bospor
napsal(a):
dojela jsem předcházející tak založím další
Tak jsi přeci nasedlala,Ivčí?
My nééé,nám se sedlat nechtělo.
jaruska
napsal(a):
Tak jsi přeci nasedlala,Ivčí?
My nééé,nám se sedlat nechtělo.
A vyjely jsme i po Václavovsku,
žádný čištění a šlechtění kobylek.
jaruska
napsal(a):
A vyjely jsme i po Václavovsku,
žádný čištění a šlechtění kobylek.
jaruska
napsal(a):
Tady to nebude vidět,ale ta kopice před náma je roští ze stromů pořezaných a hoří to,teda doutná,a moruše,jak šla první,se mi líbilo,jak přemejšlela-já bych bábo tudy nejradši nešla,a já zas byla přesvědčená,že to projdeme těsně kolem toho čmoudu
,no,bylo to riziko,já bych bývala schrastla,kdyby si vzpoměla,že tam nepůjde,
ale je vidět,že ona to cítila,že tudy prostě půjdeme a basta,tak šla.
jaruska
napsal(a):
Tady to nebude vidět,ale ta kopice před náma je roští ze stromů pořezaných a hoří to,teda doutná,a moruše,jak šla první,se mi líbilo,jak přemejšlela-já bych bábo tudy nejradši nešla,a já zas byla přesvědčená,že to projdeme těsně kolem toho čmoudu
,no,bylo to riziko,já bych bývala schrastla,kdyby si vzpoměla,že tam nepůjde,
ale je vidět,že ona to cítila,že tudy prostě půjdeme a basta,tak šla.
super!!! je to holka šikulka
to sedlo na honzovi je ze včerejška
jaruska
napsal(a):
Díky,Ivčí,je to šikulka,mám z ní opravdu radost,ona se docela podívala,co na ten čmoud říkám já a když jsem neříkala nic,tak ona to úplně přestala řešit.
Tak dneska nepojedeš?
nééé sem ráda že chodím a ráno jsem to měla zas oteklý
a taky bych měla jet na třídní sraz už je několikátej a já nebyla ani na jednom.
bospor
napsal(a):
nééé sem ráda že chodím a ráno jsem to měla zas oteklý
a taky bych měla jet na třídní sraz už je několikátej a já nebyla ani na jednom.
Fakt hrůza,nechápu..
Při masopustním veselí v Zadní Třebani na Berounsku v sobotu usmrtil vlak koně. Zvířeti, které převáděli přes železniční přejezd, se zaklínilo kopyto v kolejišti a do příjezdu vlaku se ho nepodařilo vyprostit. Projíždějící rychlík nestačil zabrzdit a koně přejel, řekla mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.
jaruska
napsal(a):
Fakt hrůza,nechápu..
Při masopustním veselí v Zadní Třebani na Berounsku v sobotu usmrtil vlak koně. Zvířeti, které převáděli přes železniční přejezd, se zaklínilo kopyto v kolejišti a do příjezdu vlaku se ho nepodařilo vyprostit. Projíždějící rychlík nestačil zabrzdit a koně přejel, řekla mluvčí berounské policie Marcela Pučelíková.
Z těch diskuzí pod článkem na Seznamu je mi opravdu hodně smutno,není možný,že tohle ze sebe dokážou vyprodukovat lidi...
jaruska
napsal(a):
Fakt hrůza,nechápu..
ježiši to je děsný :-( bych se zbláznila ještě že tu žádný vlaky nemáme
fuj!!! jímá mě hrůza!!!
jaruska
napsal(a):
No,my občas nějáký koleje přecházíme,taky se tohodle hrozně bojím
,ale tohle se stalo v nějákým vícekolejišti,tak to tady naštěstí nikde není.
No to je hrozné! Já nesnáším železniční přejezdy, naštěstí Usa je děsně opatrná a dává hrozně pozor. Ale kamarádce se kdysi na železničním mostě propadla kobyla. Zastavovali vlaky a vyprošťovali ji několik hodin. Byla dost zrasovaná, přišla o nějaké svaly, ale dostala se z toho a je v pořádku.
Jinak Jarůů...kde máte sníh? my tady máme hrooomady! Usa si dnes pořádně mákla a to jsme si to projely jen kolem pískovny a jízdárny, ale pole jsou zasněžené a výborně se cvála, tak byla ráda, že leze domů.
ze začátku měla velké oči, že konečně poběžíme a tak že by třeba skoro dostih... jsem ji nechala, však ona na to za chvíli přijde..taky že jo. Začala po dvou třetinách pole řádně funět a zastavovat
, že teda jako nee tak moc
..ale pak jsme si ještě hezky poklusaly a zacválaly, ale už klidnější tempo.
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,to muselo bejt taky dost hrozný,
bbr,radši nemyslet.
No sníh nemáme,tohle je vše,co tady do rána napadlo,žádná sláva,co?
No jo,tady už to jiný nebude.
No, Usa futruje jak kombajn. Kukala jsem, že ji rostou a rýsují se nějaké svalíky, ale bříško ze sena má stejně..zase to v té zimě nepřeháníme, nemusím ji strhat plíce, že. Ale ono stačí v tom sněhu šmatlat do kopečka krokem a kůň to má jak posilovnu
bospor
napsal(a):
Ahojky holky!!!!!
Jarů tak vidíš alespoň poprašek máte!!!
S tím koníkem je to fakt děs...po takovém pohledu bych snad koně už ani nechtěla..
Včera jsme ze srandy na Wiči hodili postroj-poprvé...ani nemrkla,bylo jí to úplně fuk a usínala u toho...asi jí to nudilo..
bospor
napsal(a):
...těžká nuda...
bospor
napsal(a):
Dnes jsme byli podívat vedle ve vsi na ranči-lyžovali tam na koních..
proxima
napsal(a):
Tak jo,a hlavně ať vás někdo fotí-vytáhni tatíka!!!
Jéé,Evíí,to je super,OH v zápřahu!!!!
Wičince to sluší
,a nejlepší je,jak jí je všechno fuk,hihi!!!
Je vážně skvělá!!!
Jojo,Lucí,rčitě to zkus!!!!jsem docela zvědavá,co na to bude Usina říkat!!
Tady je dneska sněěěěhu,to je parááááda,ale my se možná utrhneme zase s Jaruškou až odpoledne,páč dneska strouháme.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Evíí,to je super,OH v zápřahu!!!!
Wičince to sluší
,a nejlepší je,jak jí je všechno fuk,hihi!!!
Je vážně skvělá!!!
Jojo,Lucí,rčitě to zkus!!!!jsem docela zvědavá,co na to bude Usina říkat!!
Tady je dneska sněěěěhu,to je parááááda,ale my se možná utrhneme zase s Jaruškou až odpoledne,páč dneska strouháme.
Tady ještě fotička ze včéra,na hlavě mám kuklu,páč to tady fučí,minulý týden jsme byli s Oldou na chvíli s Buffínem a půl vyjížďky super počasí a když jsme otočili k domovu,tak se spustila taková fujavice studená,že to byl děs a hrůza.
Potřebovala bych tu kuklu mít udělanou tak,aby mi koukaly jen brejle.
jaruska
napsal(a):
Tady ještě fotička ze včéra,na hlavě mám kuklu,páč to tady fučí,minulý týden jsme byli s Oldou na chvíli s Buffínem a půl vyjížďky super počasí a když jsme otočili k domovu,tak se spustila taková fujavice studená,že to byl děs a hrůza.
Potřebovala bych tu kuklu mít udělanou tak,aby mi koukaly jen brejle.
O té kukle už jsem taky uvažovala, ale asi na příští zimu. Teď už to snad brzy skončí. Jestli bude dneska sköring nevím, každopádně chceme využít sluníčka a udělat nějaké fotky na vyjížďce se psy a Usou. Ale kdyžtak se domluvím s kámoškou zítra. Toho sněhu tady je a ještě bude trvat, než to roztaje
lucky
napsal(a):
O té kukle už jsem taky uvažovala, ale asi na příští zimu. Teď už to snad brzy skončí. Jestli bude dneska sköring nevím, každopádně chceme využít sluníčka a udělat nějaké fotky na vyjížďce se psy a Usou. Ale kdyžtak se domluvím s kámoškou zítra. Toho sněhu tady je a ještě bude trvat, než to roztaje
kukla je fajn já jí koupila asi za 100 na podzim v armyshopu
bospor
napsal(a):
kukla je fajn já jí koupila asi za 100 na podzim v armyshopu
http://www.earmyshop.cz/eshop/oble ceni-a-obuv/masky-kukly.htm
jaruska
napsal(a):
Jéé,kukly jsou fajné
,já to už letos taky řešit nebudu,ale na příští rok si odtud určitě tu třetí objednám.
Tak máme ostrouháno,koníci byli moc hodný,akorát už roztál sníh a je na dvoře zase tuna bahna.
Já dělala kopýtka Use včera..teda zvládla jsem jen přední, zadní asi zítra..bych zmrzla.
Jiank mám fotečky z pole s Usou a psy... bohužel jak jsem čekala..nashromaždit do jedno snímku koně se psy je fuška a samozřejme, že Usa všude hlavu všelijak...no hrůza Čičela po psech, ná tátu jak fotí..no děs. Ale pak jsme si v klídku zatrénovaly v klídečku a už chodila krásně..jako jak kolem lítali ti naši mamlasi a ještě pořád táta tam jeť a teď cválejte a teď tamto, a pes jde v zákrytu..no hrůůza
tady na kuk Fabricius, co jsme ho fotili dopoledne na hřišti
lucky
napsal(a):
Já dělala kopýtka Use včera..teda zvládla jsem jen přední, zadní asi zítra..bych zmrzla.
Jiank mám fotečky z pole s Usou a psy... bohužel jak jsem čekala..nashromaždit do jedno snímku koně se psy je fuška a samozřejme, že Usa všude hlavu všelijak...no hrůza Čičela po psech, ná tátu jak fotí..no děs. Ale pak jsme si v klídku zatrénovaly v klídečku a už chodila krásně..jako jak kolem lítali ti naši mamlasi a ještě pořád táta tam jeť a teď cválejte a teď tamto, a pes jde v zákrytu..no hrůůza
tady na kuk Fabricius, co jsme ho fotili dopoledne na hřišti
se mi povedla véélká tlama
lucky
napsal(a):
se mi povedla véélká tlama
tak tady malá ochutnávka...Usinka a medvědi grizzly
lucky
napsal(a):
tak tady malá ochutnávka...Usinka a medvědi grizzly
pomoooc! Honí nás medvědi!!!!!
bospor
napsal(a):
hezký taťkovi se zadařilo
a to jste měli tak hezky? tady ráno sněžilo ale celej den prší. jestli to bude pokračovat tak jsme do rána v bažině
JJ, tady bylo celý den krásně, svítilo sluníčko a teď už je tma, ale venku sněží jemný sníh
bospor
napsal(a):
No kouuuká,jak mají lucka hezky,tady to včéra taky stálo za prd,
celej den bylo pod mrakem a dneska to bude stejný.
Jéé,Lucí,ta první fotka toho pesana je úúúúžasná,to je nádhera,jak jsou ti černí psi pak bílí,když se vyválejí ve sněhu a kolem očí jim zůstanou černý kolečka!!!!
Jé a poprvé tě vidím v klobouku,moc Ti to sekne,škoda,že jsou ty fotky tak mrňavý.
proxima
napsal(a):
Tož jsme se nějk propadli westerňáci,co???
Tady to konečně vypadá trochu jarně..v noci už přestalo sněžit a už to taje,sníh mokrý,pěvci ráno zpívali..už bude jaro!!!
Jarů, jukni na fotky na webky našich pejsků..jsem tam dala všechny fotečky z toho dne...
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz /clanky/aktuality-____/den-s-fotakem
tam to máš větší klidně přes obrazovku.
No, já moc v tom klobouku nejezdím.... v zimě v čepici, jinak bych zmrzla...teď aspoň svítilo sluníčko.
A jinak jezdím dost v přilbě, ale rupla mi při pádu v létě (jsem s Usou spadly obě..podjely ji ošklivě nožky ve cvalu)a tak ji budu muset vyhodit a koupit nějakou novou.
Evi..jaro???? Kde???? Tady teda za noc zase navalil mokrý sníh a to jsem za kopcem, neříkej, že u vác nee. Taje teda všechno to jo, je to mokrý hnus
lucky
napsal(a):
Jarů, jukni na fotky na webky našich pejsků..jsem tam dala všechny fotečky z toho dne...
http://www.novofundlandskypes.estranky.cz /clanky/aktuality-____/den-s-fotakem
tam to máš větší klidně přes obrazovku.
No, já moc v tom klobouku nejezdím.... v zimě v čepici, jinak bych zmrzla...teď aspoň svítilo sluníčko.
A jinak jezdím dost v přilbě, ale rupla mi při pádu v létě (jsem s Usou spadly obě..podjely ji ošklivě nožky ve cvalu)a tak ji budu muset vyhodit a koupit nějakou novou.
Evi..jaro???? Kde???? Tady teda za noc zase navalil mokrý sníh a to jsem za kopcem, neříkej, že u vác nee. Taje teda všechno to jo, je to mokrý hnus
jinak brzy by měly být ty fotečky od Zuzky! tak se moc těším.
bospor
napsal(a):
Od půlnoci tu už nesněžilo,takže co namadlo to slehlo je toho tu trochu..Proti jiným dnům..
A taje,takže jsem optimisticky naladěná-a jak už zpívají ptáci,tak je jaro tu..
To je dobře že nasněžilo,alespoň bude voda ve sudni a nebude tak sucho na jaře..A v zimě má být sníh-to je normální..Buť ráda že není ještě leden..
Fotky mě jsou už jedno-mám jich sama dost ve snížku-takže přijdou-přijdou-nepřijdou-nepřijdou..
Teď asi zase má vyjít časák,tak třeba tam koníci budou..
proxima
napsal(a):
Od půlnoci tu už nesněžilo,takže co namadlo to slehlo je toho tu trochu..Proti jiným dnům..
A taje,takže jsem optimisticky naladěná-a jak už zpívají ptáci,tak je jaro tu..
To je dobře že nasněžilo,alespoň bude voda ve sudni a nebude tak sucho na jaře..A v zimě má být sníh-to je normální..Buť ráda že není ještě leden..
Fotky mě jsou už jedno-mám jich sama dost ve snížku-takže přijdou-přijdou-nepřijdou-nepřijdou..
Teď asi zase má vyjít časák,tak třeba tam koníci budou..
prý budou! Na plakátě!!! Já jsem úplně napružená!
No já ve sněhu nemám. Jen ty jezdecké teď. Protože táta rozbil objektiv a mám jen teláč a sama ji s teláčem nenafotím moc na tom sněhu, je jak ocas, pořád se mě drží a chodí v cestičce za mnou a nějaká akce? no ani nááhodou! Víš co to bylo, než se nafotila se Zuzkou! Jak mám fotit já, tak jsem vždycky z ní kaput.
lucky
napsal(a):
prý budou! Na plakátě!!! Já jsem úplně napružená!
No já ve sněhu nemám. Jen ty jezdecké teď. Protože táta rozbil objektiv a mám jen teláč a sama ji s teláčem nenafotím moc na tom sněhu, je jak ocas, pořád se mě drží a chodí v cestičce za mnou a nějaká akce? no ani nááhodou! Víš co to bylo, než se nafotila se Zuzkou! Jak mám fotit já, tak jsem vždycky z ní kaput.
Tak jedou mě jí dáš na kopci,já jí převážu oči šátkem,ty půjdeš domů a já ti jí tam nafotím jak bude lítat..
Né to by asi dopadlo špatně..
proxima
napsal(a):
Tak jedou mě jí dáš na kopci,já jí převážu oči šátkem,ty půjdeš domů a já ti jí tam nafotím jak bude lítat..
NO, ono by stačilo kdyby ji někdo podržel..to bylo fikané u toho focení. Jak ji držel kolem krku tím vodítkem a já šla na druhou stranu kopce..to jsou pak tryskací odpichové fotky
Jak ji vypustil, tak byla jak hysterická tryskomyš..se bála, že by tam měla zůstat s cizími lidmi a mamí šla pryč!
proxima
napsal(a):
Jo,Lucí,díky,tam si to hezky vychutnám!!
Holký,tady ani neřvou ptáci,ani tu není sněhu,je to tady takový pošmourný,člověk se ani něják nemůže přinutit jít ven,kdyby aspoň sluníčko vykouklo na chviličku,já už ani nevím,jak vypadá!
lucky
napsal(a):
NO, ono by stačilo kdyby ji někdo podržel..to bylo fikané u toho focení. Jak ji držel kolem krku tím vodítkem a já šla na druhou stranu kopce..to jsou pak tryskací odpichové fotky
Jak ji vypustil, tak byla jak hysterická tryskomyš..se bála, že by tam měla zůstat s cizími lidmi a mamí šla pryč!
tahle je dobrá..ale už dots, to jsou ty v malém rozlišení..
až budou větší, tak to i tady bude vypadat trošku lépe
jaruska
napsal(a):
Holký,tady ani neřvou ptáci,ani tu není sněhu,je to tady takový pošmourný,člověk se ani něják nemůže přinutit jít ven,kdyby aspoň sluníčko vykouklo na chviličku,já už ani nevím,jak vypadá!
No tady právě taky neřvou ptáci, tak nevím..asi se přestěhovali za Čupek k Evě
jaruska
napsal(a):
Jarů nebreč,už se dočkáš!!!!
Teda ty podpis-to je maso..škoda že není alespoň šedý...
proxima
napsal(a):
Jarů nebreč,už se dočkáš!!!!
Teda ty podpis-to je maso..škoda že není alespoň šedý...
No a když už jsem ráno vylezla ven,tak jsem myslela,že mě šlehne
,Pierot byl jaaako prase a Moruše taky,ta s ním drží basu.
Ona mě ta její špína nakonec donutí jezdit bez sedla,hihi,kdo to z ní má furt drát,že jo???
Noo,už se tak těším na to jaro,že je to hrozný,
ale je fakt,že podle kalendáře je ještě zima,tak všechno ještě odpočívá,nedá se nic dělat,muším hold vydržet!
jaruska
napsal(a):
No a když už jsem ráno vylezla ven,tak jsem myslela,že mě šlehne
,Pierot byl jaaako prase a Moruše taky,ta s ním drží basu.
Ona mě ta její špína nakonec donutí jezdit bez sedla,hihi,kdo to z ní má furt drát,že jo???
Noo,už se tak těším na to jaro,že je to hrozný,
ale je fakt,že podle kalendáře je ještě zima,tak všechno ještě odpočívá,nedá se nic dělat,muším hold vydržet!
Lucí kráásný fotky ty cválací
,mě se tohle jaktěživ nepovede,ale pořád se učím,třeba v devadesáti se mi to konečně povede!
Eví,moooc krásný videjko na malou Kudrlinku,máte to tam opravdu krásný to prostředí,hned bych měnila!!
jaruska
napsal(a):
,mě se tohle jaktěživ nepovede,ale pořád se učím,třeba v devadesáti se mi to konečně povede!
Eví,moooc krásný videjko na malou Kudrlinku,máte to tam opravdu krásný to prostředí,hned bych měnila!!
Jak jsem šla v půl sedmé pouštět koně,tak krásně zpívali-jak na jaře..tak už zpívali i než napadl tenhle sníh..
Lucko to víš že ptáci zdrhli sem,uni se u dálnice nedrží..
Jarů ty sračky tu teprve budou-ažto roztaje-to ty už budeš mít sucho!!
Dík za kudrnu..
jaruska
napsal(a):
Jsi mi připoměla,Buff s Oldou sebou taky flákli v bahně,Olda měl fungl novej australák,
no pokřtili ho teda řádně,já to pak z toho docela dlouho dostávala.
A myslíš,že se Buffíno zvedne,když sebou plácne???
Hele,to kdo neviděl,neuvěří,Buffíno sebou fláknul a normálně,aniž by mu cokoliv bránilo ve vstávání,zůstal ležet,hele,co já se budu namáhat,tak když už jsem teda upad,tak si tady ještě chvilku poležíííím!!!!
To jsem se řehtala pak celou dobu,až mi skoro tekly slzy,
to jsem ještě neviděla.
Pierot s Oldou už párkrát upadli,ten šupky dupky rychle zase zpátky na nohy,ale Buffíno néééééé.
jaruska
napsal(a):
Jsi mi připoměla,Buff s Oldou sebou taky flákli v bahně,Olda měl fungl novej australák,
no pokřtili ho teda řádně,já to pak z toho docela dlouho dostávala.
A myslíš,že se Buffíno zvedne,když sebou plácne???
Hele,to kdo neviděl,neuvěří,Buffíno sebou fláknul a normálně,aniž by mu cokoliv bránilo ve vstávání,zůstal ležet,hele,co já se budu namáhat,tak když už jsem teda upad,tak si tady ještě chvilku poležíííím!!!!
To jsem se řehtala pak celou dobu,až mi skoro tekly slzy,
to jsem ještě neviděla.
Pierot s Oldou už párkrát upadli,ten šupky dupky rychle zase zpátky na nohy,ale Buffíno néééééé.
Včera ptáci řádili u souseda na baráku..má ho zarostlý břečťanem, tak se tam rochnili..řvali děsně
Evi, Kudrlinka se Ti fakt moc povedla! Je úžasná! Škoda že není barevná aspoň trochu..s nějakou dekou na zadku. Určitě už by byla prodaná
lucky
napsal(a):
Včera ptáci řádili u souseda na baráku..má ho zarostlý břečťanem, tak se tam rochnili..řvali děsně
Evi, Kudrlinka se Ti fakt moc povedla! Je úžasná! Škoda že není barevná aspoň trochu..s nějakou dekou na zadku. Určitě už by byla prodaná
Já si myslím,že Kudrlinka najde brzy svého kupce,protože je opravdu hezoučká.
Prasátko.
bospor
napsal(a):
Dík Luci-jo je to taková Barbína...
Ale s jejím prodejem nepospícháme,takže myslím že si kuce najde..A deku přes ní kdyžtak nějakou přehodím..
proxima
napsal(a):
Dík Luci-jo je to taková Barbína...
Ale s jejím prodejem nepospícháme,takže myslím že si kuce najde..A deku přes ní kdyžtak nějakou přehodím..
Mě se strašně líbí..vypadá jako pidi arábek s větší prdelí. Já jsem prostě na ty štičí hlavinky, takže s klabonosem by mě neuchvátila
lucky
napsal(a):
Mě se strašně líbí..vypadá jako pidi arábek s větší prdelí. Já jsem prostě na ty štičí hlavinky, takže s klabonosem by mě neuchvátila
No hlavičku bude mít štičí-jako mají i kobče na Happa po pavošovi..
Ale je to děsné šídlo-já jsem spíš na ty spací flegmoše..Ona je fakt hrozně rychlá a obratná..možná by byla dobrá na reining..
proxima
napsal(a):
No hlavičku bude mít štičí-jako mají i kobče na Happa po pavošovi..
Ale je to děsné šídlo-já jsem spíš na ty spací flegmoše..Ona je fakt hrozně rychlá a obratná..možná by byla dobrá na reining..
Když už Evča zmínila Reining, nejedete někdo, třeba Hanka, na ten reiningový kurz s Karlem Barotkem do Zádveřic za 3 týdny? Mi by tam měla jet Gaja s jednou holčinou. Snad už se ten sníh umoudří a odjedem i s vozíkem.
Evíku, Kudrlinka by se mi líbila..., ale když já už mám araba... Ale o něčem takovém pořád uvažuju.
ghajariy
napsal(a):
Když už Evča zmínila Reining, nejedete někdo, třeba Hanka, na ten reiningový kurz s Karlem Barotkem do Zádveřic za 3 týdny? Mi by tam měla jet Gaja s jednou holčinou. Snad už se ten sníh umoudří a odjedem i s vozíkem.
Evíku, Kudrlinka by se mi líbila..., ale když já už mám araba... Ale o něčem takovém pořád uvažuju.
To není arab,to je appaloosa-jen to není vidět..
Ahojky,
Hanča myslím na kurz nejede-asi je to dost drahé,ale nevím jestli půjde jako divák???Haní kde jsi??
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Hanča myslím na kurz nejede-asi je to dost drahé,ale nevím jestli půjde jako divák???Haní kde jsi??
Já bych se ráda jela podívat, ale asi mi to nevyjde časově.
zrovna dorazilo CD s fotkami od Zuzky!!!
lucky
napsal(a):
Já bych se ráda jela podívat, ale asi mi to nevyjde časově.
zrovna dorazilo CD s fotkami od Zuzky!!!
bospor
napsal(a):
Jůůů,Lucíí,kráááásný fotky,pane jo,to je fakt nádhera
,když to někdo umí a když má krásnou bílou modelku!!!!
nevíte o někom,kdo s fotyho přístrojem jezdí po středočeském kraji???
Evíí,mě se taky Kudrdlinka moc líbí,a neboj,ona se zklidní,fšecky hříbata jsou pružná a rychlá, i když já si něják nedovedu představit Buffína,
když byl hříbě!!!
jaruska
napsal(a):
Jůůů,Lucíí,kráááásný fotky,pane jo,to je fakt nádhera
,když to někdo umí a když má krásnou bílou modelku!!!!
nevíte o někom,kdo s fotyho přístrojem jezdí po středočeském kraji???
Evíí,mě se taky Kudrdlinka moc líbí,a neboj,ona se zklidní,fšecky hříbata jsou pružná a rychlá, i když já si něják nedovedu představit Buffína,
když byl hříbě!!!
Nevím, ale ona Zuzka třeba jezdí všude, takže možná by dojela vyfotit koníky..pořád hledá nové modely
takhle pak musel její přítel asistovat a Usu držet s vodítkem...všimni si těch vytřeštěných očí..mamí jde prýýýč!
lucky
napsal(a):
Nevím, ale ona Zuzka třeba jezdí všude, takže možná by dojela vyfotit koníky..pořád hledá nové modely
takhle pak musel její přítel asistovat a Usu držet s vodítkem...všimni si těch vytřeštěných očí..mamí jde prýýýč!
To si chtěl pán asi zkoušet skijering bez lyží,néééé????
lucky
napsal(a):
no a pak to byl táákový odpich
lucky
napsal(a):
no a pak to byl táákový odpich
no měl co dělat ji držet..zuzka na něj.."jdi s ní dál" a on chudák "já bych rád, ale ono to nejde"
lucky
napsal(a):
no měl co dělat ji držet..zuzka na něj.."jdi s ní dál" a on chudák "já bych rád, ale ono to nejde"
plakala, volala..pomoooc, on mě drží! Mamí! Kam jdeeš!
no a pak to bylo ala dostihák za mnou
lucky
napsal(a):
Měl na ní hupsnout,
myslím,že by se poprvé v životě pořádně svezl.
Já to znám,jak oni dokážou být rychlí,já měla araba jen půlku,ale taky to dokázal na Hubertech čtyřiceti koním slušně nandat.A dokázali jsme celýho huberta v poklidu odjet na ohlávce.
Ta kobyla,co jede za náma,to je Hančova angloarabka,kýbl ovsa ráno,kýbl ovsa večer,náš valach oves v životě neviděl,
prostě když to v nich je,tak to uměj pořádně rozbalit.
lucky
napsal(a):
lucky
napsal(a):
No dej pokoj..mě stačí ji vidět ze země když to rozbalí. Abych se přiznala, tak jsem tím opravdu trysko tryskem na ni jela jednou..když mi začala nabírat rychlost a za ní valil Čipo a Kristýně dělal hodně bordel..tak jsem ji nakonec musela pustit, protože bychom ho měli na prdeli a Kristýnu by sejmul..tak neměl čas na hovadiny. Ale řeknu ti, až se mi dělalo zle....fuj, to byla rychlost. Nemám to ráda, fakt ne. Tak moc.
lucky
napsal(a):
No dej pokoj..mě stačí ji vidět ze země když to rozbalí. Abych se přiznala, tak jsem tím opravdu trysko tryskem na ni jela jednou..když mi začala nabírat rychlost a za ní valil Čipo a Kristýně dělal hodně bordel..tak jsem ji nakonec musela pustit, protože bychom ho měli na prdeli a Kristýnu by sejmul..tak neměl čas na hovadiny. Ale řeknu ti, až se mi dělalo zle....fuj, to byla rychlost. Nemám to ráda, fakt ne. Tak moc.
Já už teď taky ne,ale s tímhle valachem to bylo fajn,byl šikovnej a hlavně fakt rychlej,a to víš,tady ty rovinky....
jaruska
napsal(a):
Já už teď taky ne,ale s tímhle valachem to bylo fajn,byl šikovnej a hlavně fakt rychlej,a to víš,tady ty rovinky....
hele, mě právě na rovince kdysi v trysku sundala kobyla dost ošklivě, takže nejen že dnes nesednu do naglie, ale v trysku se prostě necítím dobře...mám v hlavě jen že kdyby cokoliv, tak je po mě.
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Já vím, že Kudrlinka není arábek, ale je tak krásná. Právě proto se mi tak líbí. Jejího taťku máme 5 min pěšky od stáje.
Cena kurzu pro dospělé je 3800kč, ale děti do 15let jej mají zdarma včetně dvou obědů, proto jsem tam vyslala 12l.slečnu, co mi bude letos jezdit Gaju na závodech. Ale je mooc šikovná. Platí se jen ustájení (800kč). Jinak vstupné je dobrovolné.
lucky
napsal(a):
hele, mě právě na rovince kdysi v trysku sundala kobyla dost ošklivě, takže nejen že dnes nesednu do naglie, ale v trysku se prostě necítím dobře...mám v hlavě jen že kdyby cokoliv, tak je po mě.
Ale není,neboj,nejhorší pády bejvaj v kroku,v tom trysku to nebývá tak strašný,samo jsou vyjímky,pan Bendl,když jsme ho tenkrát vezli,tak vyprávěl,jak s jeho manželkou kůň vběhl do stromu,paní měla dost ošklivej úraz obličeje,
a taky se bojí jezdit,ale pomaloučku začíná.
Chci říct,že přizabít tě může koník i v kroku,nebo klusu,a já už bych do anglie taky nevlezla,jak už si jednou člověk zvykne na western,tak už se do anglie vracet nechce.Viz třeba Olda,
hihi,dneska mu přišly westernový chapsy z dílny pana Krajčíka,nááádhera!!!!
jaruska
napsal(a):
Ale není,neboj,nejhorší pády bejvaj v kroku,v tom trysku to nebývá tak strašný,samo jsou vyjímky,pan Bendl,když jsme ho tenkrát vezli,tak vyprávěl,jak s jeho manželkou kůň vběhl do stromu,paní měla dost ošklivej úraz obličeje,
a taky se bojí jezdit,ale pomaloučku začíná.
Chci říct,že přizabít tě může koník i v kroku,nebo klusu,a já už bych do anglie taky nevlezla,jak už si jednou člověk zvykne na western,tak už se do anglie vracet nechce.Viz třeba Olda,
hihi,dneska mu přišly westernový chapsy z dílny pana Krajčíka,nááádhera!!!!
No jo..jenom já skončila s těžkou komresí obratle...laicky řečeno slisovaný na placku...následovala operace, korzet, berle, rok jsem měla titanové šrouby, dělali mi nový obratel ze štěpu kyčle, za rok další operace..ne..děkuji, znovu nee..... kdybych to měla absolvovat znovu, to si radši zlomit vaz.......a to myslím smrtelně vážně..tohle bych nepřála ani nepříteli...
Takže jsem na sebe dnes hoodně opatrná a jo si dávám bacha kde jedu s koněm, jak jedu s koněm a zbytečně neriskuji. Někdo to nechápe, ale já vždycky říkám, dokud se dotyčnému něco opravdu vážného nestane, bude brát vše na lehkou váhu.
Já jsem dnes šťasná jako blecha, že chodím, že můžu jezdit i na koni..nesmím skákat, a užívám si to....
A jelikož jsem jela v parkurovém sedle, tak to byla situace, kterou by neuseděl ani nikdo..teoreticky si myslím, že v tom westernu by to i šlo, nebo bych nedopadla tak špatně.
Takže o pádech v trysku si myslím své..on je tam větší energie při dopadu a tělo křupne
bospor
napsal(a):
Však jo,já už taky teď nelítám jako dřív,taky už jsem opatrnější,jednak na to nemám koně
a jednak už se fakt taky bójim,páč už kdyby se mi cokoliv zlomilo,tak fčíl už se to těžko hojí,a kdo by to tady obstarával,to nevím,jak bych tu poskakovala po dvoře v tom sajrajtu se zlomenou haksnou,bych si asi zlomila při tom hopsání i tu druhou při mým štěstí,hihi.
Jééžííš,radši néé,
fakt po ničem takovým netoužím.
Ale vím,o čem mluvíš,mojí známou přejel vůz se splašenejma koňma a ta si taky ve špitále prožila svoje,takže ta se taky bojí čehokoliv,jen aby se nedostala znova do špitálu,a já se jí nedivím.
lucky
napsal(a):
No jo..jenom já skončila s těžkou komresí obratle...laicky řečeno slisovaný na placku...následovala operace, korzet, berle, rok jsem měla titanové šrouby, dělali mi nový obratel ze štěpu kyčle, za rok další operace..ne..děkuji, znovu nee..... kdybych to měla absolvovat znovu, to si radši zlomit vaz.......a to myslím smrtelně vážně..tohle bych nepřála ani nepříteli...
Takže jsem na sebe dnes hoodně opatrná a jo si dávám bacha kde jedu s koněm, jak jedu s koněm a zbytečně neriskuji. Někdo to nechápe, ale já vždycky říkám, dokud se dotyčnému něco opravdu vážného nestane, bude brát vše na lehkou váhu.
Já jsem dnes šťasná jako blecha, že chodím, že můžu jezdit i na koni..nesmím skákat, a užívám si to....
A jelikož jsem jela v parkurovém sedle, tak to byla situace, kterou by neuseděl ani nikdo..teoreticky si myslím, že v tom westernu by to i šlo, nebo bych nedopadla tak špatně.
Takže o pádech v trysku si myslím své..on je tam větší energie při dopadu a tělo křupne
hmm taky mám sešroubovaný obratle a jsem moc ráda že se pohybuju
skoro jsem přestala jezdit ale ve westernu se cítím dobře a znova jezdím
jaruska
napsal(a):
Však jo,já už taky teď nelítám jako dřív,taky už jsem opatrnější,jednak na to nemám koně
a jednak už se fakt taky bójim,páč už kdyby se mi cokoliv zlomilo,tak fčíl už se to těžko hojí,a kdo by to tady obstarával,to nevím,jak bych tu poskakovala po dvoře v tom sajrajtu se zlomenou haksnou,bych si asi zlomila při tom hopsání i tu druhou při mým štěstí,hihi.
Jééžííš,radši néé,
fakt po ničem takovým netoužím.
Ale vím,o čem mluvíš,mojí známou přejel vůz se splašenejma koňma a ta si taky ve špitále prožila svoje,takže ta se taky bojí čehokoliv,jen aby se nedostala znova do špitálu,a já se jí nedivím.
JJ..přesně. Jsou lidi, kteří to nechápu a já když vidím, jak se chlámou, že je kůň sundal 4x za vyjíž´dku různě v trysku, tak trnu...
bospor
napsal(a):
hmm taky mám sešroubovaný obratle a jsem moc ráda že se pohybuju
skoro jsem přestala jezdit ale ve westernu se cítím dobře a znova jezdím
tak to mě chápeš
Já ve westernu se taky cítím bezpečněji. Prostě sedím víc přilepená a to se někdy v rámci bezpečnosti automaticky i chytím hrušky.je to podmíněná reakce, já vím, že bych neměla, ale jistota je kulomet
jako tady když mi to to moje střelené šídlo odpíchlo jako dostihák...Eva fotila Bettynu a pak nás a Use se zdálo, že ji musí nakonec předběhout
bospor
napsal(a):
už si tu bubu opravdu rozbijou tak se chlámat přestanou
JJ..ale může už být pozdě...je jen pidi kousek mezi tím chodit a nechodit už nikdy v životě, že...
bospor
napsal(a):
mám je už asi 14 let a nastálo prej když by to zlobilo tak je můžou vyndat :-/
jo? Mě je po roce vytahovali. Já to měla jako fixaci toho zlámaného obratle a bylo to zafoxované..tři obratle vlastně do jednoho kusu, takže jsem měla omezenou pohyblivost..po roce to vytáhli, až byl obratel dostatečně silný nést. Sice mě to někdy řádně bolí, ale to bude asi do smrti
lucky
napsal(a):
jo? Mě je po roce vytahovali. Já to měla jako fixaci toho zlámaného obratle a bylo to zafoxované..tři obratle vlastně do jednoho kusu, takže jsem měla omezenou pohyblivost..po roce to vytáhli, až byl obratel dostatečně silný nést. Sice mě to někdy řádně bolí, ale to bude asi do smrti
no mě první dlahu a šrouby vytáhli a hned dali další na další obratle. ta už mi zůstane
jaruska
napsal(a):
Jéžíš,holky,tak to radši bych chtěla tu zlomenou haksnu,když už něco,ale s tou páteří by to bylo asi krutý.
Ivčí,jak se Ti to stalo?
Jaruš, radši zlomenou nohu nebo ruku, než páteř! Když máš zlomenou nohu, tak to není tak hrozné, jako páteř..každý pohyb i tou blbou nohou ta páteř registruje..všechno..blbé nadechnutí tě bolí šíleně
bospor
napsal(a):
jo a do nohy sem taky dostala kopanec a měla jsem to drátovaný(koleno) a taky žádná sláva nejlepší je se tomu nějak vyhnout
No já jak padala, tak mě kobyla v tom ještě trefila kopytem do holeně, ale naštěstí byla jen řádně naražená, ale vcelku.
já vždycky mám mrtvici, jak mi lidi popisují, jak někdo třeba cválá s koněm z kopce atd, nebo kolikrát co vidím, jak lidi riskují..fakt dokud se jim nic vážného nestane, tak si to jejich mozeček neuvědomí. Stejně pubertální holčičky, co lítají na koních všude možně..ale ot i staří capi co se předvádí. Vůbec jim v tom mozku nedojde, co všechno se přitom může stát, protože jim se ještě nic nestalo..já taky spadla několikrát v životě..jednou a blbě
lucky
napsal(a):
No já jak padala, tak mě kobyla v tom ještě trefila kopytem do holeně, ale naštěstí byla jen řádně naražená, ale vcelku.
