"Ty z moderky králíků 240"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2009 20:57
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Snad jo ,,, Třeba příští zima ,,, Snad ne příští život

24.2.2009 21:22
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Snad jo ,,, Třeba příští zima ,,, Snad ne příští život

No určitě!
Já byla zrovna Use sundat deku..boože, to zváře pelichá! Jsem samý chlup, chtěla se mazlit a člověk ji musí úplně odstrčit chudinku, protože má chlupy všude!

půjdu teď ještě se psy na pole...si zaběhám, oni se vyřádí a já zhubnu

24.2.2009 21:23
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No určitě!
Já byla zrovna Use sundat deku..boože, to zváře pelichá! Jsem samý chlup, chtěla se mazlit a člověk ji musí úplně odstrčit chudinku, protože má chlupy všude!

JO a Elí to tady dooost sluší

24.2.2009 21:24
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
No určitě!

NO, zhubnout bych taky potřebovala ,,,

Ale po 12h sezení tady - nic moc

24.2.2009 21:26
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
NO, zhubnout bych taky potřebovala ,,,

Ale po 12h sezení tady - nic moc

To jo ,,, krásně pozovala - to se musí nechat ,,,
Ale sluníčkový zlatý barvičky tam nejsou, noOOOO

A co říkáte na tuhle fotku ?
No, ale pak sněhulák kaputo

24.2.2009 21:53
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
To jo ,,, krásně pozovala - to se musí nechat ,,,
Ale sluníčkový zlatý barvičky tam nejsou, noOOOO

A co říkáte na tuhle fotku ?
No, ale pak sněhulák kaputo

No já jdu spinkat už tu dřípám u TV. Tak paaaaa

24.2.2009 21:56
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
No já jdu spinkat už tu dřípám u TV. Tak paaaaa

Páááá

24.2.2009 22:55
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Páááá

Kráásné fotešky.. my sněhulákové nemáme. tak jsem se po kolena proběhla asi kilásek a půl po louce..teda zabíračka, bolí mě stehna, psi uštvaní, Darés lítá jak magor a hledá pod sněhem hraboše. fabby hajzlík vymýšlí po kom by šel ve vyšlapané cestičce..no sranda s nimi. Ale doma padli na dvoře jako zabití. Usinka zrovna hajala, tak jsem se pomazlinkovaly řádně a pustila jsem ji ještě ven. Máma stejně bude psy krmit pak, tak ji kolem půlnoci třeba zavře.

No a já jdu ještě pracovat, do postele a pak spáát. Tak pááá

24.2.2009 23:33
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Kráásné fotešky.. my sněhulákové nemáme. tak jsem se po kolena proběhla asi kilásek a půl po louce..teda zabíračka, bolí mě stehna, psi uštvaní, Darés lítá jak magor a hledá pod sněhem hraboše. fabby hajzlík vymýšlí po kom by šel ve vyšlapané cestičce..no sranda s nimi. Ale doma padli na dvoře jako zabití. Usinka zrovna hajala, tak jsem se pomazlinkovaly řádně a pustila jsem ji ještě ven. Máma stejně bude psy krmit pak, tak ji kolem půlnoci třeba zavře.

No a já jdu ještě pracovat, do postele a pak spáát. Tak pááá

Tak já ještě chvíli

25.2.2009 09:17
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

ahooj! dorbé ráno. Dnes trochu optimističtější!
Vysvítá malinko sluníčko, třeba bude kráásně!!!
A pojedu s holčí ven!

sadzi saj

25.2.2009 10:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
ahooj! dorbé ráno. Dnes trochu optimističtější!
Vysvítá malinko sluníčko, třeba bude kráásně!!!
A pojedu s holčí ven!

Dobré ráno,

sluníčko, co to je

Lucky, to s tím břuchem bylo dobrý tchán zase říká, že prdel je základ rodiny

25.2.2009 10:04
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Dobré ráno,

sluníčko, co to je

Lucky, to s tím břuchem bylo dobrý tchán zase říká, že prdel je základ rodiny

JJ, však jo...co vychrtliny. Ani toho tolik nevydrží
Tady vypadá Elí kráásně!

sadzi saj

25.2.2009 10:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
JJ, však jo...co vychrtliny. Ani toho tolik nevydrží
Tady vypadá Elí kráásně!

Viď, tyhle fotky, jak se tam hezky nosí se povedly

Teda, si to sluníčko přivolala, taky už tu vylezlo

25.2.2009 10:17
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Viď, tyhle fotky, jak se tam hezky nosí se povedly

Teda, si to sluníčko přivolala, taky už tu vylezlo

Nooo..zato tady zalezlo. Mě trefí. Usa baští chleby za stájí a čeká, že si bude vyhřívat kožich a nic...prd

sadzi saj

25.2.2009 10:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Nooo..zato tady zalezlo. Mě trefí. Usa baští chleby za stájí a čeká, že si bude vyhřívat kožich a nic...prd

Tak tady šajní, jak o život, jenom škoda, že člověk tvrdne v práci a nemůže na vyjížďku

25.2.2009 14:27
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Tak tady šajní, jak o život, jenom škoda, že člověk tvrdne v práci a nemůže na vyjížďku

Zdravíčko!!!
Jak je v práci??? Tady krásně svítí sluníčko. A já mám achylovku v p..........i
Doufám, že je jen natažená a že to není zánět. Nemůžu ani pořádně chodit.

25.2.2009 14:42
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Zdravíčko!!!
Jak je v práci??? Tady krásně svítí sluníčko. A já mám achylovku v p..........i
Doufám, že je jen natažená a že to není zánět. Nemůžu ani pořádně chodit.

tady sluníčko sem tam koukne, jinak nic moc

sadzi saj

25.2.2009 14:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
tady sluníčko sem tam koukne, jinak nic moc

Tady šajní, jak o život, no ještě ty teploty by mohli jít nahoru , máme dvorek jedno bahniště

25.2.2009 16:23
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Tady šajní, jak o život, no ještě ty teploty by mohli jít nahoru , máme dvorek jedno bahniště

No bahna je až hnus a to zase strašej se záplavama, jelikož na horách napadlo mooooc sněhu

25.2.2009 19:17
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
No bahna je až hnus a to zase strašej se záplavama, jelikož na horách napadlo mooooc sněhu

No já byla dnes s Usou dvě hodiny na vyjížďce. teda řádně si mákla, zkoumaly jsme nový terén a z nervů se mi třikrát pokadila, ale jinak byla moc šikovná. Děsně. Fakt jo. Akorát poslední kilometr domů mě dost namíchla, stmívalo se a dělala kraviny, chtěla nejlépe to odpíchnout a letět na véču tryskem..jsem mysella, že ji zabiju. Fakt že jo. Rozmazlenec. Nakonec musela makat jak fretka a až se zklidnila a chodila jako hodinky, tak jsme šly domů. Tohle si dovolovat nebude..spratek jeden

Ale teda už mě překvapuje, jak odhodlaně a s jistotou přelítá málem dvoumetrové závěje. Ze začátku se zdálo, že bud eumírat, ale dneska už ji ukážu, že jdeme přes závěj do pole, nebo tak a ona koukne a jde a přešplhá to jak horolezec

25.2.2009 20:27
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
No já byla dnes s Usou dvě hodiny na vyjížďce. teda řádně si mákla, zkoumaly jsme nový terén a z nervů se mi třikrát pokadila, ale jinak byla moc šikovná. Děsně. Fakt jo. Akorát poslední kilometr domů mě dost namíchla, stmívalo se a dělala kraviny, chtěla nejlépe to odpíchnout a letět na véču tryskem..jsem mysella, že ji zabiju. Fakt že jo. Rozmazlenec. Nakonec musela makat jak fretka a až se zklidnila a chodila jako hodinky, tak jsme šly domů. Tohle si dovolovat nebude..spratek jeden

Ale teda už mě překvapuje, jak odhodlaně a s jistotou přelítá málem dvoumetrové závěje. Ze začátku se zdálo, že bud eumírat, ale dneska už ji ukážu, že jdeme přes závěj do pole, nebo tak a ona koukne a jde a přešplhá to jak horolezec

No jo jsou to naši mazlíci rozmazlený

25.2.2009 21:07
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
No jo jsou to naši mazlíci rozmazlený

JJ..jako celou vyjížďkui úplně super, hodná, skvělá, no super kůň a kilásek před barákem se ji zdá, že se posere, že už domů to musí vzát co nejrychleji, rpotože už se stmívá a přece bude jídlo!.---no co kdyby ho prošvihla!!!!!..mě namíchla

25.2.2009 21:34
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
JJ..jako celou vyjížďkui úplně super, hodná, skvělá, no super kůň a kilásek před barákem se ji zdá, že se posere, že už domů to musí vzát co nejrychleji, rpotože už se stmívá a přece bude jídlo!.---no co kdyby ho prošvihla!!!!!..mě namíchla

uf..koukám na ty překlepy..sorry..se omlouvám.

No, teď jsem ji byla sundat deku, už je suchá a hrály jsme si a mazlily se. Normálně čmuchala deku, povídala si s ní a kvikala na ni..no sranda.

sadzi saj

26.2.2009 10:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
uf..koukám na ty překlepy..sorry..se omlouvám.

No, teď jsem ji byla sundat deku, už je suchá a hrály jsme si a mazlily se. Normálně čmuchala deku, povídala si s ní a kvikala na ni..no sranda.

Bré ranko,

tak u nás dneska hnusně, prší, no fuj

Včera jsem byla pomuchlovat tu svoji rezatici a je z obou stran, jak řízek, tož to si zítra spolujezdkyně začistí

26.2.2009 12:40
blanche

XXX.XXX.145.27

blanche napsal(a):

Ahojky,

jsem tu na skok - dám sem foto strejdového nového hafana
Byla jsem ho provětrat a rovnou peru věci

To byl masakr

26.2.2009 12:40
blanche

XXX.XXX.145.27

blanche napsal(a):
Ahojky,

jsem tu na skok - dám sem foto strejdového nového hafana
Byla jsem ho provětrat a rovnou peru věci

To byl masakr

Ajééé, to je kvalita !

sadzi saj

26.2.2009 13:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ajééé, to je kvalita !

Jů, pěkný hafík a fenka nebo pejsek??

26.2.2009 13:55
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jů, pěkný hafík a fenka nebo pejsek??

Jůů! Rozkošný!
Já hodila Usu k Čipovi, ale dost začalo valit mokrým sněhem, tak nevím, jak dlouho to vydžím ji tam nechat

sadzi saj

26.2.2009 14:33
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Jůů! Rozkošný!
Já hodila Usu k Čipovi, ale dost začalo valit mokrým sněhem, tak nevím, jak dlouho to vydžím ji tam nechat

Tak to u nás chčije, chčije a chčije

Tady jim Blanka pustila řehtajícího koně v telefonu

26.2.2009 18:35
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Tak to u nás chčije, chčije a chčije

Tady jim Blanka pustila řehtajícího koně v telefonu

nazdááár!!
Tady, chčije, pak svítí slunce, pak zase chčije, sněží a taaak

26.2.2009 18:52
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
nazdááár!!
Tady, chčije, pak svítí slunce, pak zase chčije, sněží a taaak

tady už chčíje taky takový déšť se sněhem, takže to vidím na to, že se na koni projedu maximálně ještě zítra a konec..jakbude hromada bláta, tak se zas nebude dát jezdit, to je vždycky všude o držku

26.2.2009 19:55
blanche

XXX.XXX.145.27

blanche napsal(a):

Je to kluk jak buk

26.2.2009 20:02
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Je to kluk jak buk

No ten je rozkošnej, Blani ty jsi dneska v práci????

26.2.2009 20:12
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
No ten je rozkošnej, Blani ty jsi dneska v práci????

roztomilý, fakt moc

26.2.2009 22:36
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
roztomilý, fakt moc

Tak jsem úplně vyklepaná. Máma byla dnes celý den u dědy s babi, děda je na tom bídně, vypadá to, že narkoza ho totálně odrovnala. On už měl problémy s pamětí před tím, ale pořád byl ještě šikovný, vímal, chodil, domluvil se, poznal lidi atd..ale teď už je v háji totálně. Narkóza mu totálně zničila vše asi..nepozná nikoho, nepamatuje si, nevnímá skoro, je na tom strašně, celá rodina jsme z toho na prášky, nevíme co dál. Ještě si včera strhal všechny obvazy a ruka mu dnes natekla šíleně, prý ji má jak dvě ruce dohromady, takže ho odvezli záchrankou do nemocnice, byli jsme si jistí, že si ho tam proboha nechají, tu ruku měl děsnou a oni ho za dvě hodiny dovezli zpět a bez léků!!!!! Akorát ho svázali do ještě více obvazů, takže už se nerozmotá, je jak mumie a to ho odrovná totálně..ještě je to mokré..snad něco jak se kdysi dělal zinkoklih nebo jak se tomu říkalo..ne tak tvrdé jako sádra. Takže se bojím o zápal plic..no jak tohle dopadne, fakt nevím.
Ve čtvrtek přijede teta z Prahy a bude se o něj tady starat do neděle, pak zase střídavě my a strejda a bratránci..jenom nevím jak tohle se dlouho dá vydžet, lepší už to asi nebude. Nejhorší je, jak člověku přestane sloužit hlava. Málem si podpálil zadek s cigaretou, polil se kde čím...ach jo. A ta ruka nevím, jestli se tímhle zhojí, on to úplně odrovná, ty kosti ani nebudou mít šanci srůst.!

jsem dnes na prášky, bolí mě hlava, jdu si lehnout

Dala jsem na webky Usy do aktualitek info a celou fotogalerii od Zuzky, tak můžete juknout

ach jo..jdu ještě za holčí si uklidnit nervy. Je mi do breku.

sadzi saj

27.2.2009 09:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tak jsem úplně vyklepaná. Máma byla dnes celý den u dědy s babi, děda je na tom bídně, vypadá to, že narkoza ho totálně odrovnala. On už měl problémy s pamětí před tím, ale pořád byl ještě šikovný, vímal, chodil, domluvil se, poznal lidi atd..ale teď už je v háji totálně. Narkóza mu totálně zničila vše asi..nepozná nikoho, nepamatuje si, nevnímá skoro, je na tom strašně, celá rodina jsme z toho na prášky, nevíme co dál. Ještě si včera strhal všechny obvazy a ruka mu dnes natekla šíleně, prý ji má jak dvě ruce dohromady, takže ho odvezli záchrankou do nemocnice, byli jsme si jistí, že si ho tam proboha nechají, tu ruku měl děsnou a oni ho za dvě hodiny dovezli zpět a bez léků!!!!! Akorát ho svázali do ještě více obvazů, takže už se nerozmotá, je jak mumie a to ho odrovná totálně..ještě je to mokré..snad něco jak se kdysi dělal zinkoklih nebo jak se tomu říkalo..ne tak tvrdé jako sádra. Takže se bojím o zápal plic..no jak tohle dopadne, fakt nevím.
Ve čtvrtek přijede teta z Prahy a bude se o něj tady starat do neděle, pak zase střídavě my a strejda a bratránci..jenom nevím jak tohle se dlouho dá vydžet, lepší už to asi nebude. Nejhorší je, jak člověku přestane sloužit hlava. Málem si podpálil zadek s cigaretou, polil se kde čím...ach jo. A ta ruka nevím, jestli se tímhle zhojí, on to úplně odrovná, ty kosti ani nebudou mít šanci srůst.!

jsem dnes na prášky, bolí mě hlava, jdu si lehnout

Dala jsem na webky Usy do aktualitek info a celou fotogalerii od Zuzky, tak můžete juknout

ach jo..jdu ještě za holčí si uklidnit nervy. Je mi do breku.

Lucky, tak to je mi moc líto

27.2.2009 09:29
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Lucky, tak to je mi moc líto

Ahoj!
No, já se dnes nějak nemohla probudit, celou noc se mi zdálo o všem možném, jsem celá rozlámaná. Psychicky je celá rodina na prášky..ach jo. Já si vždycky říkám, že je nejlepší, jak někoho trefí šlak. Je to rána, ale je to rychlé, náhlé a rodina se s tím lépe vyrovná, než když vidíš ja ten člověk chřadne, ubližuje si, blbne a není mu vlastně pomoci, jen tím všichni postupně trpí a vidíš, že lepší to nebude, jen horší, ale taky může to být i rok, dva, kdo ví...no prostě nevím jak dlouho to potrvá, jak se budeme jako všichni střídat, lidi taky musí chodit do práce, do školy, já fakt nevím. Říkala jsem, že by potřeboval ošetřovatelskou službu neustále, ale babi ho nechce nikam dát, na ošetřovatelku doma nemá..já fakt nevím.

Jinak se mi dneska normálně zdálo, že venku je krásně, travička, sluníčko, Usinka se napapá a já ji půldu dát na celý den na pastvu..a probudím se a ono hnusně, prší, všude hromada sněhu a vody..fuj

sadzi saj

27.2.2009 09:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Ahoj!
No, já se dnes nějak nemohla probudit, celou noc se mi zdálo o všem možném, jsem celá rozlámaná. Psychicky je celá rodina na prášky..ach jo. Já si vždycky říkám, že je nejlepší, jak někoho trefí šlak. Je to rána, ale je to rychlé, náhlé a rodina se s tím lépe vyrovná, než když vidíš ja ten člověk chřadne, ubližuje si, blbne a není mu vlastně pomoci, jen tím všichni postupně trpí a vidíš, že lepší to nebude, jen horší, ale taky může to být i rok, dva, kdo ví...no prostě nevím jak dlouho to potrvá, jak se budeme jako všichni střídat, lidi taky musí chodit do práce, do školy, já fakt nevím. Říkala jsem, že by potřeboval ošetřovatelskou službu neustále, ale babi ho nechce nikam dát, na ošetřovatelku doma nemá..já fakt nevím.

Jinak se mi dneska normálně zdálo, že venku je krásně, travička, sluníčko, Usinka se napapá a já ji půldu dát na celý den na pastvu..a probudím se a ono hnusně, prší, všude hromada sněhu a vody..fuj

To jo Lucky, to máš pravdu

U nás teda lilo celou noc, ale ráno jsem vstávala a svítilo sluníčko, otevřela jsem střešní okno a pěkně mě hřálo, no balada, ale než jsem se vykopala, tak začlo zase pršet u nás sníh už naštěstí skoro není, ale za to bahno

27.2.2009 09:54
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
To jo Lucky, to máš pravdu

U nás teda lilo celou noc, ale ráno jsem vstávala a svítilo sluníčko, otevřela jsem střešní okno a pěkně mě hřálo, no balada, ale než jsem se vykopala, tak začlo zase pršet u nás sníh už naštěstí skoro není, ale za to bahno

Tady prší takový déšť se sněhem. Jako já to vidím, že dneska odpoledne s ebude dát ještě projet, ale zítra..no nevím. všude je mokrý sníh, začáná být břečka, brzy bude vody hafo a kluzné bláto. Ta moje šmatla je schopná se přizabít kdekoliv. Na něco čučí a nohy jedou

sadzi saj

27.2.2009 10:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tady prší takový déšť se sněhem. Jako já to vidím, že dneska odpoledne s ebude dát ještě projet, ale zítra..no nevím. všude je mokrý sníh, začáná být břečka, brzy bude vody hafo a kluzné bláto. Ta moje šmatla je schopná se přizabít kdekoliv. Na něco čučí a nohy jedou

Jo to mi něco připomíná, Elí to samý, občas si na nohy pozor dává, ale občas čučí, kde se co šustne a pak se diví

No mi máme brutus bahno i doma Mirek mi ráno musel vyjet autem, pač jsem se bála, abych tam nezůstala

27.2.2009 11:50
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jo to mi něco připomíná, Elí to samý, občas si na nohy pozor dává, ale občas čučí, kde se co šustne a pak se diví

No mi máme brutus bahno i doma Mirek mi ráno musel vyjet autem, pač jsem se bála, abych tam nezůstala

No fuj..tak to my máme u garáže naštěstí dlažbu.
jo, Usa taky někdy čučí. Věčně na něco čučí..vlahně na to blááto. To ona nesnáší. Slečinka si ušpiní kopýtka..no fuuj

sadzi saj

27.2.2009 13:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No fuj..tak to my máme u garáže naštěstí dlažbu.
jo, Usa taky někdy čučí. Věčně na něco čučí..vlahně na to blááto. To ona nesnáší. Slečinka si ušpiní kopýtka..no fuuj

No jo, dáma

Jo dlažbu bych si taky nechala líbit

Teda, u nás šajní, si spolujezdkyně užije fajn vyjížďku, já chci takýý

27.2.2009 18:20
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
No jo, dáma

Jo dlažbu bych si taky nechala líbit

Teda, u nás šajní, si spolujezdkyně užije fajn vyjížďku, já chci takýý

Tak já byla se projet ke koním, ale šly jsme krokem, bylo to o držku, už senedá. Fakt nee. Zítra možná to vezmu ještě na louky, tam se bude dát možná i klusat a cválat, ale jinak už se po cestičkách nedá, všude pod tím je bláto, voda, hnus, sajrajt.
A dojela jsem ke koním. Athosák vítal po měsíci Usu, jítali prolu, ale Bettyna je v háji. Schvácená, totálně v prdeli, je mi do breku...více víte kde...

28.2.2009 05:58
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Ahojky,

tak pomalu končím noční
Něco málo jsem naspala, ale nic moc ,,, Mohlo to být lepší

Já jsem včera byla s kobylou v hale - venku by se člověk asi fakt utopil - šílený bažinec

Lucky - s dědečkem je mi to líto ,,, Kéž by se to nějak začalo lepšit ,,,

28.2.2009 08:32
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak pomalu končím noční
Něco málo jsem naspala, ale nic moc ,,, Mohlo to být lepší

Já jsem včera byla s kobylou v hale - venku by se člověk asi fakt utopil - šílený bažinec

Lucky - s dědečkem je mi to líto ,,, Kéž by se to nějak začalo lepšit ,,,

Děkuji..uvidíme.
Já jdu s Usou kolem půl 11 pak ke koním, má přijet vet na tu schvácenou Bettynku..ach jo.

sadzi saj

28.2.2009 09:55
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

lucky napsal(a):
Děkuji..uvidíme.
Já jdu s Usou kolem půl 11 pak ke koním, má přijet vet na tu schvácenou Bettynku..ach jo.

Dobré ránko,

já zrovna dojídám a frčím za Elčí, doufám, že nezmokneme, chceme razit s kámoškou ven.

Lucky a co Vám radí na schvácený kopyta, podkova či na boso?? Zrovna to totiž řešíme s kámoškou.

28.2.2009 19:17
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Dobré ránko,

já zrovna dojídám a frčím za Elčí, doufám, že nezmokneme, chceme razit s kámoškou ven.

Lucky a co Vám radí na schvácený kopyta, podkova či na boso?? Zrovna to totiž řešíme s kámoškou.

Ahojky,

tak dneska počasí nic moc, co ???
Jsem byla fotit, ale mám další tmavé fotky na bahně do zásoby

Tak žádná sláva - ale výlet dobrý
Teď zase noční

sadzi saj

3.3.2009 08:46
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Tak jsem nás vyštrachala z hlubin

Dneska to je teda počasí, hnus humus

zvířátková

3.3.2009 10:09
zvířátková

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem nás vyštrachala z hlubin

Dneska to je teda počasí, hnus humus

U nás je líp než předchozích několik dní, aspoň není ta děsná mlha.

sadzi saj

3.3.2009 10:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
U nás je líp než předchozích několik dní, aspoň není ta děsná mlha.

tak to je dobrý, akorát mě štve, že se má zase ochladit na konci týdne

3.3.2009 13:37
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
tak to je dobrý, akorát mě štve, že se má zase ochladit na konci týdne

Ahoj! O počasí ani neluv! Je tam hnus. Já se zrovna vrátila z města.

Pojedu pak s Usou ven, možná s Čipem na vyjížďku. Včera si mákla v kruhovce. Jinak vet říkal, že jsme trochu při těle chi chi ..jako že Usa dobré, krásná, chlupatá, svalíky rostou..ale taky sádýlko někde ..no jo...my přes zimu papáme

Takže dostala ubráno granulí a sena možná taky trochu uberu..stejně začne brzy tráva, takže to bude stejně jako koule za chvíli.

Jooooo! A koupila jsem Koně a hříbata! Jsem byla natěšená na plakátek s Usou, myslela jsem , že bude jen pidi A4 a on je to celý vnitřní A3 plakát! Holčí jak běží! Ta kukadla a chlupatá jak tuleň! No úžasné!!!!! Je tam jak tryskající tuleň

3.3.2009 14:19
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Ahoj! O počasí ani neluv! Je tam hnus. Já se zrovna vrátila z města.

Pojedu pak s Usou ven, možná s Čipem na vyjížďku. Včera si mákla v kruhovce. Jinak vet říkal, že jsme trochu při těle chi chi ..jako že Usa dobré, krásná, chlupatá, svalíky rostou..ale taky sádýlko někde ..no jo...my přes zimu papáme

Takže dostala ubráno granulí a sena možná taky trochu uberu..stejně začne brzy tráva, takže to bude stejně jako koule za chvíli.

Jooooo! A koupila jsem Koně a hříbata! Jsem byla natěšená na plakátek s Usou, myslela jsem , že bude jen pidi A4 a on je to celý vnitřní A3 plakát! Holčí jak běží! Ta kukadla a chlupatá jak tuleň! No úžasné!!!!! Je tam jak tryskající tuleň

schvácená ležící Bettynka

4.3.2009 09:39
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Ahojky,

tak já dneska na denní - po dlouhé době ,,,
Se mi chtělo ,,, Béééé ,,,
Ale venku nechutně ,,,
Na koních hafo lidí - měla bych asistenty při focení - vyjímečně ,,, ale zase to počasí ,,, Grrrrrr ,,, To mě točí ,,,

Ale předevčírem jsme byli s koňma 2 h venku - tak to bylo moc fain

4.3.2009 09:40
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

Ale venku nechutně ,,,
Na koních hafo lidí - měla bych asistenty při focení - vyjímečně ,,, ale zase to počasí ,,, Grrrrrr ,,, To mě točí ,,,

Na denní? Co se stalo? Pořád jsi noční a najednou přes den?
Já jdu hodit Usu ke koním

4.3.2009 09:41
zviratkova

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
Ahojky,

Ale venku nechutně ,,,

Ahojky! U nás dneska tradičně nechutně. Mlha, zataženo, mokro, neni pomalu vidět. Takže klasika. Včera bylo líp, byla jsem se s těma bahňákama aspoň projít. Ale čím víc se blíží víkend, tím víc se to samozřejmě musí kazit.

sadzi saj

4.3.2009 09:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zviratkova napsal(a):
Ahojky! U nás dneska tradičně nechutně. Mlha, zataženo, mokro, neni pomalu vidět. Takže klasika. Včera bylo líp, byla jsem se s těma bahňákama aspoň projít. Ale čím víc se blíží víkend, tím víc se to samozřejmě musí kazit.

Ahojky,

u nás se to zatím drží bez deště, tak snad to tomu vydrží, ale Leo asi tě moc nepotěší, celý víkend má prý lejt a být kosa

4.3.2009 09:52
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

u nás se to zatím drží bez deště, tak snad to tomu vydrží, ale Leo asi tě moc nepotěší, celý víkend má prý lejt a být kosa

Ahojky,

tak super předpověď počasí ,,,
Dneska hlásili i sluníčko - vidíte ho někde snad ????
Jááááá nnéééééééééÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Ale kdyby bylo, tak jsem stejně tady - tak stejně smůla tak jako tak ,,,

JJ, denní - se mi to střídá po 14 dnech ,,,
A lidi pozor - mám fotky sebe na koni
Když jsem se viděla - tak jsem se zděsila - nosím šejdrem helmu a mám jeden třmen o trochu delší, díry se asi vytahávaj

4.3.2009 10:05
zviratkova

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak super předpověď počasí ,,,
Dneska hlásili i sluníčko - vidíte ho někde snad ????
Jááááá nnéééééééééÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Ale kdyby bylo, tak jsem stejně tady - tak stejně smůla tak jako tak ,,,

JJ, denní - se mi to střídá po 14 dnech ,,,
A lidi pozor - mám fotky sebe na koni
Když jsem se viděla - tak jsem se zděsila - nosím šejdrem helmu a mám jeden třmen o trochu delší, díry se asi vytahávaj

Nepřekvapuje mě to ani...

Tak šupem, pochlub se...

sadzi saj

4.3.2009 10:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zviratkova napsal(a):
Nepřekvapuje mě to ani...

Tak šupem, pochlub se...

No upřímně, mě už taky ne, klasika, víkend

Tak se pochlub

A sluníčko, co to je

4.3.2009 10:10
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No upřímně, mě už taky ne, klasika, víkend

Tak se pochlub

A sluníčko, co to je

tak to chcete vidět, ju ?
NO, se budete smát - tam vypadám

4.3.2009 10:12
zviratkova

XXX.XXX.240.157

blanche napsal(a):
tak to chcete vidět, ju ?
NO, se budete smát - tam vypadám

Však tady se to tak zdrcne, že bude rády, když budeme vědět, že jsi to fakt Ty...

sadzi saj

4.3.2009 10:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):

Jůůů, další, další

Ale helmiče máš fakt šejdrem

4.3.2009 10:21
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

No, kdyby mě nevyfotila, tak to ani nevím ,,,
Ale pravda, že jsem měla v gumičce i ofinu, tak se to tam možná tlačilo a helma mi šla šejdrem - jinak fakt nevím

4.3.2009 10:25
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
No, kdyby mě nevyfotila, tak to ani nevím ,,,
Ale pravda, že jsem měla v gumičce i ofinu, tak se to tam možná tlačilo a helma mi šla šejdrem - jinak fakt nevím

A poslední - raději

sadzi saj

4.3.2009 10:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
A poslední - raději

Ale sluší Vám to spolu

4.3.2009 10:33
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ale sluší Vám to spolu

Jééé, děkuji ,,,
Pak jel vlak a hurá cvalem domů
Tak chvíli hala a pak to bylo OK

sadzi saj

4.3.2009 10:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Jééé, děkuji ,,,
Pak jel vlak a hurá cvalem domů
Tak chvíli hala a pak to bylo OK

Ale koukám, taky jí občas solidně hrabe

4.3.2009 10:38
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ale koukám, taky jí občas solidně hrabe

Tak tak ,,,
Asi jako občas každému

sadzi saj

4.3.2009 11:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak tak ,,,
Asi jako občas každému

A co s ní letos plánujou?? Už se blíží sezona

4.3.2009 11:19
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):

Ta poslední hlavinka Elí je rozkošná!!!!

Já jsem hodila Usu k Čipovi a vyčesala skoro celého Fabbyho z kožichu..začínají děsně línat, hlavně podsada jim jde dolů. Darés je jak koule. Fabby jde příští víkend na výstavu, tak jsem zvládla bohy, hřbet a zadek s ocasem a zítra udělám zbytek.

A jdu malovat do postele...

4.3.2009 14:02
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):

Jo, tak to je zatím asi ve hvězdách ,,,

sadzi saj

4.3.2009 14:11
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Jo, tak to je zatím asi ve hvězdách ,,,

Lucky děkujeme

Jé do postele bych zalezla taky, je mi nějak šloufel

4.3.2009 14:19
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Lucky děkujeme

Jé do postele bych zalezla taky, je mi nějak šloufel

Tady kráásně svítí sluníčko, Usa se fláká u Čipa a já ležím v posteli a maluji a už mi to leze na nervy....
Tak nevím jak zvládnu všechny ty věci pak na výstavu..jako trefí mě šlak

4.3.2009 14:32
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tady kráásně svítí sluníčko, Usa se fláká u Čipa a já ležím v posteli a maluji a už mi to leze na nervy....
Tak nevím jak zvládnu všechny ty věci pak na výstavu..jako trefí mě šlak

Sluníčko ???
To nás lakuješ ????

sadzi saj

4.3.2009 14:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Sluníčko ???
To nás lakuješ ????

To jo, tady oblačno a po sluníčko ani vidu

4.3.2009 14:58
zviratkova

XXX.XXX.240.157

sadzi saj napsal(a):
To jo, tady oblačno a po sluníčko ani vidu

Super fotky Blaní

U nás není po sluníčku ani vidu, ani slechu, totál zataženo, mokro, šedivo.

4.3.2009 15:32
blanche

XXX.XXX.245.111

zviratkova napsal(a):
Super fotky Blaní

U nás není po sluníčku ani vidu, ani slechu, totál zataženo, mokro, šedivo.

Jéééé, kuju
Tak tak ,,, tady je taky pěkně hnusně

4.3.2009 15:39
proxima

XXX.XXX.104.193

blanche napsal(a):

Ahojky Lucy,kde budeš mít výstavku a kdy??
Já bych se přišla podívat!Něco nám nafoť-jsem už zvědavá!

4.3.2009 20:19
naftalinka

XXX.XXX.48.26

proxima napsal(a):
Ahojky Lucy,kde budeš mít výstavku a kdy??
Já bych se přišla podívat!Něco nám nafoť-jsem už zvědavá!

Čau, já vás zdravím, dneska jsem dorazila večer dom, tak píšu, jinak no už jsme se začali učit a jsem na to zvědavá. O víkendu se zase ozvu to tu budu. Budu mít volnej a klidnej víkend, žádná škola, služba apod. a máma bude pryč

4.3.2009 20:21
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Čau, já vás zdravím, dneska jsem dorazila večer dom, tak píšu, jinak no už jsme se začali učit a jsem na to zvědavá. O víkendu se zase ozvu to tu budu. Budu mít volnej a klidnej víkend, žádná škola, služba apod. a máma bude pryč

Evi..mělo by to být v Kyjově někde kolem půlky dubna

sadzi saj

5.3.2009 08:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Evi..mělo by to být v Kyjově někde kolem půlky dubna

Dobré ranko,

koukám nikde nikdo. Dneska krásný den, vykukuje tu na mě sluníčko, škoda, že se to má zkazit a má pršet

5.3.2009 10:17
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Ahuj,

já jsem tu taky ,,,
NO, ráno se vůbec nechtělo ,,,
Ale jak je světlo, tak se na tom kole už jede taky lépe
JJ, tady taky vykukovalo, ale pěkně se i rozfoukal vítr

sadzi saj

5.3.2009 10:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahuj,

já jsem tu taky ,,,
NO, ráno se vůbec nechtělo ,,,
Ale jak je světlo, tak se na tom kole už jede taky lépe
JJ, tady taky vykukovalo, ale pěkně se i rozfoukal vítr

Ahojky,

jo jo, taky taky fučí, tu koukám, jak se mi to před okny hýbe strom, ale sluníčko už je v čoudu.

Já se dneska dobře vyspala, po sto letech, asi únava a nevolnost dělají své

5.3.2009 10:22
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Ahojky,

jo jo, taky taky fučí, tu koukám, jak se mi to před okny hýbe strom, ale sluníčko už je v čoudu.

Já se dneska dobře vyspala, po sto letech, asi únava a nevolnost dělají své

Já jsem dneska spala taky jak méďa béďa ,,, a to jsem šla spát už kolem 10h a ráno se mi stejně nechtělo !!!!

sadzi saj

5.3.2009 10:32
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Já jsem dneska spala taky jak méďa béďa ,,, a to jsem šla spát už kolem 10h a ráno se mi stejně nechtělo !!!!

No já šla už po 9 hod. , domů jsem dorazila kolem půl osmý, nakrmila a oblítala zvířectvo, hodila sprchu a šla chrupčit.

5.3.2009 10:33
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No já šla už po 9 hod. , domů jsem dorazila kolem půl osmý, nakrmila a oblítala zvířectvo, hodila sprchu a šla chrupčit.

5.3.2009 10:35
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Holky..prší u vás? Tady je to dnes nějaké divné. Jdu vyfoukat holčí a hodím ji ke koním, ale doufám, že nezmokne

5.3.2009 10:39
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Holky..prší u vás? Tady je to dnes nějaké divné. Jdu vyfoukat holčí a hodím ji ke koním, ale doufám, že nezmokne

No, ráno svítilo sluníčko ,,,
Teď fučí a je dost zataženo ,,,
Kéž by se to alespoň rozfoukalo ???

5.3.2009 10:46
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, ráno svítilo sluníčko ,,,
Teď fučí a je dost zataženo ,,,
Kéž by se to alespoň rozfoukalo ???

jůůůů! žlutáá!!!
Já už chci taky jaroo!!!

5.3.2009 10:48
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
jůůůů! žlutáá!!!
Já už chci taky jaroo!!!

No, to mi říkej ,,,
Jen nevím, koho budu fotit ,,,
Modelku už nemám ,,,
To se mají koně v JO na co těšit ,,,
To bude ale spolupráce

5.3.2009 11:02
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, to mi říkej ,,,
Jen nevím, koho budu fotit ,,,
Modelku už nemám ,,,
To se mají koně v JO na co těšit ,,,
To bude ale spolupráce

No jo..všichni budou nafocení kráásně, co?

No nic..já letím..vyfoukám Use kožich, psy vezmu taky aby se pročistili a zajedeme ke koním ...pá

chtěla jsem juknout na Betty ..prý sotva leze, jen leží..chudák malá.

5.3.2009 11:03
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No jo..všichni budou nafocení kráásně, co?

No nic..já letím..vyfoukám Use kožich, psy vezmu taky aby se pročistili a zajedeme ke koním ...pá

chtěla jsem juknout na Betty ..prý sotva leze, jen leží..chudák malá.

takhle běhala ...

sadzi saj

5.3.2009 11:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
takhle běhala ...

Chudinka

Taky zatím fičí, ale neprší, tak uvidíme, já obdržela stravenky, tak letím nakoupit

5.3.2009 11:16
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Chudinka

Taky zatím fičí, ale neprší, tak uvidíme, já obdržela stravenky, tak letím nakoupit

Tak to já musím ještě počkat ,,,
Ale obídek bude

Stravenky jsem měla já včera

5.3.2009 11:57
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to já musím ještě počkat ,,,
Ale obídek bude

Stravenky jsem měla já včera

Tady to vypadá divně, poslala jsem SMS Kristýně, jestli nechce vyjet s Čipem..že bychom se projeli, ale do večera ji na pastviu asi nedám. Tady tomu visí nohy, pan Dvořák bude mít beztak koně zavřené. Cestou se tam stavíme juknout kdyžtak.
Usu jsem vyfoukala..to bylo bordelu, prachu a chlupů!!!!! A je sice šistá, ale ta srst už je zažlutlá a padá to z ní děsně
Aspoň bude brzny nahatá

sadzi saj

5.3.2009 12:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tady to vypadá divně, poslala jsem SMS Kristýně, jestli nechce vyjet s Čipem..že bychom se projeli, ale do večera ji na pastviu asi nedám. Tady tomu visí nohy, pan Dvořák bude mít beztak koně zavřené. Cestou se tam stavíme juknout kdyžtak.
Usu jsem vyfoukala..to bylo bordelu, prachu a chlupů!!!!! A je sice šistá, ale ta srst už je zažlutlá a padá to z ní děsně
Aspoň bude brzny nahatá

Jo jo, z té strany od Vás ze Slovenska už se žene déšť

Já už dorazila z města. Tak nakonec to vyhrála suchá houska a šunka, radši, ale měli šopáček, ňam ňam, ale po tom bych se pos.... tuplem

5.3.2009 12:47
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jo jo, z té strany od Vás ze Slovenska už se žene déšť

Já už dorazila z města. Tak nakonec to vyhrála suchá houska a šunka, radši, ale měli šopáček, ňam ňam, ale po tom bych se pos.... tuplem

no.-.jedeme o půl 3, tak doufám, že nezmokneme

sadzi saj

5.3.2009 12:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no.-.jedeme o půl 3, tak doufám, že nezmokneme

No snad ne, zatím to vypadá s oblačností takto : http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/

My jsme chtěli se spolujezdkyní na jízdárnu a právě se bojíme, aby nezačlo lejt

5.3.2009 13:04
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
No snad ne, zatím to vypadá s oblačností takto : http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/

My jsme chtěli se spolujezdkyní na jízdárnu a právě se bojíme, aby nezačlo lejt

No..tady je celek tma.....já nevím nevím nevím .
Jdu se juknout ještě ven...počešu na chvíli nějakého psa...strašně línají podsadu, je je nyní třeba česat a česat, než se to z nich dostane. Jako přes rok s nimi tolik práce není, ale vždycky je nejhorší jednou za rok vyčesání zimního kožichu .
Navíc jsou pořád venku, takže oba mají kožichy tak na dva psy a teď to z nich dostat je záhul

5.3.2009 13:04
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No..tady je celek tma.....já nevím nevím nevím .
Jdu se juknout ještě ven...počešu na chvíli nějakého psa...strašně línají podsadu, je je nyní třeba česat a česat, než se to z nich dostane. Jako přes rok s nimi tolik práce není, ale vždycky je nejhorší jednou za rok vyčesání zimního kožichu .
Navíc jsou pořád venku, takže oba mají kožichy tak na dva psy a teď to z nich dostat je záhul

oba chodili pořád jak zasněžené koule

sadzi saj

5.3.2009 13:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
oba chodili pořád jak zasněžené koule

Ježiš, jak jsou od sněhu, to je hustý

5.3.2009 13:59
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

NO, hafani mají dobrý zasněžený kožich - se nedivím, že to ani netaje
Tady už tak nějak nijak ,,,
Zataženo, ale zatím neprší ,,,

5.3.2009 14:07
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO, hafani mají dobrý zasněžený kožich - se nedivím, že to ani netaje
Tady už tak nějak nijak ,,,
Zataženo, ale zatím neprší ,,,

Jo to v tom sněhu neí nic moc..někdy byli jako sněhová hromada, ani nebyli vidět, chrápali, zasněžili a pak se zvedne hromada sněhu.

Tak jsem Fabbymu vyčesala bříško , jednu přední nohu a půl krku s hlavou. Samozřejmě, že moje drahá holčí sebou bechla a špa chrápat..venku hnus a já ji před tím vyfoukala, aby byla čistá a ona sebou hned práskne a chrápe.

No a sem tam tady kápne, ale já jdu sedlat a jedeme ven ..o půl 3 mám být u Čipa

Tak zatím pá

sadzi saj

5.3.2009 14:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Jo to v tom sněhu neí nic moc..někdy byli jako sněhová hromada, ani nebyli vidět, chrápali, zasněžili a pak se zvedne hromada sněhu.

Tak jsem Fabbymu vyčesala bříško , jednu přední nohu a půl krku s hlavou. Samozřejmě, že moje drahá holčí sebou bechla a špa chrápat..venku hnus a já ji před tím vyfoukala, aby byla čistá a ona sebou hned práskne a chrápe.

No a sem tam tady kápne, ale já jdu sedlat a jedeme ven ..o půl 3 mám být u Čipa

Tak zatím pá

Tak pa pa, snad to stihnete, spolujezdkyně taky za chvíli razí, tak snad to stihne a nezmokne

Aspoň, že už je zítra pátek, už mě to tu neba

5.3.2009 14:24
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak pa pa, snad to stihnete, spolujezdkyně taky za chvíli razí, tak snad to stihne a nezmokne

Aspoň, že už je zítra pátek, už mě to tu neba

Zítra volno

sadzi saj

5.3.2009 14:34
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Zítra volno

Hele, moc neprovokuj jo

5.3.2009 16:22
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Hele, moc neprovokuj jo

No, ale bude určo hnusně, tak žádná sláva

5.3.2009 19:18
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

No, ale bude určo hnusně, tak žádná sláva

Tak my měli super vyjížďku, Usa byla moc hodná a šikovná, Čipo cestou několikrát Kristýně dost vyhazoval, někdy dělá pěkné kraviny, ale ona to dobře usedí, je malý, takže v pohodě.
Cestou jsme jely kolem jízrádny v Bašce, kde mají frísanku, tak jsem cvakla mobilem...

5.3.2009 19:18
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Tak my měli super vyjížďku, Usa byla moc hodná a šikovná, Čipo cestou několikrát Kristýně dost vyhazoval, někdy dělá pěkné kraviny, ale ona to dobře usedí, je malý, takže v pohodě.
Cestou jsme jely kolem jízrádny v Bašce, kde mají frísanku, tak jsem cvakla mobilem...

5.3.2009 19:20
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

a vyjížďka byla fakt super!

5.3.2009 19:44
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
a vyjížďka byla fakt super!

Usa zase dělala hysterické scény, když jsme museli padlý strom objet před pooorané pole.....no to je hysterka!
Jak viděla, že má skočit do oranice rozbředlé ještě se zbytky sněhu, metrový sráz nahoru a pod ním zurčela voda z kopců. Se zdálo, že si nohy vykloubí, aby nahoru nemusela, nakonec jsem na ni fakt bafla, tak sklapla a vylezla teda do toho pole a tam se propadla v té oranici a bahně skoro po kolena...no Usa mrtvici, to je něco na ni! Bojím bojím o nožičky, bláto, no fuj! Dokonce měla úmysly, že by to vzala třeba i tryskem přes celé pole..skočila dva skoky hystericky a pak zjistila, že by to byl fakt blbý nápad a vrátila se ke kmenu a objeli jsme ho. Čipo za ní byl taky na prášky, ale ta moje koza je fakt případ. Jak se začne propadat do nějakého bláta..fuuuj!
Pak jsme najeli na dloouhatánský svah a vycválávali ho nahoru. Už tam sníh skoro nebyl, jen mokro, cválali jsme nahoru, koním se v půlce teda už moc nechtělo, Usa ne že by neměla síly, ale všude fujík, mokro, blééé..tak jsem ji zase pobídla, naskočila několik metrů cválala a zase vypleštěná čučela na ty louže a bláto. A pak jsme normálně cválali s Kristýnou vedle sebe a ta moje koza bílá šla cvalem a byl jeden asi metrový pruh sněhu..asi mezera na dva cvalové a další pruh asi metr. Nevím co si myslela, že pod tím sněhem je, ale ta koza to normálně skákala jak na pardubické! Prostě jsem jela jak na dostihákovi..cváláme a hups, cval a hups..no prostě blázen! Ona skáče přes sníh!

Takže fakt super..Kristýna koukala, najednou vedle ní já na Use ve vzduchu.
Domů šli koně v pohodě, yla to krásná vyjížďka..až na to mokro a bláto a místy ácvaty mojeho šíleného araba, který si nerad špiní nožičky

sadzi saj

6.3.2009 08:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Usa zase dělala hysterické scény, když jsme museli padlý strom objet před pooorané pole.....no to je hysterka!
Jak viděla, že má skočit do oranice rozbředlé ještě se zbytky sněhu, metrový sráz nahoru a pod ním zurčela voda z kopců. Se zdálo, že si nohy vykloubí, aby nahoru nemusela, nakonec jsem na ni fakt bafla, tak sklapla a vylezla teda do toho pole a tam se propadla v té oranici a bahně skoro po kolena...no Usa mrtvici, to je něco na ni! Bojím bojím o nožičky, bláto, no fuj! Dokonce měla úmysly, že by to vzala třeba i tryskem přes celé pole..skočila dva skoky hystericky a pak zjistila, že by to byl fakt blbý nápad a vrátila se ke kmenu a objeli jsme ho. Čipo za ní byl taky na prášky, ale ta moje koza je fakt případ. Jak se začne propadat do nějakého bláta..fuuuj!
Pak jsme najeli na dloouhatánský svah a vycválávali ho nahoru. Už tam sníh skoro nebyl, jen mokro, cválali jsme nahoru, koním se v půlce teda už moc nechtělo, Usa ne že by neměla síly, ale všude fujík, mokro, blééé..tak jsem ji zase pobídla, naskočila několik metrů cválala a zase vypleštěná čučela na ty louže a bláto. A pak jsme normálně cválali s Kristýnou vedle sebe a ta moje koza bílá šla cvalem a byl jeden asi metrový pruh sněhu..asi mezera na dva cvalové a další pruh asi metr. Nevím co si myslela, že pod tím sněhem je, ale ta koza to normálně skákala jak na pardubické! Prostě jsem jela jak na dostihákovi..cváláme a hups, cval a hups..no prostě blázen! Ona skáče přes sníh!

Takže fakt super..Kristýna koukala, najednou vedle ní já na Use ve vzduchu.
Domů šli koně v pohodě, yla to krásná vyjížďka..až na to mokro a bláto a místy ácvaty mojeho šíleného araba, který si nerad špiní nožičky

Bré ranko,

no dobré, mám mizernou náladu, takže hezký pátek a ať Vám to uteče a snad na nás vykoukne i sluníčko přes víkend

6.3.2009 09:04
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Bré ranko,

no dobré, mám mizernou náladu, takže hezký pátek a ať Vám to uteče a snad na nás vykoukne i sluníčko přes víkend

ahoj!
Tady je hnusně, mlha, tma..no nevím nevím..jestli dnes nesprchne

sadzi saj

6.3.2009 09:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
ahoj!
Tady je hnusně, mlha, tma..no nevím nevím..jestli dnes nesprchne

Jo tady je taky hnusně, v noci pěkně lilo, ale teď je bez deště, ale ráno jsem měla radost, že už před 8 hod. byli konury venku a baštili seno, tak aspoň něco pozitivního

6.3.2009 09:32
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Jo tady je taky hnusně, v noci pěkně lilo, ale teď je bez deště, ale ráno jsem měla radost, že už před 8 hod. byli konury venku a baštili seno, tak aspoň něco pozitivního

Já dneska chtěla dát Usu ke koním, ale nevím vůbec jak to bude. Jestli si dnes přijede ten chlápek pro Athose, nebo jak to bude...jestli ho Dvořák teda fakt prodá, nebo ještě počká..on sám neví..asi mu zavolám.

6.3.2009 09:35
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Já dneska chtěla dát Usu ke koním, ale nevím vůbec jak to bude. Jestli si dnes přijede ten chlápek pro Athose, nebo jak to bude...jestli ho Dvořák teda fakt prodá, nebo ještě počká..on sám neví..asi mu zavolám.

Tak jsem volala a zrovna Atíka nakládají a odvážejí ..ach jo..tak už jede pápá .
Betty tam zůstane sama, já tam dovedu Usu..vezmu jednoho psa a Usu a zajdeme tam

sadzi saj

6.3.2009 09:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tak jsem volala a zrovna Atíka nakládají a odvážejí ..ach jo..tak už jede pápá .
Betty tam zůstane sama, já tam dovedu Usu..vezmu jednoho psa a Usu a zajdeme tam

Tak to je hustý, takže ho fakt prodal, no snad se bude mít aspoň dobře , ale chudák Bettyna, když tam zůstane sama

6.3.2009 09:38
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak to je hustý, takže ho fakt prodal, no snad se bude mít aspoň dobře , ale chudák Bettyna, když tam zůstane sama

jjj...úplně sama..ta se posere, je závislák na koních, šílí jak koně zajdou za roh a teď bude sama totálně a ještě nemohoucí a nemůže ani chodit...fakt úžasné...
No nic.jdu fakt vypucovat tui Usu a zajdu tam, ať Betty není sama. Bude nyní vystresovaná

6.3.2009 09:41
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
jjj...úplně sama..ta se posere, je závislák na koních, šílí jak koně zajdou za roh a teď bude sama totálně a ještě nemohoucí a nemůže ani chodit...fakt úžasné...
No nic.jdu fakt vypucovat tui Usu a zajdu tam, ať Betty není sama. Bude nyní vystresovaná

tak takhle už se pást nebudou

sadzi saj

6.3.2009 12:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
tak takhle už se pást nebudou

Chudinka a kdo toho Athose teda koupil a za kolik nevíš??

6.3.2009 13:06
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Chudinka a kdo toho Athose teda koupil a za kolik nevíš??

Athosek šel k novému majiteli. Prý je to nějaký pán, co měl chlaďase do lesa, ale snad po nějakém zranění už koně nemá a netahá s nimi. Přijel prý s nějakou holčinou, co snad prý na něm bude jezdit. Jsou na samotě, bude jen sám kůň, ale mají 5 hektarů pastvin a krávy, tak prý s kravičkami bude. No..snad se bude mít dobře...
Prý za 15 tisíc....

Přidejte reakci

Přidat smajlík