Ahoj všem koníkářům
S kamarádkou bychom si rády zavzpomínaly na staré dobré časy strávené u koní a chtěly bychom si vyjet na vyjížďku krásnou zimní přírodou, pořídit pár fotek... Kdo máte koníky a byli byste ochotni \"půjčit\", budeme moc rády. Cenu respektujeme - nebude-li přemrštěná
Balík mrkve s sebou samozřejmostí
Můžeme Vám pak třeba koníky i nafotit (obě máme zrcadlovky) sice nejsme žádný profi, ale každá zkušenost vítána
a foteček není nikdy dost... Nebyla by to samozřejmě přepadovka na půl dne (mám malé závislé mimi
).... Nejlíp už tenhle víkend - přijede manža, může hlídat
Tak dejte vědět
Krásný den Vám i Vašim miláčkům!
moninka
napsal(a):
Ahoj všem koníkářům
S kamarádkou bychom si rády zavzpomínaly na staré dobré časy strávené u koní a chtěly bychom si vyjet na vyjížďku krásnou zimní přírodou, pořídit pár fotek... Kdo máte koníky a byli byste ochotni \"půjčit\", budeme moc rády. Cenu respektujeme - nebude-li přemrštěná
Balík mrkve s sebou samozřejmostí
Můžeme Vám pak třeba koníky i nafotit (obě máme zrcadlovky) sice nejsme žádný profi, ale každá zkušenost vítána
a foteček není nikdy dost... Nebyla by to samozřejmě přepadovka na půl dne (mám malé závislé mimi
).... Nejlíp už tenhle víkend - přijede manža, může hlídat
Tak dejte vědět
Krásný den Vám i Vašim miláčkům!
Ahoj,zkus Vlaďku Benešovou v Jivně,jestli to není pro Tebe daleko.
Jestli budeš mít zájem,telefon ti pošlu na mejla.
J.
moninka
napsal(a):
Hmm máme stejné záliby - přirozená komunikace a dálkové vyjížďky - to je sen... No snad jednou
![]()
No,já jsem věčný začátečník,ale zajímá mě to.
Vlaďka tam má asi 20 koní,různého stáří,většinou 4étéčka,má tam snad i QH,prostě tam je pro koníky ráj.
Tak číslo píšu a moc jí pozdravuj od Jarči ze Slanýho!![]()
![]()
jaruska
napsal(a):
![]()
No,já jsem věčný začátečník,ale zajímá mě to.
Vlaďka tam má asi 20 koní,různého stáří,většinou 4étéčka,má tam snad i QH,prostě tam je pro koníky ráj.
Tak číslo píšu a moc jí pozdravuj od Jarči ze Slanýho!![]()
![]()
Jasně že budu pozdravovat, jestli to klapne
Tý jo takový stádo... Já jsem taky věčný začátečník, ale až se mi budou jednou na pastvině pást vlastní koníci, o jiném přístupu ani neuvažuju, chytlo mě to za srdce
Tak Ti moc moc děkuju
moninka
napsal(a):
Jasně že budu pozdravovat, jestli to klapne
Tý jo takový stádo... Já jsem taky věčný začátečník, ale až se mi budou jednou na pastvině pást vlastní koníci, o jiném přístupu ani neuvažuju, chytlo mě to za srdce
Tak Ti moc moc děkuju
![]()
![]()
Číslo máš na mejlu,budu moc držet palečky,ať to vyjde!!!!![]()
![]()
Strašně ráda bych se tam k ní taky podívala
,ale to je vejlet na celej den a ty mojke hemelky by tu byly chudinky samy,to já je neopustím.