PRACANTKY - středou se nám to půlí..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2009 07:06
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Tak baby, zdravím při ránku:)
Včera opět sjem si užila den a vyjížďku s natřásecím nasraňochem...mé naivní tužby, jakože když už pak nebudeme cválat, ale půjdeme hezky pomalu a kročkem - bude klid..no, take kiky...:(
Zas jak debil v padocku před dostihem...ve cvalu nikam netáhne, ale kde je naše cajdání v kroku na zahozené otěži..jo, včera jsme si domluvila letos první trénink, mám objednanou i halu, tak už se nemůžu dočkat:)
a včera mi přišly ty boty, jsou malé, ne na délku, ale prostě je neobuju...:(ještěže mi je zlatá Dašena vymění, ať to nemusím posílat do equiservisu..
jo a budu aspoň 14 dní bez sedla na Kerku, už jsme se rozhodla, že je třeba ho docpat, tka dneska odjede...:(

28.1.2009 07:42
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Včera opět sjem si užila den a vyjížďku s natřásecím nasraňochem...mé naivní tužby, jakože když už pak nebudeme cválat, ale půjdeme hezky pomalu a kročkem - bude klid..no, take kiky...:(
Zas jak debil v padocku před dostihem...ve cvalu nikam netáhne, ale kde je naše cajdání v kroku na zahozené otěži..jo, včera jsme si domluvila letos první trénink, mám objednanou i halu, tak už se nemůžu dočkat:)
a včera mi přišly ty boty, jsou malé, ne na délku, ale prostě je neobuju...:(ještěže mi je zlatá Dašena vymění, ať to nemusím posílat do equiservisu..
jo a budu aspoň 14 dní bez sedla na Kerku, už jsme se rozhodla, že je třeba ho docpat, tka dneska odjede...:(

Zdar Jaňuch. A jak to vypadá s třepáním hlavy "jakože alergie"? Pomohly ty ATB a je klid????
Cpu se Cottagem s maďarskou zeleninou Pochoutka

28.1.2009 07:43
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Nazdárr..no dej pokoj já jsem ráda že jsem to s těma sedlama uválela, Sabulpoj zustal jupiter a kobyla dostala syntetiku..no včera jsem si jako pana asistenta na trenink malejch holek vy\tahla Sabušku stál u mě jak čokl, sem tam jsem ho zacouvala nechala ustoupit, nic nezapoměl, pak nějaké to odžvýknutí a snížení hlavy a pak jestě chodil na zavolání a když už nic tak mi držel tušírku..no asistent jak brno..pak přišla kámoška co jedzí ty trenérce Nágrový koně, tak se vyhoupla na Sabulku a trochu mi ho podle PK zkoušela, dostal pochvalu a čuměla jak muj gauč je pohodlný:)to bylo chvály až sem se dmula zato hněda byla nějaká navztekaná tak si při žradle pěkně kopla do stěny..zejtra jí musím vylítat než na ní sednu bych se tu jinak mohla rovnou rozloučit....

28.1.2009 07:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Zdar Jaňuch. A jak to vypadá s třepáním hlavy "jakože alergie"? Pomohly ty ATB a je klid????
Cpu se Cottagem s maďarskou zeleninou Pochoutka

mmm, cottage miluju, ale budeš se chlamat, zase jsem objevila Nivu, akorát přišla jenom nárazově a je zas fuč..:(
No, házení první dny ustalo skoro úplně...ale jak jsme oba s doktorem říkali, velký problém bude i v psychosomatice, jakmile je nasraný - necválá:), krom natřásání háže sebou celým, občas jen hlavou - je v tom vidět ta nasranost, u toho i funí a frká, a so toho se občas zvedá obě přední do vzduchu a s přidupnutím dopadne...úplně je z toho vidět ta vzteklost...
tož asi zase budeme muset pomalu jak od začátku - pomalinku, kročkem, když bude hodný - klus...

28.1.2009 07:51
cheyenne

XXX.XXX.182.247

kukinatost napsal(a):

Dobre ranko vsem, ja cekam na bus smer Praha, prvni mi nejak ujel nebo co :-) a ze by se mi teda chtelo... Vcera jsem v praci na odpoledni zkejsla do desitis papirama, tak jsem i vcelku nevyspana.
Saxula byl vcera na lonzi ze zacatku taky pekne akcni, ale asi pak zjistil, ze ho budu drtit tak dlouho, az ty kavalety bude inteligentne preklusavat a choval se vic nez slusne :-)

28.1.2009 07:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Dobre ranko vsem, ja cekam na bus smer Praha, prvni mi nejak ujel nebo co :-) a ze by se mi teda chtelo... Vcera jsem v praci na odpoledni zkejsla do desitis papirama, tak jsem i vcelku nevyspana.
Saxula byl vcera na lonzi ze zacatku taky pekne akcni, ale asi pak zjistil, ze ho budu drtit tak dlouho, az ty kavalety bude inteligentne preklusavat a choval se vic nez slusne :-)

jo a psala mi segra je možné že se tu dnes ukáže tak se necháme překvapit...má se prý skvěle jen tam má o čtyři hodiny víc takže dle mého obědvá...

28.1.2009 08:00
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

kurnik, a´t nás ta segra nedráždí..:)))
baby, napadla mě zas jedna věc, co s hnojem, ale nikomu to neřeknu, aby mi to třeba nevyfoukli....to už je fakt, že tonoucí se stébla chytá, ještěže něco můžu vyvézt k sobě na pole..
a pak mám vlastně ještě jeden nápad...už je toho kopec, hora, věrtel...no, kupa jak cip:)

28.1.2009 08:00
lanika

XXX.XXX.162.56

cheyenne napsal(a):

No tož co si budem povídat......Honzajse jsem měla jen na louce-kamínky a zase kamínky, tož jinam jsem už ani nejela.......A taky se pěkně vztekal.Lítala jsem vzduchem, hodil "pár" slušných kozlíků Ale to jen z nasranosti, protože se mu včera fakt nechtělo, zase se pohyboval skrucený jak žížala do výšky a ne dopředu....Tož dostal na zadek.....Konec už byl slušný, no.....Ono je fakt, že ted vyjíždkoval a já jsem po něm moc nechtěla. Pokud jela i Markétka, tak vlastně klusal pomalu, oaby Oskišoň stíhal a tak......
Tož asi proto Bunk jeden můj malý

28.1.2009 08:02
molly

XXX.XXX.5.50

kukinatost napsal(a):

Dobré ránko... Jsem po noční, jdu zalehnout Šéf nemá na 100% náhradu, takže ještě mne čekají nějaké směny na Benzině...
Mějte krááásnýýý den!!

Roy a "taťka"

28.1.2009 08:03
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
kurnik, a´t nás ta segra nedráždí..:)))
baby, napadla mě zas jedna věc, co s hnojem, ale nikomu to neřeknu, aby mi to třeba nevyfoukli....to už je fakt, že tonoucí se stébla chytá, ještěže něco můžu vyvézt k sobě na pole..
a pak mám vlastně ještě jeden nápad...už je toho kopec, hora, věrtel...no, kupa jak cip:)

Abych nevyfotila tu mou kupu......To bys koukala Ale Leničce prozradíš tajemství, že???

28.1.2009 08:03
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Dobré ránko... Jsem po noční, jdu zalehnout Šéf nemá na 100% náhradu, takže ještě mne čekají nějaké směny na Benzině...
Mějte krááásnýýý den!!

Roy a "taťka"

28.1.2009 08:04
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
Mějte krááásnýýý den!!

Roy a "taťka"

" Netopýýýýýýýýýýr" Zuzi čus......Tož to ti teda nezávidím, musíš toho mít s práci moc :-(

28.1.2009 08:09
molly

XXX.XXX.5.50

lanika napsal(a):
" Netopýýýýýýýýýýr" Zuzi čus......Tož to ti teda nezávidím, musíš toho mít s práci moc :-(

ještě nelezu po čtyřech, tak je too OK

28.1.2009 08:12
cheyenne

XXX.XXX.182.247

lanika napsal(a):

Zuzi, za chvili pojedu skoro kolem tebe, muzesmi zamavat :-)
Taky uz vam orove tak linaji? My uz jsme ve fazi, ze muzu drbat jak chci a porad to pada :-) ale zatim to neni videt...

28.1.2009 08:13
lanika

XXX.XXX.162.56

cheyenne napsal(a):
Taky uz vam orove tak linaji? My uz jsme ve fazi, ze muzu drbat jak chci a porad to pada :-) ale zatim to neni videt...

No tak Honzajs teda drží kožich do poslední chvíle.......Tomu snad ještě ani chloupek nevypadl.....Taky to pak tak vypadá jak v dubnu máme ještě dlouhou srst

28.1.2009 08:14
cheyenne

XXX.XXX.182.247

cheyenne napsal(a):

Ty jo, pamatuju, jak Roy v lete koukal na tatika smerem nahoru :-)

28.1.2009 08:23
lanika

XXX.XXX.162.56

cheyenne napsal(a):

Jo, jo, vytáhl se pěkně Holky, včera mi přišel tan poprsák, klasická fullka a Honzajs jí má brutálně malou Navíc jsem se koukala, z te stránky to nejde ani za nic jiného vyměnit. Nic tam totiž není

28.1.2009 08:23
molly

XXX.XXX.5.50

cheyenne napsal(a):

Mávat budu, ale zda to uvidíš, už skoroležím na gauči

Jo,kde ty časy jsou, když byl malej a skladnej

28.1.2009 08:25
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):

dobrý evi, super hláška...no jo trošku se vytáhl vejlupek...mě se muj děsně inteligetní pes rozháral již ted tak štěňátka budou až na podzim, sakriš...
Jinak pracatnky v nové práci spokojené??? no jo segra provokatérka včera mi psala že si šáhla na žraloka...máj tam nějaký prtavky...ale už se ptala na koně, je jí určitě smutno
Hej Eví a jak Lukynovi sse pracuje? dobré?

28.1.2009 08:27
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Jo, jo, vytáhl se pěkně Holky, včera mi přišel tan poprsák, klasická fullka a Honzajs jí má brutálně malou Navíc jsem se koukala, z te stránky to nejde ani za nic jiného vyměnit. Nic tam totiž není

ty jsoi tomu s těma prsama koupila full.....ten bude určo potřebovat něco na mastodonta

28.1.2009 08:53
cheyenne

XXX.XXX.182.247

klawdie napsal(a):
dobrý evi, super hláška...no jo trošku se vytáhl vejlupek...mě se muj děsně inteligetní pes rozháral již ted tak štěňátka budou až na podzim, sakriš...
Jinak pracatnky v nové práci spokojené??? no jo segra provokatérka včera mi psala že si šáhla na žraloka...máj tam nějaký prtavky...ale už se ptala na koně, je jí určitě smutno
Hej Eví a jak Lukynovi sse pracuje? dobré?

Babky, neco pro pobaveni, autobus nam umrel 20km za Hradcem, cekame na nahradni, v 10h. na skoleni asi fakt nebudu :-).
Jinak v praci jsem spokojena, jen zatim chodim domu utahana, musim si zvyknout na tempo a pobrat jeste mraky vedomosti, at nemusim porad neco hledat. Vysledky mam dobry, sef chvali :-)
Lukin je tez vcelku spokojen a ja se svacinkama taky :-)))
Tyjo, zralok muze byt dobrej zazitek, ja tak akorat muzu pomuchlat rybku v akvarku :-)

28.1.2009 09:11
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Babky, neco pro pobaveni, autobus nam umrel 20km za Hradcem, cekame na nahradni, v 10h. na skoleni asi fakt nebudu :-).
Jinak v praci jsem spokojena, jen zatim chodim domu utahana, musim si zvyknout na tempo a pobrat jeste mraky vedomosti, at nemusim porad neco hledat. Vysledky mam dobry, sef chvali :-)
Lukin je tez vcelku spokojen a ja se svacinkama taky :-)))
Tyjo, zralok muze byt dobrej zazitek, ja tak akorat muzu pomuchlat rybku v akvarku :-)

NO dost dobrý,si nech napsat omluvenku:)
Ty joo tak sváči zas závidím já...no mě dnes čeká vařící den přijdou kámoši na večeři...tož mám zas dvě směny, tři koně jednoho vyvětrat a ještě navařit..hm to zas bude fofr....včera jsme s tatínkem dělali nějaké upravy v bytě, teda snažili jsme se rozchodit roletu, taková blbost ale co nám to dalonež jsme jí spravili...ale ještě mě čeká předělávka psotele, tapetování kuchyně..

28.1.2009 09:59
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
NO dost dobrý,si nech napsat omluvenku:)
Ty joo tak sváči zas závidím já...no mě dnes čeká vařící den přijdou kámoši na večeři...tož mám zas dvě směny, tři koně jednoho vyvětrat a ještě navařit..hm to zas bude fofr....včera jsme s tatínkem dělali nějaké upravy v bytě, teda snažili jsme se rozchodit roletu, taková blbost ale co nám to dalonež jsme jí spravili...ale ještě mě čeká předělávka psotele, tapetování kuchyně..

Tak kamarádi, jo???????????

28.1.2009 10:10
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Tak kamarádi, jo???????????

Se hrabu starýma fotkama, tomu se ani věřit nechce jaký byl Honzík "štíhlounký"

28.1.2009 10:35
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Se hrabu starýma fotkama, tomu se ani věřit nechce jaký byl Honzík "štíhlounký"

kurnik, kaj šče sum?

28.1.2009 10:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

Heej, ty herečko, ti tam něco spadlo..?:)))

28.1.2009 10:42
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

no jo opravdu kamarádi oni žijou spolu víš
holky***

28.1.2009 10:44
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):

He he co kdyby náhodou jsem něco našla A nemachruj, jo???? Tež se umím dívat vpřed na stromy

28.1.2009 10:47
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
He he co kdyby náhodou jsem něco našla A nemachruj, jo???? Tež se umím dívat vpřed na stromy

Děvuchy vám to ale skáče Bych už měla smrt v očích dávno :))

Začínají řádit chřipky, ty "upoutávky" v médiích to ještě umocnily, tak se každý začíná předzásobovat. Ať už je pěkně a teplo...

28.1.2009 10:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):
Děvuchy vám to ale skáče Bych už měla smrt v očích dávno :))

Začínají řádit chřipky, ty "upoutávky" v médiích to ještě umocnily, tak se každý začíná předzásobovat. Ať už je pěkně a teplo...

jj, muselo to být velmi zajímavé...:)a tak napravo..určo byl další skok vlevo, ne?:))

28.1.2009 10:51
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
jj, muselo to být velmi zajímavé...:)a tak napravo..určo byl další skok vlevo, ne?:))

Teto Janičko, na kterou stranu že se to koukám?????? Napravo?

28.1.2009 10:55
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Teto Janičko, na kterou stranu že se to koukám?????? Napravo?

držím hubu, moje prostorová orientace mě jednou zabije, ještěže Kuláš ví, že to mám naopak, jinak bysme nikam nedojeli..:)
Z toho mám největší strach, že se na tom parkuru ztratím..:))

28.1.2009 12:06
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
držím hubu, moje prostorová orientace mě jednou zabije, ještěže Kuláš ví, že to mám naopak, jinak bysme nikam nedojeli..:)
Z toho mám největší strach, že se na tom parkuru ztratím..:))

Ahojda holky zlatý...;)
Dnes už jsem asi třetí den ve škole, ale na vyučování jsem se nebyla ani podívat...děláme celý den tombolu, máme toho až nad hlavu..to už máme 6500 ks lístků zabalených, ted ještě zkompletovat, připravit na sobotu, at se to tam pak už jen doveze a vyrovná..no děs běs..sepsat taky seznam a polepit to číslama...nevím, jakt o dáme, ale dáme to... Holky, jak já bych byla ráda, kdybych i vás mohla vidět na tom mým plese...budu tam mít i takový lidi, co by mě ani nenapadlo pozvat...bude to šílenej mazec, fakt se na to mrtě těším, ale už chci bejt tam a ples aby byl v plným proudu...
Jinak Diega ted denně přiježduju, přeci jen ty dvě soustřa se blížej, tak musíme bejt ready oba dva...ale přiježdujeme na zamrzlý jízdárně, tak taky nic moc... a zítra jezdit nestihnu, jdeme do hospody se třídou a v sobotu to taky nedám... No a v pátek bude pvní korektura kopyt u Démonka...a už mám doma papíry..jmenuje se teda Alko..(hol)

28.1.2009 12:56
strelish

XXX.XXX.142.166

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky zlatý...;)
Dnes už jsem asi třetí den ve škole, ale na vyučování jsem se nebyla ani podívat...děláme celý den tombolu, máme toho až nad hlavu..to už máme 6500 ks lístků zabalených, ted ještě zkompletovat, připravit na sobotu, at se to tam pak už jen doveze a vyrovná..no děs běs..sepsat taky seznam a polepit to číslama...nevím, jakt o dáme, ale dáme to... Holky, jak já bych byla ráda, kdybych i vás mohla vidět na tom mým plese...budu tam mít i takový lidi, co by mě ani nenapadlo pozvat...bude to šílenej mazec, fakt se na to mrtě těším, ale už chci bejt tam a ples aby byl v plným proudu...
Jinak Diega ted denně přiježduju, přeci jen ty dvě soustřa se blížej, tak musíme bejt ready oba dva...ale přiježdujeme na zamrzlý jízdárně, tak taky nic moc... a zítra jezdit nestihnu, jdeme do hospody se třídou a v sobotu to taky nedám... No a v pátek bude pvní korektura kopyt u Démonka...a už mám doma papíry..jmenuje se teda Alko..(hol)

Týnuš hustý 6500 lístků Co máte jako TOP výhry?

28.1.2009 12:59
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
Týnuš hustý 6500 lístků Co máte jako TOP výhry?

No taky se divím.....To budete celý ples jenom hrát a tahat tombolu
A jedna perlička pro zasmání

28.1.2009 13:01
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Tož aji jedna vážná Janka

28.1.2009 13:01
jenysimons

XXX.XXX.57.98

lanika napsal(a):

hlavní cena je tandemový seskok padákem, další cena je domácí kino v hodnotě 3000,- a další je sud pivka...
No tak myslím, že si pár losů koupím, ale dál už na to čas asi moc nebude...

28.1.2009 13:09
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
hlavní cena je tandemový seskok padákem, další cena je domácí kino v hodnotě 3000,- a další je sud pivka...
No tak myslím, že si pár losů koupím, ale dál už na to čas asi moc nebude...

Juj, ta je lepší
Týnuš, hezké ceny Jen já nikdy nic nevyhraju, ikdybych měla mít těch lístku koupených 100

28.1.2009 13:14
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

Leno, ty sfiňo, jestli tady okamžitě nepřestaneš dávat ty ozrůdné fotografie, stihne tě krutý trest:))

28.1.2009 13:15
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Leno, ty sfiňo, jestli tady okamžitě nepřestaneš dávat ty ozrůdné fotografie, stihne tě krutý trest:))

Už mlčím

28.1.2009 13:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Juj, ta je lepší
Týnuš, hezké ceny Jen já nikdy nic nevyhraju, ikdybych měla mít těch lístku koupených 100

kde že to máte ten ples že by\ jsme se stavili:)

28.1.2009 13:16
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Už mlčím

to je tvé jediné štěstí..
kurnik, dneska mám za sebou šílený den, v halvě jak vymeteno a teď mám psát nějaké posudky...Lenica, nechceš přijet na večer do knajpy si ožrat pysk? Dneska by mi to fakt bodlo...

28.1.2009 13:16
jenysimons

XXX.XXX.57.98

lanika napsal(a):
Juj, ta je lepší

no, tak já jak kdy....ted v sobotu jsem byla na plese, koupila si 5 lístků a všechny byli výherní..sama jsem tomu moc nevěřila, ale asi to bude tím, že už jsem nákej pátek sama a to štěstí v lásce se mi hodně vyhejbá...

28.1.2009 13:18
jenysimons

XXX.XXX.57.98

kukinatost napsal(a):
kurnik, dneska mám za sebou šílený den, v halvě jak vymeteno a teď mám psát nějaké posudky...Lenica, nechceš přijet na večer do knajpy si ožrat pysk? Dneska by mi to fakt bodlo...

Klárko, v Náchodě v Beránku, ale ty jsi na plese Selské jízdy, takže to po tobě ani nemůžu chtít...

28.1.2009 13:18
benotka

XXX.XXX.4.138

kukinatost napsal(a):

Ahojte,přidám se do diskuze. Jelikož taky pracuji a mám prakticky 12hodin času,tak ho aspoň nějak využiju. Pracuji jako recepční,tak si to můžete představit,jak se to tady vleče.S přítelem jsme si pořídili na Vánoce kobylku-nebo spíš já,ale on se určitě taky zapojí.Ježdím už 11let.Já jsem včera byla s kobčou venku,v lese,po kopcích. Jinak stále chodím do JS,kde jí mám teď ustájenou,než se dostaví box.Takže jezdím ještě jednoho mlaďocha a občas co je potřeba.Přihazuji fotku-je jí 5let,a teprve se přiježďuje-mám ji dnes přesně měsíc,ale určitě se zlepšuje.Rozhodně to s ní není jednoduchý-prvních 14 dní to byla spíš katastrofa.

28.1.2009 13:19
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):

Pamatuješ na tuhle cestu???????

28.1.2009 13:23
klawdie

XXX.XXX.94.254

benotka napsal(a):
Ahojte,přidám se do diskuze. Jelikož taky pracuji a mám prakticky 12hodin času,tak ho aspoň nějak využiju. Pracuji jako recepční,tak si to můžete představit,jak se to tady vleče.S přítelem jsme si pořídili na Vánoce kobylku-nebo spíš já,ale on se určitě taky zapojí.Ježdím už 11let.Já jsem včera byla s kobčou venku,v lese,po kopcích. Jinak stále chodím do JS,kde jí mám teď ustájenou,než se dostaví box.Takže jezdím ještě jednoho mlaďocha a občas co je potřeba.Přihazuji fotku-je jí 5let,a teprve se přiježďuje-mám ji dnes přesně měsíc,ale určitě se zlepšuje.Rozhodně to s ní není jednoduchý-prvních 14 dní to byla spíš katastrofa.

Hehe další ryzoid...však se přidej pokud nás pobereš...vítej...začátky jsou těžké ale i hezké...odkud jsi?

28.1.2009 13:27
kukinatost

XXX.XXX.43.146

benotka napsal(a):

zdravím nově příchozí...dvanátky dělat, no, to musí být slušný masakr..
Lenica, na to nejde zapomenout, když vidíš psa po halvě skákat do kanálu, zůstane ti to zcela živě v paměti...a i ta fotodokumentace při čůrání..:)

28.1.2009 13:30
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Lenica, na to nejde zapomenout, když vidíš psa po halvě skákat do kanálu, zůstane ti to zcela živě v paměti...a i ta fotodokumentace při čůrání..:)

Myslíš tuto?

28.1.2009 13:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Myslíš tuto?

ty jsi normálně hovado...:DDDD
a jsem měla majtky s kránvou..:))

28.1.2009 13:39
remonek

XXX.XXX.34.46

benotka napsal(a):

Ahojky, taky patřím mezi pracující lid, tak bych se taky přidala doma mám skoro tříletýho valáška, je to kříženec všeho možnýho, takovej přerostlej ponďa. Občas je to teda pěknej janek, ale jinak je celkem fajne

28.1.2009 13:42
benotka

XXX.XXX.4.138

kukinatost napsal(a):

další

28.1.2009 13:44
lanika

XXX.XXX.162.56

benotka napsal(a):
další

Míši odkud jste?????

28.1.2009 13:48
remonek

XXX.XXX.34.46

benotka napsal(a):
další

krasavice

28.1.2009 13:51
benotka

XXX.XXX.4.138

klawdie napsal(a):
Hehe další ryzoid...však se přidej pokud nás pobereš...vítej...začátky jsou těžké ale i hezké...odkud jsi?

Momentálně bydlím v Kostelanech, ale snad ještě tento rok, pokud se pohne s barákem by jsme se mohli přestěhovat s přítelem do Zlámanky. Jinak Zlínský kraj

28.1.2009 13:55
remonek

XXX.XXX.34.46

remonek napsal(a):
Ahojky, taky patřím mezi pracující lid, tak bych se taky přidala doma mám skoro tříletýho valáška, je to kříženec všeho možnýho, takovej přerostlej ponďa. Občas je to teda pěknej janek, ale jinak je celkem fajne

Abych o sobě ještě něco přidala, tak moje zaměstnání se dá označit jako kancelářská myš , kromě koňucha mám doma ještě dva hafany, kocoura, hada a vodní želvu - no taková menší zoo

28.1.2009 13:57
benotka

XXX.XXX.4.138

lanika napsal(a):
Míši odkud jste?????

Kostelany, v budoucnu Zlámanka

28.1.2009 14:02
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Míši odkud jste?????

Já ji prásknu

http://al-kham-sa.wz.cz/index.php?akce=chov

28.1.2009 14:10
benotka

XXX.XXX.4.138

kukinatost napsal(a):

Dvanáctky se dají,a asi jsem spokojenější než kdybych měla chodit po-pá osmičky. Dělám většinou 15 dní v měsíci a abych měla dost času na koně (hlavně v zimě)tak mám převážně noční(pořád dokola-noční-spánek-koně a znovu). V lednu mi to vychází 12nočních, 4 denní.A ještě si můžem vzít volné dny jak se nám to hodí-záleží jak se dohodnu se zbytkem recepčních.

28.1.2009 14:11
benotka

XXX.XXX.4.138

strelish napsal(a):
Já ji prásknu

http://al-kham-sa.wz.cz/index.php?akce=chov

děkuju,tím se to usnadnilo

28.1.2009 14:16
remonek

XXX.XXX.34.46

benotka napsal(a):
Dvanáctky se dají,a asi jsem spokojenější než kdybych měla chodit po-pá osmičky. Dělám většinou 15 dní v měsíci a abych měla dost času na koně (hlavně v zimě)tak mám převážně noční(pořád dokola-noční-spánek-koně a znovu). V lednu mi to vychází 12nočních, 4 denní.A ještě si můžem vzít volné dny jak se nám to hodí-záleží jak se dohodnu se zbytkem recepčních.

Asi záleží hodně o zvyku, já teda dělám osmičky, ale když byla brzo tma, tak jsem spíš chodila na odpolední abych stihla všecko udělat za světla.

28.1.2009 14:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

remonek napsal(a):
krasavice

no, já právě přemýšlím, jak ybhc ty dvanáctky byla schopna řešit, páč o koně se musím postatrat denně já...jakože noční v pohodě, ale nevím, ajk ybch zvládala furt nespat, mi se přes den hodně blbě spí..
ještě na VŠ jsem chodila na noční a rovnou do školy, páč spát jsme neuměla, ale kde ty časy jsou..:))

28.1.2009 14:27
remonek

XXX.XXX.34.46

kukinatost napsal(a):
no, já právě přemýšlím, jak ybhc ty dvanáctky byla schopna řešit, páč o koně se musím postatrat denně já...jakože noční v pohodě, ale nevím, ajk ybch zvládala furt nespat, mi se přes den hodně blbě spí..
ještě na VŠ jsem chodila na noční a rovnou do školy, páč spát jsme neuměla, ale kde ty časy jsou..:))

Ty máš koníky taky doma?

28.1.2009 14:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

remonek napsal(a):
Ty máš koníky taky doma?

no, kdyby doma....:)Te´d už je doma o 5 km dál, koně zůstaly u našich a já jsme od dubna 2008 odstěhovaná na bytě s přítelem a za ořama jezdím každý den, a pokud je děda nemocný, musím tam i ráno, tož to pak vstávám před 4., abych tam dojela na kole, pokrmila, vyhodila smrady ven., nachystala seno do ohrady a hurá do práce na 6., protože mám naštěstí pružnou pracovní dobu...
tohleto má spoustu výhod a nevýhod, pro mě je hrozně důležité dělat si všechno posvojemu:))
Baby ví....

28.1.2009 14:37
remonek

XXX.XXX.34.46

kukinatost napsal(a):
no, kdyby doma....:)Te´d už je doma o 5 km dál, koně zůstaly u našich a já jsme od dubna 2008 odstěhovaná na bytě s přítelem a za ořama jezdím každý den, a pokud je děda nemocný, musím tam i ráno, tož to pak vstávám před 4., abych tam dojela na kole, pokrmila, vyhodila smrady ven., nachystala seno do ohrady a hurá do práce na 6., protože mám naštěstí pružnou pracovní dobu...
tohleto má spoustu výhod a nevýhod, pro mě je hrozně důležité dělat si všechno posvojemu:))
Baby ví....

Tak to klobouk dolů. To dělat si věci posvojem chápu, já mám sice koňucha 50 metrů od postele, ale všecko si kolem něj taky dělám sama, když už je nejhůř, tak pomůže mamina, ale to je opravdu jen málo.

28.1.2009 14:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

remonek napsal(a):
Tak to klobouk dolů. To dělat si věci posvojem chápu, já mám sice koňucha 50 metrů od postele, ale všecko si kolem něj taky dělám sama, když už je nejhůř, tak pomůže mamina, ale to je opravdu jen málo.

no, většina - zejména rodiče si myslí, že jsme ujetá spíše...nicméně jim zřejmě pořád nedošlo, že jsme se musela odstěhovat právě kvůli nim..:) docela paradox...já si neumím představit jedinou stáj v okolí, kam bych svoje koně ustájila - jsou furt venku, na noc chodí do boxu...a vypadají oba spokojeně a kobyla mi to navíc i vrací...valach už je takový hůře čitelný..:)) spratek je to rozežraný...:)
a dneska je tam neskutečně hnusně..fujjj...:(
představa mého sice super kola, ale bez blatníků - to zas bduu pruhovaná a špinavá jak prasoň..:)

28.1.2009 15:09
remonek

XXX.XXX.183.144

kukinatost napsal(a):
no, většina - zejména rodiče si myslí, že jsme ujetá spíše...nicméně jim zřejmě pořád nedošlo, že jsme se musela odstěhovat právě kvůli nim..:) docela paradox...já si neumím představit jedinou stáj v okolí, kam bych svoje koně ustájila - jsou furt venku, na noc chodí do boxu...a vypadají oba spokojeně a kobyla mi to navíc i vrací...valach už je takový hůře čitelný..:)) spratek je to rozežraný...:)
a dneska je tam neskutečně hnusně..fujjj...:(
představa mého sice super kola, ale bez blatníků - to zas bduu pruhovaná a špinavá jak prasoň..:)

Jé kolo bez blatníků to už mám taky za sebou snad 4 roky jsem na něm jezdila každej den ke koním do vedlejší vesnice na jaře a na podzim jsem vždycky přijela s modelem alá skunčí pruh na zádech. Už to v práci balim a hurá domů do montérek a převozit kupu hnoje z bodu A do bodu B

Přidejte reakci

Přidat smajlík