Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2009 19:22
jarca

XXX.XXX.238.149

Ahojky,tak uzávěrka podání přihlášek se nám blíží.. :-D Tak ,co kam teda nakonec půjdete ?? :-)
Jarča

10.2.2009 19:28
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jarca napsal(a):
Ahojky,tak uzávěrka podání přihlášek se nám blíží.. :-D Tak ,co kam teda nakonec půjdete ?? :-)
Jarča

Ahojda...tak vím, že dvě přihlášky půjdou do HK na management cestovního ruchu a jednou na prezenční, podruhý na kombinovaný studium, další půjde do Brna na MZLU, ale jakej obor, to ještě nevím no a asi si dám přihlášku ještě do PHY na VSMIE (manažerská informatika a ekonomika) obor asi ochrana životního prostředí nebo právní specializace..
á co ty??

10.2.2009 19:41
pilgrisek

XXX.XXX.69.47

jarca napsal(a):
Jarča

Jó tak u mě jedna byla na Ostravskou (na investiční poradenství) druhá na Masarykovku (Finance) a možná to půjde i na Newton College ale to poznám až půjdu na den otevřených dveří (v březnu)

12.2.2009 20:26
jarca

XXX.XXX.234.192

jenysimons napsal(a):
Ahojda...tak vím, že dvě přihlášky půjdou do HK na management cestovního ruchu a jednou na prezenční, podruhý na kombinovaný studium, další půjde do Brna na MZLU, ale jakej obor, to ještě nevím no a asi si dám přihlášku ještě do PHY na VSMIE (manažerská informatika a ekonomika) obor asi ochrana životního prostředí nebo právní specializace..
á co ty??

NO já zkusím vet. hygienu :-D , jinak chemie na UPOL :-).Abych to měla kousek..:-)

12.2.2009 20:59
scratchie

XXX.XXX.244.239

jarca napsal(a):
Jarča

Tak já jsem si dala do Přerova na logistiku a to už mi přišla i pozvánka na pohovor a dneska musím odeslat do Prostějova, taky na logistiku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík