Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2009 10:48
kukinatost

XXX.XXX.43.146

prosím všechny, kteří mají zkušenosti s alternativní léčbou u koní, ať už homeopatika, masáže, prostě cokoliv....
jeslti by mi mohli předat své zkušenosti, případně kontakty na osoby zabývající se touto činností...
snad mi z toho Klárka neudělá smazáno, určo nechci, aby to bylo jako reklama...
předem moc díky:)

3.2.2009 10:56
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
prosím všechny, kteří mají zkušenosti s alternativní léčbou u koní, ať už homeopatika, masáže, prostě cokoliv....
jeslti by mi mohli předat své zkušenosti, případně kontakty na osoby zabývající se touto činností...
snad mi z toho Klárka neudělá smazáno, určo nechci, aby to bylo jako reklama...
předem moc díky:)

Jani, já bych doporučila pana Nádvorníka, u nás mu říkají šaman, ale nevím, jaký má dojezdový rádius, je hodně vytížený, těžko se mu dovolává, uhnat ho je zázrak, ale je to pán, který to hodně umí.....
Pak nám přes bylinky apod. pomohla paní Seitlová, je šikovná přes akupunkturu, homeopatika a taky tím směrem.... ovšem taky je z končin od nás, ale jezdí po celé republice....

3.2.2009 10:59
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Jani, já bych doporučila pana Nádvorníka, u nás mu říkají šaman, ale nevím, jaký má dojezdový rádius, je hodně vytížený, těžko se mu dovolává, uhnat ho je zázrak, ale je to pán, který to hodně umí.....
Pak nám přes bylinky apod. pomohla paní Seitlová, je šikovná přes akupunkturu, homeopatika a taky tím směrem.... ovšem taky je z končin od nás, ale jezdí po celé republice....

Evule, díkes, beru to jako další alternativu, kdyyb ani tentokrát atb nezabrala, abych měla v záloze další řešení...
pokusím se je pak zkontaktovat a doptat se na vše potřebné....

3.2.2009 12:00
causinka2

XXX.XXX.143.250

kukinatost napsal(a):
Evule, díkes, beru to jako další alternativu, kdyyb ani tentokrát atb nezabrala, abych měla v záloze další řešení...
pokusím se je pak zkontaktovat a doptat se na vše potřebné....

Jani tady u nás léčí homeopatiky doktor Zedek,kdybys chtěla číslo tak ti ho písnu na icqNa koho to chceš,na Kerku?

3.2.2009 19:45
janiska

XXX.XXX.65.238

causinka2 napsal(a):
Jani tady u nás léčí homeopatiky doktor Zedek,kdybys chtěla číslo tak ti ho písnu na icqNa koho to chceš,na Kerku?

zkusila bych paní Hapalovou z Happy ranče a já mám dobré zkušenosti s paní Svobodovou z Brandýsa,dělá i Bachovu terapii...

3.2.2009 21:56
kajuse

XXX.XXX.248.89

janiska napsal(a):
zkusila bych paní Hapalovou z Happy ranče a já mám dobré zkušenosti s paní Svobodovou z Brandýsa,dělá i Bachovu terapii...

Ahoj pana doktora Nádvorníka můžu jenom doporučit zrovna mám pro svýho koníka jeho zázračný kapičky už jednou mi takhle koníka léčil. Jsem moc spokojená zabralo to úpně 100%! Atb byla k ničemu pořád se mu to vracelo a bylo to horší a horší a Vet. Nádvorník mi fakt pomohl. Neznám lepšího veta na koně! Jediná nevýhoda je, že toho má opravdu hodně a nestíhá....

Přidejte reakci

Přidat smajlík