PRACANTKY-zasněžený pátek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2009 07:55
lanika

XXX.XXX.162.56

Zdar baby, tak myslím, že je na místě držet minutu ticha za ty, kteří tu snámi nemůžou být
Kéž to je jen postrašení a brzy budem kompletní . Prosííííííííííííííííííííííííííííííííím

13.2.2009 08:54
strelish

XXX.XXX.126.103

lanika napsal(a):
Zdar baby, tak myslím, že je na místě držet minutu ticha za ty, kteří tu snámi nemůžou být
Kéž to je jen postrašení a brzy budem kompletní . Prosííííííííííííííííííííííííííííííííím

No to jo!!!

Lidi tady zas chumelí :(((

13.2.2009 10:04
cheyenne

XXX.XXX.159.239

lanika napsal(a):

Zdar babky, tak koukám, že takhle marný to asi bude častěji.... sotva se odlepíme od nuly.....

13.2.2009 10:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

slunečka, tady se furt sype....ale mi sníh nevadí, pokud zrovna netaje...
jenom chci říct, že ode mě máte román na ***..:)
už abysme se zas srážely, babizny moje...a v sobotu idu na ples, tož doufám, že přežiju na tych podpatkách..:)

13.2.2009 13:39
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
slunečka, tady se furt sype....ale mi sníh nevadí, pokud zrovna netaje...
jenom chci říct, že ode mě máte román na ***..:)
už abysme se zas srážely, babizny moje...a v sobotu idu na ples, tož doufám, že přežiju na tych podpatkách..:)

Nějak jsme se nepohnuly
Jani, vyfoť se nám za drakundu, poděl se s námi příští týden, jak ti to sekne
U nás nesype, je zima, ale nijak zásadně nepříjemno.... Saxoida jsem musela zavřít dneska domů, protože ve výběhu dost obtěžoval kamarádku, která má první pořádnou letošní říji poprvý se jí to líbilo, ale podruhý už se tvářila, že nic moc. Potřetí už se dost vztekala a Saxa se málem zamotal do její deky je zamilovanej, kdyby tam zůstal sám, tak by si vyskočil a šel za ní, romantik zapoměl, že Valentýn je až zítra
Tak má dneska smůlu, až uklidní hormony, tak zas budou moct spolu

Přidejte reakci

Přidat smajlík