroví máme -4 C !!! mám v prdeli kytky - aloe, pár sukulentů - byla jsem pěkně nasraná ,,, doufala jsem, že tam bude tak kolem té nuly, ale nic

navíc zamrzlo WC a v umyvadle rampouch snad ještě narůstá
kadibouda venku to jistí - po x letech jsem to vymetla a luxus

16.1.2009 10:05
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

No tak to budeš mít v háji Tááková škoda. My máme v garáži jahody a taky nějaké kytky. Ale zatím to vypadá, že to nezmrzlo. I v těch mrazech tam podle mě ta nula byla

16.1.2009 10:07
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No tak to budeš mít v háji Tááková škoda. My máme v garáži jahody a taky nějaké kytky. Ale zatím to vypadá, že to nezmrzlo. I v těch mrazech tam podle mě ta nula byla

NO, tak u mě smůla
Jak se rozmrazily, tak lehly ,,, Chjo ,,,
Ale snad je ještě od té paní seženu ,,, Ale tyhle jely fakt suprově - byly už veliké, rostlé ,,, béééééé

16.1.2009 10:08
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
NO, tak u mě smůla
Jak se rozmrazily, tak lehly ,,, Chjo ,,,
Ale snad je ještě od té paní seženu ,,, Ale tyhle jely fakt suprově - byly už veliké, rostlé ,,, béééééé

A to jsem tam měla ještě muškáty - tak nevím, no ,,, uvidíme ,,,
Bylinky to zatím docela zvládaj - tak snad ,,, To by mě už úplně vomylo ,,,

16.1.2009 10:13
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
A to jsem tam měla ještě muškáty - tak nevím, no ,,, uvidíme ,,,
Bylinky to zatím docela zvládaj - tak snad ,,, To by mě už úplně vomylo ,,,

to je škody. Nám taky většinou nepřežije všechno do jara. Nemáme na to skladovací prostory se stálou teplotou. Bohužel.

16.1.2009 10:19
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
to je škody. Nám taky většinou nepřežije všechno do jara. Nemáme na to skladovací prostory se stálou teplotou. Bohužel.

No, přesně ,,, něco mám i u přítele atd ,,, Ale bylo mi tam blbé nanosit všechno - nemají nafukovací barák, že ?

No, ale snad to zbytek kytí zmákne - zatím jim věřím

16.1.2009 10:48
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, přesně ,,, něco mám i u přítele atd ,,, Ale bylo mi tam blbé nanosit všechno - nemají nafukovací barák, že ?

No, ale snad to zbytek kytí zmákne - zatím jim věřím

No, tady už nemrzne, je tady kolem nuly, tak sna dmrazy ustaly..

sadzi saj

16.1.2009 10:55
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No, tady už nemrzne, je tady kolem nuly, tak sna dmrazy ustaly..

Ahojky,

tak už jsem tu, jsem tu od rána zavalená

16.1.2009 11:03
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

ahoj, ahoj ,,,
jsem si říkala, co se děje

sadzi saj

16.1.2009 11:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
ahoj, ahoj ,,,
jsem si říkala, co se děje

No od pondělka tu lítám, jak hadr na holi, plno práce, telefony drnčí, takže makám, makám

16.1.2009 11:11
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No od pondělka tu lítám, jak hadr na holi, plno práce, telefony drnčí, takže makám, makám

NO, dneska zatím klid - ale ono to začne ,,,

sadzi saj

16.1.2009 11:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
NO, dneska zatím klid - ale ono to začne ,,,

Ale zítra a neděle máš volno, ne

16.1.2009 11:39
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Ale zítra a neděle máš volno, ne

Tady je tak mokro..fuj. Kdyby vykouklo sluníčko, to by byly fotky!!! Jenomže tady je tma jako v pytli

16.1.2009 12:34
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tady je tak mokro..fuj. Kdyby vykouklo sluníčko, to by byly fotky!!! Jenomže tady je tma jako v pytli

no, jsem myslela spíš, až nám zase začne sezona - to bude hukot
Tak tady se už zase zatáhlo - nic moc
ale byla jsem na obídku

16.1.2009 12:41
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
no, jsem myslela spíš, až nám zase začne sezona - to bude hukot
Tak tady se už zase zatáhlo - nic moc
ale byla jsem na obídku

No, zato já chtěla jet na vyjížďku a nemůžu. Sedím tady, kreslím, už se to kráásně rýsuje, dneska to snad dodělám a pustím se ještě večer do zakázky. Ale ten kůň mě dnes chytil, venku hnus, Usa baští nebo se fláká venku, co chvíli je nějaký mokrý sníh z nebe, tak nemá cenu ji dávat k Čipovi, beztak je zavřený.
čekám na kurýrra..má přijet a mám být doma, no, jenom může přijet třeba i v 5 a pak už to na vyjížďku moc nenji

sadzi saj

16.1.2009 13:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No, zato já chtěla jet na vyjížďku a nemůžu. Sedím tady, kreslím, už se to kráásně rýsuje, dneska to snad dodělám a pustím se ještě večer do zakázky. Ale ten kůň mě dnes chytil, venku hnus, Usa baští nebo se fláká venku, co chvíli je nějaký mokrý sníh z nebe, tak nemá cenu ji dávat k Čipovi, beztak je zavřený.
čekám na kurýrra..má přijet a mám být doma, no, jenom může přijet třeba i v 5 a pak už to na vyjížďku moc nenji

Tak já byla taky pokoupit a teď se tu cpu hřeben s náplní ořechovou, ňam ňam.

