Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.2.2009 21:27
tauria

XXX.XXX.117.84

Ahojky, v jednou příspěvku jsi psala, že jste byli dneska u Honeše a na Hermelín ranči. Odkud jste?

9.2.2009 09:11
jessyn

XXX.XXX.0.7

tauria napsal(a):
Ahojky, v jednou příspěvku jsi psala, že jste byli dneska u Honeše a na Hermelín ranči. Odkud jste?

ahojky, jsme z Valašského Meziříče, a ty?

9.2.2009 15:13
tauria

XXX.XXX.66.153

jessyn napsal(a):
ahojky, jsme z Valašského Meziříče, a ty?

Nový Jičín, vy jste tam byli s koňama nebo se jen podívat? Ptám jeslti jsme se tam náhodou nepotkali

9.2.2009 17:33
jessyn

XXX.XXX.0.7

tauria napsal(a):
Nový Jičín, vy jste tam byli s koňama nebo se jen podívat? Ptám jeslti jsme se tam náhodou nepotkali

to asi ne my tam byly dost pozdě, kolem šesté, předtím jsme byly v Rybím u Honeše v hospůdce na výbornách halůškách parta buranů se jela projet
sháněly jsme koně a nakonec sehnaly, berem od Orsága z NJ asi dvě kobyly, potom jednoho hřebečka od pana Vaníčka, vše je v jednání:-)

9.2.2009 18:56
janiska

XXX.XXX.103.127

tauria napsal(a):

Tauria: a odkud přesně?

9.2.2009 19:26
stieberova

XXX.XXX.248.182

tauria napsal(a):

A já se pro Jessyn přidám - chtěla bych se zeptat, jestli máš ještě koníka Jessie Key a kolik má KVH případně KVP. Díky.

9.2.2009 19:52
jessyn

XXX.XXX.0.7

stieberova napsal(a):
A já se pro Jessyn přidám - chtěla bych se zeptat, jestli máš ještě koníka Jessie Key a kolik má KVH případně KVP. Díky.

odkud přesně-zhruba 10KM od VM, jinak ty koně nejdou všechny ke mně, ale ke kámoškám no a Jessyho jsem chtěla si sice nechat, ale tak jak to je mi vyhovuje, prodala jsem ho dá se říct hodně známým lidem, kterým věřím, má se dobře a je ustájen na Hradisku v RpR, jezdím za ním několikrát do týdne, takže jsem spokojena, že s ním i nadále mohu udržovat blízký kontakt

9.2.2009 19:57
tauria

XXX.XXX.66.153

janiska napsal(a):
Tauria: a odkud přesně?

Nový Jičín Loučka

9.2.2009 19:58
tauria

XXX.XXX.66.153

jessyn napsal(a):
to asi ne my tam byly dost pozdě, kolem šesté, předtím jsme byly v Rybím u Honeše v hospůdce na výbornách halůškách parta buranů se jela projet
sháněly jsme koně a nakonec sehnaly, berem od Orsága z NJ asi dvě kobyly, potom jednoho hřebečka od pana Vaníčka, vše je v jednání:-)

a nebyli jste v pátek na přednášce u Honeše?

9.2.2009 21:27
janiska

XXX.XXX.103.127

tauria napsal(a):
Nový Jičín Loučka

Tak to máš k nám do Studénky na Hafl.ranch kousek,tak se někdy zjev....

10.2.2009 09:18
jessyn

XXX.XXX.0.7

tauria napsal(a):
a nebyli jste v pátek na přednášce u Honeše?

nene, co tam bylo a o co šlo?
ale moc se nám všude líbilo, fakt perfektní výlet s partou, i když teda počasí pěknej shit

Přidejte reakci

Přidat smajlík