tauria
napsal(a):
Nový Jičín, vy jste tam byli s koňama nebo se jen podívat? Ptám jeslti jsme se tam náhodou nepotkali
to asi ne my tam byly dost pozdě, kolem šesté, předtím jsme byly v Rybím u Honeše v hospůdce na výbornách halůškách parta buranů se jela projet
sháněly jsme koně a nakonec sehnaly, berem od Orsága z NJ asi dvě kobyly, potom jednoho hřebečka od pana Vaníčka, vše je v jednání:-)
stieberova
napsal(a):
A já se pro Jessyn přidám - chtěla bych se zeptat, jestli máš ještě koníka Jessie Key a kolik má KVH případně KVP. Díky.
odkud přesně-zhruba 10KM od VM, jinak ty koně nejdou všechny ke mně, ale ke kámoškám no a Jessyho jsem chtěla si sice nechat, ale tak jak to je mi vyhovuje, prodala jsem ho dá se říct hodně známým lidem, kterým věřím, má se dobře a je ustájen na Hradisku v RpR, jezdím za ním několikrát do týdne, takže jsem spokojena, že s ním i nadále mohu udržovat blízký kontakt
jessyn
napsal(a):
to asi ne my tam byly dost pozdě, kolem šesté, předtím jsme byly v Rybím u Honeše v hospůdce na výbornách halůškách parta buranů se jela projet
sháněly jsme koně a nakonec sehnaly, berem od Orsága z NJ asi dvě kobyly, potom jednoho hřebečka od pana Vaníčka, vše je v jednání:-)
a nebyli jste v pátek na přednášce u Honeše?
tauria
napsal(a):
Nový Jičín Loučka
Tak to máš k nám do Studénky na Hafl.ranch kousek,tak se někdy zjev...
.