Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.5.2009 10:16
lanika

XXX.XXX.162.56

Hi, tak mám tu čest založit nové téma, snad mě nikdo nepředběhne Hodím vám sem ukázku jak pracovali přes víkend moji kluci Takže nejdřív Bobík

18.5.2009 10:17
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Hi, tak mám tu čest založit nové téma, snad mě nikdo nepředběhne Hodím vám sem ukázku jak pracovali přes víkend moji kluci Takže nejdřív Bobík

Malý skok

18.5.2009 10:18
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Malý skok

A o něco větší

18.5.2009 10:19
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
A o něco větší

Nástup dvojbarevného Oskišoňa

18.5.2009 10:22
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Malý skok

18.5.2009 10:23
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):

Janico, ahojda...
a tak co na Ludvu říkáš? Měl tam předpokládám s sebou Casia, co? Jak dopadli? Říkal mi, že jedou do Ovy, tak jsem si na něj tak myslela, jak asi dopadli....

Leni, super, pokračuj... máš nově natřený kulatiny, cooo? Taky bysme potřebovali...

18.5.2009 10:24
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Malý skok

žádná výška nám nedělá problém

18.5.2009 10:26
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
Janico, ahojda...
a tak co na Ludvu říkáš? Měl tam předpokládám s sebou Casia, co? Jak dopadli? Říkal mi, že jedou do Ovy, tak jsem si na něj tak myslela, jak asi dopadli....

Leni, super, pokračuj... máš nově natřený kulatiny, cooo? Taky bysme potřebovali...

Teda to jsou barvičky a kluci sakra šikovní, oskiš má dobrý rezervy...mazéééc...juva Janucha byla na velkejch, to vid přehlídka a Ludva,hm...
Hej no já měla víkend vyjížděcí, fotící a chlastací...mazec...
To já se zamilovala do tohohle koníčka...krásnej exterier, super chody a super styl skoku...a samo šel bez chybky

18.5.2009 10:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Teda to jsou barvičky a kluci sakra šikovní, oskiš má dobrý rezervy...mazéééc...juva Janucha byla na velkejch, to vid přehlídka a Ludva,hm...
To já se zamilovala do tohohle koníčka...krásnej exterier, super chody a super styl skoku...a samo šel bez chybky

18.5.2009 10:29
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):

Leni, kluci jsou fakt šikovní...když k tomu budou jezdkyně, vyvez je někam, natrhnete všem pr*elky...
Klárko, začínám se těšit na to CSI* Btw, jak to spácháme?

18.5.2009 10:29
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

Leni mazec to jsou závodnící, doufám že s ni,ma někam vyrazíš...jako včera tam taky válel v ZL poník, jen žolík se mu taky nelíbil, ona kdyý je jen vlnka 110c,m na zemí...bojím bojím

18.5.2009 10:30
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
Leni, kluci jsou fakt šikovní...když k tomu budou jezdkyně, vyvez je někam, natrhnete všem pr*elky...

jo tyjo, ten poníček byl hustej...a mám ten dojem, že byl dekorovanej v Z i ZL, že Klárko?

pro srovnání...uplně první den s Démonkem 23.12.08

18.5.2009 10:31
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):

No jasné..kdy že to tedy je? bych to viděla na pářku do města a na kukandu na csi...nějak si to hezký uděláme...

ááá Týnky bourací a vubec nejde na efekt , žádnej létající čestmír se nekonal...

18.5.2009 10:32
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
No jasné..kdy že to tedy je? bych to viděla na pářku do města a na kukandu na csi...nějak si to hezký uděláme...

ááá Týnky bourací a vubec nejde na efekt , žádnej létající čestmír se nekonal...

jo jo mašli měl určo....a padavky

18.5.2009 10:33
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
jo jo mašli měl určo....a padavky

Ty týnko má krásnou palici...hele a ty se mazej učit...

18.5.2009 10:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
Janico, ahojda...

právě že neměl, Casio je ten šiml, ne? Tam jel na něčem hnědém...
myslím, že se to jmenovalo Vigo či tak nějak...a vyhrál to Hruška s Radkem - ten kůň je ganz jak tatík..jakože Radegast:)) Takové slonisko:)

18.5.2009 10:37
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
Ty týnko má krásnou palici...hele a ty se mazej učit...

no nák toho 29.-30.5. nějak to musíme zmáknout..to víte, bude tam ON mého srdce šampion...

mám kránou palici? cožeto? to jsem jakci nepobrala...
ale dyk já se učím i u toho, ale když je tu ted tak živo, tak přeci..to prostě nejde no..závislost...

18.5.2009 10:38
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
myslím, že se to jmenovalo Vigo či tak nějak...a vyhrál to Hruška s Radkem - ten kůň je ganz jak tatík..jakože Radegast:)) Takové slonisko:)

kurňa, Lenica, ne že s nima někam vyjedeš, bo mě ohrozína tych mojich křížkách:)))

18.5.2009 10:39
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):

neměl Casia vůbec? To se mi nějak nezdá... jo, Vigo...na tom jsem taky seděla...je to šíleně těžce jezditelnej kůň ale jak skáče, to je mazec no...seděl na něm, když jsem u něj byla posledně na tréninku a skákal tam s ním asi tak dobrejch 160cm a ten hřebčák jako prd....je to nehezký konisko, ale styl skoků a umění..no wow, mazec, co Jani?

18.5.2009 10:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jenysimons napsal(a):
neměl Casia vůbec? To se mi nějak nezdá... jo, Vigo...na tom jsem taky seděla...je to šíleně těžce jezditelnej kůň ale jak skáče, to je mazec no...seděl na něm, když jsem u něj byla posledně na tréninku a skákal tam s ním asi tak dobrejch 160cm a ten hřebčák jako prd....je to nehezký konisko, ale styl skoků a umění..no wow, mazec, co Jani?

jako byl to masakr, kurde, oni skáčou 140 cm a tváří se, že to je nějaká 90 ka..vždyť Vica by mi to podlezla..a byla tam hrozně škovná kobylka, takový šprček, ale jak ta mrskala a vyskakovala si, to bylo pokoukáníčko..

18.5.2009 10:48
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
jako byl to masakr, kurde, oni skáčou 140 cm a tváří se, že to je nějaká 90 ka..vždyť Vica by mi to podlezla..a byla tam hrozně škovná kobylka, takový šprček, ale jak ta mrskala a vyskakovala si, to bylo pokoukáníčko..

a máš nějaké los fotos?
a co říkáš na toho Ludvu, hmm?

18.5.2009 10:54
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
a máš nějaké los fotos?
a co říkáš na toho Ludvu, hmm?

Oba poníci jedou za měsíc na závody, už to domlouvám Takže Jani, máš silné konkurenty

18.5.2009 10:56
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):
Oba poníci jedou za měsíc na závody, už to domlouvám Takže Jani, máš silné konkurenty

Leni, tak to je super..jsou fakt moc šikovní...

18.5.2009 10:57
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Jo jo, čerstvě natřené překážky ještě pro Honzíka ...
Ještě vám musím vyfotit ten můj slavný plůtek. Jinak Týnuš, malý prďola rostwe do krásy, bude z něj pořádný kus koňa

18.5.2009 11:02
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):
Jo jo, čerstvě natřené překážky ještě pro Honzíka ...
Ještě vám musím vyfotit ten můj slavný plůtek. Jinak Týnuš, malý prďola rostwe do krásy, bude z něj pořádný kus koňa

koukám, že natírání bylo taky dokumentováno..tak to má bejt hehe... škoda, že nemám tu fotku, jak mi včera malej umřel ve výběhu...
plůtek? no sakra, ženy, kde sháníte ty kulatiny a potřebný materiál pro překážky? u nás to je děs a hrůza..
Leni, díky, včera jsem si to docela uvědomila..navíc už se mi zdá, že pobírá i trochu rozumu...od koní se nechá vzít bez problémů a přivázaný stojí jak přikovaný, ustupuje moc pěkně..no prostě mám z něj po včerejšku radost...

18.5.2009 11:11
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
koukám, že natírání bylo taky dokumentováno..tak to má bejt hehe... škoda, že nemám tu fotku, jak mi včera malej umřel ve výběhu...
plůtek? no sakra, ženy, kde sháníte ty kulatiny a potřebný materiál pro překážky? u nás to je děs a hrůza..
Leni, díky, včera jsem si to docela uvědomila..navíc už se mi zdá, že pobírá i trochu rozumu...od koní se nechá vzít bez problémů a přivázaný stojí jak přikovaný, ustupuje moc pěkně..no prostě mám z něj po včerejšku radost...

Mě kulatiny sehnal známý. Má svůj les, takže jsem ho zaukolovala. Vlastně Markétky táta. No a plůtek co dům dal Týnuš, zkoukla jsem i videjka, super Jo a ženské, nemáte náhodou zkušenosti s vařenou rýži pro koně????
Jo a tohle to Bobík zvládal z klusu

18.5.2009 11:15
jenysimons

XXX.XXX.237.100

lanika napsal(a):
Mě kulatiny sehnal známý. Má svůj les, takže jsem ho zaukolovala. Vlastně Markétky táta. No a plůtek co dům dal Týnuš, zkoukla jsem i videjka, super Jo a ženské, nemáte náhodou zkušenosti s vařenou rýži pro koně????
Jo a tohle to Bobík zvládal z klusu

hmm, tak to těžká závist,potřebovali bysme taky jako svina....
videjka super? No nejsem si jistá...v Z spousta chyb, co se dalekých odskoků týče, ale v těchhle nizkých to zas tak nevadí...v tom L jsem na to slušně doplatila na tej 6ce.... Ludvík by mě za to asi zabil, kdyby to viděl...
s vařenou rýží? ty jo, slyšela jsem, že se po tom koníci krásně kulatí a nasvalují, ale co se týče přípravy a dávkování, to vůbec nemám tucha..
hej, jak jsou ty překážky dycky krásný, když jsou čerstvě natřený, co?

18.5.2009 11:25
lanika

XXX.XXX.162.56

jenysimons napsal(a):
videjka super? No nejsem si jistá...v Z spousta chyb, co se dalekých odskoků týče, ale v těchhle nizkých to zas tak nevadí...v tom L jsem na to slušně doplatila na tej 6ce.... Ludvík by mě za to asi zabil, kdyby to viděl...
s vařenou rýží? ty jo, slyšela jsem, že se po tom koníci krásně kulatí a nasvalují, ale co se týče přípravy a dávkování, to vůbec nemám tucha..

No tak v tom Z si myslím, že to bylo vpohodě. Nevím jak chodíte v treningu, ale jak se koukám na každé tvoje videa, tak mi to v porovnání přišlo jako fajn výkon. Z dálky on ale chodí často, ne???? Nejen ted ty závody

18.5.2009 11:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):

Leni a kterýho z těch dvou tluš´tochú s tím chceš krmit...hele já jdu do těch řepnejch granulí...pýtel 19kč, dává se toho hrníček a nabobtná to na obrovský množství a roste po tom svaloviny...bwt nelíbí se mi právě šediváčkova zadnice...ač chodí a maká, tak je to asi málo...
Jo a dámy jak sem byla na sabunkovi zas po dlouhý době a pečlivě si ho prohlížela, zjistila jsem že se mu opět na zádech jakoby pod zadníma polštářema vyloupli ty malý bulky, ale mám takovýho tucha od čeho, jak jsem na něm jela sledovala jsem jak se sedlo ve předu odhlehčuje zatímco na zadních polštáři sedí pořád, tudíž bych řekla že zajdu koupit pálku aby se lépe rozložila váha sedla, kámočce na to taky přišel tenkrát hauzr když jí koukala na stasrý sedlo jak sedí a též doporučil...pač nevěřím že ty bouličky jsou štípance...

Jo a Týnko myslela jsem Démonkovu palici...

18.5.2009 11:34
lanika

XXX.XXX.162.56

klawdie napsal(a):
Leni a kterýho z těch dvou tluš´tochú s tím chceš krmit...hele já jdu do těch řepnejch granulí...pýtel 19kč, dává se toho hrníček a nabobtná to na obrovský množství a roste po tom svaloviny...bwt nelíbí se mi právě šediváčkova zadnice...ač chodí a maká, tak je to asi málo...
Jo a dámy jak sem byla na sabunkovi zas po dlouhý době a pečlivě si ho prohlížela, zjistila jsem že se mu opět na zádech jakoby pod zadníma polštářema vyloupli ty malý bulky, ale mám takovýho tucha od čeho, jak jsem na něm jela sledovala jsem jak se sedlo ve předu odhlehčuje zatímco na zadních polštáři sedí pořád, tudíž bych řekla že zajdu koupit pálku aby se lépe rozložila váha sedla, kámočce na to taky přišel tenkrát hauzr když jí koukala na stasrý sedlo jak sedí a též doporučil...pač nevěřím že ty bouličky jsou štípance...

Kláruš neblázni. Moji tlusťoši by z toho praskli :-) Ale Monika řeší dilema co s tou Sisi. Ne a ne ji nejde vykrmit, tak zkouší víc věcí a uvidí se. Třeba něco zabere, ale možná taky ne, že......Ale chce vyzkoušet všechno

18.5.2009 11:34
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Lenuša, to chce asi pro Moňu ta rýže, ne..? Já bych asi začala tak jakože light postupně přidávat do krmení..a osobně si myslím, že kilo na den je až až..nepředpokládám, že jí bude krmit nějakým Uncle Bensem, takže asi rovnou nasypat, uvařit a přimíchat do krmné dávky..nicméně s rýží zkušenost fakt nemám, nám stačí pastva, slaďák, granule, ječmen atd..
Ty zuby už má v cajku? Možná bych třeba i krev nechala vyšetřit, jeslti není něčeho málo a jeslti funguje metabolismus, jak by měl..

a jinak k Ludvovi, ajo jo, on to ej kus chlapa, ale zrovna na tom koňovi se mi to asi moc nelíbilo, bylo tam opravdu dost lidí, kteří jeli dle mého názoru lépe..Hustá je ta
18ka Crnková nebo kolik jí je..taková děvuška a mrská to tam se starýma chlapama...:)
Jinak já si vcelku gratuluju, že mám tu jízdárnu tka blízko a je fakt trénovat na čem...

18.5.2009 11:37
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):

Leni, máš pravdu..chodí pořád takhel z dálky, protože si nenechává skoro vůbec kecat do odskoků, cože je dost naprd..když si prostě zatáhne, tak at chci nebo ne...moje muší váha s ním moc nehne no... ale jak říkáš, v Z to byl podle mě taky slušnej výkon, byla jsem s tím max. spokojená, až na ty odskoky..dokonce jsem dbala na to, abych šla tempem, jaký po mě Ludvík dycky na tréninkách chce a to tempo mi připadá dost rychlé, ale asi není, když jsme se časově do dekorování opět nevešli...

Klárko, co to je za brutální fotku, sakra?

18.5.2009 11:42
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
Lenuša, to chce asi pro Moňu ta rýže, ne..? Já bych asi začala tak jakože light postupně přidávat do krmení..a osobně si myslím, že kilo na den je až až..nepředpokládám, že jí bude krmit nějakým Uncle Bensem, takže asi rovnou nasypat, uvařit a přimíchat do krmné dávky..nicméně s rýží zkušenost fakt nemám, nám stačí pastva, slaďák, granule, ječmen atd..
Ty zuby už má v cajku? Možná bych třeba i krev nechala vyšetřit, jeslti není něčeho málo a jeslti funguje metabolismus, jak by měl..

a jinak k Ludvovi, ajo jo, on to ej kus chlapa, ale zrovna na tom koňovi se mi to asi moc nelíbilo, bylo tam opravdu dost lidí, kteří jeli dle mého názoru lépe..Hustá je ta
18ka Crnková nebo kolik jí je..taková děvuška a mrská to tam se starýma chlapama...:)
Jinak já si vcelku gratuluju, že mám tu jízdárnu tka blízko a je fakt trénovat na čem...

Jani, fakt jo? No nevím, mě osobně se moc líbí, jak jezdí, ale nevím, co předvedl tam...a nevíš náhodou, jestli startovala i Mikulková Kristýna z Karsitu? To je ta jeho a je ji asi tak 21 takže to je téměř to samý, jak ta 18ti letá..
Gratuluj si, máš k čemu a myslím, že ti to tu všichni do jednoho dost závidíme...

18.5.2009 11:57
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
Jani, fakt jo? No nevím, mě osobně se moc líbí, jak jezdí, ale nevím, co předvedl tam...a nevíš náhodou, jestli startovala i Mikulková Kristýna z Karsitu? To je ta jeho a je ji asi tak 21 takže to je téměř to samý, jak ta 18ti letá..
Gratuluj si, máš k čemu a myslím, že ti to tu všichni do jednoho dost závidíme...

Leni zkušenosti s tím nemám, jen co jsem tu četla, že tím vykrmovali dostiháky...no a taky že to je celkem nákladné krmení...též bych doporučila rozbor krve ten záklaní vyjde na 300,- a ten na vše litr...a Sisi je která, ztrácím se...
No Jani já tě chápu tak yjsem sledovala v těch poděbradech výkony jezdců...bylo jich jen velmi málo které jsem za jejich jezdecké umění a naježděného koně obdivoval...jeden z nich byl i ten pán na tom šimlíkovi výše...
a nad tímlhe nádherným rezatce a jeho jezdkyni jsem upustila hodně slov chvály...

18.5.2009 12:07
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Leni zkušenosti s tím nemám, jen co jsem tu četla, že tím vykrmovali dostiháky...no a taky že to je celkem nákladné krmení...též bych doporučila rozbor krve ten záklaní vyjde na 300,- a ten na vše litr...a Sisi je která, ztrácím se...
No Jani já tě chápu tak yjsem sledovala v těch poděbradech výkony jezdců...bylo jich jen velmi málo které jsem za jejich jezdecké umění a naježděného koně obdivoval...jeden z nich byl i ten pán na tom šimlíkovi výše...
a nad tímlhe nádherným rezatce a jeho jezdkyni jsem upustila hodně slov chvály...

jak jsem je sledovala nestihla jsem fotit...takže už na oprácku

18.5.2009 12:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
jak jsem je sledovala nestihla jsem fotit...takže už na oprácku

a ještě ze zadu

18.5.2009 12:09
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a ještě ze zadu

někteří to oplakali

18.5.2009 12:16
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
někteří to oplakali

Klárko, ty jsi trubkaa...

18.5.2009 12:25
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Týnko, nevím, opravdu mě nezaujal...byli tam lidi s lepšíma koníkama, nebo se mi prostě líbil jejich styl více, jenže je fakt, že já jsem v podstatě laik.. co třeba mě docela mrzelo bylo, že spousta koních mělo v hubě luxusní převodovky...někteří sice skákali jako prase ale pomalu převrácení...
přede všema samozřejmě smekám, páč to sjou jumpy a výkony, o kterých se mi může jenom snít...
nicméně v rámci svého rekre a přirozeného odchovu je Baník poslední místo, kde bych si koňa ustájila...a i kdyby měl sportovat někde v S soutěžích...
a proto si moji tlusťoši válí šunky v ohradě..:)

18.5.2009 12:28
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
Týnko, nevím, opravdu mě nezaujal...byli tam lidi s lepšíma koníkama, nebo se mi prostě líbil jejich styl více, jenže je fakt, že já jsem v podstatě laik.. co třeba mě docela mrzelo bylo, že spousta koních mělo v hubě luxusní převodovky...někteří sice skákali jako prase ale pomalu převrácení...
přede všema samozřejmě smekám, páč to sjou jumpy a výkony, o kterých se mi může jenom snít...
nicméně v rámci svého rekre a přirozeného odchovu je Baník poslední místo, kde bych si koňa ustájila...a i kdyby měl sportovat někde v S soutěžích...
a proto si moji tlusťoši válí šunky v ohradě..:)

JO holky a u nás na dvorečku běhá bubák...oholili špice děs

18.5.2009 12:29
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
JO holky a u nás na dvorečku běhá bubák...oholili špice děs

O půlnoci dělat nehty nebudu

18.5.2009 12:30
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
O půlnoci dělat nehty nebudu

Jo a po dlouhé době jsem viděla na dekorování košík s ovsem...

18.5.2009 12:31
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):

Jo a všimli jste si bodovali černoušci..vítěz Z

18.5.2009 12:32
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Jo a všimli jste si bodovali černoušci..vítěz Z

Vítěz ZL

18.5.2009 12:33
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Vítěz ZL

a můj přihřátej pes sedlal Bramboru.....megii je děsná erotomanka

18.5.2009 12:35
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
a můj přihřátej pes sedlal Bramboru.....megii je děsná erotomanka

závodnice

18.5.2009 12:35
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):

Jani, chápu tě... je fakt, že já jsem z něj prostě posraná, takže to asi jiný nebude, žejo... no ale, tak i tak, máš pravdu, že jsou určitě lepší jezdci jako třeba zrovna u nách Vachuťák...a co se týče převodovek..je to hnus,ale hold je to lehčí práce narvat koni do tlamy super ostrý udidlo a podsadit si ho na tom atd...já bejt prase, tak Kíšoj prostě hodím do tlamy pelhem, na kterým mi šlape jak hodinky a na nohy si dám šporničky, aby mi šlapal víc dopředu a nezabrzdila bych si ho na pelhemu a jedu, žejo..jenže to je to, co mě fakt neláká...nechci bejt prase na koně, tak máme dvakrát lomený s peckou a jsme oba maximálně spokojení, ač pro mě je to mnohem těžší...

18.5.2009 12:37
monca

XXX.XXX.210.3

klawdie napsal(a):
někteří to oplakali

Ahoj,omlouvám se,že sem lezu
Jani právě mám Hlubkovi volat až 23 nebo 24,že teď je v zahraničí,takže zaleži na něm,ale v telefoně se jevil velice ochotně.U nás je Siska od listopadu a jestli měla zuby dělané v bývalé stáji netušim.Takže po zubech se uvidí.....Největší problém je v tom,že ona není až taky jedlik chjo....Moji šimlici,když dam jakoukoliv kupu sena je do rána pryč,tak samo v ohradě má pořád papulku u země a Sisi...rano polovina sena zašlapana a hnoje někdy jak od dvou koni,když jedu s Ros ven tak Sisi nežere jen řehta a nervi kdy přijedem zpět,z nervu je kolikrat spocena.No přez tyden jedem pro slaďak a když tak zkusim i tu ryži mno.....a uvidime no

18.5.2009 12:43
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Vítěz ZL

no, takto by teta Janka mohla...jsem si říkala, že bych si tam aji koňa vybrala..:)))

18.5.2009 13:38
klawdie

XXX.XXX.100.124

monca napsal(a):
Ahoj,omlouvám se,že sem lezu
Jani právě mám Hlubkovi volat až 23 nebo 24,že teď je v zahraničí,takže zaleži na něm,ale v telefoně se jevil velice ochotně.U nás je Siska od listopadu a jestli měla zuby dělané v bývalé stáji netušim.Takže po zubech se uvidí.....Největší problém je v tom,že ona není až taky jedlik chjo....Moji šimlici,když dam jakoukoliv kupu sena je do rána pryč,tak samo v ohradě má pořád papulku u země a Sisi...rano polovina sena zašlapana a hnoje někdy jak od dvou koni,když jedu s Ros ven tak Sisi nežere jen řehta a nervi kdy přijedem zpět,z nervu je kolikrat spocena.No přez tyden jedem pro slaďak a když tak zkusim i tu ryži mno.....a uvidime no

Moni nežravého koně neznám, právě bývá spíš problém zdravotní jukla bych na ty zuby a pak uvidíš...krev taky hodně pomůže, zzátím bych příšliš s krmením neexperimentovala....
tak držím palec...
blondýna

18.5.2009 19:22
luciusl

XXX.XXX.217.210

jenysimons napsal(a):
Jani, chápu tě... je fakt, že já jsem z něj prostě posraná, takže to asi jiný nebude, žejo... no ale, tak i tak, máš pravdu, že jsou určitě lepší jezdci jako třeba zrovna u nách Vachuťák...a co se týče převodovek..je to hnus,ale hold je to lehčí práce narvat koni do tlamy super ostrý udidlo a podsadit si ho na tom atd...já bejt prase, tak Kíšoj prostě hodím do tlamy pelhem, na kterým mi šlape jak hodinky a na nohy si dám šporničky, aby mi šlapal víc dopředu a nezabrzdila bych si ho na pelhemu a jedu, žejo..jenže to je to, co mě fakt neláká...nechci bejt prase na koně, tak máme dvakrát lomený s peckou a jsme oba maximálně spokojení, ač pro mě je to mnohem těžší...

Zdař babky :-)
začnu postupně : Leni, Bobík je úžasný, Oskiš tak trochu taky (ale míň - nějak mu nemůžu zapomenout útok na má ňadérka ). No a ONA je taky mooooooooooc krásná
Kati - gratuluju k hříbátku, nádhera
Týnko - jako bych viděla toho mého raráška když byl malý
Mnooo a všechny ostatní zdravím a pokud jsem na něco zapomněla tak mě nekamenujte, bo mě už přece nějaký ten pátek znáte

18.5.2009 19:23
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Zdař babky :-)
začnu postupně : Leni, Bobík je úžasný, Oskiš tak trochu taky (ale míň - nějak mu nemůžu zapomenout útok na má ňadérka ). No a ONA je taky mooooooooooc krásná
Kati - gratuluju k hříbátku, nádhera
Týnko - jako bych viděla toho mého raráška když byl malý
Mnooo a všechny ostatní zdravím a pokud jsem na něco zapomněla tak mě nekamenujte, bo mě už přece nějaký ten pátek znáte

Nebyla bych ženská, kdybych se nechtěla také pochlubit
V sobotu jsem se s Denýskem zůčastnila jarní medailové výstavy velšských koní ve Valči. Soutěžili jsme v kategorii mladých koní WPBr. No a protože jsme oba nejkrásnější na celém světě svou kategorii jsme co ??? No přece vyhráli :-)

18.5.2009 19:24
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
Nebyla bych ženská, kdybych se nechtěla také pochlubit
V sobotu jsem se s Denýskem zůčastnila jarní medailové výstavy velšských koní ve Valči. Soutěžili jsme v kategorii mladých koní WPBr. No a protože jsme oba nejkrásnější na celém světě svou kategorii jsme co ??? No přece vyhráli :-)

témto se omlouvám panu Jindřichu Čermákovi za krádež jeho fotek

18.5.2009 19:26
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
témto se omlouvám panu Jindřichu Čermákovi za krádež jeho fotek

a to není všechno :-)
Denýsek se stal i vicešamponem mladých koní výstavy

18.5.2009 19:27
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a to není všechno :-)
Denýsek se stal i vicešamponem mladých koní výstavy

a nakonec i rezervním šampionem
sama tomu moc nerozumím, ale neuráží mě to
v ruce držím mašličku rezervního šampiona hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

18.5.2009 19:28
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
a nakonec i rezervním šampionem
sama tomu moc nerozumím, ale neuráží mě to
v ruce držím mašličku rezervního šampiona hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nášup dalších chlubících se los fotos bude až se najde kabel k foťáku

18.5.2009 20:35
jenysimons

XXX.XXX.237.100

luciusl napsal(a):
nášup dalších chlubících se los fotos bude až se najde kabel k foťáku

Lulu, tak to congratulation...!!!

18.5.2009 21:01
klawdie

XXX.XXX.159.239

jenysimons napsal(a):
Lulu, tak to congratulation...!!!

No to je mazec Luli gratulace..však Deny je nejkrásnější to jasné hned od pohledu...ženská ty ale umíš rozsekat...

19.5.2009 06:55
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Dobré ránko...
Teda Luli Supééééér
Děláš nám jen radost Jak ostatní osazenstvo? Ti teď na něj budou žárlit, ne?

Já včera zvládla obě kobylky, byly OK, ač chvilku mi utíkaly nervy u zrzavé Dnes se mi pěkně pokropí terén, tak snad zítra zvládnu zas obě... Večer máme mecheche v rachotě, budem koukat na "Afriku"...
Tak mějte krásný den :-)

19.5.2009 07:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

molly napsal(a):
Dobré ránko...
Teda Luli Supééééér
Děláš nám jen radost Jak ostatní osazenstvo? Ti teď na něj budou žárlit, ne?

Já včera zvládla obě kobylky, byly OK, ač chvilku mi utíkaly nervy u zrzavé Dnes se mi pěkně pokropí terén, tak snad zítra zvládnu zas obě... Večer máme mecheche v rachotě, budem koukat na "Afriku"...
Tak mějte krásný den :-)

Zdrárec ženy, u nás hnusně zataženo ale teplo, ale odpoledne věřím že až přijdou smraďoši bude krásně...Zuzí oslavu si užij...
Já mám večer zas pracovní.....

19.5.2009 07:33
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
Zdrárec ženy, u nás hnusně zataženo ale teplo, ale odpoledne věřím že až přijdou smraďoši bude krásně...Zuzí oslavu si užij...
Já mám večer zas pracovní.....

dobré ráno,
tak já se dnes odporoučím ke spolužačce, kde mi ona pomůže s češtinou a já jí s matikou a taky si ji aspon zopáknu..jsem na to zvědavá...
holky, mám na vás prosbu na *** tak prosím mrkněte...
Přeji hezký den a at vám to rychle uteče v práci...

19.5.2009 15:03
rocky

XXX.XXX.125.150

jenysimons napsal(a):
dobré ráno,
tak já se dnes odporoučím ke spolužačce, kde mi ona pomůže s češtinou a já jí s matikou a taky si ji aspon zopáknu..jsem na to zvědavá...
holky, mám na vás prosbu na *** tak prosím mrkněte...
Přeji hezký den a at vám to rychle uteče v práci...

Hojky holky..
Teda Luci jsem unešená z vašich výsledku. To je šikula a hlavně krasavec, když takhle vyhrál na plné čáře. Máš to doma ale šampiona!!!!

Já hlásím z Poděbrad 7.místo v postupce do 105cm. S tím parkurem jsem byla moc spokojená!!! A na to že nás startovalo něco kolem 70 ti koní, tak to myslím že to jde. Hrálo se tam prakticky o časy, šlo nás mraky čistě!

No a ZL, ač jsme to přešly čistě, (krom toho dobrovolného žolíka co jsme vyhli), jsem nebyla vůbec spokojená, těsně před startem nastali jisté věci co mě rozhodili a ten parkur byl odjetej prasácky...No příště se polepšííím!!

20.5.2009 07:45
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Kurnik, Lucajda, tož soukromě mega gratulace...nicméně myslím,ž e z toho tvojeho smrada uchcáváme všechny...:))
Baby, ale perlička pro zasmání....
včera jsem se vyrypala na kole, ovšem velmi ftipným způsobem..
já teď na kole trénuju prošlápnuté paty, tož jezdím vyloženě zašprajcovaná o šlapátko a patu prošlápnutou, co to jde...akorát jsem si včera lulina vzala takové blbé tenisky, celý den chcalo, tož to vcelku klouzalo..
no, samozřejmě, jak se dá předpokládat, zfičela mi noha dolů, ani jsme nemrkla..
a jak jsem nestihla dělat víc věcí najednou...
tak železné šlapátko zarvané v holeni až do kosti a jak jsme letěla z toho sedátk,a které mám vcelku vysoko, tak jsem si narazila přesně to, a pak ještě i kostrč z jendé strany....no, dneska sedím na půl řiti a odpoledne mám mít skokový trénink...

ďouchy, ja vas miluju a tetu Lenušku nejvic:)

20.5.2009 07:46
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

jo baby a vůbec jsem vám nepogratulovalal k úsěpchům a halvně dobrém pocitu po parkuru, páč o tom to je...teda co si zatím říkám já, plácající se na 80 ce:))

20.5.2009 07:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
jo baby a vůbec jsem vám nepogratulovalal k úsěpchům a halvně dobrém pocitu po parkuru, páč o tom to je...teda co si zatím říkám já, plácající se na 80 ce:))

JAni to se snažím též všem vysvětlit nejde o mašle ale o pocit z dobře projetého parkuru,když člověk bude chtít sleze o stupeň níž přidá plyn a pro tu mašli si dojede..,ale kuš....

Holky v pátek si pro ní jedu....těším se na ní jak malý dítě....

20.5.2009 07:55
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
JAni to se snažím též všem vysvětlit nejde o mašle ale o pocit z dobře projetého parkuru,když člověk bude chtít sleze o stupeň níž přidá plyn a pro tu mašli si dojede..,ale kuš....

Holky v pátek si pro ní jedu....těším se na ní jak malý dítě....

potvora jedna hněda k srdci mi přirostla....

20.5.2009 07:57
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
potvora jedna hněda k srdci mi přirostla....

a říji nemáme je bv ohradě vedle hřebce a vubec nejeví zájem, takže to vypadá dobře...až bude doma tak pak donmluvím Zavadila aby do ní kouknul...
rrrrr

20.5.2009 07:58
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

klárko, já ti věřím, bych neuměla tak dlouho vydržet...nevidím je den, smrady jedny a už se mi stýská...
a držím palce, aby bylo oplodněno:)

20.5.2009 08:47
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
klárko, já ti věřím, bych neuměla tak dlouho vydržet...nevidím je den, smrady jedny a už se mi stýská...
a držím palce, aby bylo oplodněno:)

tak já věděla že se tam má božsky, ale už at se mi cácora vrátí, bude zas na čem makat...
dneska je v hk luxusně....a víkend má být taky super...tož to bude krássa, včera jsme museli toho mýho řízka vybalit s trojobalu, zválel se tak to prase, holky měli co dělat
Včera jsem pak ještě koukala na bílou jak chodí na pessoa postoji a malé krůčky kupředu, konečně jsou vidět..
a už šetřím prachy na csi, budem obcházet stánky

21.5.2009 07:18
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Takže bré ránko, tu se zas chrápe...doufám, že se pochlapíme, jak včera, to bylo snad až 6 příspěvků, baby jedny pracovité..:))
Jenom musím přiznat, že včera teta rezavá vysadila tetu Janku...a můžu si za to sama, zas jsem hopsala dřív než ona, nicméně to první zastavení sjem ještě useděla, to další, kdy už si všichni mysleli, že hoopne si to Vica rozmyslela a teta Janka si hopla k předním nohám...naštěstí jsme to všechno pospravovali...ale stejně, nicméěn dalo se to prý očekávat, páč kobyla není blbá a bude zkoušet...tož jí to vyšlo, aspoň mě to vyškolilo a budu sedět v sedle jak zařezaná až do odskoku:)

21.5.2009 07:27
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
Takže bré ránko, tu se zas chrápe...doufám, že se pochlapíme, jak včera, to bylo snad až 6 příspěvků, baby jedny pracovité..:))
Jenom musím přiznat, že včera teta rezavá vysadila tetu Janku...a můžu si za to sama, zas jsem hopsala dřív než ona, nicméně to první zastavení sjem ještě useděla, to další, kdy už si všichni mysleli, že hoopne si to Vica rozmyslela a teta Janka si hopla k předním nohám...naštěstí jsme to všechno pospravovali...ale stejně, nicméěn dalo se to prý očekávat, páč kobyla není blbá a bude zkoušet...tož jí to vyšlo, aspoň mě to vyškolilo a budu sedět v sedle jak zařezaná až do odskoku:)

Jooo 6 a z toho čtyři mý a dva tvý...to je uroveň dámy..smraďochoj šedivýmu přijde brzo krmení budou řepný pelety s melasou a na bůčkovou krmení už čeká v krmírně....
Hurá už zítra..
Za týden máme v pátek dětský den, tak zas začínají přípravy, chystáme nějakej slavnostní nástup a řešíme kterej kůň zvládne nést vlajku...chcem ukecat domácí šéfovou do sedla..no uvidíme....

21.5.2009 07:32
kukinatost

XXX.XXX.43.146

klawdie napsal(a):
Jooo 6 a z toho čtyři mý a dva tvý...to je uroveň dámy..smraďochoj šedivýmu přijde brzo krmení budou řepný pelety s melasou a na bůčkovou krmení už čeká v krmírně....
Hurá už zítra..
Za týden máme v pátek dětský den, tak zas začínají přípravy, chystáme nějakej slavnostní nástup a řešíme kterej kůň zvládne nést vlajku...chcem ukecat domácí šéfovou do sedla..no uvidíme....

no černá věc by určitě dokázala nést vlajku, včera jsem v ohradě Vicuně sundávala šlachovky a ten magor s nima v hubě lítalk jak malé děcko a sám se plašil, jak ty suché zipy dělaly kravál....:))
Ale vlajku by nesl asi tím způsobem, jako kdysi mě, jak jsem si sundávala mikinu přes hlavu...to byl úprk, i ovál v Slušovicích by mu byl málo:))
a pak byl takot nevinný..:)

21.5.2009 07:42
strelish

XXX.XXX.212.18

kukinatost napsal(a):
no černá věc by určitě dokázala nést vlajku, včera jsem v ohradě Vicuně sundávala šlachovky a ten magor s nima v hubě lítalk jak malé děcko a sám se plašil, jak ty suché zipy dělaly kravál....:))
Ale vlajku by nesl asi tím způsobem, jako kdysi mě, jak jsem si sundávala mikinu přes hlavu...to byl úprk, i ovál v Slušovicích by mu byl málo:))
a pak byl takot nevinný..:)

Hezké ráno pracujícímu lidu, vzala jsem si dneska a zítra volno, tak snad se počasí vydaří Prádlo už mi dopralo, tak jen ho ještě pověsit, chvíli tu ještě pobudu a pak pofrčím potrápit tu malou drakundu, už jí otrnulo a začíná to být zajímavé Maminu trápí cvalem po ohradě, oblíbená zábava je rozběh proti ohradníku a stopka těsně před ním. To ještě bude číslo

21.5.2009 08:09
strelish

XXX.XXX.212.18

strelish napsal(a):
Hezké ráno pracujícímu lidu, vzala jsem si dneska a zítra volno, tak snad se počasí vydaří Prádlo už mi dopralo, tak jen ho ještě pověsit, chvíli tu ještě pobudu a pak pofrčím potrápit tu malou drakundu, už jí otrnulo a začíná to být zajímavé Maminu trápí cvalem po ohradě, oblíbená zábava je rozběh proti ohradníku a stopka těsně před ním. To ještě bude číslo

Našla jsem fotku Andíka z 28.9.2006

21.5.2009 08:13
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):

Zdarec. Tož já jsem sem včera kukla až večer, přiznávám Ale měla jsem ten pošahaný INTRASTAT, no Dneska napravím.

21.5.2009 08:15
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Zdarec. Tož já jsem sem včera kukla až večer, přiznávám Ale měla jsem ten pošahaný INTRASTAT, no Dneska napravím.

Jo a ani jsem se vám nepochlubila, v úterý jsem se byla kuknout u Kátě na tom novém statku. Holky, vám řeknu, to je jak z pohádky. Káti, smekám, já jsem jela zpátky ještě s otevřenou hubou. Hele a drobeček od Jamuše je taky kouzelná. Jen jsem neměla foťák, nabíječku mám totiž u Janičky, že????????

21.5.2009 08:18
strelish

XXX.XXX.212.18

strelish napsal(a):

Ještě jedna archivní :)))

21.5.2009 08:19
lanika

XXX.XXX.162.56

strelish napsal(a):
Ještě jedna archivní :)))

Copak to je, strašidlo?????????? Jožin z bažin?????

21.5.2009 08:19
strelish

XXX.XXX.212.18

lanika napsal(a):
Jo a ani jsem se vám nepochlubila, v úterý jsem se byla kuknout u Kátě na tom novém statku. Holky, vám řeknu, to je jak z pohádky. Káti, smekám, já jsem jela zpátky ještě s otevřenou hubou. Hele a drobeček od Jamuše je taky kouzelná. Jen jsem neměla foťák, nabíječku mám totiž u Janičky, že????????

Jsem zvědavá, co z ní vyroste, když je to polosestra AB

21.5.2009 08:21
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):

Klári a co Ségra, je už zjištěna březí????? Těšíš se na ní, viď? No kéž by vám to holky vyšlo napoprvé, držím pěsti

21.5.2009 08:22
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

Jezus, Lenušku, já sjem jí husa zavřela do skříňky a zapomněla na to..necháme to na tu sobotu, může být? Dej mi, prosím, dneska vědět...docela ráda bych jela na výlet..:)

21.5.2009 08:24
lanika

XXX.XXX.162.56

kukinatost napsal(a):
Jezus, Lenušku, já sjem jí husa zavřela do skříňky a zapomněla na to..necháme to na tu sobotu, může být? Dej mi, prosím, dneska vědět...docela ráda bych jela na výlet..:)

Nemachruj s ohlávkou, jo?????? Chjo........To bylo tak fajnové odpoledne

21.5.2009 08:24
strelish

XXX.XXX.212.18

lanika napsal(a):

No skoro :)))

21.5.2009 08:25
lanika

XXX.XXX.162.56

lanika napsal(a):
Nemachruj s ohlávkou, jo?????? Chjo........To bylo tak fajnové odpoledne

21.5.2009 08:27
strelish

XXX.XXX.212.18

strelish napsal(a):

21.5.2009 08:28
kukinatost

XXX.XXX.43.146

strelish napsal(a):

nemachruj s dvěma koňama:)

21.5.2009 08:50
klawdie

XXX.XXX.100.124

kukinatost napsal(a):
nemachruj s dvěma koňama:)

No říje se nedostavila, už by jí dávno měla a co jsem mluvila s paní je vedle hřebce v ohradě a nemá o něj zájem...takže se asi zaděláno...až si jí dovezu tak pak bude volat Zavadila aby nám do ní kouknul...no doufám že ježdění ve vozíku za ten měsíc neazpoměla abude to ok...

Hej Andoš je hustej a Teda Lenuchu přiště ke Káti s fotákem...ona nám nic neukáže...

JAnucho a ty chceš větrat černou věc? už e lepší?
Jo a mimochodem jsem ráda že sjem si na výstavě koupika novou mističku a nehcala ji u Janči....

21.5.2009 08:59
strelish

XXX.XXX.212.18

klawdie napsal(a):
No říje se nedostavila, už by jí dávno měla a co jsem mluvila s paní je vedle hřebce v ohradě a nemá o něj zájem...takže se asi zaděláno...až si jí dovezu tak pak bude volat Zavadila aby nám do ní kouknul...no doufám že ježdění ve vozíku za ten měsíc neazpoměla abude to ok...

Hej Andoš je hustej a Teda Lenuchu přiště ke Káti s fotákem...ona nám nic neukáže...

JAnucho a ty chceš větrat černou věc? už e lepší?
Jo a mimochodem jsem ráda že sjem si na výstavě koupika novou mističku a nehcala ji u Janči....

Foťáku (zas) chcíply baterky :((

21.5.2009 09:04
strelish

XXX.XXX.212.18

strelish napsal(a):
Foťáku (zas) chcíply baterky :((

A navíc vás nechci moc dráždit těmi hektary

21.5.2009 09:36
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

no, já sjem ráda, že mě Kaťucha nedráždí...:))
Klaruško, nee, zlepšení bohužel vůbec žádné...:(
Ale nechci, ať čumákuje v ohradě, tož pojedu an ryzcovi a on pošmatlá vedle nás..umí tak spolu i hezky klusat a když vyberu nějakou rozumnou trasu - ne moc cest, úzké prostory, mohlo by to být v pohodě..:)

21.5.2009 09:49
cheyenne

XXX.XXX.159.239

kukinatost napsal(a):
no, já sjem ráda, že mě Kaťucha nedráždí...:))
Klaruško, nee, zlepšení bohužel vůbec žádné...:(
Ale nechci, ať čumákuje v ohradě, tož pojedu an ryzcovi a on pošmatlá vedle nás..umí tak spolu i hezky klusat a když vyberu nějakou rozumnou trasu - ne moc cest, úzké prostory, mohlo by to být v pohodě..:)

Zdar pracujícímu lidu, já jdu dnes až od 13... do tý doby budu doma poklízet, jsme tu nechali trochu vybuchnout atomovku a přestavěli v rámci příprav, ale už to tu zas začíná vypadat jako byt
Ani jsem se nepochlubila, že mám nehtíky od Klárky, moc se jí povedly, všude mají úspěch.... jen já v práci občas trochu bojuju, no, než si zvyknu zatím mám všech 10, tak snad mi vydrží Klárka má i foto...
Jani, vůbec ti nezávidím, mě zas chytla v noci křeč do nohy a pořád to nějak nemůžu rozchodit, už se vidím dneska na kole...

21.5.2009 10:10
klawdie

XXX.XXX.100.124

cheyenne napsal(a):
Zdar pracujícímu lidu, já jdu dnes až od 13... do tý doby budu doma poklízet, jsme tu nechali trochu vybuchnout atomovku a přestavěli v rámci příprav, ale už to tu zas začíná vypadat jako byt
Ani jsem se nepochlubila, že mám nehtíky od Klárky, moc se jí povedly, všude mají úspěch.... jen já v práci občas trochu bojuju, no, než si zvyknu zatím mám všech 10, tak snad mi vydrží Klárka má i foto...
Jani, vůbec ti nezávidím, mě zas chytla v noci křeč do nohy a pořád to nějak nemůžu rozchodit, už se vidím dneska na kole...

eVI TO JSEM RÁDA, na tvůj velkej den už jsem posháněl co jsem potřebovala, takže začnu pilovat nějaký výtvory, hehe a sranda budu dělat ještě jedny učelový a dokonce na ten samej den, ale oni to mají na Kuňce....
nezdárně nafoceno

21.5.2009 10:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
eVI TO JSEM RÁDA, na tvůj velkej den už jsem posháněl co jsem potřebovala, takže začnu pilovat nějaký výtvory, hehe a sranda budu dělat ještě jedny učelový a dokonce na ten samej den, ale oni to mají na Kuňce....
nezdárně nafoceno

hm prd je vidět, ale zvolili jsme O2 barvu, at ladí v práci, včera jsem dělala sluníčkový, parkrát člověk čmárne a hned je nějakej výtvor...

21.5.2009 13:06
jenysimons

XXX.XXX.237.100

klawdie napsal(a):
hm prd je vidět, ale zvolili jsme O2 barvu, at ladí v práci, včera jsem dělala sluníčkový, parkrát člověk čmárne a hned je nějakej výtvor...

Ahojda ženy....
ty jo, tak dnes zahájení obhajoby těch ročníkovek..zítra jdu já...byla jsem se na dvou podívat a nevím nevím..i když ono na tom nic není..jenže se trochu bojím těch 7,5 minut, co se mě budou ptát na tu práci..když jsem dneska slyšela, na co jsou schopný se optat, tak mi normálně bylo zle..jenže problém je, že na to se fakt nedokážu připravit... nu což, na pětku to nebude...
Holky, co mám udělat proto, aby mě začla aspon trochu bavit literatura a začla mě líst do hlavy aspon z poloviny tak, jako to pozemko? agrh, nebaví mě to...přepisuju si vypracovaný otázky z poče do sešitu a jsem u 18 a přijde mi, že si nic nepamatuju... Chjo, jestli já odmaturuju z češtiny, tak to musí udělat fakt každej...
Jinak plány na víkend?
Já jedu v sobotu s bráchou na motorce do Chlumce na Arakainy...se těším, jak malý děcko..snad nebude lejt, to by bylo dost nemilé....a v úterý jdu znovu na barvu, takže zase budu na chvíli skoro černá...:-D

21.5.2009 13:23
rocky

XXX.XXX.125.150

jenysimons napsal(a):
Ahojda ženy....
ty jo, tak dnes zahájení obhajoby těch ročníkovek..zítra jdu já...byla jsem se na dvou podívat a nevím nevím..i když ono na tom nic není..jenže se trochu bojím těch 7,5 minut, co se mě budou ptát na tu práci..když jsem dneska slyšela, na co jsou schopný se optat, tak mi normálně bylo zle..jenže problém je, že na to se fakt nedokážu připravit... nu což, na pětku to nebude...
Holky, co mám udělat proto, aby mě začla aspon trochu bavit literatura a začla mě líst do hlavy aspon z poloviny tak, jako to pozemko? agrh, nebaví mě to...přepisuju si vypracovaný otázky z poče do sešitu a jsem u 18 a přijde mi, že si nic nepamatuju... Chjo, jestli já odmaturuju z češtiny, tak to musí udělat fakt každej...
Jinak plány na víkend?
Já jedu v sobotu s bráchou na motorce do Chlumce na Arakainy...se těším, jak malý děcko..snad nebude lejt, to by bylo dost nemilé....a v úterý jdu znovu na barvu, takže zase budu na chvíli skoro černá...:-D

Zdravím i já ať nemám absenci. jsem po noční, dnes mi kobylu obstarává ségry berajtr, tak mám den volna..tak uklízím, vařím a takové ty věci, co normálně nestíhám
Hezký den všem a ty Týnko klíííd ta čeština se ti v tý hlavě nějak usadí, hlavně ji pak nevyklep na Arakainech

21.5.2009 13:26
kukinatost

XXX.XXX.43.146

rocky napsal(a):
Zdravím i já ať nemám absenci. jsem po noční, dnes mi kobylu obstarává ségry berajtr, tak mám den volna..tak uklízím, vařím a takové ty věci, co normálně nestíhám
Hezký den všem a ty Týnko klíííd ta čeština se ti v tý hlavě nějak usadí, hlavně ji pak nevyklep na Arakainech

och, Peti, tady vypadá tvá inteligentní Diííí, že je velmi bystrá a snad i dokonce slyší a umí zareagovat...:)))Nebo to je iná borderka..?:))
Týňas, neřeš, když si vzpomenu, jak se maturovalo u nás an gymplu, však jim učitelé, těm úplně dutým třeba nadiktovali i celou osnovu otázky..:)
Hlavní je to prostě dát, na to, jak se ti to povedlo se tě už nikdo ptát nebude...:)

říkejte mi Man - Batman:))

21.5.2009 13:28
jenysimons

XXX.XXX.237.100

rocky napsal(a):

neboj, na Arakainech se mi to jedině urovná v tej hlavě...

21.5.2009 13:30
jenysimons

XXX.XXX.237.100

jenysimons napsal(a):
neboj, na Arakainech se mi to jedině urovná v tej hlavě...

Jani, neboj, o nic jinýho mi nejde...i kdyby to mělo bejt za 16, ale to nebude, protože 4 z němčiny bych asi nedokázala dostat i kdybych se snažila sebevíc...

21.5.2009 13:58
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
Jani, neboj, o nic jinýho mi nejde...i kdyby to mělo bejt za 16, ale to nebude, protože 4 z němčiny bych asi nedokázala dostat i kdybych se snažila sebevíc...

Hej Jani to je bejvalej ženich kterýmu dala kopačky...dí moc inteligentních výrazů neumí
hej ženy zrovna koumá jak stihnu za pul hodiny vyvenčit psi a natankovat benzín to bude fofr...

21.5.2009 14:01
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
Hej Jani to je bejvalej ženich kterýmu dala kopačky...dí moc inteligentních výrazů neumí
hej ženy zrovna koumá jak stihnu za pul hodiny vyvenčit psi a natankovat benzín to bude fofr...

však máme samé inteligetní hafany že?

21.5.2009 14:02
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
však máme samé inteligetní hafany že?

21.5.2009 14:02
kukinatost

XXX.XXX.43.146

lanika napsal(a):

No, když nebudeš sedět tady, ale mákneš si, tak to možná stihneš...:)
Možná ho nechtěla, bo dělal chytrého, co ty víš..:)
třeba jako orinž:)

21.5.2009 14:03
kukinatost

XXX.XXX.43.146

kukinatost napsal(a):
No, když nebudeš sedět tady, ale mákneš si, tak to možná stihneš...:)
Možná ho nechtěla, bo dělal chytrého, co ty víš..:)
třeba jako orinž:)

a pes zatáčkovitý..:)

22.5.2009 07:05
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Dobré ránko, no my jsme samo inteligence sama...Jen když potkáme čubičku, naprosto ztrácíme krev v hlavě

Včera jsem absolvovala zkrášlení nehtíků, Klári, fakt ještě jednou dík, počkejte, až ten výtvor uvidíte Ale to musí nejprve Klárka vstát, protože má volno
Molinatá dnes konečně půjde hnout špekem, máme botky a na Flow se taky dostane
Budu muset zas udělat nějaké new fotos..
Tak se mějte pohádkově a nespalte se na slunku

22.5.2009 07:08
luciusl

XXX.XXX.217.210

molly napsal(a):
Dobré ránko, no my jsme samo inteligence sama...Jen když potkáme čubičku, naprosto ztrácíme krev v hlavě

Včera jsem absolvovala zkrášlení nehtíků, Klári, fakt ještě jednou dík, počkejte, až ten výtvor uvidíte Ale to musí nejprve Klárka vstát, protože má volno
Molinatá dnes konečně půjde hnout špekem, máme botky a na Flow se taky dostane
Budu muset zas udělat nějaké new fotos..
Tak se mějte pohádkově a nespalte se na slunku

se mi vždycky hrozně dlouho načítaj ty obrázky - pokaždý co sem najedu. Máme net plně na hovno a furt mi to vypadává Naprosto úžasná soutěž dětí na nejmenších ponících !!!!

22.5.2009 07:10
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
se mi vždycky hrozně dlouho načítaj ty obrázky - pokaždý co sem najedu. Máme net plně na hovno a furt mi to vypadává Naprosto úžasná soutěž dětí na nejmenších ponících !!!!

No a nejúžasnější byli samožřejmě čístí Cobové - hřebci. ten pohyb :-)

22.5.2009 07:11
luciusl

XXX.XXX.217.210

luciusl napsal(a):
No a nejúžasnější byli samožřejmě čístí Cobové - hřebci. ten pohyb :-)

šampion celé výstavy - odněkud z Ostravy nebo tak ...

22.5.2009 07:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

luciusl napsal(a):
šampion celé výstavy - odněkud z Ostravy nebo tak ...

já už chci pokračovat v novém..:)))
páč dneska budu mít zas novou halvu, no sundámtu přilbu a budu to mít zas ganz krátké..:) a boužel to stejně doroste ani nemrknu..

22.5.2009 07:16
molly

XXX.XXX.144.88

lanika napsal(a):

Týnuš, budu myslet celý den, tak dej pak vedět
Já pojedu do rachoty..Jinak- včera přivedla paní jezevčíka, 12-letého,hodného, zvyklého v bytě.Je čipovaný a zdravý! má rodinné problémy a chtěla ho nechat uspat!!!! To jsme samo neudělali a tak mu hledáme domov Za každé tipy jsme vděčni..

Tak pampalááápáááápááááá

22.5.2009 07:17
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
já už chci pokračovat v novém..:)))
páč dneska budu mít zas novou halvu, no sundámtu přilbu a budu to mít zas ganz krátké..:) a boužel to stejně doroste ani nemrknu..

tak pokračuj..já jsem tam taky napsala vzkaz a nevím, esli si ho někdo všimnul.... ovšem, pokud jsem tě ted dobře pochopila..
Jinak, Jani, já jdu v úterý na přebarvení, at jsem na maturu nová...

22.5.2009 07:19
jenysimons

XXX.XXX.237.100

molly napsal(a):
Týnuš, budu myslet celý den, tak dej pak vedět
Já pojedu do rachoty..Jinak- včera přivedla paní jezevčíka, 12-letého,hodného, zvyklého v bytě.Je čipovaný a zdravý! má rodinné problémy a chtěla ho nechat uspat!!!! To jsme samo neudělali a tak mu hledáme domov Za každé tipy jsme vděčni..

Tak pampalááápáááápááááá

Zuzi, díky..určo vám sem hodím info...v 9:30 jdu na potítko, kde si musím za 15 minut opravit na prezentaci to, co potřebuju..snad to stihnu...

tuhle fotku uplně miluju...má nádherný barvy, je hrozně krásná..až na to, jak čumím dolů no...ale to je vloni, to letos už nedělám..

Přidejte reakci

Přidat smajlík