PRACANTKY - vyjímečně já :-)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2009 06:43
luciusl

XXX.XXX.217.210

Hoj ahoj, zdraví vás pan Včelka

23.1.2009 06:45
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

Čekám až v 8 otevřou lékárnu. Musím palušce vyzvednout Dalacin a hned jí ho napíchat do prdelky
Aby byla bybka zdravá.
Pan Včelka má už 12 kilo, roste jako z vody a v noci se mi doma pos..... Matně si vzpomínám, že kňučel u dveří, ale zdálo se mi o svatbě a nebya jsem schopná vstát, no, tak teď to budu drhnout a drhnout. Dobře mi tak

23.1.2009 06:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

Lulator, tě pero, jako klobouk dolů, pan Včelka už je pkný sršeň..:)
Taková bestyja nohatá a dlouhočumákatá..:) Kde jsou ty doby, co nemohl dosáhnout na Kulášův ibišek..:)))
Btw o píchání mi nemluv, Keruška má v krku devět injekcí...ale zřejmě to zabralo...:)teda zatím..

23.1.2009 06:52
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
Lulator, tě pero, jako klobouk dolů, pan Včelka už je pkný sršeň..:)
Taková bestyja nohatá a dlouhočumákatá..:) Kde jsou ty doby, co nemohl dosáhnout na Kulášův ibišek..:)))
Btw o píchání mi nemluv, Keruška má v krku devět injekcí...ale zřejmě to zabralo...:)teda zatím..

Janica, no a kdyby jsi ho slyšela cvakat :-) Bude vám zdatnou konkurencí
Mnoo, jen ten Dalacin mě vyjde na 3 tis. - nákupka. Ty vole !!! ještě že mám tu Irenu v baráku. Kdybych měla platit veta - jeho čas, dojezd a tak ... víš co
Abíček usnul, uvavený ze zakousávání Herouška a všech věci co jsou v dosahu

23.1.2009 06:53
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Janica, no a kdyby jsi ho slyšela cvakat :-) Bude vám zdatnou konkurencí
Mnoo, jen ten Dalacin mě vyjde na 3 tis. - nákupka. Ty vole !!! ještě že mám tu Irenu v baráku. Kdybych měla platit veta - jeho čas, dojezd a tak ... víš co
Abíček usnul, uvavený ze zakousávání Herouška a všech věci co jsou v dosahu

Ale halvně ať jsou ti naši chlupáči zdraví, co ????
Heroušek - to jsou hlavně oči

23.1.2009 06:56
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

Včera jsem nafotila u koní luxusní fotky, spěchám domů, abych to stáhla do PC a ejhle - kabel zůstal u našich :-( chjo. Tak si budu muset počkat do dnešního večera. malá ochutnávka těch skoro týden starých Bubajz nedá nikomu chvíli pokoj - rasí všechny koně. Nejdéle to s ním vydrží Irči Sequel - ten zbytek ho má stále plné zuby

23.1.2009 06:57
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Včera jsem nafotila u koní luxusní fotky, spěchám domů, abych to stáhla do PC a ejhle - kabel zůstal u našich :-( chjo. Tak si budu muset počkat do dnešního večera. malá ochutnávka těch skoro týden starých Bubajz nedá nikomu chvíli pokoj - rasí všechny koně. Nejdéle to s ním vydrží Irči Sequel - ten zbytek ho má stále plné zuby

Je to rarach, ale roste do krásny. Až nechutné krásy .......

23.1.2009 06:58
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Je to rarach, ale roste do krásny. Až nechutné krásy .......

Je vidět, že má skokový původ hi hi - ty zadní nožky nemají chybu

23.1.2009 06:59
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Je vidět, že má skokový původ hi hi - ty zadní nožky nemají chybu

a s "bráškou" Gabrielem . Oni jsou fakt jak klony (tedy jen ty hlavy)

23.1.2009 07:01
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

Nj, a pan Včelka všechno ostattní...
Jinak Luli, nemysli, já sjem nechávala dělat vlastně dvoje krve, očkování, a pak Kerkovi atb - 2x, jo a zuby, plus cesta z NJ a komplex vyšetření...taky jsem se slušně prohla...:(
Jo a včerra jsem držela minutu ticha za mé termoboty, umřely, ale fakt úplně...Nemáte tip na nějaký eshop s dobrýma cenama, páč do té sračky nemám v čem vylézt?
Jo a včera mě rodina opět dostala, převážela sjem tunu hnoja na poli o pět metrů dál...vůbec to nebyla zbytečná práce, že?

23.1.2009 07:03
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
Nj, a pan Včelka všechno ostattní...
Jinak Luli, nemysli, já sjem nechávala dělat vlastně dvoje krve, očkování, a pak Kerkovi atb - 2x, jo a zuby, plus cesta z NJ a komplex vyšetření...taky jsem se slušně prohla...:(
Jo a včerra jsem držela minutu ticha za mé termoboty, umřely, ale fakt úplně...Nemáte tip na nějaký eshop s dobrýma cenama, páč do té sračky nemám v čem vylézt?
Jo a včera mě rodina opět dostala, převážela sjem tunu hnoja na poli o pět metrů dál...vůbec to nebyla zbytečná práce, že?

kurnik, ti tvoji černí krasavci mě brali vždycky...:)
a Gabriela závidím hned ze strtu, úplně poníček pro mě..:D

23.1.2009 07:03
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a s "bráškou" Gabrielem . Oni jsou fakt jak klony (tedy jen ty hlavy)

No, jinak se neustále potýkám s tím, že mastodont se ve výběhu nudí a odchází na průzkum okolí. On se normálně s tím svým sloním tělem protáhne mezi dvěma špriclema a odejde se podívat co kde lítá ....
Nebo tu vrchní špricliy :-) vezme do huby a tak dlouho s ní rumpluje až jí otevře, spodní překročí a odejde. Když ho dám do jiného výběhu, kde neůže mezi nimi prolézt ani jí otevřít tak se mu povedlo zavírání překročit přední nohou - no a protože je to dost vysoké tak tam zůstal viset asi 10 minut než si hoděti všimly a vysvobodily. Prostě tam skoro na břiše visel - v pohodě, žádný stres a díval se kde se co děje .... mě z něj jednou šibne

23.1.2009 07:07
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
kurnik, ti tvoji černí krasavci mě brali vždycky...:)
a Gabriela závidím hned ze strtu, úplně poníček pro mě..:D

No, Jani kolik jsi platila za tu krev ? Nechávala jsem dělat Rozletovi rozbor - přišla jedna faktura cca na 450,- ale rozbor ne - ten prý zašlou vetovi. Den na to mi přišla další na 1990,- Pro to už jsem nešla, bo nemám žádnou bezednou pokladnu ... Vet mi říkala, že to nemám vyzvedávat, že prý to je nějaký divný ... myslím tu částku. Tak nevím ...
No, do toho jsme brali 3 krve na převozní razítko, takže dalších 1500,- chjo ... kde na to brát a nekrást.
Gabriel je moooooc velká šikulka, jen si zasedl na jednu holčinu a pořád mi jí shazuje
Gabi v akci

23.1.2009 07:11
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):
No, Jani kolik jsi platila za tu krev ? Nechávala jsem dělat Rozletovi rozbor - přišla jedna faktura cca na 450,- ale rozbor ne - ten prý zašlou vetovi. Den na to mi přišla další na 1990,- Pro to už jsem nešla, bo nemám žádnou bezednou pokladnu ... Vet mi říkala, že to nemám vyzvedávat, že prý to je nějaký divný ... myslím tu částku. Tak nevím ...
No, do toho jsme brali 3 krve na převozní razítko, takže dalších 1500,- chjo ... kde na to brát a nekrást.
Gabriel je moooooc velká šikulka, jen si zasedl na jednu holčinu a pořád mi jí shazuje
Gabi v akci

Ty, abych pravdu řekla, ani nevím, Luli, páč on to vet jakože všecko tak nějak napočítal dohromady...že to přijde jemu...
takže nevím, mi akorát přišla faktura na vyzvednutí za krve kvůli převozům...

23.1.2009 07:13
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
Ty, abych pravdu řekla, ani nevím, Luli, páč on to vet jakože všecko tak nějak napočítal dohromady...že to přijde jemu...
takže nevím, mi akorát přišla faktura na vyzvednutí za krve kvůli převozům...

ahojte děvčátka... Luli, moc zdravím Roy už má 28kg a v pondělí ho musím nafotit s jeho tatínkem, páč mi jej skoro o polovinu přerostl

23.1.2009 07:14
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

Zuziku, a nemá Royjiště korm tooh čuvače ještě v sobě nějakého vlkodlaka?:)) Bestyja pobrovitá...jak si vzpoomnenu na ty jeho srandovní nohy..:)

23.1.2009 07:15
luciusl

XXX.XXX.217.210

molly napsal(a):
ahojte děvčátka... Luli, moc zdravím Roy už má 28kg a v pondělí ho musím nafotit s jeho tatínkem, páč mi jej skoro o polovinu přerostl

Hoj Zuzi
ty fotky už budou dávnou minulostí, co ??? Ten musí být velikýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý. Abychom se příště vešli do auta

23.1.2009 07:16
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

já s tím mojim lachtanem se moc nesměju...:)

23.1.2009 07:17
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):
Zuziku, a nemá Royjiště korm tooh čuvače ještě v sobě nějakého vlkodlaka?:)) Bestyja pobrovitá...jak si vzpoomnenu na ty jeho srandovní nohy..:)

Ledaže by mamka něco neprozradila, tatínek je opravdu bordeří

23.1.2009 07:21
luciusl

XXX.XXX.217.210

kukinatost napsal(a):
já s tím mojim lachtanem se moc nesměju...:)

Jaké oni umí dělat ksichtíky je až neuvěřitelný. Také si říkám, kolik bude mít abouš až bude dospělý když má ve 3 měsících skoro 13 kilo ...

23.1.2009 07:24
molly

XXX.XXX.5.50

luciusl napsal(a):
Jaké oni umí dělat ksichtíky je až neuvěřitelný. Také si říkám, kolik bude mít abouš až bude dospělý když má ve 3 měsících skoro 13 kilo ...

mi povídej..

23.1.2009 07:25
molly

XXX.XXX.5.50

luciusl napsal(a):

holky , frčím do práce... Mějte se krásně...
Jo, včera mě kousla jedna oposuma, majitelka ji totál zanedbala, ona porodila a zůstalo v ní mladé... Tak se ji snažíme zachránit, ač ta holka moc nespolupracuje...

23.1.2009 07:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):
mi povídej..

Čest ženy teda vy jedete po ránu, Luli tvůj fotoalbum už sem proběhla, slintala jsem nad tím jejich domečkem..máš je tam furt? hele ten tvuj malej ted teda už moc né rozhodně roste do krásy největší, neopovažuj se ho prodat...hele a to jste to provedli tomu denymu on má před termíne?to je brutální budiulínek....koukej ho už pomalu rozjedit pod sedlem, at se můžu svést až přijedem..s těma tvejma důchodcema držím palec at jsou tu ještě dlouho ve zdraví...jinak co já vím tak odběry krve né na rozbor kolem 300,-..ted jsme odebírali...jinak psala jsdem včera ale jsme zdraví jak v krvi tak vzádu tak budem moct vyrazit za klukama:)

23.1.2009 07:31
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Jo, včera mě kousla jedna oposuma, majitelka ji totál zanedbala, ona porodila a zůstalo v ní mladé... Tak se ji snažíme zachránit, ač ta holka moc nespolupracuje...

smrdutá oposuma? Toť nevídané...mé bidušky jsou nejhodnější na světě.,..:)
taky musím valit do školy, majte sa..:)

23.1.2009 07:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

molly napsal(a):

Hehe ještě že mě už to neporoste, al počkejte až budu mít jednou doma dvě vlkodavky

23.1.2009 07:36
luciusl

XXX.XXX.217.210

molly napsal(a):

Zuzi, on byl malinkej :-)
Klárko, Denýsek není tlustej, on jen tak trochu narostl Počkejte v létě, až vylíná, to budete čubrnět. Hi hi, to jsou všechno svaly.
Začínám s ním trochu pracovat. Jízdárna ho nebaví, lonžování také ne, ale vyjížďky si užívá...
Takže chodíme ven, maličkato klušeme - učíme se chodit rovně, zastavovat, zatáčet a nabíráme kondičku. Chlapeček už mě zkusil několikrát i vykozlovat. Naštěstí zatím bez úspěchu a doufám, že tomu tak bude i nadále. Včera jsem byla venku s kamarádkou. Takové luxusní svezení jsem ještě nezažila. Byla to cca jeho 4 -tá samostatná vyjížďka a byl naprosto dokonalý :-)
klusali jsme na poli vedle sebe, nevztekal se, nehnal. Super. tyhlety pocity já díky Rozletkovi neznám
Dokonce mi sám zaskočil asi na 6 cvalových - houpačka úúúúúúúúúžasná
Nechci ho uspěchat, má čas takže se jen tak budeme courat po okolí a pak se uvidí.

23.1.2009 07:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):
Klárko, Denýsek není tlustej, on jen tak trochu narostl Počkejte v létě, až vylíná, to budete čubrnět. Hi hi, to jsou všechno svaly.
Začínám s ním trochu pracovat. Jízdárna ho nebaví, lonžování také ne, ale vyjížďky si užívá...
Takže chodíme ven, maličkato klušeme - učíme se chodit rovně, zastavovat, zatáčet a nabíráme kondičku. Chlapeček už mě zkusil několikrát i vykozlovat. Naštěstí zatím bez úspěchu a doufám, že tomu tak bude i nadále. Včera jsem byla venku s kamarádkou. Takové luxusní svezení jsem ještě nezažila. Byla to cca jeho 4 -tá samostatná vyjížďka a byl naprosto dokonalý :-)
klusali jsme na poli vedle sebe, nevztekal se, nehnal. Super. tyhlety pocity já díky Rozletkovi neznám
Nechci ho uspěchat, má čas takže se jen tak budeme courat po okolí a pak se uvidí.

jo jo však já taky chodila pul roku jen šmajdat po lese a sem tam kruhovka, oni musej najít rovnováhu...jen tak dál...asi bude baraba spíš takovej turisták co nebo s ní máte jiné plány? a co bubáček kolik mu už vlastně je...? je fakt nadhernej,se začal moc pěkně rýsovat...trošku frísákovatí co?

23.1.2009 07:43
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

Už musím fičet. čaute babky !!! Joo, jinak sháním Denýskovi sedýlko .- všestranné nebo skokové, hlavně 3 komoru, pokud možno světle hnědé Kdyby jste náááhodou o něčem věděly. CCa do 15 tis. komplet. díky mooooooooooooooooc L

23.1.2009 07:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

luciusl napsal(a):
Už musím fičet. čaute babky !!! Joo, jinak sháním Denýskovi sedýlko .- všestranné nebo skokové, hlavně 3 komoru, pokud možno světle hnědé Kdyby jste náááhodou o něčem věděly. CCa do 15 tis. komplet. díky mooooooooooooooooc L

jinak Jani....http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=59015

23.1.2009 07:45
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):

Bubínkovi budou na jaře 2 roky - ještě má čas
Denýsek bude všestranně univerzální kůň - ničeho se nebojí, do všeho jde, vozí děti, starce - když hovedu mohlo by na něm ležet i prase a jemu by to bylo jedno. Když se rozparádí chody má nádherné a skokový potenciál taky - však má prdel že by baráky mohl skákat - jen se mu musí chtít
Nebudu ho do ničeho nutit - stačí mi od všeho trochu - oooo jak jsem skromná
jeduuuuuuuuuuuuuu čau

23.1.2009 07:53
lanika

XXX.XXX.162.56

luciusl napsal(a):
Bubínkovi budou na jaře 2 roky - ještě má čas
Denýsek bude všestranně univerzální kůň - ničeho se nebojí, do všeho jde, vozí děti, starce - když hovedu mohlo by na něm ležet i prase a jemu by to bylo jedno. Když se rozparádí chody má nádherné a skokový potenciál taky - však má prdel že by baráky mohl skákat - jen se mu musí chtít
Nebudu ho do ničeho nutit - stačí mi od všeho trochu - oooo jak jsem skromná
jeduuuuuuuuuuuuuu čau

Kurnik, asi jsem zapoměla i polýkat jak jsem vás po ránu četla Nevídané, neslýchané, že po ránu máme 30 přízpěvků.......někdy ani to ne na celý den
No jinak dnes jdu nečekaně na ples, tož to zas bude mejdlo
A když už jsme u těch psů.......Mám nejinteligentnější fenečky na světě

23.1.2009 07:57
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Kurnik, asi jsem zapoměla i polýkat jak jsem vás po ránu četla Nevídané, neslýchané, že po ránu máme 30 přízpěvků.......někdy ani to ne na celý den

Takový trošku retardek, ale chytrá....No když se teta Janka vyvalila na gauč s paničkou, přeci se tam sněma nebudu mačkat?????? Lepší je to nahoře, tam je místa dost......

23.1.2009 07:58
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

http://www.potrebyprokone. wbs.cz/Veci_pro_jezdce.html jo a jani tady slintám po těm ELTčkách....libí se mi a super cena....ani dole ty termáče od Awy nejsou špatný....by mě zajímalo jestli ta AWA ještě někdy rozjede nějaké stránky...co vím tak největším distributorem je tady ta Pavlína...

23.1.2009 07:59
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Takový trošku retardek, ale chytrá....No když se teta Janka vyvalila na gauč s paničkou, přeci se tam sněma nebudu mačkat?????? Lepší je to nahoře, tam je místa dost......

No a nad tímto hnědým individuem se snad nemá cenu ani pozastavovat.....::Holky ona je tak blbá, že ji snad musím mít radši víc a víc Sice je to mazel, ale nehorázná žárlivka......I Janicu odstrkovala , aby nebyla tak blízko mě

23.1.2009 08:03
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
http://www.potrebyprokone. wbs.cz/Veci_pro_jezdce.html jo a jani tady slintám po těm ELTčkách....libí se mi a super cena....ani dole ty termáče od Awy nejsou špatný....by mě zajímalo jestli ta AWA ještě někdy rozjede nějaké stránky...co vím tak největším distributorem je tady ta Pavlína...

Hele my jsme ted rozháraný tak je tupá totál, nevidí neslyší všechno jí trvá ještě dýl než normálně...tupoň na ntou..Luci na těch stránkách nynbura nabízí WInteca v hnědé, myslím 9500,-..doporučuji pro mladé přesvalují koně kvůli těm výměným komorám...je to lepší než kupovat nové sedlo...http://www.potrebyprokone.wbs.cz/ sedla_a_veci_na_nej.html

23.1.2009 08:12
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Hele my jsme ted rozháraný tak je tupá totál, nevidí neslyší všechno jí trvá ještě dýl než normálně...tupoň na ntou..Luci na těch stránkách nynbura nabízí WInteca v hnědé, myslím 9500,-..doporučuji pro mladé přesvalují koně kvůli těm výměným komorám...je to lepší než kupovat nové sedlo...http://www.potrebyprokone.wbs.cz/ sedla_a_veci_na_nej.html

Já umírájm z těch sad...zvažuji na sabulku bud tu nádrherně čokoládově hnědou nebo tu jasně tyrkysově modrou, ta mu moc sekne a na kobylu by se mě libila taková ta tměvě béžová nevím ani jak tu barvu pojmenovat...ale musím hodně šetřit!http://www.potrebyprokone.wbs.cz/ sady_na_prodej.html

23.1.2009 08:18
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Dobré jitro,
teda krásně jste se rozjely
Já si tu huhlám v práci...
Lucííí, taky bych to viděla na toho winteca, je celkem levnej a má výhodu těch vyměnitelných komor.
šéf, tak se musím odmlčet a dělat

23.1.2009 08:37
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Dobré jitro,
teda krásně jste se rozjely
Já si tu huhlám v práci...
Lucííí, taky bych to viděla na toho winteca, je celkem levnej a má výhodu těch vyměnitelných komor.
šéf, tak se musím odmlčet a dělat

hurá pátek...dneska zvažuji že pujdu dřív mé nehtové studio potřebuje nové zásoby, kobyla a sahib vyvětrat a pak ještě musím konečně tu madam popovést ve vozíku...už jsem to vymyslela do budoucna pokud bude stále náchylná k padání nehodlám riskovat a nechám ji vyrobit nějakej ten popruh pod břicho, s tím že by se nezavěšovala od stropu, bála bych se stržení střechy, ale jen do boku, musím to ještě vykoumat, ale pokud bude mít nějakou pevnou celtu pod břichem a měla by omdlívací tendence přidží jí to a ona se může znovu postavit na nohy....zdá se vám to reálné???????????????????????...je to trdlo i kdybych to měla používat jen jako pojistku budu klidnější...a ona jistě taky...

23.1.2009 08:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
hurá pátek...dneska zvažuji že pujdu dřív mé nehtové studio potřebuje nové zásoby, kobyla a sahib vyvětrat a pak ještě musím konečně tu madam popovést ve vozíku...už jsem to vymyslela do budoucna pokud bude stále náchylná k padání nehodlám riskovat a nechám ji vyrobit nějakej ten popruh pod břicho, s tím že by se nezavěšovala od stropu, bála bych se stržení střechy, ale jen do boku, musím to ještě vykoumat, ale pokud bude mít nějakou pevnou celtu pod břichem a měla by omdlívací tendence přidží jí to a ona se může znovu postavit na nohy....zdá se vám to reálné???????????????????????...je to trdlo i kdybych to měla používat jen jako pojistku budu klidnější...a ona jistě taky...

Takže si tu zas povídám sama jo...

23.1.2009 08:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Takže si tu zas povídám sama jo...

U danny

23.1.2009 08:55
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
U danny

s Leničkou

23.1.2009 09:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
s Leničkou

Danny

23.1.2009 09:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Danny

a náš první...

23.1.2009 09:20
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
a náš první...

Zdarec, už jsem vzůru aj jáá. Fotky Lulinky už jsem viděla a moc boží stádo!! Ty Zuzi čumim jak blázen 28kg to už nějak dávno ztratil v sobě borderáka hehe
Dnes jsem tu s váma naposled, odpolko musím do práce a pak brzo ráno už razím!!

23.1.2009 09:51
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Zdarec, už jsem vzůru aj jáá. Fotky Lulinky už jsem viděla a moc boží stádo!! Ty Zuzi čumim jak blázen 28kg to už nějak dávno ztratil v sobě borderáka hehe
Dnes jsem tu s váma naposled, odpolko musím do práce a pak brzo ráno už razím!!

Ty vogo, jak z pohádky. Úplně tě vidim jak tam cválám na černym arabskym hřebci...
Péťo, foť a dej o sobě vědět, ju?
Užij si to, moc ti to přeju idkdyž trochu závidim Ale Maledivy jsou za rohem, se tam s Tomášem taky někdy podíváme...nakopnee šemíka a tradáááá

23.1.2009 09:56
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
Ty vogo, jak z pohádky. Úplně tě vidim jak tam cválám na černym arabskym hřebci...
Užij si to, moc ti to přeju idkdyž trochu závidim Ale Maledivy jsou za rohem, se tam s Tomášem taky někdy podíváme...nakopnee šemíka a tradáááá

Si taky říkám, zda tam nezajet za vámi aspon na víkend....No uvidím, dopoledne pojezdím a možná odpoledne se zastavím

23.1.2009 09:56
rocky

XXX.XXX.125.150

haisovad napsal(a):

Určitě dám vědět Danny a fotit budu o sto šest!! koně tam ale bohužel nemají :( jen psi,kočky,opice a ještě nejakou havěť

23.1.2009 09:58
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Si taky říkám, zda tam nezajet za vámi aspon na víkend....No uvidím, dopoledne pojezdím a možná odpoledne se zastavím

Všímejte mého stehenního svalu Zbytek je sádlo

23.1.2009 09:58
haisovad

XXX.XXX.213.5

rocky napsal(a):
Určitě dám vědět Danny a fotit budu o sto šest!! koně tam ale bohužel nemají :( jen psi,kočky,opice a ještě nejakou havěť

Třeba se nějakej místní oslik najde... zneužij ho a zacválej si po pláži...

Hlavně nějaké vysoké faktory na opalování...ať se nám neusmažíš!!!

23.1.2009 10:22
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Třeba se nějakej místní oslik najde... zneužij ho a zacválej si po pláži...

Hlavně nějaké vysoké faktory na opalování...ať se nám neusmažíš!!!

Danny tenhle sen si snad pojedu splnit letos, nepřidáš se, co holky nezalítíme si djerby projet se po pláži na arabáčovi....

23.1.2009 10:27
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Danny tenhle sen si snad pojedu splnit letos, nepřidáš se, co holky nezalítíme si djerby projet se po pláži na arabáčovi....

Kurde, lákáš moc hezky, ale vše se uvidí až pak......

23.1.2009 10:29
haisovad

XXX.XXX.213.5

klawdie napsal(a):

Já budu asi letos lítat maximálně s kolečkem po stavbě...
také si plním sen Kláry a na ostatní sny bude ještě čas...ale třeba za rok bych letěla.

23.1.2009 10:29
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Kurde, lákáš moc hezky, ale vše se uvidí až pak......

jasan Leni uvidíme až to bude blíže, ale nebylo by to marné...

23.1.2009 10:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

haisovad napsal(a):
Já budu asi letos lítat maximálně s kolečkem po stavbě...
také si plním sen Kláry a na ostatní sny bude ještě čas...ale třeba za rok bych letěla.

no jasný, však si třeba taky udělám ještě letos dovolenou na MALTĚ u tebe, ale holky vidinou jednou společné dovolené není až tak marná..však nemusíme kufrovat k moři, jen najít nějak střed kde by jsme se potkali...

23.1.2009 10:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

babky, dikes, ny ta ELTečka sjme měla taky zálusk, ale ony jsou jenom nepromokavé, a já bych potřebovala spodek gumový, tkaže jsem zvolila tyhle:)
Inspirovalal mě i Lulu, má je taky..:)
Ty ELT by byly super jenom na ježdění, já ale potřebuju i do těch sraček něco..

23.1.2009 11:00
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
babky, dikes, ny ta ELTečka sjme měla taky zálusk, ale ony jsou jenom nepromokavé, a já bych potřebovala spodek gumový, tkaže jsem zvolila tyhle:)

heh počkej všechny termáče maj snad spodek gumovej..mám tež a jsou to nějaký pfifky...kolik koštujou tyhle? bych chtěla ty ELT normál né thermo na ježdění...chjo al kde na to pořád brát peníze..

23.1.2009 11:02
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

jinak projížďky po pláži bych brala... i na Djerbě a v Egyptě jsme byla, ale na ty nebohé zvířata jsem nějak neměla odvahu vylézt...takoví boroci zubožení...

23.1.2009 11:04
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
jinak projížďky po pláži bych brala... i na Djerbě a v Egyptě jsme byla, ale na ty nebohé zvířata jsem nějak neměla odvahu vylézt...takoví boroci zubožení...

ne, Klárko, právě že nemají, pouze ty levnější verze Pffif, Daslo...jinak je to většinou umělá kůže a nějaký vodoodpudivý šusťák..
tak proto tyhle...
ještě se mi líbí jedny jenom za 2350:)))

23.1.2009 11:09
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):

Jani, koukám že máš stejné zážitky jako já v Chorvatsku...všude nápisy jak hrom Koně, klub...přijedeme po značkách...na konci uvázaní chuděrky u stromů bez vody, sena...hejno much kolem nich...koně vyzáblici. To bych jim nemohla udělat abych jim lezla na hřbítek, nene.
Hele Jani, vejdeš se do třmenu s těma termáčema? Mě se zdá že jsou strašně široký vepředu...

23.1.2009 11:14
kukinatost

XXX.XXX.43.146

haisovad napsal(a):
Jani, koukám že máš stejné zážitky jako já v Chorvatsku...všude nápisy jak hrom Koně, klub...přijedeme po značkách...na konci uvázaní chuděrky u stromů bez vody, sena...hejno much kolem nich...koně vyzáblici. To bych jim nemohla udělat abych jim lezla na hřbítek, nene.
Hele Jani, vejdeš se do třmenu s těma termáčema? Mě se zdá že jsou strašně široký vepředu...

No, Danuli, když já mám hodně pidi nohu -.. 37...a ty staré, co jsem měla, byly ty obyč Daslo za 1000 Kč...a ty mě sraly v tom, že byly jak sněhule, takové neohebné, tvrdé a zároveň měkké....no, to je věta hodná inteligenta..:))
každopádně do hnoje byly super, ale jezdila jsme v nich minimálně..:)

do řiti, zrovna jsem volala do toho equisu a samozřejmě, že je nemají, mě odvezou...:(
ještě teda zkusím equiservis...
tak Lenica, ty chceš být zelená se zaltým lemem?:))

23.1.2009 11:22
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
No, Danuli, když já mám hodně pidi nohu -.. 37...a ty staré, co jsem měla, byly ty obyč Daslo za 1000 Kč...a ty mě sraly v tom, že byly jak sněhule, takové neohebné, tvrdé a zároveň měkké....no, to je věta hodná inteligenta..:))
každopádně do hnoje byly super, ale jezdila jsme v nich minimálně..:)

do řiti, zrovna jsem volala do toho equisu a samozřejmě, že je nemají, mě odvezou...:(
ještě teda zkusím equiservis...
tak Lenica, ty chceš být zelená se zaltým lemem?:))

Pche.....Kdepak, už jsem si našla něco lepšího Ikdyž tuhle barvu taky jistě vyzkouším:-)

23.1.2009 11:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

tak a termobuty jsou objednané..:)
ještěže mám malou nohu, páč 38, 39 jsou vyprodané...
Klárko a včil jsem se dívala na ten zooprodukt a ten jejich lesk od Equistaru tam nemají, tož co včil...?
ha, oni to na equiservisu měli blbě popsané na netu, je to ten lesk, tož jsem si ho objednala..:)
i když Keruška je reklama na lesk i bez toho...ale třeba to bude k něčemu proti tomu debilnímu prachu...

23.1.2009 11:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
tak a termobuty jsou objednané..:)
ještěže mám malou nohu, páč 38, 39 jsou vyprodané...
Klárko a včil jsem se dívala na ten zooprodukt a ten jejich lesk od Equistaru tam nemají, tož co včil...?
ha, oni to na equiservisu měli blbě popsané na netu, je to ten lesk, tož jsem si ho objednala..:)
i když Keruška je reklama na lesk i bez toho...ale třeba to bude k něčemu proti tomu debilnímu prachu...

Lenuša, vybal to, co sis našla?:)
mi by se na Honzíkovi líbila i tato kombinace..

23.1.2009 11:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

a tahle má taky něco do sebe..:)

23.1.2009 11:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):

a moje favoritka..:)

23.1.2009 12:30
rocky

XXX.XXX.125.150

kukinatost napsal(a):
a moje favoritka..:)

Tak hurá mám vše hotovo a jedu do hk odvest psa na hlídání!
Holky mějte se tu mooooc fajnově. Každopádně dám o sobě vědět až dorazím a trochu vám nasstíním jak to tu vypadá..Pozdravujte koníky, hlavně ať jsou zdravííí!3.2. jsem zpět!!!

23.1.2009 12:32
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Tak hurá mám vše hotovo a jedu do hk odvest psa na hlídání!
Holky mějte se tu mooooc fajnově. Každopádně dám o sobě vědět až dorazím a trochu vám nasstíním jak to tu vypadá..Pozdravujte koníky, hlavně ať jsou zdravííí!3.2. jsem zpět!!!

A NEZAPOMEŇTE SE DÍVAT KDO BUDETE MÍT ČAS- ZÍTRA NA ČT 1 NA "TANEČNÍ SKUPINA ROKU 2008! JEDNAK MĚ TAM MOŽNÁ ZABERE KAMERA A VE SKUPINĚ KTERÁ VYHRÁLA TANCUJE MŮJ CHLAP (Tuňák), choreografie Bad Guys!!papapa

Přidejte reakci

Přidat smajlík