Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2009 08:19
klawdie

XXX.XXX.100.124

Jen se poptávám po pastevku ve Východních Čechách, nebo cca do 100 km. Nejlépe rovinu s dohledem v menším stádě...za rozumnou cenu.

16.3.2009 08:58
remonek

XXX.XXX.162.107

klawdie napsal(a):
Jen se poptávám po pastevku ve Východních Čechách, nebo cca do 100 km. Nejlépe rovinu s dohledem v menším stádě...za rozumnou cenu.

Ahojky, no něco jako pastevko je v Železnici, ale je to asi 7 km za Jičínem, tak nevím jestli to už nebude daleko. Sice jsem tam už dlouho nebyla, ale co jsem tam jezdila, tak koníci měli k dispozici pastvinu a neomezený přístup do otevřených boxů. Bývalo tam tak 10 koní, sedlovna, kruhovka ale musela by jsi oželet jízdárnu. Kdyžtak mrkni na www.ranch.cz

16.3.2009 09:06
kessi

XXX.XXX.22.24

klawdie napsal(a):

Co u Kotyzi v Deštné,má tam parádní pastviny a nebo Orlické Záhoří tam mají pastviny pod kopcem jen mírný terén je tam moc hezky

16.3.2009 09:07
klawdie

XXX.XXX.100.124

remonek napsal(a):
Ahojky, no něco jako pastevko je v Železnici, ale je to asi 7 km za Jičínem, tak nevím jestli to už nebude daleko. Sice jsem tam už dlouho nebyla, ale co jsem tam jezdila, tak koníci měli k dispozici pastvinu a neomezený přístup do otevřených boxů. Bývalo tam tak 10 koní, sedlovna, kruhovka ale musela by jsi oželet jízdárnu. Kdyžtak mrkni na www.ranch.cz

Díky Šáry jde o kulhavého koníka, už byli źkoušeny ruzné postupy léčby ale nakonec se vet s majitelem shodli na odpočinku na pastvině na rovnějším terénu...

16.3.2009 09:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

kessi napsal(a):
Co u Kotyzi v Deštné,má tam parádní pastviny a nebo Orlické Záhoří tam mají pastviny pod kopcem jen mírný terén je tam moc hezky

o Kotyzovejch jsem slyšela že mají i pastevk, ale to dost v kopcích...ted by koní potřeboval ze zdravotních důvodu spíš rovinku? nevíš cenově jak to maj?

16.3.2009 09:17
remonek

XXX.XXX.162.107

klawdie napsal(a):
Díky Šáry jde o kulhavého koníka, už byli źkoušeny ruzné postupy léčby ale nakonec se vet s majitelem shodli na odpočinku na pastvině na rovnějším terénu...

Tady je pastva na rovnějším terénu a pokud by potřeboval mít i klid od stáda aby ho třebas nějak netrápili, tak tam bývala ještě jedna ohrada. Ale co se týče okolí tak už tam spíš jsou kopce. Ještě mě napadli Jeřice u HK tam myslím byla rovina

16.3.2009 09:25
gituna

XXX.XXX.85.61

klawdie napsal(a):
o Kotyzovejch jsem slyšela že mají i pastevk, ale to dost v kopcích...ted by koní potřeboval ze zdravotních důvodu spíš rovinku? nevíš cenově jak to maj?

Jo, Kotyzovi to mají v kopcích, cenu nevím (na stránkách jen odchov-letní období 40 Kč + DPH, zimní 60 + DPH). To bych spíš doporučovala to Orlické Záhoří, pastvina s volným přístupem do stáje (mají tam i boxy), mají tam několik chovných kobylek, každý rok několik hříbátek, pokud se jedná o kobylku či valáška, tak by tam koník mohl být spokojen, jsou tam i dobří lidé. Pokud ovšem přijímají na ustájení no. Pastvina je tam hezká, rovná.

16.3.2009 09:37
microfon

XXX.XXX.211.46

klawdie napsal(a):

Nabízím pastevní ustájení - okres Písek
pro nenáročného koníka i majitele za velmi příznivou cenu. Více na meilu Microfon@seznam.cz
nebo na webu www.rancliberte.wgz.cz

16.3.2009 09:38
kessi

XXX.XXX.22.24

klawdie napsal(a):

tak to jo to by opravdu bylo lepší to Záhoří,myslím že se s nima dá domluvit .já tam byla naposled před 2 roky ale lidi jsou to docela fajn a pastviny ohromnýDržím palce atˇ najdeš co hledáš

16.3.2009 09:42
klawdie

XXX.XXX.100.124

microfon napsal(a):
Nabízím pastevní ustájení - okres Písek
pro nenáročného koníka i majitele za velmi příznivou cenu. Více na meilu Microfon@seznam.cz
nebo na webu www.rancliberte.wgz.cz

DíKy holky na to Záhoří mrknu, je to kámošky valášek, má poškozené úpony na přední nožce, už dlouho to léčí a sám Seitl doporučil odpočinek na pastvině. Kámošce na koníkovi pochopitelně velice záleží a chce pro něj to nejlepší...

16.3.2009 10:57
kessi

XXX.XXX.22.24

klawdie napsal(a):

našla jsem nějaké foto je tam vidět jaké tam jsou pastviny (Or.Záh.)

16.3.2009 11:01
klawdie

XXX.XXX.100.124

kessi napsal(a):
našla jsem nějaké foto je tam vidět jaké tam jsou pastviny (Or.Záh.)

ale bohužel odkaz jim nefunguje...ale díky...krása...

16.3.2009 11:16
kessi

XXX.XXX.22.24

klawdie napsal(a):
ale bohužel odkaz jim nefunguje...ale díky...krása...

našla jsem číslo na jezdecký klub zadej Ekolife.tel:494593136 držím palce

16.3.2009 15:14
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kessi napsal(a):
našla jsem číslo na jezdecký klub zadej Ekolife.tel:494593136 držím palce

Klárko, tak u nás to není sice přímo pastevko, ale koníci jsou venku od nevidím do nevidím, jen na noc ted zatím chodí do boxů..jakmile ale to jen půjde (v pátek po kastraci hřebčáka) už začínají někteří zůstavat i na noc venku...momentálně máme 2 volná místa... www.staj-sonov.websnadno.cz

16.3.2009 19:49
jurasek

XXX.XXX.112.250

jenysimons napsal(a):
Klárko, tak u nás to není sice přímo pastevko, ale koníci jsou venku od nevidím do nevidím, jen na noc ted zatím chodí do boxů..jakmile ale to jen půjde (v pátek po kastraci hřebčáka) už začínají někteří zůstavat i na noc venku...momentálně máme 2 volná místa... www.staj-sonov.websnadno.cz

/ustajeni.to.me.cz/index.php? page=2&trid=kraj

16.3.2009 21:46
kessi

XXX.XXX.22.24

jenysimons napsal(a):

To ustájko od Týny ,nevím jak jsou na tom s péčí ,neznám je,ale podle koní je to dobré,by mohlo být pro vás taky dobrá volba výběhy jsou něco přes 2ha je tam samá rovina,znám to tam moc dobře bydlela jsem na tom statku.takže i na procházky na ruce žádná zátěž jen rovina až k vodní nadrži Rozkoš pro koně super.

17.3.2009 07:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kessi napsal(a):
To ustájko od Týny ,nevím jak jsou na tom s péčí ,neznám je,ale podle koní je to dobré,by mohlo být pro vás taky dobrá volba výběhy jsou něco přes 2ha je tam samá rovina,znám to tam moc dobře bydlela jsem na tom statku.takže i na procházky na ruce žádná zátěž jen rovina až k vodní nadrži Rozkoš pro koně super.

věř, že péče je víc než 100% mám tam dva koníky a jsem tam víc než spokojená...

ty jsi mi psala ten mejlík? Jestli jo, tak se moc omlouvám, že jsem neodepsala, ale já si ho jen přečetla a jakmile neodepíšu hned, tak na to pak zapomenu... zkusím to napravit...

17.3.2009 07:55
kessi

XXX.XXX.22.24

jenysimons napsal(a):
věř, že péče je víc než 100% mám tam dva koníky a jsem tam víc než spokojená...

ty jsi mi psala ten mejlík? Jestli jo, tak se moc omlouvám, že jsem neodepsala, ale já si ho jen přečetla a jakmile neodepíšu hned, tak na to pak zapomenu... zkusím to napravit...

jj

17.3.2009 08:05
klawdie

XXX.XXX.100.124

kessi napsal(a):
jj

díky holky jste moc hodný, Týnko jde taky i o cenu...ideálně kolem 1500,- což vím že boxový těžko...ale vy to tam máte super o tom žádná

17.3.2009 08:06
kessi

XXX.XXX.22.24

klawdie napsal(a):
díky holky jste moc hodný, Týnko jde taky i o cenu...ideálně kolem 1500,- což vím že boxový těžko...ale vy to tam máte super o tom žádná

podařilo se ti dovolat do toho OZ?

17.3.2009 12:02
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kessi napsal(a):
podařilo se ti dovolat do toho OZ?

Klárko chápu no, 1500,- u nás nehrozí.... ale kdyby cokoli, místa jsou dvě, takže stačí mi nebo Míše brnknout...

17.3.2009 12:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
Klárko chápu no, 1500,- u nás nehrozí.... ale kdyby cokoli, místa jsou dvě, takže stačí mi nebo Míše brnknout...

Zatím si dělám přehled, ted tu na inzerci naskočila farma kocléřov, zkusím omrknout i toto...pak vše předám kámošce a uvidíme co se bude zamlouvat...

17.3.2009 15:26
ladys

XXX.XXX.26.142

klawdie napsal(a):
Zatím si dělám přehled, ted tu na inzerci naskočila farma kocléřov, zkusím omrknout i toto...pak vše předám kámošce a uvidíme co se bude zamlouvat...

Tyjo škoda Klári, klidně bych Ti ho vzala do podzima za pakatel, 3 koníci mi to nestačí vypást ani omylem a potřebuju udělat 2 stáda kvůli hřebečkovi, ale u nás rovinka moc není, nebo spíš vůbec není, škoda, kobyla kulhavá mohla mít kamaráda

18.3.2009 09:11
soňa7

XXX.XXX.249.148

klawdie napsal(a):

Bereme na ustájení jednoho koníka k našim třem huculům. Náchod - 4, možná 5 hektarů pastvin, ale úplná rovina to není. (MVDr. Seitl k nám také jezdí). Ze třech hektarů volný přístup do přístřešku, ostatní pastviny jsou obklopeny lesy. Seno a voda samozřejmě neomezeně, jádro apod 2x denně dle přání. Kontroly koní během dne. Cena od 1.400,-- dle velikosti koně a roční doby...
Více na www.rancudubu.estranky.cz

18.3.2009 09:45
klawdie

XXX.XXX.100.124

soňa7 napsal(a):
Bereme na ustájení jednoho koníka k našim třem huculům. Náchod - 4, možná 5 hektarů pastvin, ale úplná rovina to není. (MVDr. Seitl k nám také jezdí). Ze třech hektarů volný přístup do přístřešku, ostatní pastviny jsou obklopeny lesy. Seno a voda samozřejmě neomezeně, jádro apod 2x denně dle přání. Kontroly koní během dne. Cena od 1.400,-- dle velikosti koně a roční doby...
Více na www.rancudubu.estranky.cz

Děkuji za nabídku beru v potaz a kamarádce předám info.

30.3.2009 10:26
klawdie

XXX.XXX.100.124

ladys napsal(a):
Tyjo škoda Klári, klidně bych Ti ho vzala do podzima za pakatel, 3 koníci mi to nestačí vypást ani omylem a potřebuju udělat 2 stáda kvůli hřebečkovi, ale u nás rovinka moc není, nebo spíš vůbec není, škoda, kobyla kulhavá mohla mít kamaráda

Ladys psala jsem ti email...

Přidejte reakci

Přidat smajlík