Jméno pro hříbě od G

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

olga visnakova

16.4.2009 18:17
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

Čauky holky, už se nám blíží termín a stále nemáme jméno pro hříbo. Ať hřebeček, či klisnička, mělo by to začínat od G, druhé jméno od T a jelikož mamka i táta jsou světlounký, tak něco jemného a anglicky. Máte nápady?

16.4.2009 19:12
jaruska

XXX.XXX.38.124

olga visnakova napsal(a):
Čauky holky, už se nám blíží termín a stále nemáme jméno pro hříbo. Ať hřebeček, či klisnička, mělo by to začínat od G, druhé jméno od T a jelikož mamka i táta jsou světlounký, tak něco jemného a anglicky. Máte nápady?

kluka bych viděla Giom,ale to bude holka,takže třeba Grétka?

16.4.2009 19:12
avelanc

XXX.XXX.92.19

olga visnakova napsal(a):

Ahojky.. Tak tohle téma jsem zakládala tak před měsícem... Zkus se na něj podívat, holky hodně psaly.. Nakonec jsem vybrala Gold Grace Chex (máma je Grace a táta Mg Doc Joe Chex)

olga visnakova

16.4.2009 20:40
olga visnakova

XXX.XXX.79.90

avelanc napsal(a):
Ahojky.. Tak tohle téma jsem zakládala tak před měsícem... Zkus se na něj podívat, holky hodně psaly.. Nakonec jsem vybrala Gold Grace Chex (máma je Grace a táta Mg Doc Joe Chex)

jarka-gioma ne, toho jsme před rokem dávali uspat na rakovinu, ale greta není špatný, jen to chce ještě něco.........
avelanc-také jsem na delší anglicky znějící...........fakt to nejni jednoduché

Přidejte reakci

Přidat smajlík