Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2009 15:24
lucajs

XXX.XXX.52.116

Zdravím. Tímto bych chtěla poprosti všechny z okolí Třinecka, Mostů u Jablunkova, ale takéostatních poblíž. Sháníme jakékoliv informace o kobyle Barunce. Je to tmavá hnědka (skoro černá). Má prošedivělou hlavu, zadní ke spěnkám bíle, a levá přední bílá na korunce. Kobyla je starší, takže pohublá, jdou vidět žebra, prdel střechovitá, není vubec osvalená. Povahově je šlebící. Kobyla byla odvezena od majitelka a ta odmítá říct kam, a je sní těžké spojení. Při prodeji od nás byla domluva o informování ze strany majitelky, nám. Prosím o jakoukoliv informaci která by vedla k nalezení Barči. Hodím zde i fotky, ale budou starší. Děkuji za případnou pomoc

7.3.2009 15:39
atlanta

XXX.XXX.164.155

lucajs napsal(a):
Zdravím. Tímto bych chtěla poprosti všechny z okolí Třinecka, Mostů u Jablunkova, ale takéostatních poblíž. Sháníme jakékoliv informace o kobyle Barunce. Je to tmavá hnědka (skoro černá). Má prošedivělou hlavu, zadní ke spěnkám bíle, a levá přední bílá na korunce. Kobyla je starší, takže pohublá, jdou vidět žebra, prdel střechovitá, není vubec osvalená. Povahově je šlebící. Kobyla byla odvezena od majitelka a ta odmítá říct kam, a je sní těžké spojení. Při prodeji od nás byla domluva o informování ze strany majitelky, nám. Prosím o jakoukoliv informaci která by vedla k nalezení Barči. Hodím zde i fotky, ale budou starší. Děkuji za případnou pomoc

Barča

8.3.2009 20:26
lucajs

XXX.XXX.52.116

atlanta napsal(a):
Barča

Děkuji za fotku. posouvám......

27.3.2009 18:15
atlanta

XXX.XXX.164.155

lucajs napsal(a):
Děkuji za fotku. posouvám......

Pořád je u Žanety, včera jsem jí viděla a pak ještě 2 poníky. Huculku prodali

27.3.2009 19:25
thesis

XXX.XXX.151.2

atlanta napsal(a):
Pořád je u Žanety, včera jsem jí viděla a pak ještě 2 poníky. Huculku prodali

A už tam není, už se má tisíckrát lépe u někoho komu není u prdele zda zvíře má co jíst a v jakém je stavu.

27.3.2009 20:23
pisilka

XXX.XXX.168.158

thesis napsal(a):
A už tam není, už se má tisíckrát lépe u někoho komu není u prdele zda zvíře má co jíst a v jakém je stavu.

Jestli vás zajímá kde je Lady tak jsem si ji koupila a teď je v Albrechticích.

27.3.2009 20:46
thesis

XXX.XXX.151.2

pisilka napsal(a):
Jestli vás zajímá kde je Lady tak jsem si ji koupila a teď je v Albrechticích.

To je super, je to moc krásná kobylka. Nevíte někdo jaké jsou ceny zbylých dvou poníků?

27.3.2009 21:28
lucajs

XXX.XXX.52.116

thesis napsal(a):
To je super, je to moc krásná kobylka. Nevíte někdo jaké jsou ceny zbylých dvou poníků?

Cena zbylých koní se myslím pohybuje okolo 8-10tis, někde to bylo na inzerci. A myslím taky jako Thesis že se má Barča dobře

28.3.2009 09:04
pisilka

XXX.XXX.168.158

thesis napsal(a):

Můžete mi napsat jaká je Lady ,ještě jí moc neznám zatím bývá s koňmi v ohradě a čekám až mi dojede kovář,protože kopyta jí nechala strašně přerůst má je hrozné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík