"Ty z moderky králíků 242"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sadzi saj

13.3.2009 13:43
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak dalšíííí

Tak si teda založ no

Ale, klučina mi umyl přední sklo a pak mi dokonce i natankoval, to byl servis, tak jsem mu dala nějakou tu kačku navíc, tak měl určo radost

13.3.2009 14:02
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak si teda založ no

Ale, klučina mi umyl přední sklo a pak mi dokonce i natankoval, to byl servis, tak jsem mu dala nějakou tu kačku navíc, tak měl určo radost

Tak hobliny se nekonají, Usa to musí vydržet. Ještě že mě napadlo tam nejdřív zavolat..jindy tam jedu rovnou..vždycky něco je. No a prý včera v tom chumelení odvozili tři náklaďáka hoblin! Takže je totálně vymeteno a pusto a prázdno!. Ale příští týden budou hoblovat nové, mám ve středu brnknout a byly by nové čerstvé kráásné hoblinky pro holčí .
No jo, jenom do té doby ve stáji toho dost ubývá a nic není..tak jsem voalla na pilu na Pržno a tam jsou na tom stejně..dlouhá zima a vše spálené a málem se balí do novin a tak se cestou táta stavil na pile, kde pan Dvořák posledně bral piliny pro Betty a nehoblují, hobliny vůbec nemají a piliny nechci..to je sajrajt první kategorie, loni jsem přivezla tři pytle a Usa mi zo toho začala kašlat..jsem to musela vyhodit. Ona se ráda rochní a jemných pilinách fakt nee..to radši ať to vydrží s tím zbytkem hoblin co má

13.3.2009 14:16
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tak hobliny se nekonají, Usa to musí vydržet. Ještě že mě napadlo tam nejdřív zavolat..jindy tam jedu rovnou..vždycky něco je. No a prý včera v tom chumelení odvozili tři náklaďáka hoblin! Takže je totálně vymeteno a pusto a prázdno!. Ale příští týden budou hoblovat nové, mám ve středu brnknout a byly by nové čerstvé kráásné hoblinky pro holčí .
No jo, jenom do té doby ve stáji toho dost ubývá a nic není..tak jsem voalla na pilu na Pržno a tam jsou na tom stejně..dlouhá zima a vše spálené a málem se balí do novin a tak se cestou táta stavil na pile, kde pan Dvořák posledně bral piliny pro Betty a nehoblují, hobliny vůbec nemají a piliny nechci..to je sajrajt první kategorie, loni jsem přivezla tři pytle a Usa mi zo toho začala kašlat..jsem to musela vyhodit. Ona se ráda rochní a jemných pilinách fakt nee..to radši ať to vydrží s tím zbytkem hoblin co má

no, to jo no ,,, piliny jsou blbý ,,, nebo jedině dát dospod pod slámu, aby to lépe sálo ,,,
ale jinak nic moc ,,, to ani pro králíka ,,,
téééda, bych to tu zabalila

13.3.2009 14:16
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak dalšíííí

13.3.2009 14:25
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak dalšíííí

13.3.2009 14:26
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):

Tak mi tentokrát focení s holkama vyšlo, ale chudinky jsem je tam honila, když jsem viděla díru v mrakách

sadzi saj

13.3.2009 14:31
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak mi tentokrát focení s holkama vyšlo, ale chudinky jsem je tam honila, když jsem viděla díru v mrakách

Pěkný foto

13.3.2009 14:33
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Pěkný foto

Děkuji
Občas se i zadařilo

13.3.2009 14:47
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

já slámu nemám. nevedu Jen seno a čisté hobliny z pily z katru

13.3.2009 14:52
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Děkuji
Občas se i zadařilo

no to je krása s tím černým pozadím!

sadzi saj

13.3.2009 14:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no to je krása s tím černým pozadím!

Holky, já bych šla spát, dneska jsem totálka nějaká unavená

Tady je to, jak na apríla, jednu chvíli svítí sluníčko, za chvíli slejvák a takhle se to střídá.

13.3.2009 15:05
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Holky, já bych šla spát, dneska jsem totálka nějaká unavená

Tady je to, jak na apríla, jednu chvíli svítí sluníčko, za chvíli slejvák a takhle se to střídá.

tak já bych spala až bych brečela ..hnus

13.3.2009 15:08
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tak já bych spala až bych brečela ..hnus

Tak to jsem ráda, že se líbí
No, ale byla to dobrá hoňka něco na sluníčku vyfotit

JJ, jak na apríla a to je tak nějak posledních x dní ,,,

13.3.2009 15:29
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se líbí
No, ale byla to dobrá hoňka něco na sluníčku vyfotit

JJ, jak na apríla a to je tak nějak posledních x dní ,,,

tady zase valí sněhem..mě trefí..jsem chtěla jít s Usu na louky, aby se vyřádila...

13.3.2009 15:32
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tady zase valí sněhem..mě trefí..jsem chtěla jít s Usu na louky, aby se vyřádila...

No fuuuuuj

sadzi saj

13.3.2009 15:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
No fuuuuuj

13.3.2009 16:22
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak dalšíííí

Tak mám pomalu s blížícím se pracovním víkendem depku ,,,
To nechci vidět

13.3.2009 16:39
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak mám pomalu s blížícím se pracovním víkendem depku ,,,
To nechci vidět

Já mám depku pořád..tady tma jako v pytli, žluto, déšť se sněhem, bláto, hnus

Ale budu msuet se navlíknout a vzít hočlí aspoň projít ke splavu, protože včera byla celý den doma a dnes taky nevystrčí kopýtko ven (má otevřeno do výběhu, ale nebude si špinit kopýtka a nechat se moknout dobrovolně). tak ji vezmu ven na donucení, abys e vyprdíkovala..je žere a žere a už má břicho jak těhule

zvířátková

13.3.2009 18:51
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Já mám depku pořád..tady tma jako v pytli, žluto, déšť se sněhem, bláto, hnus

Ale budu msuet se navlíknout a vzít hočlí aspoň projít ke splavu, protože včera byla celý den doma a dnes taky nevystrčí kopýtko ven (má otevřeno do výběhu, ale nebude si špinit kopýtka a nechat se moknout dobrovolně). tak ji vezmu ven na donucení, abys e vyprdíkovala..je žere a žere a už má břicho jak těhule

Jooo, mě o unavenosti mluvte .

Blaní, jakto, že ti modelové jsou tak čistí? Když vidím ty dvě prasata, tak si říkám, že to snad nemá cenu ani čistit.

zvířátková

13.3.2009 18:52
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Jooo, mě o unavenosti mluvte .

Blaní, jakto, že ti modelové jsou tak čistí? Když vidím ty dvě prasata, tak si říkám, že to snad nemá cenu ani čistit.

zvířátková

13.3.2009 18:53
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

13.3.2009 18:54
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

13.3.2009 18:55
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

13.3.2009 18:55
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

13.3.2009 18:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

13.3.2009 18:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

13.3.2009 19:18
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

Leo, vy tam máte takovou kráásnu suchou trávu? No to je krása!

a já byla s Usou na prochajdě jen tady kolen řeky a na louky. Včera byla doma celý den, nedalo se ani vyjít, tˇady to trošinku ustalo, ale než jsme došly domů, tak zase padali sedláci...Usa byla mokrá, zpocená..no dělala dostihy.

Jinak já ji tady vždycky pošlu k těm barákům, ona je na to tam zvyklá..kámoška ji tam někdy dává chlebíky..a pak letí zase zpátky..

http://n-joy.cz/video/usa-litaci-na-louce-/ jfh9uqddrkjzv7q6/

No a tady dělala dostihy. Vezme to podél olšiny jako dostihák na jednu stranu, vzadu to otočí..tady to nejde ani vidět jak letí podél toho lesa..pak se vyřítí a letí jako šílenec...se pořádně vytryskala

http://n-joy.cz/video/hra-na-dostihy-/ 8jm73d452bec5q3m/

No a tady video ze včerejška, jak jsem česala Darése, tak fabby tvrdě usnul a štěkal normálně ze spaní..já to začla točit, jenomže Darés začal otravovat a probudil mi ho..se tam fabínek sladce tváří, jak se probudil a kouká jak sůva z nudlí

http://n-joy.cz/video/fabinek-spinkal/ ynysu7n6yuz00e9l/
mázněte mezery!

14.3.2009 07:22
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Leo, vy tam máte takovou kráásnu suchou trávu? No to je krása!

a já byla s Usou na prochajdě jen tady kolen řeky a na louky. Včera byla doma celý den, nedalo se ani vyjít, tˇady to trošinku ustalo, ale než jsme došly domů, tak zase padali sedláci...Usa byla mokrá, zpocená..no dělala dostihy.

Jinak já ji tady vždycky pošlu k těm barákům, ona je na to tam zvyklá..kámoška ji tam někdy dává chlebíky..a pak letí zase zpátky..

http://n-joy.cz/video/usa-litaci-na-louce-/ jfh9uqddrkjzv7q6/

No a tady dělala dostihy. Vezme to podél olšiny jako dostihák na jednu stranu, vzadu to otočí..tady to nejde ani vidět jak letí podél toho lesa..pak se vyřítí a letí jako šílenec...se pořádně vytryskala

http://n-joy.cz/video/hra-na-dostihy-/ 8jm73d452bec5q3m/

No a tady video ze včerejška, jak jsem česala Darése, tak fabby tvrdě usnul a štěkal normálně ze spaní..já to začla točit, jenomže Darés začal otravovat a probudil mi ho..se tam fabínek sladce tváří, jak se probudil a kouká jak sůva z nudlí

http://n-joy.cz/video/fabinek-spinkal/ ynysu7n6yuz00e9l/
mázněte mezery!

ahojky,

tak jsem zase tu ,,,
čistí ?
no, možná, pač mají deku, ale jsou zalepíkovaní až běda
ale přišlo mi to zajímavé i tak

Leo, jinak pěkné fotky
taky pěkná obloha

zvířátková

14.3.2009 16:41
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
ahojky,

tak jsem zase tu ,,,
čistí ?
no, možná, pač mají deku, ale jsou zalepíkovaní až běda
ale přišlo mi to zajímavé i tak

Leo, jinak pěkné fotky
taky pěkná obloha

Ahojky! Aha, no neumím si představit ty dva dekovat, ale je fakt, že na čistotu asi paráda, když jenom sundáš a bahnitá krusta na dece místo na kožichu.

No fotky o ničem, ten foťák je fakt na pěstí, barvy to nemá, v tomhle počasí hotovka. Teď mi furt zalejzá ten objektiv, jak je příšerně háklivej na miniaturní dotek, je to velká težká kráva. Malej tahá, velkej se schválně držel tak, abych ho nemohla proti sluníčku vyfotit, plus to, že jsou jak prasata a nestojej tak, jak by člověk rád, jelikož by potřebovat na to tak dvoje ruce.

14.3.2009 16:48
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Ahojky! Aha, no neumím si představit ty dva dekovat, ale je fakt, že na čistotu asi paráda, když jenom sundáš a bahnitá krusta na dece místo na kožichu.

No fotky o ničem, ten foťák je fakt na pěstí, barvy to nemá, v tomhle počasí hotovka. Teď mi furt zalejzá ten objektiv, jak je příšerně háklivej na miniaturní dotek, je to velká težká kráva. Malej tahá, velkej se schválně držel tak, abych ho nemohla proti sluníčku vyfotit, plus to, že jsou jak prasata a nestojej tak, jak by člověk rád, jelikož by potřebovat na to tak dvoje ruce.

Nááááhodou, i tak pěkné

Tak co, jak jsi užila dneška ?

zvířátková

14.3.2009 16:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
Nááááhodou, i tak pěkné

Tak co, jak jsi užila dneška ?

Dneska jenom kopu hnoje, takže nic moc. Zítra popádíme s celou bandou ven, tak to bude o něčem jiném .

14.3.2009 16:59
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Dneska jenom kopu hnoje, takže nic moc. Zítra popádíme s celou bandou ven, tak to bude o něčem jiném .

Tak to zítra pořádně užijte

14.3.2009 18:23
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak dalšíííí

Tak já balím ,,,
Huváááá ,,, Ale zítra zase

14.3.2009 19:36
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak já balím ,,,
Huváááá ,,, Ale zítra zase

Tak ta deka je možná dobrá u těch koní, co se jen válí. Naštěstí ji nepotřebujeme, ale asi kdyby měla být Usa denně obalená jako řízek, tak bych zvažovala.

Usa byla dnes u Betty, Betty je na tom zle, jen leží, maximálně obejde kousek kolem stáje a pak zase leží..je mi ji líto chuďátka. Usa se celý den pásla, psi se proběhli u kola a prochajdu..jsem dopoledne vzala Daréska a teď k večeru Fabbyho, tak jsou šťastní jak hrom

Zítra doufám, že nebude lít, vzala bych zase Usu k Bettynce . Je strašně smutná a nešťastná..je z ní trochu troska

15.3.2009 07:10
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Tak ta deka je možná dobrá u těch koní, co se jen válí. Naštěstí ji nepotřebujeme, ale asi kdyby měla být Usa denně obalená jako řízek, tak bych zvažovala.

Usa byla dnes u Betty, Betty je na tom zle, jen leží, maximálně obejde kousek kolem stáje a pak zase leží..je mi ji líto chuďátka. Usa se celý den pásla, psi se proběhli u kola a prochajdu..jsem dopoledne vzala Daréska a teď k večeru Fabbyho, tak jsou šťastní jak hrom

Zítra doufám, že nebude lít, vzala bych zase Usu k Bettynce . Je strašně smutná a nešťastná..je z ní trochu troska

Ahojky,

tak jsem tu zase ,,, chjo ,,,
Tak tak, oni se i dost válí, tak se pak sundá deka a je klid
Ale nevím, co pak s těma dekama ,,, Vypadají hustěěěě

15.3.2009 08:29
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak jsem tu zase ,,, chjo ,,,
Tak tak, oni se i dost válí, tak se pak sundá deka a je klid
Ale nevím, co pak s těma dekama ,,, Vypadají hustěěěě

Ahojky!
hele..koukám..tady to nějk blbne?

Pod Tvým příspěvkem se mi zobrazuje : Vloženo: 01.01.1970 01:00:00 ses vrátila v čase?

Jinak ty deky vím, že na jízdárnách většinou používají právě kvůli tohodle. I když mají i ¨holené ty koně někdy, ale jinak taky proto, že bývají jak řízky obalení, tak mají výběhovou deku...co s ní pak dělají, to fakt nevím

15.3.2009 08:30
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Ahojky!
hele..koukám..tady to nějk blbne?

Pod Tvým příspěvkem se mi zobrazuje : Vloženo: 01.01.1970 01:00:00 ses vrátila v čase?

Jinak ty deky vím, že na jízdárnách většinou používají právě kvůli tohodle. I když mají i ¨holené ty koně někdy, ale jinak taky proto, že bývají jak řízky obalení, tak mají výběhovou deku...co s ní pak dělají, to fakt nevím

hele..tak to datum Vloženo: 01.01.1970 01:00:00 se mi zobrazuje, když dávám odpověď...tak nahoře jak se příspěvek, tak má toho datum, ale na diskuzi je normální aktuální datum..dobré co?

15.3.2009 08:44
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
hele..tak to datum Vloženo: 01.01.1970 01:00:00 se mi zobrazuje, když dávám odpověď...tak nahoře jak se příspěvek, tak má toho datum, ale na diskuzi je normální aktuální datum..dobré co?

Ahojky,

no jooooooOOOO, to je hustýýýý !
Ty taky cestuješ v čase
A nebo já jsem tu v práci už takovou dobu - skoro si tak připadám

15.3.2009 08:45
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

no jooooooOOOO, to je hustýýýý !
Ty taky cestuješ v čase
A nebo já jsem tu v práci už takovou dobu - skoro si tak připadám

15.3.2009 08:58
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

no já na to koukala jak puk ..tož a hodí se zo na fórum a tam, datum normální

dobrá držka

15.3.2009 09:19
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

dobrá držka

No, to jo ,,,
To jsou věci
Pěkně vykulené očíčko
Tak u nás zase hnusně ,,, Ráno lilo, to byla cesta na kole ,,,
Jsem si přišla jak v Obecné škole ,,,
Jsem byla zasraná jak jetel

zvířátková

15.3.2009 09:21
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

dobrá držka

Nazdárek!

Tak na dnešek hlásili lepší počasí než včera, v osm vstanu, u nás zataženo, prší, takže faaaaakt super, jestli se tohle nevyčasí, tak budu dooooost naštvaná. Těším se ven. Komu jsem co udělala, fakt nevim....

Jo a ráno krmín tu malou bandu, najednou Bobo udělala hups a už byla venku z klece, čučela jsem na to jak puk. Půl hodiny kolem mě kroužila, hopsala jak o život, pochopila, že po tak dlouhé době si bude muset celou místnost znova označkovat, takže měla co dělat. Na to, jaká je v poslední době lemra, běhala jak o život a nedělalo jí to žádný potíže, tak mě potěšila.

15.3.2009 09:22
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, to jo ,,,
To jsou věci
Pěkně vykulené očíčko
Tak u nás zase hnusně ,,, Ráno lilo, to byla cesta na kole ,,,
Jsem si přišla jak v Obecné škole ,,,
Jsem byla zasraná jak jetel

fuj..to musela být cesta

Taky krásné očičko..
To víš, Usa má pořád kukadla dokořán

zvířátková

15.3.2009 09:23
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Nazdárek!

Tak na dnešek hlásili lepší počasí než včera, v osm vstanu, u nás zataženo, prší, takže faaaaakt super, jestli se tohle nevyčasí, tak budu dooooost naštvaná. Těším se ven. Komu jsem co udělala, fakt nevim....

Jo a ráno krmín tu malou bandu, najednou Bobo udělala hups a už byla venku z klece, čučela jsem na to jak puk. Půl hodiny kolem mě kroužila, hopsala jak o život, pochopila, že po tak dlouhé době si bude muset celou místnost znova označkovat, takže měla co dělat. Na to, jaká je v poslední době lemra, běhala jak o život a nedělalo jí to žádný potíže, tak mě potěšila.

hopsal

zvířátková

15.3.2009 09:25
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
hopsal

zvířátková

15.3.2009 09:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

15.3.2009 09:30
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):

Ahoj! Leo, jestli to nebude tím, že na ni leze jaro? michala začíná taky bláznit. že by říje?

zvířátková

15.3.2009 09:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Ahoj! Leo, jestli to nebude tím, že na ni leze jaro? michala začíná taky bláznit. že by říje?

Nevim, nevim, každopádně fakt zázrak, po takové době. Poslední dobou se fakt jenom válí a je tak spokojená, když jsme doma, tak má otevřeno furt a nikdy nevyleze.

15.3.2009 09:35
blanche

XXX.XXX.245.111

zvířátková napsal(a):
Nevim, nevim, každopádně fakt zázrak, po takové době. Poslední dobou se fakt jenom válí a je tak spokojená, když jsme doma, tak má otevřeno furt a nikdy nevyleze.

Tak to jste neviděli Fida - ten ojíždí, co se dá ,,,
Asi mu to jaro taky leze na mozek

15.3.2009 09:53
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to jste neviděli Fida - ten ojíždí, co se dá ,,,
Asi mu to jaro taky leze na mozek

Michala nejvíc sprintuje, když domů přijde Fabby . Darés ji ignoruje, ale Fabbyho hrozně zajímá a on ví, že ona někde je schovaná, většinou za závěsem a nakonec ji vyčmuchá a to Michala oběhne takovým tryskem obývák, že se málem rozplácne o dveře a vezme to rychlostí blesku přes kuchyň a po schodech nahoru se schovat do ateliéru..ale to je bleskový králík

15.3.2009 10:15
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
Michala nejvíc sprintuje, když domů přijde Fabby . Darés ji ignoruje, ale Fabbyho hrozně zajímá a on ví, že ona někde je schovaná, většinou za závěsem a nakonec ji vyčmuchá a to Michala oběhne takovým tryskem obývák, že se málem rozplácne o dveře a vezme to rychlostí blesku přes kuchyň a po schodech nahoru se schovat do ateliéru..ale to je bleskový králík

Jinak vyjížďka se nekoná
Už tady nějakou dobu řádně chčije...zase

já chci léééto! Klidně 35°C! Ale léto, sluníčko, teplo, koupání! Mám poušťáka, já jsem teplomil..co sakra děláme v téhle části světa!!!!!

15.3.2009 10:23
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Jinak vyjížďka se nekoná
Už tady nějakou dobu řádně chčije...zase

já chci léééto! Klidně 35°C! Ale léto, sluníčko, teplo, koupání! Mám poušťáka, já jsem teplomil..co sakra děláme v téhle části světa!!!!!

NO, to si taky někdy říkám, že by bylo lepší teplo a ne 4 roční období ,,,
Ale má to vše své kouzlo, ale ne ty přechody ,,,

15.3.2009 10:27
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO, to si taky někdy říkám, že by bylo lepší teplo a ne 4 roční období ,,,
Ale má to vše své kouzlo, ale ne ty přechody ,,,

jj....nesnáším právě ty přechody ...ještě k tomu to většinou zdravotně odnesu, protože chytnu kde co

15.3.2009 10:33
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
jj....nesnáším právě ty přechody ...ještě k tomu to většinou zdravotně odnesu, protože chytnu kde co

No, já nesnáším ty sračky !!!!

15.3.2009 10:35
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
No, já nesnáším ty sračky !!!!

no to já taky. Ani jezdit se pořádně nedá, všude se propadáme, všude louže, bláto, hnus..to fakt nemusím

15.3.2009 10:52
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no to já taky. Ani jezdit se pořádně nedá, všude se propadáme, všude louže, bláto, hnus..to fakt nemusím

No, to já taky ne ,,,
Kdyby jsi viděla dnešní nához na batohu, co lítalo bahno přes blatníky

15.3.2009 11:14
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak dalšíííí

http://www.meteocentrum.cz/ zpravy/page.php?page=09031400
Grrrr

zvířátková

15.3.2009 11:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
http://www.meteocentrum.cz/ zpravy/page.php?page=09031400
Grrrr

Tak to pro změnu vypadá, že se zase tomu králíkovi nebude do klece chtít . Vyhřívá se pod topením jak kuře na líhni.

U nás furt mrholí, to snad fakt nepřestane...

15.3.2009 11:54
lucky

XXX.XXX.230.77

zvířátková napsal(a):
Tak to pro změnu vypadá, že se zase tomu králíkovi nebude do klece chtít . Vyhřívá se pod topením jak kuře na líhni.

U nás furt mrholí, to snad fakt nepřestane...

tady taky prší, byla jsem se pomazlit s Usinkou a seno měla vymetené a dělala, že umírá na podvýživu!!! Pupek jak těhule!Tak jsem ji ještě přihodila seno a vrhla se na něj jak hladová zvěř. Tohle šparedé počasí mě vyjde draho! Ta kobyla jen futruje a futruje! Sní toho dvakrát tolik co normálně, protože co jiného má v dešti dělat, že... stojí ve stáji a jí!

15.3.2009 13:41
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tady taky prší, byla jsem se pomazlit s Usinkou a seno měla vymetené a dělala, že umírá na podvýživu!!! Pupek jak těhule!Tak jsem ji ještě přihodila seno a vrhla se na něj jak hladová zvěř. Tohle šparedé počasí mě vyjde draho! Ta kobyla jen futruje a futruje! Sní toho dvakrát tolik co normálně, protože co jiného má v dešti dělat, že... stojí ve stáji a jí!

Tak to si připadám jak Usa -sedím a žeru, žeru, žeru

15.3.2009 14:20
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak to si připadám jak Usa -sedím a žeru, žeru, žeru

já jsem konečně zase udělala velké aktuality na webu Usy, tak můžete juknout
a jdu česat Darése ven..leje, ale budeme pod střechou..jinak tady usnu. Jsem se najëdla a chce se mi spááát

sadzi saj

15.3.2009 14:56
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

lucky napsal(a):

já jsem konečně zase udělala velké aktuality na webu Usy, tak můžete juknout
a jdu česat Darése ven..leje, ale budeme pod střechou..jinak tady usnu. Jsem se najëdla a chce se mi spááát

Zdarec,

tak Vás jdu při neděli pozdravit.

Jsem totálně grogy, ráno jsem stavěla drez. obdélník a tahala se tam s těma písmenkama, pak s Elí zkusit zajet úlohu, no čekala jsem, že to bude horší, ale máme na čem pracovat, ale to se dalo čekat, cválání byl porod, jednu dobu už jsem si říkala, že mě chce snad záměrně sundat, ale nepodařilo se a to jsem si fakt dávala pozor, abych jenom lehce holeň použla a nic , ale poslední nacválání se mi podařilo excelentně jenom na sedovou pomůcku, tak jsem moc chválila, tak to jsem měla radost , no a pak jsem zkoušela kopýtka, musím koupit ale novou rašpli , ale teklo ze mě solidně, takže jsem doma skočila hned do sprchy a aspoň stáhla fotečky a teď tu něco pošolichám a porazím asi s Arwen na prochajdu.

U nás teda včera luxusní jarní počasí a dneska teda nic moc, od rána pršelo, ale teď přestalo

15.3.2009 15:08
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Zdarec,

tak Vás jdu při neděli pozdravit.

Jsem totálně grogy, ráno jsem stavěla drez. obdélník a tahala se tam s těma písmenkama, pak s Elí zkusit zajet úlohu, no čekala jsem, že to bude horší, ale máme na čem pracovat, ale to se dalo čekat, cválání byl porod, jednu dobu už jsem si říkala, že mě chce snad záměrně sundat, ale nepodařilo se a to jsem si fakt dávala pozor, abych jenom lehce holeň použla a nic , ale poslední nacválání se mi podařilo excelentně jenom na sedovou pomůcku, tak jsem moc chválila, tak to jsem měla radost , no a pak jsem zkoušela kopýtka, musím koupit ale novou rašpli , ale teklo ze mě solidně, takže jsem doma skočila hned do sprchy a aspoň stáhla fotečky a teď tu něco pošolichám a porazím asi s Arwen na prochajdu.

U nás teda včera luxusní jarní počasí a dneska teda nic moc, od rána pršelo, ale teď přestalo

Ahojky,

tak to jsi byla akční
Tak to makala i Elí
Jsem na vás mooooc zvědavá

To já moc nemakám ,,, Dřepím a žeru ,,,
Ale koně viděla - alespoň v TV - Jukla jsem na Dobrou vodu

sadzi saj

15.3.2009 15:39
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak to jsi byla akční
Tak to makala i Elí
Jsem na vás mooooc zvědavá

To já moc nemakám ,,, Dřepím a žeru ,,,
Ale koně viděla - alespoň v TV - Jukla jsem na Dobrou vodu

No akční jsem dneska byla, jsem po obědě přijela domů a nechápala, že je teprve po dvanáctý hodině, jsem měla pocit, že už musí být den pryč, kolik jsem toho stihla, ale jsem totálně grogy

No já ani moc zvědavá nejsem to bude ostuda

15.3.2009 15:40
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No akční jsem dneska byla, jsem po obědě přijela domů a nechápala, že je teprve po dvanáctý hodině, jsem měla pocit, že už musí být den pryč, kolik jsem toho stihla, ale jsem totálně grogy

No já ani moc zvědavá nejsem to bude ostuda

Neboj, nebude
NO, já jsem teď stihla ještě dojíst i ananas ,,,
Booože, ani tříhlavá saň by toho snad tolika nesežrala jako já

sadzi saj

15.3.2009 15:56
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Neboj, nebude
NO, já jsem teď stihla ještě dojíst i ananas ,,,
Booože, ani tříhlavá saň by toho snad tolika nesežrala jako já

No snad ne, ale jsem utahaná, jak kotě

Možná na tebe budu mít prosbu

Jo tohle znám, já když se rozežeru, tak škoda mluvit

15.3.2009 16:17
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
No snad ne, ale jsem utahaná, jak kotě

Možná na tebe budu mít prosbu

Jo tohle znám, já když se rozežeru, tak škoda mluvit

Tak šup sem s prosbou
Já se už zase cpu ,,, Pomoooooc

sadzi saj

15.3.2009 16:20
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
Tak šup sem s prosbou
Já se už zase cpu ,,, Pomoooooc

Máš to na @

15.3.2009 16:48
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Máš to na @

tak já budu muset asi taky koupit new rašpli, protože už nějak ta moje taky nestíhá..nebo jsem já slabá jako moucha
vyčesala jsem zase kus Darése..jeden bok a záda, zadní nohy ještě chybí a bříško..to až bude úplně suchý, jsou takoví navlhlí a blbě se vyčesává v tom podsada.
No a přestalo pršet, tak jdu s holčí na prochajdu..chtěla jsem původně, že bych se projela, ale všude je tak vody a bláta, že bych se na to mohla vyprdnout .
Jdeme pešo po cestě

15.3.2009 16:51
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
tak já budu muset asi taky koupit new rašpli, protože už nějak ta moje taky nestíhá..nebo jsem já slabá jako moucha
vyčesala jsem zase kus Darése..jeden bok a záda, zadní nohy ještě chybí a bříško..to až bude úplně suchý, jsou takoví navlhlí a blbě se vyčesává v tom podsada.
No a přestalo pršet, tak jdu s holčí na prochajdu..chtěla jsem původně, že bych se projela, ale všude je tak vody a bláta, že bych se na to mohla vyprdnout .
Jdeme pešo po cestě

Tak na @ jsem jukla
To se ti Lucky nedivím, že se ti nechce brodit

15.3.2009 16:53
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Tak na @ jsem jukla
To se ti Lucky nedivím, že se ti nechce brodit

no..nechce... ..mě se nechce ani véén. Jsem už vymrzlá z toho česání... a nějak s etam mračí zase..snad zase bude lít? Mě už trefí..no nic..letím..třeba pochodíme aspoň po dědině

sadzi saj

15.3.2009 17:28
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

lucky napsal(a):
no..nechce... ..mě se nechce ani véén. Jsem už vymrzlá z toho česání... a nějak s etam mračí zase..snad zase bude lít? Mě už trefí..no nic..letím..třeba pochodíme aspoň po dědině

Já byla venku s hafinou, tak se aspoň proběhla, něco jsme pocvičili a šli i přes ves na vodítku a jdu něco kuchtit a snad si dneska konečně i přečtu to Jezdectví no a dala bych si něco dobrýho, ale nic tu není

No rašpli se chystám zaútočit zítra, tak jsem zvědavá, zda něco ulovím či ne

15.3.2009 17:33
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Já byla venku s hafinou, tak se aspoň proběhla, něco jsme pocvičili a šli i přes ves na vodítku a jdu něco kuchtit a snad si dneska konečně i přečtu to Jezdectví no a dala bych si něco dobrýho, ale nic tu není

No rašpli se chystám zaútočit zítra, tak jsem zvědavá, zda něco ulovím či ne

sadzi saj

15.3.2009 17:55
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):

Tak už se ti to pomalu krátí, co?

Já už v troubě zapejkám brambůrky, ňam ňam, maso mám naložený v lednici, no musím uvařit ještě hafině, se mi už nic nechce a zítra do práce

Jedeš o vík do Lysý??

15.3.2009 18:07
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Tak už se ti to pomalu krátí, co?

Já už v troubě zapejkám brambůrky, ňam ňam, maso mám naložený v lednici, no musím uvařit ještě hafině, se mi už nic nechce a zítra do práce

Jedeš o vík do Lysý??

No, ráda by jsem ,,,
Uvidím ,,, možná bych tam jukla už v pátek - nebude tolika lidí a měla by jsem vík volný

JJ krátííííí

15.3.2009 18:24
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
No, ráda by jsem ,,,
Uvidím ,,, možná bych tam jukla už v pátek - nebude tolika lidí a měla by jsem vík volný

JJ krátííííí

Já původně do Lysé nechtěla, jako každý rok, protože mi to přijde stále stejné.
Ale děti mě přemluvily, že chtějí vidět koníky, takže tam asi v neděli vyrazím i s babičkou. No a při té příležitosti mrknu na nějaké kytičky.

15.3.2009 18:29
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Já původně do Lysé nechtěla, jako každý rok, protože mi to přijde stále stejné.
Ale děti mě přemluvily, že chtějí vidět koníky, takže tam asi v neděli vyrazím i s babičkou. No a při té příležitosti mrknu na nějaké kytičky.

No, je to stejné, to jo ,,,
Ale je to blízko a první výstava ,,,
Tak bych juknout chtěla
Třeba taky něco pokoupím
A doufám, že i nafotím

15.3.2009 19:13
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
No, je to stejné, to jo ,,,
Ale je to blízko a první výstava ,,,
Tak bych juknout chtěla
Třeba taky něco pokoupím
A doufám, že i nafotím

Ahoooj holky!!!!
Se mi po vás stejská. No já jsem hotová, všecho mám po krk učení, učení, učení, koně, plesy, do toho, připrava našeho plesu a furt něco a já nemám čas ani zapnout comp!!!!
Jooo na výstavu bych taky chtěla, ale neni čas!!!! No hale už mám doma nové šaty na ples jsou hustý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.3.2009 19:38
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Ahoooj holky!!!!
Se mi po vás stejská. No já jsem hotová, všecho mám po krk učení, učení, učení, koně, plesy, do toho, připrava našeho plesu a furt něco a já nemám čas ani zapnout comp!!!!
Jooo na výstavu bych taky chtěla, ale neni čas!!!! No hale už mám doma nové šaty na ples jsou hustý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jůůů! Vyfoť! Nebo pak hoď fotky z plesu, ať jukneme!
Byla jsem s Usou venku...no děs...bláto, hnus, jsem jak prase, Usa je na tom lépe než já

15.3.2009 21:00
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Jůůů! Vyfoť! Nebo pak hoď fotky z plesu, ať jukneme!
Byla jsem s Usou venku...no děs...bláto, hnus, jsem jak prase, Usa je na tom lépe než já

udělám v tejdnu fotky a hodim vám je sem. máma řekla že letošní šaty se jí nelíběj!!!Prej mi je všechno vidět!!! Ale sukni mám dlouhou až na zem, prsa uplně zakrytý a břícho mi taky neni vidět, jen mám uplně holý záda a boky. No v tejdnu udělám fotku a hodím vám jí sem, aby jste to posoudily
Jooo o blátě mi nemluv, je to hnus, nedá se nic

sadzi saj

16.3.2009 09:15
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Tak dalšíííí

Dobré ranko,

tak zase v pondělí. Po včerejšku mě všechno bolí a jsem, jak spráskaný pes ráno tu lilo, ale teď už je bez deště, tak aspoň, že tak

Zuziku, šaty vyfoť, taky jsem zvědavá

sadzi saj

16.3.2009 12:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Dobré ranko,

tak zase v pondělí. Po včerejšku mě všechno bolí a jsem, jak spráskaný pes ráno tu lilo, ale teď už je bez deště, tak aspoň, že tak

Zuziku, šaty vyfoť, taky jsem zvědavá

Teda, dneska nikde nikdo. Já skočila do jezdeckých a jaké překvapení, krom toho, že jsem musela koupit větší balení vitamínů, protože to menší neměli, pač je Lysá a prý tam expedujou zboží , tak rašpli měl jenom jednu a ještě nějaké pochybné značky

16.3.2009 13:47
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Teda, dneska nikde nikdo. Já skočila do jezdeckých a jaké překvapení, krom toho, že jsem musela koupit větší balení vitamínů, protože to menší neměli, pač je Lysá a prý tam expedujou zboží , tak rašpli měl jenom jednu a ještě nějaké pochybné značky

já jsem tady chviličkami...lítám ven mrznout upravovat a česat Fabbyho...v sobotu jedeme na výstavu a má lít a nsěžit, tak ať ho pak nedělám v dešti.
Ale stejně je tady kossaaa!

sadzi saj

16.3.2009 14:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
já jsem tady chviličkami...lítám ven mrznout upravovat a česat Fabbyho...v sobotu jedeme na výstavu a má lít a nsěžit, tak ať ho pak nedělám v dešti.
Ale stejně je tady kossaaa!

Tady je dneska docela hezky, ale prý se má zase ochladit a sněžit i v nížinách, se z toho pos........ fakt, už sníh nechci

Lucky, jakou používáš rašpli??

16.3.2009 15:06
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tady je dneska docela hezky, ale prý se má zase ochladit a sněžit i v nížinách, se z toho pos........ fakt, už sníh nechci

Lucky, jakou používáš rašpli??

Já mám Mustadku, ale mám ji dva roky a už taky potřebuji novou

No a teď pojedu s Usou se projet, ale abych řekla pravdu, tak se mi vlastně vůůbec nechce... já nevím. Pořád uvažuji, že se spíše jen navleču a půjdu s ní třeba k Betty, tam si poběhá po pastvině a bude to... je tady zima jak v márnici, tma, už mě to fakt nebaví. Na mě to působí děsně depresivně, už mě nebaví ani jezdit, všude bláto, zima, vítr..ach jo

sadzi saj

16.3.2009 15:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Já mám Mustadku, ale mám ji dva roky a už taky potřebuji novou

No a teď pojedu s Usou se projet, ale abych řekla pravdu, tak se mi vlastně vůůbec nechce... já nevím. Pořád uvažuji, že se spíše jen navleču a půjdu s ní třeba k Betty, tam si poběhá po pastvině a bude to... je tady zima jak v márnici, tma, už mě to fakt nebaví. Na mě to působí děsně depresivně, už mě nebaví ani jezdit, všude bláto, zima, vítr..ach jo

A máš ji i s rukojetí nebo bez??

Já už mám koně opohybovaného, dneska s kámoškou vyrazili naposledy ven, pač už bude mít konečně svého tak jsem na to zvědavá

17.3.2009 20:33
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
A máš ji i s rukojetí nebo bez??

Já už mám koně opohybovaného, dneska s kámoškou vyrazili naposledy ven, pač už bude mít konečně svého tak jsem na to zvědavá

My byli dnes na procházce, cestou jsme přibraly s Usou i Kristýnu s Čipem a zašli se podíívat na Betty. V tom mokrém rozbředlém chodí malinko lépe..ještě že není tvrdo, to by asi se jen plazila. Ale pustili jsme usu i s Čipem s Betty na pastvině a Čipo usu ignorovala je nevěrník..lezl za Betty jak ocas ..a pořád na sebe kvičeli. byla sranda, ale pak už byli hodní

Ale v tom blátě už se mi nechce nic..fuj . venu je hnus, povichr a leje . Všechno je tak nacucané, že koně se všude jen propadají a boří, tak na ježdění už fakt nemám ani náladu

17.3.2009 21:01
naftalinka

XXX.XXX.76.16

lucky napsal(a):
My byli dnes na procházce, cestou jsme přibraly s Usou i Kristýnu s Čipem a zašli se podíívat na Betty. V tom mokrém rozbředlém chodí malinko lépe..ještě že není tvrdo, to by asi se jen plazila. Ale pustili jsme usu i s Čipem s Betty na pastvině a Čipo usu ignorovala je nevěrník..lezl za Betty jak ocas ..a pořád na sebe kvičeli. byla sranda, ale pak už byli hodní

Ale v tom blátě už se mi nechce nic..fuj . venu je hnus, povichr a leje . Všechno je tak nacucané, že koně se všude jen propadají a boří, tak na ježdění už fakt nemám ani náladu

Nazdár baby!!! Dneska spím u kolegyně, takže jsem jí obsadila noťas a píšu
Jsem se na chvilku odtrhla od učení, učim se právo, zejtra píšeme. No a v pátek ples a premiéra v dalších nových šatech

17.3.2009 22:01
lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):
Nazdár baby!!! Dneska spím u kolegyně, takže jsem jí obsadila noťas a píšu
Jsem se na chvilku odtrhla od učení, učim se právo, zejtra píšeme. No a v pátek ples a premiéra v dalších nových šatech

Tak hlavně pak hoď fotky v šatech. Jakou mají barvičku? A hodně štěstíčka při učení a zkoušení

sadzi saj

18.3.2009 08:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tak hlavně pak hoď fotky v šatech. Jakou mají barvičku? A hodně štěstíčka při učení a zkoušení

Bré ranko,

tak u nás dneska šajní o sto šest, akorát teda ráno teploměr ukazoval 1 stupeň

Zuziku, na šaty se těšíme, tak na nás nezapomeň

18.3.2009 08:42
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Bré ranko,

tak u nás dneska šajní o sto šest, akorát teda ráno teploměr ukazoval 1 stupeň

Zuziku, na šaty se těšíme, tak na nás nezapomeň

Čáu! Závidííím! Já chci taky! Tady je sem tam dírka v mracích, ale příšerný povichr. Ale dost hnusný
A kosa je.

sadzi saj

18.3.2009 09:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Čáu! Závidííím! Já chci taky! Tady je sem tam dírka v mracích, ale příšerný povichr. Ale dost hnusný
A kosa je.

Nevěš hlavu, třeba to dorazí i k Vám

18.3.2009 09:16
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Nevěš hlavu, třeba to dorazí i k Vám

no slunko už svítí, ale ten povichr je děsný. Zavolám na tu pilu, jestli mají už trochu těch hoblin..ale jak otevřu zásobník, tak mi všechny ulítnou do pryč

sadzi saj

18.3.2009 10:19
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no slunko už svítí, ale ten povichr je děsný. Zavolám na tu pilu, jestli mají už trochu těch hoblin..ale jak otevřu zásobník, tak mi všechny ulítnou do pryč

Tady taky fujá, ale co, hlavně, že šajní už jsem pomalu ani nevěděla, jak to sluníčko vypadá

18.3.2009 11:40
naftalinka

XXX.XXX.88.186

sadzi saj napsal(a):
Tady taky fujá, ale co, hlavně, že šajní už jsem pomalu ani nevěděla, jak to sluníčko vypadá

Čau, čau, máme zrovna hodinu počítačů tak vám píšu, jak jde práce??? No ve škole nuda a všem se chce spát!!! Odpol se těším za koníkama

18.3.2009 11:42
naftalinka

XXX.XXX.88.186

naftalinka napsal(a):
Čau, čau, máme zrovna hodinu počítačů tak vám píšu, jak jde práce??? No ve škole nuda a všem se chce spát!!! Odpol se těším za koníkama

Nebojte v pátek se nechám vyfotit a hodim vám to sem, šaty mají barvu takovou hnědo měděnou zvláštní barva

18.3.2009 12:13
naftalinka

XXX.XXX.88.186

naftalinka napsal(a):
Nebojte v pátek se nechám vyfotit a hodim vám to sem, šaty mají barvu takovou hnědo měděnou zvláštní barva

Tak já se zase loučím, pádíme na oběd a pak ještě odpolední vyučování a pak hurá přes celou Prahu za miláčkama, Andy nepojedeš nějak na Mělník jsou tam na jaře lehký úlohy

sadzi saj

18.3.2009 14:16
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

naftalinka napsal(a):
Tak já se zase loučím, pádíme na oběd a pak ještě odpolední vyučování a pak hurá přes celou Prahu za miláčkama, Andy nepojedeš nějak na Mělník jsou tam na jaře lehký úlohy

Zuziku no uvidíme uvidíme, ráda bych před zkoušema nějakou tu úlohu zkusila odjet i trenérka mi to doporučovala, tak možná

18.3.2009 14:57
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Zuziku no uvidíme uvidíme, ráda bych před zkoušema nějakou tu úlohu zkusila odjet i trenérka mi to doporučovala, tak možná

Zuzi fakt jsem na ty šaty zvědává

Tak Usa se dnes vyspí jako princezna!!!!

V tom vichru to bylo šílené! Třetina toho co hupslo ze zásobníku skončilo vedle v potoce, málěm mě odneslo i s pytly, z lopaty mi to zfoukávalo, hobliny jsem měla všude, hrůza. Naložila jsem 8 pytlů, Darések mi to odtáhl domů, nemít ty psy , tak nevím kdo by to vozil..jsou dříči a Darés byl štěstím bez sebe, že může makat. Na pilu ně dovezl a zpátky jsem šla pěšky a on táhl vozík nabouchaný pytly s hoblinami. Navíc měli krááásné čisté žluťounké hoblinky, voní to ve stáji krááásně, Usa miluje se v nich rozvalit, má pak hobliny i na uších.
Napráskala jsem ji tam 6 velkých pytlů, ta až to uvidí, tak sebou hned praští a bude hajat .

Zavedla jsem ji pak s Fabbym k Čipovi, lítali tam jako paka, fabby měl vánoce z koz a Usa řádila jak blázen v tom povichru ji to burcovalo .
No a teď tady máme úpný Apríl ..chvíli slunko, pak se zatáhne a vánice jak prase

sadzi saj

18.3.2009 15:09
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

V tom vichru to bylo šílené! Třetina toho co hupslo ze zásobníku skončilo vedle v potoce, málěm mě odneslo i s pytly, z lopaty mi to zfoukávalo, hobliny jsem měla všude, hrůza. Naložila jsem 8 pytlů, Darések mi to odtáhl domů, nemít ty psy , tak nevím kdo by to vozil..jsou dříči a Darés byl štěstím bez sebe, že může makat. Na pilu ně dovezl a zpátky jsem šla pěšky a on táhl vozík nabouchaný pytly s hoblinami. Navíc měli krááásné čisté žluťounké hoblinky, voní to ve stáji krááásně, Usa miluje se v nich rozvalit, má pak hobliny i na uších.
Napráskala jsem ji tam 6 velkých pytlů, ta až to uvidí, tak sebou hned praští a bude hajat .

Zavedla jsem ji pak s Fabbym k Čipovi, lítali tam jako paka, fabby měl vánoce z koz a Usa řádila jak blázen v tom povichru ji to burcovalo .
No a teď tady máme úpný Apríl ..chvíli slunko, pak se zatáhne a vánice jak prase

Nééé fuuuuj, už zase ten hnusnej sníh já už chci jarooo, ta zima snad neskončí letos

18.3.2009 15:21
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):

Tak to vám musím napsat...moje máti se zbláznila!!!!

Prý jsem necita! Pošuk a všechno možné!!!!

A proč???

Týýýrám Usinku!!!!

A jak???

Venku je tma, povichr a co chvíli tady valí sněhem, vánice, hrůza...teď přestalo, za chvíli zase začne.....
No a Usa je u Čipa venku ve výběhu a pasou se ..pohodička, klídeček, ne?
Však normál!

No a moje máti????
Jsem tyran, necita, týrám holčí..Kubišovou na mě!!!!

Holčí je Egyptská princezna!!!! Pouštní princezna a má být doma v teplíčku, kde má nastlánu postýlku!!! A bude chtít hajat...podotýkám, že moje máma byla kdysi tak proti pořízení koně, že tvrdila, že kůň jen přes její mrtvolu!!!!

No a abych přešla dál....

No takže mám se sebrat a valit pro holčičku do výběhu, protože ji chudince bude foukat pod ocásek a bude ji zimička, v takovém strašném nečase!!!

Našež já konstatovala, že nikam nejdu, vychrápe se večer, je kůň a má být venku, navíc neleje jako poslední dny, trochu sněží..no a co? Však má kožich, ne? Tam ať je jako normální kůň venku, s kámoši a pase se..jak ji foukne do zadku, aspoň se proběhne.

No a moje máma mrvici a teď to příjede!!!

PRÝ MÁM ŠETŘIT CELÝ ROK PENÍZE A NA ZIMNÍ PRÁZDNINY VOZIT USINKU DO EGYPTA, ABY SE PODÍVALA DOMŮ ..hele my se tady s tátou váleli smíchy!!!!
jsem říkala, že ona je sice pouštní kůň,a le poušť nikdy neviděla... no a máma, že ona to má geneticky, tak si to pamatuje....no my chcípali smíchy
Naše máma by ji zavřela do stáje, ještě by ji tam topila a oblíkla nějaký slušný svetřík

takže moje máti se zbláznila už nadobro

sadzi saj

18.3.2009 15:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Tak to vám musím napsat...moje máti se zbláznila!!!!

Prý jsem necita! Pošuk a všechno možné!!!!

A proč???

Týýýrám Usinku!!!!

A jak???

Venku je tma, povichr a co chvíli tady valí sněhem, vánice, hrůza...teď přestalo, za chvíli zase začne.....
No a Usa je u Čipa venku ve výběhu a pasou se ..pohodička, klídeček, ne?
Však normál!

No a moje máti????
Jsem tyran, necita, týrám holčí..Kubišovou na mě!!!!

Holčí je Egyptská princezna!!!! Pouštní princezna a má být doma v teplíčku, kde má nastlánu postýlku!!! A bude chtít hajat...podotýkám, že moje máma byla kdysi tak proti pořízení koně, že tvrdila, že kůň jen přes její mrtvolu!!!!

No a abych přešla dál....

No takže mám se sebrat a valit pro holčičku do výběhu, protože ji chudince bude foukat pod ocásek a bude ji zimička, v takovém strašném nečase!!!

Našež já konstatovala, že nikam nejdu, vychrápe se večer, je kůň a má být venku, navíc neleje jako poslední dny, trochu sněží..no a co? Však má kožich, ne? Tam ať je jako normální kůň venku, s kámoši a pase se..jak ji foukne do zadku, aspoň se proběhne.

No a moje máma mrvici a teď to příjede!!!

PRÝ MÁM ŠETŘIT CELÝ ROK PENÍZE A NA ZIMNÍ PRÁZDNINY VOZIT USINKU DO EGYPTA, ABY SE PODÍVALA DOMŮ ..hele my se tady s tátou váleli smíchy!!!!
jsem říkala, že ona je sice pouštní kůň,a le poušť nikdy neviděla... no a máma, že ona to má geneticky, tak si to pamatuje....no my chcípali smíchy
Naše máma by ji zavřela do stáje, ještě by ji tam topila a oblíkla nějaký slušný svetřík

takže moje máti se zbláznila už nadobro

Tak to je hustý, válím se tu smíchy u pc, koukám, tvoje máti nepostrádá smysl pro humor

18.3.2009 15:31
lucky

XXX.XXX.230.77

sadzi saj napsal(a):
Tak to je hustý, válím se tu smíchy u pc, koukám, tvoje máti nepostrádá smysl pro humor

jj.jako my jsme s tátou s etak usmáli!
a ještě perlička..protože se s ní nebavíme, že je praštěná a Usama zůstane u Čipa..pro ní nepoletím v chumelenici, když tam dojdu a přestane... jsou to přeháňky...

no tak najednou táta vedle z aťasu říká..."hele, ona volá babi!"

máma šla volat telefonem babi, aby si pokecala a ztěžuje si na mě, jaká jsem macecha a nelida necitelná, v takové hrůze tam holčičku chudáčka malého nechám

táta konstatoval, že první je u nás Usa, pak psi, králík, pak Já a pak až on ...já mu teda říkala, že před ním je ještě televize, pračka a lednička

18.3.2009 20:08
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak dalšíííí

Ahojky,

tak se hlásím zase z práce - mám noční
Koníky jsme užila až až ,,, Teď se budu zotavovat v klidu zase na židli

18.3.2009 20:43
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak se hlásím zase z práce - mám noční
Koníky jsme užila až až ,,, Teď se budu zotavovat v klidu zase na židli

Máš noční? Tak si aspoň schrupneš..ještě ti za to platí .

Jinak zrovna jsem byla za holčí..chrápe jak zabitá v hoblinkách a užívá si řádné postýlky. Jde vidět, jak je děsně spokojená

načeš moje máma konstatovala, že jsem ji měla přivést dřív, protože už dávno mohla spinkat

18.3.2009 21:06
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Máš noční? Tak si aspoň schrupneš..ještě ti za to platí .

Jinak zrovna jsem byla za holčí..chrápe jak zabitá v hoblinkách a užívá si řádné postýlky. Jde vidět, jak je děsně spokojená

načeš moje máma konstatovala, že jsem ji měla přivést dřív, protože už dávno mohla spinkat

JJ, už se mi to zase obrátilo, tak budu mít 14 dní noční šichty
Tak jsem zvědavá, jak to dneska půjde

Ta Usa se má ,,,
Hele, nechceš se jí zeptat, jestli by si mě nechtěla brát jako ošetřovatelku přes tu zimu sebou ,,, Bych se hlásila dobrovolně

18.3.2009 21:14
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
JJ, už se mi to zase obrátilo, tak budu mít 14 dní noční šichty
Tak jsem zvědavá, jak to dneska půjde

Ta Usa se má ,,,
Hele, nechceš se jí zeptat, jestli by si mě nechtěla brát jako ošetřovatelku přes tu zimu sebou ,,, Bych se hlásila dobrovolně

Do Egypta se ti zachtělo jo? Hele..až vyhraju tu Sportku, tak ji tam vezmu

18.3.2009 21:16
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Do Egypta se ti zachtělo jo? Hele..až vyhraju tu Sportku, tak ji tam vezmu

Bych jela klidně ,,,
Vzala bych si foťák a mohla bys jí vysílat do moře do alelujaááááá

18.3.2009 21:21
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):

Bych jela klidně ,,,
Vzala bych si foťák a mohla bys jí vysílat do moře do alelujaááááá

Usa do moře????

Ha hááá

ty ji trefil šlak, jen by viděla tolik vody!!!!

ona vodu nemuší a tolik vody?
To by byl infarkt

myslím , že radši by brázdila tryskem pouštní duny

18.3.2009 21:29
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Usa do moře????

Ha hááá

ty ji trefil šlak, jen by viděla tolik vody!!!!

ona vodu nemuší a tolik vody?
To by byl infarkt

myslím , že radši by brázdila tryskem pouštní duny

NO, duny by nebyly taky marný ,,, Ale to moře je moře

18.3.2009 21:36
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
NO, duny by nebyly taky marný ,,, Ale to moře je moře

no jo..ale Usa nenji vodní živel..i když v létě už plavala slušně. Betty se moc nechtělo..Usa plavala nejvíc

18.3.2009 21:58
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
no jo..ale Usa nenji vodní živel..i když v létě už plavala slušně. Betty se moc nechtělo..Usa plavala nejvíc

JJ, kdepak jsou ty teplý měsíce, co ???

18.3.2009 22:03
lucky

XXX.XXX.230.77

blanche napsal(a):
JJ, kdepak jsou ty teplý měsíce, co ???

nafocené nejsou

ale tady je nynánek

18.3.2009 22:04
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
nafocené nejsou

ale tady je nynánek

spokojený nynánek

18.3.2009 22:08
lucky

XXX.XXX.230.77

lucky napsal(a):
spokojený nynánek

no nic...jdu ještě juknout na holčí, doliju vodičkua a jdu malovat do postele..přilby mám vymaskované a výstava se blíží a prací moc není, tak musím zabrat

18.3.2009 22:17
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
no nic...jdu ještě juknout na holčí, doliju vodičkua a jdu malovat do postele..přilby mám vymaskované a výstava se blíží a prací moc není, tak musím zabrat

Dobrej večír!!!! Jsem se konečně te´d zastavila
Tak fotečku letošních šatů vám sem hodím až po plese, ale dám vám sem fotky minulých šatů, ju???? Všechno to jsou moje nápady, kromě jednich šatů, které jsem si koupila

18.3.2009 22:20
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Tak fotečku letošních šatů vám sem hodím až po plese, ale dám vám sem fotky minulých šatů, ju???? Všechno to jsou moje nápady, kromě jednich šatů, které jsem si koupila

Takže můj loňský model

lucky

XXX.XXX.230.77

naftalinka napsal(a):

jůůůůurčitě sem hoď!!!

naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Takže můj loňský model

18.3.2009 22:22
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
jůůůůurčitě sem hoď!!!

to jsou ty koupený šaty a ty jsem měla na plese před loni 2007

18.3.2009 22:24
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
to jsou ty koupený šaty a ty jsem měla na plese před loni 2007

2007

18.3.2009 22:25
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
2007

a todle je další můj model kterej jsem měla v roce 2006

18.3.2009 22:26
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
a todle je další můj model kterej jsem měla v roce 2006

2006

blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
2007

No tééééda, kdopak to jeéééé ?
Bych tě skoro ani nepoznala !
Super

naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
2006

s maminkou2006

18.3.2009 22:27
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Super

A to si tedy sama navrhneš a necháš pak ušít, ju ?

18.3.2009 22:28
naftalinka

XXX.XXX.48.26

blanche napsal(a):
Super

tady v těch modrejch jsem měla o hoooodně kylo míň taky a ještě hledám svoje maturitní, ale ty budou focený na mojí kamarádce, páč se svýho maturáku nemám fotky z digitálu

18.3.2009 22:29
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
tady v těch modrejch jsem měla o hoooodně kylo míň taky a ještě hledám svoje maturitní, ale ty budou focený na mojí kamarádce, páč se svýho maturáku nemám fotky z digitálu

jo, jo, sama navrhnu, koupim látku, jedu za švadlenou nakreslim jí to, popíšu, ona si někde vyhrabe střih a pak se to jen upravuje podle toho jak to chci

18.3.2009 22:30
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
jo, jo, sama navrhnu, koupim látku, jedu za švadlenou nakreslim jí to, popíšu, ona si někde vyhrabe střih a pak se to jen upravuje podle toho jak to chci

NO, to jsi ale kreativec
To já vždy jen ze shopu, co mi padne a vypadá dobře

18.3.2009 22:32
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):

tak ta holčina na levo má na sobě také můj model mých maturitních šatů, ale je to blbě vyfocená fotka, zkusím najít jinou

18.3.2009 22:43
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
tak ta holčina na levo má na sobě také můj model mých maturitních šatů, ale je to blbě vyfocená fotka, zkusím najít jinou

Moc moc pěkné

Přidejte reakci

Přidat smajlík