já vždycky mám mrtvici, jak mi lidi popisují, jak někdo třeba cválá s koněm z kopce atd, nebo kolikrát co vidím, jak lidi riskují..fakt dokud se jim nic vážného nestane, tak si to jejich mozeček neuvědomí. Stejně pubertální holčičky, co lítají na koních všude možně..ale ot i staří capi co se předvádí. Vůbec jim v tom mozku nedojde, co všechno se přitom může stát, protože jim se ještě nic nestalo..já taky spadla několikrát v životě..jednou a blbě
moc jsem se napadala le nikdy se mi nic nestalo všechno se mi přihodilo při práci kolem
bospor
napsal(a):
moc jsem se napadala le nikdy se mi nic nestalo všechno se mi přihodilo při práci kolem
ahojté, na kurz s kobčou nejedu,ona se na reining moc nehodí...ale jako diváci tam jdeme, asi na 1 den.to máte krásné fotičky... teda ty úrazy Vám nezávidím!!!nedávno mně Honey naštvala a dostala bičíkem,přitom se vzepjala a málem mi skočila na záda - jinak si dávám pozor, ale brrr,ty kopyta nad hlavou,to byl hnus.naštěstí mně jen "šmírla "po lopatce a skoro mně to nebolelo.ta dostala.četla jsem teď někde,že ten žokej Minařík má po kariéře, spadl z nějakého koně Blue Coral,co je koněm roku, v tréninku...Evíí, palomina moc nemusím ale Kudrlina je teda s tou arab.hlavičkou k sežrání byli jsme jezdit s Honey poprvé na ranči, má mezery..musím hodně zamakat na gymnastice,tak včera už makala.v těch závějích se tu dá leda v kroku.tak se točíme jak kače v čepici a couváme.fotečky zatím nemám moc pěkných z tama
westgirl
napsal(a):
ahojté, na kurz s kobčou nejedu,ona se na reining moc nehodí...ale jako diváci tam jdeme, asi na 1 den.to máte krásné fotičky... teda ty úrazy Vám nezávidím!!!nedávno mně Honey naštvala a dostala bičíkem,přitom se vzepjala a málem mi skočila na záda - jinak si dávám pozor, ale brrr,ty kopyta nad hlavou,to byl hnus.naštěstí mně jen "šmírla "po lopatce a skoro mně to nebolelo.ta dostala.četla jsem teď někde,že ten žokej Minařík má po kariéře, spadl z nějakého koně Blue Coral,co je koněm roku, v tréninku...Evíí, palomina moc nemusím ale Kudrlina je teda s tou arab.hlavičkou k sežrání byli jsme jezdit s Honey poprvé na ranči, má mezery..musím hodně zamakat na gymnastice,tak včera už makala.v těch závějích se tu dá leda v kroku.tak se točíme jak kače v čepici a couváme.fotečky zatím nemám moc pěkných z tama
tady na ni sedl Karel..
westgirl
napsal(a):
tady na ni sedl Karel..
jo Eví a to zapřahání to je paráda!!můžete zkusit saně .to je teda flegmoš,jak je uzívaná,haha..
westgirl
napsal(a):
jo Eví a to zapřahání to je paráda!!můžete zkusit saně .to je teda flegmoš,jak je uzívaná,haha..
teď mám půjčené od kámoše toto reining hudečkovské sedýlko, staré prodávám a nové se teprve začne za chvíli šít
westgirl
napsal(a):
teď mám půjčené od kámoše toto reining hudečkovské sedýlko, staré prodávám a nové se teprve začne za chvíli šít
jo a Honza (přítel) si koupil takovou kobylku z Kostelan
westgirl
napsal(a):
jo a Honza (přítel) si koupil takovou kobylku z Kostelan
tady jsem Ti Evi vyblejskla Tvůj ideál barvy- leoparda Spottu
bospor
napsal(a):
Ahoj holky,no,říkám,s těma úrazama není o co stát,to zvedání se na zadní je děs
,naše koně to naštěstí nedělaj,ale pamatuju si to z různých klubů,kde to bylo skoro na denním pořádku,
naštěstí já na to vždycky koukala jen zdálky,ale stejně jsem se o ty lidi,co ty koně vodili,bála,je to fakt strašně nebezpečný.
Jé,Haní,tak nám tam nafotíš nějáký koníky,viď,abychom z toho taky něco měli.
Prrrrosííím!!!!
jaruska
napsal(a):
,naše koně to naštěstí nedělaj,ale pamatuju si to z různých klubů,kde to bylo skoro na denním pořádku,
naštěstí já na to vždycky koukala jen zdálky,ale stejně jsem se o ty lidi,co ty koně vodili,bála,je to fakt strašně nebezpečný.
Prrrrosííím!!!!
Spotta je sice krásná
,ale na můj vkus moc bílá,tady bych se učistila v tom bahně teď.
Ale je povedená,to jo,moc hezké zvířátko.
A ten Hudeček je náádhernej,to nemám slov,jak se v tom hačá?
jaruska
napsal(a):
Spotta je sice krásná
,ale na můj vkus moc bílá,tady bych se učistila v tom bahně teď.
Ale je povedená,to jo,moc hezké zvířátko.
A ten Hudeček je náádhernej,to nemám slov,jak se v tom hačá?
Tak Minařík taky,jo??
Jéžíš,hlavně ať se nic nestane Váňovi seniorovi,
strašně mu držím palce a budu fandit jak o život,až pojede (asi) poslední Velkou.
jaruska
napsal(a):
Prrrrosííím!!!!
to víš že nafotím, to odvařím dvoje baterky už se mooc těším tady pěkná kobylka po April z Kostelan- Area Doc Cody
westgirl
napsal(a):
to víš že nafotím, to odvařím dvoje baterky už se mooc těším tady pěkná kobylka po April z Kostelan- Area Doc Cody
jo taky bych podobného koníka nemusela mít, když už tak jsem teď viděla někde na fotečce náádherného hřebce QH šimlíka..sedí se v tom fajn, posadí Tě to dozadu, sice na můj vkus moc hranaté a těžké,no starší typ.a má "chlapské "posedlí, jede se v tom přesto dobře.hlavně kobušu netlačí, tak nemusíme aspoň teď na anglickém,člověk se na tom cítí tak nejistě na tom angl.. a tato kobylka byla stejně nejhezčí, no byla prodaná jako první -Jazzy Doc Quackers
westgirl
napsal(a):
jo taky bych podobného koníka nemusela mít, když už tak jsem teď viděla někde na fotečce náádherného hřebce QH šimlíka..sedí se v tom fajn, posadí Tě to dozadu, sice na můj vkus moc hranaté a těžké,no starší typ.a má "chlapské "posedlí, jede se v tom přesto dobře.hlavně kobušu netlačí, tak nemusíme aspoň teď na anglickém,člověk se na tom cítí tak nejistě na tom angl.. a tato kobylka byla stejně nejhezčí, no byla prodaná jako první -Jazzy Doc Quackers
néé, dej pokoj jsem ráda, že utáhnu ty moje dva žluťase a víc koní bych nechtěla, bych je nestíhala.neměnila bych je,ani za čistého QH!!!
westgirl
napsal(a):
néé, dej pokoj jsem ráda, že utáhnu ty moje dva žluťase a víc koní bych nechtěla, bych je nestíhala.neměnila bych je,ani za čistého QH!!!
Však já vím
,já jsem nemyslela,abys je měnila,já se jen ptala,jestli nepřikoupíš.
Ale je to fakt,člověk má mít tolik koní,kolik dokáže zvládnout finančně,né jako tady od nás nedaleko má jedna asi už okolo 25 koní,a ještě jí to utíká,tak mám opravdu hrůzu tady někde jezdit s našima koníkama,protože to fakt nevím,co by se stalo,kdybychom to její utečený stádo potkali,
někdo fakt není soudnej ani trošíčku.
jaruska
napsal(a):
Však já vím
,já jsem nemyslela,abys je měnila,já se jen ptala,jestli nepřikoupíš.
Ale je to fakt,člověk má mít tolik koní,kolik dokáže zvládnout finančně,né jako tady od nás nedaleko má jedna asi už okolo 25 koní,a ještě jí to utíká,tak mám opravdu hrůzu tady někde jezdit s našima koníkama,protože to fakt nevím,co by se stalo,kdybychom to její utečený stádo potkali,
někdo fakt není soudnej ani trošíčku.
Mě stačí jeden až až. Jako jednou by se mi líbilo mít dva tři araby, ale to bych musela mít vlastní velkou pastvinu, což nemám, takže jsem ráda, že můžu mít Usu doma a tady vokolí je spousta koní a dvě pastviny, kde může chodit s kamarády. Teď jsem všichni zafujaní, ale Usa to evidentně vůbec neřeší. Posledně jsme jeli kolem jízdárny, koně na ni řvali a Usa nic. Nebo jsme potkali koně velku a Usa koukla a šla dál, vůbec koně neřeší. Má je ráda, bude chodit na pastvu, kdo ne, že...bude lítat se stádem, ale závislá na koních nebyla od malého hříbátka, proto jsem si ji taky brala.
Ale snad se mi teď blýská na lepší časy..kdo ví, třeba za rok bude vlastní
Jiank palomina taky moc nemusím, ale Kudrlinka je prostě k sežrání. Já miluji plaváky..když už žlutá
bospor
napsal(a):
Jé,to je kráásná fotka!
Ježíš,lidi,jak já nenávidím bahno
,po tom dvoře je to děs,člověk si nemůže vzít ani chapsy,byly by ty třásně od bahna.venku to jakžtakž jde,i když to klouzalo,ale když přijdu s Moruš dom,tak ten druhej podbřišák nemůžu ani poznat,jak ten je zajetelenej.
jaruska
napsal(a):
Jé,to je kráásná fotka!
,po tom dvoře je to děs,člověk si nemůže vzít ani chapsy,byly by ty třásně od bahna.venku to jakžtakž jde,i když to klouzalo,ale když přijdu s Moruš dom,tak ten druhej podbřišák nemůžu ani poznat,jak ten je zajetelenej.
Bořánkujeme i v terénu,hihi,Buffíno odkluše a Moruš dělá co???
Buď si udělá 2 kolečka a nebo se na nějáký dohánění koně vypérdne,ale pak mušíme Buffína dojít a on krásně a způsobně stojí a čeká.
jaruska
napsal(a):
Jé,to je kráásná fotka!
Tady je sněhu ještě dost, ale už to stálo na polovinu a je to mokré a těžké. Ale jestli to bude tak tát, tak tady brzy máme taky pěkné bahniště.
tady se mi líbí Darések
lucky
napsal(a):
Tady je sněhu ještě dost, ale už to stálo na polovinu a je to mokré a těžké. Ale jestli to bude tak tát, tak tady brzy máme taky pěkné bahniště.
tady se mi líbí Darések
Tady už není ani vločka,dneska bylo kráásně teplo a pofukuje takový mírný váneček,kdyby to tak bylo ještě 2 dny,tak to superově vyschne.
jaruska
napsal(a):
Tady už není ani vločka,dneska bylo kráásně teplo a pofukuje takový mírný váneček,kdyby to tak bylo ještě 2 dny,tak to superově vyschne.
Tak to docela závidím. Koně aspoň se mohou začít pást na koříncích a kde čem. Usu bych hned hodila někam. Ona ani nechce. V tom sněhu jsem ji pákrát hodila k čipovi a ona jen stojí u vrat a řve, že chce dóm
bospor
napsal(a):
Ahojky holky!!!
Teda vy jste dnes byli ukecané
Haní tvý žluťáci jsou hezčí než ryzáci z Kostelan!!Taky můžu raději palváky než izabely.A dík za Spottu-je nádherná..jsem zvědavá na její mimčo..
Lucko mě fotky dojdou až zítra-jsi nějaké protekční!!Né dělám si srandu-Zuzka nemohla najít adresu..
Jarů vy se máte,nás bahno teprve čeká..a vy už máte málem třešně na stromech!!
proxima
napsal(a):
Ahojky holky!!!
Teda vy jste dnes byli ukecané
Haní tvý žluťáci jsou hezčí než ryzáci z Kostelan!!Taky můžu raději palváky než izabely.A dík za Spottu-je nádherná..jsem zvědavá na její mimčo..
Lucko mě fotky dojdou až zítra-jsi nějaké protekční!!Né dělám si srandu-Zuzka nemohla najít adresu..
Jarů vy se máte,nás bahno teprve čeká..a vy už máte málem třešně na stromech!!
Joo,na třešně si ještě počkáme,
ale uuuž se na ně těším!!!
Takhle vypadá Pierotova přední noha,Lucí,fakt Ti závidím neválejícího koně!!!!
jaruska
napsal(a):
Joo,na třešně si ještě počkáme,
ale uuuž se na ně těším!!!
Takhle vypadá Pierotova přední noha,Lucí,fakt Ti závidím neválejícího koně!!!!
Měl by se jmenovat spíše Krunýřovec Bahnem Opancéřovaný.
To jsou záda.
jaruska
napsal(a):
To jsou záda.
Kačence při pohledu na Pierota vstávají hrůůůzou vlasy.
jaruska
napsal(a):
Kačence při pohledu na Pierota vstávají hrůůůzou vlasy.
Kočka dělá,že tam néni.
jaruska
napsal(a):
To jsou záda.
eh..no fujík...já jsem šťááástná, že Usa tohle nezná. Doufám, že ji to nepotitlá na stará kolena někdy
No Evi, já právě pořád čekám kdy sem něco hodíš a pořád ticho po pěšině..tak už vííím
lucky
napsal(a):
eh..no fujík...já jsem šťááástná, že Usa tohle nezná. Doufám, že ji to nepotitlá na stará kolena někdy
No Evi, já právě pořád čekám kdy sem něco hodíš a pořád ticho po pěšině..tak už vííím
Jéé,tak tahle je fakt kráááááásnááá!!!!!
No,já si myslím,že když se neválela doteď,tak že už nezačne,ale nikdy se nemá říkat nikdy,
že jo....
jaruska
napsal(a):
Jéé,tak tahle je fakt kráááááásnááá!!!!!
No,já si myslím,že když se neválela doteď,tak že už nezačne,ale nikdy se nemá říkat nikdy,
že jo....
díky..taky se jen kochám fotkami. Mě se na arabech líbí, že jsou dost exhibo a většinou když to rozjedou, tak se moc dobře fotí
..ale to každý kůň a každý je něčím krásný, že mám pravdu!
jiank její máma se neválela a prý má víc sourozenců, kteí se neválí