Westernové plemena a jezdci - kochači 41

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2009 11:57
bospor

XXX.XXX.193.16

tak co? pokračujeme

13.3.2009 11:58
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

No jasněěě,jedééém,koža,do toho!!!!

13.3.2009 12:03
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

jaruško má to strakatý kůzle rohy?

jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Hihi,Lucí,to je dobrý s tou ohlávkou.
Dneska je přííšernej vichr,taky to u vás všude tak fučí?

jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Hihi,Lucí,to je dobrý s tou ohlávkou.
Dneska je přííšernej vichr,taky to u vás všude tak fučí?

Jojo,Ivčí,má,proč,co to znamená?

13.3.2009 12:09
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,Ivčí,má,proč,co to znamená?

Asi bude mít stejný parohy,jako má máma.

13.3.2009 12:13
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

tak holky, to je krizovka, rýma je tak drsná, že neslyším na ucho a už ani nevím, jak co chutná...jsem měla rizoto a zážitek žádný..:))
musím zajet kámošovi koupit flašku, v sobotu jdu an mega akci narozek, doufám,ž e budu schopna a dneska budu radši jak stará papučářka doma:))

13.3.2009 13:06
canis lupus

XXX.XXX.15.94

kukinatost napsal(a):
tak holky, to je krizovka, rýma je tak drsná, že neslyším na ucho a už ani nevím, jak co chutná...jsem měla rizoto a zážitek žádný..:))
musím zajet kámošovi koupit flašku, v sobotu jdu an mega akci narozek, doufám,ž e budu schopna a dneska budu radši jak stará papučářka doma:))

Ahoj,
tak včera jsem měla Toosii na lonži a čumí jako na všecko, jen ne na mě... Musí obklusat tak 10 kol, než na mě natočí aspoň ucho. To jsem teda zvědavá, kdy to bude na sedlo. Jako plnokrevník nevypadá, je neosvalená, ale zadek má pořádný. Plnokrevnici tu máme taky, tři roky na ní nikdo neseděl ale na lonži byla parádní... Vůbec nepotřebuji lonžovací bič. A měla jsem jednu oddílovou slečnu na jízdárně, no myslela jsem, že ji odnesu v zubech. Jezdí minimálně 3 roky a trvalo jí půl hodiny, než udělala kruh v klusu s naší nejochotnější provozačkou. Já už je snad nebudu nic učit, to je děs. Byla tam ještě osmiletá členka, ta by to zvládla hned- měla nejlínějšího koně a taky to udělala. A večer mě vytočila plnokrevnice, šla jsem je zavřít na žrádlo a ona mě nechala přijít na tři metry a pak zdrhla cvalem nebo klusem ještě se Sofií-A1/2. Honila jsem je tam půl hodiny, byla jsem na ně vzteklá a sprostá... Pak jsem zavřela Ervína a Toosii a prděla na ně. No prostě byl to celkem blbý den.

13.3.2009 19:18
lucky

XXX.XXX.230.77

canis lupus napsal(a):
Ahoj,
tak včera jsem měla Toosii na lonži a čumí jako na všecko, jen ne na mě... Musí obklusat tak 10 kol, než na mě natočí aspoň ucho. To jsem teda zvědavá, kdy to bude na sedlo. Jako plnokrevník nevypadá, je neosvalená, ale zadek má pořádný. Plnokrevnici tu máme taky, tři roky na ní nikdo neseděl ale na lonži byla parádní... Vůbec nepotřebuji lonžovací bič. A měla jsem jednu oddílovou slečnu na jízdárně, no myslela jsem, že ji odnesu v zubech. Jezdí minimálně 3 roky a trvalo jí půl hodiny, než udělala kruh v klusu s naší nejochotnější provozačkou. Já už je snad nebudu nic učit, to je děs. Byla tam ještě osmiletá členka, ta by to zvládla hned- měla nejlínějšího koně a taky to udělala. A večer mě vytočila plnokrevnice, šla jsem je zavřít na žrádlo a ona mě nechala přijít na tři metry a pak zdrhla cvalem nebo klusem ještě se Sofií-A1/2. Honila jsem je tam půl hodiny, byla jsem na ně vzteklá a sprostá... Pak jsem zavřela Ervína a Toosii a prděla na ně. No prostě byl to celkem blbý den.

Leo, vy tam máte takovou kráásnu suchou trávu? No to je krása!

a já byla s Usou na prochajdě jen tady kolen řeky a na louky. Včera byla doma celý den, nedalo se ani vyjít, tˇady to trošinku ustalo, ale než jsme došly domů, tak zase padali sedláci...Usa byla mokrá, zpocená..no dělala dostihy.

Jinak já ji tady vždycky pošlu k těm barákům, ona je na to tam zvyklá..kámoška ji tam někdy dává chlebíky..a pak letí zase zpátky..

http://n-joy.cz/video/usa-litaci-na-louce-/ jfh9uqddrkjzv7q6/

No a tady dělala dostihy. Vezme to podél olšiny jako dostihák na jednu stranu, vzadu to otočí..tady to nejde ani vidět jak letí podél toho lesa..pak se vyřítí a letí jako šílenec...se pořádně vytryskala

http://n-joy.cz/video/hra-na-dostihy-/ 8jm73d452bec5q3m/

No a tady video ze včerejška, jak jsem česala Darése, tak fabby tvrdě usnul a štěkal normálně ze spaní..já to začla točit, jenomže Darés začal otravovat a probudil mi ho..se tam fabínek sladce tváří, jak se probudil a kouká jak sůva z nudlí

http://n-joy.cz/video/fabinek-spinkal/ ynysu7n6yuz00e9l/
mázněte mezery!

13.3.2009 19:33
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
Leo, vy tam máte takovou kráásnu suchou trávu? No to je krása!

a já byla s Usou na prochajdě jen tady kolen řeky a na louky. Včera byla doma celý den, nedalo se ani vyjít, tˇady to trošinku ustalo, ale než jsme došly domů, tak zase padali sedláci...Usa byla mokrá, zpocená..no dělala dostihy.

Jinak já ji tady vždycky pošlu k těm barákům, ona je na to tam zvyklá..kámoška ji tam někdy dává chlebíky..a pak letí zase zpátky..

http://n-joy.cz/video/usa-litaci-na-louce-/ jfh9uqddrkjzv7q6/

No a tady dělala dostihy. Vezme to podél olšiny jako dostihák na jednu stranu, vzadu to otočí..tady to nejde ani vidět jak letí podél toho lesa..pak se vyřítí a letí jako šílenec...se pořádně vytryskala

http://n-joy.cz/video/hra-na-dostihy-/ 8jm73d452bec5q3m/

No a tady video ze včerejška, jak jsem česala Darése, tak fabby tvrdě usnul a štěkal normálně ze spaní..já to začla točit, jenomže Darés začal otravovat a probudil mi ho..se tam fabínek sladce tváří, jak se probudil a kouká jak sůva z nudlí

http://n-joy.cz/video/fabinek-spinkal/ ynysu7n6yuz00e9l/
mázněte mezery!

máš to hezký, ale já to mám samej čtvereček

13.3.2009 19:45
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
máš to hezký, ale já to mám samej čtvereček

no..ono z toho mobilu to není bohužel nic moc..ale zase čtverečkové to úplně není tak moc..ale trochu jo..noooo
bych chtěla jednou nějakou malou kamerku

13.3.2009 19:53
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
no..ono z toho mobilu to není bohužel nic moc..ale zase čtverečkové to úplně není tak moc..ale trochu jo..noooo
bych chtěla jednou nějakou malou kamerku

nebo foťák ty dělaj taky slušný videa a nejsou tak drahý

třeba tohle a to nebylo nic moc počasí
http://www.stream.cz/video/9/70558-harun

13.3.2009 22:31
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
nebo foťák ty dělaj taky slušný videa a nejsou tak drahý

třeba tohle a to nebylo nic moc počasí
http://www.stream.cz/video/9/70558-harun

No já vím, že ten mobil je na houby...jenom nic jiného nemám, no...

14.3.2009 08:08
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No já vím, že ten mobil je na houby...jenom nic jiného nemám, no...

Jojo,Lucí,taky to mám kostičkovatý,není to ten pravej zážitek...
Jo a jak poznáš ty psy jednoho od druhýho,hihi,mě přijdou oba úplně stejný.
No Moruš není ani tak tvrdohlavá,myslím,že koně tuto vlastnost nemají,ale prostě někdy poznala,že děcka jsou v hierarchii hluboko pod ní a tak prostě pořád bude člověka zkoušet,protože ona už pak nerozumí tomu,že já nejsem děcko,spíš bych řekla,že je vytrvalá.Ale zase na druhou stranu mi ona vyhovuje víc,když musíme pořád něco řešit,než když si sedneš třeba na Bobika a celou cestu neřešíš nic,jen se vezeš,to pro mě není,já radši něco řeším a ooobčas je ten výsledek vidět a to mi dává obrovskou sílu jít dál.

15.3.2009 08:30
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

Ahoj kocháčci,my jsme byli včéra venku s koníkama se kochat,to bylo náádherně,kráásně,prostě paráááda,tak dám párfotiček.
Takhle se leskne Moruš na sluníčku.

15.3.2009 08:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ahoj kocháčci,my jsme byli včéra venku s koníkama se kochat,to bylo náádherně,kráásně,prostě paráááda,tak dám párfotiček.

Holky klušou.

15.3.2009 08:31
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Holky klušou.

V rokličce.

15.3.2009 08:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
V rokličce.

Chvilka odpočinku v brodu.

15.3.2009 08:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Chvilka odpočinku v brodu.

Pierot vždycky vymyslí nějákou tu držtičku.

15.3.2009 08:34
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Ahoj! Téééda, ta je chlupatá!!!!Ona má ty chlupy takové delší, že? Usa zase má celkem krátké, ale šíleně husté.
Tady dnes je tak neutrálně, ale prý má pršet, tak nevím jestli Usu dávat za Betty nebo ne.....po kolem 10 ji tam půjdu hodit Teď snídá. Přiletěla z výběhu cvalem jako šílenec s řevem, že bude snííídaně. Se už flákala venku.

15.3.2009 08:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ahoj! Téééda, ta je chlupatá!!!!Ona má ty chlupy takové delší, že? Usa zase má celkem krátké, ale šíleně husté.
Tady dnes je tak neutrálně, ale prý má pršet, tak nevím jestli Usu dávat za Betty nebo ne.....po kolem 10 ji tam půjdu hodit Teď snídá. Přiletěla z výběhu cvalem jako šílenec s řevem, že bude snííídaně. Se už flákala venku.

Jojo,Moruš,Kačenka i Buffíno jsou jako medvídci,akorát Pierot má takový chlupy,jako má Usina,hustý,ale kratší.
Tady vznikla kočárová stezka,náádherná cestička,takový ty droboulinkatý kamínky.

15.3.2009 08:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,Moruš,Kačenka i Buffíno jsou jako medvídci,akorát Pierot má takový chlupy,jako má Usina,hustý,ale kratší.
Tady vznikla kočárová stezka,náádherná cestička,takový ty droboulinkatý kamínky.

Tady jsem na určitý úseky slezla a vedla.

15.3.2009 08:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

A jak jsem šla pěšky,tak jsem našla nůůůůž,docela pěknej,funguje,a oni šli oba předemnou,jenže oni se kochali okolím,tak si ho nevšimli,já hold mušela čumět na zem,tak jsem ho našla.
Jaruška ho dostala do brašniček jako výbavu pro sebeobranu.

15.3.2009 08:40
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

Tééda..kočárová stezka, jo? To tam máte takové vymoženosti, jo? Doooobrééé

15.3.2009 08:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A jak jsem šla pěšky,tak jsem našla nůůůůž,docela pěknej,funguje,a oni šli oba předemnou,jenže oni se kochali okolím,tak si ho nevšimli,já hold mušela čumět na zem,tak jsem ho našla.
Jaruška ho dostala do brašniček jako výbavu pro sebeobranu.

Mladá pak taky slezla.

15.3.2009 08:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Tééda..kočárová stezka, jo? To tam máte takové vymoženosti, jo? Doooobrééé

Jojo,je to financováno z peněz,které na stezky máme a těma bryčkama by se opravdu někde projet nedalo,tak se to tu trošku vylepšuje.už se těším,až tudy pofrčíme s Kačenkou!!!

15.3.2009 08:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

15.3.2009 08:45
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Cestou tam mají tákovýdle krásný držtičky.

15.3.2009 08:45
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):

no páni, to docela závidím! Musí to být i dobré klusovky pod sedlem, co?

15.3.2009 08:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
no páni, to docela závidím! Musí to být i dobré klusovky pod sedlem, co?

Noo,kluše se na tom opravdu hezky,my jsme to hned prubli.
Tady už jsme na místě a vítala nás ponička Jarina.

15.3.2009 08:48
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,kluše se na tom opravdu hezky,my jsme to hned prubli.
Tady už jsme na místě a vítala nás ponička Jarina.

A obě frísule,ale povedla se mi jen jedna,a ta ještě stojí prdelí do kopce,takže omluvte,prosím,kvalitu,není způsobena vaším PC.

15.3.2009 08:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A obě frísule,ale povedla se mi jen jedna,a ta ještě stojí prdelí do kopce,takže omluvte,prosím,kvalitu,není způsobena vaším PC.

Cestička k domovu je docela náročná.

15.3.2009 08:50
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

A přijeli jsme dom a do deseti minut jsme měli na dvoře tohlééééé éééééé!!!!!

15.3.2009 08:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A přijeli jsme dom a do deseti minut jsme měli na dvoře tohlééééé éééééé!!!!!

Tak nevím,která z nich je koza.

15.3.2009 08:57
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Tak nevím,která z nich je koza.

heh..no to taky nevím
No supér, ty nádrže...

Jinak nevím nevím, jestli risknu dát Usamu dnes k Betty..visí tomu celkem nohy. Asi se spíše pojedeme projet..kukala jsem na mapy a mám vykoumanou trasu cca 12km

15.3.2009 09:04
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
heh..no to taky nevím
No supér, ty nádrže...

Jinak nevím nevím, jestli risknu dát Usamu dnes k Betty..visí tomu celkem nohy. Asi se spíše pojedeme projet..kukala jsem na mapy a mám vykoumanou trasu cca 12km

Jeď,jestli neprší,tady včera bylo nádherně,ale do rána zase lilo,takže dneska by ta vyjížďka byla bahnitá a to není ono.

15.3.2009 09:17
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jeď,jestli neprší,tady včera bylo nádherně,ale do rána zase lilo,takže dneska by ta vyjížďka byla bahnitá a to není ono.

No, včera bylo hezky ... no asi se projedeme s holčí...tak za hodinku...ona jak ji znám ještě futruje a bude mít pupek jak těhule ..a já mám hlááád a jdu ještě něco dělat

15.3.2009 10:14
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
No, včera bylo hezky ... no asi se projedeme s holčí...tak za hodinku...ona jak ji znám ještě futruje a bude mít pupek jak těhule ..a já mám hlááád a jdu ještě něco dělat

Jinak vyjížďka se nekoná
Už tady nějakou dobu řádně chčije...zase

já chci léééto! Klidně 35°C! Ale léto, sluníčko, teplo, koupání! Mám poušťáka, já jsem teplomil..co sakra děláme v téhle části světa!!!!!

15.3.2009 10:19
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Jinak vyjížďka se nekoná
Už tady nějakou dobu řádně chčije...zase

já chci léééto! Klidně 35°C! Ale léto, sluníčko, teplo, koupání! Mám poušťáka, já jsem teplomil..co sakra děláme v téhle části světa!!!!!

Jéžíš,no jo,tak to je v háji, ale třeba se odpoledne vyčasí!!!!Já mám taky ráda hic,mě to vůbec nevadí,daleko hůř snáším zimu,ta mě deptá.

15.3.2009 10:25
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jéžíš,no jo,tak to je v háji, ale třeba se odpoledne vyčasí!!!!Já mám taky ráda hic,mě to vůbec nevadí,daleko hůř snáším zimu,ta mě deptá.

No..já jsem si právě radši chvíli počkala, protože to venku vypadalo divně..no a bác..už chčije..je tady tma jako v pytli...to nevypadá, že do odpoledne přestane

15.3.2009 10:28
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No..já jsem si právě radši chvíli počkala, protože to venku vypadalo divně..no a bác..už chčije..je tady tma jako v pytli...to nevypadá, že do odpoledne přestane

No tak ještě že jsi počkala,kdyby tě to chytlo někde 5 kiláků od baráku,není to nic příjemnýho.Ale tak snad už se toho jara brzo dočkáméééé!!!!!!!

15.3.2009 10:35
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No tak ještě že jsi počkala,kdyby tě to chytlo někde 5 kiláků od baráku,není to nic příjemnýho.Ale tak snad už se toho jara brzo dočkáméééé!!!!!!!

no právě..to já nerada. Jak to vypadá, že bude lít, tak radši nejedu. Už jsem si takových lijáků pár zažila a když je ještě k tomu kosa a hnus, tak nemusíme promoknout, že ano

15.3.2009 10:35
proxima

XXX.XXX.104.193

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

Ahoooj děti!!!
Jojo,tu zase prší a prší...však je březen-za kamna vlezem,ne???tak co by jste chtěli..
A dubem ještě tam budem..
Tak to já bych raději celý rok kolem těch 20stupňů a bez much...V létě když je 35,tak koně jsou naštěvaný,poďobaný a člověk se do kopců potí jak kráva..To si raději obleču jednu mikinu navíc..

Jarů pěkné fotečky.Teda i stezku na kočáry!!!!To koukám!!!
nejedete náhodou na ten seminář o stezkách v dubnu???

15.3.2009 10:57
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
Ahoooj děti!!!
Jojo,tu zase prší a prší...však je březen-za kamna vlezem,ne???tak co by jste chtěli..
A dubem ještě tam budem..
Tak to já bych raději celý rok kolem těch 20stupňů a bez much...V létě když je 35,tak koně jsou naštěvaný,poďobaný a člověk se do kopců potí jak kráva..To si raději obleču jednu mikinu navíc..

Jarů pěkné fotečky.Teda i stezku na kočáry!!!!To koukám!!!
nejedete náhodou na ten seminář o stezkách v dubnu???

Ahoj Evíí,né,o ničem nevím,asi je to někde daleko od nás,že jo?

15.3.2009 11:01
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):
Ahoj Evíí,né,o ničem nevím,asi je to někde daleko od nás,že jo?

Ahojky Jarů,
je to někde u Brna myslím..Bylo to i někde tady na fauně jako nabídka i na equichanelu..

15.3.2009 12:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

proxima napsal(a):
Ahojky Jarů,
je to někde u Brna myslím..Bylo to i někde tady na fauně jako nabídka i na equichanelu..

No jo,Eví,to je dálava šílená....
Tebe pohladím pacičkou.

15.3.2009 12:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jo,Eví,to je dálava šílená....
Tebe pohladím pacičkou.

A tebe taky pohladím pacičkou.

15.3.2009 14:22
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
A tebe taky pohladím pacičkou.

tééda to je kráásné, jak dává pak kozičce...úžasné!

Evi..to já radši to vedro klidně než tohle

já jsem konečně zase udělala velké aktuality na webu Usy, tak můžete juknout http://www.usamawatani.estranky.cz/
a jdu česat Darése ven..leje, ale budeme pod střechou..jinak tady usnu. Jsem se najëdla a chce se mi spááát

15.3.2009 15:25
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
tééda to je kráásné, jak dává pak kozičce...úžasné!

Evi..to já radši to vedro klidně než tohle

já jsem konečně zase udělala velké aktuality na webu Usy, tak můžete juknout http://www.usamawatani.estranky.cz/
a jdu česat Darése ven..leje, ale budeme pod střechou..jinak tady usnu. Jsem se najëdla a chce se mi spááát

Díky,Lucí,ona by si s nima hrozně ráda hrála,jen kdyby stará koza pořád nekoukala,pořád jí odhání a už jí jednou i trochu trkla,tak Cleuška už si dává majzla.
My jdeme se psema chvíli,teda doufám,že nežmoknem.

15.3.2009 16:50
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Díky,Lucí,ona by si s nima hrozně ráda hrála,jen kdyby stará koza pořád nekoukala,pořád jí odhání a už jí jednou i trochu trkla,tak Cleuška už si dává majzla.
My jdeme se psema chvíli,teda doufám,že nežmoknem.

no já vyčesala zase kus Darése, vyfoukla jsem je všechny tři a jdu se projít s holčí, přestalo pršet..na vyjíž´dku už to není..fujík, ale aspoň se projdeme

15.3.2009 20:27
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
no já vyčesala zase kus Darése, vyfoukla jsem je všechny tři a jdu se projít s holčí, přestalo pršet..na vyjíž´dku už to není..fujík, ale aspoň se projdeme

to bylo dneska ale hnusný počasí prochrápala jsem celý dopoledne a už bych spala zas dneska jsme jen nakulili balík a jinak jsem neudělala ale vůůůůbec nic

16.3.2009 07:27
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
to bylo dneska ale hnusný počasí prochrápala jsem celý dopoledne a už bych spala zas dneska jsme jen nakulili balík a jinak jsem neudělala ale vůůůůbec nic

Tady taky zase do rána pršelo,tý jo,to je fakt psycho,to je snad horší,než kdyby byl mráz.Vždycky to oschne a do rána to zase zmokne,to by mě fakt trefilo.

16.3.2009 07:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

Bré ránko, no, tak Jaruško, u vás to apsoń oschne..my jsm prostě pod vodou, jedině v sobotu vysvitlo sluníčko a od té doby zase soustavně leje...a včera se mi rozpadly i gumáky..tož já ke stájím asi začnu chodit v žabkách, normálně mi šmejd jeden na pravé noze prasknul zespoda..tak si tak šlapu s dvojkolákem, že ho naplním senem na ráno a si říkám, kurnik, jakésik mokro...no a v gumáce ďura jak...
jinak včera byl trénink s ryoněm..akorát se nám poměrně zhoršil stav v hale, střecha je tam ďuravá, tak jsou hluboká místa i v hale, kde čvachtá voda, kůň mi tam domítá chodit a jezdit se dá jenom vepředu an kruhu, páč jinde jsou balíky..tož si člověk paltí halu, aby něco pojezdil, a pak tohle..
tak akorát lehkou gymnastiku na kruhu, a kam jsme se vešli jsme drezurovali, trenérka si tež hned všimla, že ryzec nešlape zrovna ideálně..
jak furt stojí v ohradě na tom měkkém a vodnatém, mají totálně změklá a rozmočená kopyta, a když člověk vyleze, jinde než po cestě se jet nedá, ale ta je zase asfalt a na něm plno šutrů...:(

16.3.2009 07:42
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
Bré ránko, no, tak Jaruško, u vás to apsoń oschne..my jsm prostě pod vodou, jedině v sobotu vysvitlo sluníčko a od té doby zase soustavně leje...a včera se mi rozpadly i gumáky..tož já ke stájím asi začnu chodit v žabkách, normálně mi šmejd jeden na pravé noze prasknul zespoda..tak si tak šlapu s dvojkolákem, že ho naplním senem na ráno a si říkám, kurnik, jakésik mokro...no a v gumáce ďura jak...
jinak včera byl trénink s ryoněm..akorát se nám poměrně zhoršil stav v hale, střecha je tam ďuravá, tak jsou hluboká místa i v hale, kde čvachtá voda, kůň mi tam domítá chodit a jezdit se dá jenom vepředu an kruhu, páč jinde jsou balíky..tož si člověk paltí halu, aby něco pojezdil, a pak tohle..
tak akorát lehkou gymnastiku na kruhu, a kam jsme se vešli jsme drezurovali, trenérka si tež hned všimla, že ryzec nešlape zrovna ideálně..
jak furt stojí v ohradě na tom měkkém a vodnatém, mají totálně změklá a rozmočená kopyta, a když člověk vyleze, jinde než po cestě se jet nedá, ale ta je zase asfalt a na něm plno šutrů...:(

Čau Janí,no mě to štve kvůli koním,jak mušej oni tady pořád tahat ty nohy z bahna,to není nic příjemnýho pro ně.A já to samý,když jdu se senem,tak vrávorám,že je to hrůza,už mě to fakt štve.

16.3.2009 08:39
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Čau Janí,no mě to štve kvůli koním,jak mušej oni tady pořád tahat ty nohy z bahna,to není nic příjemnýho pro ně.A já to samý,když jdu se senem,tak vrávorám,že je to hrůza,už mě to fakt štve.

Ahoj! No to mi povídejte...moje princezna je "alergická" na bláto. Teď ráno ji jdu krmit a přišla z venku, bláto na hlavě..se kopýtkem pdrbala mezi očima, tak má blátivou hvězdu

16.3.2009 08:51
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ahoj! No to mi povídejte...moje princezna je "alergická" na bláto. Teď ráno ji jdu krmit a přišla z venku, bláto na hlavě..se kopýtkem pdrbala mezi očima, tak má blátivou hvězdu

No jo,princezna by měla mít hvězdu,i když třeba od bláta.To mívá občas i Kačenka,na tý je to taky hned vidět,kde všude se drbala.
Buffíno je fakt neskutečně zvědavej a ničeho se nebóji.

16.3.2009 08:52
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
No jo,princezna by měla mít hvězdu,i když třeba od bláta.To mívá občas i Kačenka,na tý je to taky hned vidět,kde všude se drbala.
Buffíno je fakt neskutečně zvědavej a ničeho se nebóji.

Včerejší třešně.

16.3.2009 08:57
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Včerejší třešně.

No jo..nějhorší je to jak teď pelichá, všechno ji začíná svědit, kouše ze na bocích atd a jak má třeba papulu od bláta, jak pořád vybírá nějaké kořínky, nebo už někde je i zelené, tak pak má na sobě samé fleky a vidím, kde všude se drbala.
No jooo...za chvíli pokvetou třešně!!!
Až na to, že venku to nevypadá..tady hnuis humusácký, poprchává, je hnusně..no fuj

16.3.2009 09:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No jo..nějhorší je to jak teď pelichá, všechno ji začíná svědit, kouše ze na bocích atd a jak má třeba papulu od bláta, jak pořád vybírá nějaké kořínky, nebo už někde je i zelené, tak pak má na sobě samé fleky a vidím, kde všude se drbala.
No jooo...za chvíli pokvetou třešně!!!
Až na to, že venku to nevypadá..tady hnuis humusácký, poprchává, je hnusně..no fuj

Noo,třešně,začínali jsme do nich jít tak kolem začátku června,jestli se nepletu,+ - 14 dní,někdy se šlo dřív,někdy pozdějc,podle počasí.Už se na ně moc těším,máme je i na zahradě,ale to je jen jeden strom,ale na tom hektaru v zahradách jich je ani nevím,kolik.

16.3.2009 12:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Noo,třešně,začínali jsme do nich jít tak kolem začátku června,jestli se nepletu,+ - 14 dní,někdy se šlo dřív,někdy pozdějc,podle počasí.Už se na ně moc těším,máme je i na zahradě,ale to je jen jeden strom,ale na tom hektaru v zahradách jich je ani nevím,kolik.

Koza v luftě.

16.3.2009 12:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

Trochu jsem si mákla,ale Kačenka líná opravdu krásně.

16.3.2009 12:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Trochu jsem si mákla,ale Kačenka líná opravdu krásně.

Tady už sedím a už nemůžu a Kačenka chce ještěěěě.

16.3.2009 12:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Tady už sedím a už nemůžu a Kačenka chce ještěěěě.

16.3.2009 12:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Tady mám pocit,že mu doslova lezou oči z ďůlkůů.

16.3.2009 12:51
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jaruska napsal(a):
Tady mám pocit,že mu doslova lezou oči z ďůlkůů.

znáte někdo většího smolaře, než jsem já...?
Když už se mi vet vrátí z lázní, kde byl s kámošama, tak ho slušně pokaženého hospitalizujou minimálně do konce týdne..borok, fakt v tom telefonu zněl slušně choře..:(
No a tím se nám opět oddaluje zákrok..
zkusím dneska ty svoje bubáky vzít aspoň na pastvu někam, to zas bude akce, 2 ks kůň a jeden ks pes..

16.3.2009 12:55
jaruska

XXX.XXX.38.124

kukinatost napsal(a):
znáte někdo většího smolaře, než jsem já...?
Když už se mi vet vrátí z lázní, kde byl s kámošama, tak ho slušně pokaženého hospitalizujou minimálně do konce týdne..borok, fakt v tom telefonu zněl slušně choře..:(
No a tím se nám opět oddaluje zákrok..
zkusím dneska ty svoje bubáky vzít aspoň na pastvu někam, to zas bude akce, 2 ks kůň a jeden ks pes..

Jéjej,Janí,to je fakt mrzutý,ale tak hlavně aby byl teda do konce týdne fit a pak už to bude dobrý,nezoufej.

16.3.2009 13:06
kukinatost

XXX.XXX.43.146

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

Jaruško, to není zoufání, já už se tomu jenom bezmocně směju, že mi to asi někdo nepřeje...:(
snad bude doktor do konce týdne použitelný, nicméně to zase zanmená, že toho po té nemoci bude mít šíleně hodně...a ta operace je bohužel asi delší záležitost než očkování..:(
aspoň že ty rtg nám napověděly...
furt je někam smykám za trávou..:)

16.3.2009 13:45
lucky

XXX.XXX.230.77

kukinatost napsal(a):
Jaruško, to není zoufání, já už se tomu jenom bezmocně směju, že mi to asi někdo nepřeje...:(
snad bude doktor do konce týdne použitelný, nicméně to zase zanmená, že toho po té nemoci bude mít šíleně hodně...a ta operace je bohužel asi delší záležitost než očkování..:(
aspoň že ty rtg nám napověděly...
furt je někam smykám za trávou..:)

tady je dneska táák odporně . já po chvílích mrznu venku a češu a upravuji fabbyo..v sobotu jedeme do Polska na výstavu a je jak koule zarostlý

16.3.2009 13:46
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
tady je dneska táák odporně . já po chvílích mrznu venku a češu a upravuji fabbyo..v sobotu jedeme do Polska na výstavu a je jak koule zarostlý

a Usu jsem vedla k čipovi do výběhu a začalo krapat, visí tomu nohy..tak jsme to otočily a šly zase domů ..se na to vys....

16.3.2009 14:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
a Usu jsem vedla k čipovi do výběhu a začalo krapat, visí tomu nohy..tak jsme to otočily a šly zase domů ..se na to vys....

Já vím,Janí,taky by mě to štvalo,ale nedá se nic jiného dělat než čekat,bohužel.
Taky jsem párkrát vzala Moruši a Kačenku sama ven,ale ty jsou malý,Ty máš habány veliký,to bych se bála je brát takhle,ale jestli jsou hodný,tak bych je brala.U nás je problém,že když jdou tyhle dvě,tak Kačenka jde rychle a Moruše se za ní vleče,takže to je opravdu dílo,mám vždycky jednu ruku vytahanou jak opice,jak vleču Moruši,ale je s nima aspoň sranda s holkama.

16.3.2009 14:17
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Já vím,Janí,taky by mě to štvalo,ale nedá se nic jiného dělat než čekat,bohužel.
Taky jsem párkrát vzala Moruši a Kačenku sama ven,ale ty jsou malý,Ty máš habány veliký,to bych se bála je brát takhle,ale jestli jsou hodný,tak bych je brala.U nás je problém,že když jdou tyhle dvě,tak Kačenka jde rychle a Moruše se za ní vleče,takže to je opravdu dílo,mám vždycky jednu ruku vytahanou jak opice,jak vleču Moruši,ale je s nima aspoň sranda s holkama.

Lucí,to je na prd,co,tady sice neprší,ale žádný velký teplo néni.

16.3.2009 15:05
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Lucí,to je na prd,co,tady sice neprší,ale žádný velký teplo néni.

Kačenka teda líná pořádně! Z Usy to taky letí, ale tím, že ji denně vyfouknu, tak to vlastně jde tak postupně pořád.
Tak Fabbyho mám v pucu, vypadá krásně, až bude tepleji, udělám i Darése, ale ještě mi u něj chybí vyčesat z podsady zadek ..ten pes má děsný kožich, z toho co jsem vyčesala už bych oblíkla dalšího fundláka a pořád to na něm nejde vidět.
No a teď pojedu s Usou se projet, ale abych řekla pravdu, tak se mi vlastně vůůbec nechce... já nevím. Pořád uvažuji, že se spíše jen navleču a půjdu s ní třeba k Betty, tam si poběhá po pastvině a bude to... je tady zima jak v márnici, tma, už mě to fakt nebaví. Na mě to působí děsně depresivně, už mě nebaví ani jezdit, všude bláto, zima, vítr..ach jo

16.3.2009 15:15
saddlery

XXX.XXX.2.142

lucky napsal(a):
Kačenka teda líná pořádně! Z Usy to taky letí, ale tím, že ji denně vyfouknu, tak to vlastně jde tak postupně pořád.
Tak Fabbyho mám v pucu, vypadá krásně, až bude tepleji, udělám i Darése, ale ještě mi u něj chybí vyčesat z podsady zadek ..ten pes má děsný kožich, z toho co jsem vyčesala už bych oblíkla dalšího fundláka a pořád to na něm nejde vidět.
No a teď pojedu s Usou se projet, ale abych řekla pravdu, tak se mi vlastně vůůbec nechce... já nevím. Pořád uvažuji, že se spíše jen navleču a půjdu s ní třeba k Betty, tam si poběhá po pastvině a bude to... je tady zima jak v márnici, tma, už mě to fakt nebaví. Na mě to působí děsně depresivně, už mě nebaví ani jezdit, všude bláto, zima, vítr..ach jo

tak a stříbro je hotové a hurá na wade pro Ivu

16.3.2009 15:21
saddlery

XXX.XXX.2.142

saddlery napsal(a):
tak a stříbro je hotové a hurá na wade pro Ivu

Pro Ivu - Bospor. Tak dnes jsem začal dělat na vašem sedle. Do 14ti dnů ho máte doma.

16.3.2009 16:14
bospor

XXX.XXX.193.16

saddlery napsal(a):
Pro Ivu - Bospor. Tak dnes jsem začal dělat na vašem sedle. Do 14ti dnů ho máte doma.

jéééééé supéééér

16.3.2009 17:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

Jééé,Ivčí,to je prííímááá,to uřž bude za páááár,to uteče,neboj,musíš hodně jezdit,aby to líp uteklo.

16.3.2009 17:35
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jééé,Ivčí,to je prííímááá,to uřž bude za páááár,to uteče,neboj,musíš hodně jezdit,aby to líp uteklo.

Jojo,Lucí,Kačenka je každej rok vždycky nejdřív vylínaná,pstruží puntíčky už budou brzo krásně vidět.
To je zajímavý,že,jak 4 koně ve stejnejch podmínkách,a každej líná jinak.

16.3.2009 17:36
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jojo,Lucí,Kačenka je každej rok vždycky nejdřív vylínaná,pstruží puntíčky už budou brzo krásně vidět.
To je zajímavý,že,jak 4 koně ve stejnejch podmínkách,a každej líná jinak.

Koza už se jakžtakž nebóji.

16.3.2009 17:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Koza už se jakžtakž nebóji.

Kožu mušíme prozkoumat jen na levoboku.

16.3.2009 17:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kožu mušíme prozkoumat jen na levoboku.

A zezadu taky není špatná...

16.3.2009 17:39
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
A zezadu taky není špatná...

Ještě jeden maxixichtík.

16.3.2009 17:40
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Ještě jeden maxixichtík.

Buffíno je u toho i elegán.

16.3.2009 17:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Buffíno je u toho i elegán.

16.3.2009 17:41
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

16.3.2009 17:43
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Takhle se tam kráásně chodí.

16.3.2009 17:44
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Takhle se tam kráásně chodí.

Boban z toho má prču.

16.3.2009 17:57
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Boban z toho má prču.

teda Usidlo mi takhle nezívá pořád ..jak to děláš? Hoodně ty koně nudíš?

Jinak já jsem se s ní prošla k poníkovi, začalo samozřejmě pršt, ale my to nevzdali a pustila jsem ji k němu, Čipo měl radost, prohnala jsem je s petkou, lítali jako paka a naháněli kozy..ty sprintují přes výběh jako čečetky.
Koně pak už lítali sami..až se z nich kouřilo, jak se nyní pořád válí doma a žerou, tak mají elánu . Domů jsem šli v dešti a z Usy se kouřilo jak z parníku

áááá zase chčije

16.3.2009 18:21
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
teda Usidlo mi takhle nezívá pořád ..jak to děláš? Hoodně ty koně nudíš?

Jinak já jsem se s ní prošla k poníkovi, začalo samozřejmě pršt, ale my to nevzdali a pustila jsem ji k němu, Čipo měl radost, prohnala jsem je s petkou, lítali jako paka a naháněli kozy..ty sprintují přes výběh jako čečetky.
Koně pak už lítali sami..až se z nich kouřilo, jak se nyní pořád válí doma a žerou, tak mají elánu . Domů jsem šli v dešti a z Usy se kouřilo jak z parníku

áááá zase chčije

Jojo,nudím,nudím,hihi,dneska mi Moruš usnula s hlavou v náručí,to byla nádhera,fotit jsem nemohla,to jaksi nejde,když držím 15 kilo,má fakt tu kebuli těžkou.
Jéžíš,tak to u nás určitě bude lejt zase do rána,mě šibne.

16.3.2009 18:23
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jojo,nudím,nudím,hihi,dneska mi Moruš usnula s hlavou v náručí,to byla nádhera,fotit jsem nemohla,to jaksi nejde,když držím 15 kilo,má fakt tu kebuli těžkou.
Jéžíš,tak to u nás určitě bude lejt zase do rána,mě šibne.

no už mě to lůeze na nervy to počasí..mám z toho depku, nic s emi nechce, u všeho s emi chce jen spát..aspoň pracui po netu, vyřizuji hromadu pošty atd, ale spala bych až bych brečela

16.3.2009 19:17
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
no už mě to lůeze na nervy to počasí..mám z toho depku, nic s emi nechce, u všeho s emi chce jen spát..aspoň pracui po netu, vyřizuji hromadu pošty atd, ale spala bych až bych brečela

jsem koukala na náhubky pro koně a asi panu Dvořákovi ukážu tohle..podle mě by to měl koupit Bettyně, jak začne tráva, tak se schvátí nadobro a padne..už tak nemůže chodit..
ten za 413,- je dost dobrý, co?

http://www.equisboy.cz/ohlavky-voditka/ klkaci-remeny-fajky-nahubky-pro-kone/

16.3.2009 19:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
jsem koukala na náhubky pro koně a asi panu Dvořákovi ukážu tohle..podle mě by to měl koupit Bettyně, jak začne tráva, tak se schvátí nadobro a padne..už tak nemůže chodit..
ten za 413,- je dost dobrý, co?

http://www.equisboy.cz/ohlavky-voditka/ klkaci-remeny-fajky-nahubky-pro-kone/

Noo,ty náhubky jsou užitečná věc právě pro tyhle schvácený koně,nesežerou toho moc,což je dobře,a Betyně bude stačit opravdu málo....

16.3.2009 21:35
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

16.3.2009 21:37
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):

No až začne tráva, tak to fakt nechci vidět. jediné u ní je, žefakt sotva leze, s chůzí je na tom fakt zle, pořád stojí jako houpací koník, napjatá, bolavá a radi leží, než stojí... a blbé je, že pořád leje a leje

17.3.2009 07:46
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
No až začne tráva, tak to fakt nechci vidět. jediné u ní je, žefakt sotva leze, s chůzí je na tom fakt zle, pořád stojí jako houpací koník, napjatá, bolavá a radi leží, než stojí... a blbé je, že pořád leje a leje

Jééžííš,to je mi Betky opravdu moc líto,to musí bejt hroznej pohled.
Jéé,Ivčí,máš kráásný palety,já nemám,béé,Honzíček je šikulka,ale ty moje hemelky vlezou naprosto všude,i na plachtu,dočista dobrovolně,takže to tak drtit nemusím.Kromě Pierota,ten sice taky vleze všade,ale dobrovolně určitě ne.
Tady je dneska sice pod mrakem,ale atím nepérší,ale já stejně dneska se nemůžu nikam hnout,přivezou mi psí granule a oni volaj tak hoďku předem,tak to bych stejně musela toulat jen tady kolem vsi a to mě neba,tak to zkusím zítra.

17.3.2009 08:07
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jééžííš,to je mi Betky opravdu moc líto,to musí bejt hroznej pohled.
Jéé,Ivčí,máš kráásný palety,já nemám,béé,Honzíček je šikulka,ale ty moje hemelky vlezou naprosto všude,i na plachtu,dočista dobrovolně,takže to tak drtit nemusím.Kromě Pierota,ten sice taky vleze všade,ale dobrovolně určitě ne.
Tady je dneska sice pod mrakem,ale atím nepérší,ale já stejně dneska se nemůžu nikam hnout,přivezou mi psí granule a oni volaj tak hoďku předem,tak to bych stejně musela toulat jen tady kolem vsi a to mě neba,tak to zkusím zítra.

Ahoj!
Tady kolem půl 8 svítilo sluníčko, teď to trochu zalízá..no uvidíme..já jedu pryč před 10..možná ještě cestou hodím Usu k Čipovi..byla by ráda..pokud nezačne pršet. Snad ne.

17.3.2009 08:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Ahoj!
Tady kolem půl 8 svítilo sluníčko, teď to trochu zalízá..no uvidíme..já jedu pryč před 10..možná ještě cestou hodím Usu k Čipovi..byla by ráda..pokud nezačne pršet. Snad ne.

Ahoj Lucí,tak tady už začalo poprchávat.

17.3.2009 08:20
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Ahoj Lucí,tak tady už začalo poprchávat.

Hmmm..tady slunko taky nějak zalezlo..asi bylo mimo smysly, že vysrčilo zadek ..nooo.uvidíme

17.3.2009 09:03
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Hmmm..tady slunko taky nějak zalezlo..asi bylo mimo smysly, že vysrčilo zadek ..nooo.uvidíme

tak už nic..už chčije...sakrááá! Mě už to fakt nebaví!

17.3.2009 09:10
dakotka

XXX.XXX.8.129

lucky napsal(a):
tak už nic..už chčije...sakrááá! Mě už to fakt nebaví!

čuste..tak štěnata maj týden....a sou to pěkní mackové....jestli to vyjde tak v patek kastruju Lupika....Luci co ta želatina jedeš do toho města?

17.3.2009 10:01
jaruska

XXX.XXX.38.124

dakotka napsal(a):
čuste..tak štěnata maj týden....a sou to pěkní mackové....jestli to vyjde tak v patek kastruju Lupika....Luci co ta želatina jedeš do toho města?

No,letos je to opravdu upršený až dost,tak snad bude hodně sena aspoň.
Čau Janí,no tak to držím všechny palečky a pěstičky a všecko,ať to dobře dopadne,ať je pak Lupik v pohodě a Ty taky.

17.3.2009 13:10
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No,letos je to opravdu upršený až dost,tak snad bude hodně sena aspoň.
Čau Janí,no tak to držím všechny palečky a pěstičky a všecko,ať to dobře dopadne,ať je pak Lupik v pohodě a Ty taky.

Jani! Já jela..ale bohužel bez autíííí! Ale zítra bych měla jet autem, tak bych ti to hodila..nevá?

17.3.2009 19:24
saddlery

XXX.XXX.2.142

bospor napsal(a):

tak už mám vaše třmeny a ráno jdu dělat posedlí

17.3.2009 19:25
saddlery

XXX.XXX.2.142

saddlery napsal(a):
tak už mám vaše třmeny a ráno jdu dělat posedlí

Pro Bospor

17.3.2009 19:31
bospor

XXX.XXX.193.16

saddlery napsal(a):
Pro Bospor

to je rychlost
honza bude mít brzy po vyvalování

17.3.2009 19:40
saddlery

XXX.XXX.2.142

bospor napsal(a):
to je rychlost
honza bude mít brzy po vyvalování

Zítra snad dodám fotky

17.3.2009 19:48
dakotka

XXX.XXX.2.249

lucky napsal(a):
Jani! Já jela..ale bohužel bez autíííí! Ale zítra bych měla jet autem, tak bych ti to hodila..nevá?

luci jj esik ti to neva tak mi to tam prosím hod))...toš se holkypokochejte týdeníma kofolama...sem to nevydržela a musela je blejsknout)))..

