Tak baby, včerejšek jsme přežila, opět torpedo pod řiťou, ještě s western sedlem...venku tvrdo, hrbatoo, nebo led a klouzavo...cválat není kde..
jsem musela i slézt, abych nezmrzla a on se nepřizabil na ledu..
koně chodí i po zasetých a povláčených polích jak na jehlách v kroku a neumím si představit, hnát je tam rychleji...a do tooh ten dement, jakmile je něco rovnějšího začne házet sebou cleým, jak je nasraný, že chce dopředu...
tak zkusím Klárčin způsob - že ho vezmu na louku na lonžku...blbec jsme zapomněla, že tady odmítá se hýbat..takže úplně zdechle obkluše tři kolečka a neustále čumí po mě, kdy ho zavolám...vyměknu a přivolám ho..až mu očička svítily jak byl nadšený...
no, tož místo lonžky hodím lano a trochu si s ním hraju - asi měl dobrý den, jenom jsme na něco pomyslela, už to provádl, akorát to couvání musíme trochu oprášit..
no, každopýádně se tvářil nejhodněji na světě...
ale věřím, že po nasedlání a vyjetí bych zas seděla na dynamitu..
ho prostě baví lítat se mnou a po polích...
kukinatost
napsal(a):
Tak baby, včerejšek jsme přežila, opět torpedo pod řiťou, ještě s western sedlem...venku tvrdo, hrbatoo, nebo led a klouzavo...cválat není kde..
koně chodí i po zasetých a povláčených polích jak na jehlách v kroku a neumím si představit, hnát je tam rychleji...a do tooh ten dement, jakmile je něco rovnějšího začne házet sebou cleým, jak je nasraný, že chce dopředu...
tak zkusím Klárčin způsob - že ho vezmu na louku na lonžku...blbec jsme zapomněla, že tady odmítá se hýbat..takže úplně zdechle obkluše tři kolečka a neustále čumí po mě, kdy ho zavolám...vyměknu a přivolám ho..až mu očička svítily jak byl nadšený...
no, tož místo lonžky hodím lano a trochu si s ním hraju - asi měl dobrý den, jenom jsme na něco pomyslela, už to provádl, akorát to couvání musíme trochu oprášit..
Ahojda..tak já mám dnes volno, ale včerejšek jsem jaksi nepřežila...pěkně jsem se ožrala, přijela domů asi v 19 hodiny a doted chrápala a to jsem vstávala s budíkem jako... Za chvíli jedu do města, koupit cvičky na předstančení, pak na nehty, pak hned ke koním, bude tam kovíář a dnes prvně budeme dělat malýho, tak jsem zvědavá...
No a zítra už (konečně??) ten ples...sakra, už abych tam byla...mám z toho bobky, jak prase..taky jsem to v hospě včera pěkně obulela, že se bojím, že se něco posere a pak to bude všechno na mě atd...blee...
U Jandourka na hřebci Borgio (mám takej dojem, že se takhle jmenoval...)
kukinatost
napsal(a):
Tyňas, v klidečku, budeš nejhezčí a nejvíc si to užiješ...kurnik já jsem měla maturitní ples před 7 rokama...juva, to je doba...:))
jsem se rozšoupla, a kámoš mě pak musel zachránit..:)
kukinatost
napsal(a):
Dobré ráno, musím s tebou Jani souhlasit,že venku je tvrdo a moc se s koňuchama dělat nedá. Včera jsem měla mlaďocha na lonži, bylo na něm vidět , že by chtěl lítat jako potrefenej, ale přece jen se mu na tom tvrdym špatně šlapalo, tak to nakonec zkončilo procházkou . Já měla maturiťák před 3 rokama, a od tý doby chodí naše třída na další maturiťáky naší školy, nevim proč, ale vždycky si tam uvědomim jak ty roky rychle utíkaj a že bych se na tu střední klidně i vrátila.
kukinatost
napsal(a):
Tyňas, v klidečku, budeš nejhezčí a nejvíc si to užiješ...kurnik já jsem měla maturitní ples před 7 rokama...juva, to je doba...:))
jsem se rozšoupla, a kámoš mě pak musel zachránit..:)
Zdar ženy o maturi´táku mi ani nemluv...Týnuš já ho měla taky na triku společně s kámoškou, zvládli jsme to a dom jsem dorazila v devět ráno:)))
NO Janucho je to plňas radost z pohybu v tomto počasí je opravdu znát...dnes budu opakovat co předevčírem...les je na jízdu nepoužitelnej a máňa bude ráda že budem pracovat..včera jsem si taky zvolila místo ježdění hry...tak jsem jí nejdřívv trochu pohonila, není třeba moc akce stačí zamlaskat enbo dupnout a už letí, taky se devče pěkně natáhla...no její blbost..no pak jsem si říkala že bych jí mohla dát nějakej klacek na zem že by přes něj mohla jumpovat, nějaké zpestření, tož jsem to postavila cca 20cm vejška a ona nic jen k tomu čuchla ale neobtěžovala se, ale jelikož už mě zas následovala jak čokl, řekla jsem si uže učení musí vbýt názorné, tož jsem šla přední a nechala jí aby mě následovala, a ejhle madam to za mnou překračovala...no ještě pár let a mužem dělat vystoupení, ovšem dámy to je žárlivka, se mi na chvilku vzdálila tak jsem šla pohladit pejsky jakmile to viděla už letěla stíhačka ke mě, abych si jako všímala jí...a když jsem vzala psi na zahradu vyprdla se uraženě na mě...no budu potřebovat proškolit zatím s ní hovořím jazykem nejasným
...ale je to mazec...to zvíře mě zcela fascinuje...janucho a na kobylu už bez vylonžování nelezu, stačí na každou ruku a mám klid, ale v tomhle jsou s černouškem každej jinej...natahala jsem nějaké nové staré foto, aby to tu nebylo furt dokola...
remonek
napsal(a):
Dobré ráno, musím s tebou Jani souhlasit,že venku je tvrdo a moc se s koňuchama dělat nedá. Včera jsem měla mlaďocha na lonži, bylo na něm vidět , že by chtěl lítat jako potrefenej, ale přece jen se mu na tom tvrdym špatně šlapalo, tak to nakonec zkončilo procházkou . Já měla maturiťák před 3 rokama, a od tý doby chodí naše třída na další maturiťáky naší školy, nevim proč, ale vždycky si tam uvědomim jak ty roky rychle utíkaj a že bych se na tu střední klidně i vrátila.
Zdarec.....Sedím za PC, vůbec se mi nechce psát, jsem zmrzlá jak štolverk.......Už jsem si uvařila čajík, dsnad mě zahřeje.....
lanika
napsal(a):
Zdarec.....Sedím za PC, vůbec se mi nechce psát, jsem zmrzlá jak štolverk.......Už jsem si uvařila čajík, dsnad mě zahřeje.....
Leni já z těch tvejch modelů umírám...:)))no nás zejtra čeká koňo ples tož jsem zvědavá koho všechno tam potkám
klawdie
napsal(a):
Leni já z těch tvejch modelů umírám...:)))no nás zejtra čeká koňo ples tož jsem zvědavá koho všechno tam potkám
Týnuš ty dobytku...šetři se at ten ples vydžíš a pak poreferuj jak dopadli upravy malýmu...a co křivonožka, už má jiskru v oku
kukinatost
napsal(a):
tuž kaj jste, pjeruny hrumske?
kukinatost
napsal(a):
tuž kaj jste, pjeruny hrumske?
Pracujem :( Jen vodu na čaj jsem si v rychlovarce ohřívala třikrát....
Teď se půjdu v mezičase rozčilovat s tiskárnou čárových kódů, přetrhla se jí páska
strelish
napsal(a):
Pracujem :( Jen vodu na čaj jsem si v rychlovarce ohřívala třikrát....
Teď se půjdu v mezičase rozčilovat s tiskárnou čárových kódů, přetrhla se jí páska
no, já jsem nějaká naplodná, teda co se zpráv týče...
btw hoídm vám jeden poprsák na ***, nejsem schopna to vytáhnout z toho doc.u..
kukinatost
napsal(a):
no, já jsem nějaká naplodná, teda co se zpráv týče...
btw hoídm vám jeden poprsák na ***, nejsem schopna to vytáhnout z toho doc.u..
mě zatím nic nedorazilo...btw káti ráda od lékarnice co na bolavé šlachy u člověka...?
strelish
napsal(a):
to co na bolavé klouby :) (veral, voltaren, fastum...nevím, čím disponujete :)) ) a nebo pak kostivalová mast :)
hele a ještě jedna věc jakou platnost mám recept...mám na prášky vystavenej 22....mám pocit že si to musím vyzvednout do týdne nebo se pletu? sakriš...
strelish
napsal(a):
od loňského března platnost 14 dní...ale nejlíp nechat si takové recepty psát bez data :)
jo super...uff díky...
cheyenne
napsal(a):
Hojte babky, hlasim se naposledy ze skoleni, uz mam po zkouskach a uz brzo pofrcim domu. Jake mate plany na vikend? Krome plesu a trenovani smrti nasledujici dopoledne :-)
jedu se zítra zas podívat k nágrovce s koníkama z Hubilesa nechceš jet též? mrknem na Hadrouše...
kukinatost
napsal(a):
Holky mohly by jste mi prosím poradit. Dostala jsem nabídku na seno, ale je to převážně z vojtěšky myslíte,že je pro koně vhodný krmit jen tímhle senem, nebo by bylo lepší ještě k tomu sehnat normální seno a míchat to dohromady?
remonek
napsal(a):
Holky mohly by jste mi prosím poradit. Dostala jsem nabídku na seno, ale je to převážně z vojtěšky myslíte,že je pro koně vhodný krmit jen tímhle senem, nebo by bylo lepší ještě k tomu sehnat normální seno a míchat to dohromady?
no, tak to bych teda rozhodně míchala...
narvat ho jenom vojtěškou, to by mu asi odešly nohy...minimálně 50:50...
kukinatost
napsal(a):
no, tak to bych teda rozhodně míchala...
narvat ho jenom vojtěškou, to by mu asi odešly nohy...minimálně 50:50...
Já jsem si to myslela, že to bude lepší to míchat. Jen mě včera zmátnul názor jedné osoby co tvrdila, že vojtěška je to nejlepší co může být a že se klidně může dávat samotná.
cheyenne
napsal(a):
Mame v planu tam jet v sobotu s Lukinem tez, ale jeste budeme mit nejake navstevy v tom smeru, takze jeste nevime, jak to bude casove.
my tam budem od pul jedná na treninku, tak kdyžtak písni hodíme řeč..
remonek
napsal(a):
Jj s poníka se hold musí co se krmení týče trošku opatrně. Ten muj je jak popelnice, spucuje i seno, který kamarádky hřebčák už nechává
zase mrtvoly...
klawdie
napsal(a):
zase mrtvoly...
tak jsem tady a mám i odježdíno...venku to je jak na betoně, tak jsem jela mezi pole na travnatou cetičku, kde byl ještě poprašek sněhu, takže se dalo i zacválat, ale fakt šílenost...
Malej křivonožka byl v pohodě, nožičky dával krásně, jen nebyl zvyklej na to, že mu je drželi déle než se mu líbilo, tak občas cuknul, ale jinak moooc šikovnej... Jinak už mám ty nehty a holky, jak to může někdo nosit? Nemůžu nic, na Kíšovi jsem si dvakrát brkla o sedlo a myslela si, že jsem přišla o celej nehet a ted?? Píšu jak datel a vadí mi se tím čehokoli dotknout, hned mám husáka po celým těle..já to chci dolůůů...
jenysimons
napsal(a):
tak jsem tady a mám i odježdíno...venku to je jak na betoně, tak jsem jela mezi pole na travnatou cetičku, kde byl ještě poprašek sněhu, takže se dalo i zacválat, ale fakt šílenost...
Malej křivonožka byl v pohodě, nožičky dával krásně, jen nebyl zvyklej na to, že mu je drželi déle než se mu líbilo, tak občas cuknul, ale jinak moooc šikovnej... Jinak už mám ty nehty a holky, jak to může někdo nosit? Nemůžu nic, na Kíšovi jsem si dvakrát brkla o sedlo a myslela si, že jsem přišla o celej nehet a ted?? Píšu jak datel a vadí mi se tím čehokoli dotknout, hned mám husáka po celým těle..já to chci dolůůů...
jinak máte ode mě zprávu na ***
jenysimons
napsal(a):
jinak máte ode mě zprávu na ***
koukej je pak vyfotit..jsem zvědavá...já už si na ples taky tvořila....
klawdie
napsal(a):
koukej je pak vyfotit..jsem zvědavá...já už si na ples taky tvořila....
a kdy si na to zvyknu?? šíleně jsem z toho nervozní...