Jj, u nás už se taky zatáhlo

Blani, blbne mi dneska mail, bych do toho kopla až to půjde, odešlu.

16.1.2009 13:13
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak já byla taky pokoupit a teď se tu cpu hřeben s náplní ořechovou, ňam ňam.

Jj, u nás už se taky zatáhlo

Blani, blbne mi dneska mail, bych do toho kopla až to půjde, odešlu.

NO, to bych si taky nechala líbit
Mě blbnul mail včera -nešlo to odesílat a pak mi to tam připsalo i nějaké bláboly ??!!

16.1.2009 13:16
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO, to bych si taky nechala líbit
Mě blbnul mail včera -nešlo to odesílat a pak mi to tam připsalo i nějaké bláboly ??!!

Tady je tma, kdybych se teď neprošla, tak v té posteli u kreslení usnu. Já už chci jaro!!!
Já jsem úplně napnutá na ty fotky od Zuzky s Usou a pořád nic....mě trefí Jsem strašně nedočkavá. Jsem zvyklá si nafoti s doma hned koukata teď jsem úplně na prášky, že ty fotky nevidím ..pomooc!

16.1.2009 13:18
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tady je tma, kdybych se teď neprošla, tak v té posteli u kreslení usnu. Já už chci jaro!!!
Já jsem úplně napnutá na ty fotky od Zuzky s Usou a pořád nic....mě trefí Jsem strašně nedočkavá. Jsem zvyklá si nafoti s doma hned koukata teď jsem úplně na prášky, že ty fotky nevidím ..pomooc!

To vydržíš

sadzi saj

16.1.2009 13:20
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
To vydržíš

No seká se mi to, neotevře se mi to nebo se mi to neodešle, bych do toho kopla

16.1.2009 13:37
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No seká se mi to, neotevře se mi to nebo se mi to neodešle, bych do toho kopla

Mě to blblo pěkně včera - to jsem už nervila

16.1.2009 13:48
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Mě to blblo pěkně včera - to jsem už nervila

Ale jo, vydržím, ale jsem napjatá jak struna!
Aspoň že si tady čmárám toho arabáše..jůůů..jsem úplně zažraná

jenom bych potřebovala aby přijel ten blbý kurýr, abych mohla jet Usu protáhnout...

17.1.2009 19:54
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Ale jo, vydržím, ale jsem napjatá jak struna!
Aspoň že si tady čmárám toho arabáše..jůůů..jsem úplně zažraná

jenom bych potřebovala aby přijel ten blbý kurýr, abych mohla jet Usu protáhnout...

No kde to tady vázne

18.1.2009 13:12
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

Ahoj!
Dneska je tady nádherně! Cyhstám se , že za hodinku vyjedeme s Usinkou..trochu nasněžilo, ale nic moc, všechno taje, ale je krásně, avítí sluníčko, fakt boží.

Včera jsem byla s Kristýnou na vyjížďce. Dopoledne jsem jela s Usou k nim, vzala jsem to u nás na okolo, chtěla jsem se podívat na rybník, jestli by se dalo bruslit, takže jsem cestou s Usou trochu trénovala a byla šikovná. Dokonce jsme lesíkem krásně klusaly a kousek zacválaly a nějak jakoby jsem měla divný pocit, kde jinde klušeme i cváláme často, tak jsem ji stáhla do kroku. Jdeme po zasněžené cestě a najednou prásk! Usa se propadla do ledu! Vedle je potok, v těch mrazech se zřejmě vylil, on se tam v zimě někdy vyleje z koryta do lesíka. Use se propadly nožičky, začala se klepat a mírně panikařit. Tak jsem si řekla...ták, a teď jestli ztratí hlavu, tak splašeně odtryskáme někam pryč. Snažila jsem se ji uklidnit, hladit, pomalu se přestala klepat, povzbuzovala jsem ji, že to chce klid, že to vzládne, je šikovná holka a mamí je s ní. Usa se uklidnila, snížila hlavu a opatrně v tom ledu jsme šly dál po té cestičce asi 20 metrů, než jsme vyšly z toho ledu. Propadala se v tom ledu asi 15 -20 cm, všude to rupalo, ale držela nervy na uzdě a šla moc krásně. Hodně opatrně, ale už neměla snahu jako na začátku to zběsile přeskákat. Na konci jsem ji moooc pochválila, odfrkla si a úplně se uklidnila. Bylo vidět, jak ji stouplo sebevědomí. Před pár lety by šílela, kdyby se dostala do takové situace. Ona se děsně bojí o nohy a když se propadla do hlíhy, bláta nebo sněhu, tak byla jako šílená..děsně se toho vždycky bála. Jak byla před pár lety ta velká zima, tak si takhle ve sněhu a ledu pořezala nohy do krve, tenkrát jsem volala Honzu, že má snad přeřezané šlachy, byla v šoku, hroutila se, nemohla stát na nohou a bylo to příšerné. Naštěstí to byly povrchové rány, ale jizvy má dodnes a taky i proto se možná tak strašně o ty svoje nožičky bojí. Takže to, že nezpanikařila úplně a udržela nervy na uzdě je pro mě výborný úspěch!! Ale jak jde vidět, dělá pokroky.

Za chvíli jsme dojely spolu k výběhu, odsedlala jsem ji a pustila s Čipem a kozami do výběhu. Odpoledne jsem přišla a jely jsme s Kristýnou ven. Koně si docela mákli v tom sněhu, Usa chodila krásně na volně otěži i ve cvalu šla jako hodinky v pohodičce. Oba neměli kam hnát, byli mokří až za ušima :-))) Museli jsme přelézt velikánský kopec, Usa měla chudák co dělat, Čipo ten od půlky vypadal, že ho Kristýna ponese, ale nakonec to nahoru oba zvládli a pak už lesem šli krásně a vyfrkali se. Konečně jsem našla spojovací cestičku, o které jsem věděla že tam být musí, ale ještě jsem tam nejela. Usa se chovala vzorně na to, že v těch místech nikdy nebyla, to bývá trošku nejistá. Dokonce jsme museli přejít dva pidi potůčky, ten větší jsme z koní radši slezli, moc se tam nikomu nechtělo. A bylo to zasněžené, ale vidět bylo vedle, že voda pod ten sníh teče a jelikož tam jezdí i motorky i koně, tak jsem věděla, že nebezpečné to tam nebude, jen pro koně asi nepříjemné. Já to přeskočila a Usa za mnou šla, jenomže ji nenapadlo nic lepšího, než skočit přímo doprostřed, takže vyprskla voda s rašelinou a ohodila ji celé zadní, ocas měla do půli černý a prdelku taky ..vypadala jako appaloosa :-))) Čipo to přešel taky, nedupnul do toho tolik, takže nebyl tolik zřízaný.

Ten druhý už přešli v pohodě oba, pak jsme si na chvíli odpočinuli, Kristýna ěla v brašničkách nabalený čaj (řádně napěněný a utřepaný z vyjížďky :-)) a mamka ji nabalila i buchtu, takže jsme se i najedly :-)) a ještě se podily s koňmi, dostali trošku mňam na zub . Pak jsme sedli a jeli domů pod pískovnou a k ranči už v Hodoňovicích. Tam mě Usa trochu zazlobila, musela jsem ji vzít na pole a trochu mírně podusit, protože domů chtěla letět, Čipo ji ještě dost lezl až za prdel a ona klusala místy jako na závodech klusáků (teda měla tendenci), vůbec mi nechtěla uvolnit krk a hlavu, šla děsně. Takže jsem si to na poli trochu vyříkaly a pak jsem ji vzala kousek po té polní cestě zase směrem k pískovně a pak ji otočila a zase zpátky až ke hřbitovu. A už šla krásně, civilizovaně, klusala úžasně...ono to půjde, jen se nesmí polevit :-))

Dneska se chystám ve dvě zase vyjet, trochu mírnější terén, ne tak prudké kopce a hlavně cestou s ní chci dost pracovat na uvolnění a stylu jízdy. Možná s námi pojede i Kristýna s Čipem, ještě se mi ozve. Kdyžtak jedu sama, tím líp, Usa se pak nenerví. Ono ji spíš vadí, když ji Čipo předbíhá, nebo jde vedle..ona prostě nesnáší koně vedle sebe, pak je jak vzteklá lama, tváří se děsně, skřípe zuby a uši má málem na prdeli připláclé..můůra jedna protivná. Jak jde kůň za ní nebo před ní, tak ji to nevadí.

A jdu ještě malovat a pak hurá s holčí ven!

18.1.2009 14:32
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):

Ahoj!
Dneska je tady nádherně! Cyhstám se , že za hodinku vyjedeme s Usinkou..trochu nasněžilo, ale nic moc, všechno taje, ale je krásně, avítí sluníčko, fakt boží.

Včera jsem byla s Kristýnou na vyjížďce. Dopoledne jsem jela s Usou k nim, vzala jsem to u nás na okolo, chtěla jsem se podívat na rybník, jestli by se dalo bruslit, takže jsem cestou s Usou trochu trénovala a byla šikovná. Dokonce jsme lesíkem krásně klusaly a kousek zacválaly a nějak jakoby jsem měla divný pocit, kde jinde klušeme i cváláme často, tak jsem ji stáhla do kroku. Jdeme po zasněžené cestě a najednou prásk! Usa se propadla do ledu! Vedle je potok, v těch mrazech se zřejmě vylil, on se tam v zimě někdy vyleje z koryta do lesíka. Use se propadly nožičky, začala se klepat a mírně panikařit. Tak jsem si řekla...ták, a teď jestli ztratí hlavu, tak splašeně odtryskáme někam pryč. Snažila jsem se ji uklidnit, hladit, pomalu se přestala klepat, povzbuzovala jsem ji, že to chce klid, že to vzládne, je šikovná holka a mamí je s ní. Usa se uklidnila, snížila hlavu a opatrně v tom ledu jsme šly dál po té cestičce asi 20 metrů, než jsme vyšly z toho ledu. Propadala se v tom ledu asi 15 -20 cm, všude to rupalo, ale držela nervy na uzdě a šla moc krásně. Hodně opatrně, ale už neměla snahu jako na začátku to zběsile přeskákat. Na konci jsem ji moooc pochválila, odfrkla si a úplně se uklidnila. Bylo vidět, jak ji stouplo sebevědomí. Před pár lety by šílela, kdyby se dostala do takové situace. Ona se děsně bojí o nohy a když se propadla do hlíhy, bláta nebo sněhu, tak byla jako šílená..děsně se toho vždycky bála. Jak byla před pár lety ta velká zima, tak si takhle ve sněhu a ledu pořezala nohy do krve, tenkrát jsem volala Honzu, že má snad přeřezané šlachy, byla v šoku, hroutila se, nemohla stát na nohou a bylo to příšerné. Naštěstí to byly povrchové rány, ale jizvy má dodnes a taky i proto se možná tak strašně o ty svoje nožičky bojí. Takže to, že nezpanikařila úplně a udržela nervy na uzdě je pro mě výborný úspěch!! Ale jak jde vidět, dělá pokroky.

Za chvíli jsme dojely spolu k výběhu, odsedlala jsem ji a pustila s Čipem a kozami do výběhu. Odpoledne jsem přišla a jely jsme s Kristýnou ven. Koně si docela mákli v tom sněhu, Usa chodila krásně na volně otěži i ve cvalu šla jako hodinky v pohodičce. Oba neměli kam hnát, byli mokří až za ušima :-))) Museli jsme přelézt velikánský kopec, Usa měla chudák co dělat, Čipo ten od půlky vypadal, že ho Kristýna ponese, ale nakonec to nahoru oba zvládli a pak už lesem šli krásně a vyfrkali se. Konečně jsem našla spojovací cestičku, o které jsem věděla že tam být musí, ale ještě jsem tam nejela. Usa se chovala vzorně na to, že v těch místech nikdy nebyla, to bývá trošku nejistá. Dokonce jsme museli přejít dva pidi potůčky, ten větší jsme z koní radši slezli, moc se tam nikomu nechtělo. A bylo to zasněžené, ale vidět bylo vedle, že voda pod ten sníh teče a jelikož tam jezdí i motorky i koně, tak jsem věděla, že nebezpečné to tam nebude, jen pro koně asi nepříjemné. Já to přeskočila a Usa za mnou šla, jenomže ji nenapadlo nic lepšího, než skočit přímo doprostřed, takže vyprskla voda s rašelinou a ohodila ji celé zadní, ocas měla do půli černý a prdelku taky ..vypadala jako appaloosa :-))) Čipo to přešel taky, nedupnul do toho tolik, takže nebyl tolik zřízaný.

Ten druhý už přešli v pohodě oba, pak jsme si na chvíli odpočinuli, Kristýna ěla v brašničkách nabalený čaj (řádně napěněný a utřepaný z vyjížďky :-)) a mamka ji nabalila i buchtu, takže jsme se i najedly :-)) a ještě se podily s koňmi, dostali trošku mňam na zub . Pak jsme sedli a jeli domů pod pískovnou a k ranči už v Hodoňovicích. Tam mě Usa trochu zazlobila, musela jsem ji vzít na pole a trochu mírně podusit, protože domů chtěla letět, Čipo ji ještě dost lezl až za prdel a ona klusala místy jako na závodech klusáků (teda měla tendenci), vůbec mi nechtěla uvolnit krk a hlavu, šla děsně. Takže jsem si to na poli trochu vyříkaly a pak jsem ji vzala kousek po té polní cestě zase směrem k pískovně a pak ji otočila a zase zpátky až ke hřbitovu. A už šla krásně, civilizovaně, klusala úžasně...ono to půjde, jen se nesmí polevit :-))

Dneska se chystám ve dvě zase vyjet, trochu mírnější terén, ne tak prudké kopce a hlavně cestou s ní chci dost pracovat na uvolnění a stylu jízdy. Možná s námi pojede i Kristýna s Čipem, ještě se mi ozve. Kdyžtak jedu sama, tím líp, Usa se pak nenerví. Ono ji spíš vadí, když ji Čipo předbíhá, nebo jde vedle..ona prostě nesnáší koně vedle sebe, pak je jak vzteklá lama, tváří se děsně, skřípe zuby a uši má málem na prdeli připláclé..můůra jedna protivná. Jak jde kůň za ní nebo před ní, tak ji to nevadí.

A jdu ještě malovat a pak hurá s holčí ven!

Jejda, to je pěkná fotečka. Neřekla bych, že to jsi ty. Jak nějaký koník v polopoušti.
My dneska jezdit nebyli, protože jsme odčervovali koníky- A dokonce na ježdění byl čas. No jo, tak zase v týdnu po práci.

18.1.2009 17:54
naftalinka

XXX.XXX.48.26

marketka napsal(a):
Jejda, to je pěkná fotečka. Neřekla bych, že to jsi ty. Jak nějaký koník v polopoušti.
My dneska jezdit nebyli, protože jsme odčervovali koníky- A dokonce na ježdění byl čas. No jo, tak zase v týdnu po práci.

Ahoj, ahoj, no tady počasí nedělalo žádný zázraky a bylo pěkně naklouzáno a šikovný pan Hery, kterej se s libostí klouže po zadkách si dneska díky tomu 2x sednul na prdel z toho jednou tak pěkně, že mu ujely i předky a začali jsme se sunout s takový uklouzaný stráně dolu. Blbec pitomej, naštěstí jsme to ukočírovali, ale neponaučil se udělal 2 kroky a seděli jsme na prdeli zase. Dostal výchovnou a šli jsme dál

zvířátková

18.1.2009 19:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
Ahoj, ahoj, no tady počasí nedělalo žádný zázraky a bylo pěkně naklouzáno a šikovný pan Hery, kterej se s libostí klouže po zadkách si dneska díky tomu 2x sednul na prdel z toho jednou tak pěkně, že mu ujely i předky a začali jsme se sunout s takový uklouzaný stráně dolu. Blbec pitomej, naštěstí jsme to ukočírovali, ale neponaučil se udělal 2 kroky a seděli jsme na prdeli zase. Dostal výchovnou a šli jsme dál

Téda, sluníčko závidím, tady absolutně nic, opar, sice sněhu dost, včera ráno byla chumelda, v noci taky pár cenťáků připadlo, ale kdyby aspoň nějakej ten paprsek vykouknul...

18.1.2009 20:16
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Téda, sluníčko závidím, tady absolutně nic, opar, sice sněhu dost, včera ráno byla chumelda, v noci taky pár cenťáků připadlo, ale kdyby aspoň nějakej ten paprsek vykouknul...

Tééda tady je kráásná grošatá prdelka!!!
Jéé..koník v polopoušti, jo? No dneska na nás musel být pohled, jak jsme jely přes obří zasněžené pole, všude klid, nikde nikdo a uprostřed stádo cca 20 srn! Usa cválala a srnky se nám vydaly naproti a běžely před námi křížem. Běžely k místu kde mají krmelec, tam to vzaly naokolo a jak jsme s Usou jely, tak nás dokolečka obíhaly pak zase spátky nám za zadkem....no jako v blázinci. Byly jak praštěné ty srny... Tož si nemůžou na začátku rozmyslet kde jdou?
Ale byla to nádhera, několik krmelců, plno srnek, jen já a holčí....jsme dloooouho nikoho nepotkaly. Pak jsem cválala podél cestičky a v dálce viděla chlapíka vedouc koníka, hnědáka, vypadalo ta na nějakého QH či co. Usa si ho vůbec nevšimla, viděla jsem, že koník stojí a čučí. Pak jsem s ní přešla do kroku a v zatáčce jsme šly a už ho zmerčila. Pozdravili jsme se a šli dál, Usa jak nabrala směr domů a zjistila kde je, tak už valila..jsem ji pak musela trochu mírnit.
Teď chrní ve stáji jako mrtvola, jsme ji dala odpocku, chtěla jsem ji ji sundat a pooozdě. Už hajá i s ní.....po večeři sebou třískla

19.1.2009 07:49
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

Ahojky,

tak jsem zase tu ,,,
Víkend jsem si užila, ale bylo to nějaké krátké ,,,
A spala bych, až bych brečela

19.1.2009 08:34
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem zase tu ,,,
Víkend jsem si užila, ale bylo to nějaké krátké ,,,
A spala bych, až bych brečela

Ahoj! Já dneska taky vstávala dřív"! Usa byla přes noc venku, je tady celkem teplo, nechala jsem ji otevřeno do výběhu, takže ráno stála vzadu u sousedovic kurníku a hrála si s plotem. Vypadá to, že bude opět sluníčko a krásně. Musím do města něco vyřídit a stavím se k Dakotce do obchůdku.

19.1.2009 08:53
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Ahoj! Já dneska taky vstávala dřív"! Usa byla přes noc venku, je tady celkem teplo, nechala jsem ji otevřeno do výběhu, takže ráno stála vzadu u sousedovic kurníku a hrála si s plotem. Vypadá to, že bude opět sluníčko a krásně. Musím do města něco vyřídit a stavím se k Dakotce do obchůdku.

Ahojky,

JJ, dneska zatím krásně i u nás
Ale jako vždy - je mi to prd platné
Budu tu až do večera, tak smůla

19.1.2009 08:54
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

JJ, dneska zatím krásně i u nás
Ale jako vždy - je mi to prd platné
Budu tu až do večera, tak smůla

chuďátko!
Tak já musím letět

19.1.2009 09:17
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
chuďátko!
Tak já musím letět

OK, tak papa

19.1.2009 09:48
zviratkova

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
OK, tak papa

Uuuž jsem tu, u nás to šajní jak o život, fakt už jsem vytočená, sluníčko tu nebylo ani nepamatuju, celej víkend nic, sněhu připadlo neskutečně, všude bílo, a jak jinak než že začne šajnit, když je člověk v práci, se na to fakt vykašlu.

19.1.2009 10:19
blanche

XXX.XXX.245.111

zviratkova napsal(a):
Uuuž jsem tu, u nás to šajní jak o život, fakt už jsem vytočená, sluníčko tu nebylo ani nepamatuju, celej víkend nic, sněhu připadlo neskutečně, všude bílo, a jak jinak než že začne šajnit, když je člověk v práci, se na to fakt vykašlu.

AhooooOOOj, tak vítej v klubu nasranejch ,,, cejtím a vidím to stejně

19.1.2009 10:44
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
AhooooOOOj, tak vítej v klubu nasranejch ,,, cejtím a vidím to stejně

Ahojky, jsem doma s malou, je chudinka nemocná, takže je mi k prdu, jestli je hezky, či ošklivo. Stejně do sedla nemůžu. Možná navečer, až dorazí Jarda z práce. Máme taky dneska rodičák, tak jsem zvědavá, jak to udělám. Musím sehnat hlídání k holčině.

19.1.2009 10:48
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Ahojky, jsem doma s malou, je chudinka nemocná, takže je mi k prdu, jestli je hezky, či ošklivo. Stejně do sedla nemůžu. Možná navečer, až dorazí Jarda z práce. Máme taky dneska rodičák, tak jsem zvědavá, jak to udělám. Musím sehnat hlídání k holčině.

Ahojky,

tak koukám, že jsi taky v jednom kole, co ?

19.1.2009 10:53
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak koukám, že jsi taky v jednom kole, co ?

No,spíš si doma odpočinu, když jsme s Katkou doma. V klidu si vykydám a poklídím, navařím. I když zase v práci si odpočinu od domácí rutiny. Vše má něco do sebe.

19.1.2009 10:57
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
No,spíš si doma odpočinu, když jsme s Katkou doma. V klidu si vykydám a poklídím, navařím. I když zase v práci si odpočinu od domácí rutiny. Vše má něco do sebe.

No, to asi jo

19.1.2009 11:25
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
No, to asi jo

To se prostě musí zažít holky. Tak kdy budete mít sviště?
Jinak mám na prodej chůvičky pro miminko, těhotenské lacláče a kočárek-3 kombinaci. Je po 2 dětech, ale v dobrém stavu. Vhodný hlavně pro aktivní rodiče, protože nafukovací kolečka jsou vhodná do terenu. Ceny velmi příznivé, odpovídají dnešní krizové době. Pokud o někom budete vědět, budu ráda.

19.1.2009 12:18
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
To se prostě musí zažít holky. Tak kdy budete mít sviště?
Jinak mám na prodej chůvičky pro miminko, těhotenské lacláče a kočárek-3 kombinaci. Je po 2 dětech, ale v dobrém stavu. Vhodný hlavně pro aktivní rodiče, protože nafukovací kolečka jsou vhodná do terenu. Ceny velmi příznivé, odpovídají dnešní krizové době. Pokud o někom budete vědět, budu ráda.

OK, kdybych o někom věděla, tak dám vědět
Sviště ? To já raději to zvířátko sviště

19.1.2009 12:21
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
OK, kdybych o někom věděla, tak dám vědět
Sviště ? To já raději to zvířátko sviště

No hele, být to na mě, tak jsem dotedˇ svobodná a bezdětná a mám kolem sebe jen ta zvířátka. Ale manžel chtěl jinak, tak jsme se holt rozrostli. Ještě byl chtěl kluka, ale u mě má smolíka. Už se těším, až holky povyrostou a budu zase mít spoustu času pro svoje záliby. No, jsem asi sobeček, že?

19.1.2009 12:29
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
No hele, být to na mě, tak jsem dotedˇ svobodná a bezdětná a mám kolem sebe jen ta zvířátka. Ale manžel chtěl jinak, tak jsme se holt rozrostli. Ještě byl chtěl kluka, ale u mě má smolíka. Už se těším, až holky povyrostou a budu zase mít spoustu času pro svoje záliby. No, jsem asi sobeček, že?

To se Ti ani nedivím ,,,
Taky si to nějak zatím nedovedu představit ,,,

Já jsem místo obídku byla za ségrou v parku - byla tam s malou a hafanem, tak jsem si vyfotila alespoň hafana na sněhu - tam jsem zmírnila fotící absťák

19.1.2009 12:54
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
To se Ti ani nedivím ,,,
Taky si to nějak zatím nedovedu představit ,,,

Já jsem místo obídku byla za ségrou v parku - byla tam s malou a hafanem, tak jsem si vyfotila alespoň hafana na sněhu - tam jsem zmírnila fotící absťák

Já si zase fotila koníky v ohradě. Když krásně svítí to sluníčko, tak jsem toho hned využila. Prohnala jsem koně ve výběhu a jak se ryzáček zastavil, tak 2x zakašlal. Doufám, že mu jen zaskočilo seno. Mně fakt trefí, jestli mu něco bude.

19.1.2009 13:01
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Já si zase fotila koníky v ohradě. Když krásně svítí to sluníčko, tak jsem toho hned využila. Prohnala jsem koně ve výběhu a jak se ryzáček zastavil, tak 2x zakašlal. Doufám, že mu jen zaskočilo seno. Mně fakt trefí, jestli mu něco bude.

NO, s tím kašlem, to je pak radost
To jsem si taky už x krát zažila

Jůůů, tak budeš mít nové fotečky, ju ?
To se budeš muset pochlubit

19.1.2009 13:04
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
NO, s tím kašlem, to je pak radost
To jsem si taky už x krát zažila

Jůůů, tak budeš mít nové fotečky, ju ?
To se budeš muset pochlubit

A rozjel se ten kašel kobče, nebo to bylo jednou za čas?

19.1.2009 13:07
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):

Bylo to většinou při práci ,,, Jak se rozeběhla, tak kašel ,,,
Vet. pak řekl pozorovat ,,, Jen asi jednou píchal antibiotika

19.1.2009 13:09
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
Bylo to většinou při práci ,,, Jak se rozeběhla, tak kašel ,,,
Vet. pak řekl pozorovat ,,, Jen asi jednou píchal antibiotika

Takže to bylo v pohodě, když sem tam zakašlala? Kdy jí ty antibiotika dal? To už kašlala i v klidu?

19.1.2009 13:11
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Takže to bylo v pohodě, když sem tam zakašlala? Kdy jí ty antibiotika dal? To už kašlala i v klidu?

Snažím sem vložit fotečky, ale zase to nejde. Ach jo....

19.1.2009 13:14
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):

Tak jedna sluníčková

19.1.2009 13:15
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Tak jedna sluníčková

Takže sem vkládám 10x stejnou fotku, já se z toho pominu.

19.1.2009 13:16
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Takže sem vkládám 10x stejnou fotku, já se z toho pominu.

To nevadí - jsou pěkné
NO, pak jí je píchal, jak začala chrchlat více ,,,

19.1.2009 13:29
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
To nevadí - jsou pěkné
NO, pak jí je píchal, jak začala chrchlat více ,,,

Takže když to bylo jednou za čas, tak se jen pozorovalo?
Víš, já jsem asi tak naučená z Brouka. Ten kdysi hodně chrchlal, takže od té doby řeším každý prd. Ve stáji, kde byl předtím, tam zdušněl, protože se prostě neléčil....

19.1.2009 13:33
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Takže když to bylo jednou za čas, tak se jen pozorovalo?
Víš, já jsem asi tak naučená z Brouka. Ten kdysi hodně chrchlal, takže od té doby řeším každý prd. Ve stáji, kde byl předtím, tam zdušněl, protože se prostě neléčil....

No hele.My byli na vyjíždce s poníkem, taky si 2x odkašlal. V pátek tu byl vet a říkal, že má dech čistý. Jestli to mají ze sena, já nevím?

19.1.2009 13:38
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
No hele.My byli na vyjíždce s poníkem, taky si 2x odkašlal. V pátek tu byl vet a říkal, že má dech čistý. Jestli to mají ze sena, já nevím?

Může kašlat i z prašného sena ,,, nebo slámy ,,,
Nebo po námaze ,,,
Tak bych možná nějaký den počkala - nehonila a uvidí se

19.1.2009 13:48
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
Může kašlat i z prašného sena ,,, nebo slámy ,,,
Nebo po námaze ,,,
Tak bych možná nějaký den počkala - nehonila a uvidí se

To je taky pravda. To seno je slisovaný, jsou v něm kousíčky prachu, ale vždy to protřepu na vzduchu. V létě jsme koupili balíky a jeden byl dost prašný. Seno jsem jim tudíž máčela.
Hele Blani, ještě sbíráš pohledy koní? Kdysi jsi mi nějaké na výměnu posílala a já ti ještě dlužím peníze, nebo nové pohledy. Tehdá jsem zapomněla odpovědět. Měla jsem dost zájemců o výměnu. Jinak mám pohledy v albumech, nedávno jsme si to s dětma prohlížely, ty byly nadšené. Mám jich asi 800, je to málo, ale nejsem v žádném klubu. Mám to, co si koupím na výstavách a v trafikách. Občas mrknu na aukro a to je ráj pohledů.

19.1.2009 14:08
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
To je taky pravda. To seno je slisovaný, jsou v něm kousíčky prachu, ale vždy to protřepu na vzduchu. V létě jsme koupili balíky a jeden byl dost prašný. Seno jsem jim tudíž máčela.
Hele Blani, ještě sbíráš pohledy koní? Kdysi jsi mi nějaké na výměnu posílala a já ti ještě dlužím peníze, nebo nové pohledy. Tehdá jsem zapomněla odpovědět. Měla jsem dost zájemců o výměnu. Jinak mám pohledy v albumech, nedávno jsme si to s dětma prohlížely, ty byly nadšené. Mám jich asi 800, je to málo, ale nejsem v žádném klubu. Mám to, co si koupím na výstavách a v trafikách. Občas mrknu na aukro a to je ráj pohledů.

JJ, pohledy stále mám - mám to po krabicích - tipuju, že jich bude asi dost přes 1.500ks
Ale teď se snažím spíš fotit a pár pohledů mi i vyšlo
No vidíš, to už si ani nepamatuju, že jsi neodepsala

zvířátková

19.1.2009 14:10
zvířátková

XXX.XXX.240.157

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

S tím svištěm to vidím jak Blanča, radši to zvíře .

A teda Markét obdivuju, že jsi "ustoupila" a rodinu založila, i když se Ti do toho nechtělo.

19.1.2009 14:22
marketka

XXX.XXX.179.23

zvířátková napsal(a):

A teda Markét obdivuju, že jsi "ustoupila" a rodinu založila, i když se Ti do toho nechtělo.

My spolu chodili 7 let a jednou přišel Jarda s tím, že se jede do půjčovny svatebních šatů. Zrovna jsem byla po chřipce, úplně si to pamatuji, jako dnes. Tak jsem se nechala naložit do auta a jeli jsme. Vybrali jsme prstýnky, šaty. Tehdy jsem měla asi o 8 kilo míň, než tedˇ, tak byl výběr široký. Tehdá vosí pas jak princezna Sissi-měla jsem i podobné šaty, vše už je po dětech minulostí. No a letos už jsme spolu 10 let, to to utíká. Jsem ráda, že tehdá to Jarda vydržel a neustoupil. Jsem narozená ve váhách, takže se mnou někdy není lehké pořízení. No a vydržel to se mnou takovou dobu a já s ním, samozřejmě.

19.1.2009 14:22
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):

Viď

19.1.2009 14:45
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
My spolu chodili 7 let a jednou přišel Jarda s tím, že se jede do půjčovny svatebních šatů. Zrovna jsem byla po chřipce, úplně si to pamatuji, jako dnes. Tak jsem se nechala naložit do auta a jeli jsme. Vybrali jsme prstýnky, šaty. Tehdy jsem měla asi o 8 kilo míň, než tedˇ, tak byl výběr široký. Tehdá vosí pas jak princezna Sissi-měla jsem i podobné šaty, vše už je po dětech minulostí. No a letos už jsme spolu 10 let, to to utíká. Jsem ráda, že tehdá to Jarda vydržel a neustoupil. Jsem narozená ve váhách, takže se mnou někdy není lehké pořízení. No a vydržel to se mnou takovou dobu a já s ním, samozřejmě.

Téééda, to je jak když čtu pohádku

19.1.2009 15:22
zviratkova

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
Viď

Ale fakt, jak pohádka, s tím šťastným koncem.

Jinak Markét, před pár dny jsem Ti psala mailíka.

19.1.2009 16:19
marketka

XXX.XXX.179.23

zviratkova napsal(a):
Ale fakt, jak pohádka, s tím šťastným koncem.

Jinak Markét, před pár dny jsem Ti psala mailíka.

Jejda Leo. Určitě Tvůj mailík skončil v manželově poště. Nic mi neříkal, nicméně se tam jdu podívat. Já mám totiž na moderce kontakt na kdysi společnou mail. adresu.

19.1.2009 16:51
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
všechno je jednou poprvé

Tak něco z dneška ,,, Koník to není ,,, Ale taky krasavec

19.1.2009 16:52
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak něco z dneška ,,, Koník to není ,,, Ale taky krasavec

19.1.2009 16:53