17.3.2009 19:48
dakotka

XXX.XXX.2.249

dakotka napsal(a):
luci jj esik ti to neva tak mi to tam prosím hod))...toš se holkypokochejte týdeníma kofolama...sem to nevydržela a musela je blejsknout)))..

ja bych je musela umuchlovat))

17.3.2009 19:49
dakotka

XXX.XXX.2.249

dakotka napsal(a):
ja bych je musela umuchlovat))

17.3.2009 19:53
bospor

XXX.XXX.193.16

saddlery napsal(a):
Zítra snad dodám fotky

kujůůůů

17.3.2009 20:32
lucky

XXX.XXX.230.77

bospor napsal(a):
kujůůůů

Malé Kofoly jsou úúžasné!!!
táákoví bobíšci!
My byli dnes na procházce, cestou jsme přibraly s Usou i Kristýnu s Čipem a zašli se podíívat na Betty. V tom mokrém rozbředlém chodí malinko lépe..ještě že není tvrdo, to by asi se jen plazila. Ale pustili jsme usu i s Čipem s Betty na pastvině a Čipo usu ignorovala je nevěrník..lezl za Betty jak ocas ..a pořád na sebe kvičeli. byla sranda, ale pak už byli hodní

18.3.2009 07:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
Malé Kofoly jsou úúžasné!!!
táákoví bobíšci!
My byli dnes na procházce, cestou jsme přibraly s Usou i Kristýnu s Čipem a zašli se podíívat na Betty. V tom mokrém rozbředlém chodí malinko lépe..ještě že není tvrdo, to by asi se jen plazila. Ale pustili jsme usu i s Čipem s Betty na pastvině a Čipo usu ignorovala je nevěrník..lezl za Betty jak ocas ..a pořád na sebe kvičeli. byla sranda, ale pak už byli hodní

Jéžíš,Janí,to jsou kuličky Kofolovatý,jů,ty jsou baculatý,teda,to je nadílka,už máš nějáké zájemnce?
Tak co,Lucí,je u Vás dneska líp nebo zase prší?Tady je nádherný sluníčko,akorát ve zprávách ráno strašili,že se poondí přes den a budou i sněháňky,no mě trefí.

18.3.2009 07:38
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Jéžíš,Janí,to jsou kuličky Kofolovatý,jů,ty jsou baculatý,teda,to je nadílka,už máš nějáké zájemnce?
Tak co,Lucí,je u Vás dneska líp nebo zase prší?Tady je nádherný sluníčko,akorát ve zprávách ráno strašili,že se poondí přes den a budou i sněháňky,no mě trefí.

Jsem koukala,jakej jsem žabař.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3187822/ Hucul-arab.php

18.3.2009 08:36
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Jsem koukala,jakej jsem žabař.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/3187822/ Hucul-arab.php

Ahoj! Sluníčko? Kde??????? Zamračeno, občas malá díra v mracích, ale neuvěřitelný povichr, Usa ráno vylezla ze stáje , fouklo ji do zadku a byla na to tata zpátky

18.3.2009 08:54
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

No fáákt,sluníčko,úplně celý zlatý,kráásný,taky jsem ráno ani dospat nemohla,jak je takhle krásně,tak člověka to žene z toho pelechu.
Tady je taky vichr,ale není to tak hrozný,to v noci to bylo trochu horší.

18.3.2009 08:55
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
No fáákt,sluníčko,úplně celý zlatý,kráásný,taky jsem ráno ani dospat nemohla,jak je takhle krásně,tak člověka to žene z toho pelechu.
Tady je taky vichr,ale není to tak hrozný,to v noci to bylo trochu horší.

tady na pár sekund vykouklo a je zase v čudu

18.3.2009 09:04
dakotka

XXX.XXX.8.129

jaruska napsal(a):

čááu no ja je radši ještě nanabízím bo nevím jak to zase dopadne ale mam strategickej tah vemu je jak budou na odběr aj s fenou do obchodu

18.3.2009 09:32
jaruska

XXX.XXX.38.124

lucky napsal(a):
tady na pár sekund vykouklo a je zase v čudu

Tady je pořád nádherně a některé koníci přemohla jarní únava.

18.3.2009 09:33
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

Kačenka o tom,že by sebou práskla,zatím jen přemýšlí.

18.3.2009 09:34
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Kačenka o tom,že by sebou práskla,zatím jen přemýšlí.

18.3.2009 09:37
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):

Buff zkouší nový jazykolam. Si ho jednou fakt ukousne.

18.3.2009 09:50
lucky

XXX.XXX.230.77

jaruska napsal(a):
Buff zkouší nový jazykolam. Si ho jednou fakt ukousne.

tady už je sluníčko, ale šílený povichr. Jedu na pilu napytlovat hobliny..asi mi ze zásobníku ihned ulítnou

18.3.2009 10:23
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
tady už je sluníčko, ale šílený povichr. Jedu na pilu napytlovat hobliny..asi mi ze zásobníku ihned ulítnou

luci piliny v tomhle vichru ti teda nezávidím mě jednou nalítali do očí že jsem musela na pohotovost
taky nám svítí sluníčko od rána vzbudilo mě ale je zima. koně měli na vaničkách led! zato to pěkně vysychá
jaruško z honzy mám hroznou radost protože on se vždycky vyhýbal i třeba záplatám na silnici :-( jakákoli změna povrchu, nebo bílá čára byl nepřekonatelnej problém

18.3.2009 10:30
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
luci piliny v tomhle vichru ti teda nezávidím mě jednou nalítali do očí že jsem musela na pohotovost
taky nám svítí sluníčko od rána vzbudilo mě ale je zima. koně měli na vaničkách led! zato to pěkně vysychá
jaruško z honzy mám hroznou radost protože on se vždycky vyhýbal i třeba záplatám na silnici :-( jakákoli změna povrchu, nebo bílá čára byl nepřekonatelnej problém

ani už moc nežerou seno! spíš zkoušej travičku

18.3.2009 10:31
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ani už moc nežerou seno! spíš zkoušej travičku

a vyhřívají se na sluníčku

18.3.2009 13:18
jaruska

XXX.XXX.38.124

bospor napsal(a):
tak co? pokračujeme

Já vím,Ivčí,a já mám radost s Tebou,taky se můžu zbláznit při každým i maličkým úspěchu.
Dneska to teda fučelo,a já vůl si nevzala nic na hlavu,teda klobouk jo,ale dneska to bylo i na tu vojenskou šálu na hlavu,to byl děs,i klóbrc mi to sfoukávalo z hlavy,už jsem byla málem uškrcená tou šňůrkou a stejně mi ho chtěl povichr sebrat.

18.3.2009 13:20
jaruska

XXX.XXX.38.124

jaruska napsal(a):
Já vím,Ivčí,a já mám radost s Tebou,taky se můžu zbláznit při každým i maličkým úspěchu.
Dneska to teda fučelo,a já vůl si nevzala nic na hlavu,teda klobouk jo,ale dneska to bylo i na tu vojenskou šálu na hlavu,to byl děs,i klóbrc mi to sfoukávalo z hlavy,už jsem byla málem uškrcená tou šňůrkou a stejně mi ho chtěl povichr sebrat.

Kdybych řekla-Moruše,pojď dál,tak ona by klidně šla!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík