Zdar baby, tak myslím, že je na místě držet minutu ticha za ty, kteří tu snámi nemůžou být
Kéž to je jen postrašení a brzy budem kompletní . Prosííííííííííííííííííííííííííííííííím
lanika
napsal(a):
Zdar baby, tak myslím, že je na místě držet minutu ticha za ty, kteří tu snámi nemůžou být
Kéž to je jen postrašení a brzy budem kompletní . Prosííííííííííííííííííííííííííííííííím
Zdar babky, tak koukám, že takhle marný to asi bude častěji.... sotva se odlepíme od nuly.....
lanika
napsal(a):
slunečka, tady se furt sype....ale mi sníh nevadí, pokud zrovna netaje...
jenom chci říct, že ode mě máte román na ***..:)
už abysme se zas srážely, babizny moje...a v sobotu idu na ples, tož doufám, že přežiju na tych podpatkách..:)
kukinatost
napsal(a):
slunečka, tady se furt sype....ale mi sníh nevadí, pokud zrovna netaje...
jenom chci říct, že ode mě máte román na ***..:)
už abysme se zas srážely, babizny moje...a v sobotu idu na ples, tož doufám, že přežiju na tych podpatkách..:)
Nějak jsme se nepohnuly
Jani, vyfoť se nám za drakundu, poděl se s námi příští týden, jak ti to sekne
U nás nesype, je zima, ale nijak zásadně nepříjemno.... Saxoida jsem musela zavřít dneska domů, protože ve výběhu dost obtěžoval kamarádku, která má první pořádnou letošní říji
poprvý se jí to líbilo, ale podruhý už se tvářila, že nic moc. Potřetí už se dost vztekala a Saxa se málem zamotal do její deky
je zamilovanej, kdyby tam zůstal sám, tak by si vyskočil a šel za ní, romantik zapoměl, že Valentýn je až zítra
Tak má dneska smůlu, až uklidní hormony, tak zas budou moct spolu