Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2009 16:52
ponyka

XXX.XXX.156.190

Nepronajmul by jste někdo koníka?Hodného,nejlépe i pro začátečníka,vyjíž´dky do přírody,jako kamaráda ke dvěma koníkům ? Na jaře ustájení 24/7 . Nejlépe Královehradecký kraj.Díky za odpovědi

4.3.2009 10:44
caleta

XXX.XXX.90.33

ponyka napsal(a):
Nepronajmul by jste někdo koníka?Hodného,nejlépe i pro začátečníka,vyjíž´dky do přírody,jako kamaráda ke dvěma koníkům ? Na jaře ustájení 24/7 . Nejlépe Královehradecký kraj.Díky za odpovědi

Ahoj,hele napiš mi na mobila dohodnem se skrz Barka..klidně ho mužeš v tejdnu jezdit.. aspon nebude jen stát a žrát.. písni mi žando!! Monika pokud teda chceš jezdit na Barkovi

6.4.2009 07:05
tango

XXX.XXX.165.56

ponyka napsal(a):

promiň že sem lezu, ale nabízím do pronájmu koníka, min na rok,ne jen na léto. valach 7 let, 160KVH, tmvý hnědák, vhodný i pod anglii(parkury) i western i rekreaci. Strašně hodný,100% zdravý.

6.4.2009 20:11
luda

XXX.XXX.100.4

tango napsal(a):
promiň že sem lezu, ale nabízím do pronájmu koníka, min na rok,ne jen na léto. valach 7 let, 160KVH, tmvý hnědák, vhodný i pod anglii(parkury) i western i rekreaci. Strašně hodný,100% zdravý.

Ahoj,ty lidí od Jíčina porád pronajímají tu strakatou poničku.

7.4.2009 09:21
ponyka

XXX.XXX.157.250

luda napsal(a):
Ahoj,ty lidí od Jíčina porád pronajímají tu strakatou poničku.

tango: A jaka by byla cena za pronajem? A jak se konik snáší s ostatními koňmi?
luda: Ahoji,oni ji pronajímají?Tu jak jsem nejdřiv chtela kupovat? To vubec nevim. Jak je vysoká?

7.4.2009 09:44
tango

XXX.XXX.165.36

ponyka napsal(a):
tango: A jaka by byla cena za pronajem? A jak se konik snáší s ostatními koňmi?
luda: Ahoji,oni ji pronajímají?Tu jak jsem nejdřiv chtela kupovat? To vubec nevim. Jak je vysoká?

cena je domluvě- nechci nikoho vydírat z kůže,pokud bude v dobrých podmínkách. Snáší se dobře, není konfliktní typ, raději odejde,než aby zvedl tu svoji těžkou prdelku a někoho pokopal. Je to na něm vidět,sem tam má ze zimy vykousnuté chlupy.

15.4.2009 10:37
jurinek

XXX.XXX.155.189

tango napsal(a):

Ahoj, prosím tě od kud že jsi? Už dlouho scháním koníka do pronájmu.Máš nějaké určité požadavky? Byl by vhodnej i pro pokročilé děti?Díky za odpověď

17.4.2009 20:15
tango

XXX.XXX.165.57

jurinek napsal(a):
Ahoj, prosím tě od kud že jsi? Už dlouho scháním koníka do pronájmu.Máš nějaké určité požadavky? Byl by vhodnej i pro pokročilé děti?Díky za odpověď

na jízdárně určitě. jsem ze zlína.

18.4.2009 13:48
chema

XXX.XXX.43.204

tango napsal(a):
na jízdárně určitě. jsem ze zlína.

Ahoj holky
Taky shanime Konika do pronajmu.Hlavne jako spolecnika k valaskovi ktery je tema nasema lumpatyma kobylama odstrkovan a je smutny ze je sam.Chteli jsme spise veciho ponyho na obcasne vozeni deti.Klidne ale vezmem i vetsiho kone.Smlouve se nebranime ani mozneho pozdejsiho odkoupeni.Chovame koniky 24/7 venku (v zime v noci v boxech) fotky jsou na strankach www.chema.estranky.cz jsme mala rodinna rekreacni staj v Trinci a myslim ze se u nas maji konici dobre.kdyby jste o necem vedeli budeme moc radi.diky

Přidejte reakci

Přidat smajlík