Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2009 16:08
marketka

XXX.XXX.28.105

Sháním někoho, kdo naučí tahat 3-letého hřebce haflinga, samozřejmě za řádnou odměnu.Díky i za tipy.

24.3.2009 21:34
dalmatika

XXX.XXX.176.71

marketka napsal(a):
Sháním někoho, kdo naučí tahat 3-letého hřebce haflinga, samozřejmě za řádnou odměnu.Díky i za tipy.

ahoj, nevím přesně web ale pan Iš učí koně tahat. Někde tady nebo na equichannelu je na jeho kurz tahání téma. Podívej se do vyhledavače. Je to tam prý hodně na úrovněi. Dělají hodně fríse, ale i jiné plemena

25.3.2009 07:12
remonek

XXX.XXX.162.107

marketka napsal(a):

Ahojky a co se zkusit zeptat u Vyrtycha? Nebo někoho u Šťastných v Charvátcích

25.3.2009 09:34
marketka

XXX.XXX.28.105

remonek napsal(a):
Ahojky a co se zkusit zeptat u Vyrtycha? Nebo někoho u Šťastných v Charvátcích

Odkud jsi Šárko?

25.3.2009 09:34
marketka

XXX.XXX.28.105

marketka napsal(a):
Odkud jsi Šárko?

Jo, už vím, kámoška od Alči a Paši

25.3.2009 09:35
marketka

XXX.XXX.28.105

dalmatika napsal(a):
ahoj, nevím přesně web ale pan Iš učí koně tahat. Někde tady nebo na equichannelu je na jeho kurz tahání téma. Podívej se do vyhledavače. Je to tam prý hodně na úrovněi. Dělají hodně fríse, ale i jiné plemena

Odkud je pan Iš?

25.3.2009 09:48
remonek

XXX.XXX.162.107

marketka napsal(a):
Jo, už vím, kámoška od Alči a Paši

Jj jsem to já . Myslím,že pan Iš je někde od Prahy, ale moc si tím jistá nejsem

25.3.2009 10:02
kesau

XXX.XXX.172.35

remonek napsal(a):

Zdravím. k našim hřebčákům (taky haflíci) jezdí paní Sklenská (dříve Kastnerová) od Moravského Krumlova. Jesti budeš chtít, tak mi písni a pošlu ti kontakt

25.3.2009 10:07
ambra

XXX.XXX.23.1

remonek napsal(a):

Pan Iš je od Brna v Uhřicích viz.http://www.equichannel.cz/ diskuze/ukaz1300271/vse(mezera)

25.3.2009 10:12
ambra

XXX.XXX.23.1

marketka napsal(a):

Marketka já být tebou než začnu shánět někoho kdo naučí koníka tahat, bych se zamyslela jestli to chceš naučit jenom koníka a nebo taky sebe. Ona to není sice vědět, ale chce to vědět co a jak. Takže když to bude umět koní neznamená to že to budeš umět i ty. Asi stejné jako když se učíš jezdit na koni a zároveň si koníka obsedáš a nebo koníka šoupneš někoho kdo ti jej obsedne, ale ty sama o ježdění víš houby!
Zase ti doporučím zajeď si nejprve na nějakej ten kurz např. u p. Iše nebo kde koliv jinde, z vlastní zkušenosti vím, že to lze domluvit i soukromníků soukromě. A pak se zajímej, co je potřeba pro koníka.
Ikdyž tě neznám, ale podle tvého příspěvku soudím, že o tahání sama nic nevíš, protože kdybys věděla nezdala bys tento dotaz.
A pro rejpaly stůjte nohama na zemi a pozor na jazyk!

25.3.2009 10:35
remonek

XXX.XXX.162.107

marketka napsal(a):

Ještě mě napadlo, co třebas zkusit zeptat Hyblera, teda pokud bude mít čas. Jinak máš na mysli toho hafla co je v Kolomutech? Minule tam s ním byl strakatý poňda, vždycky když ho tam vidím, tak z toho mám druhý Vánoce, je fakt kouzelnej

25.3.2009 11:50
marketka

XXX.XXX.28.105

remonek napsal(a):
Ještě mě napadlo, co třebas zkusit zeptat Hyblera, teda pokud bude mít čas. Jinak máš na mysli toho hafla co je v Kolomutech? Minule tam s ním byl strakatý poňda, vždycky když ho tam vidím, tak z toho mám druhý Vánoce, je fakt kouzelnej

Ten poník je našich holčin.Občas ho tam vozíme jako společnost pro hřebčáka. Jinak s tím tahem je to složitejší. My s tahem zkušenosti máme ale není čas pomáhat dál. Nechci to tu moc rozebírat, kdyžtak na mailu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík