Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.4.2009 21:50
xpetrax

XXX.XXX.149.26

Mám takový dotaz, moje kámočka dělá přístřešek a pořád se se svojím klukem dohadují, z čeho udělat podlahu? Nemáte někdo nějaké typy a zkušenosti s tímto problémem? A z čeho děláte střechu?

9.4.2009 23:01
xpetrax

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Mám takový dotaz, moje kámočka dělá přístřešek a pořád se se svojím klukem dohadují, z čeho udělat podlahu? Nemáte někdo nějaké typy a zkušenosti s tímto problémem? A z čeho děláte střechu?

Prosím, poraďte

9.4.2009 23:48
woldemortik

XXX.XXX.199.200

xpetrax napsal(a):
Prosím, poraďte

ja mám podlahu hlínu konici si ji udupaly samy.jen nastelu pak vykydam a je to.střechu jsem udelal s guty je to lepenka do vlny.mam ji již druhým rokem a sjem spokojená

10.4.2009 06:30
medi

XXX.XXX.149.26

woldemortik napsal(a):
ja mám podlahu hlínu konici si ji udupaly samy.jen nastelu pak vykydam a je to.střechu jsem udelal s guty je to lepenka do vlny.mam ji již druhým rokem a sjem spokojená

Peti myslíš Krist a Pavla? No vidím že je to jak u nás to přehadování skrz přístřešek. No ale Lukášek to má vlastně promyšlený.

11.4.2009 17:42
aliiiiik

XXX.XXX.224.5

medi napsal(a):
Peti myslíš Krist a Pavla? No vidím že je to jak u nás to přehadování skrz přístřešek. No ale Lukášek to má vlastně promyšlený.

Ahojky,v přístřešku nemáme podlahu žádnou jen holou zem a steleme slámu.Sřechu máme z vlnitého plechu a spokojenost.

Přidejte reakci

Přidat smajlík