PRACANTKY-tož kde jste?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2009 07:39
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Zdravím

Jsem tu jen na skok, musím dohnat resty v práci a že jich teda je
Tož tak pište, pište, at mám co číst :-)
jinak pocity z našeho výjezdu suprové, Honzík překvapil

4.2.2009 07:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Zdravím

Leniaca, víš, že teta Janka ti to moc přeje...
jo, holky a počtěte si na ***, včera mi byl napsán takový malý příběh o Gasii, jak se měla v tom posraném Svinově, opět další důvod, utvrzující mě v tom, že už jí nikdy nikomu nedám....
jinak měla jsem včera smrady venku společně..:))Na rezavici jsem jela a Kerku an laně, tož to byla akce...
v klusu nám to spolu šlo, pokud zrovna každý nechtěl odbočovat jinam:), ale cval jsem neriskovala..a rezavice neskutečně žárlí..:))

4.2.2009 07:52
remonek

XXX.XXX.34.46

lanika napsal(a):
Jsem tu jen na skok, musím dohnat resty v práci a že jich teda je
Tož tak pište, pište, at mám co číst :-)
jinak pocity z našeho výjezdu suprové, Honzík překvapil

Hojky taky jsem zavalená pracej. Ale co se mi ráno nestalo, pospíchám do práce a uplně jsem zapomněla na výskyt bahna na našem dvoře, takže jsem šlápla a k autu jsem dojela už v podobě prasete tak mi ten den docela pěkně začal

4.2.2009 07:53
haisovad

XXX.XXX.213.5

kukinatost napsal(a):
Leniaca, víš, že teta Janka ti to moc přeje...
jo, holky a počtěte si na ***, včera mi byl napsán takový malý příběh o Gasii, jak se měla v tom posraném Svinově, opět další důvod, utvrzující mě v tom, že už jí nikdy nikomu nedám....
jinak měla jsem včera smrady venku společně..:))Na rezavici jsem jela a Kerku an laně, tož to byla akce...
v klusu nám to spolu šlo, pokud zrovna každý nechtěl odbočovat jinam:), ale cval jsem neriskovala..a rezavice neskutečně žárlí..:))

Dobré ranko,
jen na skůček aby mě nevyrazily
Janica, příběh brutální
Lení? Čekám na vyprávění jak jste se měli!!!

4.2.2009 08:32
lanika

XXX.XXX.162.56

haisovad napsal(a):
Dobré ranko,
jen na skůček aby mě nevyrazily
Janica, příběh brutální
Lení? Čekám na vyprávění jak jste se měli!!!

No, kde začít???? V neděli odpoledne jsme přijeli a hned šli jezdit. Bylo to spíše zaměřeno na přiježděnost, ohýbání a tak.....Hodně kavalety a ke konci jsme si párkrát skočili přes křížky....Honzík byl šikula, fakt jsem čuměla. Hezky spolupracoval, vůbec nebyl tvrdý jak jsem myslela, ba naopak
V pondělí jsem se jela kuknout do Trojanovic na trenéry pod trenérem doporučuji někdy shlédnout, trening úplně o něčem jiném....No a odpoledne ježdění s Honzíkem, to jsme skákali o něco výš-cca 80cm, jednak to bylo naše první skákání po zimě, ale to jsem čuměla totálně. Holky, já už jsem si připadala jak na normálním koni Hezky se přes to přehoupl, tak lehce, fakt jsem měla super pocit....
No a v úterý jsem je nechali skočit ve volnosti.....Mysleli jsme si, že už toho bude mít plné zuby, jednaklk dostali záhul, ale kdepak....Jsem ho tam vůbec nepoznávala
Překvapil trenerku, překvapil mě samotnou, už hezky pracoval hřbetem a vyskakoval jedna báseň Ale nešli jsme vysoko, nemělo to cenu ho přetáhnout. Takže něco málo přes metr a se spokojeností jsme jeli domů
Dostali jsme pochvalu za velký pokrok ku předu od minula, za to, jak Honzajs sedí na zadku, ve volnosti styl-to jsem nečekala a odvaha Má to v sobě holomek, jen mu dát tu možnost a navést ho aby to ukázal....
Naopak máme zapracovat na cvalu, na otěži v tempu ucválat vpohodě i přes minutu tak, aby to šlo v pohodě bez pobízení.Jak říká trenérka zmáčknout čudlík a jet

4.2.2009 08:51
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
No, kde začít???? V neděli odpoledne jsme přijeli a hned šli jezdit. Bylo to spíše zaměřeno na přiježděnost, ohýbání a tak.....Hodně kavalety a ke konci jsme si párkrát skočili přes křížky....Honzík byl šikula, fakt jsem čuměla. Hezky spolupracoval, vůbec nebyl tvrdý jak jsem myslela, ba naopak
V pondělí jsem se jela kuknout do Trojanovic na trenéry pod trenérem doporučuji někdy shlédnout, trening úplně o něčem jiném....No a odpoledne ježdění s Honzíkem, to jsme skákali o něco výš-cca 80cm, jednak to bylo naše první skákání po zimě, ale to jsem čuměla totálně. Holky, já už jsem si připadala jak na normálním koni Hezky se přes to přehoupl, tak lehce, fakt jsem měla super pocit....
No a v úterý jsem je nechali skočit ve volnosti.....Mysleli jsme si, že už toho bude mít plné zuby, jednaklk dostali záhul, ale kdepak....Jsem ho tam vůbec nepoznávala
Překvapil trenerku, překvapil mě samotnou, už hezky pracoval hřbetem a vyskakoval jedna báseň Ale nešli jsme vysoko, nemělo to cenu ho přetáhnout. Takže něco málo přes metr a se spokojeností jsme jeli domů
Dostali jsme pochvalu za velký pokrok ku předu od minula, za to, jak Honzajs sedí na zadku, ve volnosti styl-to jsem nečekala a odvaha Má to v sobě holomek, jen mu dát tu možnost a navést ho aby to ukázal....
Naopak máme zapracovat na cvalu, na otěži v tempu ucválat vpohodě i přes minutu tak, aby to šlo v pohodě bez pobízení.Jak říká trenérka zmáčknout čudlík a jet

Ostrovanka se hlásí do reality Ahooooj, musím se překopat přes mejlíky, ***, ifaunu a abych věděla co je nového!!Moc jste mi chyběli!!!!

* Tady je důkaz že jsem si na Vás vzpoměla

4.2.2009 08:56
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Ostrovanka se hlásí do reality Ahooooj, musím se překopat přes mejlíky, ***, ifaunu a abych věděla co je nového!!Moc jste mi chyběli!!!!

achjo já bych se vrátila..

4.2.2009 08:56
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):

Peťulec čuuuuuuuuuuus
Tož? Přeháněj, vykládej házej fotky at máme nad čím slintat

4.2.2009 08:58
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Peťulec čuuuuuuuuuuus
Tož? Přeháněj, vykládej házej fotky at máme nad čím slintat

Leni něco vám sem hodím at se aspon pres ty fotky ohřejete

4.2.2009 09:04
lanika

XXX.XXX.162.56

rocky napsal(a):
Leni něco vám sem hodím at se aspon pres ty fotky ohřejete

Tak tohle ani nedokáži identifikovat.....Co je to?

4.2.2009 09:12
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
Tak tohle ani nedokáži identifikovat.....Co je to?

Laguny z pohledu letadla, letěli jsme pak už dost nízko, takových lahun je tam stovky..

Leni kde mám ségru?

4.2.2009 09:18
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Zdravím

Peťuli, kuuk, tak co odpočatá jsi zpátky mezi náma...?už si nám tu chyběla s tou šimlatou pružinou...tož Peti, šup sem s dojmama...:))
musím ř¨íct, že ty fotky jsou fantastické...btw původně mi taky nedošlo, že to je kus letadla:)

4.2.2009 09:28
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Peťuli, kuuk, tak co odpočatá jsi zpátky mezi náma...?už si nám tu chyběla s tou šimlatou pružinou...tož Peti, šup sem s dojmama...:))
musím ř¨íct, že ty fotky jsou fantastické...btw původně mi taky nedošlo, že to je kus letadla:)

Tož kde jsou všeci?????? I Kláruša nás nechala ve štychu.....Peťuli, na jak dlouho jste tam vlastně byli???? Zážitky???? Byli jste pařit???? Nějaký hezký maledivák?

4.2.2009 09:30
strelish

XXX.XXX.142.166

lanika napsal(a):
Zdravím

V práci jsem :))

Leňucha se nezdáte Takže letos sbíráte mašle, jo?

Peti ty fotky azura jsou super, to snad ani neukazuj :))))

4.2.2009 09:32
rocky

XXX.XXX.125.150

kukinatost napsal(a):

Natahám fotečky a pak vám sem hodím lehkou prezentaci..Ale řeknu Vám, pokud nevíte co s Prachama,jedte na jeden z ostrovu Malediv..Tyrkysove moře, písek bílej, všude malý černoši, kteří pro vás udělají první poslední! V moři denně plavete s rejnoky, žraloky,mantou, želvama, murénama, Nemem a Doríí, no proste podmořský svět překrásné akvarko..Jídlo nepopsatelné, ten výběr, bože když koukám jak vypada nase lednice, tak se mi chce brecet..

4.2.2009 09:37
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
V práci jsem :))

Leňucha se nezdáte Takže letos sbíráte mašle, jo?

Peti ty fotky azura jsou super, to snad ani neukazuj :))))

Kdepak Kaťuch, tak až si moc nefandím......Jedna věc je zlepšení Honzíka, ale ta druhá zbývá zlepšit ještě mě
A nová Honzíková kámoška taky moc šikovná kobyla, volnost měla totálně v paži

4.2.2009 09:41
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Kdepak Kaťuch, tak až si moc nefandím......Jedna věc je zlepšení Honzíka, ale ta druhá zbývá zlepšit ještě mě

A bombónek nakonec Někteří znáte, Lago

4.2.2009 09:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):

Leni super na foto a zážitky sem se moc těšila..šedivá krasvice koukám byla s vámi:) tak důležité jsou tvé pocity z toho všeho a za to jsem ráda...
Další mé velké štestí je že se mi vratila sestřička, jsem něšjak na měkko že mi i ukápla slzička a to ani švíca neví...tož nevím co se mi bouřech hormony
těším se až se mi tu ukáže na živo...
já koníky včera odbyla, holky nevím co s tou bečkou ona roste každým dnem a to krčisko nám za chvilku bude závidět i Saxík...mám tu kupu práce v práci terno, děsím se co bude další měsíc vypadá to bledě..Jani příběh jsem četla díky bohu že je u tebe zasloužila si to, dám ještě agně tvůj mail at poví co pamatuje ona...at si poskládaš její život
Holky mám radost za všechny...

4.2.2009 09:46
rocky

XXX.XXX.125.150

lanika napsal(a):
A bombónek nakonec Někteří znáte, Lago

Jo ta bílá je ta Sahibka nová, že?Takže proběhlo nějaké soustredko jo Leni s Honzulíkem, a je uz vpohode?
Jinak holky vše vpohos vasema konouchama?Zadne velkem novinky?
¨Leni ne ze nam pak budes jezdit do vych cech vyzirat pohary s Honzíkem

Foto pro konáky- kolečko tam používali snad na vše-hrabaní pláže,vozenípovlecení, vození nadobí

4.2.2009 09:48
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
Leni super na foto a zážitky sem se moc těšila..šedivá krasvice koukám byla s vámi:) tak důležité jsou tvé pocity z toho všeho a za to jsem ráda...
Další mé velké štestí je že se mi vratila sestřička, jsem něšjak na měkko že mi i ukápla slzička a to ani švíca neví...tož nevím co se mi bouřech hormony
těším se až se mi tu ukáže na živo...
já koníky včera odbyla, holky nevím co s tou bečkou ona roste každým dnem a to krčisko nám za chvilku bude závidět i Saxík...mám tu kupu práce v práci terno, děsím se co bude další měsíc vypadá to bledě..Jani příběh jsem četla díky bohu že je u tebe zasloužila si to, dám ještě agně tvůj mail at poví co pamatuje ona...at si poskládaš její život
Holky mám radost za všechny...

ségruš však mě málem taky

Holky když svatbu tak tady

4.2.2009 09:49
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
ségruš však mě málem taky

Holky když svatbu tak tady

tam tam tadááám

4.2.2009 09:49
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
tam tam tadááám

ženicha sem se nedočkala

4.2.2009 09:50
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
ženicha sem se nedočkala

tak jsem si vzala moji švagrovou

4.2.2009 09:51
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
ženicha sem se nedočkala

do prdele..tak holky vdám se na Maledivách...to je sen...a tu sukni neper, vysypu si z ní písek z malediv...aspon mý hadry tam byli

4.2.2009 09:52
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
tak jsem si vzala moji švagrovou

Když je nuda při balení

4.2.2009 09:54
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
Když je nuda při balení

n o jo 35°C a zimní bundy

4.2.2009 09:57
rocky

XXX.XXX.125.150

klawdie napsal(a):
do prdele..tak holky vdám se na Maledivách...to je sen...a tu sukni neper, vysypu si z ní písek z malediv...aspon mý hadry tam byli

Takovou prái bych chtěla mít- hrabání mušlí

4.2.2009 10:33
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Zdravím

jee, Peťuli, bestyjálně závidím..já už přemýšlím, kdyby vybyly peníze a nějaký čas, třeba apsoň na 5 dní ybch sehnala hlídání pro koniky, chtěla bych zajet k moři, aspon někam blízko a i s cvačkou, páč tem magor je na nás bohužel extrémně závislý..:(
ale je fakt, že sníh prostě žere:)

4.2.2009 12:57
cheyenne

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):
Zdravím

Zdarec všem, vítám navrátilce do všedního života
Už se těším na fotky, tak se snažte

4.2.2009 13:20
rocky

XXX.XXX.125.150

cheyenne napsal(a):
Zdarec všem, vítám navrátilce do všedního života
Už se těším na fotky, tak se snažte

Jéé Evčo, ti Saxula nějak ztmavnul

4.2.2009 13:54
klawdie

XXX.XXX.94.254

rocky napsal(a):
Jéé Evčo, ti Saxula nějak ztmavnul

nahamáná a opt sde vrhám do práce...dneska musím vyvětrat hnědou tak doufám, že třeba segruša pojede se mnou a bude vyprávět pač na tohle jsem mega zvědavá...
Leni tamto si pustím doma..už se těším

Přidejte reakci

Přidat smajlík