bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
a este chcem toto na dvore, ale nema mi to kto spravit
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39
ambra
napsal(a):
Jé ztýraná mamina
jj. Chuděra.. ještě ten její výraz na té fotce
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39
m i s i c k a
napsal(a):
jj. Chuděra.. ještě ten její výraz na té fotce
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
coz o to, na mna Novu, chudinka konicek spi na snehu
bonita
napsal(a):
co to je s vami? zeby uz jarna unavau nas sa topi sneh, vsade vody, no fuj...
Bonita, bonita. I ty jeden tyrane. Kůň ti leží na sněhu!! a není obložený ani balíkama futra - a sakra! ani vodu nikde nevidím.
Pozor na hysterické davy zvířátkomilášků, co by zvířátka v kožichu nejraději postrkali do chlívků a ti aktivnější jim možná eště zatopili - a aji na bulvár, nikdy nespí a čeká na hlášení od bonzáků
m i s i c k a
napsal(a):
Lído, tak to bylo hezké
něco mimo koně. Foceno z našeho balkónu
m i s i c k a
napsal(a):
něco mimo koně. Foceno z našeho balkónu
A Keliš, někdy v létě
ambra
napsal(a):
sally nejsi přepracovaná tak náhodou, co takhle dovolená v Alpách nechtěla bys?
Noo, když mi to zaplatíš a budeš za mě tady makat, nadávat ti nebudu .
Ale hory já mám radši v létě, když kvetou skalničky. Jako chromajzlík nemůžu lyžovat, mám neohebný kotník.
Tož když tak až na léto mi to rezervuj, když budeš té kozí dobroty.
sally
napsal(a):
Noo, když mi to zaplatíš a budeš za mě tady makat, nadávat ti nebudu .
Ale hory já mám radši v létě, když kvetou skalničky. Jako chromajzlík nemůžu lyžovat, mám neohebný kotník.
Tož když tak až na léto mi to rezervuj, když budeš té kozí dobroty.
No když mi na to půjčiš tak ti zarezervuju a já ti teda chtěla připlatit svezeníčko v saních, ale když zimu nerada tak teda nic nebude. Aspoň ušetřím, no když jináč nedáš.
Takhle nějak by sis to představovala jo?
ambra
napsal(a):
No když mi na to půjčiš tak ti zarezervuju a já ti teda chtěla připlatit svezeníčko v saních, ale když zimu nerada tak teda nic nebude. Aspoň ušetřím, no když jináč nedáš.
Takhle nějak by sis to představovala jo?
Když by to měla být dovolená podle mého gusta, tak by mi stačilo přepravit s vlastním koněm (kámoška na druhém koni by se hodila taky) někam jinam - úplně stačí české hory - a turistit pár dní po koňostezkách a poznat jiný kraj ze sedla.
Ikdyž - stačil by i půjčený místní kůň; i tak by to šlo.
Saně se mi líbí na fotkách, ale v práci se nazmrzám denně dost na to, než abych měla potřebu mrznout ještě dobrovolně v saních.
Kůň pod sedlem hřeje víc .
sally
napsal(a):
Když by to měla být dovolená podle mého gusta, tak by mi stačilo přepravit s vlastním koněm (kámoška na druhém koni by se hodila taky) někam jinam - úplně stačí české hory - a turistit pár dní po koňostezkách a poznat jiný kraj ze sedla.
Ikdyž - stačil by i půjčený místní kůň; i tak by to šlo.
Saně se mi líbí na fotkách, ale v práci se nazmrzám denně dost na to, než abych měla potřebu mrznout ještě dobrovolně v saních.
Kůň pod sedlem hřeje víc .
Ha takt o bude těžký to bude chtít nastudovat nějakou koňocesto mapu. Ale hlásím, že tady u nás je to bezezbytku bez koňocestiček, ale to nevadí my využíváme polňačky přemalovaný na cyklostezky stejně.
ambra
napsal(a):
Ha takt o bude těžký to bude chtít nastudovat nějakou koňocesto mapu. Ale hlásím, že tady u nás je to bezezbytku bez koňocestiček, ale to nevadí my využíváme polňačky přemalovaný na cyklostezky stejně.
Studovat můžu co chci, nemám za sebe v práci náhradníka; takže žádná dovolená ( jako vždy) se stejně konat nebude .
Jinak tady hodně využíváme turistické značky, pokud jedeme někam dál, kde to nemáme prozkoumáno.
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
o dovolenkach mi ani nevravte, v pondelok som pozerala fotky jednej znamej, ktora sa rozhodla, ze nevie, co s peniazmi, tak ich sla minut na dva tyzdne do Sydney a zrovna tam bola na Silvestra, to bolo nieco nadherneale ja by som asi najviac brala to teplucko
sally
napsal(a):
Studovat můžu co chci, nemám za sebe v práci náhradníka; takže žádná dovolená ( jako vždy) se stejně konat nebude .
Jinak tady hodně využíváme turistické značky, pokud jedeme někam dál, kde to nemáme prozkoumáno.
sally tak si vem kravičky sebou ne? určitě chcou taky dovolenou
bonita
napsal(a):
o dovolenkach mi ani nevravte, v pondelok som pozerala fotky jednej znamej, ktora sa rozhodla, ze nevie, co s peniazmi, tak ich sla minut na dva tyzdne do Sydney a zrovna tam bola na Silvestra, to bolo nieco nadherneale ja by som asi najviac brala to teplucko
Teplučko bude, už se to tam jaří; chřipková epidemie v dohledu
sally
napsal(a):
Cožpak o to, ze mě má spousta lidí radost i bez kraviček
A nebudu brát půlce národa iluze, že kráva je fialová a mlíko zpracovávají lesní zvířátka.
Hele ale představ si jaká by to byla osvěta.... ráno po snídani by naklusaly kravule na dojení pak by se šly rozvalit někde na sluníčko. Pak by si s tebou daly obídek v nějaký pohodový restauraci... no a před večeří by zase naklusaly na to podojení pak bys slupla veču a vyrazily by jste někde provozovat noční život... samozřejmě telátka by šla hned po večerníčku spát
ambra
napsal(a):
Hele ale představ si jaká by to byla osvěta.... ráno po snídani by naklusaly kravule na dojení pak by se šly rozvalit někde na sluníčko. Pak by si s tebou daly obídek v nějaký pohodový restauraci... no a před večeří by zase naklusaly na to podojení pak bys slupla veču a vyrazily by jste někde provozovat noční život... samozřejmě telátka by šla hned po večerníčku spát
Pravda, pravda - vždyť by mi je podojila ta milá lesní zvířátka, upatlala z mléka čokoládu a já to jen prodala... jsem holt opožděná, že jsem na to nepřišla dávno
Blbá hlava - trpí celé tělo
sally
napsal(a):
Pravda, pravda - vždyť by mi je podojila ta milá lesní zvířátka, upatlala z mléka čokoládu a já to jen prodala... jsem holt opožděná, že jsem na to nepřišla dávno
Blbá hlava - trpí celé tělo
No třeba to taky, ale taky bys mohla mlíkárně nahlásit přechodnou adresu někde v Alpským středisku nebo třeba jenom na Šumavě?
ambra
napsal(a):
No třeba to taky, ale taky bys mohla mlíkárně nahlásit přechodnou adresu někde v Alpským středisku nebo třeba jenom na Šumavě?
Na co mlíkárna, takový zbytečný mezičlánek? Čokoládu hotovou od krav vozit a basta.
Na Šumavě? Madeta, ta noční můra všech výrobců mléka? Nekaz mi den, Teplého mi stačí vidět jednou ročně ve zprávách... pak mám dlouhotrvající hladinu adrenalinu v krvi.
sally
napsal(a):
Na co mlíkárna, takový zbytečný mezičlánek? Čokoládu hotovou od krav vozit a basta.
Na Šumavě? Madeta, ta noční můra všech výrobců mléka? Nekaz mi den, Teplého mi stačí vidět jednou ročně ve zprávách... pak mám dlouhotrvající hladinu adrenalinu v krvi.
No dobře dobře necháme to tedy na těch Alpách.... třeba potkáš kravičku Milku, když si furt trváš na tý čokoládě.
Ale stejně nejlepší je čokoláda s mandličkama..mňam
ambra
napsal(a):
No dobře dobře necháme to tedy na těch Alpách.... třeba potkáš kravičku Milku, když si furt trváš na tý čokoládě.
Ale stejně nejlepší je čokoláda s mandličkama..mňam
S mandličkama jo, a taky s celými lískáči .
A až uvidím naživo fialovou krávu, bude to důvod navštívit docenta Chocholouška.
Ikdyž kdoví, jak to tam ti Rakušáci mají...
sally
napsal(a):
S mandličkama jo, a taky s celými lískáči .
A až uvidím naživo fialovou krávu, bude to důvod navštívit docenta Chocholouška.
Ikdyž kdoví, jak to tam ti Rakušáci mají...
Tak to by toho docenta měl navštívit celej národ protože v TV se objevuje docela normálně....
Ale třeba to tam maj lepší.... než my
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
ahojtetak, zistila som, ze mam doma kona obranara...vosiel nam na dvor cudzi pes a zrebcovi sa hned od zaciatku nepacil, pes ma vsade nasledoval a zrebec samozrejme tiez, jaj keby ste videli ten jeho vyraz, ako daval najavo, ze sa mam venovat jemu a nie psovi(pes bol od nas z ulice), a ked uz toho mal dost a ja som na jeho reakcie nereagovala, mileho psa nakopol, ale ako
tak decentne, ze uz chod, nechcem ta tu
bonita
napsal(a):
ahojtetak, zistila som, ze mam doma kona obranara...vosiel nam na dvor cudzi pes a zrebcovi sa hned od zaciatku nepacil, pes ma vsade nasledoval a zrebec samozrejme tiez, jaj keby ste videli ten jeho vyraz, ako daval najavo, ze sa mam venovat jemu a nie psovi(pes bol od nas z ulice), a ked uz toho mal dost a ja som na jeho reakcie nereagovala, mileho psa nakopol, ale ako
tak decentne, ze uz chod, nechcem ta tu
bonita tak to ty máš teda hlídače a koníka v jednom
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
jejda, jejda, musim nas zachranit! tak ukazky z dnesneho tyrania....
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
chladasek na VT parkur:
http://www.youtube.com/ watch?v=3s5FHwyhF-w&feature=related
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
krasa
http://www.youtube.com/watch?v= RHO9WO-HRv8&feature=related
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
pokracovanie:
http://www.youtube.com/ watch?v=kpXLb62EHKc&NR=1
ambra
napsal(a):
Hezký jenom kdyby mi to druhý video šlo otevřít a přehrát.
http://cz.youtube.com/watch?v =3s5FHwyhF-w&feature=related
tady neco ve skoku
woldemortik
napsal(a):
http://cz.youtube.com/watch?v =3s5FHwyhF-w&feature=related
tady neco ve skoku
Tak jsme se byly dneska vyvenčit.....
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
tak som po dlhsej dobe oprasila moje jazdecke schopnosti
bonita
napsal(a):
Ambraaa, viacej foteciek, prosiiim
Tak jo tady ještě jedna z víkendu
ambra
napsal(a):
Tak jo tady ještě jedna z víkendu
Tak a tady ze stejného místa v páře z loňského jara
ambra
napsal(a):
Tak a tady ze stejného místa v páře z loňského jara
Tak a ještě jedna ať si kochač bonita užiije všichni ostatní s ní
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
praveze, zacalo to este pred jazdou, ale nechcela som si to pripustit
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
no ona rada pomahahlavnou naplnou je zahrievanie postele
ambra
napsal(a):
a není na to zahřívání nějaká malá? ale vidím, že má pomocníka to se ti ty kříže s takovou vylepšej na to šup s vyhřátým pelíškem. A co takhle na ty záda zkusit spávat na ovčích kožešinách, krásně to hřeje
Ahojte ( převážně) holky, mám za úkol sehnat a objednat dovolenou někde na chatě či penzionu v ČR. Neměli byste nějaký tip, kde je krásně, popř. kde bych se aspoň já vyžila koňařsky?
fotka z trhu koní
siringa
napsal(a):
Ahojte ( převážně) holky, mám za úkol sehnat a objednat dovolenou někde na chatě či penzionu v ČR. Neměli byste nějaký tip, kde je krásně, popř. kde bych se aspoň já vyžila koňařsky?
fotka z trhu koní
Zkus nějakej penzion v Jeseníkách a nebo v Lednickovaltickým areálu, tam se mě osobně na cestách za koňmi líbilo nejvíc. V okolí lednicko valtickýho arelu by měly být i nějaký jezdecký stezky a kousek je Vlašic s rančem.
Nebo kdyby jsi chtěla zůstat na Hané a teďka budu dělat reklamu Plumlov a zajezdit si jít do Heliosu v Mostkovicích k p. Zichovi.
ambra
napsal(a):
Zkus nějakej penzion v Jeseníkách a nebo v Lednickovaltickým areálu, tam se mě osobně na cestách za koňmi líbilo nejvíc. V okolí lednicko valtickýho arelu by měly být i nějaký jezdecký stezky a kousek je Vlašic s rančem.
Nebo kdyby jsi chtěla zůstat na Hané a teďka budu dělat reklamu Plumlov a zajezdit si jít do Heliosu v Mostkovicích k p. Zichovi.
TAk jsem něco vyhledala věděla jsem, že něco je i ve Starém Městě pod Sněžníkem takže tady odkaz na jedn z několik penizonu tam http://narodnidum.vrchniprchni.cz/index.php?p=3 Jinak koníci tam jsou a tam by někde mělo bejt i stádo černejch kladrubáků.
A taky kontakt na Helios http://helios-mostkovice.ic.cz/contact.php a ubytování na Plumově např. http://www.pensionvemlyne.com/?cap=5805
ambra
napsal(a):
TAk jsem něco vyhledala věděla jsem, že něco je i ve Starém Městě pod Sněžníkem takže tady odkaz na jedn z několik penizonu tam http://narodnidum.vrchniprchni.cz/index.php?p=3 Jinak koníci tam jsou a tam by někde mělo bejt i stádo černejch kladrubáků.
A taky kontakt na Helios http://helios-mostkovice.ic.cz/contact.php a ubytování na Plumově např. http://www.pensionvemlyne.com/?cap=5805
Ahoj lidičky!!!Máte moc pěkný koníky,už hodně dlouho čtu tuhle diskusi a chtěla bych se taky přidat s mím polo chlaďáskem.Snad vám to neva
horallka
napsal(a):
Ahoj lidičky!!!Máte moc pěkný koníky,už hodně dlouho čtu tuhle diskusi a chtěla bych se taky přidat s mím polo chlaďáskem.Snad vám to neva
Můj roční hřebeček se jmenuje Gabriel....
horallka
napsal(a):
Můj roční hřebeček se jmenuje Gabriel....
matka ČMB,otec Kinský kůň
bonita
napsal(a):
Horallka: JJ ten je klaaasnyyy
Ja jsem se do něj totálně zamilovala když sem ho vyděla jako půlročního v inzerátech,jeli jsme se na něj podívat přes půl republiky a bylo to jasný za týden sem si ho vezla domů a splnila jsem si tak životní sen
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
to ti verim, on vlastne vyzera sam ako taky sennaozaj som zvedava, ako bude vyzerat ako dospely. Myslim, ze budes mat doma krasneho palomino huntera
my sme tiez sli skoro cez cele Anglicko pozriet na kobylu a tyzden na to, bola uz nasa
horallka
napsal(a):
Ja jsem se do něj totálně zamilovala když sem ho vyděla jako půlročního v inzerátech,jeli jsme se na něj podívat přes půl republiky a bylo to jasný za týden sem si ho vezla domů a splnila jsem si tak životní sen
horallka no hezký hříbě. Myslím, že ti z něj vyroste mohutnější čt.
bonita
napsal(a):
to ti verim, on vlastne vyzera sam ako taky sennaozaj som zvedava, ako bude vyzerat ako dospely. Myslim, ze budes mat doma krasneho palomino huntera
my sme tiez sli skoro cez cele Anglicko pozriet na kobylu a tyzden na to, bola uz nasa
No jo,když si srdíčko vybere,tak vzdálenost a peníze nerozhodují
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
dnes som sa zobudila a pozeram, ze sa mi asi stale sniva! tak chumelilo, az hruza a skoro cely den chumeli, s obcasnymi prestavkami jaj a Ambricko, pracujem na tych farbach, momentalne mam asi tak z 3/4 dokoncene znaky na hlave, bude to tak, ze v AJ znak a pod nim davam vlastne fotografie roznych druhov tazakov, teda poviem ti, hrabat sa v tych kopach CD a najst hlavu s tym pravym znakom, je pekna fuska
bonita
napsal(a):
dnes som sa zobudila a pozeram, ze sa mi asi stale sniva! tak chumelilo, az hruza a skoro cely den chumeli, s obcasnymi prestavkami jaj a Ambricko, pracujem na tych farbach, momentalne mam asi tak z 3/4 dokoncene znaky na hlave, bude to tak, ze v AJ znak a pod nim davam vlastne fotografie roznych druhov tazakov, teda poviem ti, hrabat sa v tych kopach CD a najst hlavu s tym pravym znakom, je pekna fuska
bonita nepřeháněj to, jinak nějaké odznaky jako hvězdičku a lysinu mám a mám i hermelínovou nohu od sally a jinak už jsem vymámila i nějaké fotky zkusím dneska ještě nahrát na rajče a pošlu odkaz
bonita
napsal(a):
vies, co zistujem, ze mam deficit "snupiek" na nose a "hviezdicky", ono tie anglicke plemena maju vacsinou lysiny, a najcastejsie tak cez celu hlavu
Šňupka i hvězda se najdou .. i na jedné hlavě
bonita
napsal(a):
sally: nee, myslela som oddelene, bud iba so snupkou alebo iba s hviezdickou
Na jedné hlavě je to lepší, nemusí se tam dávat tolik fotek, ne?
Hvězdy najdu, samotnou šňupku asi ne. Vždycky byla v kombinaci s hvězdou ( vlastně pozůstatek lysiny, kdy zmizela prostřední část)
sally
napsal(a):
Na jedné hlavě je to lepší, nemusí se tam dávat tolik fotek, ne?
Hvězdy najdu, samotnou šňupku asi ne. Vždycky byla v kombinaci s hvězdou ( vlastně pozůstatek lysiny, kdy zmizela prostřední část)
Tady i s nosním pruhem
sally
napsal(a):
Tak to taky dokážu nafotit . Pěkně zepředu hlavičku ukázat, jestli na ní není mimo šňupky jiný odznak
.
Hledala jsem, hledala, ale všichni šňupkáči k tomu na hlavě ještě něco malého bílého měli..
