Výsledky vyšetření kobylky ( k připouštění ) ..

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2009 14:35
red and white

XXX.XXX.125.26

Zdravím, tak už mám zase jeden dotázek
Dnes mi přišly výsledky vyšetření kobylky, a mám tam napsáno
vyšetření Infekční anémie koní
Ale slyšela jsem, že vyšetření se dělá na infekční metritidu ...
Jak to tedy je? Musím testy na metritidu dodělávat, jsou povinné, nebo jen na zažádání majitele hřebce... nebo je to to samé jako anémie.. ?? Vůbec se v tom neorientuji Předem díky za odpověď

20.3.2009 19:24
red and white

XXX.XXX.125.26

red and white napsal(a):
Jak to tedy je? Musím testy na metritidu dodělávat, jsou povinné, nebo jen na zažádání majitele hřebce... nebo je to to samé jako anémie.. ?? Vůbec se v tom neorientuji Předem díky za odpověď

??

20.3.2009 19:28
microfon

XXX.XXX.182.201

red and white napsal(a):

mertrida- nejspíš tam bude napsáno taylorela je stěrů, to je snad všude nutnost, někde se musí stěry i opakovat
infekční anemie se dělá z krve

20.3.2009 19:50
red and white

XXX.XXX.125.26

microfon napsal(a):
mertrida- nejspíš tam bude napsáno taylorela je stěrů, to je snad všude nutnost, někde se musí stěry i opakovat
infekční anemie se dělá z krve

Aha.. ale mě dělal veterinář normálně i stěry... ale poštou mi přišlo jen toto ... vyšetření na anémii - negativní, o ničem jiném tam nepíší... je možné, že mi to přijde ještě poštou?? Proč by to neposlali ale najednou?

21.3.2009 11:13
evush2010

XXX.XXX.179.28

red and white napsal(a):
Aha.. ale mě dělal veterinář normálně i stěry... ale poštou mi přišlo jen toto ... vyšetření na anémii - negativní, o ničem jiném tam nepíší... je možné, že mi to přijde ještě poštou?? Proč by to neposlali ale najednou?

metrida ti prijde později, pokud dělat krve i stěry. Krevní testy jsou obvykle do 14 dní, na metritidu většinou čekáme až měsíc, proč to, nechápu. Neboj, ono to přijde, případně zavolej vetovi, jemu výsledky jdou taky, pokud mu nepřišly, zavola do laboratoře a zjistí jak to je. POkud je tam nález, test se dělá dvojí a to taky dobu pozdrží, neboj mají stará séra atd. Prostě zavolej veterináři, který bral stěry a on ti řekne zda už je má a pokud ne tak tam zavolá a řekne ti kdy ti přijdou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík