JE TU NĚKDO?? PO DRUHÉ !!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.3.2009 20:54
stalonek

XXX.XXX.163.66

ahoj holčiny, mám vystříháno,fotky nejsou,zítra dodám,byla už tma ted jsme dorazili.taky sem nechala při příležitosti vystrouhat.. kopyta v poho,občas vymýšlel a při stříhání mno maras :D.. nejprve koukal vykulenýma očima co že to má být a když se přiblížil k hlavě aby ostříhal ještě vrch krku tak cuknul ale potom už si trochu zvyknul a pak už to šlo..nyní odpočívá v maštalce.. Mno okolním se moc nelíbil,ale mě hrozně..strašný fešák.. já ho liwinkam i bez těch chlupčisek.. a je to strašně praktické,bude se líp čistit a nebude se tak potit.. Fešanda mno.. zítra dám fotečky..

17.3.2009 20:57
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
ahoj holčiny, mám vystříháno,fotky nejsou,zítra dodám,byla už tma ted jsme dorazili.taky sem nechala při příležitosti vystrouhat.. kopyta v poho,občas vymýšlel a při stříhání mno maras :D.. nejprve koukal vykulenýma očima co že to má být a když se přiblížil k hlavě aby ostříhal ještě vrch krku tak cuknul ale potom už si trochu zvyknul a pak už to šlo..nyní odpočívá v maštalce.. Mno okolním se moc nelíbil,ale mě hrozně..strašný fešák.. já ho liwinkam i bez těch chlupčisek.. a je to strašně praktické,bude se líp čistit a nebude se tak potit.. Fešanda mno.. zítra dám fotečky..

Ahoj No ono to sice prakické je, ale po vyholení se koni při dorůstání chlupů mnění sklon růstu srsti, a srst spíše houstne než aby rostla podélně do dostatečné délky

17.3.2009 20:59
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Ahoj No ono to sice prakické je, ale po vyholení se koni při dorůstání chlupů mnění sklon růstu srsti, a srst spíše houstne než aby rostla podélně do dostatečné délky

já už stříhaného koně měla a no problemo zase se to znormálnilo..sem ho takhle dostala, už to měl sice trošku porostlejší ne čerstě ale fakt bez problému to zmizlo zpátky..

17.3.2009 21:05
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
já už stříhaného koně měla a no problemo zase se to znormálnilo..sem ho takhle dostala, už to měl sice trošku porostlejší ne čerstě ale fakt bez problému to zmizlo zpátky..

No ono to není že by mu rostla srst "na ježka" nemusíš to ani postřehnout... ... Ale to máš jedno každý svého štěstí strůjcem...

Co jinak, jak se máte?? U nás byl šílenej vychr až jsem přemejšlela jestli nemám koníky zavřít ale nechala jsem je venku... celkem už se to tam uklidnilo

17.3.2009 21:07
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
No ono to není že by mu rostla srst "na ježka" nemusíš to ani postřehnout... ... Ale to máš jedno každý svého štěstí strůjcem...

Co jinak, jak se máte?? U nás byl šílenej vychr až jsem přemejšlela jestli nemám koníky zavřít ale nechala jsem je venku... celkem už se to tam uklidnilo

aha tk tj.. u nás začlo tedkom večer déšt se sněhěem ale jen tak trošinku .. Jinak pohodička neska sme byli na vyjížďce tk superozní dlouhosem si takhle nezajezdila.... prostě znáš to.. cestou sme se stavili vymáchat nohy jen tk projít vodou a ven.. a jinak byliu neska energiční jak..

17.3.2009 21:11
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
aha tk tj.. u nás začlo tedkom večer déšt se sněhěem ale jen tak trošinku .. Jinak pohodička neska sme byli na vyjížďce tk superozní dlouhosem si takhle nezajezdila.... prostě znáš to.. cestou sme se stavili vymáchat nohy jen tk projít vodou a ven.. a jinak byliu neska energiční jak..

Já se dnes poctivě flákala... počasí nanic takže jsem pouze obstarala koníky a alá dom

To máme ale krááásný kamíínky co ?? Sem fotila předevčírem, slez sníh a najednou se objevilo tohle ( abys pochopila, bydlím tu teprve krátce, od podzima a tuhle cestu jsem objevila až když byl napadaný sníh tak jsem se divila co z toho vylezlo když sníh slezl )

17.3.2009 21:15
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Já se dnes poctivě flákala... počasí nanic takže jsem pouze obstarala koníky a alá dom

To máme ale krááásný kamíínky co ?? Sem fotila předevčírem, slez sníh a najednou se objevilo tohle ( abys pochopila, bydlím tu teprve krátce, od podzima a tuhle cestu jsem objevila až když byl napadaný sníh tak jsem se divila co z toho vylezlo když sníh slezl )

Jo, já pádím. .. tak ahoj

17.3.2009 22:50
mili

XXX.XXX.6.33

red and white napsal(a):
Jo, já pádím. .. tak ahoj

Baru chtěla jsem se tě zeptat co že je to tvé konisko zač? Kolik mu je apod. Je to asi bl..é ale nic moc o vás nevím...Na fotečky se moc těším!!!

happyhvezda

18.3.2009 11:49
happyhvezda

XXX.XXX.25.74

mili napsal(a):
Baru chtěla jsem se tě zeptat co že je to tvé konisko zač? Kolik mu je apod. Je to asi bl..é ale nic moc o vás nevím...Na fotečky se moc těším!!!

Ahojte , tak smíme se k vám přidat ?

18.3.2009 12:27
jenysimons

XXX.XXX.237.100

happyhvezda napsal(a):

já tu jsem...bohužel..měla bych dělat cosi k ročníkovce, ale silně se mi do toho nechce a já vůbec nevím, jak začít..sakra..:(

18.3.2009 20:46
stalonek

XXX.XXX.163.66

jenysimons napsal(a):
já tu jsem...bohužel..měla bych dělat cosi k ročníkovce, ale silně se mi do toho nechce a já vůbec nevím, jak začít..sakra..:(

ahojik,tk sem tady zase..
máme konečně ostříháno!! vypadáme trošinku jako honební kůň,trochu mi tak na té fotce přijde..ale je to fešák mě se to tak líbí... včera sme spáchali čin na jeho srsti..

18.3.2009 20:50
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
ahojik,tk sem tady zase..
máme konečně ostříháno!! vypadáme trošinku jako honební kůň,trochu mi tak na té fotce přijde..ale je to fešák mě se to tak líbí... včera sme spáchali čin na jeho srsti..

pro mili: jasně není problém

Stalone,hafling x hucul,desetiletý valach, po otci 17/253 ST_Fist (majitel miloš (toricon) ) z matky 7817 Lucie a víc nevím...

Jinak snad že se snažíme o nějaký ty hobbíky, letos bychom chtěly s kámoškou vyzkoušet základní stupeň endurance,stalone jako tříletý získal v 29 km 3.místo tk chceme zkusit znova..Jinak všestranný kůň, do parkurů nižších stupňů, kdysi western, letos tahal sáňky, mno prostě můj miláček,je to pohodář přesvědčit se dá skoro do čehokoliv..

18.3.2009 20:53
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

Stalone,hafling x hucul,desetiletý valach, po otci 17/253 ST_Fist (majitel miloš (toricon) ) z matky 7817 Lucie a víc nevím...

Jinak snad že se snažíme o nějaký ty hobbíky, letos bychom chtěly s kámoškou vyzkoušet základní stupeň endurance,stalone jako tříletý získal v 29 km 3.místo tk chceme zkusit znova..Jinak všestranný kůň, do parkurů nižších stupňů, kdysi western, letos tahal sáňky, mno prostě můj miláček,je to pohodář přesvědčit se dá skoro do čehokoliv..

Takovej puclík malej ještě neostříhaný pod sedlem..

18.3.2009 20:54
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
Takovej puclík malej ještě neostříhaný pod sedlem..

jejda nějak jak se tak na něm teď vidím už si připadám že z něj každou chvílí vyrostu

18.3.2009 20:54
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
jejda nějak jak se tak na něm teď vidím už si připadám že z něj každou chvílí vyrostu

ale tpo nehrozí už při jeho tělesné konstituci

18.3.2009 20:55
stalonek

XXX.XXX.163.66

happyhvezda napsal(a):

jj můžeš proč bys nemohla?

18.3.2009 20:55
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
jj můžeš proč bys nemohla?

ten poslední byl pro happyhvezdu

happyhvezda

18.3.2009 21:36
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

stalonek napsal(a):

Barčo , tak Stalon vypada opravdu zajimavě to má vyholeny jen krk ?

19.3.2009 07:09
stalonek

XXX.XXX.163.66

happyhvezda napsal(a):
Barčo , tak Stalon vypada opravdu zajimavě to má vyholeny jen krk ?

jojo,jenom k podbřišníku,pod sedlo už to nesahá.. nechtěla sem kupovat bederku tak sem to nechala vzít takhle, ale stejně do výběhu deku nosí, do stáje fleesku a hotove.. mno jedenu výhodu to má,špinavá je deka a ne kůň ..méně práce s čištěním aspoň.. a po zpocení přejedu rukou a je suchý..

19.3.2009 16:25
mili

XXX.XXX.7.85

stalonek napsal(a):

Děkuji Baru...Myslela jsem si to. Před Banym..Tedy můj první koník byla taktéž klisna křížená s huculem..Moc pěkně skákala-nedělal jí problém 140cm výběh a to do kopečka...

19.3.2009 19:32
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
jojo,jenom k podbřišníku,pod sedlo už to nesahá.. nechtěla sem kupovat bederku tak sem to nechala vzít takhle, ale stejně do výběhu deku nosí, do stáje fleesku a hotove.. mno jedenu výhodu to má,špinavá je deka a ne kůň ..méně práce s čištěním aspoň.. a po zpocení přejedu rukou a je suchý..

Zdravíčko Vážené dámy

Taky vás ráno překvapila sněhová nadílka?? Nepříjemný překvápko...a to jsem si zrovna včera večer řikala, jak mi pomalu začíná pěkně vysychat výběh.... No, během odpoledne to u nás roztálo ( až na pár sněhových "ostrůvků" ) ale předpověď počasí neni zrovna jarní

19.3.2009 19:34
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Zdravíčko Vážené dámy

Taky vás ráno překvapila sněhová nadílka?? Nepříjemný překvápko...a to jsem si zrovna včera večer řikala, jak mi pomalu začíná pěkně vysychat výběh.... No, během odpoledne to u nás roztálo ( až na pár sněhových "ostrůvků" ) ale předpověď počasí neni zrovna jarní

mno to teda neni jarní..u koní sme neska nebyla mordovala sem se v hudebce 2,5 hodiny už sme myslela že to nerozchodím..
ještě že ty koně máme...

19.3.2009 19:35
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
mno to teda neni jarní..u koní sme neska nebyla mordovala sem se v hudebce 2,5 hodiny už sme myslela že to nerozchodím..
ještě že ty koně máme...

tady taková sněžná fotka ještě před ostříháním..

19.3.2009 19:48
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
tady taková sněžná fotka ještě před ostříháním..

V hudebce??

19.3.2009 19:51
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
V hudebce??

JO V HUDEBCE BOHUŽEL HRAJU 8 LET NA HOUSLE..

19.3.2009 19:53
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
JO V HUDEBCE BOHUŽEL HRAJU 8 LET NA HOUSLE..

Proč bohužel ??

19.3.2009 19:56
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Proč bohužel ??

protože 8 let je hrozně dlouhá doba a už mě to dost nebaví..letos absolvuju a končím

19.3.2009 19:56
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
protože 8 let je hrozně dlouhá doba a už mě to dost nebaví..letos absolvuju a končím

hele nerčíí a ty na něco hraješ? poslouchat 2,5 hodiny v kuse buzeraci učitele to je humáč vážně

19.3.2009 20:00
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
hele nerčíí a ty na něco hraješ? poslouchat 2,5 hodiny v kuse buzeraci učitele to je humáč vážně

Ne já mám totální hudební hluch někdy ve 4. třídě základní školy jsem zkoušela chodit do sboru, ale brzo jsem usoudila že mě to vlastně totálně nebaví

19.3.2009 20:03
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Ne já mám totální hudební hluch někdy ve 4. třídě základní školy jsem zkoušela chodit do sboru, ale brzo jsem usoudila že mě to vlastně totálně nebaví

jo to já taky chodila do sboru. po 6 letech sem se nervla a sekla s tím..taky sem 6 let chodila do výtvarného oboru ale s tím se rovněž sekla, 2 roky na flétnu, taky nic, a nakonec mi zbydou přece jen moji drazí milovaní koně

19.3.2009 20:04
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
jo to já taky chodila do sboru. po 6 letech sem se nervla a sekla s tím..taky sem 6 let chodila do výtvarného oboru ale s tím se rovněž sekla, 2 roky na flétnu, taky nic, a nakonec mi zbydou přece jen moji drazí milovaní koně

a jak jinak,musí být,není čas škola začne být pekelně dlouhá a na koně času nezbývá skloubit to ještě z jinýma koníčkama to je sprostě endá..

19.3.2009 20:05
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
a jak jinak,musí být,není čas škola začne být pekelně dlouhá a na koně času nezbývá skloubit to ještě z jinýma koníčkama to je sprostě endá..

CO JINAK PLÁNUJETE S KONĚMA NA ZÍTRA?

19.3.2009 20:05
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

No to já kdysi chodila chvilku do hasičáku, pak docela dlouho mě drželi sportovky ale jináč hudba?? To já neee.. já jsem spíš přez ten sport

19.3.2009 20:10
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
No to já kdysi chodila chvilku do hasičáku, pak docela dlouho mě drželi sportovky ale jináč hudba?? To já neee.. já jsem spíš přez ten sport

ou to sme přesnej opak,já jsem zručná spíš takhle a sportování mě nikdy moc nešlo..snad kromě toho že sem nejrychlejší z holek ze třídy,jinak skoro nic moc,bída slabší průměr.. nejhůř jsem na tom s míčovýma hrama, nějak se mi s těma šurejma očima skreslije ten míč tk to je maras někdy

19.3.2009 20:10
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
ou to sme přesnej opak,já jsem zručná spíš takhle a sportování mě nikdy moc nešlo..snad kromě toho že sem nejrychlejší z holek ze třídy,jinak skoro nic moc,bída slabší průměr.. nejhůř jsem na tom s míčovýma hrama, nějak se mi s těma šurejma očima skreslije ten míč tk to je maras někdy

skresluje.**

19.3.2009 20:26
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
skresluje.**

Vidíš.... a z těch míčových her já teda nejvíc fandím voleyballu,
HeleŤ mizím měj se krásně pa

19.3.2009 22:23
annetka

XXX.XXX.48.155

red and white napsal(a):
Vidíš.... a z těch míčových her já teda nejvíc fandím voleyballu,
HeleŤ mizím měj se krásně pa

Je tu ještě někdo na pokec ?

happyhvezda

19.3.2009 22:33
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

annetka napsal(a):
Je tu ještě někdo na pokec ?

Možná že já

19.3.2009 22:35
annetka

XXX.XXX.48.155

happyhvezda napsal(a):
Možná že já

Éj, a já jdu zrovna spát .. Nikdo nikde.. :D

happyhvezda

19.3.2009 22:37
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

annetka napsal(a):
Éj, a já jdu zrovna spát .. Nikdo nikde.. :D

Tuž to škoda no

happyhvezda

20.3.2009 22:58
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Tuž to škoda no

Je tu nějaký ponocný jako já ?

20.3.2009 23:01
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Je tu nějaký ponocný jako já ?

No já jsme tu :) A strašně se nudím. Jdem pokecat nebo se unudím k smrti

happyhvezda

20.3.2009 23:08
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
No já jsme tu :) A strašně se nudím. Jdem pokecat nebo se unudím k smrti

Jj tak dem klábosit ... teš se nudím Od kud Si ?

20.3.2009 23:11
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Jj tak dem klábosit ... teš se nudím Od kud Si ?

Já jsem z Lázní Bělohradu.. To je kousek od Hradce Králove. A odkud ty?? Ten koník na fotce je tvůj?

happyhvezda

20.3.2009 23:14
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Já jsem z Lázní Bělohradu.. To je kousek od Hradce Králove. A odkud ty?? Ten koník na fotce je tvůj?

Ja jsem z Třince ( Český Těšín, Frydek Místek ) ne , ja svého koně nevlastním . Ale starám se o 3 poníky a jedno ČT ... Ryzák na fotkach je spolubydlíci ČT kobylky kterou jezdim ( foto poníku )

20.3.2009 23:19
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Ja jsem z Třince ( Český Těšín, Frydek Místek ) ne , ja svého koně nevlastním . Ale starám se o 3 poníky a jedno ČT ... Ryzák na fotkach je spolubydlíci ČT kobylky kterou jezdim ( foto poníku )

Jj to já bohužel taky svého koníka nemám no hlavně, že mam možnost ko koníkům chodit.. A copak jste dneska s koníkama kutily?

happyhvezda

20.3.2009 23:23
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Jj to já bohužel taky svého koníka nemám no hlavně, že mam možnost ko koníkům chodit.. A copak jste dneska s koníkama kutily?

Tak ja byla tak na výletě u Trávnička v dostihové stáji Pegas . A potom ještě u jednoho koňáka jsme se stavili Takže koně jsem jen pozdravila ve stáji . Výlet mi zabral celý den

20.3.2009 23:32
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Tak ja byla tak na výletě u Trávnička v dostihové stáji Pegas . A potom ještě u jednoho koňáka jsme se stavili Takže koně jsem jen pozdravila ve stáji . Výlet mi zabral celý den

A jak se ti v dostihové stáji líbylo??

Na fotce 24 letá kobylka (dřív moje učitelka).

V uterí jsem jí měla pod sedlem, po dlohý době si skočela. Připadala mi jak 4 hřebec. Ta se do těch skoků hrnula . Nojooo naše bábuška :)

happyhvezda

20.3.2009 23:36
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
A jak se ti v dostihové stáji líbylo??

Na fotce 24 letá kobylka (dřív moje učitelka).

V uterí jsem jí měla pod sedlem, po dlohý době si skočela. Připadala mi jak 4 hřebec. Ta se do těch skoků hrnula . Nojooo naše bábuška :)

Momentálně si nemužu vzpomenout na jmeno těchto dvou kobylek Ale vim že utekly Dnešní foto stáda z chovné stáje . Filip je strašně fajny typek . Co jsme tam byli tak jsme u něj poseděli na kafíčku

20.3.2009 23:38
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Momentálně si nemužu vzpomenout na jmeno těchto dvou kobylek Ale vim že utekly Dnešní foto stáda z chovné stáje . Filip je strašně fajny typek . Co jsme tam byli tak jsme u něj poseděli na kafíčku

Je a máš ještě nějaké fotečky? Ráda by jsem se podívala

happyhvezda

20.3.2009 23:44
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Je a máš ještě nějaké fotečky? Ráda by jsem se podívala

No mám malo fotek , jelikož na pastvině byla šílena kosa a foukal vítr ... takže ruce se mi klepaly zimou a moc fotek jsem nepořídila

happyhvezda

20.3.2009 23:45
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
No mám malo fotek , jelikož na pastvině byla šílena kosa a foukal vítr ... takže ruce se mi klepaly zimou a moc fotek jsem nepořídila

Dneska jsem aji s kamoškou pomohla Filipovi pozametat staj byla sranda no ( kamoška tam kdysi pracovala )

20.3.2009 23:45
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):

Jojo taky jsem měla zmrzlí ruce, když jsem přišla od koníků domů .

happyhvezda

20.3.2009 23:46
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Dneska jsem aji s kamoškou pomohla Filipovi pozametat staj byla sranda no ( kamoška tam kdysi pracovala )

20.3.2009 23:47
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):

Koukám, že vás taky baví zametat . To já se vždycky ve stáji ujmu taky koštěte

happyhvezda

happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

A jak že se jmenujou ty 2 kobylky na tvoji fotce ? Myslim že jedna je na S ( co stoji naproti Solonga A ty chodiš k Filipovi jezdit ?

konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):

To je boží

20.3.2009 23:49
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
A jak že se jmenujou ty 2 kobylky na tvoji fotce ? Myslim že jedna je na S ( co stoji naproti Solonga A ty chodiš k Filipovi jezdit ?

Jestli to bylo na mě, tak já tam nechodím jezdit.

happyhvezda

20.3.2009 23:50
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
To je boží

konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):

happyhvezda

happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):

Určitě to bylo na tebe Jelikoš nikdo jiny tu není

20.3.2009 23:51
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):

A ty koníci na fotkách se jmenujou Sedrik a Perla

happyhvezda

20.3.2009 23:52
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
A ty koníci na fotkách se jmenujou Sedrik a Perla

Tak to nejsou ti co jsem myslela ale maji stejne deky

20.3.2009 23:52
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Určitě to bylo na tebe Jelikoš nikdo jiny tu není

Nojo :D Už mi nepracuje mozek

20.3.2009 23:54
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Tak to nejsou ti co jsem myslela ale maji stejne deky

happyhvezda

20.3.2009 23:55
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Nojo :D Už mi nepracuje mozek

Rachelka ( ČT ) co jezdím teš bydlela v Pegasu

20.3.2009 23:56
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Rachelka ( ČT ) co jezdím teš bydlela v Pegasu

Ta je božíí Kolik pak jí je?? A jak vám to spolu jde?

happyhvezda

20.3.2009 23:59
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Ta je božíí Kolik pak jí je?? A jak vám to spolu jde?

Letos bude 6letá . No jezdím ju teprve Rok ( nyní je zřejmě březí ) no je to takove zlatko teďkom kapku zlobi ( asi hormony se ji plaši ) ale jinak nam to spolu celkem jde Semtam si na ni zanadavam ale to jen v dobrem

21.3.2009 00:00
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Letos bude 6letá . No jezdím ju teprve Rok ( nyní je zřejmě březí ) no je to takove zlatko teďkom kapku zlobi ( asi hormony se ji plaši ) ale jinak nam to spolu celkem jde Semtam si na ni zanadavam ale to jen v dobrem

Tak to vám držím palečky at se vám vede co nejlíp!!

happyhvezda

21.3.2009 00:03
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Tak to vám držím palečky at se vám vede co nejlíp!!

jj , děkujem A co ty maš na starost nějakeho konika nebo oblíbence na kterem jezdíš ? Tadyk ja na mem milačkovi ponikovi

21.3.2009 00:04
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):

A máš sní nějaké plány jezdit závodně? Nebo už závodně jezdíte?

21.3.2009 00:07
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
jj , děkujem A co ty maš na starost nějakeho konika nebo oblíbence na kterem jezdíš ? Tadyk ja na mem milačkovi ponikovi

No já mám nejraději Matýska. No jmenuje se Calhoun, ale má přezdívku Matěj. Jezdím na něm, na Sedrikoj a někdy vemu pod sedlo Perlu. (Na fotce Matýsek a moje trenérka na závodech).

happyhvezda

21.3.2009 00:07
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
A máš sní nějaké plány jezdit závodně? Nebo už závodně jezdíte?

Já se závodum vyhybam a žádneho z koní co mam na starost ani na to nepřipravuji . My jsme rekreačni typ . Takže jen práce na jízdarně a samé terény .

21.3.2009 00:08
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Já se závodum vyhybam a žádneho z koní co mam na starost ani na to nepřipravuji . My jsme rekreačni typ . Takže jen práce na jízdarně a samé terény .

Sluší vám to spolu.

happyhvezda

21.3.2009 00:10
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
Sluší vám to spolu.

Dá se to akorat by mohla byt vyšší ... ale i tak mi vyhovuje skvěle .Tu jsem našla foto nad skokem Ale nejde nic vidět skoro

21.3.2009 00:12
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Dá se to akorat by mohla byt vyšší ... ale i tak mi vyhovuje skvěle .Tu jsem našla foto nad skokem Ale nejde nic vidět skoro

No to já budu mít možná zítra fotky ze skákání, protože vždycky, když se skáče, tak nemá kdo fotit, tak ještě žádnou nad skokem nemám

happyhvezda

21.3.2009 00:16
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
No to já budu mít možná zítra fotky ze skákání, protože vždycky, když se skáče, tak nemá kdo fotit, tak ještě žádnou nad skokem nemám

Ja jich mam někde víc :-D ale jelikož ja skakat neumim tak vypadam jak jelito na tom koni

21.3.2009 00:18
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
Ja jich mam někde víc :-D ale jelikož ja skakat neumim tak vypadam jak jelito na tom koni

To já taky ne

21.3.2009 00:18
konikulka

XXX.XXX.158.34

konikulka napsal(a):
To já taky ne

ještě se toho musím nad tím skokem hooooooodně naučit

happyhvezda

21.3.2009 00:20
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

konikulka napsal(a):
To já taky ne

No nic já se asi loučím. Ráno je třeba vztávat ke konim

21.3.2009 00:21
konikulka

XXX.XXX.158.34

happyhvezda napsal(a):
No nic já se asi loučím. Ráno je třeba vztávat ke konim

Jj já už taky pujde nebo tady nad tou klávesnicej usnu Tak paaaa

21.3.2009 00:21
konikulka

XXX.XXX.158.34

konikulka napsal(a):
Jj já už taky pujde nebo tady nad tou klávesnicej usnu Tak paaaa

a měj se hezky

22.3.2009 12:50
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

Zdravíčkooo ...

22.3.2009 12:52
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Zdravíčkooo ...

22.3.2009 18:38
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):

ähoj holky je tu někdo??hlásíms e za bečouny

22.3.2009 19:16
evush2010

XXX.XXX.179.28

stalonek napsal(a):
ähoj holky je tu někdo??hlásíms e za bečouny

zdar holky
můžu se přidat ?
na studentkách máme mrtvo....

22.3.2009 19:18
stalonek

XXX.XXX.163.66

evush2010 napsal(a):
zdar holky
můžu se přidat ?
na studentkách máme mrtvo....

jasně :) však se to jmenuje jetu někdo? .. tak seš tu.. vítej mezi námi děvčaty co už tu byly

22.3.2009 19:22
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
jasně :) však se to jmenuje jetu někdo? .. tak seš tu.. vítej mezi námi děvčaty co už tu byly

jinak máš moc hezké koníky, co to sou zač?

22.3.2009 19:22
annetka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):

Hoj, jjdu taky pokecat

22.3.2009 19:27
stalonek

XXX.XXX.163.66

annetka napsal(a):
Hoj, jjdu taky pokecat

hihí jasně pojď ..není tohle ještě foto z milíkova?

22.3.2009 19:29
annetka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
hihí jasně pojď ..není tohle ještě foto z milíkova?

jo taky prcek, co jeste newí

22.3.2009 19:40
stalonek

XXX.XXX.163.66

annetka napsal(a):
jo taky prcek, co jeste newí

hlavně ta v tom oranžovém ..

22.3.2009 19:48
ladynka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
hlavně ta v tom oranžovém ..

Máš něco proti mně a mému oranžovému tričku?

22.3.2009 19:50
stalonek

XXX.XXX.163.66

ladynka napsal(a):
Máš něco proti mně a mému oranžovému tričku?

joooooooooooooooooooooooooooooooo všechnoooooooooooo ...
ne ja jen že taky maly škvet tam ještě si.. mno ale kdybych ukazala já fotešku tk se poserou všichni jaks em začla u koní to nechtěj vidět..takovou fotku si ete neviděla .

22.3.2009 19:51
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
ne ja jen že taky maly škvet tam ještě si.. mno ale kdybych ukazala já fotešku tk se poserou všichni jaks em začla u koní to nechtěj vidět..takovou fotku si ete neviděla .

BAF

Jak se máte děvčata??

22.3.2009 19:52
annetka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):

Ale já asi jo, myslíš tu se svými krásnými červenými vlásky? Nebo tu s vlasy po záda ??

22.3.2009 19:53
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
BAF

Jak se máte děvčata??

mno to sem se zlekla .. uááááááááá.. .. jo fajně se mame, konisko žije,neska sme skákali ve volnosti jen přes takový klacky, a blbly v ohradě, co vy?

22.3.2009 19:53
annetka

XXX.XXX.48.155

red and white napsal(a):
BAF

Jak se máte děvčata??

Ahoj Nerčííí, co to máš za kobylku? Fjordku?

22.3.2009 19:57
stalonek

XXX.XXX.163.66

annetka napsal(a):
Ale já asi jo, myslíš tu se svými krásnými červenými vlásky? Nebo tu s vlasy po záda ??

ne, s brejlemi jak hary poter a vlasy po záda

22.3.2009 19:58
red and white

XXX.XXX.125.26

annetka napsal(a):

Baruš u nás hrůza... vítr jako blázen sem radši zavřela koníky Alespoň se dnes vyspí v závětří a hřejivé podestýlce

jinak zdravím nově příchozí

22.3.2009 19:59
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Baruš u nás hrůza... vítr jako blázen sem radši zavřela koníky Alespoň se dnes vyspí v závětří a hřejivé podestýlce

Anetka: No ta krásna kobylka je vlastně valach Je to kříženec hucul x arab x fjord ( údajně )

22.3.2009 20:00
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):

nějak zvědavej Oslík Omík,ne? .. až do baráku by ti vlez,co? stelouš nám jednou nehlídaně vlezl až za práh jedním kopytem a pak sem si ho všimla . to bylo zrovna když sem ho měla doma ..

22.3.2009 20:01
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
nějak zvědavej Oslík Omík,ne? .. až do baráku by ti vlez,co? stelouš nám jednou nehlídaně vlezl až za práh jedním kopytem a pak sem si ho všimla . to bylo zrovna když sem ho měla doma ..

No ono já jsem mu zrovna připravovala jádro tak suveréně vkročil do domu ... ale jen kopžtkem včas jsem ho vycouvala

22.3.2009 20:01
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

22.3.2009 20:02
annetka

XXX.XXX.48.155

red and white napsal(a):
Anetka: No ta krásna kobylka je vlastně valach Je to kříženec hucul x arab x fjord ( údajně )

Nerčííí: Aha, sem někde četla něco i o kobyle myslím,...
stalonek: Dyť ti ten buřtík na Milíkově vlezl až do sedlovny, ne?

22.3.2009 20:04
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

annetka: na chodbičku, do sedlovny naštěstí ne.. ale ta tvoja majstra na to měla větší talent na tu kliku

22.3.2009 20:05
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
No ono já jsem mu zrovna připravovala jádro tak suveréně vkročil do domu ... ale jen kopžtkem včas jsem ho vycouvala

Tady Omík ještě s hřívou

22.3.2009 20:07
annetka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
annetka: na chodbičku, do sedlovny naštěstí ne.. ale ta tvoja majstra na to měla větší talent na tu kliku

Myslíš tu u ,,kvitek" ?? Tak se podívej na to okno, které tam po tom tvém,,hurikánu" zbylo :D

red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

Anetka: Ano já mám ještě jednoho koníka - kobylku Popelku Lásku mojí největší, a doufejme budoucí maminku

stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

a žes mě ted "naladila" tk tu dám za " trest "fotku Lady i v současnosti, nedávěj sem jenom ty staré,tam je černější ..muňoskááááá

22.3.2009 20:08
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
a žes mě ted "naladila" tk tu dám za " trest "fotku Lady i v současnosti, nedávěj sem jenom ty staré,tam je černější ..muňoskááááá

annetka: mama se s babinou domluvila že to okno dá do cajku o velikonočních prázkách

22.3.2009 20:10
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
annetka: mama se s babinou domluvila že to okno dá do cajku o velikonočních prázkách

nejen u kvitek, do sedlovny lezla taky,jak sme od šicího stroje po ní řvaly a jak po hlasu vylezla pamatuješ? mno do sedlovny upa ne ale na chodbu

annetka

XXX.XXX.48.155

red and white napsal(a):
Anetka: Ano já mám ještě jednoho koníka - kobylku Popelku Lásku mojí největší, a doufejme budoucí maminku

stelino, ty tmavsi jsou hezci
nerčííí: ať to vyjde, ;) přeju úspěšný porod a zdravé hříbátko

stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):
nejen u kvitek, do sedlovny lezla taky,jak sme od šicího stroje po ní řvaly a jak po hlasu vylezla pamatuješ? mno do sedlovny upa ne ale na chodbu

nerčííí: co ty si neska podnikala s koníkama:??

22.3.2009 20:12
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

annetka: tos posrala!! jako to ne!! já te tu tež dam jak se křeniš jako debil loni v lete!!

22.3.2009 20:13
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

Anetka: No, porod máme ještě daleko, teprve letos připouštíme Tak doufám, že vše bude bez komplikací a kobylka zabřezne
Odkud vlastně jsi a co to máš za oře??

Baruš: Dnes jsem lenošila... celý den jsem proseděla doma ( tak trošku jsem měla o čem přemýšlet ) a tak jsem koníkum nechala volno... počasí bylo docela nanic, zima a vítr tak se mi nějak nechtělo... Takže ježdění připadá na zítřek

22.3.2009 20:13
annetka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
annetka: tos posrala!! jako to ne!! já te tu tež dam jak se křeniš jako debil loni v lete!!

nvm vbc o čem to mluvíš xD

22.3.2009 20:14
stalonek

XXX.XXX.163.66

stalonek napsal(a):

JINAK PRO VŠECHNY: CO PLÁNUJETE ZÍTRA S KONÍČKAMA??

22.3.2009 20:15
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):
Anetka: No, porod máme ještě daleko, teprve letos připouštíme Tak doufám, že vše bude bez komplikací a kobylka zabřezne

Baruš: Dnes jsem lenošila... celý den jsem proseděla doma ( tak trošku jsem měla o čem přemýšlet ) a tak jsem koníkum nechala volno... počasí bylo docela nanic, zima a vítr tak se mi nějak nechtělo... Takže ježdění připadá na zítřek

u nás taky ježdění až zítra,vyjížďku měli včera tříhodinovou tk neska od ježdění pokoj a zítra deme na jízdárnu.

22.3.2009 20:16
annetka

XXX.XXX.48.155

red and white napsal(a):

Nerčííí: Je to čsp, letos 5 let. Jsme z Třince a vy?
stelina: Jízdárnu, a ty? xD
P.S. - kreslila Barča (ale pěkné náhodou)

22.3.2009 20:17
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):

JINAK - NA RANCI SE NARODILO HRIBATKO - HREBECEK STRAKAC ( PONIK )
Ještě jsem ho ale neviděla, jedu tam až o výkendu

Zítra plánuji kobylku vzít trošku provětrat pod sedlo... co s omárkem to se uvidí podle času asi jen lonž

22.3.2009 20:18
stalonek

XXX.XXX.163.66

annetka napsal(a):
Nerčííí: Je to čsp, letos 5 let. Jsme z Třince a vy?
stelina: Jízdárnu, a ty? xD
P.S. - kreslila Barča (ale pěkné náhodou)

ANNETKA : ne jako ájo!!! to ne!! já tu tajky rozeseju něco z tvého soukromí!! je libo break dance? MÁÁM?? TAK NESER BOHA ..

22.3.2009 20:19
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):

Zítra plánuji kobylku vzít trošku provětrat pod sedlo... co s omárkem to se uvidí podle času asi jen lonž

Anetko my jsme z České Lípy .. kolik ti je let jestli se můžu zeptat?

22.3.2009 20:20
stalonek

XXX.XXX.163.66

red and white napsal(a):

tak tojo,, to musí být pěkný kvítek, ta maličká od nás ve stáji je už pořádn hyperakční,když nespí,tak vyhazuje a vzpíná se a behá po boxu jak splašená

22.3.2009 20:21
red and white

XXX.XXX.125.26

stalonek napsal(a):
tak tojo,, to musí být pěkný kvítek, ta maličká od nás ve stáji je už pořádn hyperakční,když nespí,tak vyhazuje a vzpíná se a behá po boxu jak splašená

Nojo ... ty hříbata

22.3.2009 20:22
annetka

XXX.XXX.48.155

stalonek napsal(a):
ANNETKA : ne jako ájo!!! to ne!! já tu tajky rozeseju něco z tvého soukromí!! je libo break dance? MÁÁM?? TAK NESER BOHA ..

Ty moc nefel barčí :D
Nerčííí: 16 ,ale vypadám tk na 13 jesli vbc a tobě?

22.3.2009 20:24
annetka

XXX.XXX.48.155

annetka napsal(a):
Ty moc nefel barčí :D
Nerčííí: 16 ,ale vypadám tk na 13 jesli vbc a tobě?

Pofičím holky, ale za hoďku jsem z5

22.3.2009 20:26
stalonek

XXX.XXX.163.66

annetka napsal(a):
Pofičím holky, ale za hoďku jsem z5

tk páá.. já budu muset pryč o půl 9, tj za 5 minut, du hrát na housle, mama už tu po mě ječí že sem zas nehrála ..

Přidejte reakci

Přidat smajlík