Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2006 21:20

Milovníkům tarpánků posílám fotky kamarádčiny kobylky s hříbětem. Je to slečna, jsou jí 3 týdny, jmenuje se Ambra. Maminka je Abonnka.

2.4.2006 21:21

marketka napsal(a):
Milovníkům tarpánků posílám fotky kamarádčiny kobylky s hříbětem. Je to slečna, jsou jí 3 týdny, jmenuje se Ambra. Maminka je Abonnka.

další fotečka

2.4.2006 21:22

marketka napsal(a):
další fotečka

můžu ještě nějaké

2.4.2006 21:23

marketka napsal(a):
můžu ještě nějaké

a další ještě hezčí

2.4.2006 21:24

marketka napsal(a):
a další ještě hezčí

ještě nejsem u konce

2.4.2006 21:25

marketka napsal(a):
ještě nejsem u konce

poslední, i když jich mám ještě hafo

Neregistrovaný uživatel

2.4.2006 21:57
Neregistrovaný uživatel

marketka napsal(a):
poslední, i když jich mám ještě hafo

Dyk to hribe je hnedy a hribe tarpana by melo byt do bila??? Ja mam taky Tarpanku... Taky hazim jeji fotecku...:)

Neregistrovaný uživatel

2.4.2006 21:58
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dyk to hribe je hnedy a hribe tarpana by melo byt do bila??? Ja mam taky Tarpanku... Taky hazim jeji fotecku...:)

A jeji maminka....

Neregistrovaný uživatel

2.4.2006 22:00
Neregistrovaný uživatel

A jeji maminka....

A k tomu jeji tatinek...:))

Neregistrovaný uživatel

2.4.2006 22:02
Neregistrovaný uživatel

A k tomu jeji tatinek...:))

A aby nebylo malo, tak jeste tatinek v zaprahu...:))

Neregistrovaný uživatel

2.4.2006 22:04
Neregistrovaný uživatel

A aby nebylo malo, tak jeste tatinek v zaprahu...:))

Dalsi z rodinky... Bohuzel uz po smrti...

2.4.2006 22:35

Ahoj to hribatko neni do hneda ale ma stejnou barvu jako mama jen tady je to spatne videt, mama ma barvu pres zimu jako bila kava a v lete je mys. A v doklade ma Tarpan . Nepru se jen si kazdy brani to same. Jeji babicka je primo s Lesoparku v Chomutove kde se chovaji. Od kud jste treba bychom se prijel podivat Ahoj

Neregistrovaný uživatel

3.4.2006 17:14
Neregistrovaný uživatel

abonka napsal(a):
Ahoj to hribatko neni do hneda ale ma stejnou barvu jako mama jen tady je to spatne videt, mama ma barvu pres zimu jako bila kava a v lete je mys. A v doklade ma Tarpan . Nepru se jen si kazdy brani to same. Jeji babicka je primo s Lesoparku v Chomutove kde se chovaji. Od kud jste treba bychom se prijel podivat Ahoj

Ja mam kobylku ve Vodslivech... Je to asi 30km od Prahy. Ja nic nerikala, jenom mi to prislo divny. Ja zase uplne nesnasim lidi, ktery mi tvrdej, ze Tarpan neexistuje... Tata my kolyly je momentalne bud v Praze nebo u Novyho Knina a maminka neznamo kde... Majitel ji prodal a nikomu nerekl kam:((

4.4.2006 18:42

Ja mam kobylku ve Vodslivech... Je to asi 30km od Prahy. Ja nic nerikala, jenom mi to prislo divny. Ja zase uplne nesnasim lidi, ktery mi tvrdej, ze Tarpan neexistuje... Tata my kolyly je momentalne bud v Praze nebo u Novyho Knina a maminka neznamo kde... Majitel ji prodal a nikomu nerekl kam:((

mas adresu na netu kam ti muzu napsat?

Neregistrovaný uživatel

4.4.2006 20:04
Neregistrovaný uživatel

abonka napsal(a):
mas adresu na netu kam ti muzu napsat?

dvojce.6791@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík