Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.5.2009 20:09
vija

XXX.XXX.246.132

Jak na ně? Co byste mi poradili? Mám světlého koníka, který je na pastvě a denně je na něm několik klíšťat...

1.5.2009 22:31
bonita

XXX.XXX.42.133

vija napsal(a):
Jak na ně? Co byste mi poradili? Mám světlého koníka, který je na pastvě a denně je na něm několik klíšťat...

difusil na klieste, je dobry, ale pre kona drahylebo je v malom spreji a kon ho spotrebuje vela na cele telo

4.5.2009 19:22
etnies

XXX.XXX.216.220

bonita napsal(a):
difusil na klieste, je dobry, ale pre kona drahylebo je v malom spreji a kon ho spotrebuje vela na cele telo

Normálně takové to "vytáčedlo",co maji ve zvířecích potřebách,je to sice pro psi ale nemusíš používat nějaký olej,proste jen chytneš do těch kleštiček,kroutíš chvilku a je venku!:D...ale fakt to funguje

5.5.2009 14:02
makca

XXX.XXX.57.204

vija napsal(a):

Ahojky, asi předpokládám že bys byla ráda ,abys klíšťata na svém koni vůbec neviděla.Tudíž musím oponovat druhé reagci,že by sisi měla pořídit kleštičky a klíště vytačet( to s dovolením taky pěkná hloupost, i mazat klíště nějakým olejem, mastí mebo něčím takovým podobným). Pokud se doopravdy chceš kvalitně zbavit klíšťat neboť klíšťata zapříčiňují například boreliózu, tak ti doporučuji přípravek Top spot on .Je to víc než i na klíšťata. Například i na mouchy ,komáry,strečky.. atd. Můžeš to zakoupit u veterináři ,popřídně v nějaké dobré lékarně. BUde to možná trochu drahé,ale učinné. Myslím že je dobré do tohoto problému investovat nějaké peníze, pač když pak zjistíš že má kůň boreliozu ,tak vyfasuješ více love naž za ten přípravek.

5.5.2009 14:05
lenoska

XXX.XXX.53.237

vija napsal(a):

ahoj, já přidávám do krmení česnekové tablety a na klíšťata jsou dobrý, letos jsem našla jen jedno klíště

Přidejte reakci

Přidat smajlík