PRACANTKY- sníh taje a venku prší :-( To je ale středa...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2009 06:58
molly

XXX.XXX.5.50

Dobré ránko... Sice moc nemusím zimní počasí, ale to co tam je teď... chjo.. Zas bude bláta...

21.1.2009 07:21
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ránko... Sice moc nemusím zimní počasí, ale to co tam je teď... chjo.. Zas bude bláta...

pofrčím do práce, dnes je toho mrtě naobjednáno!Takže toho bude hafo...Uvidím, zda bude chvilka zaskočit se na Vás mrknot
Mějte krásný den, ať nám to v práci rychle utíká...

21.1.2009 07:23
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

21.1.2009 07:26
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

kurňa, to jsou zas jumpy hned po ránu....
jsou věci, které skoro nechápu a tyhle koně mě nechávají s otevřenou hubou..:))
už se těším, jak si s Vicou zase hopnem ten metr a budem spokojené obě..:)
To počasí mě sere, to se jinak nedá říct, nechci vidět ty hovna v ohradě a to bahno, co z toho oni utvoří během pár dní..
včera jsme s Kájou daly zase boží 3hodinovou vyjížďku...a i Keruška pochopil, že si zacválá, když nikam nebude táhnout...takže klus už by šel i na zahozené otěži a i cval není zas přetahovačksa, ale cválá v mnou zvoleném tempu...ale nebudu kecat, pár záchvěvů, že on by chtěl rychleji tam bylo:)))

21.1.2009 07:47
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
kurňa, to jsou zas jumpy hned po ránu....
jsou věci, které skoro nechápu a tyhle koně mě nechávají s otevřenou hubou..:))
už se těším, jak si s Vicou zase hopnem ten metr a budem spokojené obě..:)
To počasí mě sere, to se jinak nedá říct, nechci vidět ty hovna v ohradě a to bahno, co z toho oni utvoří během pár dní..
včera jsme s Kájou daly zase boží 3hodinovou vyjížďku...a i Keruška pochopil, že si zacválá, když nikam nebude táhnout...takže klus už by šel i na zahozené otěži a i cval není zas přetahovačksa, ale cválá v mnou zvoleném tempu...ale nebudu kecat, pár záchvěvů, že on by chtěl rychleji tam bylo:)))

Dobré jitro pracantky,
tak tedy již v pracovním nasazení v rachotě. Sice bych se viděla s gaučem na zádech ale už nechci plejtvat dovolenou. Dva dny stačí...muím to nějak přebojovat v práci. Tak piju již druhej kýbl průduškového čaje a už třetí den zvládám nekouřit!!! Kéž kdyby mi to vydrželo.
Teda Molly fotky máš krásné...já bych se ani neodvážila na takovejhle šemíkovskej skok koníka otočit natož nacválat a skočit...fuj, pud sebezáchovy mají tito maséři a masérky někde jinde...já bych se posrala strachy a koňa mít sebelepšího tak bych ho před skokem asi stočila...
Jani, buď ráda že je jen dopřednej...horší by bylo dopřednej a ještě s hlavou nahoru dolu...
To je rezatice nášlap, myslím

21.1.2009 07:59
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
Dobré jitro pracantky,
tak tedy již v pracovním nasazení v rachotě. Sice bych se viděla s gaučem na zádech ale už nechci plejtvat dovolenou. Dva dny stačí...muím to nějak přebojovat v práci. Tak piju již druhej kýbl průduškového čaje a už třetí den zvládám nekouřit!!! Kéž kdyby mi to vydrželo.
Teda Molly fotky máš krásné...já bych se ani neodvážila na takovejhle šemíkovskej skok koníka otočit natož nacválat a skočit...fuj, pud sebezáchovy mají tito maséři a masérky někde jinde...já bych se posrala strachy a koňa mít sebelepšího tak bych ho před skokem asi stočila...
Jani, buď ráda že je jen dopřednej...horší by bylo dopřednej a ještě s hlavou nahoru dolu...

Hoj!!!! Tož u nás ještě neprší a snad ani nezačne Včera jsme se flákali, teda kluci jen na lonži, dnes snad vyjedem ven. JO a včera večer jsem viděla zase "neskutečné" Vlezu do stáje abych zkontrolovala vodu a oba nasáčkování vedle sebe leželi Hřáli se navzájem a spinkali

21.1.2009 08:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré jitro pracantky,

ženy čus...tak včera koníci jak trefení do zadku, nevím asi to počasí, když jsem přišla ten náš gang -Sahib-Grace a Jerry lítali po výběhu jak splašení...testační povožení mám domluvené na dnes, tak pak se uvidí, dnes nás navštíví i konečně kovář, nějak ho nebylo třeba kopyta nerostla v tom mrazu, nevím jestli plnasce bude vubec něco brát.....
Zuza je skvělá fotografka

21.1.2009 08:07
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

no, tak já chci dát dneska kobyle oddech...páč toho našlapala za posl. dny skutečně dost...a dneska ybch se ráda pověnovala černé věci - jsem zjistila, že on jakozapomněla na pobídku do cvalu..nejprve nahodí klusáka, a pak si zaskočí, sice nohu trefí správně, ale ten začátek, to je děs...
takže chci zkusit podrezurovat...
a zas mám ty záchvěvy, zkusit si vyjet s tím jemňoučkým udidlem..:))

21.1.2009 08:11
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
no, tak já chci dát dneska kobyle oddech...páč toho našlapala za posl. dny skutečně dost...a dneska ybch se ráda pověnovala černé věci - jsem zjistila, že on jakozapomněla na pobídku do cvalu..nejprve nahodí klusáka, a pak si zaskočí, sice nohu trefí správně, ale ten začátek, to je děs...
takže chci zkusit podrezurovat...
a zas mám ty záchvěvy, zkusit si vyjet s tím jemňoučkým udidlem..:))

Kuki nepruď s letníma fotkama a s ježděním, když se sotva pajdám :-)) Už se na vás s Vicou těším jak vyrazíte jumpovat veřejně!

21.1.2009 08:13
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Kuki nepruď s letníma fotkama a s ježděním, když se sotva pajdám :-)) Už se na vás s Vicou těším jak vyrazíte jumpovat veřejně!

hele, ty héérečko, já nechápu, co tě o popadlo, učit skákat auto..:) a ještě numíte u toho minout strom... a pak si stěžuješ, že pajdáš...ty br´do, ještěže to dopadlo jenom pajdáním...
baby, ale neuvěříte, jaké z toho mám nervy a běs už teď...kurnik, vždyť já jsem jela nějaký veřejňák naposledy tak před 7 rokama...

21.1.2009 08:19
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
hele, ty héérečko, já nechápu, co tě o popadlo, učit skákat auto..:) a ještě numíte u toho minout strom... a pak si stěžuješ, že pajdáš...ty br´do, ještěže to dopadlo jenom pajdáním...
baby, ale neuvěříte, jaké z toho mám nervy a běs už teď...kurnik, vždyť já jsem jela nějaký veřejňák naposledy tak před 7 rokama...

klid Janico máš profíka, i když pro mě to jsou taky vždy nervy a to nemusím ani jet...říkám si, že na to nemám psychicky, si místo dalších ořů pořídím pořádnej foták zaplatím si kurz a budu objíždět kolbiště s fotyho zbraní v ruce

21.1.2009 08:23
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
klid Janico máš profíka, i když pro mě to jsou taky vždy nervy a to nemusím ani jet...říkám si, že na to nemám psychicky, si místo dalších ořů pořídím pořádnej foták zaplatím si kurz a budu objíždět kolbiště s fotyho zbraní v ruce

Klári vidím to podobně

21.1.2009 08:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):

kurňa, kolikrát vám mám říkat, že ona se takhle na tréninku tváří jako profík a cellku s enám společně skáče dobře, akorát co závod, tak to pád jezdce nebo koně v kariéře...jakože prostě ona je sundavací na kolbišti...co když si na to vzpomene a zapomene, že nahoře sedí teta Janča, představa, že by mě tež sundala....ostudáááá...:))

21.1.2009 08:31
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
kurňa, kolikrát vám mám říkat, že ona se takhle na tréninku tváří jako profík a cellku s enám společně skáče dobře, akorát co závod, tak to pád jezdce nebo koně v kariéře...jakože prostě ona je sundavací na kolbišti...co když si na to vzpomene a zapomene, že nahoře sedí teta Janča, představa, že by mě tež sundala....ostudáááá...:))

Třeba má ráda údiv publika Kuki já myslím, že to bude OK

21.1.2009 08:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

jj, asi si s ní zajdu o tom promluvit, než někam vyjedeme...:) že až to celé přejede, tak já na ní furt hodlám sedět....a ne že se proběhne sama..:)

21.1.2009 08:36
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
jj, asi si s ní zajdu o tom promluvit, než někam vyjedeme...:) že až to celé přejede, tak já na ní furt hodlám sedět....a ne že se proběhne sama..:)

neumím si představit že by byla Vica taková jak říkáš......pankerku musím ostříhat, si to roste jak houby po dešti a když má na čtyři cen´táky má krk větší než prdelku a vypadá ftipně...

21.1.2009 08:38
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):

Hele Jani, zbytečná strach...věř jí, vždyť ona věří tobě!!!
Já bych to neviděla tak tragicky...hele kdyžtak přijede ifauna povzbuzovat

Leni a jak se tvářili když jsi tam vpadla...taky mají výraz "Co tady jako děláš"? Nebo "Doufám že nejdeme něco teďka dělat"...

21.1.2009 08:40
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

kurňa, na těch fotkách sjme fakt dvě rezavice...včera jsem psalal trenérce, že už se nemůžu dočkat...tož tež říkala, už aby to bylo...a budeme makat...hlavně teda já na sobě...a Vica na té svoji tlamě vytahovací...na skocích je to super, že ona jde a já si můžu hlídat sebe...navíc jsme teď v terénu vcelku pilovaly pořádně i přeskok ve cvalu, tož možná dostanem pochvalu...
a hroně jí sedí to udidlo, je na něm podstatně dříve uvolněnější a více ohebná....:)
jo Kači, Dašena byla včera u mě, rubly jsme flašku griottky na přilívání do čaje a fajně pokecaly, a říkala, že sehnala včil docela levné udidla, přímo ze skladů, ne přes nějaké dodavatele...tak kdyby sháněla...
jo a podlehla jsem a objednala si tu meruňkovou dečku...
budu muset jet na hodně VT, abych tu její garderobu vynosila..:)))

21.1.2009 08:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

no, ještěže vás mám, baby moje uklidňovací....:)
já tak miluju, když ej nachytám v leže...ale oni ma často dělají, že je jeden na stráži a druhý leží...Kerka je ten leživější typ...ale když přijdu hodně brzo ráno, tak kerryn je schopný ležet a má výraz - Si ty hovna posbírej kolem, já uhýbat nebudu...:)))Vica hned vyskočí na nohy a zjišťuje, jak to vypadá se snídaní..:)

21.1.2009 08:44
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
kurňa, na těch fotkách sjme fakt dvě rezavice...včera jsem psalal trenérce, že už se nemůžu dočkat...tož tež říkala, už aby to bylo...a budeme makat...hlavně teda já na sobě...a Vica na té svoji tlamě vytahovací...na skocích je to super, že ona jde a já si můžu hlídat sebe...navíc jsme teď v terénu vcelku pilovaly pořádně i přeskok ve cvalu, tož možná dostanem pochvalu...
a hroně jí sedí to udidlo, je na něm podstatně dříve uvolněnější a více ohebná....:)
jo Kači, Dašena byla včera u mě, rubly jsme flašku griottky na přilívání do čaje a fajně pokecaly, a říkala, že sehnala včil docela levné udidla, přímo ze skladů, ne přes nějaké dodavatele...tak kdyby sháněla...
jo a podlehla jsem a objednala si tu meruňkovou dečku...
budu muset jet na hodně VT, abych tu její garderobu vynosila..:)))

Druhé udidlo plánujem pro AB a Andoš jich má málo, tam by to tež cosi chtělo

Na tu dečku jsem zvědavá, musím vymyslet s čím sladím to vínovo-černé sedlo (s vínovou nechci), ať jsme aspoň občas fešné

21.1.2009 08:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

Klárko, to je mazec, ona má krk fakt jak began,....
Já s emusím dokopat fiknout trochu hřívu černé věci, ježka už nezkouším, víte, jak to předtím dopaldo, bo neumím to debilní protrhávání..ale už to má zas dlouhé jak sviňa a vypadá jak zarosltý tarpan...
akorát bych potřebovasla nůžky, které nevydávají zvuk, ho to přivádí k šílenství..:))a mě pak ta doba stříhání a jeho běsu....

21.1.2009 08:46
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
no, ještěže vás mám, baby moje uklidňovací....:)
já tak miluju, když ej nachytám v leže...ale oni ma často dělají, že je jeden na stráži a druhý leží...Kerka je ten leživější typ...ale když přijdu hodně brzo ráno, tak kerryn je schopný ležet a má výraz - Si ty hovna posbírej kolem, já uhýbat nebudu...:)))Vica hned vyskočí na nohy a zjišťuje, jak to vypadá se snídaní..:)

Teta Janka má povídací náladuNo moji lumpi se ani neobtěžovali zvednout hlavy.....tada Oskišon jo, Honzajs pouze frknul Je to boží pohled

21.1.2009 08:48
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
Já s emusím dokopat fiknout trochu hřívu černé věci, ježka už nezkouším, víte, jak to předtím dopaldo, bo neumím to debilní protrhávání..ale už to má zas dlouhé jak sviňa a vypadá jak zarosltý tarpan...
akorát bych potřebovasla nůžky, které nevydávají zvuk, ho to přivádí k šílenství..:))a mě pak ta doba stříhání a jeho běsu....

Musíš stříhat asi častějš Andoš už to bere jako rutinu a stojí a drží jak hluché dveře

21.1.2009 08:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

no Kaťuch, já bych uvážila nějakou třeba jenom s vínovým lemem...celou vínovou asi nee...a Jamuši by sedla si mylsím právě jenom černá s vínovým lemem..ona má barvu zajímavou a docela by se jí to tlouklo...
to sedlo je samo o sobě tak výrazné...ale líbí se mi fest, jak se ti v něm sedí?

21.1.2009 08:52
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
no Kaťuch, já bych uvážila nějakou třeba jenom s vínovým lemem...celou vínovou asi nee...a Jamuši by sedla si mylsím právě jenom černá s vínovým lemem..ona má barvu zajímavou a docela by se jí to tlouklo...
to sedlo je samo o sobě tak výrazné...ale líbí se mi fest, jak se ti v něm sedí?

Tetě Jance totiž nedorazil ranní klient...:)))
no, ale měla bych jít něco robit..:)juva, to byla tak fajná vyjížďka a za Vicou mi i černá věc se svým běsem z tekoucí vody přebrodí i Olzu...:))
kurnik, čeho on se tež nebojí...ale všimla jsem, si, že stačí přitlačit a najednou to jde, on je totiž taky pěkně vychcaná herečka...minule jsme si urvala větvičku a hup, mega příkop skočený...:)

21.1.2009 08:54
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):

Jsem právě uvažovala, že ho přemaluju Ale nevím na jakou

Sedí se v něm dobře, ale seděla jsem v něm jen jakože seděla a pochodila pár kroků a víc jsem s tou nohou jaksi neriskovala. Takže ho otestuju o víkendu... podle situace. Nebo ho otestuje Romča Též si do něj sedla a i se svýma dlouhýma nohama jí bylo dobré.

21.1.2009 08:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Musíš stříhat asi častějš Andoš už to bere jako rutinu a stojí a drží jak hluché dveře

Andoš je celkem za každé situace splachovací Káťo...
Tomu kdyby jsi lakovala kopyta, trhala chlupy v nose tak se ani nehne...

21.1.2009 08:59
strelish

XXX.XXX.142.166

haisovad napsal(a):
Andoš je celkem za každé situace splachovací Káťo...
Tomu kdyby jsi lakovala kopyta, trhala chlupy v nose tak se ani nehne...

Tak to se náhodou pleteš Když na něj vytasím repelent ve spreji tak to máš vidět, co předvádí za cirkus

21.1.2009 09:02
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Tetě Jance totiž nedorazil ranní klient...:)))
no, ale měla bych jít něco robit..:)juva, to byla tak fajná vyjížďka a za Vicou mi i černá věc se svým běsem z tekoucí vody přebrodí i Olzu...:))
kurnik, čeho on se tež nebojí...ale všimla jsem, si, že stačí přitlačit a najednou to jde, on je totiž taky pěkně vychcaná herečka...minule jsme si urvala větvičku a hup, mega příkop skočený...:)

No zavřela jsem očka a představila jsem jsi pod tím sedlem, bud variantu šedivé nebo hnědé dečky....bílá je nepraktická, černou nic neskazíšdecetní kombinace černé s vínovou by vubec nebyla marná, jen najít ten správný střih, ale když nechceš..., či jak dělají kárované v černošedivobélí kombinaci...ovšem i pistaciová či jiný odstín zelený, tož ani modrá by nebyla marná...ale určo bych se vyhla žluté, oranžové, růžové, fialové apod...řekla bych že se meze nekladou...že ona vám ještě segra nevyklopila novou závodní barvu, co?

21.1.2009 09:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

strelish napsal(a):
Jsem právě uvažovala, že ho přemaluju Ale nevím na jakou

Sedí se v něm dobře, ale seděla jsem v něm jen jakože seděla a pochodila pár kroků a víc jsem s tou nohou jaksi neriskovala. Takže ho otestuju o víkendu... podle situace. Nebo ho otestuje Romča Též si do něj sedla a i se svýma dlouhýma nohama jí bylo dobré.

no zrovna sem si na tebe včera vzpoměla na netu jsem objevila něco pdobného v černém...

21.1.2009 09:05
strelish

XXX.XXX.142.166

klawdie napsal(a):
No zavřela jsem očka a představila jsem jsi pod tím sedlem, bud variantu šedivé nebo hnědé dečky....bílá je nepraktická, černou nic neskazíšdecetní kombinace černé s vínovou by vubec nebyla marná, jen najít ten správný střih, ale když nechceš..., či jak dělají kárované v černošedivobélí kombinaci...ovšem i pistaciová či jiný odstín zelený, tož ani modrá by nebyla marná...ale určo bych se vyhla žluté, oranžové, růžové, fialové apod...řekla bych že se meze nekladou...že ona vám ještě segra nevyklopila novou závodní barvu, co?

Takhle to vypadá na kobuši. Akorát mi to překazilo plány s oranžovou dečkou co mi přišla pod stromeček :-((

21.1.2009 09:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
no zrovna sem si na tebe včera vzpoměla na netu jsem objevila něco pdobného v černém...

Klárko, mi právě pořijde, že barevnější barvy, než je šedá, černá, bílá, by se v kombinaci s tím sedlem a Jamajčiným šedožlutohnědošimlatým odstínem bily...
ta nahoře by se mi k tomu líbila..

21.1.2009 09:09
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

tady z těch i ta tmavěmodrá s tím lemem....

21.1.2009 09:09
strelish

XXX.XXX.142.166

kukinatost napsal(a):
Klárko, mi právě pořijde, že barevnější barvy, než je šedá, černá, bílá, by se v kombinaci s tím sedlem a Jamajčiným šedožlutohnědošimlatým odstínem bily...

Zajímavá dečka.

Nevím, že to sedlo nemohlo být třeba oranžové

21.1.2009 09:10
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

To záleží na Kátě zda-li chce být barevnější..nebo né...ta černá je super..kde jsi jí našla..

21.1.2009 09:11
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):

Jo ta černá je boží

21.1.2009 09:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Leni nevím jestli to má nějaké omezení, ale je to nejlepší internetový fotoalbum co znám...neomezená kapacita a zatím to po mě nechtělo nic kvůli trvanllivosti..mám to jako zálohu fotek, něco v PC, něco na CD a všechny na rajčeti...

21.1.2009 09:13
strelish

XXX.XXX.142.166

Lenica co to tam máš na sobě nalepeného?? A míň kecej a víc čti ***

21.1.2009 09:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Jo ta černá je boží

nepovím, to ej moje tajemství pro Kerušku k narozkám..:)))
ne, je od Obluka, ale taky stojí 820 kč:))
i tahlke není marná - samozřejmě v jiné kombinaci - nejlépe béžovo - hnědé...
ale Kerušku vidím v té černé právě..:)

21.1.2009 12:24
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Leni nevím jestli to má nějaké omezení, ale je to nejlepší internetový fotoalbum co znám...neomezená kapacita a zatím to po mě nechtělo nic kvůli trvanllivosti..mám to jako zálohu fotek, něco v PC, něco na CD a všechny na rajčeti...

Koukám, koukám, kdepakto jsme se to až propadly????? Co obídek???? U mě smažený květáček, mňam

21.1.2009 12:27
memmory

XXX.XXX.66.189

lanika napsal(a):
Koukám, koukám, kdepakto jsme se to až propadly????? Co obídek???? U mě smažený květáček, mňam

Zdravím děvčata . Počasí je teda opravdu hondě na pytel no jo no ale zase už je taková ta vidina lepšího počasí a jara
U mě to byl na oběd jogurt a 2 rohlíci další svačinka bude až po páté hodině jak skončím v práci . Už jsem tu teda dlouho nebyla že vás tak přepadávám ale jinde se moc nediskutuje

21.1.2009 12:27
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):

Teda Leni, pěkně si dáváš do nosu

U mě dva zákusky a večer zrobím asi nudle s tuňákem

Jedna moje oblíbená

21.1.2009 12:31
lesterka

XXX.XXX.147.139

lanika napsal(a):

Ahojda, holky...doufám, že nevadí, že vám sem lezu...ale máte tady živo, tak se jdu zeptat i sem, jestli jste někde neviděly podobné udidlo, ale aby nestálo 3,5 tis :-(

21.1.2009 12:32
haisovad

XXX.XXX.213.5

strelish napsal(a):
Teda Leni, pěkně si dáváš do nosu

U mě dva zákusky a večer zrobím asi nudle s tuňákem

Jedna moje oblíbená

Já jsem včera robila ještě v devět večer jehněčí guláš...debil jsem zapomněla na cibulku ale steně to bylo fajne...+ těstovinky.

A teď bych chrrrr

21.1.2009 12:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

no,oběd dneska fiasko...:( žemlovka - je to ajk znovu nablité, takže jsem bez oběda...
jinak večer zvažuju lyže v Mostech se segrou..akorát zas je mi líto Kuláše,..
Jo a pro lesterku - no, udidlo je kalsický roubík dvakrát loemný...a teda že by někde stálo 3500, tak je asi ze zlata, ne?:)

21.1.2009 12:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
no,oběd dneska fiasko...:( žemlovka - je to ajk znovu nablité, takže jsem bez oběda...
jinak večer zvažuju lyže v Mostech se segrou..akorát zas je mi líto Kuláše,..
Jo a pro lesterku - no, udidlo je kalsický roubík dvakrát loemný...a teda že by někde stálo 3500, tak je asi ze zlata, ne?:)

a mají ho skoro všude v jezdeckých potřebách, teda pokud se nepletu...:)
tady třeba jednou lomené..

21.1.2009 12:37
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):

Hele tady je jedno trochu podobné, jen není auriganové ale má měděná váleček

http://www.equisboy.cz/ roubikove/ roubikove-udidlo-s-valeckem.htm (2 mezery

21.1.2009 12:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

lesterka napsal(a):
Ahojda, holky...doufám, že nevadí, že vám sem lezu...ale máte tady živo, tak se jdu zeptat i sem, jestli jste někde neviděly podobné udidlo, ale aby nestálo 3,5 tis :-(

no já ho kupoval az 300,-, ale mám ho s válečkama, řekla bych že to bude made in Pesoa a nějaký ten speciální materiál...jinak se dá koupit cca 500,-
http://www.equisboy.cz/udidla/roubikove/

21.1.2009 12:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

a tady dvakrát lomené..

klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):

Jani tamto je fulmer...

kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

taky tipuju matroš na aurigan, ale i tak by se to podle mě mělo vlézt do dvojky...

21.1.2009 12:39
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
taky tipuju matroš na aurigan, ale i tak by se to podle mě mělo vlézt do dvojky...

jj, máš recht, měli to špatně popsané...tak sjem se ani pořádně nepodívala..:)

21.1.2009 12:39
lesterka

XXX.XXX.147.139

haisovad napsal(a):

No vím, že je to klasický 2x lomený roubík, ale všechny, které tu ukazujete jsou strašně ostré, ty mají všude, to není problém, i jednoulomený slušně tlustý bych sehnala, ale 2x lomený v téhle tloušťce jsem nenašla :-(

Tohle je udidlo z equiservisu...nějaký patent, či co...asi mají patent na silné 2xlomené roubíky.

21.1.2009 12:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

no tom equisboy je výběr z 15 druhů, myslím že nebude problém......kápla si správně na vyhledávání jsem nejlepší, všechno vypátrame....že FBI

21.1.2009 12:40
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
jj, máš recht, měli to špatně popsané...tak sjem se ani pořádně nepodívala..:)

Ano je to aurigan a ten levněji neseženeš...

21.1.2009 12:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
no tom equisboy je výběr z 15 druhů, myslím že nebude problém......kápla si správně na vyhledávání jsem nejlepší, všechno vypátrame....že FBI

tady ještě jendo, cenově přijatelné 480:)

21.1.2009 12:44
lesterka

XXX.XXX.147.139

kukinatost napsal(a):
tady ještě jendo, cenově přijatelné 480:)

Celé dopoledne místo toho, abych pracovala sedím na netu a čučím na udidla :-))) ale i tohle je ostré :-(

Na auriganu nebazíruju, na 2x lomeném, udítku min 16 mm jo. A mám asi až moc velké požadavky

21.1.2009 12:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lesterka napsal(a):
Celé dopoledne místo toho, abych pracovala sedím na netu a čučím na udidla :-))) ale i tohle je ostré :-(

Na auriganu nebazíruju, na 2x lomeném, udítku min 16 mm jo. A mám asi až moc velké požadavky

no, co sjem se dívalal, tak tloušťka udítka standardně cca 13 mm....:(

21.1.2009 12:46
klawdie

XXX.XXX.94.254

lesterka napsal(a):

člověče nevím zda tvuj požadavek je vubec reálný, vím že dvakrát lomenný bývají užší ale už jsem viděla klasické stihlo tlustéé, tak snad se poštestí i tobě...

21.1.2009 12:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
člověče nevím zda tvuj požadavek je vubec reálný, vím že dvakrát lomenný bývají užší ale už jsem viděla klasické stihlo tlustéé, tak snad se poštestí i tobě...

Leni vzpoměla jsem na tebe, kámoška mi hodila tip na super ceny za pěknou sadu a hle i v černé..
http://www.prohorses.cz/index.php?x=e 1350f54b93ebe45a 5a8fcfbe55e837b25086

21.1.2009 12:48
lesterka

XXX.XXX.147.139

klawdie napsal(a):

Právě proto zkouším místní FBI :-)) Já našla jenom ty dvě...za takovou pálku...a navíc ani nevím v čem je aurigan (či jak se tomu nadává) lepší, než klasický nerez.

Chtěla bych něco v takového...ale v kovu...a ještě ve velikosti 12,5 nebo 13. Větší ani menší ne.

21.1.2009 12:49
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Leni vzpoměla jsem na tebe, kámoška mi hodila tip na super ceny za pěknou sadu a hle i v černé..
http://www.prohorses.cz/index.php?x=e 1350f54b93ebe45a 5a8fcfbe55e837b25086

http://www.potrebyprokone. wbs.cz/sady_na_prodej.html
Jinak tyhle sady má fakt vychytaný...je to, ale ta paní jak u ní je ROy a jak tam byl jerík...

21.1.2009 12:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

lesterka napsal(a):
Právě proto zkouším místní FBI :-)) Já našla jenom ty dvě...za takovou pálku...a navíc ani nevím v čem je aurigan (či jak se tomu nadává) lepší, než klasický nerez.

Chtěla bych něco v takového...ale v kovu...a ještě ve velikosti 12,5 nebo 13. Větší ani menší ne.

Jooo a Danny sice trochu užší panťáky, ale moc pěkná barvička ... http://www.prohorses.cz/index.php?x= 2b560b2ad6b61c6f433daafd 19ea442925284

21.1.2009 12:56
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):
Jooo a Danny sice trochu užší panťáky, ale moc pěkná barvička ... http://www.prohorses.cz/index.php?x= 2b560b2ad6b61c6f433daafd 19ea442925284

Hmmm, tož pekné toto.
Jinak Leni, aby se mu to vešlo do papule...není to na něj moc tlusté? Hele ty máš jemnou hubu, vůbec bych se nebála jít do ostřejšího...

21.1.2009 12:56
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):

Holky, co takhle si dát reklamu???? Kdo co neví a chce zjistit, pište pracantkám
Ve srandě myšleno, samozřejmě

21.1.2009 13:01
haisovad

XXX.XXX.213.5

lanika napsal(a):
Holky, co takhle si dát reklamu???? Kdo co neví a chce zjistit, pište pracantkám
Ve srandě myšleno, samozřejmě

CHtěla jsem říct ruku, néééé hubu...Sorry Leni

21.1.2009 13:03
lesterka

XXX.XXX.147.139

haisovad napsal(a):
Hmmm, tož pekné toto.
Jinak Leni, aby se mu to vešlo do papule...není to na něj moc tlusté? Hele ty máš jemnou hubu, vůbec bych se nebála jít do ostřejšího...

Danny, já jemnou hubu mám...nikdy jsem v ní udidlo neměla :-))) Ruku moc jemnou nemám, na ostré udidlo si fakt netroufám...už takhle se mu pořád omlouvám, za kraviny, které občas udělám :-))
teď má tohohle plastového roubíka, ale jednou lomeného...a tloušťka mu sedí, tlustčí už ne, kousek tenší být může....takže bych chtěla něco tak těch 16 mm tlustého...to by bylo tak akortát.
Jednoulomený 16 mm se sehnat dá...proč ne 2x? Já fakt nechci utrácet takovou pálku za udidlo, ale pokud to jinak nepůjde...tak co nadělám...pro koně všechno

21.1.2009 13:03
molly

XXX.XXX.159.239

molly napsal(a):

Babky, já dneska nezvládala.. Za dopolko jeden nádorek a pak dlouhá operace kýly a kastrace v jednom.. Tož se omlouvám , za nepřítomnost.. Lepší už to asik nebude
Fotky zatím jen z hlavní ceny, páč než se prokoušu tím zbytkem, budu o pár týdnů starší.. Mám na to jen po věčerech a to jsem unavená.. No, kéž by bylo volno celý den.. SO-NE opět v rachotě...
Klári, díky za pochvalu, ale už se koukám po lepším přístroji.. Tenhle vůbec není marný, ale raděj bych zrcadlovku..
Jsem zvědavá, kdy se vyhopnu na Molinatou..

21.1.2009 13:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
Babky, já dneska nezvládala.. Za dopolko jeden nádorek a pak dlouhá operace kýly a kastrace v jednom.. Tož se omlouvám , za nepřítomnost.. Lepší už to asik nebude
Fotky zatím jen z hlavní ceny, páč než se prokoušu tím zbytkem, budu o pár týdnů starší.. Mám na to jen po věčerech a to jsem unavená.. No, kéž by bylo volno celý den.. SO-NE opět v rachotě...
Klári, díky za pochvalu, ale už se koukám po lepším přístroji.. Tenhle vůbec není marný, ale raděj bych zrcadlovku..
Jsem zvědavá, kdy se vyhopnu na Molinatou..

No v tom s tebou cítím, rada bych fotyho postačí i kolem desítky, to co máme je super, jen s tím umět lépe zacházet---takže k novém fotáku bych ráda absolvovala kurzík no a kam s fotkáma, no k fotymu bych si přála notase a dobrej program na úpravu, nejsem skromná, ale člověk si musí dávat cíle aby ho to hnalo kupředu...každopádně předtím vším má přednost lednička

21.1.2009 13:23
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
No v tom s tebou cítím, rada bych fotyho postačí i kolem desítky, to co máme je super, jen s tím umět lépe zacházet---takže k novém fotáku bych ráda absolvovala kurzík no a kam s fotkáma, no k fotymu bych si přála notase a dobrej program na úpravu, nejsem skromná, ale člověk si musí dávat cíle aby ho to hnalo kupředu...každopádně předtím vším má přednost lednička

Leni, ty to máš na toho svého arabáče, ne? Já jen aby ses nedivila a třeba i vyzkoušela...on má hubinu jemnou a aby třeba toho udidla neměl po tom plnou hubu...ono působení jednou advakrát lomeného je o něčem jiném....osobně bych užší udítko neviděla jako takový problém s vaší jemnou a drobnou hubou..
já tež furt kutím, v jaké programu poupravovat to, co zkoním já při focení...a štve mě, že mi z ničeho nic omezil funkce nero fotoshop něco...

21.1.2009 13:28
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Leni, ty to máš na toho svého arabáče, ne? Já jen aby ses nedivila a třeba i vyzkoušela...on má hubinu jemnou a aby třeba toho udidla neměl po tom plnou hubu...ono působení jednou advakrát lomeného je o něčem jiném....osobně bych užší udítko neviděla jako takový problém s vaší jemnou a drobnou hubou..
já tež furt kutím, v jaké programu poupravovat to, co zkoním já při focení...a štve mě, že mi z ničeho nic omezil funkce nero fotoshop něco...

juu to samé i já v tom neru se krásně ořezávalo a doostřovalo....a ted mám prd,..
třeba toto

21.1.2009 13:29
lesterka

XXX.XXX.147.139

kukinatost napsal(a):

JJ...mám to na něj, ze začátku nosil 2x lomené stíhlo...to bylo úplně akorát...tenčí néééé...na to ho mám moc ráda :-))

21.1.2009 13:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

lesterka napsal(a):
JJ...mám to na něj, ze začátku nosil 2x lomené stíhlo...to bylo úplně akorát...tenčí néééé...na to ho mám moc ráda :-))

jo tak toto máme přesně ve stáji....jo holka vlastně jsem měla tlustější ale bylo teda zlaté...zkus místo projíždění iobchodu projet inzerci...

21.1.2009 13:35
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lesterka napsal(a):

Já vím, jenom podotýkám, že lidi se často děsí, že udidlo je tenké...ale mylsím si, že občas když dá někdo ořovi s drobnou hubou nějaké tlusté stihlo - má ho plnou hubu a spokojenost nic moc...ale tož svojeho koňa znáš, tož víš,proč tuhle tloušťku...
pak mě ještě napadlo, jeslti by nevyšlo levněji udělat si ho na zakázku..Můžu se ještě i zkusit zeptat kámošky, jeslti by nebyl schopna ho sehnat....má milion katalogů a jezdecké potřeby..:)
Proč vlastně čenžuješ dvakrát lomené na roubík?
Klárko, taky ti přestal ten neráč fungovat? Mi tam z hlavních efektů zůstalo jenom odstranění červených očí a zbytek fuuuč...

21.1.2009 13:37
lesterka

XXX.XXX.147.139

klawdie napsal(a):
jo tak toto máme přesně ve stáji....jo holka vlastně jsem měla tlustější ale bylo teda zlaté...zkus místo projíždění iobchodu projet inzerci...

Snažila jsem se, ale roubíky jsou nedostatkové zboží V inzerci ještě víc, jak v obchodech.

21.1.2009 13:40
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Já vím, jenom podotýkám, že lidi se často děsí, že udidlo je tenké...ale mylsím si, že občas když dá někdo ořovi s drobnou hubou nějaké tlusté stihlo - má ho plnou hubu a spokojenost nic moc...ale tož svojeho koňa znáš, tož víš,proč tuhle tloušťku...
pak mě ještě napadlo, jeslti by nevyšlo levněji udělat si ho na zakázku..Můžu se ještě i zkusit zeptat kámošky, jeslti by nebyl schopna ho sehnat....má milion katalogů a jezdecké potřeby..:)
Klárko, taky ti přestal ten neráč fungovat? Mi tam z hlavních efektů zůstalo jenom odstranění červených očí a zbytek fuuuč...

nevím prostě se tam vubec nedostanu, nahlásí to že to nejde otevřít a konec...ale víš jak je to pracovní pc nevím co by řek správce kdybych mu řekla že mi nejdou upravovat fota..

21.1.2009 13:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

lesterka napsal(a):
Snažila jsem se, ale roubíky jsou nedostatkové zboží V inzerci ještě víc, jak v obchodech.

no jo holka máš velké nároky...mám toto...na potvoru to zabralo, ale pujčuju si i od poníka dvakrát lomené stíhlo, ostřejší, ale ona je tupec odnesla by mě kdyby chtěla...musíme zamakat na přiježdění..

21.1.2009 13:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
nevím prostě se tam vubec nedostanu, nahlásí to že to nejde otevřít a konec...ale víš jak je to pracovní pc nevím co by řek správce kdybych mu řekla že mi nejdou upravovat fota..

ale osobně si myslím že ten roubík teméř plnohodnotně nahradí i dečko...
my máme toto...

21.1.2009 13:46
lesterka

XXX.XXX.147.139

kukinatost napsal(a):

Jj vím, že tenčí je někdy lepší...v jeho případě bych řekla, že tohle je zlatý ideál...roubíka chci proto, že mu líp sedí v hubě, líp s ním spolupracuje, jak se stíhlem, leží klidněji a právě může jemně zkorigovat i moje nepřesnosti. 2x lomené si myslím, že je pro něj lepší, skrz to, že má malou pusenu (po konzultaci s trenérem byl stejného názoru, že 2x lomené bude lepší).
Další nesporná výhoda, při vodění na závodech mi neprojede kroužek hubou, jak se mi už stalo, když se můj malý milý koníček rozhodl, že si bude hrát na hřebce a on pana veterináře se fakt vyšetřit nenechá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík