monikami
napsal(a):
Jani a co ta tvoje holka?Ještě pořád nic?Už hlídáš?
No je to naspadnutí zatím moc nehlídám, vemínko je ráno nalitý a po procházce splasklý a zatím mlíko není, takže uvidíme... Dnes už 2x odpoledne ležela, což nedělá, tak jsem se i trochu lekla. Dnešní foto bříška...
janavar
napsal(a):
Taky gratuluji, a honem honem fotečky, ať můžem závidět...
Mony: Však pak přijedeš mrknout i s Hankou ne?
Snad se to podaří bez problémů...
Urco přijedem mrknout,přece si to nenecháme ujít,být mezi prvními gratulanty.Určitě to bude všechno dobrý,uvidíš.TAK KDE JSOU TY FOTEČKY TOHO PRVNÍHO HŘÍBKA?
koki
napsal(a):
Tak mi dnes v noci kobča zmetala v 9 měsící dvojčata po Aristovi.
Sakra chybí mi to plačíci smailík... Ach jo
Ivčo, to je mi moc líto. Jak se nenajde to jedno z dvojčat a nezamáčkne, skoro pokaždé to končí špatně. Tak doufám, že druhá kobča to vynahradí zdravým miminkem.
kikuska
napsal(a):
Ivčo, to je mi moc líto. Jak se nenajde to jedno z dvojčat a nezamáčkne, skoro pokaždé to končí špatně. Tak doufám, že druhá kobča to vynahradí zdravým miminkem.
Tak to je mi moc líto... Fakt hrůza, člověk se těší takovou dobu a nakonec tohle...
Příště to určo vyjde...Držím pěsti
kikuska
napsal(a):
Ahoj Kiki. jj já vím, prostě nebyly vidět ani na jednom vyšetření a to jich měla několik Jinak by se to řešilo okamžitě. Ve středu dojede Lucka jí vyšetřit a uvidíme jestli připustím.. Ach joo. Jak psal příspěvek podemnou, člověk se těší a ....
koki
napsal(a):
Ahoj Kiki. jj já vím, prostě nebyly vidět ani na jednom vyšetření a to jich měla několik Jinak by se to řešilo okamžitě. Ve středu dojede Lucka jí vyšetřit a uvidíme jestli připustím.. Ach joo. Jak psal příspěvek podemnou, člověk se těší a ....
hlásím že předevčírem se narodilo další (v pořadí druhé) hříbátko po Aristovi - rezavá kobylka
monikami
napsal(a):
Jani tak to dneska určo už bude.Když to čekala Lada,tak říkali od kapek do tří dnů,nám to tak přesně vyšlo,tak držím pěsti, štěstí.
Mony kéž bys měla pravdu!! Už přenáší 11 dní a jsem z toho taková špatná, unavená...
Mám sice kameru, takže celkem pohoda, ale i tak. Kapičky má od soboty od rána a dnes odpoledne jak se otočila v boxe, tak z obou struků jí stříklo mlíko. Vzala jsem ji ven, proběhala jsem ji, tak uvidíme....Vemínko už ji nesplaskává, ani struky, má je krásně měkoučký, naducaný a jak jsem dnes přišla, tak se jí vyrýsovala i žíla přímo na vemínku, tak snad už to "trápení" skončí.
janavar
napsal(a):
Mony kéž bys měla pravdu!! Už přenáší 11 dní a jsem z toho taková špatná, unavená...
Mám sice kameru, takže celkem pohoda, ale i tak. Kapičky má od soboty od rána a dnes odpoledne jak se otočila v boxe, tak z obou struků jí stříklo mlíko. Vzala jsem ji ven, proběhala jsem ji, tak uvidíme....Vemínko už ji nesplaskává, ani struky, má je krásně měkoučký, naducaný a jak jsem dnes přišla, tak se jí vyrýsovala i žíla přímo na vemínku, tak snad už to "trápení" skončí.
učitě už to dneska bude.A s tou kamerou ti to určitě ani neuteče.Mi doma hlídali,v noci co hodinu,až hodinu a půl,a stejně nám to o fous uteklo. Určitě to bude jak má být,v pohodě.Ráno budu čekat,co to bude.Tak se drž a myslím na vás.
monikami
napsal(a):
učitě už to dneska bude.A s tou kamerou ti to určitě ani neuteče.Mi doma hlídali,v noci co hodinu,až hodinu a půl,a stejně nám to o fous uteklo. Určitě to bude jak má být,v pohodě.Ráno budu čekat,co to bude.Tak se drž a myslím na vás.
Mony, samozřejmě ani dnes nic , už se tomu směju, každej večer si říkám, tak Dnes to už musí být....a nic. Každopádně každým dnem jsme k tomu blíž
haisovad
napsal(a):
Držím pěsti!!! Ať to zvládnete...
já už jsem také napnutá jak to dneska bude...
Holky to je tak napínavý! Už se těším na ranní zprávyMě to čeká za 2 měsíce..
monikami
napsal(a):
To teda fakt je.Tak doufám,že to tady bude ráno pěkně z čerstva napsaný,to by bylo,aby to do rána nebylo.nejlépe i s fotečkou drobka
No holky nevím, jestli se dočkáte... Je úplně v klidu. Pořádně napapala břicho a teď vydatně odpočívá .
Samozřejmě kdyby něco, máte ráno info i s fotkama
monikami
napsal(a):
To snad není ani pravda.
Gitka taky hérečka...
Dýchala tááák z hluboka, ani tolik nefutrovala, stála..ocas ve vzduchu. Pak se hlasitě protahovala, asi jí chytaj záda ale to se ani nedivim, když má takovej břichanec.
Furt chodila, otáčela se, drbala se na břiše a prd...no jsem zvědavá jak dneska...
Holky, to je nekonečné
haisovad
napsal(a):
Gitka taky hérečka...
Dýchala tááák z hluboka, ani tolik nefutrovala, stála..ocas ve vzduchu. Pak se hlasitě protahovala, asi jí chytaj záda ale to se ani nedivim, když má takovej břichanec.
Furt chodila, otáčela se, drbala se na břiše a prd...no jsem zvědavá jak dneska...
Holky, to je nekonečné
Teda holky to je napínavý jako detektivka každej den čekám že už a vy pořád nicTak se držte do vnitř může ven musí
monikami
napsal(a):
No teda holky,tak už těm svým kobčím nějak domluvte.Dneska v noci by to šlo.
Nevěřím tomu, že to dnes už bude. Nažrala se a teď odpočívá. Je fakt, že tak kolem 6 odpoledne furt učůravala a byla taková smutná. Každou chvilku pár kapek, pak jsem naservírovala večeři a bylo po učůrávání a smutnění
janavar
napsal(a):
Nevěřím tomu, že to dnes už bude. Nažrala se a teď odpočívá. Je fakt, že tak kolem 6 odpoledne furt učůravala a byla taková smutná. Každou chvilku pár kapek, pak jsem naservírovala večeři a bylo po učůrávání a smutnění
Jani,
držím pěstě...já jdu za chvíli zalehnout do sena a také čumět jak se závodně žere a kadí...
holky, kéž by dneska, už to holka pěkně prodlužuje...
gituna
napsal(a):
Tak další bezesná noc před vámi, že by už konečně? Danny, jak dlouho už přetahuje a co vlastně čekáte, opět LP?
Mno úplně první termín byl myslím19.3. mno a jelikož je Gitka jedna z těch, co rodí zavčasu tak doufáme v kobylku...teda zavčasu se vždycky vyloupnul hřebeček...tak že by znamení?
A jojo, opět Le Partron...je to jeden z favoritů, i Vondrouš říkal, že je to jeden z mála, kteří se na takové kobyly hodí jako nočník na prdel...
No nic, jedu nach stáj
haisovad
napsal(a):
Mno úplně první termín byl myslím19.3. mno a jelikož je Gitka jedna z těch, co rodí zavčasu tak doufáme v kobylku...teda zavčasu se vždycky vyloupnul hřebeček...tak že by znamení?
A jojo, opět Le Partron...je to jeden z favoritů, i Vondrouš říkal, že je to jeden z mála, kteří se na takové kobyly hodí jako nočník na prdel...
No nic, jedu nach stáj
Ahojte všichni .
Tak oznamuji celému světu, že už jsem TU!!!
Ve 23.20 se narodila krásná velká kobylka po Aristo Z !
Maminka začala potit ve 22:00 a 23:10 odtekla plodová voda. To už jsem od kamery utíkala do stáje a byla venku jedna nožička po karp. Druhá byla "zaseklá" o vrchní část pochvy u konečníku. Tak jsem ji jemně vytáhla, ještě zkontrolovala jestli leze také nosík a čekala. Maminka tlačila jak o život, ale žádný výsledek, takže jsem dala za kloubky provázky a pomohla jí. Musím říct, že je obrovská a troufám si říct, že je dobře, že jsme tam byli.... Malá navíc byla pořád spojená šňůrou, tak jsem počkala až dopulsuje krev a pak volala pro radu vetovi. Queridka byla moc vyčerpaná a až stoupla tak padala na zadní nohy, málem několikrát upadla, nedokázala je ovládat. Placent vylezla okamžitě po stoupnutí. "Malinké" jsme pomohli se napít a teď už odpočívají. Já vařím ještě lněné semínko a půjdu dát novopečené mamince teplý nápoj...
Nečekala jsem, že po 14 dnech přenášení to bude kobylka!!!
Je to nádherný zážitek a za ty probdělé noci to stojí!!!
janavar
napsal(a):
Ahojte všichni .
Tak oznamuji celému světu, že už jsem TU!!!
Ve 23.20 se narodila krásná velká kobylka po Aristo Z !
Maminka začala potit ve 22:00 a 23:10 odtekla plodová voda. To už jsem od kamery utíkala do stáje a byla venku jedna nožička po karp. Druhá byla "zaseklá" o vrchní část pochvy u konečníku. Tak jsem ji jemně vytáhla, ještě zkontrolovala jestli leze také nosík a čekala. Maminka tlačila jak o život, ale žádný výsledek, takže jsem dala za kloubky provázky a pomohla jí. Musím říct, že je obrovská a troufám si říct, že je dobře, že jsme tam byli.... Malá navíc byla pořád spojená šňůrou, tak jsem počkala až dopulsuje krev a pak volala pro radu vetovi. Queridka byla moc vyčerpaná a až stoupla tak padala na zadní nohy, málem několikrát upadla, nedokázala je ovládat. Placent vylezla okamžitě po stoupnutí. "Malinké" jsme pomohli se napít a teď už odpočívají. Já vařím ještě lněné semínko a půjdu dát novopečené mamince teplý nápoj...
Nečekala jsem, že po 14 dnech přenášení to bude kobylka!!!
Je to nádherný zážitek a za ty probdělé noci to stojí!!!
janavar
napsal(a):
Tak se pochlubte, máte už někdo hříbátko?
Jestli víte o hříbátku po Aristo Z dejte sem jeho foto, my čekáme cca za 3 týdny
jee, tak jste se konečně dočkali..:)Vyloženě aprílová zálažitost, že?:))
tož gratulace obrovská, a kor ještě kobylka..navíc vypadá jako pěkný kusanec, jsem ráda, že jsou obě i s mamčou v pořádku...
Tak malému přeju hlavně to zdraví a ostatní by mělo přijít samo:))
kukinatost
napsal(a):
jee, tak jste se konečně dočkali..:)Vyloženě aprílová zálažitost, že?:))
tož gratulace obrovská, a kor ještě kobylka..navíc vypadá jako pěkný kusanec, jsem ráda, že jsou obě i s mamčou v pořádku...
Tak malému přeju hlavně to zdraví a ostatní by mělo přijít samo:))
Jůůů kobylka je krásná, gratuluji!
monikami
napsal(a):
Jani moooc gratuluju,je fakt moc krásná.Doufám,že se můžu taky přijet podívat
.Je fakt moc hezká.Hurá hurá hurá a zase je o jednoho cvrčka víc.
Teda, to je princerna, moc gratuluji a přeji ať jsou obě zdravé jako rybičky!!!
Jééé a rezavá...ale asi vybělí, že?
Jinak já už mám kruhy pod očima jak technař po týdením czechtecku...
Dneska jsem zaspala a do práce jsem dorazila na osm...
Gitka se spokojeně celou noc futrovala...a opět nic...
Ještě jednou gratuluji a posílej fotky jak se malé daří v její první dny života
haisovad
napsal(a):
Holky díky moc za podporu a přání .
Nevím, ale zdá se mi, že je fakt velká, má hrozně dlouhý nožky
Jinak je rezavá, ale bude šimla, už teď je prokvetlá.
Tak budu zásobovat fotkama...
haisovad
napsal(a):
Konečně!! Je nádherná, až mi málem ukápla slza, když jsem to četla
Tak Danny, ještě ty, bude to kobylka, to je jasný
janavar
napsal(a):
Holky díky moc za podporu a přání .
Nevím, ale zdá se mi, že je fakt velká, má hrozně dlouhý nožky
Jinak je rezavá, ale bude šimla, už teď je prokvetlá.
Tak budu zásobovat fotkama...
Je nádherná moc gratuluji jsem se celý den těšila k PC abych věděla jak jste dopadli.Tak hondě zdravíčka
gituna
napsal(a):
Konečně!! Je nádherná, až mi málem ukápla slza, když jsem to četla
Tak Danny, ještě ty, bude to kobylka, to je jasný
Tož hlásím, že jsem ve dvanáct v noci nevím jak vypla budik a chrápala až do rána doma. Tak ráno celá na nervy volám do Kloko...a Gitka? no nic...pochopitelně stále s pupkem a dožadovala se snídaně.
Tak zase dneska ...
haisovad
napsal(a):
Tož hlásím, že jsem ve dvanáct v noci nevím jak vypla budik a chrápala až do rána doma. Tak ráno celá na nervy volám do Kloko...a Gitka? no nic...pochopitelně stále s pupkem a dožadovala se snídaně.
Tak zase dneska ...
Tak hlásím že další Arisťátko je na světě Dnes dopoledne se nám narodila krásná veliká kobylka Argema Viktori
koki
napsal(a):
Tak hlásím že další Arisťátko je na světě Dnes dopoledne se nám narodila krásná veliká kobylka Argema Viktori
První úsměv
hanulinka

XXX.XXX.17.204
Po mnoha letech oteviram starou diskuzi
a ptam se...co z techto hribatek vyrostlo
jake maji povahy a zda a jak sportuji..
bylo by to docela zajimave, kdyz byly tak ostre sledovane porody, jak se konici maji dnes?