klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
Cusek Klawdie,
Ty nevis nahodou kdo prodaval kone Persival? me se tak zda ze jsme se o tom na nejake diskuzi bavili nekdo z anglicaku ho mel mit ....
Jinak kde vubec pracujes pracante?
klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
Též zdravím, ty jo dnes je tu nějako mrtvo
klawdie
napsal(a):
neměla ho nějaká káťa..zkusím najít...
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show. php?tema=289865&r=13&m=7&page=1
jestli je to teda on...
klawdie
napsal(a):
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/show. php?tema=289865&r=13&m=7&page=1
jestli je to teda on...
Jsem kancelářská krysa...fakturuju v jedný firmě...
klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
no ďouchy, tu je teda mrtvo dneska...
já tež makám jak o život..
Jina Lucajda, Persivala měla, teda myslím, že zatím i má přece Jitka Pitrova - tu má přezdívku kati...
zas máš nějaké choutky?.:)
já sjem včera naháněla veta po celém moravskoslezském kraji, abyhc si dovezla domů ty atb, přijela jsem někdy kolem půl 10. domů...a hned za chvilku potom umřela:)
kukinatost
napsal(a):
no ďouchy, tu je teda mrtvo dneska...
já tež makám jak o život..
Jina Lucajda, Persivala měla, teda myslím, že zatím i má přece Jitka Pitrova - tu má přezdívku kati...
zas máš nějaké choutky?.:)
já sjem včera naháněla veta po celém moravskoslezském kraji, abyhc si dovezla domů ty atb, přijela jsem někdy kolem půl 10. domů...a hned za chvilku potom umřela:)
ježíš to já icqjovala do jedný do noci a pak se mi zas nechtělo vstávat...narozídl ode mě může dotyčný ještě dospávat, hmm
klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
Nějak mě dneska bere spaní, taky bych u toho ICQ neměla vysedávat tak dlouho
Konečně chvilka klidu
strelish
napsal(a):
Nějak mě dneska bere spaní, taky bych u toho ICQ neměla vysedávat tak dlouho
Konečně chvilka klidu
ty vado, nehcápu, jak vydržíte...mám jediné štěstí, že u noťasu sedím na tom velkém baloně, což mě udržuje při životě, abych si nerozbila držku..:)))
dneska Kája nedorazí, tak si vezmu an chvilku ryzce a zkusím vzít s sebou na laně i černou věc, ať se aspoň projde..:)
kukinatost
napsal(a):
ty vado, nehcápu, jak vydržíte...mám jediné štěstí, že u noťasu sedím na tom velkém baloně, což mě udržuje při životě, abych si nerozbila držku..:)))
dneska Kája nedorazí, tak si vezmu an chvilku ryzce a zkusím vzít s sebou na laně i černou věc, ať se aspoň projde..:)
U kompu vydržím fakt dost Jen musím sedět u stolu
Ale ty taky dřív vstáváš, ne?
strelish
napsal(a):
U kompu vydržím fakt dost Jen musím sedět u stolu
Ale ty taky dřív vstáváš, ne?
no když je důvod, člověk vydrží dlouho....
klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
no, on Kuláš většinou se vyskytuje někde vedle mě nebo v práci, tož já si napíšu tak s kaťuchem a nebo zuzajdou..:))
hele Klarušon, co ty a ten tvůj objev...uvidíte se až na té romantic večeři?
klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
Hojte.. Jdu jen pozdravit z práce.. Končím v podvečer a přesunu se na noční na dálnici
Dneska sranda, volala mi dálniční policie, tak jsem se lekla, zda mě včera někde nevyfotili, jak jsem drtila velké autí na cestě do rachoty A pán mě povídá, jak to, že "jim" odcházím
Mazéééc..
Klári, u ICQ taky občas vysedávám, ale faktem je, že poslední dobou spíše usnu dřív, než zasednu
Tak se mějte, babky, jdem rentgenovat kyčle
molly
napsal(a):
Hojte.. Jdu jen pozdravit z práce.. Končím v podvečer a přesunu se na noční na dálnici
Dneska sranda, volala mi dálniční policie, tak jsem se lekla, zda mě včera někde nevyfotili, jak jsem drtila velké autí na cestě do rachoty A pán mě povídá, jak to, že "jim" odcházím
Mazéééc..
Klári, u ICQ taky občas vysedávám, ale faktem je, že poslední dobou spíše usnu dřív, než zasednu
Tak se mějte, babky, jdem rentgenovat kyčle
no vidíš to ještě jim bez tebe bude smutno...no vidíš to ještě jsme ani káru neviděli...zatím slouží dobře a nezlobí? hezky se vyvětrej...
klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
Dobré dopoledne všem...
Já jsem včera zkoukla doktora House, myslela jsem, že dám i Přelet nad kukaččím hnízdem.... bylo z toho asi prvních pět minut a tuho
S Lukinem se doma tak nějak potkáváme večer, takže u compu nějak zásadně nesedím, čeká na mě rozehraná hra, nevím, kdy to dohraju
Saxula byl včera boží, trochu jsem ho rozhýbala v hale a pak pustila navolno, řádil jak ustřelená kecka, všude po hale byly kavalety a menší skoky, tak si dal parkurek ve volnosti, čas by měl bezpečně nejlepší
cheyenne
napsal(a):
Dobré dopoledne všem...
Já jsem včera zkoukla doktora House, myslela jsem, že dám i Přelet nad kukaččím hnízdem.... bylo z toho asi prvních pět minut a tuho
S Lukinem se doma tak nějak potkáváme večer, takže u compu nějak zásadně nesedím, čeká na mě rozehraná hra, nevím, kdy to dohraju
Saxula byl včera boží, trochu jsem ho rozhýbala v hale a pak pustila navolno, řádil jak ustřelená kecka, všude po hale byly kavalety a menší skoky, tak si dal parkurek ve volnosti, čas by měl bezpečně nejlepší
aha toz tak to jo douchy :D tak Jitra Pitrtova se mi zdala nejaka povedova i to jmeno toho kona, ne nemam choutky na nej :o) jednoho mam pod strechou plnasa :) ale tak jsem to zehlidla na equimakretu tak jsem to chtela zjistit :o) tak kancelarska krysa tak to jsme asi vsechny tady potom pac jinak by jsme nemeli cas si tady psat na ifaune :o) pri tydenni sichte... jiank Kuki ja te teda obdivuju , litat po vsech certech , chudak se tez toho nezbavi :( ale kdyz ho milujes neni co resit ( alofok)
Jinak toho simlika co mas Klari tak to je tez plnasek?
cheyenne
napsal(a):
Dobré dopoledne všem...
no jééé tomu věřím:) jsem se včera donře nadlábla dobroutou z kfc, ale jak jsem dllouho vzhuru mámznova hlad, tož jsem hledala něco k jídlu a nakonec jsem si rpozpekla housku a ještě se dorazli cornflakesama s mlíkem, nemám naštestí žádné následky...jejda ženy kdyby bylo více času i na vás bych se chtěla mrknout...vždyt jsem mamuta nveiděla ani nepamatuju...já včera dorazila dom v pul osmý jsem hákovala celej den na dvě směny...hustý, ale u kámošky se maká líp...než tedy samotný v kanclu...
..a tenhle tejden dva večery s nehtama...padnu za vast o víkendu...v pátek vezem jeríka na třídenní soutředění do koles tak jsem zvědavá co je tam naučí...
klawdie
napsal(a):
no jééé tomu věřím:) jsem se včera donře nadlábla dobroutou z kfc, ale jak jsem dllouho vzhuru mámznova hlad, tož jsem hledala něco k jídlu a nakonec jsem si rpozpekla housku a ještě se dorazli cornflakesama s mlíkem, nemám naštestí žádné následky...jejda ženy kdyby bylo více času i na vás bych se chtěla mrknout...vždyt jsem mamuta nveiděla ani nepamatuju...já včera dorazila dom v pul osmý jsem hákovala celej den na dvě směny...hustý, ale u kámošky se maká líp...než tedy samotný v kanclu...
..a tenhle tejden dva večery s nehtama...padnu za vast o víkendu...v pátek vezem jeríka na třídenní soutředění do koles tak jsem zvědavá co je tam naučí...
Luci jen polovišní mamka plnokrevná tatík Kubišta...ta hnědá kulatá je plnokrevnice, bohužel i vet tipoval ČT
klawdie
napsal(a):
no, jinak o weekendu budu zase drtít rezavicu, baby, mě bolí všechno, hodina drezurování - hodně pracovního klusu a Janka je rozbitá jak ciganské hračky...
a včera jsem díky tomu viděla taky House, akorát mě kreténi nasrali, tak luxusní film - Přelet a oni ho dají od půl 11., což je pro mě po weekendu absolutní fiasko a fakt nehrozí, ani House nevídám...
a dneska opět píchám...chudák můj, zvažuju střídat ten krk a zadek, akorát do zadku si to moc neumím představit, ta stříkačka je hrozně velká a trvá mi téměř minutu, než mu to tam všechno vymáčknu pořádně...
klawdie
napsal(a):
Já jsem včera hlídala večer hodiny, abych přesně v devět odcházela, ani o minutu dýl , minulý týden jsem si dala asi hoďku přesčas, aktivka s papírama na konci měsíce
, tak to teď nehrotim...
Jinak, když jsme u představování prací, tak já jsem dá se říct prodavačka sice mám před sebou v práci počítač, ale když už je čas, tak jen počíst nebo po prodejně pobíhá šéf.... a jelikož jsem tam krátce, tak mám pořád co číst kvůli práci....
O víkendu hákuju, v pátek mám volno, abych si na to odpočnula snad bude víkend bohatý na provize, ať zas můžu dovybavit saxu něčím novým
cheyenne
napsal(a):
Já jsem včera hlídala večer hodiny, abych přesně v devět odcházela, ani o minutu dýl , minulý týden jsem si dala asi hoďku přesčas, aktivka s papírama na konci měsíce
, tak to teď nehrotim...
Jinak, když jsme u představování prací, tak já jsem dá se říct prodavačka sice mám před sebou v práci počítač, ale když už je čas, tak jen počíst nebo po prodejně pobíhá šéf.... a jelikož jsem tam krátce, tak mám pořád co číst kvůli práci....
O víkendu hákuju, v pátek mám volno, abych si na to odpočnula snad bude víkend bohatý na provize, ať zas můžu dovybavit saxu něčím novým
Jani, my jsme Saxu po kastraci opíchávali do prdelky, tvářil se na to líp než do krku... myslím, že budeš mít dost dávek na zkoušení hlavně, aby to pomohlo.... ale kdybys střídala všechny partie, tak se na každou budeš vracet po čtyřech dnech.... možná by to tak bylo příjemnější....
cheyenne
napsal(a):
Jani, my jsme Saxu po kastraci opíchávali do prdelky, tvářil se na to líp než do krku... myslím, že budeš mít dost dávek na zkoušení hlavně, aby to pomohlo.... ale kdybys střídala všechny partie, tak se na každou budeš vracet po čtyřech dnech.... možná by to tak bylo příjemnější....
no jo, jenže u té halvy bych si ho mohla eventuelně podržet...takhle u toho zadku mi to přijde, že bude lítat po celé stáji...:(a že on to umí...
blbé je,že on je stresoň obecný..:(
kukinatost
napsal(a):
no jo, jenže u té halvy bych si ho mohla eventuelně podržet...takhle u toho zadku mi to přijde, že bude lítat po celé stáji...:(a že on to umí...
blbé je,že on je stresoň obecný..:(
To chápu, my jsme aplikovali ve dvou....
Když jsem ošetřovala zašláplou patku, tak jsem mu svázala hlavu dvěma vodítkama mezi dveře, aby se nemohl tolik hýbat, po pár dnech dost prudil, ovšem nevím, co by na to řekl tvůj cíťa
klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
neumím ho přivázat, teda on běžně stojí přivázaný - u hospody i hodiny:D, ale teď se jedná o to, že mu z jeho úhlu pohledu budu připadat, že mu ubližuju a od zadku se blbě vyklidňuje dopředu k hlavě...:)
kdyby byl nějaký pomocník, tak by to snad ještě šlo, ale takhle bohužel nehrozí...:(
zatím dám krk, budu střídat strany...a teď si uvědomuju, že s pomocníkem by to bylo snad ještě horší...
on už tak je nedůvěřivý, kor kdyby ho někdo cizí chtěl držet...a neznám, ani nemám nikoho, kdo by mu to byl ochoten píchnout, kdybych držela já...:(
cheyenne
napsal(a):
To chápu, my jsme aplikovali ve dvou....
Když jsem ošetřovala zašláplou patku, tak jsem mu svázala hlavu dvěma vodítkama mezi dveře, aby se nemohl tolik hýbat, po pár dnech dost prudil, ovšem nevím, co by na to řekl tvůj cíťa
Můžu se ze zvědavosti zeptat proč jste ho po kastraci opíchavali?
cheyenne
napsal(a):
Ahojda baby..:)
Tak já jsem včera byla nejdřív u koníků, byly jsme s holkama v terénu, já jsem si ho celkem užila, i když ořové jsou fest nabušený...jezdím ted Kíšu semtam na Gogue, tak jsem si ho na ní vzala i včera a já jsem se povozila moc pěkně... hrozně mu to svědčí, chodí na ní krásně a i zapěněnej no mazec, nikdy by mě nenapadlo, že mu to může takhle "vyhovovat"
Večer jsme byli v PZE na Pink Floyd, po cestě jsme se stavili u Zuzajdy na benzince, tatka koupit známku a dát jednoho piváka, já hlavně něco do huby...
Koncert nebyl špatnej, ale mě tahle muzika prostě tak nebaví a poslední minuty už jsem drtila skrz zuby a pořád si říkala, at už se na to vy*erou...
Dnes se asi nastěhuju ke koním na zbytek prázdnin, tak vůbec nevím, jak se vám budu nebo nebudu věnovat...
Jinak Klárko, sezení u ICQ do noci jsem už dlouho nezažila...jaksi není s kým a přiznám se, že docela závidím nový objevy vám oběma...
remonek
napsal(a):
Můžu se ze zvědavosti zeptat proč jste ho po kastraci opíchavali?
Dostal tři dávky antibiotik..... prý tak nějak preventivně, kastrovali jsme uzavřenou metodou a prý je to tak běžné.... já jsem byla z kastrace dost na větvi , tak jsem nějak nesledovala.... máme veta, kterému naprosto věřím, takže občas neřeším
cheyenne
napsal(a):
Dostal tři dávky antibiotik..... prý tak nějak preventivně, kastrovali jsme uzavřenou metodou a prý je to tak běžné.... já jsem byla z kastrace dost na větvi , tak jsem nějak nesledovala.... máme veta, kterému naprosto věřím, takže občas neřeším
Jj to chápu, taky jsem před kastrováním byla hrozně nervozní a bála se. Ale taky to bylo v pohodě
jenysimons
napsal(a):
Ahojda baby..:)
Tak já jsem včera byla nejdřív u koníků, byly jsme s holkama v terénu, já jsem si ho celkem užila, i když ořové jsou fest nabušený...jezdím ted Kíšu semtam na Gogue, tak jsem si ho na ní vzala i včera a já jsem se povozila moc pěkně... hrozně mu to svědčí, chodí na ní krásně a i zapěněnej no mazec, nikdy by mě nenapadlo, že mu to může takhle "vyhovovat"
Večer jsme byli v PZE na Pink Floyd, po cestě jsme se stavili u Zuzajdy na benzince, tatka koupit známku a dát jednoho piváka, já hlavně něco do huby...
Koncert nebyl špatnej, ale mě tahle muzika prostě tak nebaví a poslední minuty už jsem drtila skrz zuby a pořád si říkala, at už se na to vy*erou...
Dnes se asi nastěhuju ke koním na zbytek prázdnin, tak vůbec nevím, jak se vám budu nebo nebudu věnovat...
Jinak Klárko, sezení u ICQ do noci jsem už dlouho nezažila...jaksi není s kým a přiznám se, že docela závidím nový objevy vám oběma...
Mit novýho objeva,tak taky sedim do noci u ICQ, ale jak to tak vypadá, tak asi budu za pantera mít svojeho koňucha
remonek
napsal(a):
Mit novýho objeva,tak taky sedim do noci u ICQ, ale jak to tak vypadá, tak asi budu za pantera mít svojeho koňucha
tak to na tom asi budeme stejně...a ještě ke všemu to můžu brát i tak, že máme už i potomka...skoro 14ti letej valach, já a naše 8mi měsíční miminko...
jenysimons
napsal(a):
tak to na tom asi budeme stejně...a ještě ke všemu to můžu brát i tak, že máme už i potomka...skoro 14ti letej valach, já a naše 8mi měsíční miminko...
Tak to už jste komplet rodina Já si dělám srandu, že čekám až povolej registrovaný partnerství se zvířetem a vezmu si koňucha
kukinatost
napsal(a):
neumím ho přivázat, teda on běžně stojí přivázaný - u hospody i hodiny:D, ale teď se jedná o to, že mu z jeho úhlu pohledu budu připadat, že mu ubližuju a od zadku se blbě vyklidňuje dopředu k hlavě...:)
kdyby byl nějaký pomocník, tak by to snad ještě šlo, ale takhle bohužel nehrozí...:(
zatím dám krk, budu střídat strany...a teď si uvědomuju, že s pomocníkem by to bylo snad ještě horší...
on už tak je nedůvěřivý, kor kdyby ho někdo cizí chtěl držet...a neznám, ani nemám nikoho, kdo by mu to byl ochoten píchnout, kdybych držela já...:(
Ahoj Týnko.... ty jsi takovej můj připomínač vzpomínek
Taky jsem měla "miminko"
cheyenne
napsal(a):
Ahoj Týnko.... ty jsi takovej můj připomínač vzpomínek
Taky jsem měla "miminko"
A teď?
remonek
napsal(a):
Tak to už jste komplet rodina Já si dělám srandu, že čekám až povolej registrovaný partnerství se zvířetem a vezmu si koňucha
no...člověče, asi to nepovolí, ale momentálně bych do toho asi taky šla..ale Diego už je vlastně ženatej s naší Luisinkou..holky, to si nedovedete představit, jaká jsou ty dva dvojka..dva vůdčí koně a jak se milujou..hlavně teda Luisa Diega...to je protě mazec...včera jsem jeli do terénu, Míša už na kobyle a potřebovala ji podržet, tak Luisa došla k nám, zabořila Kíšovi do krku hlavu a zavřela si oči...
to jsou naši miláčci...klubačky nám je oddaly...
cheyenne
napsal(a):
A teď?
No, jdu se mu trochu pověnovat i když se mi do toho větru vůbec nechce
Tak se tu mějte a užívejte zbytek dne.... jestli tu někdo bude po třetí hodině, tak možná ještě písnu... jestli nebude nával
cheyenne
napsal(a):
Tak se tu mějte a užívejte zbytek dne.... jestli tu někdo bude po třetí hodině, tak možná ještě písnu... jestli nebude nával
já dnes pojedu ke koníkům až dýlejc, ale vzhledem k tomu, že u nás leje jak z konve, tak se pokusím vzít Kíšu aspon na lonž...musí ted makat...
Eví, tak se měj krásně...
cheyenne
napsal(a):
Ale jak poroste, tak ti lidi začnou říkat, jak je pěknej, já teď pořád poslouchám, kam jsem tenkrát dala oči, když jsem si přivezla takovou šeredku a teď mi ho kolemjdoucí obdivujou v ohradě
Pan velká hlava
cheyenne
napsal(a):
A teď?
Taky mi tim připomněla, jak to všecko rychle uteklo. V květnu to budou už dva roky co jsem si prďolu přivezla domu. Byl ještě hřebčák a ze všeho si dělal sradničky, jé a těch kilometrů co jsme spolu nachodili na procházkách, toho času co jsem mu obětovala no ježiš, vzpomínek je hodně
remonek
napsal(a):
Taky mi tim připomněla, jak to všecko rychle uteklo. V květnu to budou už dva roky co jsem si prďolu přivezla domu. Byl ještě hřebčák a ze všeho si dělal sradničky, jé a těch kilometrů co jsme spolu nachodili na procházkách, toho času co jsem mu obětovala no ježiš, vzpomínek je hodně
hehe to už je doba Eví co jsem ty mimina přivezli...ale rozumu zatím moc nepobrali
klawdie
napsal(a):
zdar ženy...
Polední klid, hlásím.. K obědu proběhla bagetka a teď popíjím čajdu..
Molinatá opět užívá volna, jen se bojím, jak změkl terén, že až se opět vysápu do sedla, už na mne nebude tak hodná, jako posledně...
Bossík se nám na stará kolena hormonálně pobláznil a tahne se za čubama.Uličník jeden..
Evi, jak se má ten Tvůj vánoční dárek ,cos přinesla, coby ježíšek??
Jani, být blíž, tak klidně jezdím píchat ijekce, ale takhle??? Že bychom si pořídili soukromou stíhačku??
Lenuška si ještě dnes užívá s koníky, ta se má...
molly
napsal(a):
Polední klid, hlásím.. K obědu proběhla bagetka a teď popíjím čajdu..
Molinatá opět užívá volna, jen se bojím, jak změkl terén, že až se opět vysápu do sedla, už na mne nebude tak hodná, jako posledně...
Bossík se nám na stará kolena hormonálně pobláznil a tahne se za čubama.Uličník jeden..
Evi, jak se má ten Tvůj vánoční dárek ,cos přinesla, coby ježíšek??
Jani, být blíž, tak klidně jezdím píchat ijekce, ale takhle??? Že bychom si pořídili soukromou stíhačku??
Lenuška si ještě dnes užívá s koníky, ta se má...
Je tu ještě někdo?
Já už se hlásím z práce, nespolupracují se mnou systémy, bude veselo....
Zuzi, paní dárečková se má výborně, dneska jsem na ní byla mrknout, roste jako z vody, honí kocoura, co je dvakrát větší než ona až budu doma, tak hodím foto...
cheyenne
napsal(a):
Je tu ještě někdo?
Já už se hlásím z práce, nespolupracují se mnou systémy, bude veselo....
Zuzi, paní dárečková se má výborně, dneska jsem na ní byla mrknout, roste jako z vody, honí kocoura, co je dvakrát větší než ona až budu doma, tak hodím foto...
Bohužel tu ještě chvíli jsem Ale už se pomalu chystám...tak zas zítra