lucinka1005

XXX.XXX.2.142
Ahoj sháním černou uzdečku velikosti COB v dobrém stavu a dále koupím zateplovací kamaše také v dobrém stavu
lucinka1005
napsal(a):
Ahoj sháním černou uzdečku velikosti COB v dobrém stavu a dále koupím zateplovací kamaše také v dobrém stavu
U nás ve stáji má zrovna na prodej pěknou černou uzdečku se zdobenou čelenkou kamínky, kombinovanej nánosník a otěže...zeptám se pokud ještě nemá kupce...koupila cobku ale je jim malá....
klawdie
napsal(a):
U nás ve stáji má zrovna na prodej pěknou černou uzdečku se zdobenou čelenkou kamínky, kombinovanej nánosník a otěže...zeptám se pokud ještě nemá kupce...koupila cobku ale je jim malá....
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2910292/ Uzdecku-cob-s-kaminky.php
zde máš odkaz ...jedna mezera.
lucinka1005
napsal(a):
Třmeny podium s košem - Poptávka - [3.4. 2009]
sháním třmeny hliníkové od Podia s košem, prosím nabídněte, děkuji cerridwen@seznam.cz 775030513
klarusa
napsal(a):
ahojky, copak budes jezdit vytrvalost? jak se tam na severu cech vubec mate?
01# no tak nějak vždycky jsme jezdili s Fífou, co ho mám, sice ne offic, ale o víkendech cca 60 km uděláme loni jsme jeli na Prezidku z Rychnova po svejch, bylo to přes Rádlo, Jeřmanice, Zelené údolí, Proseč, Janov, Hrabětice - nocleh, Prezidka, Hubert - vyhrál, dále Nová Ves, Černá studnice, Dalešice, Pulečný, a Rychnov, to celé bosky s přípravou samozřejmě.. jezdíme na Dolánky, Turnov, Malou skálu, no nenudíme se tady, jo Breťák prý je na tom zle, má hodně zlou nemoc, ale ne tu, když tak do mailu, jestli chceš .. paaaaaaaaaa a dík za info, nevíš, kde ty třmeny sehnat? mám kotník v pr.. a vypadají dobře, měla jsem utržené vazy, auinky .. tak proto
jinak se můžeš kouknout na rajče, cerridwen nick .. máme tam nějaké foto .. pa