Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2009 22:56
vesper

XXX.XXX.13.90

Zdravím,
nevíte, chová u nás někdo percherony? Případně někde v Evropě co nejblíž k nám - Rakousko, Německo, ...apod.
Díky

Foto z webu

5.2.2009 07:13
ambra

XXX.XXX.23.1

vesper napsal(a):
Zdravím,
nevíte, chová u nás někdo percherony? Případně někde v Evropě co nejblíž k nám - Rakousko, Německo, ...apod.
Díky

Foto z webu

vesper Percheroni se přímo v čr oficiálně nechovají. Aspoň podle mýchinformací, čas od času se tu nějaký ale vyskytne. Většinou se k nám dovážejí z Polska, ale nebudou ti 100% Percheroni.
A tady přidávám odkaz na článek o nich http://www.chladnokrevnici.info /readarticle.php?article_id=39 (mezera)

5.2.2009 09:49
v v

XXX.XXX.164.184

vesper napsal(a):
Zdravím,
Díky

Foto z webu

Známej má za Pískem v Jižních Č. dvě kobylky dovezené z Rakouska.Jedna černá a druhá šimla.Ale zatím se mu hříbě nepoštěstilo.Nevím tada jestli mají pp..Fotky mám ale doma v pc.

6.2.2009 09:57
vesper

XXX.XXX.13.90

v v napsal(a):
Známej má za Pískem v Jižních Č. dvě kobylky dovezené z Rakouska.Jedna černá a druhá šimla.Ale zatím se mu hříbě nepoštěstilo.Nevím tada jestli mají pp..Fotky mám ale doma v pc.

Díky, tušila jsem, že toho u nás moc nebude. Chtěli bysme se na nějaké peršerony zajet podívat.
Veroniko, myslíš, že bys mi mohlat poslat nějaký kontakt na tvého známého?

6.2.2009 10:16
microfon

XXX.XXX.182.201

v v napsal(a):

Verčo ty myslíš ty klisny v Újezdě?

6.2.2009 10:28
v v

XXX.XXX.164.184

microfon napsal(a):
Verčo ty myslíš ty klisny v Újezdě?

Ne.Jsou to kobyly od souseda na chalupě.Jsou v Dědovicích u Vráže.Loni mu je hřebčiňáci zatahávali,ale jinak s nima asi ani nic nedělá.Má je jen ve výběhu na koukání ještě s dalšíma čtyřma koňma.
Kdyžtak mi napište mejl a já vám napíšu číslo ať ho tu nezveřejňuju.
Muj mejl je veronika.ebro@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík