polly
napsal(a):
Ahojky všichni. Tak nám včera porodila naše haflinga. Bude ji v květnu 5 a má s vé první hříbě.
Je po plemenném hřebci Lucky z Brna.
Kobylka to zvládla bez naší pomoc. Narodil se ji 13 dní před termínem hřebeček.
Je to takovej krásnej plyšák.
Tak vám ukáže jak přišel na svět.
Fatima začala v 21h, tak začínáme nožičkama
polly
napsal(a):
Ahojky všichni. Tak nám včera porodila naše haflinga. Bude ji v květnu 5 a má s vé první hříbě.
Je po plemenném hřebci Lucky z Brna.
Kobylka to zvládla bez naší pomoc. Narodil se ji 13 dní před termínem hřebeček.
Je to takovej krásnej plyšák.
Tak vám ukáže jak přišel na svět.
Fatima začala v 21h, tak začínáme nožičkama
Tak teď už se nám přidá i hlavička
polly
napsal(a):
Tak teď už se nám přidá i hlavička
Tak a pokračujeme dál, to už je celkem pohoda.
polly
napsal(a):
Tak a pokračujeme dál, to už je celkem pohoda.
No a jsme venku celí. Rychle jsme prckovi sundali ten závoj z nosánku a pusiny a už se kouká, kde to je
polly
napsal(a):
No a jsme venku celí. Rychle jsme prckovi sundali ten závoj z nosánku a pusiny a už se kouká, kde to je
Tak teď mě maminka olíže, ukousne pupeční šňůru. no mám ještě takový slehlý uši. Asi vám moc koně zatím nepřipomínám, co?
polly
napsal(a):
Tak teď mě maminka olíže, ukousne pupeční šňůru. no mám ještě takový slehlý uši. Asi vám moc koně zatím nepřipomínám, co?
Tak aprvní pokusy o stoupnutí, No za pomocí se nám to povedlo asi za 45 minut a pak jsme vydrželi dlouho.
polly
napsal(a):
Tak aprvní pokusy o stoupnutí, No za pomocí se nám to povedlo asi za 45 minut a pak jsme vydrželi dlouho.
No a když už jsme konečně na nohách, tak nás místo papání zajímá prolízaná. Chodíme pořád do kola pod máminejma slabinama.
polly
napsal(a):
No a když už jsme konečně na nohách, tak nás místo papání zajímá prolízaná. Chodíme pořád do kola pod máminejma slabinama.
No ale pak už to přestalo asi po půl hodině majitelku bavit a napaplala mi na pusu něco takového slaďoučkého a já začal zjiš´tovat, kde to asi vzala. No trošku mě nasměrovala,ale pak už jsme poklad objevil sám. Majitelka byla ráda a mohla odjet domů a já jsem z mámou zůstal v klidu sám. Tak to byla moje první noc
polly
napsal(a):
No ale pak už to přestalo asi po půl hodině majitelku bavit a napaplala mi na pusu něco takového slaďoučkého a já začal zjiš´tovat, kde to asi vzala. No trošku mě nasměrovala,ale pak už jsme poklad objevil sám. Majitelka byla ráda a mohla odjet domů a já jsem z mámou zůstal v klidu sám. Tak to byla moje první noc
A toto je druhý den. Jsme takový heboučky, světloučký, mám kudrlinkatou hřívu. No ale trošku pokřivené nožky,ale ty se čase s rovnají a budu je mít jak strunky
polly
napsal(a):
A toto je druhý den. Jsme takový heboučky, světloučký, mám kudrlinkatou hřívu. No ale trošku pokřivené nožky,ale ty se čase s rovnají a budu je mít jak strunky
No dneska mně pan doktor píchl včeličku a o víkendu když bude hezky tak obkouknu co je za zvláštní věci venku, tam kde je hodně světla.
Jinak majitelka mě prý chce prodat. nevím teda ještě co to je,ale doufám, že to dopadne dobře a prodá mě k dobrým lidem. No ale to máme ještě 5-6 měsícu času.
Budu mít prý PP, a plné PP. Moje maminka je po Martinovi, je zapsaná v HPK. No a můj tatínek je Lucky. Oba jsou takový elegantní sportovní typy. Fakt fešáci
polly
napsal(a):
No dneska mně pan doktor píchl včeličku a o víkendu když bude hezky tak obkouknu co je za zvláštní věci venku, tam kde je hodně světla.
Jinak majitelka mě prý chce prodat. nevím teda ještě co to je,ale doufám, že to dopadne dobře a prodá mě k dobrým lidem. No ale to máme ještě 5-6 měsícu času.
Budu mít prý PP, a plné PP. Moje maminka je po Martinovi, je zapsaná v HPK. No a můj tatínek je Lucky. Oba jsou takový elegantní sportovní typy. Fakt fešáci
Moc gratuluju!!! Ať se oběma daří, klučina je nádhernej!! Chtěla jsem se ještě zeptat, sehnali jste toho ženicha k Naomi?
polly
napsal(a):
Naomi je bohužel bez chlapa. No ale má společnost 5 lam a 2 velbloudů
Nám se 4. 4. po třítýdenním přenášení narodil kluk. Mamina je prvnička a i když byla svědkem několika porodů a následné péče, zrovna milá na něj není. Asi své udělal i stres, že je s ním oddělená. Navíc je právě v říji, takže na sebe s hřebčákem každou chvíli "troubí" přes ohradník. Tak ať Vám všichni prcci pěkně rostou!!!
Uživatel s deaktivovaným účtem

oslik
napsal(a):
Nám se 4. 4. po třítýdenním přenášení narodil kluk. Mamina je prvnička a i když byla svědkem několika porodů a následné péče, zrovna milá na něj není. Asi své udělal i stres, že je s ním oddělená. Navíc je právě v říji, takže na sebe s hřebčákem každou chvíli "troubí" přes ohradník. Tak ať Vám všichni prcci pěkně rostou!!!
Připojuji i svou gratulaci! Náš hříbek zítra oslaví 8 týdnů. Je zvláštní, že se zatím rodí samí hřebečci!!!
polly
napsal(a):
No překrásnej snad bude ještě pozděj, ony ty čerstvý hříbátka bývají takový pomuchlaný a žebratý. Ale jinak je to pěknej sameťáček a jmenovat se asi bude Lord. Nebos e mi taky líbilo Lukas. No uvidíme. Jmen na L je hodně.
Tak a přikládám další fotky z prvního pobytu venku. To bylo v sobotu, 3. den po narozeni.
polly
napsal(a):
Tak a přikládám další fotky z prvního pobytu venku. To bylo v sobotu, 3. den po narozeni.
Tak to jsem já. Budu se jmenovat Lukas.
polly
napsal(a):
Tak to jsem já. Budu se jmenovat Lukas.
A tady pádím s maminkou Fatimou.
zviratkova
napsal(a):
Je překrásnej a ta druhá fotka, kde je sám, je naprosto neodolatelná, to je ale krásné stvořeníčko...
Ahoj lidičky. Tak už jsem o týden starší.
polly
napsal(a):
Ahoj lidičky. Tak už jsem o týden starší.
To už umím pěkně běhat.
polly
napsal(a):
To už umím pěkně běhat.
A jsem hrouný mazel. Miluji hlazení a vůbec se nebojím (-: