PRACANTKY- holá, holá, lanika vás všechny volá :o)))))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2009 07:44
lanika

XXX.XXX.162.56

Zdar baby, tož vím, že vá taky poslední dobou zanedbávám, ale tento týden je to fakt masakr......Musím do pondělí odevzdyt celoroční práci šoféru a fakt mi toho chybí ještě kupa

10.2.2009 07:49
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):
Zdar baby, tož vím, že vá taky poslední dobou zanedbávám, ale tento týden je to fakt masakr......Musím do pondělí odevzdyt celoroční práci šoféru a fakt mi toho chybí ještě kupa

jenom rychle pozdravím a už zase mažu..:))
už je mi po vás babice moje smutno..:)
My včil s Kulášem malujeme a předěláváme předsíň, jenom na zadělávání ďur padnul celý tmel, ale konečně to budeme mít všechno krásné, tož pak vám to nafotím..:)
dneska zkusíme zmáknout s Keruškou zase procházku...a ryzca nechám vyvenčit Káju..:)

10.2.2009 08:00
molly

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):

Hojte.. Taky dnes jen pozdravím, uvidím jak bude dopolko čas... Včera byl blázinec..
Molinatá úspěšně líná, jak odbyly hromnice, tak spustila.. Nejraděj bych ji šmikla.. Jaká to je pohoda, dělat s plně ostříhanými koňmi..
Mně se tež stýská, hlavně začínám pociťovat jakousi depku, tak nevím, zatím, jak z toho ven...

10.2.2009 08:06
lanika

XXX.XXX.162.56

molly napsal(a):
Hojte.. Taky dnes jen pozdravím, uvidím jak bude dopolko čas... Včera byl blázinec..
Molinatá úspěšně líná, jak odbyly hromnice, tak spustila.. Nejraděj bych ji šmikla.. Jaká to je pohoda, dělat s plně ostříhanými koňmi..
Mně se tež stýská, hlavně začínám pociťovat jakousi depku, tak nevím, zatím, jak z toho ven...

Tak vidím, že to tady bude dnes mrtvé Mi je tééééééž po vás všech fest smutno.
Doufám, že se brzo uvidíme ....

10.2.2009 08:32
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Tak vidím, že to tady bude dnes mrtvé Mi je tééééééž po vás všech fest smutno.
Doufám, že se brzo uvidíme ....

Holky 21.3. velkej narozeninovej mejdan zvažuji téma večírku zatím u mě vede bud styl šedesátých let či filmový večírek, no co by jste ode mě čekali moje drahé pracatnky a dorazte klído i s doprovodem...Janucho vyřid mé pozvání i Kulášovi i on je srdečně zván!

tak aby jste nesmutnnily že se neuvidíme...a Zuzalajdo 14.unora je country bal u Majtana, respektivě v Lucii, tak se domluv s Evíkem a Lukynem a vyrazte...

10.2.2009 08:50
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Klaruško, určo vyřídím i Kulášovi, moc ráda bych se s váma srazila a myslím, že i Lenuška by byla pro a navíc bude fajny důvod zapít tvoje vylíhnutiny:))
akorát Klaruško, já jsem asi rozpolcená, jeslti by nebylo lepší zrobit jenom takovou ifauňáckou oslavu, ať si to prostě společně fakt užijeme..
tak se nebudeš muset omezovat ty v rámci svých kamarádů a a ni nás kvůli nich:))

10.2.2009 09:16
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Klaruško, určo vyřídím i Kulášovi, moc ráda bych se s váma srazila a myslím, že i Lenuška by byla pro a navíc bude fajny důvod zapít tvoje vylíhnutiny:))
akorát Klaruško, já jsem asi rozpolcená, jeslti by nebylo lepší zrobit jenom takovou ifauňáckou oslavu, ať si to prostě společně fakt užijeme..
tak se nebudeš muset omezovat ty v rámci svých kamarádů a a ni nás kvůli nich:))

kočo zvu jen opravdu lidi blízké a to jste i vy neboj nebude to jak ta zveř minule
a Danulí kdyby sem jukla at nezapomeneříct i Tomovi...
Jani kuju to tak aby si lidi sedli a nebyli to skupinky...já právěš doufám že pokud z toho nebude jen pitka, ale vymyslím prográmek do kterého se všichni zapojí tak nás to utlumí v jeden spolek...baby nebude sedět v koutě...
no a v podstatě to budou samý koňáci...

10.2.2009 09:17
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):

Tak tak Kláruško.......Termín ideální, jakože bud víkend před tvou oslavou nebo víkend po......Každopádně si myslím, že by to opravdu bylo lepší kdybychom si to s tebou oslavili sami Třeba při jednom můžem oslavit i mé narozky :-) Já je mám 14 dní po tobě

10.2.2009 09:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

lanika napsal(a):
Tak tak Kláruško.......Termín ideální, jakože bud víkend před tvou oslavou nebo víkend po......Každopádně si myslím, že by to opravdu bylo lepší kdybychom si to s tebou oslavili sami Třeba při jednom můžem oslavit i mé narozky :-) Já je mám 14 dní po tobě

tož však mužem soukromě zapařit v pátek a normálně budete se mnou pokračovat i další den...kdyby se nelibilo, tak se vymyslí náhradní program---ale má to být show né?

10.2.2009 09:26
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
tož však mužem soukromě zapařit v pátek a normálně budete se mnou pokračovat i další den...kdyby se nelibilo, tak se vymyslí náhradní program---ale má to být show né?

a Danulí s námi již pařila kdyby tu byla jistě by vám potvrdila že se odstrčená necítila

10.2.2009 09:28
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Klaruško, určitě to zní lákavě, nicméně další problém, asi budeme muset přijet s Cvačkou, tož nevím, co s tím smradem provedem... a já budu muset zkrátit pobyt na dobu nezbytně nutnou, kdo ví, jak to bude s Kerkou a s postaráním se o koně...
jinak termín mi připadá fajn...:)

10.2.2009 09:41
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Do řiti, baby, já nemůžu v tom termínu..
moje milovaná babička má letos 70 let a už má objednanou hospodu...

takže já určo nemůžu, z toho se doma nevyvlíknu, do řiti...

ještě o weekendu mi to mamča i babi říkala, ale jak kmám Kerky plnou hlavu, vůbec mi to nedošlo...

ale kurnik, určo bych chtěla přijet, nedá se ten termín nějak pošibovat?

10.2.2009 09:45
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Klaruško, určitě to zní lákavě, nicméně další problém, asi budeme muset přijet s Cvačkou, tož nevím, co s tím smradem provedem... a já budu muset zkrátit pobyt na dobu nezbytně nutnou, kdo ví, jak to bude s Kerkou a s postaráním se o koně...
jinak termín mi připadá fajn...:)

cvačka muže být tam s námi jiný pes tam nebudetedy jestli nepřijede i rojec..., areál je uzavřený...byt vám vyklidím bez psu aby jsme měli ostravandy azyl...a dám plně k dispozici...

10.2.2009 09:48
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):
Do řiti, baby, já nemůžu v tom termínu..
moje milovaná babička má letos 70 let a už má objednanou hospodu...

takže já určo nemůžu, z toho se doma nevyvlíknu, do řiti...

ještě o weekendu mi to mamča i babi říkala, ale jak kmám Kerky plnou hlavu, vůbec mi to nedošlo...

ale kurnik, určo bych chtěla přijet, nedá se ten termín nějak pošibovat?

No tak to máme vyřešené, máme ted tři duvody vlastně čtyři evulík ma zkraje dubna tež narozky..tak vymyslíme nějak termínos, třeba teda kraj dubna nebo po vyplatě a dooslavíme ty narozky a naše společné setkání...

10.2.2009 10:23
jenysimons

XXX.XXX.68.34

klawdie napsal(a):
No tak to máme vyřešené, máme ted tři duvody vlastně čtyři evulík ma zkraje dubna tež narozky..tak vymyslíme nějak termínos, třeba teda kraj dubna nebo po vyplatě a dooslavíme ty narozky a naše společné setkání...

Ahojda holky...
Klárko, pokud můžu i já, tak já mám 21.3. poslední SCM s Vachutkou, tudí taky nemůžu...
Jinak tento víken měl bejt ted Sebastian na Nové Americe, ale včera mi přišel mejlik, že je to zrušené a někam se to přesouvá...holky, ani si nedokážete představit, jak mě to se*e... Ani nedokážu mít radost z toho, že v nynější finanční situaci nebudu min o 3tisíce chudší za dva dny....sakriš...důvod mi prej udá později, počítám s tím, že to zase ten ... majitel Ameriky...

10.2.2009 10:44
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Ahojda holky...
Klárko, pokud můžu i já, tak já mám 21.3. poslední SCM s Vachutkou, tudí taky nemůžu...
Jinak tento víken měl bejt ted Sebastian na Nové Americe, ale včera mi přišel mejlik, že je to zrušené a někam se to přesouvá...holky, ani si nedokážete představit, jak mě to se*e... Ani nedokážu mít radost z toho, že v nynější finanční situaci nebudu min o 3tisíce chudší za dva dny....sakriš...důvod mi prej udá později, počítám s tím, že to zase ten ... majitel Ameriky...

dobrá dobrá neuškrtím vás za neučást na mé oslavě, když teda zaručíte, že se slezejm a nějakej tejden později...snad se nám podaří vymyslet termín..kdyby jste nedrželi velinoce je tu možnost 10,11,12,13..pondělí je velikonoční..tož jeden prodloužený víkend by v dubnu byl...:)

10.2.2009 10:51
jenysimons

XXX.XXX.68.34

klawdie napsal(a):
dobrá dobrá neuškrtím vás za neučást na mé oslavě, když teda zaručíte, že se slezejm a nějakej tejden později...snad se nám podaří vymyslet termín..kdyby jste nedrželi velinoce je tu možnost 10,11,12,13..pondělí je velikonoční..tož jeden prodloužený víkend by v dubnu byl...:)

Klárko, já teda Velikonoce nedržím, takže u mě by problém asi v ničem nebyl..jediná věc, že bude na krku maturita už dost těžce, ale to se přeci jeden víkend nic nestane...

10.2.2009 10:56
klawdie

XXX.XXX.94.254

jenysimons napsal(a):
Klárko, já teda Velikonoce nedržím, takže u mě by problém asi v ničem nebyl..jediná věc, že bude na krku maturita už dost těžce, ale to se přeci jeden víkend nic nestane...

kdy máš termín? že by jsme to šoupli a měli další duvod k oslavě?

10.2.2009 11:06
jenysimons

XXX.XXX.68.34

klawdie napsal(a):
kdy máš termín? že by jsme to šoupli a měli další duvod k oslavě?

hele, písemný píšee prej nějak kolem 20.4. a ústní pak až poslední tejden v květnu...

10.2.2009 12:06
rocky

XXX.XXX.140.24

jenysimons napsal(a):
hele, písemný píšee prej nějak kolem 20.4. a ústní pak až poslední tejden v květnu...

čauky kočky, hlasím se z compa od rodičů, za chvílu ale musím ke koníkům, mam cely tyden nocni, takze nesdtiham..mam nejake nove foto, vcera jsem byla s Grace na posledni odpocinkove prochazce a zaciname s pripravou na sezonu!Myslim ze si holka odpocla az az:) vcera jsem ji cistila a clovek by neveril ja jako jedina mam beouse a ona by snad na cistotu vyhrala, dobre dobre nosi cice deku,ale zari bílou Včera prochazka supr, mela jsem ji opet na volno a to je pes, obcas se tahe ale neustale si me hlida, je to noje zavislanda! Tak preji hezky zbytek dne, treba vas jeste dneska stihnu. mejte se papa

10.2.2009 12:47
cheyenne

XXX.XXX.10.251

lanika napsal(a):

Čus všem, hlásím se z polední pauzy, dlabu bramborový placky od maminky, mňamky
S přesunem termínu bych byla též velmi svolná, páč ten víkend 21.-22. března mám pracovní, takže bych dorazila na oslavu někdy po devátý večer a nemohla bych s vámi pobýt moc dlouho, abych vydržela v neděli..... další tři víkendy mám pak volné a tam můžete plánovat jak o život a já se přidám....

Přidejte reakci

Přidat smajlík