Chci se zeptat co používáte proti klíštatům?Zdá se mi že jich je rok co rok čím dál víc, je to hrůza
. Moje kobča měla klíště které vypadal jako višeň (VELIKOSTNĚ)
, nechápu to bylo na místě kde by si ho musel všimnout i ten největší blbec
, ale já jsem si ho všimla když už bylo tak veliké, nevím jestli je možné že by se na ni chytilo už nějaké větší a nacucané. Kámoška ho zase měla na psíkovi.
medi
napsal(a):
Chci se zeptat co používáte proti klíštatům?Zdá se mi že jich je rok co rok čím dál víc, je to hrůza
, ale já jsem si ho všimla když už bylo tak veliké, nevím jestli je možné že by se na ni chytilo už nějaké větší a nacucané. Kámoška ho zase měla na psíkovi.
Taky by měla zajímalo, jestli na to má někdo nějaký fígl. Letos už jsem vydělala kobyle 5 kousků, což byl náš loňský celoroční počet. Jedno z nich bylo takový hnusný, jak jsme se ho snažila vydělat, tak se úplně rozplzlo na žlutý sajrajt. Letos fakt děs a hrůza.
famona
napsal(a):
Taky by měla zajímalo, jestli na to má někdo nějaký fígl. Letos už jsem vydělala kobyle 5 kousků, což byl náš loňský celoroční počet. Jedno z nich bylo takový hnusný, jak jsme se ho snažila vydělat, tak se úplně rozplzlo na žlutý sajrajt. Letos fakt děs a hrůza.
můj pes má všude, už mě to nebaví tahat, musím pořídit nějakej sprej
jessyn
napsal(a):
můj pes má všude, už mě to nebaví tahat, musím pořídit nějakej sprej
já jsem na ně loni používala repelent od Biovety nějak se to myslím jmenovalo Bio Kill, a nastříkala jsem s tím ( spíš ve větším množství promazala) nohy od korunek až po kolena, a nechala tak, co tři čtyi dny zopakovat, klíšťata byly, ale znatelně méně.
medi
napsal(a):
pouzivam difusil, taky ten extra strong a v pohode, akurat to lezie do penazi, je drahy a maly