No tak to se asi se šnupkou můžeme jít bodnout - máme totiž bílej celej zbytek hlavy
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
a neda mi este, musim vam sem dat tu moju tetkujak si ona vie vyhodit z kopytka
bonita
napsal(a):
nechaj, uz som na to prislaja mam tie znaky na hlavach iba tazakov, aj ty by si mohla tie farby vyselektovat, co povies? akurat albina si akosik ako begana neviem predstavit(mam teraz na mysli toho lusitana cremela
, co tam mas)
bonita nic selektovat nebudu nejsme přece zaujatí proti ostatním koním, navíc většina jsou chlaďasi. Třeba strakoše nenajdeš na fotce autorským podpisem na chlaďasovi nebo toho albína asi taky ne
Jinak prosím co máš fotky hoď si tam autorskej podpis, předpokládám, že jsou všechny tvoje vlastní.
bonita
napsal(a):
jubilejni chladasci
jj, to si snad nemyslela vazneneeee pravdaze nie sme zaujati, to bol len taky moj subjektivny napad, akoze, ked to je na chladakoch, tak nech su tam farby a na chladakoch, logika, no ne?
vsak preto som dala za priklad toho cremela, i ked ma tak napadlo ten bolonak by mohol mat aj albinsku/cremelsku farbu, ale netvrdim, lebo "nevidiet este"
jasan, cisto len a len moje fota
preto mi to tak dlho trva
bonita
napsal(a):
jj, to si snad nemyslela vazneneeee pravdaze nie sme zaujati, to bol len taky moj subjektivny napad, akoze, ked to je na chladakoch, tak nech su tam farby a na chladakoch, logika, no ne?
vsak preto som dala za priklad toho cremela, i ked ma tak napadlo ten bolonak by mohol mat aj albinsku/cremelsku farbu, ale netvrdim, lebo "nevidiet este"
Pro Hanku.
My jezdili do Orlických hor na statek sv. Jána. Mrkni na net, mají tam svoje stránky.
Je to rodinný statek, příjemní lidé. Mají tam i koníky a možnost vyjížděk za 200 Kč a ubytování v selském stylu.
bonita
napsal(a):
Bonita, v postroji chlaďasa s hvězdou na vlastních fotkách nemám - po soutěžích nefotím a doma s hvězdou jsou jen maloši. Velcí buď lysina, nebo max. pár bílých chlupů na čele.
Ono i to focení dospělých je znesnadněno kšticí, často odznak na hoře na hlavě zakrývá.
bonita
napsal(a):
vidis, anglani maju vyhodu v tom, ze im tu ksticu zviazu maslickou, coked mi to je naprd, ked s hviezdickou som nasla len asi troch...
Určitě bude mít dost fotek v postrojích chlaďasů jen s hvězdou PetraŠ, fotila a fotí po soutěžích - i doma mají některé koně s tímto odznakem...
bonita
napsal(a):
ja sa to dnes pokusim nejako dotiahnut dokonca, ale je mi nejak blbo, zacala som pokaslavat, chcela som ist s konmi von(svieti slnko a do toho chumeli, no exotika hotova), ale len som pozbierala bobky a sup zasa dovnutra
Bonita: je to chládásek, údajně norik x arab. Je celkově drobnější, necelých 160 cm, krátké tělo, pohodlné kroky, ale ten chladnokrevník se v něm nezapře... No pod sedlo je to super koník, neměnila bych...
petapeta
napsal(a):
Bonita: je to chládásek, údajně norik x arab. Je celkově drobnější, necelých 160 cm, krátké tělo, pohodlné kroky, ale ten chladnokrevník se v něm nezapře... No pod sedlo je to super koník, neměnila bych...
ještě jedna - teda ty fotky takle malý nic moc....
bonita
napsal(a):
No oni na těch obrázcích stejně převládaj chlaďasi, takže těch jinejch koníků myslím nebude vadit.
bonita
napsal(a):
ale je nadherny, ani ja by som nemenila na tvojom mieste
Kde jste všichni?Spíte že jo! Ani se nedivím v takovím nudným počasí není na nic nálada ani naše kočky nevilízají z krabic