PRACANTKY - patek, trikrat hura

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.2.2009 06:45
cheyenne

XXX.XXX.132.183

Dobre ranko vsem. Nejak nemuzu spat, tak brouzdam po netu... mam dnes volno, tak proc nebyt vzhuru od sesti, ze

6.2.2009 06:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Dobre ranko vsem. Nejak nemuzu spat, tak brouzdam po netu... mam dnes volno, tak proc nebyt vzhuru od sesti, ze

teda Evula, ty nemůžeš spát a já jsme myslela, že nerozlepím oko v těch 5:)
a navíc venku velmi mrazivo - i Cvačka se díval na to čůrání ne příliš euforicky..
včera se mi s Verčou po půl hodině podařilo osvobodit balík ze stohy - dědovy zabalovací finty jsou vskutku nepřekonatelné - ten balík byl prakticky do stohu hermeticky uzavřen:)))
no, pak balík osvobozen, pak ho dokulat močálem, a správně uložit na paletu u stáje, já asi třikrát vcucnutou botu do toho bahna,. kterého se během dne stihlo vyrobit tuny - humus...
musím začít s manipulací otce, zda by neměl zájem mě podpořit přï koupi a výrobě zámkové dlažby před stáj, bo v tom bahně se to nedá...
jinak v terénu na hovno, Vica se tvářila, že se s každdým krokem obulí, ona hrozně neochotně chodí v tom měkkém...
a z Kerky jsem musela slézt, efekt atb se jaksi nedostavil včera...:(

6.2.2009 06:52
molly

XXX.XXX.5.50

cheyenne napsal(a):

Dobré ránko... Tak já bych dnešek nejraděj prospala, kdyby to šlo
Jinak už se strojím a chystám do rachoty..
Jaké máte plány na víkend???

6.2.2009 07:00
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):
Dobré ránko... Tak já bych dnešek nejraděj prospala, kdyby to šlo
Jinak už se strojím a chystám do rachoty..
Jaké máte plány na víkend???

hoj Zuziku, Kuláš včera halásil, že jsi psala, měl zapnutý net, tak se omlouvám, ale já tam nět...:)
jinak o weekendu mám v plánu zajet ke kaťuchovi pro sladový květ a sobě pro nějakou tu obuv...
málo co se mi rozpadly boty ke koním - už žijou jenom perka, která jsou v tomto bahně nepoužitelná, ale umřely i termoboty a na mých fantastických goretexových trekových praskal po 5 letech podrážka..:(
tak mi navíc umřely i trekové boty na chození v zimě..:(
takže musím sobě si zakoupit obuv, snad něco v těch slevách vychytám a doufám, že už dorazí výplata...:)
no a v neděli mě čeká trénink, heč, heč:)

6.2.2009 07:05
cheyenne

XXX.XXX.132.183

kukinatost napsal(a):
hoj Zuziku, Kuláš včera halásil, že jsi psala, měl zapnutý net, tak se omlouvám, ale já tam nět...:)
jinak o weekendu mám v plánu zajet ke kaťuchovi pro sladový květ a sobě pro nějakou tu obuv...
málo co se mi rozpadly boty ke koním - už žijou jenom perka, která jsou v tomto bahně nepoužitelná, ale umřely i termoboty a na mých fantastických goretexových trekových praskal po 5 letech podrážka..:(
tak mi navíc umřely i trekové boty na chození v zimě..:(
takže musím sobě si zakoupit obuv, snad něco v těch slevách vychytám a doufám, že už dorazí výplata...:)
no a v neděli mě čeká trénink, heč, heč:)

Mi tady pan chripka chrchle jak tuberak, se dospim asi az se on vzbudi
Ja budu mit vikend pracovni, vydelavat se musi
Jani, me umrela podrazka na zimnich botach, premyslim, jestli ma cenu kupovat nove nebo to nechat na pristi sezonu...

6.2.2009 07:08
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):
Mi tady pan chripka chrchle jak tuberak, se dospim asi az se on vzbudi
Ja budu mit vikend pracovni, vydelavat se musi
Jani, me umrela podrazka na zimnich botach, premyslim, jestli ma cenu kupovat nove nebo to nechat na pristi sezonu...

no, mi právě tež..ale jakože úplně...
no, ale zase si říkám, že si je radši koupím teď v hervisu by měli mít 70% slevy, tož není boha, abych nějaké pěkné salomony třeba nevybrala..:))
a termobot jsoe se už pro letošní sezonu vzdala, sice nevím, jak to teď dokroutím v tom bahně - asi začnu lítat,...
to zas padne redbullů..:)

6.2.2009 07:18
molly

XXX.XXX.5.50

cheyenne napsal(a):

Já bych ráda jela mrknout na Žílu, uvidím, jak bude čas.. Na zahradě je třeba mé práce, páč Roy mi z ní začal dělat skladiště To je takovej uličník!
Dnešní den mi začne návštěvou doktora, tak se pomalu klidím.. Nevím, jak se ukážu, dopolko máme naplánovanou operaci leguány, tak doufám, že už budu zpátky
Mějte se fajně!!! papa

6.2.2009 08:04
strelish

XXX.XXX.142.166

cheyenne napsal(a):

Bré ranko vespolek. Doufám, že ten dnešek rychle uteče, už se toho víkendu nemůžu dočkat :))

Kuki, napsala jsem ti na ****

6.2.2009 08:06
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
Já bych ráda jela mrknout na Žílu, uvidím, jak bude čas.. Na zahradě je třeba mé práce, páč Roy mi z ní začal dělat skladiště To je takovej uličník!
Dnešní den mi začne návštěvou doktora, tak se pomalu klidím.. Nevím, jak se ukážu, dopolko máme naplánovanou operaci leguány, tak doufám, že už budu zpátky
Mějte se fajně!!! papa

Zdarec. Tož nechápu Evulí jak dobrovolně vstala z pod peřinky a sedla k PC.....Ještě jak máš po dlouhé době volno ..... Jsem ted zdlábla tuňáka, tak mám hned lepší náladu
Včera jsem byla venku s Markétkou a ještě jedním koníkem, Honzajs byl velice akční Tož jsem zvědavá, co vymyslí dnes

Jinak víkend bude pro mě uklízecí....Dneska jsem si prošla ohradu a viděla ty hovna, no už to nesmím odkládat. Zahrada jakbysmet....Prostě všude bordel, kam se podíváte a to myslím i doma. Dneska zasvitlo sluníčko po ránu a těch oken jsem se až zhrozila.....No děs

6.2.2009 08:10
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
Bré ranko vespolek. Doufám, že ten dnešek rychle uteče, už se toho víkendu nemůžu dočkat :))

Kuki, napsala jsem ti na ****

Jo a jen tak informativně pro Stibůrkovic holčinu, čubky vzkazují, že by mohl Ričitan přivalit, nemají si prý ským zaběhat......

6.2.2009 09:23
klawdie

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):
Jo a jen tak informativně pro Stibůrkovic holčinu, čubky vzkazují, že by mohl Ričitan přivalit, nemají si prý ským zaběhat......

Zdar ženy , aposn malá podpora zd omova, ym právě vstaly s kámoškou..včera mi chyběl afantazie tak chvilu trvalo než sem vymyslela vzor na černobíloi francii..bůčková od včeraa bydlí v boxe po jeríkovi, tak vypadal spokojeně...když jí mám pro ruce bude dril...v neděli zas cvičně skočíme do vozíku...v sobotu pokud dorazí oba berajtři chtěla bych vzít oba oře na jízdárnu a podívat se na ně ze země...jdu se dát do kupy a jdem píct dort...

6.2.2009 09:30
cheyenne

XXX.XXX.137.6

klawdie napsal(a):
Zdar ženy , aposn malá podpora zd omova, ym právě vstaly s kámoškou..včera mi chyběl afantazie tak chvilu trvalo než sem vymyslela vzor na černobíloi francii..bůčková od včeraa bydlí v boxe po jeríkovi, tak vypadal spokojeně...když jí mám pro ruce bude dril...v neděli zas cvičně skočíme do vozíku...v sobotu pokud dorazí oba berajtři chtěla bych vzít oba oře na jízdárnu a podívat se na ně ze země...jdu se dát do kupy a jdem píct dort...

Tak jsem se zvladla dospat co to slo Leni, bez carek a hacku znamena, ze pisu z telefonu, takze jsem sice nespala, ale ani nevstala
Klary, nedelej chute s dortikem, dala bych si nejakou mnamku, vcera jsme s panem chripkou v deset vecer jeli do Tesca pro zakusky ale nejak mi to bylo malo nebo co

6.2.2009 09:39
remonek

XXX.XXX.34.46

cheyenne napsal(a):

Brý ráno holky, ty jo já jsem včera byla 20 hodin v práci, no děs a teď už tu zase strašim a to jdu večer maturitně plesat, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Doufám,že na víkend to bahno trošku proschne chtěla bych vzít mlaďase na lonžku a možna si na něj zase zkusit sednout

6.2.2009 11:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

kurde, baby, co je, jste zas usnuly či co? já jsem byla ve škole...
Lenica, pochopila jsem tvou narážku, nicméně evidentně stejný program čeká i mě..:(a navíc by bylo velmi vhodné začít vlastními silama tahat na dvojkoláku ten hnůj na pole...
to zas padne spoustu slov začínajících na "k" a končících na "urva":DD
no, takže odhovnit ohradu - to je práce na pár dní, a pak se pokusit změnit mega hnojiště na velké hnojiště:))
stará letní fotka, teďd je toho 3x tolik...
btw Šárko, nepsala si, že mu je dva a půl?nebo se pletu?

6.2.2009 12:11
memmory

XXX.XXX.254.70

kukinatost napsal(a):
Lenica, pochopila jsem tvou narážku, nicméně evidentně stejný program čeká i mě..:(a navíc by bylo velmi vhodné začít vlastními silama tahat na dvojkoláku ten hnůj na pole...
no, takže odhovnit ohradu - to je práce na pár dní, a pak se pokusit změnit mega hnojiště na velké hnojiště:))

Hip hup huráááááááááá už jenom do 17:00 makat aa máme tady víkend jink zdravím ve spolek

6.2.2009 12:15
remonek

XXX.XXX.34.46

kukinatost napsal(a):

To jsem asi já nebyla, nám budou 15. března 3 roky. Takže zatím chodí jen na ložnce. A tím sednou jsem myslela opravdu jen se posadit, udělat pár kroků a zase mazat dolů.

6.2.2009 12:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

sorry, ale na mě už tu slovo obsedání funguje pomalu jako červený hadr na byka...:))
jinak já sice končím dříve, ale zase z jedné práce do druhé, páč akorát zajedu an kole domů, tam vyzvednu psa a hurá nahoru se psem na koně...
a říkám, jen odhovnění ohrady bude mazec proces...:(
sledujte ty pěšiny, ale to je teda v té menší části...

6.2.2009 12:28
memmory

XXX.XXX.254.70

kukinatost napsal(a):
sorry, ale na mě už tu slovo obsedání funguje pomalu jako červený hadr na byka...:))
jinak já sice končím dříve, ale zase z jedné práce do druhé, páč akorát zajedu an kole domů, tam vyzvednu psa a hurá nahoru se psem na koně...

Jaňule já se na to "odhovnění " netěším už hodně dlouho ......
Ohrada dva hektary , navíc ještě ve svahu blééééééééééééééééé..........
Stačí mi když teď koníci do ohrady nechodí a jsou na menším plácku za barákem a tam to bude masakr

6.2.2009 12:32
remonek

XXX.XXX.34.46

kukinatost napsal(a):

Jj v pohodě, já se ti ani nedivim. Občas když mrknu třeba na bazoš a vydim tam 2 letý koňuchy s napasovanym sedlem a s textem,že už je obsedlej tak mi je z toho docela smutno.

6.2.2009 12:33
molly

XXX.XXX.159.239

cheyenne napsal(a):

Čuste.. Zubařka mě propustila s mega zatuhlou hubou, ale už zas žvýkám
Já odhovňuji skoro denně, ale jak toho bylo teďkonc moc, tak se na to taky chystám..
Operace Leguána proběhla bez komplikací a "ona" odjela s majiteli dospat se domů...
Jinak, co se týká unavení psa a že se nemají s kým hrát, já bych se přidala! ROY by si taky rád hrál Janí, nechceš přijet i ke mně???

6.2.2009 12:34
memmory

XXX.XXX.254.70

molly napsal(a):
Já odhovňuji skoro denně, ale jak toho bylo teďkonc moc, tak se na to taky chystám..
Operace Leguána proběhla bez komplikací a "ona" odjela s majiteli dospat se domů...
Jinak, co se týká unavení psa a že se nemají s kým hrát, já bych se přidala! ROY by si taky rád hrál Janí, nechceš přijet i ke mně???

Jůůůůůůů ahojik ZUZULE

6.2.2009 12:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

molly napsal(a):

jo, ´douchy, mám času a peněz an rozdávání, kurnik, všechno použitelné se mi rozpadá, ruka v zápěstí jak kdyby se dozvěděla, že má něco konat o weekendu, tak začala bolet jako sfiňa...
do toho chci smontovat tu šatnu, co máme do předsíňky a bodlo by to tam zasádrovat a vymalovat..:(((
opět jsme u toho klonování...:)
jinak Soni, nezávidím dva hektary, to já mám max. tak hektar, je to rozkouskované...ale zatím to stačí, navíc vždy v létě jim ještě i kosím minimálně na noc,aby fakt měli furt co žrát a mohli si vybírat..:))
a co se hyperaktivních čoklisek týče, já už Cvačku furt beru s koněm, on naběhá ještě třikrát tolik, co my..:))

6.2.2009 12:40
memmory

XXX.XXX.254.70

kukinatost napsal(a):
jo, ´douchy, mám času a peněz an rozdávání, kurnik, všechno použitelné se mi rozpadá, ruka v zápěstí jak kdyby se dozvěděla, že má něco konat o weekendu, tak začala bolet jako sfiňa...
do toho chci smontovat tu šatnu, co máme do předsíňky a bodlo by to tam zasádrovat a vymalovat..:(((
jinak Soni, nezávidím dva hektary, to já mám max. tak hektar, je to rozkouskované...ale zatím to stačí, navíc vždy v létě jim ještě i kosím minimálně na noc,aby fakt měli furt co žrát a mohli si vybírat..:))
a co se hyperaktivních čoklisek týče, já už Cvačku furt beru s koněm, on naběhá ještě třikrát tolik, co my..:))

Mno já teda koním nepřisekávám , ale zase pro změnu musím 3 x do roka ohradu vysekat křoviňákem , protože mezi trávou rostou kdejaké plevely takové ty s tvrdým dřevnatým stonkem .......

6.2.2009 12:41
memmory

XXX.XXX.254.70

memmory napsal(a):
Mno já teda koním nepřisekávám , ale zase pro změnu musím 3 x do roka ohradu vysekat křoviňákem , protože mezi trávou rostou kdejaké plevely takové ty s tvrdým dřevnatým stonkem .......

Jo mimochodem Jani co to je za pesánka ?? Vypadá podobně jako ten můj ....

6.2.2009 12:45
molly

XXX.XXX.159.239

memmory napsal(a):
Jo mimochodem Jani co to je za pesánka ?? Vypadá podobně jako ten můj ....

Jani, já bych taky brala, ale teď jsem zas na kobyle týden neseděla a on mi trošku zvlčil.. Takže musíme "potrenovat" výchovu psů v čechách" a pak hurá do terénu

6.2.2009 12:48
remonek

XXX.XXX.34.46

kukinatost napsal(a):

Já mám taky hyperaktivní psisko, někdy mám pocit,že snad v něčem jede páč má neskutečnou výdrž

6.2.2009 12:56
kukinatost

XXX.XXX.43.146

remonek napsal(a):
Já mám taky hyperaktivní psisko, někdy mám pocit,že snad v něčem jede páč má neskutečnou výdrž

no, ta moje bestyja běhá vedle kola, a pak jako bonus ještě s koněm, a pak zase kolem kola cestou domů...:))
tahám ho všude s sebou, s chlapem oba jsme takoví športlich, tož ho taháme i an hory a všude možně...
bohužel je závisloň obecný, takže dovča bez něho nehrozí..:)
a je to RR a staff...

6.2.2009 12:57
kukinatost

XXX.XXX.43.146

cheyenne napsal(a):

a einmal...

6.2.2009 13:33
remonek

XXX.XXX.34.46

kukinatost napsal(a):
a einmal...

Ty ponožky mu seknou . Já čubajznu taky tahám pořád sebou, páč je to závisloš. Stačí když jdu jednou někam bez ní a to je breku. Jinak je to československý vlčák X Německým ovčákem

Přidejte reakci

Přidat smajlík