Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2009 21:41
mimik

XXX.XXX.144.252

Hledám malého poníka jménem Marcík kdyš jsme ho prodali byl hřebeček tet nevím kvh:81cm (strakáček)Prosím jestli měkdo o něm víte ozvěte se díky!

7.2.2009 22:04
mimik

XXX.XXX.144.252

mimik napsal(a):
Hledám malého poníka jménem Marcík kdyš jsme ho prodali byl hřebeček tet nevím kvh:81cm (strakáček)Prosím jestli měkdo o něm víte ozvěte se díky!

prosím dejte vědět!

7.2.2009 22:33
annetka

XXX.XXX.48.155

mimik napsal(a):
prosím dejte vědět!

Čau Miri, co jsem četla tak měl prý zlomenou nohu ..

7.2.2009 22:33
stalonek

XXX.XXX.163.66

mimik napsal(a):
prosím dejte vědět!

mirka myslim že sem ho viděla u někoho na rajčeti jako starší fotky ale nevzpomínám si dke,skusím to ještě najít..

7.2.2009 22:34
annetka

XXX.XXX.48.155

annetka napsal(a):
Čau Miri, co jsem četla tak měl prý zlomenou nohu ..

http://www.ponychannel.cz/ponik-tydne/?id=2254 na to se jukni

7.2.2009 22:41
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
mirka myslim že sem ho viděla u někoho na rajčeti jako starší fotky ale nevzpomínám si dke,skusím to ještě najít..

Jméno koně Marcel
Plemeno falabella x shatland
Poslední majitel cirkus humberto, škanderovi-pk milikov, Pivkokvá
Popis marcel je strakatý poník, hřebec, KVH 75 cm, dříve v cirkusu Humberto, poté u pí.Pívkové, poté u Marcely škanderové, pak prodán do karviné..hledám rodiče marcela, a datum narození, a jakékoli informace. ( v cirkuse nic neví)
Jméno Ingrid
E-mail bamberlok(zavináč)centrum(tečka)cz

na horses.online někdo hledal jeho původ

7.2.2009 23:05
annetka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
Jméno koně Marcel
Plemeno falabella x shatland
Poslední majitel cirkus humberto, škanderovi-pk milikov, Pivkokvá
Popis marcel je strakatý poník, hřebec, KVH 75 cm, dříve v cirkusu Humberto, poté u pí.Pívkové, poté u Marcely škanderové, pak prodán do karviné..hledám rodiče marcela, a datum narození, a jakékoli informace. ( v cirkuse nic neví)
Jméno Ingrid
E-mail bamberlok(zavináč)centrum(tečka)cz

na horses.online někdo hledal jeho původ

A co s tím?? Jo, to ho hledala Ingrid, jedna z klubu. To už Mirka dávno ví tohleto, to už musí být teda pěkně staré .., ona ho totiž i znala

7.2.2009 23:12
thesis

XXX.XXX.151.2

annetka napsal(a):
A co s tím?? Jo, to ho hledala Ingrid, jedna z klubu. To už Mirka dávno ví tohleto, to už musí být teda pěkně staré .., ona ho totiž i znala

Co vím Marcel byl v nějaké stáji někde u Ostravy, pro děti. Zmagořil, dělal vylomeniny a zlomil si nohu, ale pokud si dobře vzpomínám tak jej z toho majitelé dostali, jelikož ho měli rádi, dál co s ním je už nevím.

7.2.2009 23:35
baruu

XXX.XXX.48.154

thesis napsal(a):
Co vím Marcel byl v nějaké stáji někde u Ostravy, pro děti. Zmagořil, dělal vylomeniny a zlomil si nohu, ale pokud si dobře vzpomínám tak jej z toho majitelé dostali, jelikož ho měli rádi, dál co s ním je už nevím.

pokud někdo hledá poníka marcela momentálně je ve stáji Moncheri v Hnojníku adresa je www.jk-moncheri.estranky.cz paa

8.2.2009 08:09
pilgrisek

XXX.XXX.106.23

mimik napsal(a):

Taky jednoho marcela znám taky takovej prcek taky myslím hřebeček... Má ho v Hrabové v Ostravě jedna holka teda spíš její bratr (nevím jestli už ho nedali pro malé děti to fakt netuším ale měl by být určitě v Ostravě.) pokusím se najít alespoň profil od té holky ale nic neslibuju

8.2.2009 08:37
stalonek

XXX.XXX.163.66

annetka napsal(a):

ajo sry to ja zas nevim sem si řikala, ano je to sice staré,ale myslela jsem že by to mohl být třeba něaký jeho majitel.navíc nevím v kterém roce šel od mirky marcik pryč.

8.2.2009 12:03
mimik

XXX.XXX.144.252

pilgrisek napsal(a):
Taky jednoho marcela znám taky takovej prcek taky myslím hřebeček... Má ho v Hrabové v Ostravě jedna holka teda spíš její bratr (nevím jestli už ho nedali pro malé děti to fakt netuším ale měl by být určitě v Ostravě.) pokusím se najít alespoň profil od té holky ale nic neslibuju

DIKY ZA VŠECHNO KDYBY JSTE NĚCO O NIM NAŠLI PROSÍM OZVĚTE SE DÍKY!

8.2.2009 12:34
impact

XXX.XXX.178.82

mimik napsal(a):
DIKY ZA VŠECHNO KDYBY JSTE NĚCO O NIM NAŠLI PROSÍM OZVĚTE SE DÍKY!

Vždyť ti to píše o kousek vejš holčina - www.jk-moncheri.estranky.cz

8.2.2009 13:25
mimik

XXX.XXX.144.252

impact napsal(a):
Vždyť ti to píše o kousek vejš holčina - www.jk-moncheri.estranky.cz

Tam jsem se dívala žádneho Marcíka tam nemají!

8.2.2009 14:23
impact

XXX.XXX.178.82

mimik napsal(a):

A proč je nekontaktuješ? Třeba ho vůbec nemají v nabídce. Třeba není jejich. Třeba je tam jen na ustájko a proto není v seznamu. Variant je mrtě a pokud je nekontaktuješ, asi se to nedozvíš.

happyhvezda

8.2.2009 14:28
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

impact napsal(a):
A proč je nekontaktuješ? Třeba ho vůbec nemají v nabídce. Třeba není jejich. Třeba je tam jen na ustájko a proto není v seznamu. Variant je mrtě a pokud je nekontaktuješ, asi se to nedozvíš.

Jak sem byla v Moncheri ( cca 2 měsíce z5 ) tak tam byl malinkatý strakatý hřebeček jménem Marcel a bylo mi zděleno od klubových že byl v cirkuse a měl zlomenou nohu Foto bohužel nemám

8.2.2009 14:54
thesis

XXX.XXX.151.2

happyhvezda napsal(a):
Jak sem byla v Moncheri ( cca 2 měsíce z5 ) tak tam byl malinkatý strakatý hřebeček jménem Marcel a bylo mi zděleno od klubových že byl v cirkuse a měl zlomenou nohu Foto bohužel nemám

Na Moncheri je napsáno : Nové přírůstky
27.09.2008

Jsou to koníci - .........................a minipony falabela hřebec Marcel ( černobílý strakáč )

Více o nových konících připíšu do sekce Koně a snad se mi dostanou do PC i nějaké jejich fotečky.

8.2.2009 15:00
impact

XXX.XXX.178.82

mimik napsal(a):

Vidíš to, že tam může být. Tak šup šup, utíkej jim napsat ( http://www.jk-moncheri.estra nky.cz/clanky/kontakty ) a pak dej vědět, jestli jsi uspěla.

8.2.2009 15:01
thesis

XXX.XXX.151.2

impact napsal(a):
Vidíš to, že tam může být. Tak šup šup, utíkej jim napsat ( http://www.jk-moncheri.estra nky.cz/clanky/kontakty ) a pak dej vědět, jestli jsi uspěla.

Nebo sedni na koňa a sjeď tam, nejsou od vás přeci tak daleko

8.2.2009 21:22
kaell

XXX.XXX.108.247

thesis napsal(a):
Nebo sedni na koňa a sjeď tam, nejsou od vás přeci tak daleko

Marcelka vlastní naši známí . Pokud chcete kontakt,napiště

11.2.2009 11:30
mimik

XXX.XXX.144.252

kaell napsal(a):
Marcelka vlastní naši známí . Pokud chcete kontakt,napiště

Tak marcík je v moncheri někdy tam zajedu!

Přidejte reakci

Přidat smajlík