Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2009 15:39
kikuska

XXX.XXX.241.101

Ahoj,

tentokráte se budu ptát na hříbě známých.

Bude mít skoro rok a ve všech chodech prý nechodí čistě - kluše mimochodem, ve cvalu a trysku má taky vždy jednu nohu na zemi (pochopila jsem, že chybí fáze vznosu), u kroku si nejsem jistá, jestli mi taky říkali, že tak chodí.

Hříbě jsem neviděla, jedná se o skoro ročního chlaďáka.

Co hrozí takovému koni do života? Jde to koně nějak přeučit, pravidelným tréninkem, nasvalením?

Moc děkuji za odpovědi.

2.2.2009 20:32
kikuska

XXX.XXX.241.101

kikuska napsal(a):
Ahoj,

Bude mít skoro rok a ve všech chodech prý nechodí čistě - kluše mimochodem, ve cvalu a trysku má taky vždy jednu nohu na zemi (pochopila jsem, že chybí fáze vznosu), u kroku si nejsem jistá, jestli mi taky říkali, že tak chodí.

Co hrozí takovému koni do života? Jde to koně nějak přeučit, pravidelným tréninkem, nasvalením?

Moc děkuji za odpovědi.

Žádné zkušenosti?

2.2.2009 20:37
dominika

XXX.XXX.224.8

kikuska napsal(a):
Žádné zkušenosti?

Myslím že není důvod to řešit,pokud nekulhá či ho něco nebolí např.záda.Tak bych to řešila až začne pracovat.

2.2.2009 20:43
microfon

XXX.XXX.182.201

kikuska napsal(a):
Ahoj,

Moc děkuji za odpovědi.

znala jsem taky takovou klisničku, tedy někdy chodila i normálně, ale jinak často mimochodem - hlavně v kroku a klusu a vyrostla z toho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík