Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.4.2009 08:32
medi

XXX.XXX.149.26

Chci se zeptat co používáte proti klíštatům?Zdá se mi že jich je rok co rok čím dál víc, je to hrůza. Moje kobča měla klíště které vypadal jako višeň (VELIKOSTNĚ), nechápu to bylo na místě kde by si ho musel všimnout i ten největší blbec, ale já jsem si ho všimla když už bylo tak veliké, nevím jestli je možné že by se na ni chytilo už nějaké větší a nacucané. Kámoška ho zase měla na psíkovi.

13.4.2009 14:27
famona

XXX.XXX.121.35

medi napsal(a):
Chci se zeptat co používáte proti klíštatům?Zdá se mi že jich je rok co rok čím dál víc, je to hrůza. Moje kobča měla klíště které vypadal jako višeň (VELIKOSTNĚ), nechápu to bylo na místě kde by si ho musel všimnout i ten největší blbec, ale já jsem si ho všimla když už bylo tak veliké, nevím jestli je možné že by se na ni chytilo už nějaké větší a nacucané. Kámoška ho zase měla na psíkovi.

Taky by měla zajímalo, jestli na to má někdo nějaký fígl. Letos už jsem vydělala kobyle 5 kousků, což byl náš loňský celoroční počet. Jedno z nich bylo takový hnusný, jak jsme se ho snažila vydělat, tak se úplně rozplzlo na žlutý sajrajt. Letos fakt děs a hrůza.

13.4.2009 14:29
jessyn

XXX.XXX.0.7

famona napsal(a):
Taky by měla zajímalo, jestli na to má někdo nějaký fígl. Letos už jsem vydělala kobyle 5 kousků, což byl náš loňský celoroční počet. Jedno z nich bylo takový hnusný, jak jsme se ho snažila vydělat, tak se úplně rozplzlo na žlutý sajrajt. Letos fakt děs a hrůza.

můj pes má všude, už mě to nebaví tahat, musím pořídit nějakej sprej

13.4.2009 16:44
stalonek

XXX.XXX.163.66

jessyn napsal(a):
můj pes má všude, už mě to nebaví tahat, musím pořídit nějakej sprej

já jsem na ně loni používala repelent od Biovety nějak se to myslím jmenovalo Bio Kill, a nastříkala jsem s tím ( spíš ve větším množství promazala) nohy od korunek až po kolena, a nechala tak, co tři čtyi dny zopakovat, klíšťata byly, ale znatelně méně.

13.4.2009 17:40
bonita

XXX.XXX.94.170

medi napsal(a):

pouzivam difusil, taky ten extra strong a v pohode, akurat to lezie do penazi, je drahy a maly

Přidejte reakci

Přidat smajlík