PRACANTKY - krásný pátek...

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2009 07:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

Holky jak mohla pochvalit Janka Kerouška mohu dnes i já Sessinu, zaparkovala jsem jí zadkem k pulenejm vratům, vet se v ní pošťoural a holka si to evidetně užívala, odložila si hlavu na mé rameno a já musela držet celou její inteligenci takže odběr absolutně bez problému, pak ještě že odeberem krev venku před boxem, zase jsem se vyděsila a ejhle ta trubka se ani nehla a když sem viděla jak zamilovaně čumí na veta bylo nám to jasné, holčička se rozříjela, jooo ale dostali jsme nařízeno zhubnout....tak jsem ji rovnou pak osedlala a šli jsme potit krev na pole, byla jak milius, jen madam to je citlivý žihadlo, jen člověk trochu přenesu váhu a reaguje, má sakra citlivej plyn ale byla slušná, asi budu jezdit hlavně když má říji...každopádně jí to musí napsat do menstruačního kalendáře...a budu potřebovat milion rad...***

16.1.2009 07:51
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Holky jak mohla pochvalit Janka Kerouška mohu dnes i já Sessinu, zaparkovala jsem jí zadkem k pulenejm vratům, vet se v ní pošťoural a holka si to evidetně užívala, odložila si hlavu na mé rameno a já musela držet celou její inteligenci takže odběr absolutně bez problému, pak ještě že odeberem krev venku před boxem, zase jsem se vyděsila a ejhle ta trubka se ani nehla a když sem viděla jak zamilovaně čumí na veta bylo nám to jasné, holčička se rozříjela, jooo ale dostali jsme nařízeno zhubnout....tak jsem ji rovnou pak osedlala a šli jsme potit krev na pole, byla jak milius, jen madam to je citlivý žihadlo, jen člověk trochu přenesu váhu a reaguje, má sakra citlivej plyn ale byla slušná, asi budu jezdit hlavně když má říji...každopádně jí to musí napsat do menstruačního kalendáře...a budu potřebovat milion rad...***

Tak to je paráda......Sistr se předvedla v tom nejhezčím světle Já byla včera taky terénit, zdá se, že nožka je už v úplném pořádku, ikddyž s kosmetickou vadou
Jen s jeho a mou kondičkou je to horší Máme co dělat, abychom za měsíc byli alespon trošičku fit. OBA

16.1.2009 08:09
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tak to je paráda......Sistr se předvedla v tom nejhezčím světle Já byla včera taky terénit, zdá se, že nožka je už v úplném pořádku, ikddyž s kosmetickou vadou
Jen s jeho a mou kondičkou je to horší Máme co dělat, abychom za měsíc byli alespon trošičku fit. OBA

Jo a včera mi psala Zuzajda, posílala mi MMS obou koníků se kterýma tam jela Oba prý chodí s nějakejma chybama, že je to tam fest náročné a na všechno koukají....
Taktéž pro ni docela záhul, ale je po boku samých parkurových hvězd, kdo by nejel Mám vás všechny pozdravovat a vzkázat, že fotí jak o život

Včera jsem se koukala, kdy že to dávají na eurosportu a snad jen chabý záznam až ve středu Tož mě to docela nakrklo......
Jo a prdel mě svědí až bych skákala....Proto hledám takové fotky, aspoň

16.1.2009 08:11
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

no, babizny tak píchací královna vás zdraví:))
Jak vidím ty Lenušákovy fotečky, kurnik, taky bych si zajumpala..já jich moc ve skoku ani nemám...není fotograf..
jinak dneska snad zmáknu nějakou vyjížďku ještě předtím, než Leňuch dorazí,...

16.1.2009 08:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

no ani mi nemluv, já se na tom poli zapotila a kobyla tež i po vykrokování se z ní ve stáji čudilo...no chválu pěju, ale i včera měla zas zádrhel, to když jsem jí vedla ke koním, kdybych ji neměla vyšetřenou váhala bych jestli to není hřebec co jde na připuštění, poskakovala kolem mě jako koza, na zadní na přední ale to vše na prověšeném vodíktu, ona je hrozný střevo ze začátku, v podstatě ale jsem nevěděla co s ní, bitkařit s ní a riskovat, že se naštve a utečemi sem nechtěla, ona spíš jen tak blbla, fakt jen pobíhala kolem mě a šila sebou...tak jsem ji nechala pak jsem na ní jen houkla a cukla vodákem ještě hodila prostest, tak jsme šli ptá metru pozpátku, ale má štestí že není sprostá dobře ví že by mě odtáhla kdyby chtěla...no každý den pytel zážitků, asi napíšu knihu...abych se vám tu tak šíleně nerozepisovala...:)
Leni takže vyšlapuje jako král co...Honzík i vy to zmáknete jsem na to zvědavá!já jedu zítra taky omrknout tu trenérku ke který jedem za týden, kobyla bude nadšená a to zcela vážně...holky ona mě udře..zlatej Sabulák, to je flákač jako já...

16.1.2009 08:22
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Jak vidím ty Lenušákovy fotečky, kurnik, taky bych si zajumpala..já jich moc ve skoku ani nemám...není fotograf..

Ty poslouchej a vkolik jako míníš zdeřit z roboty???? Chceš dostat? My podstivci alespon do 15 hod a panička snad zkončí ve 12 hodin aby stihla ještě i vyjíždku
Kláruš, já jsem taky na něj zvědavá....Zatím chodí moc pěkně. I na otěži hezky vyšlapuje a prodlužuje klus......Už není ta chcíplinka co drepšila na místě Ale!!!!!!!! V hale může být zase všechno jinak. Takže nechválím, dokud nezkusím,. Ale těším se jak malé děcko, snad do toho nic nevleze.

16.1.2009 08:24
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Leni bohužel vubec netuším kam a Zuza jela a co tam dělá...ale jestli jsem to pochopila jela jako doprovod s někým na závody...?
Píchací královno, včera jsem na tebe myslela.. hele Janucho však až příště dorazíme tentokrát v létě. postavíme nějaký baráky a vy nám to holky ukážete nebo ještě lépe, přijedem v termínu až budeš mít v plánu nějaké VT a pracantky ti zdokumentují každý krok:))))))))

16.1.2009 08:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Leni bohužel vubec netuším kam a Zuza jela a co tam dělá...ale jestli jsem to pochopila jela jako doprovod s někým na závody...?
Píchací královno, včera jsem na tebe myslela.. hele Janucho však až příště dorazíme tentokrát v létě. postavíme nějaký baráky a vy nám to holky ukážete nebo ještě lépe, přijedem v termínu až budeš mít v plánu nějaké VT a pracantky ti zdokumentují každý krok:))))))))

Já bych se tý haly nebála, třeba ze začátku koukat, ale až mu hlavu zaměstnáš nebude čas přemýšlet kde je jaký bubák schovaný, my loni byli taky prvně na hala, 15 minut jsme tam courali a koně se okoukávali a pak se začlo dělat a už nci neřešili....

16.1.2009 08:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Já bych se tý haly nebála, třeba ze začátku koukat, ale až mu hlavu zaměstnáš nebude čas přemýšlet kde je jaký bubák schovaný, my loni byli taky prvně na hala, 15 minut jsme tam courali a koně se okoukávali a pak se začlo dělat a už nci neřešili....

Lenuško, já bych se tež haly nebála..naopak mi příjde, že am koně nemají až tak moc po čem čumět..akorát Kerku trochu plašily ty zvedající se plechy při vichru:))
Teďkom už se do haly nepodívá, páč ho nikdy už nehodlám drezurovat a jestli bude v pořádku,má slíbený jenom terén..
s těma VT jsme furt rozpolcená, když já sjem hrozně stydlivá a mám běs, že se tam něco posere,nebo pojedu jak debil a tak...
jsem už hrozně dlouho nikde nebyla, naposledy s klusákem na minimaxi:))
a zásadně neskáču baráky, nemám z toho dobrý pocit, sjme do metru spokojená a Vica tež, se pak moc neudře:)

16.1.2009 08:31
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Zuzajda odjela na CSIO Leipzig do Německa. Měla jsem tam jet sní pouze se kouknout na hlavní cenu v neděli. Ale dostala bombovou nabídku a to jet jako ošetřovatelka se dvěma koníky přímo tam a tak vyrazili už v úterý....Takže naše Zuzajda je v "zákulisí" se všemi těmi známými vrcholovými sportovci
Bude mít co holky vyprávět....Těším se až to zdokumentuje tady

A jeden létající prďola

16.1.2009 08:34
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Zuzajda odjela na CSIO Leipzig do Německa. Měla jsem tam jet sní pouze se kouknout na hlavní cenu v neděli. Ale dostala bombovou nabídku a to jet jako ošetřovatelka se dvěma koníky přímo tam a tak vyrazili už v úterý....Takže naše Zuzajda je v "zákulisí" se všemi těmi známými vrcholovými sportovci

A jeden létající prďola

ju tak to je super...no a co ty? nepřifrčíš?

16.1.2009 08:34
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

A jeden létající prďola

Ale já neřeším halu jako co se bubáků týče, to né.....Však Honzajs už v hale byl tenkrát u trenérky......Ale myslela jsem to tak, jako že ted hezky šlape dopředu, ale venku.....Že možná jak přijdem do haly a začnem s prací, už se mu tolik vpřed chtít nebude

A ještě jeden létající

16.1.2009 08:39
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Ale já neřeším halu jako co se bubáků týče, to né.....Však Honzajs už v hale byl tenkrát u trenérky......Ale myslela jsem to tak, jako že ted hezky šlape dopředu, ale venku.....Že možná jak přijdem do haly a začnem s prací, už se mu tolik vpřed chtít nebude

A ještě jeden létající

Tu je Honzajs nějaký malý, krátký

16.1.2009 08:40
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

A ještě jeden létající

kurnik, jak se toho smraďoch oskinatý nebojí..:)
zadní si šlušně hlídá:))

16.1.2009 08:41
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tu je Honzajs nějaký malý, krátký

Klári, přifrčím, ale počkám na Jaňušku.....Ať jsme aspon částečně kompletní.....Však my se domluvíme....

16.1.2009 08:42
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

Lenuško, tak on už nikdy dlouhý nebude..za to Vica je jak čtrnáct dnů...:)
teď už je aspoň nějak formovaná, ale předtím byla jak dlouhý autobus:)

16.1.2009 08:44
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Lenuško, tak on už nikdy dlouhý nebude..za to Vica je jak čtrnáct dnů...:)
teď už je aspoň nějak formovaná, ale předtím byla jak dlouhý autobus:)

Však já jsem ráda, že není dlouhý
Tahle je hrozně úchylná

16.1.2009 08:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Však já jsem ráda, že není dlouhý
Tahle je hrozně úchylná

náhodou, ta je boží...když si vzpomenu, jak mě Vica odtřepla, když jsem si sedla více dozadu...tež jsem to zkoušela po 14 dnech, co jsem jí měla doma:))
ha, tady jako punk´s not dead:))

16.1.2009 08:48
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
náhodou, ta je boží...když si vzpomenu, jak mě Vica odtřepla, když jsem si sedla více dozadu...tež jsem to zkoušela po 14 dnech, co jsem jí měla doma:))
ha, tady jako punk´s not dead:))

Kurnik, furt hledám, kde mám tu čepicu a nemůžu ju najít......Beztak je někde u tebe
Jak utopit poníka????????

16.1.2009 09:02
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):

To je fakt tragicke s tim seznamem Konecne chvile klidu po ranu a

Leni kdy vyrážíš s Oskičem na parkury?

16.1.2009 09:12
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
To je fakt tragicke s tim seznamem Konecne chvile klidu po ranu a

Leni kdy vyrážíš s Oskičem na parkury?

Já bych hrozně moc chtěla, aby se Markétka naučila a aspon jednou jedinkrát s ním vyjela na křížkový parkur

16.1.2009 09:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

hej, tak tu čepku nemám a nevím, kdo měl můj svetr pěkně dlouho doma:)))
a oskišon je boží, příště musím porajtovat více..borok to odnese...:)

16.1.2009 10:42
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
hej, tak tu čepku nemám a nevím, kdo měl můj svetr pěkně dlouho doma:)))
a oskišon je boží, příště musím porajtovat více..borok to odnese...:)

Kdybys tak radši vyrajtovala Honzajse a ne malého bubina, to ni, že???? Honzajs si o to vždycky sám řekne , očima tě vyhupuje na hřbet
Jo a už mám jídelníček na večer
Uděláme si těstovinový salát s brokolicí, kukuřicí, nivovou omáčkou a sýrem...... Ku tymu vínečko a pod pjeřynke Máš doma ještě ten spacák od minula?

Jinak ráno jsem se zcela zděsila kolik zas nového sněhu napadlo....A pořád padá a padá. Je sice mokrý, těžký, ale na pohled byste nenašli volnou větvičku bez sněhu ....Prostě všude bílo.....

16.1.2009 10:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Kdybys tak radši vyrajtovala Honzajse a ne malého bubina, to ni, že???? Honzajs si o to vždycky sám řekne , očima tě vyhupuje na hřbet
Uděláme si těstovinový salát s brokolicí, kukuřicí, nivovou omáčkou a sýrem...... Ku tymu vínečko a pod pjeřynke Máš doma ještě ten spacák od minula?

Jinak ráno jsem se zcela zděsila kolik zas nového sněhu napadlo....A pořád padá a padá. Je sice mokrý, těžký, ale na pohled byste nenašli volnou větvičku bez sněhu ....Prostě všude bílo.....

To je nádherný výhled....mazec....
Holky a jeden kvíz, vím, že nevím všechno a že některé věci které berete jako, že je to tak správně být třeba nemusí, včera mě rozvyklali...ale já myslím, že to dáváme dobře a že to tak má být..
Na které straně má být guma u podbřišníku, tam kde se dotahuje nebo na druhé pravě straně?schválně..

16.1.2009 10:47
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
To je nádherný výhled....mazec....
Holky a jeden kvíz, vím, že nevím všechno a že některé věci které berete jako, že je to tak správně být třeba nemusí, včera mě rozvyklali...ale já myslím, že to dáváme dobře a že to tak má být..
Na které straně má být guma u podbřišníku, tam kde se dotahuje nebo na druhé pravě straně?schválně..

Jo a Jani hnědně ti už kerydlo, mě sa malá vrací do světlé čokolády...

16.1.2009 10:50
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Jinak Honzík nám všem posílá pozdravy z teplé postýlky, prý si ustlal na hovínkách a vzkazuje, že si máme pořádně máknout a neflákat se v práci, ať se mají oni koňuši dobře
Jo a zítra Markíz nepřijde, tak vytáhnu Oskiše aspon takhle.......Honzajs pujde makat pod sedlo

16.1.2009 10:51
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Jinak Honzík nám všem posílá pozdravy z teplé postýlky, prý si ustlal na hovínkách a vzkazuje, že si máme pořádně máknout a neflákat se v práci, ať se mají oni koňuši dobře
Jo a zítra Markíz nepřijde, tak vytáhnu Oskiše aspon takhle.......Honzajs pujde makat pod sedlo

Tož gumy mají být na straně dopínání sedla.......

16.1.2009 11:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

no, tak já tež mám gumy na straně dotahovací...
ale věřila bych tomu, že by to mohlo být i naopak...:))
Jinak Lenica, ty fakt hodláš odjet už ráno? Kurnik, jak já to zas budu venčit to koňstvo..
ok a vymyslela jsme Lenušku jednu věc, že dokud ti nezačnu lézt na nervy, budeme to střídat, jeden weekend k tobě, jeden ke mně...protože Kuláš mi oznámil, že má v sobotu první fotbal..tož když se venčí on, nebudu já sedět doma..:))

16.1.2009 12:47
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
no, tak já tež mám gumy na straně dotahovací...
ale věřila bych tomu, že by to mohlo být i naopak...:))
Jinak Lenica, ty fakt hodláš odjet už ráno? Kurnik, jak já to zas budu venčit to koňstvo..
ok a vymyslela jsme Lenušku jednu věc, že dokud ti nezačnu lézt na nervy, budeme to střídat, jeden weekend k tobě, jeden ke mně...protože Kuláš mi oznámil, že má v sobotu první fotbal..tož když se venčí on, nebudu já sedět doma..:))

No ještě porozmýšlím, či tě vůbec snesu vedle mě tak často

16.1.2009 14:07
haisovad

XXX.XXX.208.220

lanika napsal(a):
No ještě porozmýšlím, či tě vůbec snesu vedle mě tak často

Dobré jitro všem,
právě jsem se probrala z komatu.
Ples byl luxusní. vystoupil Miro Žbiro a Martou...fakt paráda. A Žofín má své kouzlo. Vypila jsem mraky všeho...Mojito, Bayleis, Jameson...mno smršť jak má být. Navázala jsem spoustu pracovních kontaktů...
Dneska mě čeká Odlies party a zítra další ples...se z toho chlastu nedostanu

Přidejte reakci

Přidat smajlík