janavar
napsal(a):
Tak bylo tady téma čím budete připouštět, tak mě napadlo založit téma čím jste loni připouštěli a kdy čekáte potomka? Nebo už je na světě?
Tak my čekáme kolem 20.3 hříbátko po Aristo Z... Jsem zvědavá co vyleze za barvu
janavar
napsal(a):
Tak my čekáme kolem 20.3 hříbátko po Aristo Z... Jsem zvědavá co vyleze za barvu
janavar
napsal(a):
Tak bylo tady téma čím budete připouštět, tak mě napadlo založit téma čím jste loni připouštěli a kdy čekáte potomka? Nebo už je na světě?
Tak my letos čekáme dva prcky, jedno po Werbespotovi a druhe po už bohužel bývalem plemeníkovi Paliscovi.Hřebce jsem brala s ohledem jak výkonu tak i konstituce,tož jsem zvědava jestli se zadaří.My čekame teda pozdě, až v červnu.
shantal88
napsal(a):
Tak my letos čekáme dva prcky, jedno po Werbespotovi a druhe po už bohužel bývalem plemeníkovi Paliscovi.Hřebce jsem brala s ohledem jak výkonu tak i konstituce,tož jsem zvědava jestli se zadaří.My čekame teda pozdě, až v červnu.
My čekáme taky po Werbespotovi, termín je 29.5., už jsem celá natěšená
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
gituna
napsal(a):
Jé holky, tak až se Vám narodí malý Werbespoťátka, tak dejte vědět a ukažte fotečky ráda juknu na potomky
gituna
napsal(a):
Ahoj tak my se k Vám přidáme čekáme koncem května hříbka po WPB Grey 878
Už se moc těším..bude to moje 1 hříbě,které se narodí doma
jaruska
napsal(a):
Jéé,kámoška mají taky kobču puštěnou Aristem,budou mít hřebečka.
My máme termín 29.4 a připuštěno Dollomem Sirem Williamem...jsem fakt napnutá
ash
napsal(a):
My čekáme za měsíc a půl ze fjordky, po čistém QH, už to máme potvrzeno od veta, na hříbátko už si zezadu sáhnul:-) bude to moje první doma narozené hříbě, převládá radost nad obavami
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
jessyn
napsal(a):
My čekáme za měsíc a půl ze fjordky, po čistém QH, už to máme potvrzeno od veta, na hříbátko už si zezadu sáhnul:-) bude to moje první doma narozené hříbě, převládá radost nad obavami
Březí Gipsy po wpb Topasovi
ab
napsal(a):
ahoj :) tak podle fotek to na tve kobci nejde vubec videt
zezadu nemám, a fotky jsou už měsíc starý, takže rosteme a do porodu zbývá ještě víc jak měsíc a půl... Kobyla je prvnička, takže "slůně" se nepředpokládá
janavar
napsal(a):
My taky čekáme :-)
Kobylka je papírová WPB a čekáme též po WPB Sahibovi. Termín bohužel až v půlce července Na fotce Jasmínka s loňským hříbátkem...
olga visnakova
napsal(a):
Březí Gipsy po wpb Topasovi
My čakáme dvoch potomkov po mini shetladkách, narodiť by sa mali v polke až koncom marca
katjuschka
napsal(a):
My čakáme dvoch potomkov po mini shetladkách, narodiť by sa mali v polke až koncom marca
druha
ash
napsal(a):
My už sme měsíc na světě :-) Tatínek Dollom Sir William, matka 75% WPB s PP. Oba jsou na prodej..
cheren
napsal(a):
My taky čekáme :-)
Kobylka je papírová WPB a čekáme též po WPB Sahibovi. Termín bohužel až v půlce července Na fotce Jasmínka s loňským hříbátkem...
také čekáme prcka ,termín od 27.března a není to vůbec vidět. Otec je qh -SR Hollywood Shiner.Matka - paintka
bednarik petr
napsal(a):
také čekáme prcka ,termín od 27.března a není to vůbec vidět. Otec je qh -SR Hollywood Shiner.Matka - paintka
tatínek Šajner
bednarik petr
napsal(a):
tatínek Šajner
tak já se tedy taky přidávám, čekáme letos 4 prcky
Jedno paint po Cat Prints, další po QH Litlle Red Jay. Jen to mají holky každá jinak, takčekám bezesné noci, protože už "to" chci konečně vidět a nepřijít s křížkem po funusu. Pro sychr jsem objednala kameru do stáje A jeden z našich pupíků...
janavar
napsal(a):
Tak my čekáme koncem března malé Faradajátko...
janavar
napsal(a):
My čekáme po Docs O'Nulley Chex ... asi začátkem května.
gituna
napsal(a):
No jasně že ukážemEvuško, musíme to pak porovnat!
Už se nemůžu dočkat jak budou vypadat malí Webíci,chtěla bych malýho copy tátu
Strašně se mi líbí barvou tak se snad zadaří. Něco málo po mamině a byl by to můj koník snů
Se zatajeným dechem čekáme co se zadaří z maleho Palisčátka,snad budoucí šampion
jessyn
napsal(a):
Pro jessyn: taky to bude vaše ,,poprvé" ? Naše také ale čekám eaž v květnu už se moc těšíma zárověn mám obavy aby bylo vše tak jak má..
peggiska
napsal(a):
Jooo, cekameee a jsme zvedavi, co vypadneee.
Naše šimlička čeká na květen hříbátko po Shetlandském hřebci Alex. Máme to zjištěné vetem. Již jsme velice zvědaví, jaké bude hříbátko :-)
olga visnakova

XXX.XXX.79.90
sheilaaa
napsal(a):
Naše šimlička čeká na květen hříbátko po Shetlandském hřebci Alex. Máme to zjištěné vetem. Již jsme velice zvědaví, jaké bude hříbátko :-)
No .. doufám, že Gipsy bude mít po Topasovi hezoulinké hříbo...
olga visnakova
napsal(a):
No .. doufám, že Gipsy bude mít po Topasovi hezoulinké hříbo...
Tak my čekáme hříbatko po klisně Vanetce mělo by se narodit asi na začatku dubna!Otec Rejk
janavar
napsal(a):
Mx čekáme z appa Vanesa To Impress,po QH hřebci Jacs Cro Bar..Termín máme cca 18dubna,tak už se to blíží...
proxima
napsal(a):
Mx čekáme z appa Vanesa To Impress,po QH hřebci Jacs Cro Bar..Termín máme cca 18dubna,tak už se to blíží...
Tak mi letos také čekáme hříbátko,má se narodit koncem květnaPo Almhirt Chlumecký.Už se nemůžeme dočkat.
koki
napsal(a):
My letos čekáme 3 přírůstky
Z klusačky po Sabbathovi v březnu a 2 prcky po Aristo Z v květnu
Už máte někdo po Aristo Z letos narozené hříbo?
Kámoška čekají po Aristovi koncem dubna.
Nemáte někdo puštěno tímto krasavcem?
http://zvirata.bazos. cz/inzerat/3017379/Plemenny-hrebec- PH-bay-tovero-Blue-Eye-Jane- Valley.php
jaruska
napsal(a):
Kámoška čekají po Aristovi koncem dubna.
Nemáte někdo puštěno tímto krasavcem?
http://zvirata.bazos. cz/inzerat/3017379/Plemenny-hrebec- PH-bay-tovero-Blue-Eye-Jane- Valley.php
Shy Romance - welsh pony A. Čeká potomka v púlce května
monikafris
napsal(a):
Shy Romance - welsh pony A. Čeká potomka v púlce května
Je připuštěná anglickým šampionem, který byl do NL zapůjčen na jednu připouštěcí sezonu.
monikafris
napsal(a):
Je připuštěná anglickým šampionem, který byl do NL zapůjčen na jednu připouštěcí sezonu.
Taky čekáme potomka koncem března, po Thurin Frýbert
A ještě se chci zeptat, do kdy na březí kobylce jezdíte?