Babizny zdarec:)
Tak já jsem včera provětrala maximálně ryzobně, ta kobyla by mohla snad chodit vytrvalost..tolik kilometrů klusem a cvalem po úplně božím povrchu a oan fičela jak drak..:)
no a dneska dorazí i kája, tak vyvětrám i černou věc..:)
btw dneska nás čeká poslední injekce, bubák, už má krk celý dopíchaný..:(
No, snad to teď nějak půjde a bude moct chodit ven téměř denně, aby se pořáděn vyběhäl a zapracoval...páč ten cval po lensích cestácha polích je tka nějak méně kontrolovaný...táhne jako prase, černoch jeden:)
a holky, hlavně po dlouhé době budu snad moct fotit koně bez síťky na nose:))
prosím, prosím, prosím, ať to zabere:)
kukinatost
napsal(a):
Tak já jsem včera provětrala maximálně ryzobně, ta kobyla by mohla snad chodit vytrvalost..tolik kilometrů klusem a cvalem po úplně božím povrchu a oan fičela jak drak..:)
No, snad to teď nějak půjde a bude moct chodit ven téměř denně, aby se pořáděn vyběhäl a zapracoval...páč ten cval po lensích cestácha polích je tka nějak méně kontrolovaný...táhne jako prase, černoch jeden:)
Držím palec Jaňule..hele trochu nám vyrostl krček
a včera jsem Sabullu obrtěžovala u večeři a česala jsem mu tu jeho hříváka a jsem na vážkách jedśtli neudělíám fik...jo a bobek už má 5 cm dlouhouo bílou hřívu podrůstá mu....tady je to vidět jak je celý do běla...
klawdie
napsal(a):
a včera jsem Sabullu obrtěžovala u večeři a česala jsem mu tu jeho hříváka a jsem na vážkách jedśtli neudělíám fik...jo a bobek už má 5 cm dlouhouo bílou hřívu podrůstá mu....tady je to vidět jak je celý do běla...
mám to z mobila a je to děs foto...ale vypadal jak elegán když jsem ho učísla...
klawdie
napsal(a):
mám to z mobila a je to děs foto...ale vypadal jak elegán když jsem ho učísla...
a pupendo...
kukinatost
napsal(a):
Dobré ráno, Jaňuchu, přeju, aby to dopadlo
a co se sítky týká, mrkala jsem jak jojo, Jesica Kurten a její "Castle Forbes Libentina" měla také něco takového na čumáčku!!!
Jedu do rachoty, třeba bude klidněji a já nakouknu i sem... Jinak pěkný den!!! Všem..
"Libentina"..
kukinatost
napsal(a):
Toš předčasně hip, hip hurááááá. Kéž by už bylo po všem Honzík si s Oskišem taky pěkně mákli, ale ten smrádek malý tvrdohlavý.......Máme takový jeden velký prudký treningový kopec, který jsme šli i den předtím, jenže Oskiš se rozhodl, že on tam nepujde a začal se Markétce topčit, nakonec s ní zklusal jiný kopec dolů a pořád vymýšlel, tož jsem ji dala podržet Honzina a dostal odemne na prdel, dokonce jsem si i na něj sedla a párkrát s ním vyšla směrem nahoru. Pak jako sedla Markíz, všechno vpohodě, ale on znova v tom mega kopci se točil a chtěl dolů zdeřit. No chvála bohu že ho Markétka ukočírovala
Holomek jeden ...Nakonec normálně smrádek malý zaútočil na Rosu, což je mamut kobylka a on nasprosto útok jak prase
Asi chránil Honzíka....Jsem říkala, my máme doma 4 psy, ale nejvíc hlídá Oskar ![]()
![]()
klawdie
napsal(a):
jj, Vica má krk jak Sabuloid, je to moje zrzavé hřebčisko..byla jsem moc potěšena, páč i vet si myslel, že je osmiletá..:)
a včera sjem jela kolem kámošky a ta mi tvrdila, že určitě vyrostla..je to prostě moje krásné a oddané konisko..:)
Jinak ze Sabuláka se tež konenčně vyloupnul pan Kůň...:)))
jsme četla,že zvažuješ tu drezruku s ním, ju?
Já se zas těším, až si bduu moct jumpnout s Vicou..
lanika
napsal(a):
Toš předčasně hip, hip hurááááá. Kéž by už bylo po všem Honzík si s Oskišem taky pěkně mákli, ale ten smrádek malý tvrdohlavý.......Máme takový jeden velký prudký treningový kopec, který jsme šli i den předtím, jenže Oskiš se rozhodl, že on tam nepujde a začal se Markétce topčit, nakonec s ní zklusal jiný kopec dolů a pořád vymýšlel, tož jsem ji dala podržet Honzina a dostal odemne na prdel, dokonce jsem si i na něj sedla a párkrát s ním vyšla směrem nahoru. Pak jako sedla Markíz, všechno vpohodě, ale on znova v tom mega kopci se točil a chtěl dolů zdeřit. No chvála bohu že ho Markétka ukočírovala
Holomek jeden ...Nakonec normálně smrádek malý zaútočil na Rosu, což je mamut kobylka a on nasprosto útok jak prase
Asi chránil Honzíka....Jsem říkala, my máme doma 4 psy, ale nejvíc hlídá Oskar ![]()
![]()
hehe Leni tož to je dobře občas na zadek dostat potřebujou, co se s nima nervovat...taky jsem nedávno sabulákovi nařezala a uděla jsem dobře byla to jen vysírka jsou to pořád jen malý kluci...cukr a bič na ně...
Jani ano zvažuju, mám na dosah ochotnou a dobrou trenérku a domluvit s ní treninky aspon 1-2 měsíčně aby nás porovnala by bylo super,nemá tolik času a já tolik peněz baych jezdila s obouma každej tejden an trenink...ale chtěla bych aby na něj mrkla, ted se rozchodil a občas zmízí i ta ta nečistota, zaleží jestli blbne ve výběhu s koňma...hlavně má ted i uplně jiné chody, no museli by jste vidět na živo...ale když vidím toto...a vzpomínám na slova paní Jeřábkový tak mě to mrzí aby se jen tak bimbal po lese...aspon an dobrém stupni přiježděnosti můžem pracovat...
klawdie
napsal(a):
hehe Leni tož to je dobře občas na zadek dostat potřebujou, co se s nima nervovat...taky jsem nedávno sabulákovi nařezala a uděla jsem dobře byla to jen vysírka jsou to pořád jen malý kluci...cukr a bič na ně...
Jani ano zvažuju, mám na dosah ochotnou a dobrou trenérku a domluvit s ní treninky aspon 1-2 měsíčně aby nás porovnala by bylo super,nemá tolik času a já tolik peněz baych jezdila s obouma každej tejden an trenink...ale chtěla bych aby na něj mrkla, ted se rozchodil a občas zmízí i ta ta nečistota, zaleží jestli blbne ve výběhu s koňma...hlavně má ted i uplně jiné chody, no museli by jste vidět na živo...ale když vidím toto...a vzpomínám na slova paní Jeřábkový tak mě to mrzí aby se jen tak bimbal po lese...aspon an dobrém stupni přiježděnosti můžem pracovat...
no a zvažovala jsem tenhle fiking
tatka to má teda trochu přehozený
foto ze stránek Kubištů
klawdie
napsal(a):
no a zvažovala jsem tenhle fiking
tatka to má teda trochu přehozený
foto ze stránek Kubištů
Neumírejte mi tu kde jste baby...
.....si asi budu muset vzít jeden den volno a vyrazit drnat s tou mojí kobylou po vesnici.....ch jo furt nějaký problémy..
kukinatost
napsal(a):
Já pracuju a když jsou "pacoši", tak se na net nedostanu..
Lenušku, já Ti ty Vaše kopečky toliko závidím.. Taky tu mám schované 2, ač to na té naší rovině není vidět, ale než k nim dojdu, je to fůra času..
Holky, stále mám v hlavě brouka, dostala jsem nabídku na fajně práci u koní..
No, nevím, jak by to bylo s budoucností.. chjo..
Klári, mrzí mne, že Vás o víkendu neuvidím, mám poslední směnu na Benzině a SO+NE mi vychází denní
Tak snad příště..
molly
napsal(a):
Já pracuju a když jsou "pacoši", tak se na net nedostanu..
Lenušku, já Ti ty Vaše kopečky toliko závidím.. Taky tu mám schované 2, ač to na té naší rovině není vidět, ale než k nim dojdu, je to fůra času..
Holky, stále mám v hlavě brouka, dostala jsem nabídku na fajně práci u koní..
No, nevím, jak by to bylo s budoucností.. chjo..
Klári, mrzí mne, že Vás o víkendu neuvidím, mám poslední směnu na Benzině a SO+NE mi vychází denní
Tak snad příště..
nemyslím že jedem naposled..tak určo na koukandu bude ještě čas...a co Molinatou nevytáhneš na nějakej trenink? hele zvaž to přeci jen ta práce u koníku to bude osudový...a jestli je to tak fajnový...a na benzíně už teda končíš, musí to být záhul obzvlášt ty noční...já mám ted volněji psí salon nám brzdí zima a tak jsem měla volněji a musím říct že zatím nehtová modeláž mi sedí, učím se a zdokonaluji a ted chystám další větší investici do kvalitního gelu...tohle nic moc jen plesová úprava lakem...
klawdie
napsal(a):
nemyslím že jedem naposled..tak určo na koukandu bude ještě čas...a co Molinatou nevytáhneš na nějakej trenink? hele zvaž to přeci jen ta práce u koníku to bude osudový...a jestli je to tak fajnový...a na benzíně už teda končíš, musí to být záhul obzvlášt ty noční...já mám ted volněji psí salon nám brzdí zima a tak jsem měla volněji a musím říct že zatím nehtová modeláž mi sedí, učím se a zdokonaluji a ted chystám další větší investici do kvalitního gelu...tohle nic moc jen plesová úprava lakem...
Vy jste ostudy baboně......člověk tu chvíli není a vy snad spíte či co
Intrastat mám za sebou, ted se můžu naplno věnovat vám
Dobrá zpráva- boule mizí na očích, je zas o poznání menší
lanika
napsal(a):
Vy jste ostudy baboně......člověk tu chvíli není a vy snad spíte či co
Intrastat mám za sebou, ted se můžu naplno věnovat vám
Dobrá zpráva- boule mizí na očích, je zas o poznání menší
Tak to je paráda, jak to začne je za chvilku v čudu..hurááájsem tu nebaví mě makat...no nic nového že..
klawdie
napsal(a):
Tak to je paráda, jak to začne je za chvilku v čudu..hurááájsem tu nebaví mě makat...no nic nového že..
U nás sníh taje- to je hrůza......Za chvíli tu nic nezbude
ne že bych byla zastáncem zimy, ale to ježdění je fakt boží......
lanika
napsal(a):
u nás taky přes stájem a prej máme skluzavku jak je to tam udupaný...já bych brala spíš suší jaro...
lanika
napsal(a):
Tehle fotce se musím pořád smát, protože mi připomíná jednu historku, když u nás byl veterinář kvůli abcesu
Cituji ......."Paní, vidíte ty napuchlé plece???? To bude určitě z toho." ![]()
![]()
![]()
Připomínám abces byl na zadní noze ![]()
![]()
lanika
napsal(a):
Tehle fotce se musím pořád smát, protože mi připomíná jednu historku, když u nás byl veterinář kvůli abcesu
Cituji ......."Paní, vidíte ty napuchlé plece???? To bude určitě z toho." ![]()
![]()
![]()
Připomínám abces byl na zadní noze ![]()
![]()
No jo no odborníci....taky mám to jasně natažená šlacha podívejte jak ten otok opadl...pane doktore to nebude to spíš abces...ne ne určitě né...a hups už je to venku
Já furt čekám na ty moje rtg sahibka se správou od jinýho doktora jen ten můj milovanje kamarád je strašná brzda...by mě zajímalo jak se k tomu vyjádřil jinej...
klawdie
napsal(a):
No jo no odborníci....taky mám to jasně natažená šlacha podívejte jak ten otok opadl...pane doktore to nebude to spíš abces...ne ne určitě né...a hups už je to venku
Já furt čekám na ty moje rtg sahibka se správou od jinýho doktora jen ten můj milovanje kamarád je strašná brzda...by mě zajímalo jak se k tomu vyjádřil jinej...
Molinatá zatím relaxuje, jak skáču z jedné práce do druhé, tak není mnoho času
Každopádně od února se to zlepší, víkendy budou volné, pokud nebude nějaký akutní případ a "příslužba"..
Jo, někam bych vyrazila, autí už mám, tak jen půjčit vlek
Ale jak říkám, zatím není kdy a kam...
molly
napsal(a):
Molinatá zatím relaxuje, jak skáču z jedné práce do druhé, tak není mnoho času
Každopádně od února se to zlepší, víkendy budou volné, pokud nebude nějaký akutní případ a "příslužba"..
Jo, někam bych vyrazila, autí už mám, tak jen půjčit vlek
Ale jak říkám, zatím není kdy a kam...
no soustředění je vypsaných spousty..i ten Žíla tu bude....Nágrovka trenuje i bez domluvy se Zvěřinou, takže nejen v danných termínech, pak jsou tu skokový s Černým a Jandourkem a v Kladrubehc zas Jeřábková...vozík má naše stájová kolegyně nově koupený, tak není problém zapujčit...nebo mám kamaráda nám ho zapujčí, hcic vyrzit s tím sabulou, tak se třeba pak domluvíme...
kukinatost
napsal(a):
Zdravim z obeda, dneska jsem si skocila do ciny, uz mi tecou sliny :-)
Sabula bude fakt nakonec driv bilej nez Saxik. Ja uz se pri cisteni dusim chlupama, myslim, ze v breznu bude letni model :-)
kukinatost
napsal(a):
Juva, tak to težce závidím, Evizna...
já mám doma zatím čenrého kodiaka a ne plňasa...on si an té srsti dává fest záležet...ryzec to má krtáké a extra husté...on husté a 10 centimetrové..
Kurnik, v to Hradci byste se mohly soustředit furt, co?:)
Akorát kde na to vzít..já zas budu další měsíce rozcházet prachy za toho veta, ještě doplácím sedlo a v dubnu mi končí splátky za kolo, hurá...zas by mi ho mohl někdo čornout, bych zabila...zbytečně 20000 v řiti kvůli šmejdům feťáckým...
kukinatost
napsal(a):
se dívám na ty letní fotky, kurnik, hnědák jak vyšije:)
a musím napsat debilní zprávu...kurnik, tomu říkám KOPR:)
kukinatost
napsal(a):
nj, klasika, dorazím a vy všechny na obědě..já jsem si odpusila špenát, páč ho narvou česnekem a tepelně zpracovaný česnek nějak neumím strávit...
venku je sice krásně, ale děsím se jak sleze těch 20 cm sněhu, kolik zas bude bahna..kdyby to radši 14 dní vydrželo, a pak hup rovnou do sucha:)
kukinatost
napsal(a):
nj, klasika, dorazím a vy všechny na obědě..já jsem si odpusila špenát, páč ho narvou česnekem a tepelně zpracovaný česnek nějak neumím strávit...
venku je sice krásně, ale děsím se jak sleze těch 20 cm sněhu, kolik zas bude bahna..kdyby to radši 14 dní vydrželo, a pak hup rovnou do sucha:)
No Eví neboj to on je těd světlý ale myslím že mu na léto vylezou černé puntíky na zadku, ale je fakt že krk a záda jsou skoro bílá...teda šedivé, vy to máte takový rovnoměrně rozložený, u nás to je takový zmatek..a což to už línaté, řekni mu at počká ještě má mrznout...bobani to mají nějaké napřed v té teplé stáji...
jak říkáš Jani soutředek je hodně ale kde na to brát, bych to viděla jednou měsíčně s oběma...to by mohlo klapnout...to je 600,- to bych mohla přežít...
klawdie
napsal(a):
No Eví neboj to on je těd světlý ale myslím že mu na léto vylezou černé puntíky na zadku, ale je fakt že krk a záda jsou skoro bílá...teda šedivé, vy to máte takový rovnoměrně rozložený, u nás to je takový zmatek..a což to už línaté, řekni mu at počká ještě má mrznout...bobani to mají nějaké napřed v té teplé stáji...
jak říkáš Jani soutředek je hodně ale kde na to brát, bych to viděla jednou měsíčně s oběma...to by mohlo klapnout...to je 600,- to bych mohla přežít...
jj, tak to se dá...já akorát čekám, až se dá jízdárna dokupy...a taky na to s Vicou vlítnem...ono ten žíla je něco přes dvojku a minimálěn další dvojka je doprava, no, to asi více s jedním koněm a na to nemám, ani kdybych se postavila na drdol.....
kukinatost
napsal(a):
jj, tak to se dá...já akorát čekám, až se dá jízdárna dokupy...a taky na to s Vicou vlítnem...ono ten žíla je něco přes dvojku a minimálěn další dvojka je doprava, no, to asi více s jedním koněm a na to nemám, ani kdybych se postavila na drdol.....
u nás 1800,- na tři dny +500 za ustájení...takže mazec 2300,- hezky pekně....a vy budete mít ještě takhle šíleně drahou dopravu júúú mazec...
klawdie
napsal(a):
Sakra, neser s těma soustředkama.......No ikdyž si to tak vemu, já bych mohla taky k p. Bosákové s Honzulou.......Jenže minimálně 1000 kč cesta plus trening
To už do peněz vleze.....
A vyřizuji letos licenci mi i Honzuloidkovi, tož snad se nám podaří vyjet i na nějaké to ofiko
lanika
napsal(a):
Sakra, neser s těma soustředkama.......No ikdyž si to tak vemu, já bych mohla taky k p. Bosákové s Honzulou.......Jenže minimálně 1000 kč cesta plus trening
To už do peněz vleze.....
A vyřizuji letos licenci mi i Honzuloidkovi, tož snad se nám podaří vyjet i na nějaké to ofiko
Žíla je 2200 kč na dva dny, v ceně je už ale ustájení, mé ubytování i strava. Takže vpohodě
no a ta cesty
klawdie
napsal(a):
no Nágrovka naštestí 250,- v nějaká stovka za cestu...
Opět a zas jsem zavalená papíry, kdybych vyjela klávesnici, sesype se na mě jedna kupa
lanika
napsal(a):
Opět a zas jsem zavalená papíry, kdybych vyjela klávesnici, sesype se na mě jedna kupa
začínám zvažovat že v sobotu pojede sabulák, možná dnes budu mít test co se bude dít ve vozíku, nechci riskovat že kobyle podkopnu důvěru totál, máme na sobotu né přiliš oheduplného řidiče...sakra...