Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.1.2009 21:38
jahudka

XXX.XXX.11.78

prosím můžete mi poradit? asi budu za blba,ale nevím co je to za uzdečku.... můžete mi říct, jak se jmenuje a kde by se dala koupit? není to pro mě,ale pro kamárádku,která mě poprosila o radu,ale já nevím
moc děkuji

30.1.2009 21:40
saddlery

XXX.XXX.2.142

jahudka napsal(a):
prosím můžete mi poradit? asi budu za blba,ale nevím co je to za uzdečku.... můžete mi říct, jak se jmenuje a kde by se dala koupit? není to pro mě,ale pro kamárádku,která mě poprosila o radu,ale já nevím
moc děkuji

je to historická uzdečka a tzv nosným řemením,každý sedlář to zmákne.,budu je dělat známému na bitvu u slavkova

30.1.2009 21:49
jahudka

XXX.XXX.11.78

saddlery napsal(a):
je to historická uzdečka a tzv nosným řemením,každý sedlář to zmákne.,budu je dělat známému na bitvu u slavkova

jéé moc děkuji, jsem si říkala, že to asi není běžná uzdečka a můžu se zeptat jestli se dá koupit a za jakou cenu? děkuji

30.1.2009 21:50
saddlery

XXX.XXX.2.142

jahudka napsal(a):
jéé moc děkuji, jsem si říkala, že to asi není běžná uzdečka a můžu se zeptat jestli se dá koupit a za jakou cenu? děkuji

nějaké mám na webu ve vizitce,myslím,že něco podobného je u dámského sedla v opravy a renovace,dá se čerpat i ze starých knížek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík