PRACANTKY - aspoň je tu ta půlka..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2009 07:54
kukinatost

XXX.XXX.43.146

Baby čus, doma vymalované, řádila jsem včera se štětkoua do půl 10. likvidovala zbyky pohromy..
věšáky stále nevisí..nějka jsme nečekala, že zeď bude při vrtání dutá..:)
byhc za chvilku mohla být domácí Kutil Tim..
a nejvíc mě se*e to počasí...leje jak z konve, bahno se valí všude možně...a dneska nás zase čeká veterinář....to bude mít Keruška radost..

11.2.2009 08:08
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Baby čus, doma vymalované, řádila jsem včera se štětkoua do půl 10. likvidovala zbyky pohromy..
a nejvíc mě se*e to počasí...leje jak z konve, bahno se valí všude možně...a dneska nás zase čeká veterinář....to bude mít Keruška radost..

Si tě umím živě představit jak kutíš Naša teta Janička totiž zvládne vše Kdybych byla chlapem, chci tebe

11.2.2009 08:13
strelish

XXX.XXX.126.103

lanika napsal(a):
Si tě umím živě představit jak kutíš Naša teta Janička totiž zvládne vše Kdybych byla chlapem, chci tebe

Leni já bych asi mohla Jaňuši sekundovat, k Vánocům jsem si přála aku vrtačku (a teda nedostala jsem ji :-( )

11.2.2009 08:19
remonek

XXX.XXX.162.107

kukinatost napsal(a):

Zdravim vás holky. Dneska u nás zase napadnul sníh,ale začíná se z toho tvořit pěknej marast, ach jo to zas bude ohrada vypadat. Když už je řeč o tom kutění, tak mě taky čeká malování. Bydlím sice s rodičema v domku, ale nechali mi tu část po prarodičích, takže mám za dlouhých večerů taky co dělat. Na podzim jsem malovala chodbu na oranžovo,ale oranžová mi poněkud vyšusovala, tak to musim trochu poupravit Jinak k vánocum jsem si přála sadu křížovejch šroubováku a ježuch na ně nějak zapomněl

11.2.2009 08:21
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

no, u mě je přes tyhle věci otec...třeba na Vánoce dostat příklepovku, nebo aku šroubovák, to se může stát jenom mi:))
baby, vždyť já umím i svařovat...:)))
žech je taky technicky typ...:)

11.2.2009 08:26
remonek

XXX.XXX.162.107

kukinatost napsal(a):
no, u mě je přes tyhle věci otec...třeba na Vánoce dostat příklepovku, nebo aku šroubovák, to se může stát jenom mi:))

Svářet sice neumim, ale mám za sebou základy v kovárně

11.2.2009 08:30
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

tož já zas podkovu neumím vyrobit, ale nakovat koňa není problém...akorát plňasy nedělám ráda, oni mají tu stěnu tenkou, všechno jemné a takové zakování není moc fajn věc...
podstatně víc si fandím v bosém trimu...kula jsem naposledy 3 roky zpátky...

11.2.2009 08:33
klawdie

XXX.XXX.94.254

kukinatost napsal(a):

Nazdar ženy
bláto hnus kam se podíváš...blééé už chci jaro ale to suché zeleně kvetou, kdy se příroda probouzí květy pučí, alergikům se omlouvám, ale květen-červen bývá nejhezčím měsícem a já se ho nemůžu dočkat, žluté louky od pampelišek, teplý vzduch a všude to voní....už abys to bylo...

Hehe vy jste dobrý, já teda vždycky předstírám slabou nemožnou ženu a volám na pomoc otce, i když dobře vím že mít nářadí zvládnu to sama..sranda byla když jsme skládali s bejvalým obýváci stěnu, bylo to jasné jak facka a on furt dumal tak jsem musela furt hrát divadlo "...a není to náhodou tenhle šroubeček,co myslíš..?"

11.2.2009 08:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):

no, to by mě zabilo, nesnáším čekání a když se něoc dělá dlouho, potřebuju to mít hned a podle svého..:))
můj otec je absolutní máslo, jediné, co se mu povede je něco zkazit, nebo pokazit sebe...on by se snad i provrtal...
on je fakt na práci hlavou, ale rukama je gramlok...a s věkem je to horší, když si vezmu, že vlastně postavil barák pomalu vlastníma rukama...a ten stojí a drží:)

11.2.2009 08:38
remonek

XXX.XXX.162.107

kukinatost napsal(a):
tož já zas podkovu neumím vyrobit, ale nakovat koňa není problém...akorát plňasy nedělám ráda, oni mají tu stěnu tenkou, všechno jemné a takové zakování není moc fajn věc...
podstatně víc si fandím v bosém trimu...kula jsem naposledy 3 roky zpátky...

Podkovu nevím jestli bych dala dohromady, ale tu kovárnu jsem měla ve škole na praxich, njn průmka možná mám ještě někde doma moji vlastnoručně vytvořenou skobu . Kláry souhlasim s tebou, už aby ten květen byl

11.2.2009 08:58
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):

Pěknou středu všem....
Nějak jsem se nemohla vykopat z postele.... vytáhli mě morčouni, řvali, jak kdyby týden nežrali, přitom jsou to tlusťoši
Není to tak dlouho, co jsem jako správná "technicky nadaná" žena vrtala díry do zdi, abych pověsila terč na šipky.... chvíli jsem přemýšlela, jak asi může být silná zeď k sousedům.... podcenila jsem to a provrtala jsem se vedle na balkón
Ale mojí stařičkou Jawičku jsem si opravovala nejradši vlastnoručně, kromě nastavení jsem zmákla jako samouk skoro vše a jezdila

11.2.2009 11:35
rocky

XXX.XXX.125.150

cheyenne napsal(a):
Pěknou středu všem....
Nějak jsem se nemohla vykopat z postele.... vytáhli mě morčouni, řvali, jak kdyby týden nežrali, přitom jsou to tlusťoši
Není to tak dlouho, co jsem jako správná "technicky nadaná" žena vrtala díry do zdi, abych pověsila terč na šipky.... chvíli jsem přemýšlela, jak asi může být silná zeď k sousedům.... podcenila jsem to a provrtala jsem se vedle na balkón
Ale mojí stařičkou Jawičku jsem si opravovala nejradši vlastnoručně, kromě nastavení jsem zmákla jako samouk skoro vše a jezdila

jsem vzhůru, taky se mi jako Evčer nechtělo z pelechu

11.2.2009 11:37
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
jsem vzhůru, taky se mi jako Evčer nechtělo z pelechu

posledni prochazka na ukonceni flakní a zaciname makat, jenze zase pocasi stavkuje

11.2.2009 11:54
rocky

XXX.XXX.125.150

rocky napsal(a):
posledni prochazka na ukonceni flakní a zaciname makat, jenze zase pocasi stavkuje

tak ja jsem jednou doma a vy všichni mlčíte bezva pokec

11.2.2009 12:09
cheyenne

XXX.XXX.159.239

rocky napsal(a):
tak ja jsem jednou doma a vy všichni mlčíte bezva pokec

Je tu dnes nějak mrtvo, já za chvíli vyrážím do práce, že by se mi nějak chtělo..... v tomhle počasí bych se vcelku viděla vyvalená v posteli u televize

11.2.2009 13:06
klawdie

XXX.XXX.94.254

cheyenne napsal(a):
Je tu dnes nějak mrtvo, já za chvíli vyrážím do práce, že by se mi nějak chtělo..... v tomhle počasí bych se vcelku viděla vyvalená v posteli u televize

Holky konečně mám fotky..hehe řízek... ale včera jsm ho už sloupla, sjem zvědavá jak vypadá dnes..

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
Holky konečně mám fotky..hehe řízek... ale včera jsm ho už sloupla, sjem zvědavá jak vypadá dnes..

zhubla?

klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
zhubla?

krásně do sebe zapadaj:)))))

11.2.2009 13:07
klawdie

XXX.XXX.94.254

klawdie napsal(a):
krásně do sebe zapadaj:)))))