Zdar ženy, tak vyjimečně založím já...
Včera jsme nakupovali jak o život...ve čtyřech lidech jsme tam nechali 20 tis...tři sedla, nějaký ty dečky, znáte to....já jsem kooupila sedlo, a třemeny..no a kobyla růžový set ohlávku+vazák......no príma, pěkně jsme pořídili, měli tam novou kolekci deček tak pak uvidíte v jekých barvách letos bude startovat Grace a Jerík
...
no ale díky to jsem ošidila koníky..takže dnes mě maj na krku bez výmluv..
klawdie
napsal(a):
Včera jsme nakupovali jak o život...ve čtyřech lidech jsme tam nechali 20 tis...tři sedla, nějaký ty dečky, znáte to....já jsem kooupila sedlo, a třemeny..no a kobyla růžový set ohlávku+vazák......no príma, pěkně jsme pořídili, měli tam novou kolekci deček tak pak uvidíte v jekých barvách letos bude startovat Grace a Jerík
...
Téda Klári, pěkně jste se rozšoupli, z vás museli mít v obchodě radost
Zdravím i ostatní a jdu zas makat, se ti lidi fakt zbláznili nebo co, celý den se někdo trousí. Sem akorát vždycky nakouknu a víc nestíhám. :((
strelish
napsal(a):
Téda Klári, pěkně jste se rozšoupli, z vás museli mít v obchodě radost
Zdravím i ostatní a jdu zas makat, se ti lidi fakt zbláznili nebo co, celý den se někdo trousí. Sem akorát vždycky nakouknu a víc nestíhám. :((
Jo a Däslo má krasnou novou kolekci sedel pro poníky, syntetika s barevnou kombinací...fakt pěkný....no stravili jsme tam hodinu, prodavačka byla kámoška holek takže no problém...
...na paráda tam jet s nabitou peněženkou jinak se nakupuje..
klawdie
napsal(a):
Jo a Däslo má krasnou novou kolekci sedel pro poníky, syntetika s barevnou kombinací...fakt pěkný....no stravili jsme tam hodinu, prodavačka byla kámoška holek takže no problém...
...na paráda tam jet s nabitou peněženkou jinak se nakupuje..
Hojte. Tož jsem zrovna do sebe naprala tuňáka Exotik....Ten kdo ochutnal ví ![]()
![]()
Jsem teda pěkně nažraná a jdu se chystat uvařit kavky. Honzajs byl pod sedlem včera boží, ikdyž třepoň s hlavoň a prďoň
Kláruš, pochub se za Péťu, jaké barvičky má ona????
lanika
napsal(a):
Hojte. Tož jsem zrovna do sebe naprala tuňáka Exotik....Ten kdo ochutnal ví ![]()
![]()
Jsem teda pěkně nažraná a jdu se chystat uvařit kavky. Honzajs byl pod sedlem včera boží, ikdyž třepoň s hlavoň a prďoň
Kláruš, pochub se za Péťu, jaké barvičky má ona????
ona mě zas uškrtí
...ale ukecala jsem jí do celkem netradiční barvičky na grace bude super, tattiny mají novou kolekci deček a jsou super...
haisovad
napsal(a):
Čus bus babky,
tak tu máme čtvrtek...dneska jedu na Žofín na ples...a zítra asi budu dovolenkovat
Klárko...šupppp, kecej...
Ty jo, do jezdeckejch aby člověk vykradl banku...
bych koupila všechno
Káti, odkud máš ty postroje na Andíka?????? Dívám se tak zběžně něco na Oskiše, je škoda toho nevyužít
lanika
napsal(a):
Káti, odkud máš ty postroje na Andíka?????? Dívám se tak zběžně něco na Oskiše, je škoda toho nevyužít
Jéé Danny tak pozdravuj Jaru on tam asi bude, si myslím...no jen si počkejte až vstane...
Leni...není to drahé...http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=65491
klawdie
napsal(a):
Jéé Danny tak pozdravuj Jaru on tam asi bude, si myslím...no jen si počkejte až vstane...
Leni koupila jsem ho normálně přes inzerát, ale už je to víc jak 2 roky zpět. Stál něco okolo 3 tisíc a krom jedné přezky je v super stavu, akorát teda nemá takový ten nesmysl přes zadek, co drží pobočáky nahoře.
Možná by nebyl marný i tenhle http://www.konskytrh.com/ postroj-poprsni-synteticky.htm (mezera). Nebo si zkus dát inzerát, že koupíš postroj na poníka.
klawdie
napsal(a):
No, tak pozdravovat ho budu ale nevím zda ho v tom mumraji uvidim...
To zase budev álejích na*lito...
klawdie
napsal(a):
...
zdar baby, ježiš, nebavte se o dečkách...:))zase tomu propadnu a jsme bez peněz..
já už mám tež vybrané mé tajné přáí na ryzca - chci jí koupit tu meruňkovou s šedým lemem, i čabraku v té barvě, je to mylsím equitheme, na ryzcovi by fakt mohla vypadat velmi fešně...:)
Jinak stává se ze mě zkušený píchač, i včera zcela bez obtíží...akorát dneska mám sraz s nějkým kolegou od veta, aby mi předal druhou dávku atb, ať to posichrujeme, páč se to tváří, že je to ais fakt k něčemu...juva, ani nevíte, jak bych z toho byla mega euforická:))
kukinatost
napsal(a):
zdar baby, ježiš, nebavte se o dečkách...:))zase tomu propadnu a jsme bez peněz..
já už mám tež vybrané mé tajné přáí na ryzca - chci jí koupit tu meruňkovou s šedým lemem, i čabraku v té barvě, je to mylsím equitheme, na ryzcovi by fakt mohla vypadat velmi fešně...:)
Jinak stává se ze mě zkušený píchač, i včera zcela bez obtíží...akorát dneska mám sraz s nějkým kolegou od veta, aby mi předal druhou dávku atb, ať to posichrujeme, páč se to tváří, že je to ais fakt k něčemu...juva, ani nevíte, jak bych z toho byla mega euforická:))
Jani, jsem šťastná že je Kerka lepší a lepší...ty vogo, kéž kdyby bylo po problému. Hele a budeš dělat ten rentgen pro sichr?
kukinatost
napsal(a):
Jaňušku, moc bych ti to přála.....Však víš
Jinak ty postroje jsou fajnové, nečekala jsem, že se to dá sehnat i tak za dobrý peníz.....
Jo a Jani, kolem které mám teda zítra dojet?????At si to naplánuju v práci a tak, no ale obávám se zlato, že ráno pojedu domů, že už s tebou nepujdu ke koníkům
Beru tuny papíru domů z práce což musím zpracovat přes víkend a samozřejmě vytáhnout Honzulu pod sedlo, pokud chcu s ním jet na to soustředko, musí ted makat. A taky bych koňověci v tom báglu musela tahat po celé Ostravě
Tož se mi pak ozvi vkolik asi cca bych měla dojet jak to budeš stíhat s koňuchami jutro, yes?
klawdie
napsal(a):
...
no, rtg budu dělat pouze v případě, že by atb nezabrala pořádně...v tom případě by to nebylo o chronickém zánětu, ale někde jinde...pak mi to přijde asi zbytečné, dělat ho, kdyby se nám to povedlo a byl by ok.....a uvidím, co doporučí vet...
kukinatost
napsal(a):
no, rtg budu dělat pouze v případě, že by atb nezabrala pořádně...v tom případě by to nebylo o chronickém zánětu, ale někde jinde...pak mi to přijde asi zbytečné, dělat ho, kdyby se nám to povedlo a byl by ok.....a uvidím, co doporučí vet...
no, zítra si je musím i samazavřít, protože to píchám až večer...no, ale pokusím se to udělat tak, abych stihla být v 5 v Bohumíně..holt půjdou domů o hodinu dříve...
mrknu se i hned v kolik nám jede jakysik bus..a´t stihneme ještě ty sporty ve městě..
do dupy, kurnik a já sjem se těšila, jak malá, že budu m,oct vzít po víc jak týdnu oba koně ven..teď to musím furt střídat, páč Kája nemůže a dneska asi nestíhám moc já...v práci až do 5, zas debilní beseda..
kukinatost
napsal(a):
no, zítra si je musím i samazavřít, protože to píchám až večer...no, ale pokusím se to udělat tak, abych stihla být v 5 v Bohumíně..holt půjdou domů o hodinu dříve...
mrknu se i hned v kolik nám jede jakysik bus..a´t stihneme ještě ty sporty ve městě..
do dupy, kurnik a já sjem se těšila, jak malá, že budu m,oct vzít po víc jak týdnu oba koně ven..teď to musím furt střídat, páč Kája nemůže a dneska asi nestíhám moc já...v práci až do 5, zas debilní beseda..
Jani a když máš ty pobludy tak hodné, myslíš by tě jeden na vazáku nenásledoval?
klawdie
napsal(a):
Jani a když máš ty pobludy tak hodné, myslíš by tě jeden na vazáku nenásledoval?
Klaruško, jo, to bez problémů..párkrát jsem tak byla, ale jenom krok, klus...a kdybyhc chtěla nacválat, to bych si fakt netroufla..navícc vždy pak musím volit cestu, abych se úplně vyhnula nějaké halvní nebo jiné cestě s autama...tak jenom an procházku, kdy sjem třeba bez sedla na jendom a druhý šlape vdedle je v pohodě...ale aby si trochu oba mákli, nebo právě weekend využít na nějakou delší vyjížďku nehrozí...
kukinatost
napsal(a):
Klaruško, jo, to bez problémů..párkrát jsem tak byla, ale jenom krok, klus...a kdybyhc chtěla nacválat, to bych si fakt netroufla..navícc vždy pak musím volit cestu, abych se úplně vyhnula nějaké halvní nebo jiné cestě s autama...tak jenom an procházku, kdy sjem třeba bez sedla na jendom a druhý šlape vdedle je v pohodě...ale aby si trochu oba mákli, nebo právě weekend využít na nějakou delší vyjížďku nehrozí...
Ahojda baby...
Tak na mě dnes myslete, přijede Seitel, mám z toho trochu strach a doufám, že to bude ok...Jani, omlouvám se, nečetla jsem všechno, doufám, že včerejší injekcování bylo taky tak okej jako prvně...
kukinatost
napsal(a):
Eví tak jak v prací????fuj mě je pořád zima chci teplo a léto...
klawdie
napsal(a):
Eví tak jak v prací????fuj mě je pořád zima chci teplo a léto...
JAsně Týnuš pak písni bude zvědavé...jak ta tvoje křivonožka vypadá
klawdie
napsal(a):
JAsně Týnuš pak písni bude zvědavé...jak ta tvoje křivonožka vypadá
Klárko, já jsem dnes taky nějak extrémně zmrzlá...
určitě dám info na **** (doufám, že mám správnej počet hvězdiček
) a ten můj křivonožka má vlastně na všech fotkach skvěle vidět špatný postoj jak na předku tak na zadu, to jsem zapoměla, takže dnes si to jen nechávám potvrdit od veta...![]()
![]()
Jinak včera u koní naprtosto super tyjo...konečně jsme podnikly blbnutí v zimě a dopadlo to tak, že se za hřebčáka Sama (adoptivní máma Démona) zapřáhly sáńky a my blbly a lítaly a jezdily a pak jsme vzaly ještě asi další 4 koně a jeli i kousek do terénu...mám jen pár fotek, tak mrkněte na rajče..;) www.jenysimons.rajce.net
jenysimons
napsal(a):
) a ten můj křivonožka má vlastně na všech fotkach skvěle vidět špatný postoj jak na předku tak na zadu, to jsem zapoměla, takže dnes si to jen nechávám potvrdit od veta...![]()
![]()
Jinak včera u koní naprtosto super tyjo...konečně jsme podnikly blbnutí v zimě a dopadlo to tak, že se za hřebčáka Sama (adoptivní máma Démona) zapřáhly sáńky a my blbly a lítaly a jezdily a pak jsme vzaly ještě asi další 4 koně a jeli i kousek do terénu...mám jen pár fotek, tak mrkněte na rajče..;) www.jenysimons.rajce.net
Jsem nedávno zjistila, že mám i ve svém okolí jednu "co nás čte" ![]()
![]()
Pravidelně, tož škoda, že se nepřidá k nám do diskuze......Co?????
Jinak ukážu vám její nový přírustek z rána
jenysimons
napsal(a):
![]()
Hoj všem, hlásím se ze školení, Praha ráno "jen" -3 stupně, tak je nám teplo...
Dneska zas frčím domů, už se fakt těším...
Jani, píchač nejlepší
Týnko, bude to fajn a kdyby něco, na Seitla se dá spolehnout, že vyřeší, neboj, myslíme na vás....
Kláry, práce dobrá, v pátek už jsem pár lidem pomohla, jsem zvědavá na zítřek, máme vcelku zajímací akce, tak jsem zvědavá, jak hodně se o tom ví a jak hodně lidí přijde... ale musím říct, že mě to bavilo, zatím spokojenost.... jen se těším, až to školení zkončí, začínám z přísunu informací mít hlavu jak balón
klawdie
napsal(a):
...
Teda sviště jedno malé oslizlé...Lenuša, tož v kolik pojedeš? Tím 16:01? No, pak jede bus 17:13, ale ty jsi v bohumíně 17:11, tož bysme to nemusely stihnout, tak já si přistoupím k tobě asi do vlaku...jiank to nevidím..
a tady nás vyfotila Luca, koležanka s plňaskou:)
kukinatost
napsal(a):
Teda sviště jedno malé oslizlé...Lenuša, tož v kolik pojedeš? Tím 16:01? No, pak jede bus 17:13, ale ty jsi v bohumíně 17:11, tož bysme to nemusely stihnout, tak já si přistoupím k tobě asi do vlaku...jiank to nevidím..
Je ted koukám že jsem kobyle koupila uplně stejný typ ohlávky jak máš na prckovi...
Eví čiší z tebe spokojenost to je moc dobře...tak snad se zas nakulí dobré období a bude se vás dlouho držet..
kukinatost
napsal(a):
Jojo Janík by se tím pícháním mohla živit...
Hele Týnuš každopádně dej vědět co a jak ale pevně věřím že malej je O.K.
Hele a ten hřebčák je normální? Že je to takovej kliďášek? Kulky mu asi v hlavě nic nedělají,že? Jo a každopádně se nám nech vyfotit v šatech ať můžeme obdivovat Lexu v šatech...
OZÁÁÁÁÁK
haisovad
napsal(a):
Hele a ten hřebčák je normální? Že je to takovej kliďášek? Kulky mu asi v hlavě nic nedělají,že? Jo a každopádně se nám nech vyfotit v šatech ať můžeme obdivovat Lexu v šatech...
OZÁÁÁÁÁK
To jo teda sakra ten SAm je splachovací...to snad ani není možný..Kíšovi to sluší dobrý číslo, ale koukám že ani jeho sáňky nerozhodili, co...jste šílený..ste si to uroč mazec užili...
haisovad
napsal(a):
OZÁÁÁÁÁK
taky mě zajímá, jak dopadne ten křivonožka, který už teď jasně nemá šansci uspět v sportu...:)
se smějete, alemi to včera přišlo úplně normální, jakože ho píchám...a on tež se netváří uraženě, dotčeně...což je u ěnho vlemi netypické...navíc místo večeře přijde pichanec, a pak až dlabanec:)
haisovad
napsal(a):
OZÁÁÁÁÁK
Danny, myslím si to samý...
Jinak v šatech už fotku mám, ale dám sem až po plese....nějak moc se mi neche to nikde ukazovat, aby to bylo fakt překvápko...![]()
a hřebčák?? Sami to vůbec nechápeme, je suprovej, vůbec nehřebčí, když jsme k němu dali Démonka, tak ho je očuhal, malej žvatlal jak prase a tím to končilo...občas ho jen usměrní u sena, ale fakt jinak je super...pořád o tom mluvíme, jakej je to charakterovej hřebec, ale prej ho chtěj kastrovat, což mi přijde mrtě zbytečný...![]()
jenysimons
napsal(a):
Danny, myslím si to samý...
Jinak v šatech už fotku mám, ale dám sem až po plese....nějak moc se mi neche to nikde ukazovat, aby to bylo fakt překvápko...![]()
a hřebčák?? Sami to vůbec nechápeme, je suprovej, vůbec nehřebčí, když jsme k němu dali Démonka, tak ho je očuhal, malej žvatlal jak prase a tím to končilo...občas ho jen usměrní u sena, ale fakt jinak je super...pořád o tom mluvíme, jakej je to charakterovej hřebec, ale prej ho chtěj kastrovat, což mi přijde mrtě zbytečný...![]()
tak on je naučenej na tahání, tahal v lese, ale s ním to prostě vůbec nehlo, řvaly jsme za ním, tlemily se atd, a on prostě poslušně šlapal...![]()
jenysimons
napsal(a):
noooo...to já nevííím...navíc na těch fotkách nejsem učesaná nic...půjde jen o šaty, ale dám to tam až večer, takže se budete mít na co těšit..jsem ted totiž ve škole a tu fotky mám doma v poči..
Jani, můžu jet tím 16:01......Pojedu hned z roboty. Ale tak kde si mám teda kupit lístek?????
lanika
napsal(a):
Jani, můžu jet tím 16:01......Pojedu hned z roboty. Ale tak kde si mám teda kupit lístek?????
kup si radši do Ovy, to bude bezpečnější a ais i rozumnější...abychom to fakt stihly..
jinak doma mi ještě zůstaly dva litry, tož snad to bydě stačit...a zeber si mco peněz, ať je co utrácet..já si můžu vzít leda flašu od atb:D
klawdie
napsal(a):
...
ale Leňuch ku měn v posl. době jezdí ne za koňami, ale do obchodů utrácet nemístné sumy..:)))
ne, dělám si kozy, chce si koupit bundu myslím...a v těch slevách asi podlehne i jiným věcem..já toužím cca 3 měsíce po kalhotách, ale zřejmě to budu muset odložit..ty staré černé, milované, plátěné pumy mi umřely, tož bych je chtěla něčím nahradit..
to jsou ony:D
kukinatost
napsal(a):
ale Leňuch ku měn v posl. době jezdí ne za koňami, ale do obchodů utrácet nemístné sumy..:)))
ne, dělám si kozy, chce si koupit bundu myslím...a v těch slevách asi podlehne i jiným věcem..já toužím cca 3 měsíce po kalhotách, ale zřejmě to budu muset odložit..ty staré černé, milované, plátěné pumy mi umřely, tož bych je chtěla něčím nahradit..
to jsou ony:D
jo tak si jdete provětrat peněženku..no...ta moje dnes asi taky bude mít pěknej vítr po návštěvě pana doktora...![]()
jen stále doufám, že vejplata je už na účtě...
jenysimons
napsal(a):
jo tak si jdete provětrat peněženku..no...ta moje dnes asi taky bude mít pěknej vítr po návštěvě pana doktora...![]()
jen stále doufám, že vejplata je už na účtě...
no Týnko, já můžu provetrat leda účty, jsem zas zaplatila nájem sama, něco ještě dlužím dědovi...doufám, že už se to Kulášovi nějak zlepšilo, ta výplata...:(
a držím palce, ať to vyjde co nejlevněji, vím, o čem mluvím...
dneska vypláznu zas dalších pár stovek za atb a injekce..
kukinatost
napsal(a):
no Týnko, já můžu provetrat leda účty, jsem zas zaplatila nájem sama, něco ještě dlužím dědovi...doufám, že už se to Kulášovi nějak zlepšilo, ta výplata...:(
a držím palce, ať to vyjde co nejlevněji, vím, o čem mluvím...
dneska vypláznu zas dalších pár stovek za atb a injekce..
no jo, hold je ted náký naprd období, co se financí týče...
mizím, páááá
jenysimons
napsal(a):
no jo, hold je ted náký naprd období, co se financí týče...
mizím, páááá
Jaňuša, ale Ostrava co? Hlavní nádro, Svinov.....Je toho víc, ne?????No a jinak já radši výplatu nechám doma a fakt si vemu jen na tu bundu
Bo jak se znám, fakt se neumím kontrolovat ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
Jaňuša, ale Ostrava co? Hlavní nádro, Svinov.....Je toho víc, ne?????No a jinak já radši výplatu nechám doma a fakt si vemu jen na tu bundu
Bo jak se znám, fakt se neumím kontrolovat ![]()
![]()
Hrabu se ve starých fotkách......Masakr
lanika
napsal(a):
Hrabu se ve starých fotkách......Masakr
Bubiš můj malý krásný
haisovad
napsal(a):
Prej malý bubiš....hehe
OBROVSKÝÝÝÝ
Jináč drtim tady čínskou poblivku...asi mě bude pílit dvakrát...jsem to s tim kořením přehnala...
![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
...
kurni, fakt, takeho mamuta tu předvede a prý bubiš...to může říkat tak ka´tuch o Andošovi a ne ty s mastodontem...
on musel mít mamuty někde u praprapraprarodičů..:))
to není jak moji drobci:)
jsem teď macala Vicině krk a ona tam má takový ten rotomilý tukový oblouk, se mi to hrozně líbilo:)
Lenuša, jenom na hlavák..a peněz si vem aspoň o něco víc, fakt se dají koupit dobré věci za malé prachy....btw myslíš, že nám budou ty dva litry stačit?:))
kukinatost
napsal(a):
kurni, fakt, takeho mamuta tu předvede a prý bubiš...to může říkat tak ka´tuch o Andošovi a ne ty s mastodontem...
on musel mít mamuty někde u praprapraprarodičů..:))
to není jak moji drobci:)
jsem teď macala Vicině krk a ona tam má takový ten rotomilý tukový oblouk, se mi to hrozně líbilo:)
Lenuša, jenom na hlavák..a peněz si vem aspoň o něco víc, fakt se dají koupit dobré věci za malé prachy....btw myslíš, že nám budou ty dva litry stačit?:))
Jo ty myslíš 2 litry Portugalu?
Jsem tě nepochopila ![]()
![]()
Hele, Oskišoň taki atlet
lanika
napsal(a):
Jo ty myslíš 2 litry Portugalu?
Jsem tě nepochopila ![]()
![]()
Hele, Oskišoň taki atlet
no jasne, bo jak ty chytneš slinu, aji sud by byl málo:)))
a zas ji tu musím dát, zasněný pohled romantické dívky:))))
kukinatost
napsal(a):
no jasne, bo jak ty chytneš slinu, aji sud by byl málo:)))
a zas ji tu musím dát, zasněný pohled romantické dívky:))))
Tě šasnu ty lulino jedna ![]()
Jsem tu zas prskla......
lanika
napsal(a):
Tě šasnu ty lulino jedna ![]()
Jsem tu zas prskla......
Jsem tu byla nějaká chudnavá
Taki se jyny kitečki ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
Jsem tu byla nějaká chudnavá
Taki se jyny kitečki ![]()
![]()
Samomluva bolí, vím
Tu taka dupečka chuďučká a ten chvostek krátký
lanika
napsal(a):
Samomluva bolí, vím
Tu taka dupečka chuďučká a ten chvostek krátký
když ti nikdo nerozumí...a já vám dvěma ted teda taky moc néé:) jdete nakupovat nebo pít bo cooo..
tak něco strahého jo..
cheyenne
napsal(a):
Jsem tu z oběda, jen valte fotky dál, príma
Za chvilku mě čeká odpolední část a kolem třetí hurá na bus.... a víkend spát a spát a spát
jak Evizna spát a spát..? To, cos natrénovalla v Praze teď musíš předvést v rodmém hnízdě..:))
No, my jechumy nakupovat, a pak ty fajne nakupy zapijimy..:))
klawdie
napsal(a):
...
che, sledujte, létající Vačka:)
cheyenne
napsal(a):
No, Januch, tenhle týden trénuju jen decentně, ale na ten spánek nějak není čas či co
ty vogo, tak jsemvám zase chvíli vůbec nerozumněla...
mazec ta vaše hantérka
Já za chvíli mizim a budu doma panikařit co na sebe na ten ples.
Opatrujte se mi a když nebudu zítra celej den v komatu tak se na vás z domova juknu něco písnu...
papík Danny
haisovad
napsal(a):
ty vogo, tak jsemvám zase chvíli vůbec nerozumněla...
mazec ta vaše hantérka
Já za chvíli mizim a budu doma panikařit co na sebe na ten ples.
Opatrujte se mi a když nebudu zítra celej den v komatu tak se na vás z domova juknu něco písnu...
papík Danny
Užij si to ... i za nás
cheyenne
napsal(a):
Užij si to ... i za nás
No dík Leňuch že jsi mně práskla
JoJo pročítám a tiše závidím.
klawdie
napsal(a):
...
babizny, do řiti, zrovna dneska tu budu ještě skoro hoďku sedět, a pak tak blbá beseda....a jak já byhc potřebovala frčet domů..musím černou věc vzít ven, ať vím, jeslti se to třeba někam posunulo..nebo jak to prostě vypadá..
zítra to tež bude slušná honička, ale fajně zakončená..
a to se dneska ještě bez auta budu nahánět s tím vetem, co mi veze ty atb..mě urve..
kurnik, Danny, ples závidím, Kuláše asi na žádný nedostanu..:(
a zdravím nově navštěvující:))
kukinatost
napsal(a):
babizny, do řiti, zrovna dneska tu budu ještě skoro hoďku sedět, a pak tak blbá beseda....a jak já byhc potřebovala frčet domů..musím černou věc vzít ven, ať vím, jeslti se to třeba někam posunulo..nebo jak to prostě vypadá..
zítra to tež bude slušná honička, ale fajně zakončená..
a to se dneska ještě bez auta budu nahánět s tím vetem, co mi veze ty atb..mě urve..
kurnik, Danny, ples závidím, Kuláše asi na žádný nedostanu..:(
a zdravím nově navštěvující:))
No ja, no, Kaťuša
Pro ty, kteří nevědí tak je to ta "velkostatkářka" ![]()
![]()
Zuzajda, Lulda i Jaňucha znají.....Zbytek to teprve čeká
Jani, isto še začynum češič
Dědeček hříbeček :-)
lanika
napsal(a):
No ja, no, Kaťuša
Pro ty, kteří nevědí tak je to ta "velkostatkářka" ![]()
![]()
Zuzajda, Lulda i Jaňucha znají.....Zbytek to teprve čeká
Jani, isto še začynum češič
Dědeček hříbeček :-)
Juva, tož to je Kačora? Můj budoucí vrchní dodavatel famozniho mlyčiska?:)))
Si říkám, jak tma mto telel leželo, že to zavání větším zvěřincem..:)
Lenuša, jutro tež se těšim, ač to bude tež honička..ale tewn dnešek..:(